| Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! | |
|
+19βαγγελης1234 zizanio Λιακάδα ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ahilleas Αθάνωρ Αιθηρόη Άρρητος ioessa stargate Άρης Σαπφώ sofaki ΠΕΛΑΣΓΟΣ αόρατος ναός Κρατερός lordos iam maggisoula 23 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Τετ 10 Σεπ - 20:46:29 | |
| Λοιπόν τ ανοίγω εδώ για να ξέρουμε που θα σου μιλάμε αν θέλουμε κάτι από σένα. Μέχρι ν ανοίξεις ένα χώρο ξεχωριστό γι αυτή τη δουλειά που ν απευθύνεται σ εσένα τον διαχειριστή μας. Νομίζω χρειάζεται. Το λοιπόν! Καλέ μου Λεωνίδα!!!! Μ έλιωσες με το βίντεο. Δηλαδή..........ουφ........Καταλαβαίνεις. Τεσπά. Και μ αρέσει που ξεκίνησε το καναλάκι μας,μάλλον ο αναμεταδότης μας! Ωραία πράματα. Γενικά ωραία πράματα κατεργάζεσαι! Να είσαι πάντα καλά κι έχεις την αγάπη μου-μας. Κι ελπίζω να είναι καλά. Κι όταν θα χεις νέα της πες της μας λείπει. Πολύ!!!!!!!!! | |
|
| |
αόρατος ναός Admin
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 192
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Πεμ 11 Σεπ - 13:06:34 | |
| Για το βίντεο που λες, ναι καταλαβαίνω. Και σταματάω εδώ.
Να σου πω μόνο ότι το ολοκλήρωσα σήμερα, γιατί ως εχθές δεν ήταν στην τελική μορφή του.
Όσο για το κανάλι στο Υou Τube, προς το παρών μετέφερα κάποια βίντεο που ήδη υπήρχαν από την Αιθηρόη. Μπροστά μας είναι όλη η εργασία.
Και με την ευκαιρία να πω σε όλους σας, εάν έχετε και θέλετε να προσθέσετε κάποια δικά σας βίντεο, πείτε το μου και θα το κάνουμε. Αρκεί βέβαια να είναι ανάλογα της θεματολογίας που θέλουμε να αναπτυχθεί.
Καλή συνέχεια σε όλους και καλό χειμώνα. | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Παρ 12 Σεπ - 9:22:35 | |
| Ναι το είδα και μ άρεσε πολύ. Αν και......προσπαθώ να καταλάβω τι σημαίνει γιατί έναν κόμπο πιεστικό τον νιώθω στο στομάχι και στο λαιμό. Γιατί αυτό το Σινάφι τίποτα δε κάνει τυχαία κι όλα κάτι βαθύ σημαίνουν, κι όλα κάτι σημαντικό έχουν να πουν. Τεσπά. Κατά τ άλλα............μπράβο Λεωνίδα μας! | |
|
| |
iam
Ηλικία : 36 Ημερομηνία εγγραφής : 01/04/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 128
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Παρ 12 Σεπ - 11:03:37 | |
| Λεωνίδα όλα ωραία καμωμένα! Ευχαριστώ! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Σαβ 13 Σεπ - 8:59:06 | |
| Καλημέρα Αγαπητέ μας Λεωνίδα, Στην 'Πύλη', πριν από αυτήν την διαταξη που έχεις δημιουργήσει τώρα, είχες μια άλλη που ήταν πιο συμμορφωμενη στο μάτι και πιο τακτοποιημένη για τα ταμπλετ. Αρχικά ήταν οι ενημερώσεις των θεμάτων και οι χρηστες σε συνδεση δεξιά και από κάτω , τα θέματα με τα εικονίδια. Επίσης, είναι λίγο παράξενο , κάτω από κάθε θεματική ενότητα που έχει ήδη μια εικόνα να αναβοσβήνει και μία δεύτερη και όλο αυτό να αναβοσβήνει μέσα σε μια τρίτη .. (σαν γεροντοκόρη κάνω.. χεχεχε) ... Αγαπητέ μου Λεωνίδα σε ευχαριστώ |
|
| |
αόρατος ναός Admin
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Κυρ 14 Σεπ - 10:57:14 | |
| Δεν είναι η οριστική μορφή αυτή nnan. Πειραματίζομαι με κάποια πράγματα, και περιμένω να διορθωθούν κάποιες δυσλειτουργίες.
Πάντως ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Κυρ 14 Σεπ - 15:47:27 | |
| Και εγώ σε ευχαριστώ |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Κυρ 14 Σεπ - 15:54:37 | |
| να με συμπαθάς, κάτι ακόμα
είναι "χτυπημένη" η ημερομηνία εγγραφής μου, από 9 αλλάζει σε 8 και ξαναλλάζει. Δεν γνωρίζω αν κάποιος άλλος παρατήρησε κάτι τέτοιο, με το δικό του λογαριασμό. Σκέφτηκα να στο πω και αυτό, για όποτε έχεις χρόνο και μπορείς. :)
Καλό απόγευμα, Λεωνίδα μας Καλό απόγευμα και στους υπόλοιπους. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Τρι 16 Σεπ - 13:31:32 | |
| Λεωνίδα, πολύ ταλαιπωρία με το γράψιμο ... Γιατί; μου το κάνει έτσι ; Δεν μπορούσα να μορφοποιήσω σωστά μετά την "αποστολή" του μνμ τος το κείμενο μου, ενώ το είχα γράψει εδώ !
Τέλος πάντων! Δε πειράζει !
|
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Τρι 16 Σεπ - 17:10:21 | |
| Πολύ όμορφα τα τακτοποίησες Λεωνίδα! Μου αρέσουν και οι εκπομπές της υπογραφής της,είναι σαν να ανασαίνει η ίδια στον χώρο,το κανάλι,το βίντεο.. |
|
| |
αόρατος ναός Admin
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Τετ 17 Σεπ - 20:27:34 | |
| - nnan έγραψε:
- να με συμπαθάς, κάτι ακόμα
είναι "χτυπημένη" η ημερομηνία εγγραφής μου, από 9 αλλάζει σε 8 και ξαναλλάζει. Δεν γνωρίζω αν κάποιος άλλος παρατήρησε κάτι τέτοιο, με το δικό του λογαριασμό. Σκέφτηκα να στο πω και αυτό, για όποτε έχεις χρόνο και μπορείς. :)
Καλό απόγευμα, Λεωνίδα μας Καλό απόγευμα και στους υπόλοιπους. Τι εννοείς χτυπημένη, και με ποιο τρόπο και χρονικό διάστημα συμβαίνει η αλλαγή που λες; | |
|
| |
αόρατος ναός Admin
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Τετ 17 Σεπ - 20:35:58 | |
| - Ηλιόδωρος έγραψε:
- Λεωνίδα, πολύ ταλαιπωρία με το γράψιμο ...
Γιατί; μου το κάνει έτσι ; Δεν μπορούσα να μορφοποιήσω σωστά μετά την "αποστολή" του μνμ τος το κείμενο μου, ενώ το είχα γράψει εδώ !
Εννοείς πως το έγραψες, πάτησες αποστολή, και στην μετέπειτα επεξεργασία σε παίδεψε στην διαμόρφωση του; Αν ναι, αυτό το διάστημα προσπαθούν να κάνουν κάποιες αναβαθμίσεις σε κάποια λειτουργικά του Forum, με αποτέλεσμα μια γενική δυσκολία χειρισμού. Αντιμετωπίζω κι ο ίδιος προβλήματα χειρισμού. Φυσικό να έχεις ενοχληθεί. Λυπάμαι για την ταλαιπωρία, αν και δεν μπορώ να κάνω κάτι ο ίδιος γι' αυτό προς το παρών. Ζητώ την υπομονή σας κι ελπίζω στην κατανόηση σας. | |
|
| |
αόρατος ναός Admin
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Τετ 17 Σεπ - 20:43:29 | |
| - ladosifa έγραψε:
- Πολύ όμορφα τα τακτοποίησες Λεωνίδα!
Μου αρέσουν και οι εκπομπές της υπογραφής της,είναι σαν να ανασαίνει η ίδια στον χώρο,το κανάλι,το βίντεο.. Δεν με εκπλήσσει η παρατήρηση σου. Εσύ είδες ανάσα, εγώ εντύπωσα παλμό και κίνηση. Πάντως ακόμα πειραματίζομαι και παρατηρώ τις αντιδράσεις σας μέχρι να είμαι, κατά το ποσοστό που χρειάζομαι, σίγουρος για το πώς και πού θα καταλήξουν οι επεμβάσεις μου. Καλό σας βράδυ. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| |
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Πεμ 18 Σεπ - 8:44:59 | |
| Είναι απίστευτα έξυπνο , αστείο και εκνευριστικο.. Είναι ανα σελίδα, τώρα. χαχαχα Καλή μέρα |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Πεμ 18 Σεπ - 8:48:52 | |
| - αόρατος ναός έγραψε:
- Ηλιόδωρος έγραψε:
- Λεωνίδα, πολύ ταλαιπωρία με το γράψιμο ...
Γιατί; μου το κάνει έτσι ; Δεν μπορούσα να μορφοποιήσω σωστά μετά την "αποστολή" του μνμ τος το κείμενο μου, ενώ το είχα γράψει εδώ !
Εννοείς πως το έγραψες, πάτησες αποστολή, και στην μετέπειτα επεξεργασία σε παίδεψε στην διαμόρφωση του;
Αν ναι, αυτό το διάστημα προσπαθούν να κάνουν κάποιες αναβαθμίσεις σε κάποια λειτουργικά του Forum, με αποτέλεσμα μια γενική δυσκολία χειρισμού. Αντιμετωπίζω κι ο ίδιος προβλήματα χειρισμού.
Φυσικό να έχεις ενοχληθεί. Λυπάμαι για την ταλαιπωρία, αν και δεν μπορώ να κάνω κάτι ο ίδιος γι' αυτό προς το παρών.
Ζητώ την υπομονή σας κι ελπίζω στην κατανόηση σας. Εντάξει, όλα καλά. Σε ευχαριστώ πάντως. Ότι γίνεται, γίνεται για καλό!Την καλημέρα μου. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Πεμ 18 Σεπ - 10:06:28 | |
| Χα-χα,όντως το κάνει,αλλάζει την ημερομηνία ανά σελίδα.Τώρα το πρόσεξα σε κάποια θέματα που κοίταξα,αλλά,άμα δεν το έλεγες,δεν θα το παρατηρούσα. Μήπως γραφτήκαμε όλοι μεσάνυχτα,πάνω στην αλλαγή της μέρας και δεν έχει αποφασίσει; |
|
| |
αόρατος ναός Admin
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Πεμ 18 Σεπ - 11:31:55 | |
| Καλημέρα σας.
Από ένα τσεκάρισμα που έκανα, είδα ότι αυτήν την εναλλαγή των ημερομηνιών, την κάνει μόνο σε σένα nnan και στην nenya. Θα ψάξω να βρω τον λόγο που συμβαίνει σ' αυτούς τους δύο λογαριασμούς. | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Πεμ 18 Σεπ - 18:26:31 | |
| Λεωνίδα μπήκα μόνο για να σου πω ότι είναι πανέμορφα όσα έβαλες! Δηλαδή πραγματικά ενθουσιάστηκα! Σ ευχαριστούμε πολύ! | |
|
| |
αόρατος ναός Admin
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Πεμ 18 Σεπ - 20:14:27 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Παρ 19 Σεπ - 18:50:40 | |
| - maggisoula έγραψε:
- Λεωνίδα μπήκα μόνο για να σου πω ότι είναι πανέμορφα όσα έβαλες! Δηλαδή πραγματικά ενθουσιάστηκα! Σ ευχαριστούμε πολύ!
Πάτα το φόρουμ,να δεις τι έφτιαξε!! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Παρ 19 Σεπ - 18:58:39 | |
| Λεωνίδα,είναι όλα φανταστικά! Μου αρέσει πολύ το γράμμα,μπορείς να πεις σχετικά; |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Δευ 22 Σεπ - 9:18:38 | |
| | |
|
| |
αόρατος ναός Admin
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Δευ 22 Σεπ - 12:04:06 | |
| - ladosifa έγραψε:
- Λεωνίδα,είναι όλα φανταστικά!
Μου αρέσει πολύ το γράμμα,μπορείς να πεις σχετικά; Αν πω "σχετικά", μάλλον θα δώσω κατεύθυνση και δεν το θέλω. Όπως το νιώσει ο καθένας. Μόνο τότε δεν θα είναι λάθος. | |
|
| |
αόρατος ναός Admin
| Θέμα: Απ: Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! Δευ 22 Σεπ - 12:05:03 | |
| Ευχαριστώ Αριστέα και Χριστίνα για τα καλά σας λόγια. | |
|
| |
| Προς Λεωνίδα τον Διαχειριστή μας! | |
|