Στο κόσμο των μορφών και της ύλης όλα έχουν άλλη διάσταση και πρακτική. Κι αυτή η πρακτική ας πούμε είναι ένα ΣΑΝ, δηλαδή ο απλός τρόπος,ο τρόπος για να καταλαβαίνουμε και να μεταφράζουμε την πρακτική του κόσμου που λειτουργεί σε σφαίρες που ακόμα αδυνατούμε να δούμε και να καταλάβουμε. Οπότε όλη αυτή η κρίση των ψυχών, που στην ουσία είναι καθαρά προσωπική υπόθεση γιατί ο καθένας κρίνει τον εαυτό του,είναι μια διαδικασία που ανάλογα με την εποχή και τις γνωσεις, έχει αποκωδικοποιηθεί με τα λιγοστά πνευματικά μέσα που είχε η έχει ο άνθρωπος, σε μορφή συμβόλων και μύθου.
Πέραν τούτου........ο μένταλιστ χρησιμοποιήσε μάλλον μια έκφραση για να πει την άποψη του για την Αιθηρόη που αν κατάλαβα σωστά γιατί είμαι από ταξίδι κι είμαι κι άυπνη, εννοούσε ότι είναι μια υπέροχη ψυχή. Αλλά τελικά δεν έχει σημασία τόση τι λένε οι άλλοι. γιατί ο μοναδικός κριτής του καθενός είναι ο ίδιος ο εαυτός του. Κι αυτό το ξέρουμε όλοι πολύ καλά. άσχετα με τι δείχνουμε η λέμε στους άλλους. Απαπα δεν είμαι για σοβαρή συζήτηση τώρα. πλατς πλατς κάνει ο εγκέφαλος μου!