H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Τα παλιοσίδερα..

Πήγαινε κάτω 
+13
spitha
15katerina
princess4
anarhos
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
markos
gerakina
Αιθηρόη
maggisoula
ioessa
ilia
Nenya
angels1
17 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 30  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΔευ 28 Οκτ - 16:54:19

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
sofaki

sofaki

Ιχθύς
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 252

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤετ 13 Νοε - 20:07:19

nnan έγραψε:
"Δεν ειναι η ωρα"

ετσι ειπε..
το πιο δικαιο συστημα σ'αυτον τον κοσμο, ειναι το συστημα της ΦΥΣΗΣ και κανενα αλλο
το μονο συστημα που μπορει να επεμβει πανω στο συστημα αυτο ειναι ο ανθρωπος
εργασια του ανθρωπου, ειναι να καταστησει τον ευατο του ,ωφελιμο ον, για το καλο του "συστηματος" της
το συστημα της Φυσης, δεν ειναι το πιο δικαιο
η Φυση δεν αναγνωριζει την συναισθηματικη νοημοσυνη γιατι δεχεται μυνηματα κατωτερης ταξης
οποτε δεν μπορει να δεχτει οτι δεν ειναι δικαιη
γιατι το μονο συστημα που μπορει να την καταφερει να ξεπερασει τον ευατο της ειναι ο συντροφος της, ο ανθρωπος
και αυτον τον νοιαζει μονο το τομαρι του..
ειχε δικιο, δεν ειναι η ωρα,
ουτε ξερω ποτε θα ερθει η ωρα αυτη στον τοπο τουτο
το μονο που ξερω ειναι οτι ,οτι εγινε χτες, μεγαλωνει πλεον ταχυτατα, και δεν ξερω..
ειπε ..
"Γινανε κατι μλκ εδω κατω....
ναι φιλε συγνωμη, αλλα δεν μπορω να σε φερω πισω."
Καταλαβα..
καταλαβα.. πολυ καλα , αλλα θυμασαι τι ρωτησα;
Ειμαι δεμενη, σ'αυτον τον τοπο, με αλυσιδες και δεν προκειται ποτε να της σπασω γιατι ειμαι μονη
αλλα θα συνεχισω να προσπαθω ,μεχρι να φυγει η ανασα απο μεσα μου
ειμαι ενας ανθρωπος της αντιθεσης το ξερω
ζω μεσα στην τρελα
αλλα θα τα καταφερω
ποτε θα φτασω να πω τα καταφερα;
Μαλλον ποτε.. δεν ειναι η ωρα μου
Την ακουσα την φωνη σου , εσενα που κρυβεσαι εκει στο σκοταδι, να μου ξαναλεει:
"Χαχα... τι θεςςς .. εσυ.. ενα το σο δα μικρουτσικο πιθηκακι και απασχολεις το μυαλο σου με τοσο [size=18]μεγαλα
σχεδια; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧχαχαχχαχαχαχαχα"
εχεις δικιο, εγω δεν το αρνηθηκα οτι ειμαι ενα πιθηκακι
αλλα δεν παυω να εχω το δικαιωμα στην ανασα ,οπως και εσυ
Και αυτο μας κανει ΙΣΟΥΣ
Δεχα

Σήμερα το πρωί πήρα χαρά μεγάλη!

Δύο
πουλιά... δύο πουλιά πέρασαν να με δουν. Μου τα έστειλε ο άνεμος θαρρώ.
Μπήκαν αγκαλιά, από την ανοιχτή πόρτα και ήταν σαν να το ένα έφερνε το
άλλο κατευθείαν σε μένα και το άφησε να πέσει πάνω στο γραφείο μου.  
Στάθηκε μπροστά μου και μου κελάηδησε χωρίς να νιώθει τον παραμικρό
φόβο. Του χαμογέλασα, του μίλησα και όπως ήρθε, πέταξε και χάθηκε από
εμπρός μου.

Έβαλα μουσική να παίζει και ξάφνου άκουσα πάλι ένα κελάηδημα.

Γύρισε. Δεν ήθελε να φύγει. Καθόταν σε μια άκρη και με κοιτούσε.

Έλεγξα αν είναι καλά και προσπάθησα να το βοηθήσω να βγει έξω, για να μην εγκλωβιστεί στο κλειστό χώρο και τρομάξει.

Προσπάθησα αλλά... τίποτα. Με έκανε κύκλους γύρω από το σαλονάκι κελαϊδίζοντας και δεν έφευγε.

Έτριψα
σε ψίχες ένα κομμάτι από ψωμάκι και τις ακούμπησα πάνω στο τραπεζάκι
και σε ένα καπάκι έβαλα, όσο έπαιρνε, φρέσκο νεράκι.

Πέταξε δίπλα τους και στάθηκε εκεί. Μα τίποτα δεν άγγιξε. Απλά με κοιτούσε.

Χαμογέλασα και κάθισα στο γραφείο μου.

Του μιλούσα... κοιτούσε... δυνάμωσα την μουσική και με το λεπτό ποδαράκι του ανακάτευε τα ψίχουλα πατώντας πάνω τους.

Κάποια
στιγμή άρχισε να κοιτάζει γύρω γύρω. Κατάλαβα. Σηκώθηκα και πήγα και
στάθηκα στο παράθυρο. Φτερούγισε προς το μέρος μου. Στάθηκε για λίγο
στον ώμο μου, κάνοντας με να γελάσω και μετά... φρφρφρφρ... χάθηκε έτσι
όπως ήρθε.

Γλύκανε η ψυχή και ο νους μου.

Μήνυμα γλυκό...

Θυμήθηκα πόσο πολύ τα λάτρευα μικρή και έψαχνα να τα ξετρυπώσω από τα δέντρα.

Πόσες
φορές είχα πέσει από ψηλά, μέχρι να μάθω να σκαρφαλώνω αθόρυβα! Και
κάθε φορά εκείνα πηδούσαν στα μικρά εύθραυστα ποδαράκια τους
τιτιβίζοντας, σαν να γελούσαν μαζί μου! Κι εγώ σκεφτόμουν πως
τουλάχιστον, κάποιος κέρδιζε από την αποτυχία μου!

Θυμάμαι πώς ένιωσα όταν πρωτοείδα πουλί νεκρό στο χώμα. Ένα τόσο δα μικρούλι.

Πίστευα
πως κάποιος το σκότωσε κι έκλαιγα ασταμάτητα. Το πήρα και το πήγα στην
Αιθηρόη παρακαλώντας την να κάνει κάτι για να αρχίσει να φτερουγίζει
πάλι.

Εκείνη το πήρε στα χέρια της, το κοίταξε καλά και δάκρυσε.

Με πήρε από το χέρι και βγήκαμε στην αυλή με τον κήπο. Άνοιξε τρύπα στο χώμα, με τα δάχτυλα της και το ακούμπησε μέσα.

«Περίμενε!»
της φώναξα κι έτρεξα και μάζεψα μερικά ροδοπέταλα. Το σκέπασα με αυτά
και μετά απαλά εκείνη, έκλεισε και πάλι την τόσο δα μικρή αγκαλιά της
γης.

Με πήρε αγκαλιά η γιαγιά και με κράτησε σφιχτά.

«
Δεν το σκότωσε άνθρωπος. Η μάνα του ήταν. Γεννήθηκε άρρωστο και γι αυτό
το πέταξε στη γη για να ελευθερώσει την φωλιά της από το άρρωστο και το
περιττό. Έτσι πέθανε το μικρό το πουλάκι.»

Θυμάμαι πόσο θύμωσα γι αυτό που έκανε η μητέρα του πουλιού! Μου ήταν αδύνατο να δεχτώ την πράξη της.

Το σκεφτόμουν όλη νύχτα. Το πρωί πήγα κοντά στην Αιθηρόη.

«Αν αρρωστήσω θα με πετάξεις και μένα;» την ρώτησα σοβαρά.

Δεν γέλασε καθόλου. Ούτε ένα τόσο δα τσάκισμα στην άκρη των χειλιών.

«Κανείς δεν θέλει να σε πετάξει εσένα!» μου είπε μόνο και με έσπρωξε προς την βρύση.

Μου
πήρε πολύ να δεχτώ την πράξη αυτή των πουλιών. Έψαχνα τις φωλιές μήπως
βρω κανένα άρρωστο πριν το καταλάβει η μάνα του και το πετάξει στη γη.

Είχα
βρει αρκετή δουλειά για την Αιθηρόη. Διότι όλα τα νόμιζα άρρωστα,
επειδή δεν πετούσαν. Εγώ τα πήγαινα σε εκείνη κι εκείνη τα γύρναγε στις
φωλιές τους.

Δεν μου έφερνε αντίρρηση και δεν βαρυγκωμούσε.

Με
άφησε στο χρόνο μου, μέχρι να μπορέσω να καταλάβω μόνη μου, πως η μάνα
πουλί απλά πήγαινε με την φύση. Πως απλά άφηνε να φύγει αυτό για το
οποίο δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και συνέχιζε να φροντίζει τα υπόλοιπα
που ήξερε πως θα πετούσαν σύντομα.

Και κάποια στιγμή,
καταλάγιασε ο θυμός μου. Τακτοποίησα τις σκέψεις μέσα μου. Και όταν
ήμουν σίγουρη, πως η μητέρα έκανε ότι μπορούσε, ελευθέρωσα από μέσα μου
την αμφιβολία και την πίκρα και ήρθαν όλα πάλι στην θέση τους.

Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Imagesca280203

Αιθηρόη 14-72009

---
Να έχετε αγάπη στην καρδιά, φως στο πνεύμα, θάρρος στην ψυχή και αλήθεια στο στόμα.
http://www.aoratos-naos.com/t109-topic
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤετ 13 Νοε - 21:48:52

Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Bg-blinking-star
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤετ 13 Νοε - 23:10:39

Δεν εννοούσα αντιπάθεια με αυτην την εννοια, εννοουσα αντιθεση.
Ουτε εγω τον ηξερα,αλλα φαινοταν ανθρωπος με Αξιες και άνθρωπος με Όρκο Τιμής, το ασπάζομαι αυτό και το σέβομαι , απλα η καθοδηγηση της αναπτυξης ενος υγιούς ανθρώπου,πρεπει να αλλαξει .Εχουν αλλαξει τα δεδομενα. Δεν μπορεις να τραγουδας μεσα στην ταξη , κογιοναροντας, οταν μεσα στην ταξη , ειναι ολες οι φυλες. Ειναι ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ
Αλλα λεμε και αλλα κανουμε.. ζουμε στον κοσμο του αλλα λεμε και αλλα κανουμε , αλλα και τα αλλα που λεμε και κεινα γινονται, καποιος το ειπε το Χάος , εναλλασσομενο σε Τάξη.Μακαρι οι επομενες γενες Λαμπρων Φωτεινων Ανθρωπων που θα ελθουν στο κατ ευχην επιθυμητο μελλον, να  μην γαλουχηθουν ετσι και χαθει η λαμψη τους

Σήμερα διάβαζα αυτό.http://www.aoratos-naos.com/t1070-topic Όποιος θέλει το διαβάζει.
Και αν ασπαζεστε αυτο που η Αιθηρόη, συχνά λέει,οτι  τίποτα δεν είναι τυχαίο, και εγω στην ιδια χρονια μαζι του ειμαι.
Ο πόλεμος γεννήτωρ πάντων, αλλα παν μετρον Αριστον.
Ο Άνθρωπος, χωριζεται σε  τέσσερα τεταρτημόρια και αυτα σε άλλα τέσσερα , το καθενα
ΙΕΡΑ ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ, Πυθαγόρας.
Στη μνημη του φίλου μας ,

εχω την ΠΙΣΤΗ οτι οι μελλοντικες γενιες θα παψουν να γινονται γραναζια ενος συστηματος που μοιαζει σαν φιδι που τρωει την ουρα του. Εχουν αλλαξει οι εποχες, μηπως στηρίζοντας τον πόλεμο, ενδυναμωνουμε τον πολεμο; Και σιγουρα δεν μπορουμε να γυρισουμε τα ματια.. αρα ειναι το ενστικτο αυτο , εναντιον του συναισθηματος μας.
Με την βοηθεια της Νοησης , θα οδηγηθουμε στην Κίνηση ως προς την Ευημερία. ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩ.

Μπορει να σας φανει ΥΠΕΡΒΟΛΗ αυτο, αλλα και μενα σκασιλα μου
Δεν είναι για μένα  ο Άνεμος, είναι για τους επόμενους. Τι θα αφήσω;Ποιοςειναι ο εχθρος; Τι πολεμαω; Μηπως αλλο καποτε, αλλο τωρα; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ: ..Δεν ειναι οπως καποτε,παντως.
Ευτυχως που μπορω να σας πω εδω αυτο που πιστευω, αν σας τα ελεγα τετ α τετ, θα με λεγατε ιδιορρυθμη. Τωρα ελπιζω να νιωθετε, οτι εστω και ενας να καταλαβει, ειναι σημαντικο, ειναι ο μονος  τροπος για να το πω και ευχομαι να ειναι  ωφελιμο.

ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΩ

Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Images?q=tbn:ANd9GcTsvIzqUgF-eFuga28Jev1d94-wIb75ESgfQoN4tRPhw7qkvMAq3A

http://www.astarhellas.com/index.php?option=com_content&view=article&id=158:2013-06-03-05-40-37&catid=35:archetypes&Itemid=29
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΠεμ 14 Νοε - 9:00:20

Θέμα:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ!

nnanΧρόνια σας καλά με Υγιεια , ασφάλεια και αντοχή , εκεί  ψηλά στους Ουρανούς που συχνά βρίσκεστε, σας εύχομαι.
Χρόνια ως προς το καλύτερο, εύχομαι στους εορτάζοντες και σε όλους σας. Καλή Δύναμη.

Υπάρχουν θέματα σε αυτήν την Ζωή, που δεν πρέπει να ξεχνάμε να τους απευθύνουμε τον  σεβασμό που τους Πρέπει, όποιες δυσκολίες και αν συναντάμε . 
Ας είναι καλά εκεί οπού βρίσκονται, αυτοί που χάθηκαν για να μπορούμε να είμαστε εδώ σήμερα...
Και επί ευκαιρίας όταν θα αναφερόνται κάποιοι στους παππούδες μας .. ας μην τους βάζουν όλους στο ίδιο καζάνι.
Μερικοί παππούδες φωνάζουν για αυτό που έρχεται και όχι για οτι έφυγε μόλις τώρα.. οι δικοί μου οι παππούδες τουλάχιστον..

Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 T0539
http://www.aoratos-naos.com/t1512-topic

Εδώ,δεν είχες αντιρρήσεις.....
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΠεμ 14 Νοε - 9:10:15

άλλο τότε και άλλο το τώρα.
αυτα εγιναν τοτε για να μπορουμε να ζουμε οπως ζουμε τωρα και οχι τοτε.
εκτος και αν ανηκουμε σε καστα προνομιουχων

Δεν θα μπορουσα να αλλαξω εγω την σκεψη καποιου που δεν θελει και καποιου που ηδη υπαρχει
μπορω ομως να αφησω την σκεψη μου, και την σκεψη αλλων που εκτιμησα,
μηπως την προσεξει καποιος αλλος και τον ωφελησει

Η μαυρη γατα δεν ηταν τυχαια,ξερεις

(Εγω παντως σε αγαπω, με τον τροπο μου βεβαια, το ξερω, οπως ξερεις και εσυ και αισθανεσαι οτι σε αγαπω.Γι αυτο ειμαστε εδω να)
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΚυρ 17 Νοε - 10:07:43

Και γιατί δεν ήταν τυχαία η μαύρη γάτα;
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΚυρ 17 Νοε - 11:17:24

Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΚυρ 17 Νοε - 11:54:22

Σου έδωσα λίγο χρόνο να το σκεφτείς τι θα απαντούσες,γιατί θα ρώταγα..ήθελες να ρωτήσω.
Και..ωωωωωω νναν,φθηνά τα κόλπα σου,πίστεψε με,έχω δει και καλύτερα,αν και,περίμενα αρχικά ότι θα πεις κάτι άλλο,αλλά..δεν στοχεύεις σε μένα.

Είναι σαθρά τα οικοδομήματα της σκέψης σου.
Στηρίζονται σε ήδη κλειστές θεωρίες,εύκολα αποδεκτές,όπως η μις Αμερική πάντα πρέπει να πει στην απονομή της στέψη της πόσο επιθυμεί την παγκόσμια ειρήνη και,αλήθεια ποιος θα φέρει αντίρρηση πάνω σε αυτό;
Να τολμήσουμε την παρατήρηση του οξύμωρου,της αντίφασης;Γιατί,το λέει ποια;η μις ποιας χώρας;της Αμερικής...της ποιας;Α,ναι της χώρας που εκκινεί πολέμους,αλλά οι ίδιοι οι πολίτες της ποτέ,μα ποτέ,δεν έζησαν τον πόλεμο στον τόπο τους.
Ποιος θα φέρει αντίρρηση;Τον περιμένει στην γωνία η έτοιμη ταμπέλα του πολεμοχαρή.

Καλό,αλλά..φθηνό,επαναλαμβάνω.

Πες μια φορά αυτό που πραγματικά θέλεις να πεις,όσο σου δίνεται η ευκαιρία να σε ακούσουν,γιατί,με την τακτική σου,γιατί περι τακτικής πρόκειται,στο τέλος δεν θα μείνει κανείς.
Κανείς από όσους σε εκτίμησαν ή μάλλον καλύτερα να μιλήσω μόνο για μένα.
Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να πέσεις από τα μάτια του άλλου και λυπάμαι για την επιλογή σου.Λυπάμαι για όσα πληγώνεις και έλκεις.
Παράτα την προπαγάνδα,μην κλείνεσαι στον ίδιο λεκτικό αυτισμό σου και μίλα την αλήθεια σου.
Πραγματικά,από εμένα;Είναι η τελευταία ευκαιρία και είναι καθαρά τιμής ένεκεν της εκτίμησης που σου είχα και αγωνιώ να διασώσω.
Λοιπόν;
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΚυρ 17 Νοε - 13:00:29

δεν εχω να πω τιποτα
εχεις δικιο
κρατα οτι σ αρεσει και οτι σε ενοχλει μην δινεις σημασια, προσπερασε

συγνωμη
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΚυρ 17 Νοε - 20:58:27

nnan έγραψε:
δεν εχω να πω τιποτα
εχεις δικιο
κρατα οτι σ αρεσει και οτι σε ενοχλει μην δινεις σημασια, προσπερασε

συγνωμη
Δεν κατάλαβες...δεν είναι του χαρακτήρα μου να μην δίνω σημασία σε ό,τι με ενοχλεί.
Ούτε να κρατώ μόνο ό,τι μου αρέσει.

Άλλωστε,μαζεύτηκαν πολλοί του είδους που προτείνεις,υπάρχει μεγάλο αντίβαρο αδιαφορίας και καιροσκοπισμού.
Όλα τα παρατηρώ και τα κρατώ και τα άσχημα και τα όμορφα,μα περισσότερο αυτά που φάνηκαν όμορφα αλλά δεν ήταν και εκεί οργίζομαι και παίρνω αποφάσεις.

Και κάτι τελευταίο..όταν δεν θα μιλώ να ανησυχείς..

Ελεύθερη βούληση,συνεχίζεις το έργο σου κι εγώ το δικό μου.

Α!Και σε ευχαριστώ για το κόκκινο,μου αρέσει!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΚυρ 17 Νοε - 21:14:48

Χριστίνα, σύνελθε. Δεν έβαλα εγώ κανένα κόκκινο. Γιατί πρέπει να το έχω κάνει εγώ δηλαδή;

Θα σου έλεγα να το αφήσουμε αλλά δεν συμφωνείς. Όμως δεν μπορώ να σε ακολουθήσω.
και πάλι συγνώμη.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι 19 Νοε - 11:45:08

Η μαγειρική ειναι Αρχαία Τεχνική Αγάπης

παω να τηγανισω πατατες μιαμ μιαμ QP
spitha

spitha

Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 151

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤετ 20 Νοε - 14:41:31

Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Fpf4

στην εφερα κι απο εδω
για να σου γλυκανει την καμαρα σου
και να σου φερει τυχη.
Γεια μας!
http://myfilms-in.blogspot.gr/
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤετ 20 Νοε - 15:10:42

Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Images?q=tbn:ANd9GcT-042VnkNaur-Bu5TkDdLKvwKII5_idnkeGpOC4q4cJL-1-sxMCO-vKJFg
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤετ 20 Νοε - 15:26:23

Spitha m'
είναι πράγματι πολύ όμορφη, σε ευχαριστώ
και μου ομόρφηνε και την κάμαρα

:hhh:
Γεια μας! (μπραααζιλλλλλ...λαλαλαλα (τουκουτουκου  χετουκουτου) αλαλαλαλαλααααα ...μπραζζζιιλλλ Μπραζιιιιλλλλ..)

Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 9k=
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΔευ 30 Δεκ - 21:26:02

ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΥΡΑ ΦΥΣΩ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ  hh
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤετ 8 Ιαν - 12:00:14

hh 2U2 22
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΣαβ 11 Ιαν - 23:26:02

Υγραέριο (Μικρού μήκους,2006)
Σενάριο -- σκηνοθεσία : Μπουγιάρ Αλιμάνι
Ηθοποιοί : Ιερώνυμος Καλετσάνος, Μάριος Αλιμάνι, Αλεξία Καλτσίκη, Τάνια Σαββοπούλου, Αγορίτσα Οικονόμου, Ηλίας Ασπρούδης

ευχαριστώ κύριε Αλιμάνι..

εχετε δίκιο (οσο αφορα το δικο μου Δικαιο)...μερικές φορές το τελος δεν ειναι καλο, για να παθαίνουμε σοκ και να  θυμομαστε να μην το ξανακανουμε.
Όμως..όπως γνωριζετε στην Πατριδα Μας , υπήρχαν κάποτε μορφές που χάρισαν απλόχερα το φως τους στον κόσμο.
Τώρα υπάρχουν μορφες που ουτε για να αλλαξουν μπριζα δεν κάνουν
και ενω ξερουν οτι δεν κανουν γι αυτο, δεν αφηνουν  κανεναν αλλον να το πράξει και εχουν και βοηθεια σε αυτο. Όμως τι να κανουμε που τα λαθη ειναι απαραιτητα σε αυτον τον κοσμο για να αλλαζουν οι πορειες;

τοτε που επαιζα το παιχνιδι μου , ονειρευομουν να χωθω μεσα σε εναν απο αυτους μου τους αντικατοπτρισμους .Μετα ομως ειδα τον μπαρμπα σε κεινη την ταινια που ηθελε να γινει νεος (χρατσα χρουτσα χρατσα χρουτσα) (ναι εκεινη) και δεν θα ηθελα με τιποτα να παθω τα ιδια.Μου φτανουν αυτα που παθαινω εδω, τουλαχιστον μου ειναι καπως πιο γνωριμα..ενταξει θα αποδεχτω το λαθος και θα συνεχισω.Με τα χρονια καταλαβαινω οτι ηταν σκοπιμο λαθος, ευχομαι με τα χρονια, πρωτα ο Θεός, να καταλαβω και το ΛΟΓΟ. χμ.. ειπα οτι το δεχτηκα..αλλα δεν μοιαζω ε;
Γιατι ; Μπορω να κάνω και αλλιώς; εχω ελπιδα ομως.. παντα, τσακισμενη, κατακρεουργημενη αλλα παντα ΕΚΕΙ.Καποια μερα, καπου, καπως, καποτε..

Υ.Γ Επι χρονια μαζευα σε τακτα διαστηματα τα πραγματα μου και τα κουβουλουσα οπου με στελνανε σαν την μπαλα περα δωθε.Δεν ειχα Σπιτι ποτε.
Απο τοτε που σε συναντησα εχω και Σπιτι και Καμαρα και προπαντως εχω καπου να ακουμπαω την ραγισμενη καρδια μου οταν αυτη ποναει και ειναι παγωμενη.
Σε αγαπαω, σε αγαπαω παρα πολυ
Θα ηθελα και εγω να δοθει μια στον φιλο μας και αδελφο μας, τωρα που αισθανεται ισως το ιδιο  να 
Αιθηρόη
Admin
Αιθηρόη

Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 2443

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΚυρ 12 Ιαν - 12:02:33

nnan έγραψε:

ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΥΡΑ ΦΥΣΩ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ  hh

Αυτός είναι ένας από τους λόγους, που λατρεύω τους ανέμους... ποτέ δεν έρχονται άδειοι... πάντα κάτι φέρνουν... φορτία πολύτιμα...

Αυτοί που σου μιλάνε, όμως, για αγάπη... είναι οι ομορφότεροι.
Είθε τέτοιοι να σε τυλίγουν, αγαπημένη μου.
http://www.aoratos-naos.com
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι 14 Ιαν - 16:06:17

Η ευχή σου Κυρά, είναι για μένα Φυλαχτό  hh
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΔευ 20 Ιαν - 9:01:18

"Ο δικός μου Θεός σε βιβλία δεν χώρεσε... Ο δικός του ο Λόγος, το Σύμπαν... Εκπροσώπους και δούλους δεν όρισε... Στην ψυχή έχει αφήσει το νήμα... "  να 

κάναμε τις πραξεις να δουμε το αποτελεσμα:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

υλικων δικαιωματων μπορει.. αλλα πνευματικων δικαιωματων ΠΟΤΕ

Γι αυτο και ολα οσα μπορει να σκεφτει ο ανθρωπος ήδη υπαρχουν γιατι ενυπαρχουν στο ΟΛΟΝ.

Καλημέρα, μερά καλή  να 

Αιθηρόη
Admin
Αιθηρόη

Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 2443

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΔευ 20 Ιαν - 11:47:25

"Γι αυτο και ολα οσα μπορει να σκεφτει ο ανθρωπος ήδη υπαρχουν γιατι ενυπαρχουν στο ΟΛΟΝ."

Διότι με τα ίδια υλικά και... "Υλικά", πειραματιζόμαστε όλοι στο Γίγνεσθε του Κόσμου...

Καλημέρα nnan μου...
http://www.aoratos-naos.com
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΔευ 27 Ιαν - 9:12:04

... Στην ψυχή έχει αφήσει το νήμα... "
τόσο όμορφα τοποθετημένες,εύστοχες,ξυπνούν την Λήθη με την ομορφιά τους.

και είναι και άλλες
που την κάνουν να προτιμά να κοιμάται.

ΚΑΤΟΧΟΣ παράγωγο της λέξης ΚΑΤΟΧΗΣ διπλής έννοιας, λέξη
μιας της ύλης και μια της ψυχής.
Της Ψυχής που διασπαστηκε από την ολοτητα του Πνευματος και ήρθε ερωτευμένη ,
να συνετίσει την Ύλη  ..  (..άρχισαν τα όργανα.. σήκω από την θέση σου...ουουου)

κάτοχος αρσενικό ή θηλυκό

• αυτός που κατέχει (έχει δικό του) ένα αντικείμενο
  • αυτός που κατέχει (ξέρει καλά) κάτι

αλλά και πάλε είναι εκειός που το κρατεί καλά το πράμα  ..
Μα ποιος μπορεί να είναι αυτός;
Και γιατί δηλαδή να σκοτωθούν τόσοι άνθρωποι αν το οτι έχεις δεμένο κατι για να το κανεις δικο σου,ειναι καλό;
Θα μπορούσαμε να είμασταν μια παρα πολυ ωραια αποικια..
Αλλά αυτό δεν αντέχεται. Άρα , δεν είσαι κάτοχος αλλά συνδημιουργός.
Όταν δικάζετε ένα έγκλημα , κατηγορούμενος ,επί το πλείστον, δεν είναι μόνο ένας, είναι και ο συναυτουργός, ή ο "εγκέφαλος", ή ο υποκινητής, ή ο "κάνω τα στραβα τα ματια και πολλες φορες την γλυτωνω ετσι..έτσι;;"..ή κ.α.
 Όποτας, ομπότας, αμά το ψάξεις εκ βαθέων το θέμα, ποτέ δεν είναι ένας ο ΚΑΤΟΧΟΣ. Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα, αλλά και για να υπάρξει , θα έχει χρησιμοποιήσει προηγούμενα παθήματα για να τα αποφύγει στο νέο.Μπορεί κάποιοι να υποστηρίζουν την παρθενογέννεση,αλλα στο φρακταλικο συστημα διαστασεων της ύλης , δεν νομιζω να υποστηρίζεται.
 Γεια μας!(είναι καφές, μεταμφιεσμενος σε μπυρα, ειναι Απόκρεες ..)
Λιακάδα

Λιακάδα

Κριός
Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 59

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα..   Τα παλιοσίδερα.. - Σελίδα 16 Icon_minitimeΔευ 27 Ιαν - 19:09:25

Λες να συνετίσει την ύλη κι αυτό μου θύμισε κάτι που έγραψε, κάτι όμορφο η marilena http://www.aoratos-naos.com/t2692-topic#19273, το μεταφέρω εδώ,

//Καταπληκτικό! Όταν βλέπω τέτοια πράγματα, κι όταν βλέπω ανθρώπους να ασχολούνται με κάθε λογής τέχνη, σκέφτομαι και σιγουρεύομαι ότι οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι για να δημιουργούν. Γι αυτό και τους έφερε ο Θεός, ο νους του κόσμου, η ψυχή του; Δεν ξέρω την αλήθεια αυτή, αλλά δεν είναι τυχαίο γεγονός η δημιουργία τους, όπως λένε κάποιοι επιστήμονες, ούτε μία απλή και τυχαία εξέλιξη κάποιου είδους.
Είναι εδώ για να Ανθρωπίσουν με την καλή την έννοια, να εξευγενίσουν και να ομορφύνουν, και να διακοσμήσουν, το Σύμπαν. Όπως θυμάμαι μια έκφραση της Αιθηρόης, να το τιθασεύσουν και να το μετατρέψουν σε κάτι Θαυμαστό.\\

Τα παλιοσίδερα..
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 16 από 30Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 30  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ :: NNAN-
Μετάβαση σε: