H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Περί Μαγείας

Πήγαινε κάτω 
+5
irine
ilia
mikros maggos
Αιθηρόη
Nenya
9 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Nenya

Nenya

Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 960

Περί Μαγείας - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ 9 Μαρ - 3:12:24

gioytzin
Κυρια Αιθηροη σημερα ειμαι καλυτερα απο χθες αλλα παλι ειμαι λιγο εξαντλιμενος.

Θα φωναξω ενα παπα να κανει ενα ευχελεω το σπιτι αλλα το θεμα ειναι τι θα πω στην μανα μου σιγουρα θα με ρωτισει τι τρεχει.!

panos - anarxos
Πόσο μου λείψατε πόσο μου λείψατε!!! Όλοι σας!
Και περισσότερο εσύ Αιθηρόη. Απ ότι είδα ο μικρός μας φίλος είναι ακόμα εκτεθειμένος. Είναι ευάλωτος ακόμα. Και λογικό. Άκου φίλε μου. θα σηκωθείς μια μέρα πρώι. Στο δωμάτιο που έκανες τα περίεργα μαγικά σου θα ρίξεις κάτω αλάτι. Θα πασπαλίσεις όλο το πάτωμα. Μετά θα πάρεις μια ψάθινη σκούπα και θα σκουπίσεις καλά πολύ καλά όλο το αλάτι. Θα το μαζέψεις και θα το ρίξεις μέσα σε νερό που έχεις είδη βράσει και έχει είδη κρυώσει. Μετά θα πας και θα το χύσεις αυτό το νερό σε ρίζα κάποιου δέντρου. Όταν τελειώσεις με αυτό, θα βάσεις σε μια κατσαρόλα με νερό μπόλικο φασκόμυλο. Αφού κρυώσει, θα πάρεις ένα πανί και με αυτό το νερό θα καθαρίσεις όλες τις επιφάνειες του δωματίου και του σπιτιού αν χρειαστεί και θα σφουγγαρίσεις επίσης. Αυτά ως προς την καθαρότητα του χώρου. Μετά έχεις σειρά εσύ. Την ίδια μέρα όμως θα τα κάνεις όλα αυτά. σε μια μπανιέρα θα γεμίσεις νερό και θα μέσα θα ρίξεις χοντρό αλάτι μαύρης θαλασσας. Θα βρεις ή σε φαρμακείο ή σε βιολογικά προιόντα νομίζω. Εμένα μου το έφερε μια φίλη όταν χρειάστηκε να τα κάνω όλα αυτά. Θα βράσεις φασκόμυλο θυμάρι και βασιλικό σε ένα λίτρο νερό και θα το χύσεις μέσα στην μπανιέρα. θα κάτσεις μέσα γύρω στην μισή ώρα με 45 λεπτά. Θα βουλιάζεις ολόκληρος μέσα στο νερό με το κεφάλι, να μην εξέχει ούτε δάχτυλο. Κάνε το συχνά. Καθόλου σαπούνι. Ούτε θα ξεβγαλθείς. Θα βγεις θα σκουπιστείς και θα φορέσεις καθαρά ρούχα. Για τρεις μέρες δεν θα πλένεις το πρόσωπο παρά μόνο με πατωνέτες που θα τις βρέχεις θα κάνει τα μάτια σου, εκεί που βγαίνει το δάκρυ στο μέσα μέρος του ματιού.

Και φυσικά δεν θα αφήσεις στο χώρο σου αντικείμενα που είναι δεμένα με ότι μπορεί να έκανες πριν και έχουν αρνητική ενέργεια. Τέλος να πάρεις 2-3 γλάστρες βασιλικού και να τα έχεις στο δωμάτιο σου και ιδίως στο παράθυρο σου. Όοσ θα καθαρίζεις το χώρο σου και το σώμα σου θα σκέφτεσαι γιατί το κάνεις και πως φεύγει κάθε σκοτεινό. Ιδίως με όταν θα σκουπίζεις το αλάτι.

Εχεις το λόγο μου θα νιώσεις μια τρομερή διαφορά ενέργειας στο χώρο σου και σε σένα. Το έκανα και ξέρω και νομίζω σας έχω πει ποιος ήμουν και τι έγινα. Και όλα αυτά χάρη στην Αιθηρόη τον καλό μου άγγελο. Και φυσικά όλο αυτό το τελετουργικό, η Αιθηρόη μου το έδωσε. Ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα.

Φυσικά μετά αν θέλεις και δεν είναι κακό και για τους δικούς σου, να φέρετε έναν παπά να σας κάνει αυτό που είπες. Η μαγεία η καλή βρίσκεται παντού και πρέπει να είναι αποδεκτό κάθε καλό που βοηθάει το πνεύμα μας και την ψυχή μας.

gioytzin
gia soy anarxe ti kanis. lipon tha to kano shmera kiolas ala afto me thn mpaniera ligo diskolo giati den exo ?
iparxh ali lish?
lipon tha paro alati afto poy agorazoyme sto soyper etsi kai tha rikso sto patoma ala posi posothta ?

panos - anarxos
Καλημέρα.Ατά τύχη κοίταξα τώρα και είδα τα μηνύματα σου. Μην βιάζεσαι. Φρόντισε πρώτα να εφοδιαστείς με τα σωστά υλικά. Για το πάτωμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αλάτι του σούπερ μάρκετ. Για την μπανιέρα όμως όχι. Που δεν έχεις μπανιέρα, θα πρέπει να ρωτήσω την Αιθηρόη ή θα σου πει εκείνη άλλο τρόπο όταν δει αυτό το μήνυμα. Πάντως για το σπίτι θα τα κάνεις όλα γιατί ειναι απλά. Θέλει όμως και την ψάθινη σκούπα που σου είπα. Τώρα πόσο αλάτι θα ρίξεις στο πάτωμα ρωτάς; Θα το πασπαλίσεις να πάει παντού. Πως ρίχνεις αλάτι στις πατάτες σου ας πούμε; Κάπως έτσι. Εσύ κανόνισε το πόσο. Αρκεί να πάει παντού.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Και μην ξεχάσεις τους βασιλικούς. Είναι ευλογημένα φυτά και αγαπάνε τον άνθρωπο.

kirka:
Διάβασε αυτό gioutzin για σένα:
Επίκληση για Ενεργειακό Καθαρισμό και Προστασία του Χώρου
---------------------------------------------------------------------------

Αγαπημένοι Άγγελοι του Χρυσού Φωτός και της Αιώνιας
Αγάπης του Δημιουργού όλης της Ύπαρξης!
Αγαπημένοι Αρχάγγελοι του Χώρου!
Επικαλούμαι τώρα τη Δύναμη της Παρουσίας σας
Και του Φωτός που αντιπροσωπεύετε
Να περιβάλλει τώρα
Τον προσωπικό χώρο μου/το σπίτι μου/ τον
Επαγγελματικό μου χώρο
Και να επιφέρει τέλειο ενεργειακό καθαρισμό,
Εξαγνισμό και προστασία
Από οποιαδήποτε μορφή αρνητικής ενέργειας
Αρνητικού συναισθήματος ή αρνητικής σκέψεως
Καθαρισμός, καθαρισμός, καθαρισμός
Τέλειος Υπέρτατος Ολικός και Βαθύς
Του προσωπικού χώρου μου/του σπιτιού μου/του επαγγελματικού χώρου μου από οποιαδήποτε μορφή αρνητικής ενέργειας/συναισθήματος/σκέψεως
Γένοιτο!
Εξαγνισμός, εξαγνισμός, εξαγνισμός
Τέλειος Υπέρτατος Ολικός και Βαθύς
Του προσωπικού χώρου μου/του σπιτιού μου/του επαγγελματικού χώρου μου από οποιαδήποτε μορφή αρνητικής ενέργειας/συναισθήματος/σκέψεως
Γένοιτο!
Προστασία, προστασία, προστασία
Τέλεια Υπέρτατη Ολική και Βαθιά
Γένοιτο!
Αγαπημένοι Άγγελοι
Δηλώνω τώρα και υπεύθυνα και συνειδητά πως
Ο χώρος αυτός είναι ιερός
Αφιερώνεται στο Φως και την Αγάπη σας
Και τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να διαπεράσει
Την Παντοδύναμη Προστασία σας
Αγαπημένοι Άγγελοι του Χρυσού Φωτός και της Αιώνιας
Αγάπης του Δημιουργού όλης της Ύπαρξης,
Αγαπημένοι Αρχάγγελοι της Θεραπείας και της Υγείας
Σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ
Υπέρτατα, αιώνια και αληθινά!

Μπορείς να διαβάζεις της Επίκληση αυτή (είτε για τον προσωπικό σου χώρο ή για το σπίτι σου γενικότερα ή και για τον επαγγελματικό σου χώρο) αρχικά για τρεις συνεχόμενες ημέρες ώστε να τον καθαρίσεις ενεργειακά και στη συνέχεια μία φορά την εβδομάδα για να διατηρήσεις το φως, την καθαρότητα και την ενέργεια του σε υψηλά επίπεδα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Nenya

Nenya

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ 13 Μαρ - 19:52:30

ΜΙΡΚΑ:
Μήπως έχει κάποιος το βιβλίο Σολωμονικής και μπορεί να μου κάνει πρόβλεψη αν του δωσω καποια στοιχεία;

Nenya:

Καλημέρα!

ΜΙΡΚΑ... σχετικά με την πρόβλεψη που ζητάς... έχε υπόψιν σου ότι υπάρχουν πολλά πιθανά μέλλοντα που καθορίζονται από τον τρόπο σκέψης μας και κατ'επέκταση τον τρόπο δράσης μας. Αν σε κάποια φάση αλλάξει κάτι στο σκεπτικό μας, αλλάζει και το "μελλοντικό" αποτέλεσμα...

Υπάρχουν πολύ τρόποι με τους οποίους γίνονται "προβλέψεις" και οι οποίοι ενδεχομένως βοηθάνε κάποιον με το να του υποδείξουν ποιος είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος δράσης για την περίπτωσή του. Ποιός τρόπος δράσης είναι πιο κοντά στην αλήθεια του.

Υπάρχει κάποιος λόγος συγκεκριμένος που σε κάνει να επιμένεις με την Σολωμονική ως μέθοδο πρόβλεψης? Τί ακριβώς σου έχουν πει ότι είναι ή τί έχεις διαβάσει? Γνωρίζεις ότι με τη Σολωμονική θα καλέσεις αμφιβόλλου ποιότητας δυνάμεις? Και τί σε κάνει να τις εμπιστεύεσαι? Υπάρχουν άνθρωποι που τρελάθηκαν επειδή τους αποκαλύφθηκαν κάποια τραγικά πράγματα για το μέλλον τους...

Σου έχουν εξηγήσει επανηλειμένως ότι δεν ασχολείται κάποιος με την Σολωμονική από εδώ μέσα... Ελπίζω να γνωρίσεις ότι η ενασχόληση με τη Σολωμονική ενέχει σοβαρούς κινδύνους....

Ωστόσο μπορείς να εμπιστευτείς το πρόβλημά σου είτε σε εμάς εδώ είτε στην Αιθηρόη στον αγγελιοφόρο...

Καλή δύναμη σου εύχομαι! Επίσης εύχομαι να μην δημιουργήσεις με τους τρόπους που επιλέγεις να λύσεις το πρόβλημά σου επιπλέον προβλήματα.... Σκοπός είναι να βαδίζουμε προς την επίλυση και όχι να βυθιζόμαστε όλο και πιο βαθειά στο πρόβλημα προσθέτοντας επιπλέον προβλήματα...

Nenya

Nenya

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ 13 Μαρ - 19:55:05

Σουζάνα:
Καλημέρα σας. Βασικά δεν είμαι μέλος εδώ. Σας διαβάζω βέβαια και νιώθω ασφάλεια και εμπιστοσύνη εδώ μέσα. Θα μπορούσα ίσως να πάω σε άλλο χώρο να ρωτήσω που είναι επίσης γνωστός αλλά εκεί δεν νιώθω καλά. Δεν ξέρω αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάτι. Ένας φίλος μου βρήκε μια νυχτερίδα πεθαμένη. Ξέρετε πως γίνεται αυτό με το κοκκαλάκι της νυχτερίδας φυλαχτό; Δεν ξέρω καθόλου και δεν βρίσκω πληροφορίες ιδιαίτερες στο νετ. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προταίρων ακόμα κι αν δεν μπορείτε.

lamperos:
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.
Σουζάνα εδώ υπάρχει ένα πολύ μεγάλο θέμα σχετικά με το κοκαλάκι νυχτερίδας.
Δεν είναι τόσο εύκολο να φτιάξει κάποιος φυλακτό,πρέπει να το κάνει κάποιος που ασχολίτε με αυτόν τον τομέα και για κάτι συγκεκριμένο που εσύ θα του ζητήσεις.
Πάντως ρίξε μια ματιά εδώ και θα καταλάβεις.
http://manoliassa.forumup.gr/about11029-manoliassa...

angels:
όλα είναι θέμα πίστης....
είτε είναι κοκαλάκι της νυχτερίδας είτε είναι κοκαλάκι για τα μαλλιά....
αν εγω πιστέψω ότι είναι τυχερο,....θα έιναι!!!

Δεν ξέρω να σου πω ...τι κάνουν με το κοκαλάκι της νυχτερίδας αν κ είχα ακούσει παλιότερα οτι πηγαινεις στην εκκλησια...ίσως να σχετίζεται με το πως έγινε νυχτεριδα το ποντίκι..

llini:
χμμμ..περυσι το καλοκαιρι δυο νυχτεριδακια ειχα πετυχει το ενα στον δρομο και το αλλο στα σκαλια μας..ηταν κακασχημα τερατικα κ πολυ πολυ πολυ μαυρα..ηταν μωρα ,προφανως προσπαθουσαν ν μαθουν ν πετανε κ δε τ καταφεραν κ τ εκαψε ο ηλιος..σκεφτομουν πως μπορουσα ν παρω τ κοκαλακι τους αλλα δεν υπηρχε περιπτωση κ κανενα σεναριο για ν το κανω.ο γειτονας μου ειχε πει πως πρεπει ν το αποτελειωσω με μια χρυση βερα για ν το παρω..εγω τ μονο που ηθελα αν κ στεναχωρηθηκα για τ καημενουλια παρολο που ειναι κακασχημα τερατακια να φυγουν απο τις σκαλες κ το δρομο μας γιατι ταλαιπωρηθηκαν πολυ τοσες ωρες στν ηλιο..παντως αυτο που λεει η angels ειναι πραγματικοτητα.αν εγω πιστεψω οτι ειναι τυχερο θα ναι .εχω ακουσει τα παντα..ακομα και για τυχερα βρακακια τ κερατο μου εχω ακουσει!!!αν ειναι δηλαδη ποτε δυνατον.οτι πιστεψει κανεις..
Nenya

Nenya

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ 13 Μαρ - 20:31:36

vasso ag:
Γεία σου Αιθερόη,

θα ήθελα να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις,και θες φυσικα,να μου δώσεις κάποια ιστοσελίδα στην οποία να μπορώ να έρθω σε επαφή με άτομα που ασχολούνται με την μαγεία (είτε wiccans, είτε μάγισσες) και ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μαθητευόμενους..

Ευχαριστώ πολύ.

ilia:

Vasso ag κανεις μα κανεις δεν διδασκει εδω μεσα...οποτε κανεις δεν θα σου πει που θα βρεις ατομα που θα σου διδαξουν...προσεξε καλη μου....μην ζητας απο δω κ απο κει να σου βρουν δασκαλους γιατι μπορει να μην ειναι αυτο που φαινοντε...οταν ερθει η ωρα ο "δασκαλος" θα σε βρει αυτος δεν θα τον βρεις εσυ..ετσι γινονταν παντα....
Σε παρακαλω μην παρεξηγησεις την αποτομη καπως απαντηση μου ολα αυτα τα λεω απο αγαπη...Συγνωμη Αιθηροη που απαντησα εγω στην θεση σου...
Αιθηρόη
Admin
Αιθηρόη

Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 2443

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ 13 Μαρ - 22:17:51

Νικολας:
Σαν απλος θνητoς εγω,
δυο ερωτησεις θετω εδω,
στον ιστοτοπο αυτο
και μια απαντηση ζητω

Πως ακριβως μυειται καποιος στην μαγεια?
Πρεπει να απαρνηθει την θρησκεια του?

Αιθηρόη - aoratos-naos:
Η Μαγεία δεν είναι θρησκεία. Άρα δεν αναιρείς κάποια άλλη για να δεχτείς αυτήν. Είναι έξω και πέρα από όλα αυτά και ταυτόχρονα μέσα σε όλα αυτά.

Η Μαγεία είναι μια επιστήμη. Είναι η τέχνη της Σοφίας. Είναι ο τρόπος να προσεγγίσεις όσο περισσότερο γίνεται, τον πυρήνα των πραγμάτων της Φύσης. Έτσι όπως την γνωρίζουμε και πραγματεύεται τα της φύσης και των όντων (και πάντα κατά την διάνοια του ανθρώπου), είναι τόσο παλιά όσο και ο ίδιος ο άνθρωπος.

Δεν μπορεί να σου ζητήσει να αρνηθείς κάτι, στο οποίο ένα κομμάτι της εμπεριέχεται μέσα σε αυτό.
Ξέρω πως έχει μείνει στην ιστορία των πληροφοριών, πως η μαγεία είναι κάτι με το οποίο ασχολούνται παγανιστές και παγανιστές είναι οι ειδωλολάτρες ή οι πολυθεϊστές. Παγανιστής είναι στην πραγματικότητα ο άνθρωπος που ασχολείται με την γη. Δεν έχει να κάνει με την θρησκεία.

Έχει δημιουργηθεί ένα πολύ κακό προηγούμενο με το θέμα της Μαγείας.

Το προφανές όμως βρίσκεται μπροστά μας αλλά δεν το βλέπουμε.

Ψάξτε να βρείτε πόσοι και ποιοι θανατώθηκαν ή διώχθηκαν με την κατηγορία του μάγου η μάγισσας. Θα βρείτε ανθρώπους που γνώριζαν την θεραπεία των βοτάνων, των κρυστάλλων. Που μπορούσαν να θεραπεύσουν με την ενέργεια και την δύναμη του σώματος και του πνεύματος τους. Άνθρωποι που είχαν γνώσεις αστρονομίας, ιατρικής, χημείας, φυσικής, αλχημείας. Άνθρωποι που αναγνώριζαν τις ψυχικές και πνευματικές δυνάμεις. Που διέκριναν την ύπαρξη ενός αόρατου κόσμου και δυνάμεων που πήγαζαν από αυτόν και άγγιζαν τον δικό μας. Άνθρωποι που προσπαθούσαν να ανοίξουν τα όρια του ανθρώπου, των αντιλήψεων του, του κόσμου του, του πνεύματος του. Άνθρωποι που τόλμησαν να σκέφτονται ελεύθερα και να βρουν θέση μέσα στο σύμπαν και όχι έξω από αυτό. Διότι το να κατανοείς το σύμπαν, σημαίνει πως ενυπάρχει μέσα σου άρα αποτελείς μέρος του. Άρα δεν χρειάζεται να αγοράζεις και να πληρώνεις για αυτή την θέση. Και πάλι, "άρα" δεν χρειάζεσαι οδηγούς, ελεγκτές, αντιπρόσωπους, ισχυρούς και μεσολαβητές.

Όλοι αυτοί θεωρήθηκαν... μάγοι!

Αν αυτό δεν φανερώνει πως κάποιοι γνώριζαν και γνωρίζουν πολύ καλά την επιστήμη, την δύναμη και την αλήθεια της Μαγείας και αυτοί οι κάποιοι ήθελαν να την αφανίσουν, τότε τι;

Κάποτε τους βασάνιζαν, τους φυλάκιζαν, τους καίγανε, τους κρεμούσαν, τους έπνιγαν, τους κατακρεουργούσαν. Σήμερα δεν μπορεί ασφαλώς να συμβεί κάτι τέτοιο. Και επιπλέον υπάρχει ένας πιο εύκολος τρόπος να αποτρέψεις την γνώση από τον άνθρωπο. Η λάθος πεποίθηση και αντίληψη. Και θα πρέπει να παραδεχτώ, πως αυτός ο τρόπος ήταν πολύ πιο αποδοτικός.

Για να μην λέω πολλά λοιπόν, όχι δεν χρειάζεται να απαρνηθεί κανείς καμία θρησκεία. Να ανοίξει τα όρια του πρέπει και να κάνει ό,τι μπορεί για να κατανοήσει ό,τι τον περιβάλλει και ότι ο ίδιος περικλείει.

Όσο για το πώς μυείται κανείς στην Μαγεία; Με γνώση.

Όταν πάμε σχολείο, (σήμερα) μυούμαστε στην κοινωνία, πολιτισμό και κουλτούρα που ζούμε. Όταν αρχίζουμε να πιστεύουμε σε μια θρησκεία που μας εκφράζει, μυούμαστε σε αυτήν. Όταν ερωτευόμαστε κάποιον, μυούμαστε στην αγάπη και στον κόσμο του. Η μύηση είναι ένα είδος αγάπης. Είναι μια προσωπική αναζήτηση και κάθε τι καινούργιο που μαθαίνουμε είναι ένα βήμα μύησης.
http://www.aoratos-naos.com
mikros maggos

Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 2

ΔημοσίευσηΘέμα: γεια σασ   Περί Μαγείας - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ 5 Νοε - 21:48:08

μιπως μπορει να μου πι καπιος ενα ευκολο ξορκι μαγειασ χωρισ πολλα και περιεργα ιλικα
ilia

ilia

Τοξότης
Αριθμός μηνυμάτων : 1946

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ 6 Νοε - 1:15:00

irine

irine

Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 1

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ 20 Απρ - 19:10:49

geia....sas!!!! ema8a gia ti magia otan eimoun 6 xronon..ki apo tote kollisa...arxiza na agorazw egkuklopaidies gia magia....ki na asxoloume polu me auto...ki oi goneis mou me koitazan para3ena twra eutasa ne exo 1 oloklhrh vivlio8hkh me vivlia mageias!!! kapoies fores kleinomai sto dwmatio mou ki diavazw me tis wres ta vivlia!!! einai kako auto?? to vriskete upervoliko?? telos pantwn..... agorasa tin apokrifh gnwsh prin liges meres...ki o pateras mou eskise tis selides pou milagan gia ti dia8hkh tou solomonta mipos 3erete pou mporw na vrw apospasmata apo ton tomo gia na vrw tis selides??? sas parakalw para polu mipos 3erete kapio sait me 3orkia? ama 3erete sas parakalw peste mou!!! sas euxaristw!!!!:]
anarhos

anarhos

Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 639

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ 22 Απρ - 23:27:55

Το να διαβάζεις με τις ώρες δεν είναι υπερβολικό ούτε κακό. Τι πιστεύεις για την μαγεία; Τι πιστεύεις ότι είναι μαγεία; Τι σε τραβάει σε αυτήν; Γιατί ψάχνεις σελίδες με ξόρκια; Καλη μου irine σε ρωτάω γιατί η μαγεία είναι ένα παράξενο μονοπάτι και το γνωρίζω πολύ καλά. Και πάντα ανησυχώ όταν κάποιος θέλει να ασχοληθεί γιατί είναι πολύ παρεξηγημένη και οι γνώσεις που έχουμε γι αυτήν είναι πολύ λίγες. Και μετρημένοι στα δάχτυλα είναι αυτοί που την ξέρουν αληθινά σε όλες της τις προεκτάσεις. Από καθαρό ενδιαφέρον ρωτάω και όχι για να το παίξω έξυπνος! Υπήρξα πολύ βλάκας και λάθος για να το παίξω τώρα έξυπνος. Απλούστατα τουλάχιστον μην πάει χαμένο το μάθημα του λάθους μου.
Korinaki

Korinaki

Καρκίνος
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ 26 Απρ - 17:50:04

Nenya έγραψε:
Σουζάνα:
Καλημέρα σας. Βασικά δεν είμαι μέλος εδώ. Σας διαβάζω βέβαια και νιώθω ασφάλεια και εμπιστοσύνη εδώ μέσα. Θα μπορούσα ίσως να πάω σε άλλο χώρο να ρωτήσω που είναι επίσης γνωστός αλλά εκεί δεν νιώθω καλά. Δεν ξέρω αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάτι. Ένας φίλος μου βρήκε μια νυχτερίδα πεθαμένη. Ξέρετε πως γίνεται αυτό με το κοκκαλάκι της νυχτερίδας φυλαχτό; Δεν ξέρω καθόλου και δεν βρίσκω πληροφορίες ιδιαίτερες στο νετ. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προταίρων ακόμα κι αν δεν μπορείτε.

lamperos:
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.
Σουζάνα εδώ υπάρχει ένα πολύ μεγάλο θέμα σχετικά με το κοκαλάκι νυχτερίδας.
Δεν είναι τόσο εύκολο να φτιάξει κάποιος φυλακτό,πρέπει να το κάνει κάποιος που ασχολίτε με αυτόν τον τομέα και για κάτι συγκεκριμένο που εσύ θα του ζητήσεις.
Πάντως ρίξε μια ματιά εδώ και θα καταλάβεις.
http://manoliassa.forumup.gr/about11029-manoliassa...

angels:
όλα είναι θέμα πίστης....
είτε είναι κοκαλάκι της νυχτερίδας είτε είναι κοκαλάκι για τα μαλλιά....
αν εγω πιστέψω ότι είναι τυχερο,....θα έιναι!!!

Δεν ξέρω να σου πω ...τι κάνουν με το κοκαλάκι της νυχτερίδας αν κ είχα ακούσει παλιότερα οτι πηγαινεις στην εκκλησια...ίσως να σχετίζεται με το πως έγινε νυχτεριδα το ποντίκι..

llini:
χμμμ..περυσι το καλοκαιρι δυο νυχτεριδακια ειχα πετυχει το ενα στον δρομο και το αλλο στα σκαλια μας..ηταν κακασχημα τερατικα κ πολυ πολυ πολυ μαυρα..ηταν μωρα ,προφανως προσπαθουσαν ν μαθουν ν πετανε κ δε τ καταφεραν κ τ εκαψε ο ηλιος..σκεφτομουν πως μπορουσα ν παρω τ κοκαλακι τους αλλα δεν υπηρχε περιπτωση κ κανενα σεναριο για ν το κανω.ο γειτονας μου ειχε πει πως πρεπει ν το αποτελειωσω με μια χρυση βερα για ν το παρω..εγω τ μονο που ηθελα αν κ στεναχωρηθηκα για τ καημενουλια παρολο που ειναι κακασχημα τερατακια να φυγουν απο τις σκαλες κ το δρομο μας γιατι ταλαιπωρηθηκαν πολυ τοσες ωρες στν ηλιο..παντως αυτο που λεει η angels ειναι πραγματικοτητα.αν εγω πιστεψω οτι ειναι τυχερο θα ναι .εχω ακουσει τα παντα..ακομα και για τυχερα βρακακια τ κερατο μου εχω ακουσει!!!αν ειναι δηλαδη ποτε δυνατον.οτι πιστεψει κανεις..

Πλάκα μας κάνεις έτσι? εχ
Κι εγώ θα κάνω ένα μαγαζί και ότι κοτσάνα πουλάω θα την βαπτίζω μαγική και με άπειρες δυνατότητες! :trs:
Μα είμαστε σοβαροί τώρα? Τι ότι-να-'ναι είναι αυτά? :42:
Τραγικό, ελεεινό και τρισάθλιο!!! χμχμ
Όχι άλλο κάρβουνο!!! :fgfgg:
Έλεος!!! :dfdbd:
mermorga.waters

Ημερομηνία εγγραφής : 11/02/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: μαγεια   Περί Μαγείας - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ 11 Φεβ - 17:30:41

Μου αρεσει η μαγεια και μελεταω εδω και καιρο. Με ελκυουν τα 4 στοιχεια και εχω απο το ζωδιο αερα και απο εαυτου μου νερο. Τον τελευταιο κιρο μου συμβαινουν πραγματα οπως να μαντυω τη συνεχεια της ζωης μου, τα λογια κλπ, να ελεγω ανθρωπους με τι σκεψη και τετοια! Λετε να ειμαι οντως μια μαγισσα? Τι μου συμβαινει?
sokin

Ημερομηνία εγγραφής : 05/09/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ 5 Σεπ - 19:41:38

Αιθηροη μια ερώτηση θέλω να σου κάνω . Πως μπορώ να αναγνωρίσω το χάρισμα μου ? Γενικα με την μαγεία ασχολούμαι πολλα χρόνια και εχω μάθει να αναγνωριζω πράγματα. Ξέρω ότι εχω χαρισμα το νιώθω και καποιες φορές εχω δει να κανω πράγματα αλλα οσο περνάει ο καιρός κανω ολο και διαφορετικα . Μπορει να πει κανείς "είναι θέμα τυχης " αλλα δεν το πιστεύω αυτο . Αν μπορείς να με διαφωτισεις ?

Περί Μαγείας
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Η Τέχνη της Μαγείας...
» Περί Ανθρώπων
» Περί Διαλογισμού
» Περί ομορφιάς
» Περί Φύσεως

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΑΟΡΑΤΟ ΝΑΟ.-
Μετάβαση σε: