H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΙΘΗΡΟΗ!

Πήγαινε κάτω 
+18
Στέφανος
Λιακάδα
ahilleas
βαγγελης1234
Δήμητρα
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
lordos
maggisoula
ilia
zizanio
Αθάνωρ
ΠΕΛΑΣΓΟΣ
sofaki
georgp
Αιθηρόη
katerina15
ioessa
marilena
22 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
stargate

stargate

Αιγόκερως
Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 67

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΙΘΗΡΟΗ!  - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΙΘΗΡΟΗ!    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΙΘΗΡΟΗ!  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΚυρ 21 Δεκ - 0:33:43

Καταλαβαίνω τι θες να πεις mentalist. Νομίζω η φράση είναι από το βιβλίο των νεκρών. Αναφέρεται στο ζύγισμα της ψυχής.
Και δεν θα διαφωνήσω στο συμπέρασμα σου.

Αιθηρόη ελπίζω να είσαι καλά. Μας λείπεις! Πολύ!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΙΘΗΡΟΗ!    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΙΘΗΡΟΗ!  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΚυρ 21 Δεκ - 13:38:48

Οι   νεκροι   ουτε    ζυγιζονται  ουτε   κρινονται  ,   οτι   συμβενει   στο   επεκεινα   ειναι  απλως   ενας  απομαγνητισμος   του  περιτου....

Το  οποιο ,   σωστο  η   λαθος    θα   πρεπει    να   επιβραβευθει  η   να   διορθωθει    στο  ιδιο    πεδιο  που   δημιουργηθηκε ,  ως   αποκατασταση   της   αρμονιας   αυτου   του  πεδιου ....

Η   θερμοτητα,   ως   εποπτευουσα    ψυχη  ολης   της   υλης  ,   μαγνητιζει  η   απομαγνητιζει    αναλογα ,   αλλα   σε   καμια   περιπτωση  δεν   κρινει  ,    δεν   τιμωρει ,    ουτε   επιβραβευει ,   αυτο   το   κανουν  οι   μορφες  ,  και   αυτο   ειναι   μια   αλλη   συζητηση...   
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΙΘΗΡΟΗ!    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΙΘΗΡΟΗ!  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι 23 Δεκ - 10:47:46

Στο κόσμο των μορφών και της ύλης όλα έχουν άλλη διάσταση και πρακτική. Κι αυτή η πρακτική ας πούμε είναι ένα ΣΑΝ, δηλαδή ο απλός τρόπος,ο τρόπος για να καταλαβαίνουμε και να μεταφράζουμε την πρακτική του κόσμου που λειτουργεί σε σφαίρες που ακόμα αδυνατούμε να δούμε και να καταλάβουμε. Οπότε όλη αυτή η κρίση των ψυχών, που στην ουσία είναι καθαρά προσωπική υπόθεση γιατί ο καθένας κρίνει τον εαυτό του,είναι μια διαδικασία που ανάλογα με την εποχή και τις γνωσεις, έχει αποκωδικοποιηθεί με τα λιγοστά πνευματικά μέσα που είχε η έχει ο άνθρωπος, σε μορφή συμβόλων και μύθου.
Πέραν τούτου........ο μένταλιστ χρησιμοποιήσε μάλλον μια έκφραση για να πει την άποψη του για την Αιθηρόη που αν κατάλαβα σωστά γιατί είμαι από ταξίδι κι είμαι κι άυπνη,  εννοούσε ότι είναι μια υπέροχη ψυχή. Αλλά τελικά δεν έχει σημασία τόση τι λένε οι άλλοι. γιατί ο μοναδικός κριτής του καθενός είναι ο ίδιος ο εαυτός του. Κι αυτό το ξέρουμε όλοι πολύ καλά. άσχετα με τι δείχνουμε η λέμε στους άλλους. Απαπα δεν είμαι για σοβαρή συζήτηση τώρα. πλατς πλατς κάνει ο εγκέφαλος μου!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΙΘΗΡΟΗ!    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΙΘΗΡΟΗ!  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι 23 Δεκ - 11:00:27

magisoula  πολυ  μου   αρεσε   αυτο  που   εγραψες  ....

Ομορφες   γιορτες  να   εχεις   μαζι  με  τους   δικους   σου ...

Ευχες  και   σε   ολους   μεσα     σε    αυτο   τον   χωρο   για   οτι   καλυτερο  ερχεται.... 
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΙΘΗΡΟΗ!    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΙΘΗΡΟΗ!  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι 23 Δεκ - 11:18:31

Κι εσύ το ίδιο αγοράκι μου! Καλές και γλυκες και ανάλαφρες γιορτές να περάσεις. Και για όλο το κόσμο τι να ευχηθω; Ειρήνη; Εχω αρχισει και τη σιχαίνομαι αυτή τη λέξη γιατί είναι εκτός πραγματικότητας εδώ πάνω για πολλούς λόγους που δεν είμαι σε φάση να εξηγήσω τωρα, και νομίζω δεν είναι η σωστή ευχή για τον κόσμο γενικά.
Χαρά! Πολύ χαρά και ανακούφιση εύχομαι στον κόσμο. Αυτό.  

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΑΡΑ ΚΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΙΘΗΡΟΗ!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4
 Παρόμοια θέματα
-
» Προς κυρία Αιθηρόη
» ΑΙΘΗΡΟΗ
» Προς Αιθηροη
» Προς την Αιθηρόη γυναίκα.
» ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΝΑΟ :: ΑΠΟΨΕΙΣ & ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΝΑΟ-
Μετάβαση σε: