H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Περί Μαγείας

Πήγαινε κάτω 
+5
irine
ilia
mikros maggos
Αιθηρόη
Nenya
9 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Nenya

Nenya

Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 960

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 2:41:38

Ερωτήσεις και απαντήσεις για την Μαγεία...
Την αρχαιότερη τέχνη και επιστήμη του Κόσμου...

Περί Μαγείας Magie010
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 2:44:22

Αλέκα - logistria:
Βρίσκομαι στο γραφείο μου και δεν μπορώ πλέον να δουλέψω γιατί κόλλησα εδώ από τις 8:30 το πρωί. Μέχρι τώρα νόμιζα την μαγεία κάτι σαν λαγούς με καπέλα, και γιαγιάδες με άσχημες μύτες και ελιές, γυναίκες που ασχολούνται τις νύχτες με άλλες, πως θα τυλίξουν έναν άντρα ή θα κάνουν με ξόρκια μια άλλη γυναίκα να μην ξέρει τι της γίνεται, μάτι και ξεμάτιασμα, και άλλα τέτοια. Εδώ κάτι άλλο λέτε και δεν σας κρύβω πως μου έκανε εντύπωση.
Για να γραφτώ εγώ σε φόρουμ, αν είναι φόρουμ, φαντάσου κόλλημα τώρα!
Θέλω μια διευκρίνιση βοήθεια από όλους σας και οπωσδήποτε από την κυρία του χώρου, γιατί από ότι διάβασα μεγάλωσε μέσα στην μαγεία.
Κυρία Αιθηρόη ή όποιο και αν είναι το όνομα σας. Μιλάτε για μαγεία. Αλλά μια μαγεία αλλιώτικη από αυτή που ξέρω και ακούω. Τι είδους μαγεία είναι αυτή; Τι είναι τελικά μαγεία;
Και μια τελευταία ερώτηση. Η γυναίκα που σας μεγάλωσε μέσα στην μαγεία, δεν δείχνει από τις κλασικές γιαγιάδες που ξέρει από φίλτρα και βότανα και δεν ξέρω και εγώ τι. Έχω διαβάσει και αλλού για γιαγιάδες, που κάναν μάγια και διάφορα τέτοια και μετάδωσαν τα φίλτρα και τα ξόρκια τους. Πολλές από αυτές δεν ήξεραν να γράφουν ούτε να διαβάζουν και όμως τα εγγόνια τους βρίσκουν γραμμένα ξόρκια!! Συγνώμη αν θίγω κάποιον αλλά είναι πολύ κοινή ιστορία. Δεν σας συμπεριλαμβάνω σε αυτή την μερίδα και το ξεκαθαρίζω. Ο τρόπος που μιλούσε αυτή η κυρία ( δεν μου πάει να την λέω η γιαγιά σας, γιατί μου θυμίζει αυτά που σας είπα πιο πάνω) δείχνει μια υψηλή μόρφωση συν όλα τα άλλα. Έχει δυνατό και εκλεπτισμένο λόγο κάτι που διακρίνει και εσάς. Η επόμενη ερώτηση μου είναι η εξής, ποιος ο σκοπός σας; Γιατί κάποιο σκοπό έχετε για να καταναλώνετε τόσο χρόνο αλλά και τόση υπομονή. Και πιστέψτε με πιο καλά καταλαβαίνω την κυρία Αρισταία maggisoyla παρά εσάς. Και μην το πάρετε αρνητικά αυτό. Το αντίθετο! Μπορεί να μην είμαι τόσο καλή στο να μιλήσω για τις σκέψεις και τα αισθήματα μου αλλά σας δηλώνω πως με έχετε πάρει μαζί σας.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και συγνώμη αν καταχράστηκα τόσο χώρο.

Αιθηρόη - aoratos-naos:
Τι είναι μαγεία;
Αντιλαμβάνομαι πως δεν μιλάς εδώ για την μαγεία γενικότερα της ζωής. Αναφέρεσαι στην επιστήμη και στην τέχνη της Μαγείας.

Η Μαγεία περιλαμβάνει την γνώση ολόκληρης της Φύσης και περικλείει τα μυστικά και απόκρυφα έργα της. Επιδιώκει (και κατέχει) την γνώση των συστατικών, των ιδιοτήτων και των μυστικών κάθε υλικής μορφής (μέταλλα, λίθοι, φυτά, ζώα, άνθρωποι, πλανήτες, όντα,) και κάθε αόρατης (από το μάτι και την αντίληψη του ανθρώπου), δύναμης, ενέργειας, ύπαρξης (σκέψη, φαντασία, οραματισμός, ψυχή, πνεύμα, ).

Ασχολείται με τα στοιχεία της Φύσης και των Αόρατων Κόσμων.

Σκοπός της ήταν και είναι, να διευρύνει την αντίληψη του ανθρώπου πάνω στα φαινόμενα, να ξεκλειδώσει τα μυστικά της Φύσης και να κατανοήσει τα μυστικά του σύμπαντος.

Και αποτέλεσμα αυτής, είναι να μεταμορφώσει την ενέργεια του ανθρώπου, ώστε να του δοθούν νέες δημιουργικές δυνατότητες, για να μπορεί να λειτουργεί σχεδόν υπεράνθρωπα, δηλαδή υπερβαίνοντας τα όρια και τις δυνατότητες του ή τις συνηθισμένες ικανότητες του.

Μαγεία, είναι ένας τρόπος να γνωρίζεις ποιος είσαι, πού είσαι, τι μπορείς, πού υπάρχεις. Και αυτό διότι περιέχει μέσα της όλες τις γνώσεις που μπορεί να χειριστεί η διάνοια του ανθρώπου.

Αλλά και Μαγεία είναι η άσκηση μεταβολής της πραγματικότητας (αυτής που θεωρούμε πραγματικότητας) σύμφωνα με την προσωπική θέληση.

Μαγεία δεν είναι τίποτα άλλο, από την συνειδητοποίηση πως τα πάντα είναι εφικτά, διότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Μαγεία είναι, να γνωρίζεις πως ζεις σε έναν κόσμο εύπλαστο και μεταβαλλόμενο. Να γνωρίζεις τους νόμους, τις εξισώσεις, τις αναλογίες και τον τρόπο που μορφοποιείται η ύλη, ώστε να επεμβαίνεις χωρίς να τερατομορφείς. Να γνωρίζεις τις σωστές αναλογίες και «ονόματα». Να κατανοείς τον έρωτα και την αγάπη. Την πίστη και την δύναμη της σκέψης.

Μαγεία είναι η γνώση να επεμβαίνεις στην «πλάνη» του κόσμου των μορφών, δημιουργώντας μια άλλη.

Απάντησα όσο πιο απλά γίνεται. Διαφορετικά θα έπρεπε να έχετε εσείς υπομονή κι εγώ πολύ πολύ χώρο!

Όσο για το ποιος είναι ο σκοπός μου: ..... Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ!

Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 2:47:04

Αλέκα - logistria:
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Πάντως δεν θα με πείραζε και βιβλίο να γράψετε εδώ μέσα! Ευχαρίστως θα το διάβαζα. Θα ήθελα όμως να πως ότι για να αφυπνιστεί κάποιος σε κάτι δεν θα έπρεπε να το έχει και λίγο μέσα του αυτό το κάτι;

Αρισταία Αβραμίδου - maggisoyla:
Δεν ξέρω αν πρέπει να το έχει μέσα του, ξέρω όμως πως αν σου συμβεί δεν ξαναγυρνάς στα παλιά. Γιατί αν γυρίσεις σημαίνει πως δεν ήσουν για αυτό. Ή πως δεν είχες την δύναμη. Ή πως υποκρίθηκες.

Αιθηρόη - aoratos-naos:
Γεννήθηκε στην Ιταλία. Σε ηλικία 7-8 χρονών επέστρεψε στην πατρίδα του. Έκτοτε δεν μίλησε ξανά την Ιταλική γλώσσα. Ξέχασε όσα ήξερε.
Στα 25 του ξαναπήγε στην Ιταλία. Μετά από 1 μήνα, μιλούσε και πάλι άπταιστα τα Ιταλικά.
Ναι, τα είχε μέσα του και μόλις άκουσε και πάλι να ομιλείται η γλώσσα της παιδικής του ηλικίας, όλα επέστρεψαν στην μνήμη του.

Και αυτό είναι Αφύπνιση.

Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 2:49:27

Αντωνία:
Καλησπέρα σας. Διάβασα την εξήγηση σας Αιθηρόη-aoratos naos για την μαγεία. Κατάλαβα στο περίπου αλλά στην πράξη είναι δύσκολη. Πως γίνεται να αλλάζεις την πραγματικότητα όταν είναι πραγματικότητα; Τελικά μπορείτε να μας πείτε στην πραγματικότητα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ τι είναι μαγεία; ΜΠΟΡΕΙΤΕ; Δεν υπάρχει καμία διάθεση ειρωνίας. Το αντίθετο μάλιστα έχετε κερδίσει τον σεβασμό μου. Μπορώ να αναγνωρίζω την γνώση και την σοφία εκεί που υπάρχει. Κι αυτό είναι κάτι που με κάνει να αναρωτιέμαι για το ποια και τι είστε. Θέλω πάντα να ξέρω ποιος είναι τι. Τέλος πάντων. Συχωρέστε μου το ύφος, είναι στο χαρακτήρα μου η αυθάδεια. Αλλά όχι από πρόθεση. Μάλλον από δυσπιστία και απογοήτευση για τους αδιάφορους ανθρώπους αυτού του πλανήτη. Τέλος πάντων. Αν λοιπόν είστε ένα φωτισμένο ον (και το εύχομαι ολόψυχα να έχω αυτή την τύχη) θα μπορούσατε να μας πείτε τι είναι μαγεία και πως μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε όλοι; Για καλό φυσικά. Και όχι προσωπικό αλλά πλανητικό. Ευχαριστώ και συγνώμη και πάλι για το ύφος μου.

Αιθηρόη - aoratos-naos:
Χμ...

Δεν νομίζω να ισχυρίστηκα ποτέ πως είμαι φωτεινό ον.

Υπέρμαχος του φωτός ναι...

Και ελπίζω να είναι κατανοητό για τι πράγμα μιλάω όταν λέω «Φως».

Κι όσο για το ύφος σου... δεν διέκρινα αυθάδεια. Αν και την προτιμώ από την πλαστή ευγένεια.

Στο ερώτημα σου, αν μπορώ να σου πω τι είναι τελικά στην... πραγματικότητα η Μαγεία...

Όχι δεν μπορώ._

Διότι σε όσα πράγματα βλέπουμε, γνωρίζουμε, υπάρχουν... αγγίζουμε μόνο μια σχετική πραγματικότητα. Ποτέ την απόλυτη. Σε αυτόν τον πλανήτη τουλάχιστον (και σε πολλούς άλλους φαντάζομαι.).

Κι αυτό διότι η εξήγηση - κατανόηση ενός «πράγματος - φαινομένου - ύπαρξης», εξαρτάται και σχετίζεται, πάντα, από την ικανότητα αντίληψης του παρατηρητή.

Βέβαια η... απόλυτη ύπαρξη, περιέχει μέσα της τα νοούμενα όλων των πραγματικοτήτων, όλων των παρατηρητών.

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, πως δεν μπορώ να σου εκφράσω και παρουσιάσω την «πραγματικότητα» της μαγείας. Η οποία Μαγεία, εν τέλει, αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται... και τίποτα δεν είναι ίδιο ή μόνιμο.

Η «Πραγματικότητα», είναι σχετική λοιπόν, με τον παρατηρητή.

Έχω μια νόηση που μπορεί να επεξεργάζεται τα πράγματα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, γνώσεις και την ικανότητα αντίληψης που έχω... για τον όποιο λόγο...

Και απλοποιώ όσο περισσότερο μπορώ την δική μου κατανόηση των πραγμάτων,
ώστε να γίνεται πιο προσιτή, όχι για να γίνει δεκτή από εσάς, αλλά για να γίνει ερέθισμα περισσότερης αναζήτησης. Η αναζήτηση είναι ο τρόπος - ο δρόμος για περισσότερη γνώση
και εσωτερική διαμόρφωση - μεταμόρφωση. Η... τριβή (σκέψη μέσω προσωπικής αναζήτησης και αποκάλυψης), σχηματίζει και σμιλεύει το σχήμα του πνεύματος.

Αδυνατώ όμως να αποδώσω την Πραγματικότητα (την Αληθινή Φύση) ενός «πράγματος - φαινομένου», διότι τα δικά μου «μάτια», μπορούν να διεισδύσουν μέχρι ένα σημείο.
Όπως και όλων των υπολοίπων...

Στον κόσμο της έκφρασης του «αοράτου» μέσω των μορφών, δεν μπορείς να μιλάς για Πραγματικότητα.

Ο καθένας μας, μπορεί να μιλήσει για εκείνο το κομμάτι, που του αναλογεί μέσω της συγκεκριμένης αντίληψης που διαθέτει.

Όσο περισσότερη γνώση αποκτούμε, τόσο απλώνεται η αντίληψη μας και, αναλογικά, τόσο περισσότερη «οπτική» ικανότητα αποκτούμε.

Αυτά λοιπόν που προανέφερα στον παραπάνω σχολιασμό μου, αυτά και γνωρίζω. Περισσότερα, αδυνατώ να σου προσφέρω.

Και αν πραγματικά θέλεις μέσω της μαγείας να δράσεις υπέρ του πλανήτη και του Όλου, μπορώ να σου μαρτυρήσω έναν τρόπο... να αγαπάς και να εμπιστεύεσαι περισσότερο τους ανθρώπους. Αυτός που μπορεί να αγαπάει, μπορεί να επιφέρει μεγάλο καλό, όχι μόνο στον πλανήτη, αλλά στον κόσμο όλο.

Κι επειδή φαντάζομαι κάποιο πιθανό σχόλιο, θα πω εκ των προτέρων, πως υπάρχουν πράγματα, που είναι για κάποιους και για άλλους όχι. Και παρακαλώ να μην εξηγηθεί λάθος, αυτό που λέω. Αλλά δεν νομίζω κανείς από εσάς, να πάει σε ηλεκτρολόγο για να του βγάλει κάποιο χαλασμένο δόντι, ακόμα κι αν αυτός ο ηλεκτρολόγος έχει διαβάσει ένα βιβλίο της οδοντιατρικής. Ούτε πιστεύω επίσης, πως πρέπει αυτός ο ηλεκτρολόγος, να επιχειρήσει να ασκήσει το επάγγελμα του ιατρού. Χρειάζεται πολύ περισσότερα από αυτό. Διότι αν το κάνει, μόνο κακό θα επιφέρει.

Κι αυτό... είναι κάτι που έχει φέρει πολλές πληγές στην ανθρωπότητα.

Να είσαι καλά Αντωνία...
Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 3:05:20

vasso aggel. :
geia s ai8hroh..
basika s grafw giati 8a h8ela an ginetai na me sumboulepseis se kapoies apories m..

eimai sxedon 18 kai edw kai kana 2 xronia arxisa na psaxnomai, proton giati ais8anomoun kenh kai auto me gemize, kai deuteron giati me en8ousiazei kai dinei isws ena nohma ,autos o dromos, sth zwh mou.

ostoso den exw idea pws na 3ekinhsw kai apo pou..

8a mou arese polu na asxolh8w me th mageia kai na ui8ethsw th filisofia ths wicca sth zwh m.kai gia auto anazhthsa kapoion na me dida3ei(brhka kapoion,alla epeidh h epafh mas htan mono meso tou internet meta apo ligo e3afanisthke),epsaxna na mpw isws se kapoia omoda,omws enas filos m(pou etuxe na exei empiries apo tetoies anazhthseis)mou eipe pws ekei mono ekmetalleuontai ta koritsia(erwtika)kai pws an epile3w na ta akolou8hsw telika 8a xasw th psuxh m.. epeidh eblepe omws poso to 8elw mou eipe aplws na to psa3w mono egkefalika(dhl.mono na diabazw kai oxi na ta kanw pra3eis)

ti gnwmh exeis esu gi auto??
kai isws kapoia idea apo pou na arxisw.. exw diabasei polla kai exw mperdeutei....
euxaristw!

Αιθηρόη - aoratos-naos:
Δεν γνωρίζω ακριβώς τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις. Έχω καταλάβει πως σου αρέσει η μαγεία και όσα έχεις ακούσει και διαβάσει και μάλλον αναφέρεσαι στην πρακτική του θέματος.

Η πράξη όμως, είναι το αποτέλεσμα και η έκφραση της γνώσης του καθενός. Όχι μόνο στην Μαγεία. Σε ό,τι αφορά την Ζωή.

Μιλάς για αρχή...

Από εσένα θα ξεκινήσεις. Και νομίζω το έχεις κάνει ήδη. Αλλά μην σταματάς. Το γεγονός πως δεν έχεις ακόμα αποφασίσει με ποιο χώρο θέλεις να ασχοληθείς, σημαίνει πως δεν έχεις βρει αυτό μέσα στο οποίο νιώθεις οικεία σαν στο σπίτι σου, αυτό στο οποίο βρίσκεις τον εαυτό σου.

Βρες πρώτα εσένα καρδιά μου. Πού, πώς, τι.

Τι σου αρέσει πραγματικά. Τι σε έλκει. Τι σε ολοκληρώνει εσωτερικά.

Έχεις διαβάσει πολλά και έχεις μπερδευτεί. Με ρωτάς από πού να αρχίσεις. Είναι σαν να θέλεις να σου πω πού να πας να φας και τι. Αν σε ρωτούσα εγώ να μου πεις τι να διαλέξω για φαγητό, τι θα έλεγες; Είμαι σίγουρη πως θα ρωτούσες, τι μου αρέσει και τι μου κάνει όρεξη.

Είναι λίγο μακρινό, το παράδειγμα, από αυτό που με ρωτάς, αλλά θέλω να πιστεύω πως καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Εσύ... την αλήθεια σου πού την βρίσκεις;

Αυτή, είναι μια καλή αρχή για να αναζητήσεις περισσότερο.

Είμαι σίγουρη όμως πως η απάντηση μου δεν σου αρκεί και δεν σε βοηθάει. Για αυτό θα ήθελα πολύ να μου πεις, τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου. Τι είναι αυτό ακριβώς που θα ήθελες.

Και είμαι σίγουρη ότι εδώ θα βρεις φίλους που έχουν τις δικές τους γνώσεις και θα φωτίσουν πτυχές της αναζήτησης σου, βοηθώντας σε να καταλάβεις περισσότερα.

Ακόμα κι αν δεν πάρεις απαντήσεις, αρκεί να σου ανοίξουν ερωτήματα, που θα σε ωθήσουν να ψάξεις πιο συγκεκριμένα.
Καλώς όρισες..............

vasso aggel. :
einai gegonos pws hdh me boh8hses me auta pou m eipes...

kai xairomai idiaitera pou blepw pws edw mporw na brw an8roupous pou mpouroun ,sigoura oxi na me odhghsoun, apla na mou de3oun pws na perpatw...

agapaw idiaitera th fush.. gi auto kai en8ousiasthka otan diabazontas,sthn arxh ena logotexniko, kai ustera psaxnontas opou mporousa, anakalhpsa pws mporw na enwsw kuriolektika th zwh m me auth..

sthn arxh bebaia me elkusan perissotero ta pneumata, o apokrifusmos, ta 3orkia.. alla suntoma katalaba(me diafores suzhthseis kai ligo diabasma)pws auta den einai pai3e gelase.. gi auto kai h8ela kapoion apla na m metadwsei tis empeiries tou..kai (auto pou m eipes kai esu)na mou dhmiourghsei erwthmata.. wste na 3ekinhsw na psaxnw oxi genika kai aorista, alla polu sugkekrimena

kai kati akoma..

gia na gineis magissa 8a prepei kapoios progonos s na s exei metadwsei to xarisma(as poume)

giati diabasa se prohgoumenh koubenta sas pws to xarisma phgainei apo mhtera se korh ktl..

Μαγεμενη !!! - call:
γεια σου Βασω...διαβασα προσεχτικα αυτα που εγραψες και ηθελα να σου πω τη γνωμη μου..πολυ σωστα λεει η Αιθηροη να βρεις τι ειναι αυτο που αγαπας πρωτα που σε ελκει..και αυτο θα το βρεις ανακαλυπτοντας τον εσωτερικο σου εαυτο..πρωτα αυτο θα βρεις και υστερα θα μπεις στον αναλογο δρομο της πρακτικης που ζητας..και εγω θα ηθελα πολυ καποιον να μου μεταδωσει ολες τις γνωσεις του να τον ρωταω συνεχεια ολες μου τις αποριες και να μου τις λυνει..αλλα ανακαλυψα πως σε αυτο το ταξιδι εισαι μονος σου βασιζεσαι στις δυναμεις σου υπαρχουν ομως πολυ που θα θελησουν να σε βοηθησουν πολλες φορες ..οσο γι αυτο που λες οτι για να γινεις μαγισσα πρεπει να σου εχει μεταδωσει καποιος προγονος το χαρισμα δεν ισχυει και δεν ξερω που το διαβασες..ολοι μας εχουμε τη δυνατοτητα να επηρεαζουμε με νοητικες δονησεις την υλη αλλοι σε περισσοτερο και αλλοι σε λιγοτερο βαθμο..ειναι και πολλα αλλα που παιζουν σημαντικο ρολο ομως..

vasso aggel. :
euxaristw polu magemenh..
nai, isws exeis dikio..
na sai kala:)
Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 3:06:36

αλαφροίσκιωτος - qwertyuiop:
αιθηροη τι ξερεις να μας πεις για τη μπλε , πρασινη και γενικα τη στοιχειακη ναγεια ποια η διαφορα και ποιες ειναι οι μαγικες ιδιοτητες της αμμου υπαρχουν;;ξερει κανεις;

Αιθηρόη - aoratos-naos:
H άμμος μαγικές ιδιότητες; Πώς το εννοείς;

Αν ρωτάς μήπως την χρησιμοποιούν κάπου συγκεκριμένα διότι μπορεί να έχει κάποιες ξεχωριστές ιδιότητες, δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο.

Αν μπορεί κανείς να βρει μαγεία στην άμμο; Τους μικροσκοπικούς κρυστάλλους της. Αν τους βάλεις πάνω σε γυαλί με φόντο μπλε φως, μοιάζει με έναστρο ουρανό.

Προσωπικά αγαπώ την άμμο. Μου θυμίζει το άπειρο του σύμπαντος.

Όσο για τα χρώματα της μαγείας, αυτό είναι κάτι που το βρίσκουμε τα τελευταία χρόνια. Και ξεκίνησε από τους χρήστες της wicca.

Την χωρίζουν σε χρώματα, ανάλογα με τα ξόρκια που χρησιμοποιούν. Αυτό βέβαια δεν έχει να προσθέσει ή να αφαιρέσει κάτι στην βασική γνώση της μαγείας.

Ο βασικός διαχωρισμός της μαγείας, είναι αυτός που την χωρίζει στην λευκή και στην μαύρη. Και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό.

Η στοιχειακή μαγεία... έχει να κάνει με τις οντότητες, πλάσματα, δαιμόνια (και δεν αναφέρομαι με την λέξη αυτή, στους αρνητικούς δαίμονες) που επικαλείσαι για βοήθεια και ενίσχυση της πράξης. Οντότητες που χωρίζονται σε πλάσματα του νερού, αέρα, φωτιάς και της γης. Δηλαδή του αστρικού κόσμου. Τα πνεύματα της φύσης χωρίζονται σε 4 κατηγορίες. Στους Νάνους και τις Νύμφες (Στη γη), οι Νεράϊδες οι Τρίτωνες οι Νηριίδες (Στο νερό), οι Συλφίδες τα Έλφη (Στον αέρα), οι Σαλαμάνδρες και οι πύρινοι δράκοντες (Στη φωτιά). Άλλοι κάτοικοι αυτών των κόσμων είναι οι λεγόμενοι Δέβα , ανώτερα όντα που μπορούν να ανέβουν και στον Ουράνιο κόσμο.

Η στοιχειακή μαγεία, δεν έχει να κάνει βέβαια μόνο με τα στοιχειακά της φύσης. Αφορά και τις ίδιες τις δυνάμεις και τα φαινόμενα της φύσης.

αλαφροίσκιωτος - qwertyuiop:
ναι εννοω πως και δεν εχει χρησημοποιιθει στη μαγεια οπως οι κρυσταλοι και το αλατι
και εγω βρισκω την αμμο ακρως μαγευτικη οταν παω σε μια καινουρια παραλια εχω ενα μπουκαλακι μαζι μου και μαζευω λιγη με συναρπαζουν τα χρωματα της, η αφη της στα ποδια και στα χερια μου ,το ποσο ψιλη η χοντρη ειναι και τα σχηματα που παιρνει κατω απο τον ηλιο γι΄αυτο μου κανει εντυπωσηφοριες για τα διαφορα ειδη της που δεν αναφερεται στη μαγεια

ευχαριστω για τις πληροφορειες για τα διαφορα ειδη της μαγειας δηλαδη δεβα μπορουμε να χαρακτηριστουν και οι ανθρωποι τι ακριβως ειναι ο αστρικος κοσμοςκατι σαν παραλληλη διασταση και ποια η διαφορα του με τον ουρανιο κοσμο

Ilia:
Σχετικα με τους Δεβα.Η λεξη Δεβα σημαινει Θεος η Θεοτητα στα σανσκριτικα.Οι Δεβα ειναι φωτεινα οντα αντιληπτικα πνευματικα οντα οπως οι αγγελοι που ενεργουν ως οργανωτικος νους πισω απο καθετι που υπαρχει.Ειναι υπευθυνοι για την εξελιξη της φυσης.Ειναι ζωοποιος πνευματικος καθρεφτης του υλικου κοσμου.Καθε ον εχει το δικο του Δεβα(η Ντεβα), που ενεργει ως ενστικτωδης του μηχανισμος.Στο φυσικο βασιλειο οι Δεβα ελεγχουν την δραστηριοτητα των νεραιδων των λουλουδιων κ αλλων κατωτερων πνευματων των φυτων.Ειναι γνωστοι απο παλια κ στις παραδοσιακες κοινωνιες οι ανθρωποι που τους αντιλαμβανονταν κ συνεργαζονταν μαζι τους ειναι γνωστοι ως μαγοι-ιερεις(σαμανοι) κ μαγοι-γιατροι.Υπηρχαν επισης κ μαγισσες κ αλχημιστες.Για να επικοινωνισεις μαζι τους αρκει να αρχισεις να προσεγγιζεις με δεος κ σεβασμο τα φυτα κ θα αρχισεις σιγα σιγα να μαθαινεις σαν απο διαισθηση μερικα απο τα μυστικα τους.
Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 3:07:25

Katerina - alterego1:
Να ρωτήσω κάτι αγαπημένη μου Αιθηρόη; Εχτές είχαμε μαζευτεί μια μεγάλη παρέα και συζητούσαμε περί ανέμων και υδάτων. Είπε λοιπόν κάποια από την παρέα η οποία ασχολείται με την ιστορία του ανθρώπου και είναι και αρχαιολόγος, πως βρήκαν κάποτε ένα πάπυρο όπου έλεγε μέσα σε διάφορα άλλα, πως καμία τελετή δεν πιάνει αν δεν μελετάς και δεν υλοποιείς τα 5 στοιχεία της φύσης. Και πως οι αληθινές μάγισσες ή οι "σταλτές" όπως τις λέει, πάντα το κάνουν. Δεν ήξερε όμως να πει τι εννοείται με αυτό. Μήπως μπορείς να με διαφωτίσεις;

panos - anarxos:
Θα αφήσω την απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα σου για την Αιθηρόη. Αν και κάτι θα βρεις στο θέμα με τα στοιχεία. Θα μιλήσω λίγο για το σταλτές που είπες. Θεωρούσαν κάποτε πως οι μάγοι και οι μάγισσες έρχονται στην γη για να βοηθήσουν τους ανθρώπους. Άλλοι πίστευαν πως έρχονταν από άλλο γαλαξία και άλλοι πως έρχονταν από το πνεύμα της Γαίας για να βοηθήσουν και εκείνη αλλά και την ανθρωπότητα. Φυσικά σταλτές δεν έλεγαν αυτές τις μάγισσες που μάθεναν κάποια πράγματα από κάποια άλλη, αλλά αυτές που είχαν είδη τις δυνατότητες και το χάρισμα εκ γεννετής και απλά κάποιος τους βοηθούσε να τα βγάλουν και τους παιδαγωγούσαν για να τις χρησιμοποιήσουν σωστά. Και υπήρχαν και υπάρχουν διάφορες ομάδες σταλτών. Και η κάθε μια ομάδα βοηθούσε ανάλογα τους ανθρώπους. Βέβαια από τον μεσαίωνα και μετά, υπήρξε μεγάλη ανισορροπία και πολλές σταλτές έχασαν τον δρόμο τους. Υπήρχε όμως μια προφητεία ας το πω έτσι, πως κάποτε θα ερχόταν κάποια που θα διόρθωνε τα πράγματα και θα αποκαθιστούσε την κακιά φήμη αλλά και την ανισορροπία αυτή.
Να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι αν επιτρέπετε alterego1; Που βρέθηκε αυτός ο πάπυρος;

Αιθηρόη - aoratos-naos:
Alterego1 και anarxos:

Στις γητείες, ξόρκια κτλ. χρησιμοποιείς τα 5 στοιχεία, έτσι κι αλλιώς. Το λιβάνι εκπροσωπεί το στοιχείο του αέρα, το κερί το στοιχείο της φωτιάς, ο κρύσταλλος το στοιχείο της γης, τα έλαια που χρησιμοποιούμε αλείφοντας τα κεριά αντιπροσωπεύουν το στοιχείο του νερού και η επιθυμία-οραματισμός-ποίημα κινητοποιεί το πέμπτο στοιχείο που δεν είναι άλλο, από τον «Αιθέρα».

Παλαιότερα βέβαια, στις γητείες και ξόρκια ή στις όποιες τελετές, δεν έλειπαν ποτέ, ένα μπολάκι χώμα (γη), ένα μπολ νερό (υγρό στοιχείο), το κερί (φωτιά), θυμίαμα (αέρας), είτε το απαιτούσε ένα ξόρκι είτε όχι. Και πάντα μελετούσαν στα τέσσερα στοιχεία, δηλαδή καλούσαν την βοήθεια τους και συνεργία τους και φυσικά ευχαριστούσαν.

Και όταν μιλούν για υλοποίηση, αυτό που εννοούν, είναι η παρουσία των τεσσάρων αυτών στοιχείων, στο χώρο της εργασίας.

Για τον πάπυρο που αναφέρθηκε.... Αν δεν κάνω λάθος, βρέθηκε στην Ιρλανδία και μάλιστα σε Ελληνική γραφή.

Όσο για τις Σταλτές.... Ας αφήσουμε κρυφό το όνομα τους και απλά να πω πως είχαν αποστολή στη Γη και πάντα πλαισιώνονταν από πολεμιστές αρχικά και κατόπιν αποκλειστικά από πολεμίστριες.

Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 3:08:15

Μένια Παπαδοπουλου - menia:
Καταρχην,Αιθηροη να πω πως ο,τι γραφεις ειναι υπεροχο και βαζει αυτον που το διαβαζει σε σκεψεις.Μπραβο σου που καταφερνεις κατι τετοιο ΠΑΝΤΑ!Και θα ηθελα να ρωτησω και κατι:τι διαφορα εχουν οι γητειες απο τα ξορκια;Ή μηπως ειναι το ιδιο;;;;Δεν εχω ιδεα αλλα αλλου διαβαζω για "γητειες" και αλλου για "ξορκια" και μπερδευτηκα...

Αιθηρόη - aoratos-naos:
Σε ευχαριστώ από καρδιάς για την σκέψη σου και τα ζεστά λόγια.
Βασικά το ένα σε πάει στο άλλο.
Θυμίζει λίγο το δέντρο (γητεία) και τα κλαδιά (ξόρκια).
Αν θα πρέπει να το διαχωρίσουμε, θα σου έλεγα πως, η γητεία, είναι η πνευματική δύναμη που χρησιμοποιεί κάποιος για να πράξει μαγεία. Το ξόρκι, είναι ο συγκεκριμένος τρόπος (κεριά, λιβάνια, λόγια, κτλ), που βοηθά για να τελεσθεί η όλη πράξη.

Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 3:08:59

solomon:
ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ. ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ;
ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΕΧΕΙ ΜΑΓΙΚΗ ΙΣΧΥΡΗ ΔΥΝΑΜΗ.
ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ.

Αιθηρόη - aoratos-naos:
Όσο για το δαχτυλίδι του Σολομώντα: Λυπάμαι αλλά δεν ήταν από χρυσό. Ήταν φτιαγμένο και με τα 7 γνωστά μέταλλα και με συγκεκριμένες αναλογίες το καθένα. Είχε για πέτρα, κόκκινο μαγνήτη.

Ήταν χαραγμένα πάνω του τα απόκρυφα σύμβολα των πλανητών και η περιβόητη διπλή σφραγίδα του Σολομώντα. Και φυσικά χρειάζεται ιδιαίτερη διαδικασία για να φορτίσει το δαχτυλίδι.
Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 3:18:43

ME EKTIMISH
NA KANO MIA EROTISH STHN KYRIA TOY AORATOY NAOY? DEN XERO POSA MPOREI NA KATEXETE ALLA AN POYME POS EXETE FTASEI STHN KARDIA THS MAGEIAS KAI TA ESOTERIKA MYSTIKA THS TEXNHS THS KAI THS SOFIAS THS, THA MILOYSATE GIA AYTA ANOIXTA? THA MAS APOKALYPTATE TA BATHYTERA MYSTIKA THS?
NA PROSTHESO POS H SELIDA SAS EINAI ISXYRA YPOSXOMENH

Αιθηρόη - Aoratos naos
Ευχαριστώ για την παρατήρηση σας και τον θετικό λόγο σας.
Όσο γι αυτό που ρωτάτε, πέστε μου σας παρακαλώ:
Εσείς θα δίνατε ποτέ σε παιδί να παίξει με ένα αναμμένο κερί, μέσα σε μία πυριτιδαποθήκη;

Όχι.
Ασφαλώς το "όχι", δεν σημαίνει πως θεωρώ ανόητα τα παιδιά. Το τελείως αντίθετο.

Όμως για να μπορείς να κάνεις σωστή χρήση (σε οτιδήποτε!), πρέπει να γνωρίζεις τα πάντα γύρω από αυτό, ξεκινώντας από την πρωταρχική ιδέα έως και την τελική πράξη (το καλό αλλά και το κακό που θα μπορούσε να προκαλέσει).
Μα το πιο σημαντικό από όλα, είναι πως πρέπει να υπάρχει στον χρήστη, ο σεβασμός προς την ζωή, το σύμπαν, τον άνθρωπο, την φύση (από την πιο μικρή ως την πιο μεγαλειώδη έκφραση της) και στην συμπαντική ιεραρχία δυνάμεων.

Ένας ηλεκτρολόγος, θεωρώ πως δεν θα πρέπει ποτέ να χειρουργήσει. Απαραίτητο όμως να γνωρίζει καλά την τέχνη του για να κάνει το καλύτερο δυνατόν σε αυτό που καλείται.
Σε έναν μπογιατζή, δεν θα έδινα σπάνια χρώματα και πινέλα για να μου ζωγραφίσει ένα τοπίο. Θα του έδινα με μεγάλη χαρά το λευκότερο λευκό και τις ομορφότερες μπογιές για να βάψει ένα σπίτι.
Και.... Σε έναν Θεό δεν θα είχα να δώσω τίποτα και σίγουρα δεν θα ήταν στον αόρατο ναό.

aetheria
Ομως Αιθηροη ειναι πολλοι απο μας που δεν εχουν την φιλοδοξια η την προθεση να γινουν μυστες της Τεχνης. Ασε που αυτο μπορει να κατακτηθει, αν κατακτηθει, σε παρα πολλα χρονια.
Κανεις απο μας δεν ειναι ταγμενος και αφοσιωμενος στην Ιερη Τεχνη των Μυστων που εσυ φαινεται πως με ευλαβεια υπηρεττεις.
Για ολους εμας που απλα δεν μπορουμε να γινουμε σαν εσενα δεν υπαρχει ελπιδα βοηθειας;
Υστερα καθε Τεχνη η επιστημη χρειαζεται ενα δασκαλο. Ενα δασκαλο που πρεπει να ταχθει να διδαξει τα Παντα σε καποιον που να θελει να μυηθει. Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα;
Γιατι το να μην κανεις αυτο γιατι εχεις τον δαυλο σε πυριταποθηκη, η μην πετας στο φως γιατι θα καεις εμενα τουλαχιστον δεν με ικανοποιει.( Δεν υπαρχει επιστημων, σε ποιο γενικη διατυπωση, που να μην εχει διδαχθει απο τα λαθη του.) Το κανε μια σειρα απο πραγματα και θα φτασεις στον στοχο σου, ναι αυτο με ικανοποιει. Οσο δυσκολο κι αν ειναι. Τουλαχιστον να μεινουμε με την ικανοποιηση την πικρη εστω, οτι μεσα απο μια σωστη διδασκαλια πετυχαμε η αποτυχαμε.
Και βεβαια ο λογος δεν ειναι για τα προχειρα ξορκακια, τα μαγιουλικια και τις μαγγανειες αλλα για τη ουσιαστικη βοηθεια στο οποιο προβλημα μπορει εδω να καταθεση ο καθενας μαζι με την ψυχη του. Περιμενω απαντηση σου διαβαζοντας τις ενοτητες των βιβλιων δανειζομενη λιγα απο τις σοφα επιλεγμενες επιλογες σου.

Panos-anarxos
Παράθεση:
Ένας ηλεκτρολόγος, θεωρώ πως δεν θα πρέπει ποτέ να χειρουργήσει. Απαραίτητο όμως να γνωρίζει καλά την τέχνη του για να κάνει το καλύτερο δυνατόν σε αυτό που καλείται.

Σε έναν μπογιατζή, δεν θα έδινα σπάνια χρώματα και πινέλα για να μου ζωγραφίσει ένα τοπίο. Θα του έδινα με μεγάλη χαρά το λευκότερο λευκό και τις ομορφότερες μπογιές για να βάψει ένα σπίτι.
Και.... Σε έναν Θεό δεν θα είχα να δώσω τίποτα και σίγουρα δεν θα ήταν στον αόρατο ναό.

Πολύ σοφό από την πλευρά που το δίνεις. Να ρωτήσω όμως κάτι άλλο; Ο ηλεκτρολόγος και ο μπογιατζής θα ζητούσε ποτέ κάτι άλλο κάτι παραπάνω; Το παραπάνω δεν θα το καταλάβαινε καν.

Call
εγω δεν καταλαβα εκει που λες πψς σε εναν θεο δεν θα ειχες να δωσεις τιποτα και σιγουρα δεν θα ηταν στον αορατο ναο

ME EKTIMISH
DEN MILHSA GIA GNOSH KAI SOFIA APLA. MILHSA GIA TIS APOKRYFES DYNAMEIS KAI THN XRHSH TOYS. MILHSA GIA THN TEXNH KAI THN KARDIA THS MAGEIAS. EGINE KATANOHTO APO THN KYRIA TOY AORATOY NAOY. KAI THN APANTISH MOY THN PHRA.

Μα το πιο σημαντικό από όλα, είναι πως πρέπει να υπάρχει στον χρήστη, ο σεβασμός προς την ζωή, το σύμπαν, τον άνθρωπο, την φύση (από την πιο μικρή ως την πιο μεγαλειώδη έκφραση της) και στην συμπαντική ιεραρχία δυνάμεων.

NAI. AYTO EINAI TO SHMADI.
SAS EYXARISTO. EXETE THN APERIORISTH EKTIMHSH KAI YPOSTHRIKSH MOY.

Αιθηρόη-Aoratos naos
aetheria
Η γνώση και η σοφία, δεν είναι φιλοδοξία. Είναι η τάση της ψυχής και πάντα ανάλογα την ουσία.
Αν αναζητάτε κάποιον μύστη στην Ιερή Τέχνη που θα υπηρετεί με ευλάβεια, δεν θα τον βρείτε εδώ.
Για όλους εσάς που δεν μπορείτε να γίνεται σαν εμένα, δεν υπάρχει ελπίδα, αν δεν καταλάβετε πως δεν θέλετε να είστε σαν εμένα, διότι πρέπει να γίνετε όχι ΣΑΝ εσάς, αλλά να ΓΙΝΕΤΕ «ΕΣΕΙΣ»!
Καμία Αιθηρόη δεν είναι καλύτερη από έναν υδραυλικό, όταν αυτό που χρειάζεστε είναι ένας υδραυλικός!

Και ο κάθε δάσκαλος, έχει ένα σημαντικό χρέος. Να μην βλάψει τον μαθητή. Και για να το κάνει αυτό, πρέπει να γωρίζει πόσα αντέχει να νοήσει ένας μαθητής. Πόσα μπορούν να τον βοηθήσουν, για να γίνει το περισσότερο που αντέχει να γίνει.

Άλλος ο σπόρος της υπέροχης λεβάντας, κι άλλος ο σπόρος μιας ελιάς. Όσο και να ποτίσεις μια λεβάντα, δεν θα φτάσει το ύψος της ελιάς. Και όσο και να ποτίσεις μια ελιά, δεν θα δώσει το άρωμα της λεβάντας.

Μα για όλα αυτά, ο πρόθυμος δάσκαλος, όποιος και αν είναι αυτός, χρειάζεται την ειλικρίνια του μαθητή.

Από εκεί και πέρα.... Δεν έχω δείξει νομίζω, πως είμαι αντίθετη σε όσα αναφέρεις

anarxos
Εσύ απάντησε μου σε αυτό.
Πόσοι ενδιαφέρονται για την κατανόηση;

Όλοι βγάζουν δίπλωμα οδήγησης.
Πόσοι από αυτούς είναι σωστοί οδηγοί, με την κυριολεκτική έννοια της λέξεως;

call
Αυτό που εννοώ, είναι ότι όλοι είμαστε εδώ γιατί έχουμε ανάγκη να δώσουμε, να πάρουμε, να μοιραστούμε.

Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 3:21:44

gioytzin
ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΗΝΕΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!
ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ,Μ ΠΕΜΠΤΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕΙ ΑΚΡΙΒΟΣ!)ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΕΝΙΩΣΕ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ Κ ΠΟΔΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑ (ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ Η ΚΑΡΦΙΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ Κ ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΑΣ) ΕΝΣΤΙΚΤΟΔΩΣ ΤΑ ΕΞΙΝΕ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ. (ΓΥΡΟ ΣΤΗΣ 3 ΜΕ 4 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!) ΑΠΟ ΤΙΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΝ ΜΑΓΙΑ, ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ! ΕΚΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΒΛΕΠΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΙΜΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΙΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΡΑ! ΞΥΠΝΕΙΣΕ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΑΡΓΙΣΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ! ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΤΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ! ΕΝΩ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΕΝΩ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ?? ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΕΙ Κ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!

Aoratos naos
Δεν γνωρίζω τι ακριβώς θέλατε να κάνετε και τι εννοείς να ασχοληθείτε με την μαγεία.

Αν εκείνη νιώθει πως δεν μπορεί να ασχοληθεί, θα ήταν καλό να ακολουθήσει το ένστικτο της. Με κάποιο τρόπο η ψυχή της, της δηλώνει πως δεν είναι αυτός ο δρόμος της και ο τρόπος της. Δεν σημαίνει πως κάτι είναι κακό. Σημαίνει όμως πως δεν είναι για εκείνη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βοηθάει κάποιος τους άλλους, όταν αυτός νιώθει να είναι ο σκοπός του. Ποιοι είναι αυτοί για τον καθένα, εξαρτάται από τις δυνατότητες του καθενός.

Η λέξη μαγεία, συχνά τρομάζει, διότι έχει ταυτιστεί με μυτερά καπέλα και κακάσχημες μάγισσες που κάνουν ένα σωρό βδελυρές τελετές κτλ κτλ.

Δεν είναι αυτή η Μαγεία. Δεν είναι ξόρκια και δεν είναι χορός γύρω από την φωτιά σε ξέφωτο. Όπως μαγειρική δεν είναι ένα τηγάνι και δύο μάτια αυγά.

Το θέμα είναι πως η φίλη σου δεν νιώθει καλά και ο φόβος της ή ανησυχία της για τους όποιους λόγους, παρουσιάστηκε στο σώμα της και στο όνειρο της. Και αυτό είναι ένας λόγος να μην ασχοληθεί με την μαγεία, αν και δεν ξέρω, επαναλαμβάνω, τι θέλατε να κάνετε. Όπως και να έχει, για να είναι καλά και ήσυχη μέσα της, να ακολουθήσει τον τρόπο εκείνο που της είναι πιο οικείος και την κάνει να νιώθει πιο ήσυχη στην συνείδηση της.

Anarxos-panos
Eγώ θυμάμαι την μάνα μου. Την λέξη μαγεία άκουγε και μούδιαζε ολόκληρη φωνάζοντας πως της έκαναν μάγια! Μεγάλωσε λέγοντας της οι γονείς της πως θα την πάρει ο σατανάς και όλα τα κακά δαιμόνια θα την τραβολογάνε και πως θα γίνει σαν την κόρη του διαβόλου αν ασχοληθεί ποτέ. Της έγινε τέτοιο βίωμα που και η ίδια η λέξη την έριχνε άρρωστη. Το χειρότερο ήταν πως πίστευε πολύ πως κάθε φορά που της σενέβενε κάτι άσχημο ήταν γιατί κάποιος της έκανε μαγεία. Και ειλικρινά αρρώστεναι. Και ο πεθερός της που την ήξερε καλά, κάθε φορά της έκανε κάποια δήθεν αντιμάγια και εκείνη συνερχόταν. Και ο ίδιος ο παππούς μου μου ομολόγησε τι έκανε και πως μουρμούραγε ότι του κατεβει στο κεφάλι. Το σημαντικό ήταν τι πίστευε εκείνη. Και είχε απόλυτο δίκιο.
Δυστυχώς όταν υπάρχει ο φόβος μέσα μας και έχει πάρει δύναμη και θέση και σάρκα και οστά μέσα μας, δύσκολο να πιστέψουμε την αλήθεια και να κάνουμε κάτι για να τον ποολεμήσουμε. Δεν έχουμε την θέληση. Και αν ανήκεις και στην ομάδα "θύμα" ή "καημένος", που αρέσκεσαι να έχεις προβλήματα για να τραβάς την προσοχή ή γιατί έτσι μπορείς να ζεις και σε βολεύει υποσυνείδητα τότε ακόμα χειρότερα. Φυσικά δεν λέω πως εδώ πρόκειται για τέτοια περίπτωση. Για την μάνα μου μιλάω και ξέρω πολλούς σαν και αυτήν.

gioytzin
den thelame na kanoyme tipota apla diabazame gia na asxolithoyme argotera kai to eixe parei apofasi na asxolithi kai moy elege pos mesa ths niothi kala poy psaxnei gia afta. skopos mas den einai na kanoyme kanena kako isbaron alon. thelame na asxolithoyme kai to eixame parei apofasi ala meta apo afto poy egine tromakse kai lei pos den mporo na sinexiso. kai aporisa ti na min sinexisi afoy den kaname kaiti praktiko mono diabazame. ego pantos to exo parei apofasi tha asxolitho. tora gia aftin den ksero ti tha kanei . esy ti les poy exeis pio ples gnosis na asxolithi me ti mageia ne i oxi. eno theli poli ala fobate ligo? se efxaristo poy moy apantises! elpizo na to deis ? kai kati alo tha ithela na rotiso epidi einai angki na bro mia gitia i ena ksoriki dioth i mana moy exei dikastirio stis 6 toy minos kai thelo na kano kati oste na pai kala to dikastirio ti moy protinis?

Aoratos naos
Ρωτάς εμένα αν θα πρέπει να ασχοληθεί με την μαγεία; Μόνο εκείνη γνωρίζει. Ούτε εσύ μπορείς να πάρεις θέση σε αυτό, ούτε εγώ. Είναι καθαρά δική της θέληση και επιλογή.

Όσο για την γητεία που ζητάς για την ημέρα της δίκης, μπορώ μονάχα να ευχηθώ να δοθεί δικαιοσύνη και να συμβεί αυτό που αξίζει στον καθένα. Γι αυτό να μην έχεις ανησυχία στην καρδιά σου, αλλά να αφήσεις να συμβεί αυτό που είναι σωστό και δίκαιο.
Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 3:23:25

Elena Loizidou - aetheria:
Αν δεν εμβαθυνεις και δεν αφοσιωθεις στην Τεχνη λυκοσουπα δεν θα φας loooooooool!
Oμως εμενα μ αρεσει να κανω και λιγακι τον δικηγορο του διαβολου. Με το μπαρδον τον δικηγορο του αγγελου ηθελα να πω, θα δευτερολογησω και θα πω ασχετως την υπολοιπη δομη, συγκροτηση εγκρατεια και δικαια κριση του οποιοδηποτε θελει ενα αιτημα αρμοζον, χωρις να αντιτιθεται στον νομο των τριων και τα λοιπα συναφη, βοηθεια δεν παιρνει αν προηγουμενα δεν εμπεδωσει ολη την γνωση των σοφων, πραγμα αδυνατον και δεν αφοσιωθει σ αυτην.

Αλλοιως τρωει πορτα με 300.000 χιλ την ωρα οπως ο κακος ο λυκος!

Μεχρι να γινει αυτο το αιτημα θα εχει ξεχαστει και παμε γι αλλα.

Αιθηροη ολα αυτα ειναι καλα για αρκετα 15 που μπαινουν στην σελιδα καψομενα απο τον ερωτα και ζητανε ξορκακια ( πολυ επικινδυνο ομολογουμενως). Δεν εχω τιποτε με τα κοριτσακια και ειναι σωστη η διαπεδαγωγηση ως προς αυτα. Ετσι κι αλλοιως ειναι πολυ δυσκολα να καταλαβουν την μεταφυσικη διασταση της ζωης περα απ την ζωη. Ακομη καλα καλα δεν καταλαβαινουν την ιδια την ζωη. Σωστα πραττεις που συμβουλευεις. Για μια απλη υποθεση κλοπης που με ταρακουνησε παρα πολυ τι πρεπει να κανω. Και δεν λεω για να εκδικηθω η να τιμωρησω. Ξερω να χειριζομαι τις ευαισθητες υποθεσεις πολυ ψυχραιμα και χειρουργικα. Αρκει να ξερω. Και αυτο το αιτημα σιγουρα δεν τιμωρειται απο τον νομο των τριων. Ειναι ενα πολυ δικιο αιτημα. Περιμενω ειδικη απαντηση οχι γενικη! Σε pm

Panos - anarxos:
Στην μια περίπτωση κάποιος ζητάει βοήθεια για τα συνασθηματικά του και στην άλλη για τα υλικά του. Τι κάνει το αίτημα σου πιο σοβαρό aetheria; Απλά τοποθετείσε διαφορετικά με πιο ειδικευμένο λεξιλογιο. Και; Ο νόμος των τριών, καταλαμβάνει όλους τους τομείς της τέχνης της Μαγείας - Σοφίας. Και πιο αυστηρός είναι προς αυτόν που μεταφέρει και διδάσκει παρά σε αυτόν που επαναλαμβάνει και φτιάχνει οδηγούμενος.
Δεν είμαι άσχετος σε όλα αυτά. Μου είχαν ζητηθεί και μικρά και πιο μεγάλα. Διαφορά δεν υπάρχει. Ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον.

Μαγεμενη !!! - call:
αναρχε ο νομος των τριων αφορα και αυτους που μεταδιδουν τη γνωση σε αυτους που δε θα τη μεταχειστουν σωστα?

Panos - anarxos:
Η ευθύνη του μεταδότη είναι μεγαλύτερη γιατί υποτίθεται πως αυτός γνωρίζει την δύναμη και την ευθύνη και τις παρενέργειες. Είτε την μεταδίδει στους μεν είτε στους δε, η ευθύνη είναι η ίδια και έχει ένα τίμημα. Στην μία περίπτωση από την ίδια την δύναμη και στην άλλη περίπτωση από αυτούς που επίσης γνωρίζουν και δεν θέλουν να χάσουν την αποκλειστικότητα. Ακούγεται απλό και σιγά το πράγμα; Αν το πείτε αυτό θα κάνετε τρομερό λάθος. Και για να ολοκληρώσω, πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός και για το είδος αλλά και για τον τρόπο που θα μεταδώσεις κάτι και σε ποιον και πότε. Και τώρα που λέω όλα αυτά και τα εξηγώ, μην νομίζεις πως τα λέω άνετα και ελφρά την καρδία. Όπως κι αυτά που είπα στην aetheria. Δεν θα έπρεπε να τα λέω εγώ ίσως. Έχω κάνει πολλά λάθη και έχω βλάψει. Ξέρω πως είναι. Αν υπήρξες μια φορά μέσα στο σκότος, ξέρεις πόσο εύκολο είναι να εθιστείς από την δύναμη. Ξέρεις το κακό.

Μαγεμενη !!! - call:
μα ειναι τοσοι πολλοι που κανουν μαυρη μαγεια οπως οι αδερφοτητες και τοσοι αλλοι..αυτους γιατι δεν τους γυρναει πισω το κακο που εχουν κανει?οπως και να εχει συγνωμη που σε φερνω σε δυσκολη θεση αν δεν αισθανεσαι ανετα μη μου απαντας..σου ευχομαι να εχεις φως στην ψυχη σου και να μην υποκυψεις σε κανεναν πειρασμο

Αιθηρόη - aoratos-naos:
Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό λες aetheria.
Να πω όμως κάτι;
Γνωρίζω 15χρονα που κατανοούν περισσότερα από κάποιους που επί χρόνια προσπαθούν να καταλάβουν το νόημα της ζωής.
Έχω δει 7χρονα να μην κόβουν τα χαμομυλάκια για να «μην πεθάνουν», την στιγμή που ενήλικες ποδοπατούν, βρωμίζουν και καταστρέφουν.

Και δεν απορώ με τα 15χρονα τα καψωμένα που προσπαθούν να μαλακώσουν τον πόνο που νιώθουν ανάμεσα στο στήθος τους, διότι δεν ξέρουν τι συμβαίνει και πώς να το χειριστούν και διότι κάπου κάποιος τους είπε πως με ένα ξόρκι θα λυθεί το πρόβλημα τους, ενώ παρέλειψε να τους πει τι είναι αυτό, το πώς, το γιατί, πως αλλού είναι η ουσία και η δύναμη και αυτή βρίσκεται μέσα τους, όπως επίσης πως ο έρωτας έτσι είναι, πότε γδέρνει και σε σμιλεύει και πότε σε χαϊδευει και σε πάει κάπου να δεις με μεγαλείο.

Απορώ όμως με αυτούς που γνωρίζουν, αλλά φαίρονται σαν 15χρονα καψωμένα.
Και είναι πάρα πολλοί αυτοί, πίστεψε με.

Και call, μην περάσει ποτέ από το μυαλό σου, πως δεν χρεώνονται το κακό που κάνουν.

Μαγεμενη !!! - call:
πεστα βρε αιθαροη μη μας λενε μικρουλια και ανιδεα εμας τα 15χρονα! ελπιζω για το καλο ολων

pan - nann:
Ευχαριστω πολυ για τις σκεψεις σας ειλικρινα ευχαριστω πηρα και παλι δυναμη
Και χαιρομαι που ευχαριστω ολους σας μαζι
Για ολα

Μεσα σ αυτα που εγραψα λυπαμαι αν εθιξα τα 15χρονα. Αν δεν υπαρχουν εξαιρεσεις δεν υπαρχει κανων.
Ουτε την οικοδεσποινα ηθελα να τσιγγλισω. Σαφως και υπαρχουν ατομα εδω μεσα που κατανοουν και το τι ζητουν και πως πρεπει να το παρουν και ποιο πρεπει να ειναι αυτο.
Τα ατομα αυτα ενω εχουν μια σφαιρικη αποψη του τι ειναι μαγεια δεν θελουν ουτε να ταχθουν ουτε να ενταχθουν. Ισως γιατι δεν ειναι αυτο που επιθυμουν να αποκτησουν σαν δευτερη τους φυση.
Ειπε κανεις πως η μαγεια ειναι μια ευκολη υποθεση; Οχι βεβαια! Μετα ας μην ξεχναμε πως η περιεργια σκοτωσε την γατα!
Στους μεγαλυτερους δασκαλους μαθητευσαν μαθητες που εξελιχθηκαν σε αρτιους και πληρεις και σε αλλους που απλα δεν το ειχαν και απεχωρησαν.Σε καθε ομως περιπτωση βοηθηθηκαν στην ζωη τους ειτε στην γενικη τους πορεια ειτε σε ειδικα θεματα.
Δεν εχω παραδειγματα να σας δωσω προχειρα αυτη την στιγμη εκτος απο αυτο που εγραψε η Αιθηροη για καποιον μαθητη του Πλωτινου που παρ' ολιγο ν' αυτοκτονησει. Ο Πλωτινος τον αποδεσμευσε αλλα και τον βοηθησε επισης να ξεπερασει τις καταστροφικες του τασεις και να ζησει τα υπολοιπα χρονια της ζωης του ηρεμος και γαληνιος στην Σικελια.
Βλεπεις Αιθηροη διαβαζω αυτα που παραθετεις και διδασκομαι. Ισως καποτε, παρ ολα αυτα τα οποια τωρα διακυρηττω, περι της περαιτερω μη αναμειξεως μου στην εμβαθυνση και την ουσια της μαγειας να στροφαρω και να εξελιχθω σε μια πολυ καλη και επιμελη μαθητρια σου.
Ομως για την ωρα πιστευω πως καμμια σελιδα στο net με οσα θεματα κι αν διαπραγματευτει δεν μπορει να συμπεριλαβει στις ενοτητες της την πληρη γνωση της μαγειας. Δεν γινεται αυτο. Απλα δινει την ωθηση σ αυτους που θελουν να συνεχισουν ναψαχτουν και στα κυριως κειμενα και οχι μονο στις επικεφαλιδες και στις περιληψεις. Γι αυτο και η Τεχνη λεγεται η Τεχνη των Σοφων.
Θελει πολυ μα πολυ μελετη οχι διαβασμα και παπαγαλιες, ενοειται!
Αυτος που το χει θα το καταλαβει και θα συνεχισει.
Αν με ρωτησεις εχω την αυτογνωσια για να πω πως δεν μπορω να συνεχισω στα ανωτερα επιπεδα της Τεχνης επειδη ακριβως κατανοω και σεβομαι την μεγαλη αυτη επιστημη.
Δεν ειναι το ειδα φως και μπηκα. Σιγουρα οχι. Θελει μελετη και οχι διαβασμα. Και αυτο δεν μπορουν να το κανουν ολοι. Υστερα το ταλεντο η το χαρισμα αν θες που το βαζεις; Το χουν ολοι;
Αλλοιμονο αν το ειχαν οι πολλοι. Περιπατο θα πηγαινε η ισορροπια της φυσης και του συμπαντος. Ολοι θα εκαναν παρεμβασεις σε οτι δεν εκριναν πως τους ταιριαζε και στη καλλιτερη περιπτωση θα καναμε ολοι ξορκια ο ενας στον αλλο. Πληρης συγχισης και χαος δηλαδη.
Δηλαδη με λιγα λογια στην δικη σου θεωρια καταληγω.
Μονο που εχω ακομη μια ενσταση, πεισμα που το χω η γα.....ρα χε χε, το αιτημα μου ειναι απλο.
Δεν ζητησα κακο ουτε να βλαψω κανενα. Αποκαλυψη ζητησα δικαιοσυνη και αληθεια.
Δεν νομιζω πως το Συμπαν ειναι αντιθετο σ' αυτο. Ουτε θα μου επιβαλη την οποιδηποτε ποινη γιατι πιστεψα και πιστευω πως το Συμπαν παντα συμμαχει στα δικαια αιτηματα μας.
Δειξε μου λοιπον τον τροπο και θα πορευτω . Με κατανοηση, αντιληψη, σεβασμο. ταπεινοφροσυνη, αγαπη, πιστη και υπομονη. Καπου διαβασα πως αυτες τις αρετες, αλλα οχι μονο αυτες, τις εχουν ολοι οι πραγματικοι υπηρετες της Τεχνης.
Σ ευχαριστω για τις διευκρινησεις. Αλλα αν προσεξεις οι θεσεις μας δεν ειναι αντιθετες. Μονο η οπτικη γωνια διαφερει. Εγω τα βλεπω σαν νεα μαθητρια, απο κατω προς τα πανω και συ σαν δασκαλα απο πανω προς τα κατω.
με εκτιμηση
Αιθερια

Αγαπητη Αιθηροη σ' ευχαριστουμε που μας αφηνεις να πιουμε απο την ανεξαντλητη πηγη της Γνωσης.
Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 3:24:24

Panos - anarxos:

Η Αιθηρόη μου ζήτησε εάν μπορώ να μιλήσω λίγο για αυτή την πλευρά. Δεν είναι εύκολο αλλά θέλω. Μπορώ και θέλω. Να είσαι σίγουρη call πως το πληρώνουν πολύ ακριβά. Είτε σε αυτή την ζωή, είτε στην άλλη. Μα και το τέλος τους είναι βασανιστικό. Θα μου πεις αφού το ξέρεις τότε γιατί ήσουν από την σκοτεινή πλευρά; Δεν πιστεύεις πως θα σου συμβεί γιατί πιστεύεις πως έχεις τον έλεγχο. Το μεγαλύτερο κακό που μου έχει συμβεί, είναι που ξέρω πλέον τι έκανα. Και δεν το αντέχω εύκολα. Και το μεγαλύτερο καλό είναι που το κατάλαβα έγκαιρα και που μπορώ να μιλάω γιαυτό. Δεν θέλω πάντως να ασχοληθώ προσωπικά ξανά με ξόρκια και γητείες και επικλήσεις και άλλα διάφορα ακόμα! Εθίζεσαι. Αν γευτείς την δύναμη, εθίζεσαι και αν δεν έχεις την σοφία, την ανώτερη όραση και την πνευματική δύναμη, τότε αποκτά δύναμη η σκοτεινή σου πλευρά. Μοιάζει με ναρκωτικό. Και σταματάς να σκέφτεσαι τις συνέπειες και το μόνο που θέλεις είναι να εξασκείς όλο και περισσότερη δύναμη. Ικανοποιήσαι με τον φόβο που προκαλείς. Με την αλόγιστη χρήση μιας σκοτεινής δύναμης που δεν μπορείς πραγματικά να ελέγχεις. Γιατί καταλήγεις να σε ελέγχει αυτή. Και αρχίζεις να γίνεσαι ικανός, να κάνεις κακό και σε δικούς σου ανθρώπους.
Το χειρότερο όμως ξέρετε ποιο είναι; Ότι έρχεται η στιγμή που δεν σε τρομάζει το κακό. Χάνεις την συμπόνοια σου.
Ξέρω τι θα σκέφτεστε πολλοί και θυμάμαι είχα ρωτήσει κι εγώ την Αιθηρόη, αν υπάρχει περίπτωση να ξανακυλήσω και πως μπορεί να με εμπιστεύεται σε αυτά που λέω. Και μου απάντησε πως αν η ψυχή μου ήταν σύμφωνη με το κακό, θα κοιμόμουν πάντα ήσυχος και δεν θα παραδεχόμουν ποτέ, πως έχω βλάψει, γιατί το κακό είναι τόσο περήφανο για αυτό που είναι, που δεν θα καταδεχόταν ποτέ να λέει πως μετάνιωσε και θέλει το καλό. Αυτό μου είπε. Κι εγώ πιστεύω σε μένα τώρα και ελπίζω να μπορέσω να διορθώσω. Όλα όσα χρειζόμουν μάλλον, ήταν να πιστέψει κάποιος σε μένα. Και όταν σε πιστεύει κάποιος σαν την Αιθηρόη, πως μπορείς να τον προδώσεις;
Σε ευχαριστώ call για την ζεστή ευχή σου. Δεν ξέρεις πόσο ενθαρύνομαι όταν κάποιος μπορεί να με δει διαφορετικά χωρίς να με φοβάται και να μου εύχεται όμορφα πράγματα. Ευχαριστώ.
Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 3:29:33

Panos-anarxos
Μια σημαντική ερώτηση έχω. Τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι πολύ. Ποια πρέπει να είναι η χρήση της Μαγείας. Τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Πώς ποιος τι πότε! Με έχεις βάλει σε περίεργες διαδικασίες. Μου λείπει ένα κομμάτι, μια κατεύθυνση για να προχωρήσω στις σκέψεις μου. Η ουσία! Ποια η ουσία της μαγείας; Την καταλαβαίνω μέσα μου. Αλλά δεν μπορώ να την κάνω λέξεις και αυτό σημαίνει πως χάθηκα λιγάκι. Το βασικό εργαλείο ψάχνω αν με καταλαβαίνεις.
(Και συγνώμη αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον προσωπικό χώρο συζήτησης τον Αγγελιοφόρο. Αυτό είναι ο λόγος που ρωτάω εδώ.)

Gerakina
αμα την ειχες και την χασεις μετα, τι γινετε? αυτο μπορει να μου το πει κανεις?

Aoratos naos
anarxe:
Δεν χρειάζεται να μου εξηγείς. Άλλο θέμα δεν ήθελα να απλώσει δημόσια γιατί δεν έπρεπε.

Η ουσία της μαγείας;
Η ουσία της, η πηγή της: είναι η ίδια η ζωή. Το γνωρίζεις.
Είναι μια πλευρά πραγματικότητας. Είναι ένας τρόπος δημιουργίας. Είναι ένας αθέατος κόσμος διότι μπορούμε να ορίσουμε πράξεις για την επίτευξη της, αλλά αδύνατον να δούμε πώς δρα, την διαδικασία, την πορεία και τις «εξισώσεις» που τελούνται κατά την «εντολή» μιας πραγμάτωσης.

Το βασικό εργαλείο...
Χμ... θα σου πω το εξής:
Η Μαγεία δεν είναι κάτι στο οποίο μπορείς να θέσεις όρια και να πεις: «Λοιπόν η μαγεία είναι 1 - 2 - 3 - 9 πράγματα, ξεκινάει εκεί και τελειώνει εδώ, αυτός είναι ο τρόπος και κανένας άλλος, αφορά αυτό και όχι αυτό, μπορείς εσύ κι εσύ αλλά όχι αυτός.»
Η ποιότητα της Μαγείας, έχει να κάνει με τον χαρακτήρα και την ποιότητα αυτού που την εξασκεί. Όταν την εξασκεί ο Θεός (και καταλαβαίνεις τι εννοώ όταν λέω Μαγεία, μην επαναλαμβάνομαι!) είναι ασύλληπτη! Ντρέπομαι ακόμα και να εκφράσω άποψη, διότι για να κάνω κάτι τέτοιο χρειάζομαι θεϊκή γλώσσα και λόγο.
Όταν την εξασκούν άνθρωποι, τα επίπεδα της είναι πολλά, διαφορετικά και χαρακτηρίζονται από την ουσία του χρήστη - του μελετητή, κατά την ηθική, αντίληψη και ποιότητα του.

Τελικά νομίζω, πως η απάντηση σε αυτό που γυρεύεις είναι, πως μαγεία είναι η «τέχνη της σκέψης.»
Μην το σκεφτείς απλά όπως ακούγεται. Μπες πιο βαθιά.

Μια ανώτερη «Σκέψη» δημιούργησε το Σύμπαν. Και το Σύμπαν είναι έτσι όπως είναι, εξ αιτίας αυτής της Σκέψης. Τι Οντότητα - Ύπαρξη - Αιτία είναι αυτή που έπλασε, σκηνοθέτησε και αναπαρήγαγε ένα τέτοιο Τρομερά Θαυμάσιο έργο;

Γι αυτό λέω...... Η Τέχνη της Σκέψης.

Aoratos naos

Η μαγεία για την οποία νομίζω πως μιλάς, gerakina, δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο θέμα.
Καταλαβαίνω.
Άκουσε με... εσύ αποφασίζεις για τον εαυτό σου. Κανένας άλλος. Κανείς!
Μια παύση είναι αυτό που νιώθεις. Εσωτερική σιωπή και άρνηση. Φυσικές άμυνες. Όταν θα είσαι έτοιμη και θα έχει θεραπευτεί η πληγή, θα προσπαθήσεις και πάλι. Αυτό θα κάνεις. Μαχητής είσαι και ξέρεις, έτσι δεν είναι;
Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Μην ξεχαστείς όμως.

Χμ... θα σου πω αυτό: Το θαύμα σε περιμένει. Λίγα βήματα ακόμα. Εντάξει; Λίγα βήματα ακόμα. Θα δεις.
Όποτε θελήσεις, εδώ είμαι.

Panos- anarxos
Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ!
Μου άνοιξες τεράστιο χώρο!! Η τέχνη της σκέψης! Το λέω συνέχεια από μέσα μου και κάθε φορά λέω ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!
Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ! Παντού έχει ισχύ! Η μαγεία που εξασκείται εκφράζεται από την τέχνη της σκέψης του καθενός μας.
Φοβερή ιδέα! Αποκαλυπτική!
Συγνώμη παρέλειψα! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Gerakina
σε ευχαριστω Αιθηροη. με ολη μου την ψυχη σε ευχαριστω και για αυτα που λες εδω και για το προσωπικο που μου εστειλες. ειναι ξεχωριστο πραγμα να νοιαζεται ο αλλος για σενα χωρις να σε ξερει και χωρις να εχει και κερδος. τι να πω δεν εχω λογια!

Aoratos naos
Απλά..... σκέψη....

Η Μαγεία έχει να κάνει, από άποψη δύναμης - ποιότητας - ηθικής - διάρκειας - έκφρασης - κατανόησης - πράξης - , με την τέχνη της σκέψης.

Μήπως δεν είμαστε και εμείς οι ίδιοι η έκφραση και η απόδειξη της τέχνης της σκέψης που εξασκούμε;
Ο ίδιος μας ο εαυτός, δεν είναι αποτέλεσμα των σκέψεων μας;
Πόσο καλά και με ποιες ποιότητες εξασκούμε αυτή την «τέχνη», αποδεικνύεται από την ίδια μας την ζωή.
Γι αυτό χρειαζόμαστε γνώσεις. Για να κάνουμε την τέχνη μας τελειότερη. Με αποτέλεσμα να γίνεται η ζωή μας καλύτερη και σε πρακτικό, αλλά και σε εσωτερικό επίπεδο.

Κάποτε με ρώτησε η «γιαγιά» μου η Αιθηρόη (και κακώς την λέω έτσι, γιατί αν την γνωρίζατε μόνο γιαγιά δεν θα σας θύμιζε!): «Τι είναι πιο εύκολο, να θυσιάζεσαι ή να κάνεις αυτό που σ ευχαριστεί;»
Κι εγώ είχα ήδη περάσει κάποια χρόνια μακριά από εκείνη και το χωριό.
Της απάντησα λοιπόν, πως πιο δύσκολο είναι να κάνω αυτό που με ευχαριστεί.
Εκείνη κατάλαβε και με αγκάλιασε παρηγορώντας με για όλα αυτά που ήταν η αιτία αυτής της απάντησης μου και μου είπε: «Μπορεί να σου πήραν τις μπογιές και το χαρτί, αλλά κοίτα γύρω σου πόσο χώρο και πόσα εργαλεία έχεις για να ζωγραφίζεις! Εσύ θα βρεις τον τρόπο. Όταν ο νους σου αγαπάει αυτά που αγαπάει η καρδιά σου και αυτά τα δύο αγαπούν αυτά που είναι η ψυχή σου, τότε η ζωή σου, θα είναι έργο τέχνης και σημείο αναφοράς! Προσάρμοσε την τέχνη σου στη ζωή σου. Η σκέψη σου, να είναι έτσι όπως σου αρέσει να ζεις.»

Δεν θα μπορούσε να το πει καλύτερα....

Magissoula-Aρισταία
Η τέχνη της σκέψης; Καλά μου έδωσες φοβερό σημάδι Αιθηρόη! Θέλει πολύ άπλωμα πράγματικα και ψάξιμο αυτή η σκέψη. Να είσαι καλά για αυτά που λες!
Και anarxos χαίρομαι που είσαι εδώ μαζί μας έτσι διαφορετικός. Και όσα είπα ναι μεν ειχα δίκιο για τότε, αλλά τώρα ok άλλαξα γνώμη. Έπρεπε να το πω για να είμαι εντάξη.

Panos-anarxos
Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Αν γνωρίζεις ότι κάποιος χρησιμοποιεί κάτι με άσχημο τρόπο και παρουσιάζεται ως γνώστης σε κάποιο σπουδαίο θέμα, όπως η μαγεία αλλά κάθε άλλο παρά γνώστης είναι, δεν θα πρέπει να κάνεις κάτι; Όχι ερωτώ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ;!!!!!!!!!!!!!!

Aoratos naos
Ασφαλώς....
Να το κάνεις εσύ καλύτερα. Πάντα υπό την προϋπόθεση ότι γνωρίζεις, φυσικά.
Άκου... κι εγώ λέω πως γνωρίζω.
Θα ήμουν πιο σωστή και πιο ακριβής όμως, αν έλεγα πως Πιστεύω.
Ανά πάσα στιγμή όμως, θα μπορούσε να συμβεί κάτι, που να ανατρέψει κάποια δεδομένα που έχω για να στηρίζω αυτή μου την πίστη.

Το άσχημο είναι η σκόπιμη παραπλάνηση που προκαλεί κάποιος, για τους όποιος λόγους.
Το να πιστεύω, να γνωρίζω (βάση των πεποιθήσεων που έχω μέσα μου και τις όποιες έως τώρα αποδείξεις)
πως κάτι είναι έτσι και δεν είναι αλλιώς, αλλά εγώ σκόπιμα να μην δίνω την αλήθεια (αυτή που πιστεύω ως αλήθεια),
αυτό είναι ανήθικο και ανέντιμο με πρόθεση.
Το να πράττω κάτι γιατί έτσι πιστεύω πως είναι σωστό και αληθές,
αλλά λόγω του ότι μου λείπουν κάποια δεδομένα-πληροφορίες-γνώση κτλ.,
στην πραγματικότητα κάνω λάθος, δεν με κάνει ανέντιμο ούτε ψεύτη.
Και επειδή έχω καταλάβει σε τι αναφέρεσαι, γιατί είδα κάποιες κινήσεις, να σου θυμίσω... εσένα.
Θεωρώ πιο φυσικό, να έχεις ανοιχτό βλέμμα και όχι κριτική διάθεση και μάλιστα αρνητική-επιθετική.
Διότι γνωρίζεις και έχεις βιώσει πράγματα.
Οι περισσότεροι ξέρεις τι κάνουν; Κοιτούν το φαινόμενο κι ανάλογα με το αν εξυπηρετεί-ησυχάζει-ταράζει-δικαιολογεί ή αντιβαίνει στην δική τους πράξη-συνείδηση-ηθική , χτυπούν το σφυράκι και δηλώνουν «Κακό!» - «Καλό»!
Κανείς δεν ψάχνει να βρει και να εξηγήσει, τι προηγήθηκε πριν την δημιουργία του φαινομένου.

Και για να το κλείσω το θέμα: Ας δούμε τη γνώση, σαν ένα πάζλ.
Ένα κομματάκι κατέχει ο καθένας μας. Βάζω εγώ το δικό μου, εσύ το δικό σου, ο δίπλα το δικό του.
Αν κοιτάξεις όλα μαζί τα κομμάτια ενωμένα, σαν σύνολο, αποκτάς μια πλήρη εικόνα. Αν το κάθε κομματάκι, το κοιτάς ξεχωριστά και μόνο του, το αυτονόητο είναι να το διαπιστώσεις ως ελλιπή, μισό, λάθος, ανακριβές. Δεν είναι όμως!
Ένα κομματάκι δεν είναι το πάζλ. Όλα μαζί όμως είναι.
Ο καθένας λοιπόν, προσφέρει από αυτό που γνωρίζει και έχει μέσα του.
Καλό; Κακό;
Χμ...
Ας έχουμε ανοιχτή καρδιά και νου, για να το αναγνωρίσουμε.

Όταν βγαίνεις για ψώνια, εσύ δεν επιλέγεις το προϊόν;

Ελπίζω να είμαι κατανοητή.
Προσπαθώ τουλάχιστον.

EREYNHTHS
EYGE! Sofi apantisi
Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 4:49:40

gioytzin
kalimera sas tha ithlea na my pite gia to an den mporo na bro to biblio ton skion oste na to agoraso. kai ftakso monos moy ena ti prepei na kano kai ti na prosekso efxaristo poli elpizo na moy apantisete

aoratos naos
Αν κατάλαβα καλά. Θα ήθελες να αγοράσεις ένα έτοιμο βιβλίο σκιών διότι κάνεις ορθογραφικά λάθη. Είναι σημαντική η σωστή γραφή, για να αποδίδεται σωστά μια λέξη χωρίς να αλλοιώνεται η σημασία και η δύναμη της.

Άποψη μου είναι να μην αγοράσεις έτοιμο. Η μαγεία, είναι προσωπική εργασία. Είναι προσωπική εμπειρία και χρησιμοποιώντας κάποιου άλλου τις όποιες... «γνώσεις», δεν θα φτάσεις στο ζητούμενο. Διότι η μαγεία είναι κάτι που δεν βρίσκεται έτοιμο. Ανακαλύπτεται σπιθαμή προς σπιθαμή. Κι αυτό είναι που καταγράφεις ουσιαστικά στο Γριμμόριο (στο βιβλίο των σκιών).

Υποθέτω πως έχεις υπολογιστή. Οπότε έχεις ένα εργαλείο που θα σε βοηθήσει. Κάθε τι που θέλεις να γράψεις στο βιβλίο σου, γράψε το πρώτα στον υπολογιστή σου. Μετά κάνε έναν ορθογραφικό έλεγχο και διόρθωσε τα λάθη. Κατόπιν καθαρόγραψε το εκεί που θέλεις. Είναι και ένας τρόπος να μάθεις να γράφεις πιο σωστά. Κέρδος θα έχεις ούτως ή άλλως.

Από εκεί και πέρα, είπες πως γνωρίζεις πώς να το φτιάξεις. Ένα όμορφο τετράδιο, το οποίο θα το στολίσεις όπως εκφράζει εσένα καλύτερα.

Το πώς θα το γεμίσεις;
Όλα τα βιβλία και ιδίως τα χειρόγραφα, εκπέμπουν μια σύνθετη δύναμη. Την δύναμη του συγγραφέα, του λόγου που χρησιμοποιείται, των ιδεών που εκφράζει και των συναισθημάτων που διέπουν τον δημιουργό.
Το Γριμμόριο, έχει κάποιους λόγους παραπάνω, να οφείλει να είναι πιο προσεγμένο και να μην παραπλανά.

Άρα είναι σημαντικό να έχεις στην καρδιά και στο νου, καθώς το φτιάχνεις και καθώς το γράφεις, αγάπη, ευθύνη προς την ανθρωπότητα και καλοσύνη. Μην το εργάζεσαι (φτιάχνεις - γράφεις ) όταν θα νιώθεις θυμό, εκνευρισμό, μίσος, απογοήτευση, θλίψη. Σκέψου πως αυτό το βιβλίο, ίσως κάποτε στο μέλλον το βρει κάποια νέα ψυχή. Κάτω από αυτή την εσωτερική οπτική γωνία, να εργαστείς με το βιβλίο σου.
Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 4:50:37

Φίλη
... Μια καλη μου φιλη ερασιτεχνης μαγισουλα μου ειπε οτι οταν εχει πανσεληνο ειναι καλο να αναβουμε πολλα κερια και να μην τα σβησουμε μεχρι να τελειωσουν απο μονα τους και να κανουμε ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ευχες το ξανατονιζω ξεκαθαρες ΕΥΧΕΣ

Η πειρα της φιλης μου λεει οτι τα απλα πραγματοποιουνται σε λιγες μονο μερες και τα πιο μακροπροθεσμα μπαινουν σε καλο δρομο ......

συμφωνειται η οχι ;

τι χρειαζεται για να πετυχει;

ποιοι ειναι οι λογοι αποτυχιας;

το πεπρωμενο ειναι τροχοπεδη σοβαρο;

ο περιορισμος ειναι μονο στο μυαλο μας;

το πληρωμα του χρονου παει περιπατο;

Σας ευχαριστω για τη βοηθεια

Αν καποιος εχει κρονο στους διδιμους στον τριτο οικο τι θα πρεπει να κανει για να βελτιωθει στους τομεις που οριζονται απο αυτο το συνδιασμο;

παρεπιπτοντως αν ειναι και γηραια ψυχη ;.............μου φαινεται δυσκολο εσας;

επαναστατες χωρις αιτια τους εχουν χαρακτηρισει πολλοι

και παλι ευχαριστω για το χρονο σας θερμα !!

Call
Aγαπητη φιλη,
μπορω να σου απαντησω στο ερωτημα της Πανσεληνου που εθεσες, μιας και η αστρολογια ποτε δεν μου κινησε ιδιαιτερα το ενδιαφερον.
Η δημιουργος δυναμη ειναι ο οραματισμος. Το να φτασεις σε σημειο να οραματιζεσε πραγματα μπροστα σου με ανοιχτα τα ματια θα σου φερει τα αποτελεσματα που επιθυμεις. Αλλα και με κλειστα μπορεις να τα καταφερεις. Ξεκινα επικεντρωνοντας την προσοχη σου σε κατι απλο. Συνεχισε με πιο πολυπλοκα πραγματα. Υστερα οραμαστισμο με κλειστα ματια ωσπου να φτασεις σε ικανοποιητικο επιπεδο. Δεν ειναι κατι σπουδαιο-ολοι οι ανθρωποι εχουμε αυτην την ικανοτητα εμφυτη η οποια χρειαζεται λιγη εξασκηση για να τελειοποιηθει.

Ολα τα υπολοιπα εργαλεια ειναι για να σου δημιουργησουν την καταλληλη ατμοσφαιρα, να ξεφευγεις απο την καθημερινοτητα σου και το πιο σημαντικο να διοχετευσεις την ενεργεια σου στο τελος με ολη την επιθυμια, πιστη και αγαπη. Το θυμιαμα παραδειγμα για μενα ειναι απαραιτητο επειδη με βοηθα καθως προσευχομαι και συντονιζομαι, να αλλαζει η συνειδητοτητα μου δημιουργωντας τις καταλληλες συνθηκες.

Ελπιζω να σε βοηθησα.

Φίλη
σε ευχαριστω μαγεμενη για την απαντηση σου γιατι οπου ναναι μας προλαβε η πανσεληνος και πρεπει να βιαστουμε
θα κανω οτι καλυτερο μπορω και θα σας πω τα αποτελεσματα που θα προκυψουν τα μικρα και τα μεγαλα τα απλα και τα πολυπλοκα
Oσο για την αστρολογια και γω δεν ειμαι πολυ σχετικη αλλα λιγο απο δω λιγο απο κει εχω μαθει καποια πραγματα και
σιγουρα ο πρωτος σκοπος της αστρολογιας ειναι η αυτογνωσια ενας χαρτης ποιοι ειμαστε που παμε και πως γινομαστε
καλυτεροι .Αυτο νομιζω δεν ειναι καθολου πενιχρου ενδιαφεροντος στο λεω με αγαπη και σε οσους μας ακουνε φυσικα
που πιστεψε με ειναι πολλοι.....
Να εισαι παντα καλα και σε ευχαριστω ξανα !
Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 4:51:52

Εκατη
Τι εχετε να πειτε για το βιβλιο των καθρεφτων...
Το βιβλιο των καθρευτων οπως αρκετοι γνωριζουμε απ'οσο νομιζω ειναι το αντιστροφο του βιβλιου των Σκιων συμφωνα με τους μεγα διαλογιστες στο Θηβετ που βρησκομουν 3 χρονια υπαρχει μοναχα ενα βιβλιο σκιων και ενα καθρευτων τα οποια ποτα δεν πρεπει να πεσουν σε λαθος χερια γι'αυτο και φυλασσονται καλα παρα πολλα χρονια τωρα...Βεβαια σημερα τα βιβλιοπωλεια πουλανε υποτιθεμενα αντιτυπα τα οποια κανενα ξορκι δεν αληθηνο απ'οσα γραφουν ειναι για καθαρα εμπορικους λογους...Αυτο που με προβληματιζει ειναι γιατι το βιβλιο των καθρευτων εφ'οσον ειναι το αντιστροφο των σκιων που προκαλει κακο το κρυβουνε και δεν το χρησημοποιουν για το καλο του κοσμου?Πνω σε αυτη την ερωτηση απαντηση δεν πηρα ποτε απεφευγαν να μου δωσουν...

Aoratos naos
Αντίστροφο του βιβλίου των Σκιών, το βιβλίο των καθρεφτών; Μήπως εννοείς συμπληρωματικό;

Στο μεν ένα γράφονται ξόρκια, γητείες, φίλτρα, υλικά, τρόποι, κτλ. κτλ. και στο δε δεύτερο, οι εμπειρίες, αποτελέσματα κτλ.

Τα βιβλιοπωλεία πουλάνε διάφορα αντίτυπα από μάγιστρους. Η αυθεντικότητα τους στα κείμενα, είναι άλλο θέμα. Αλλά δεν προσπαθούν να αναπαράγουν αυτό για το οποίο μιλάς και θεωρείς ως το ένα βιβλίο των Σκιών.

Αλλά ακόμα κι αν υποθέσουμε πως είναι έτσι, γλυκιά μου εκάτη, τα κακά του κόσμου δεν τα προκαλεί το βιβλίο των σκιών, για να χρησιμοποιήσουν το αντίστροφο του ως λύση.

Ίσως να μιλάς για κάτι άλλο. Ίσως με περισσότερα στοιχεία, να γινόταν πιο κατανοητό αυτό που εννοείς.

Θα ήθελα να μάθω πάντως περισσότερα από την σκέψη σου και των όσων γνωρίζεις.

Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 13:36:08

gioytzin
se efxaristo poly aithiori poy moy apantas, soy eimai poly ebgnomon soy efxomai oti epithimi i kardia soy. se efxaristo! eixa ksexasei pos einia na gnorizeis kaloys anthropoys kai esy moy apedikses poy iparxoyn ? parakoloytho ola osa grafeis kai apo ta logia soy kai ton tropo poy ta dioigis anatrixiazo ilikrina mprabo soy?

tha ithela na rotiso kati alo den ksero an ginomai enoxlitikos. an se pirazei poy rotao sinexia pes moy. tha ithela na rotiso sxetika gia ti magia ton xerion ti einai kai pos mporo na thn xrisimiopoiiso ti biblia prepei na paro oste na thn didaxto. kai ti akribos einai perimeno apantisi efxaristo poly ?

Gia sas prin 2 mines moy sinebi kati poy den mporo na katalabo kai na eksigiso kai tha ithela poli na matho. lipon afto to peristatikio eixe diarkia 4 meres otan kimomoyn eniotha thn kardia moy na xtipai toso dinata les kai tha ebgene i kardia moy ekso. poy ksipnoysa petontas apo to krebati kai eniotha mia arnitiki enrgia sto domatio moy poy tromaksa ala den edosa simasia ipa oti mporei na einai apo iperentasi i ksero ego kati alo. ala afto ksana egine kai to alo bradi pali ksipnao k eniotha mia arnitiki energia poy esthanomoyn oti kapios itan sto domatio moy telos panton ksana pefto kai molis arxizo na me piani o ipnos pali xtipise oi kardia moy ala poli pio dinata petagome kai leo ai sto diaolo kai pefto k kimame. k blepo ena oneiro poy mono oneiro den mporo na to po eimoyn dipla moy orthios kai me eblepa poy kimomoyn kai meta apo ligo niotho mia poli poli arnitiki enrgia san kapios na erxotan poy tromaksa kai esthanomai o eaftos moy poy itan ekso kai me kitoyse na mpenei mesa moy ala meta apo ligo niotho mia dynamy na me trabai pros ta pano kai na min me afini na mpo ego ston eafto moy diladi. den ksero ti na po me traboyse toso dinata poy den mporoysa na koynitho katalaba oti exei na kani me kapia dinami kai prospathoysa na po mia prosefxi ala den eixa dinami oyte na miliso oyte foni les kai den me afine. prospathoysa na ksefigo k elega apo mesa moy aseme den exeis dhnami na moy kanis kako eimai pio dinatos tha se nikiso prospathoysa ospoy katafera na po mia prosefxi me xilia zoria. me afini afinontas me niotho oti imoyn sto aera kai siga siga pefto sto krebati i san na mpeno sto soma moy den ksero? meta blepo mia mabri skia opoy giro toy eixe kokino fos san abra to blepo na me kitai kai na febgei apo to domatio moy siga siga tromaksa toso poli poy kalipsa to prosopo moy me tin koyberta gia ligo kai klino ta matia moy ekini tin stigmi san na ksipnisa den ksero. anigo ta matia kai opos kratoysa thn koyberta me ta xeria thn bgazo apo to prosopo moy kai ston ksipnio moy kai blepo akribos sthn porta apo poy efebge tromaksa prospathoysa na sikotho kai gia liga defterolepta den eixa dinami na sikotho ithela na fonakso kai den mporoysa poli parakseno, afoy to seftomoyn oli mera afto. eno thn ali mera pali to idio xtipai oi kardia moy toso dinata poy pali petagome apo to krebati moy kai niotho mia arnitiki energia kai leo ai sto diaolo fige aseme isixo ti thes. pefto na kimitho kai molis me piani o ipnos pali xtipa i kardia moy pio dinata akoma sikonome kai blepo akribos apenanti moy ekso apo thn porta moy exei enan kathrefti ston tixo kai blepo enan antra gimno kato sto patoma kai na stekete sto kathrefti kai na me kitai me ena psixro blema san na ithele na moy pei kati i den ksero ti na po . den pisteba sta matia moy ton blepo klino ta matia moy kai ta tribo ta anigo pali ton blepo ta ksana klino kai meta eksafanistike? ti na einai elpizo na moy apantisete dioti moy ekane poli entiposi afto opos kai pola ala peristatika poy moy sinebisan opoy tha ithela poli na ta mirasto mazi sas kapia stigmi efxaristo poli ? gioytzin
den ksero an edosa na katalabete ala to telefteo poy egrapsa poy eida ton antra gimno itan ston ksipnio moy afto. to alo me tin skia itan san oneiro ala den mporo na to po etsei les k itan namesa se oneiro k pragmatikotika? efaxaristo poli kalo sas bradi tha ta poyme to proi efxaristo!

Kirka
Δεν ξέρω τι απάντηση θα σου δώσει η Αιθηρόη αλλα παρατήρησα οτι ανέφερες πολλές φορές τον Διάολο. Μήπως πρέπει να διώξεις την αρνητική ενέργεια πρώτα απο μέσα σου? Και μόνο που σε μία δύσκολη στιγμή εσύ βλαστημούσες σημαίνει οτι και σύ είσαι προδιατεθειμένος αρνητικά. Δεν το θέτω απο άποψη θρησκείας αλλα απο άποψη ενέργειας που ανέφερες εκείνη τη στιγμή γιατί ως γνωστών ο Διάολος συμβολίζει την πιο αρνητική ενέργεια. Έχω παρατηρήσει επίσης οτι κατα την διάρκεια της ημέρας οι λέξεις που χρησιμοποιούμε κομμένες λάθος τονισμένες και ιδιαίτερα αν βρίζεις συνέχεια γεμίζουν τον οργανισμό με αρνητική ενέργεια λόγω το ό,τι όπως ξέρουμε η γλώσσα μας δεν είναι τυχαία και η κάθε λέξη με τον τονισμό της βγάζει και τις ανάλογες αναπνοές στο σώμα μας. Ανατομικά και φυσιολογικά το αναπνευστικό μας σύστημα είναι αυτό που καθορίζει επι των πλείστων τη λειτουργία του σώματος, άρα και την οξυγόνωση του εγκεφάλου. Φαντάσου οτι φράζεις ένα δωμάτιο που είσαι μέσα, πόρτες παράθυρα κλπ. θα μπορέσεις να ζήσεις μετά απο ένα διάστημα? Όχι, θα πεθάνεις απο ασφυξία. Φαντάσου τώρα τον εγκέφαλο σου, να κλείνεις τα ενεργειακά του επίπεδα, μπουκώνει.
Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο σχετίζεται αυτό με το δικό σου περιστατικό είναι απλά μια συμβουλή για να βελτιωθείς ψυχολογικά. Δοκίμασε το.
Η Αιθηρόη πιστεύω μπορεί να έχει μια διαφορετική άποψη λόγω το οτι ξέρει και κατανοεί διαφορετικά τις καταστάσεις και θα σε βοηθήσει πιστεύω περισσότερο!
Υ.Γ. Κάνε τον σταυρό σου πριν κοιμηθείς, μια δασκάλα μου μου έλεγε κάνοντας τον σταυρό σου σφραγίζεις το σώμα σου και τη ψυχή σου, την προστατεύεις. Και ο σταυρός πέρα απο χριστιανικό σύμβολο είναι και παγανιστικό, καθότι υπάρχει απο την αρχαιότητα.

Ilia
Η Kirka εχει απολυτο δικιο σχετικα με την αρνητικη ενεργεια.Βεβαια κ εμενα μου εχει τυχει να νιωθω αρνητικη ενεργεια σε ενα δωματιο η σπιτι χωρις να την εχω δημιουργησει η ιδια.Εσυ λες πως ενιωθες μια αρνητικη ενεργεια κ μια παρουσια στο δωματιο σου...εχω καποιες αποριες,μηπως εγινε τιποτα αρνητικο εκεινη την μερα?μηπως εχεις κανει κατι που ηταν"κακο"?Απο οτι καταλαβα λες πως βγηκες απο το σωμα σου κ ειδες τον εαυτο σου να κοιμαται κ μετα κατι δεν σε αφηνε να γυρισεις παλι πισω.Αυτο γινεται,οταν βγαινεις απο σωμα σου εισαι πιο ευαλοτος σε οποιοδηποτε κινδυνο.Πιστευω οτι η Αιθηροη θα σου το αναλυσει καλυτερα αυτο γιατι εγω στην αναλυση δεν ειμαι καθολου μα καθολου καλη..:P (επισης εχει δικιο η Kirka σχετικα με το να κανεις τον σταυρο σου πριν κοιμηθεις για μενα ο σταυρος σημαινει παρα πολλα κ τον κανω καθε βραδυ).

Magissoula- Αρισταια
Μα εσύ καλέ μου το ξόρκιζες με διαόλους και ήθελες και να φύγει κιόλας; Συγνώμη τώρα αλλά με ξέρετε τώρα όλοι και δεν γίνεται να μην το πω! Και αυτό το πράγμα είναι κάτι που με χτυπάει κατευθείαν στο δόξα πατρί! Όταν ακούω άνθρωπο και λέει αι στο διάολο, πωωωω! Λες και ακούω κάποιον να χτυπάει τα χείλια του πλατς πλατς καθώς τρώει! Τόσο με τρελένει! Εμ τον καλέις, εμ φοβάσαι! Αυτά δεν συμβα'ινουν στα καλά καθούμενα πάντως! Η ilia μάλλον έχει δίκιο. Αν στα αλήθεια συμβαίνει κάτι τέτοιο κάτι δεν πάει καλά. Δεν ρίχνεις ένα καλό καθάρισμα στο χώρο σου με τσάι από φασκόμυλο και αλάτι και να να βάλεις καμπανάκια να χτυπούν με τον αέρα και ότι άλλο τέλος πάντων; Απορώ με την ψυχραιμία σου. Εμένα αν προσπαθούσε κάτι κακό να με βγάλει από το σώμα μου και να με τραβάει, ειλικρινά θα τρελενόμουν από φόβο. Και αυτό όχι μόνο γιατί είναι κακό, αλλά επειδή δεν ξέρω πως αντιμετωπίζεις κάτι τέτοιο

gioytzin
sas efxaristo para poli gia to endiaferon sas poy prospathite na me boithisete. basika exoyn ginei k ala pola. basika den eixa kanei kati kako ekini thn imera ala oyte exo blapsi kanenan k oyte tha to kano ala den ksero afto egine sta kala kathoymena opos kai ala pola peristatika kai pio akrea opy tha sas ta po sas efxaristo poli pantos! gia to endiaferon sas!

lipon tha ithela poli na mirasto mazi sas ola osa moy exoyn simbei . lipon pirn kati mines eixa dei ena onerio poy imoym se ena nekrotafio kapoy entelos aloy ala sto oneiro eniotha pos exo ksanapai ekei. eimoyn sta nekrotafia kai pigena se oloys toys tafoys kai ekana presefxei kai prin pao se kathe tafo kati pidoysa den thimame ti akribos kai se kathe tafo egrafe eleftherios i agios elftherios den thimame kala 1993 pantoy se kathe tafo kai to xilia 1993 opy eimai ego genithis poli parakseno telos pantos pao se poloys tafoys kai kano prosefxes meta apo ligo blepo thn mana na erxete kai na me lei ela pame na figoyme oli mera edo eisai kai ekei poy tha pame tha exei poloys tafoys me lei epidi itan na figoyme kai ths leo fige esy ego tha ertho argotera. e kai kathome ligo akoma sinexizo na kano presefxes sxe kathe tafo ala k anarotithika kai sto oneiro giati na exoyn oloi oi tafi thn imerominia moy e meta apo ligo pao na figo apo to nekrotafio kai opos girnao se oloys toy tafoys dipla eixe kai apo enan anthropo diladi apo ti katalaba eitan oi nekri kai koynoysan ta xeria ego toys blepo kai pao na trekso kai opos etrexa erxete enan antras me moysi kai moy lei ela dose moy to xeri pame na figoyme piga na to doso ala meta katalaba oti mporei na itan nekros kai to ebgala kai se mia stigmi otan bgeno ekso apo to nekrotafios eixe enan megalo isio dromo opoy sto dromo eixe ena prasino fidi komeno sta dio trexo trexo ston dromo kai se mia sthgmi petao para ma para poli psila kai eixa mesa moy terastia dinami afoy den moroysa na me elgkso petoysa se kati meri opoy ta spitia eitan palia meta ksipnao ti na einai kai giati se kathe tafo na egrafe agios eleftherios 1993 opoy eimai kai ego genithis se aftin tin imerominia ?
a ksexasa na sas anafero oti tin ora poy prosefxomoyn se kathe tafo ekana kai ton stabro moy kai elega amin
einai alithia ola afta poy sas leo den exo logo na sas po psemata. otan les kati den pai kala ti enois ?

kirka
Καλησπέρα. Κοίτα επειδη εγώ βλέπω όνειρα απο τα έξι μου άν θυμάμαι καλά δεν νομίζω πιο πριν, και να σου πω το τραγικό? Εξι χρονών να βλέπεις εφιάλτες να ξυπνάς να τρέχεις στο σπίτι και να τα βλέπεις μπροστά σου! Και οι γονείς μου να μην βλέπουν τίποτα! Μα τίποτα! και όμως ήταν εκεί κάθε βράδυ! τεσπά, η γιαγιά μου τότε μου είπε "είναι δεμένα τα χέρια της, πρέπει να βαφτίσει" και έτσι και έγινε. Δε σταμάτησαν τα όνειρα αλλα τουλάχιστον ήταν στον ύπνο μου,κάτι καλό είναι και αυτό. Τι θέλω να πώ. Δεν θέλω να πιστέψω και θα στο πώ ευθέως οτι ασχολήσε με μαγεία και κάνεις οποιαδήποτε επίκληση έστω και παιχνίδια με καθρέφτες κλπ χωρίς γνώσεις! Αν απο αυτό το θέμα είσαι καθαρός υπάρχουν στα μοναστήρια του Αγ. Κυπριανού Ιερείς με τρομερές γνώσεις και τελείως διαφορετικές απόψεις απο τους άλλους που ξέρουν να αντιμετωπίζουν καταστάσεις. Επίσης Να να σε ξεματιάσει κάποιος και να διαβάσεις καμιά προσευχή για πάσαν ασθένεια.

gioytzin
katarxas otan les oti mporei na exo kamia asthenia den isxei afto kai den eimai trelos kai oyte einai apo tin fantasia moy. exoyn gini para ma para pola sto parelthon mesa sto spiti moy opos na xalane i brises apo mones toys k na trexoyn ki ola mazi tin idia ora. kai panta otan eimai monos moy. na pigeno toyaleta i opoydipote na anigo thn brisi gia na plitho k molis bazo ta xeria moy na stamatai to nero apo mono toy kai molis ta ebgaza na trexei. na akoyo fones sto spiti moy na me fonazoyn kai na min me pistebi kaneis. na blepo thn ntoylapa na anigi monitis. na ksipno ta mesanixta kai na blepo oramata kai na min mporo oyte na koynitho mexri na teliosi afto to orama telospanton. na ksaplono kai na niotho kapion na me agkizi. merikes fores k afto egine exthes teleftea fora . na eimai sto spiti me thn parea moy na pinoyme kafe kai na gelame k sta kala ta kathoymena i ales na blepoyn skies k ego na min ths blepo ala na esthanomai poy einai na tis leo einai ekei k i ales na me lene ne edo einai. i fili moy san na exoyn demonisti mia mera i ali ithele na bgei sto mpalkoni kai fonaaze i ali akoyge fones prospathoysa na tis sinefero ala aftes tipota idika i mia olo geloyse san treli. ego na tin kitao sta matia k na tis leo stamata kai na niotho na me kita me mia agriotita. fonazo toys dikoys moy kai molis erxonte mesa se defterolepta molis mpenoyn na sineferonte k na min thimoynte tipota pos einai dinaton ego na thimame k i ales na min thimoynte tipota. e an einai dinaton ksero pos kaneis den me pistebi. kathe ma kathe bradi ta idia ekei poy kathome sto saloni na niotho enan krio aera psixro na exrete kata pano moy eno ola ta parathira einai klista. ospoy arxisa na perno merika biblia me gities k arxisa na kano gities sto spiti moy ki otan tis elega etreme o kanapes kathe fora poy arxiza thn gitia xtipoyse ton kanape afto to ekana epi dio imeres me diafores gities k meta stamatisan ola. e an einai dinaton dem me pistebis.k den einai to thema oti blepo mono oneira ala kai ksipnios k ta oneira den oneira akribos pio entona metaksi ipnoy k ksipnioy epidi aneferes oti mporei na exo kamia asthenia den eimai trelos ? k kanis den me pistevi thelo mia apantisi gia pio logo ola afta?

Kirka
Αχ είναι λιγο δύσκολο να γράφεις τόσα πράγματα στα greeklish, αλλά δεν σου είπε κανείς οτι έχεις κάποια ασθένεια! Και ίσα ίσα που σε συμβούλεψαν να κάνεις και κανα ευχέλαιο και να καθαρίσεις το σπίτι σου! Έμεις πιστεύω σου είπαμε ότι ξέραμε απο κει και πέρα θα σε συμβουλέψει καλύτερα πιστεύω η Αιθηρόη.
Ασθένεια είναι και η ψυχολογική φόρτιση! Όχι σχιζοφρένεια! Προσέχω πάρα πολύ τι γράφω και οι λέξεις να είναι σωστά!

penthesileia
Πραγματικα φιλε Γιουτζιν.Κι εγω ηθαλα να σε διαβασω,και δεν μπορω με αυτο το ειδος γραφης.

gioytzin
Συγγνώμη ίσος εγώ να κατάλαβα λάθος από αυτά που διάβασα. Θα σας τα ξαναπώ από την αρχή για να καταλάβετε. Πριν 3 η 4 μήνες μου συνέβη κάτι όπου το έψαξα και δεν βρήκα άκρη. Μια νύχτα στα καλά τα καθούμενα οπός κοιμόμουν αισθάνομαι την καρδιά μου να χτυπάει τόσο δυνατά που ξύπνησα πετώντας από το κρεβάτι. στην αρχή δεν έδωσα σημασία ε λέω θα είναι από υπερένταση ι από κάτι άλλο ξερό εγώ? Το άλλο βράδυ ωμός ξανά γίνετε πάλι το ίδιο. ξυπνάω επειδή ι καρδιά μου χτυπούσε πόλη δυνατά στα καλά τα καθούμενα. σηκώνομε και νιώθω μια αρνητικοί παρουσία στο δωμάτιο μου και τρόμαξα λίγο. ξανά πέφτω να κοιμηθώ και μόλις με πιάνει ο ύπνος πάλι η καρδιά χτύπησε πόλη δυνατά πετάγομαι και επειδή πάλι αισθάνομαι μια αρνητικοί παρουσία λέω τι θες μπας και είναι κανένα πνεύμα που θέλει να που πει κάτι αλά τίποτα επειδή τρόμαξα λέω Αι στο διάολο. Κ όταν πέφτω να κοιμηθώ βλέπω ένα Όνειρο που μόνο Όνειρο δεν μπορώ να το πω σαν να ήταν μετάξι ύπνου και ξύπνιου. Ήμουνα όρθιος και με κοιτούσα που κοιμόμουνα ήμουν εγώ και με έβλεπα με λίγα λόγια στο κρεβάτι να κοιμάμαι. Ωμός μετά από λίγα δευτερόλεπτα αισθάνομαι μια παρουσία να έρχεται πόλη δυνατή ωμός. και τρόμαξα εκείνη τη στιγμή πήγα να μπω στο σόμα μου αλά αφτί η δύναμη δεν με άφηνε με τραβούσε προς τα πανό προσπαθούσα εγώ να μπω στο σώμα μου και δεν μπορούσα κατάλαβα ότι έχω να κάνω με κάποιο πνεύμα ι δύναμη. και αρχίζω να λέω μια γητειά προστασίας την γητειά της άγιας τριάδας αλά εκεί που προσπαθούσα να την πω δεν με άφηνε να μιλήσω ούτε να κουνηθώ προσπαθούσα να φωνάξω και δεν είχα φωνή μετά προσπάθησα να πω ίσους Χριστός όλα τα κακά νικά δεν με άφηνε και με τραβούσε σινχρονος τελικά με χίλια ζόρια το είπα, έλεγα από μέσα μου άσεμε δεν μπορείς να με νικήσεις είμαι πιο δυνατός από σένα άσεμε και σιγά σιγά με αφήνει και αισθάνομαι ότι είμαι στο αέρα και σιγά σιγά να πέφτω στο κρεβάτι. εκείνη την στγμι γυρνάω το κεφάλι μου να δω τη είναι. και βλέπω μια μαύρη σκιά όπου γύρο του είχε κόκκινο φως το βλέπω να με κοιτάει και σιγά σιγά να φεύγει από το δωμάτιο μου να πηγαίνει προς την κουζίνα. επειδή τρόμαξα παρά πόλη σκεπάζω το πρόσωπο με την κουβέρτα και κλεινό τα μάτια μου και οπός τα ξανά ανοίγω σαν να ξύπνησα εντελώς εκείνη την στιγμή προσπαθούσα να φωνάξω την μανά μου να δω αν είναι καλά δεν μπορούσα να μιλήσω αλά ούτε και να κουνηθώ για λίγα δευτερόλεπτα. Το σκεφτόμουν όλη μέρα πως είναι δυνατόν να έγινε αυτό. και δεν είχα κανί τίποτα καμία γητειά ι επίκληση. Λέω πως είναι δυνατόν να βλέπω το εαυτό μου να κοιμάται τη ήταν οι ψυχή μου έξω και με κοιτούσα τι? Το άλλο βράδυ πάλι το ίδιο σηκώνομε επειδή χτύπησε η καρδιά πόλη δυνατά πετάγομαι δεν βλέπω τίποτα αλλά αισθάνομαι μια αρνητικοί ενέργεια ι παρουσία να το πω δεν ξέρω. λέω τη θες πες μου μπας και εμφανισθεί τίποτα ξανά πέφτω να κοιμηθώ μόλις με πιάνει ο ύπνος πάλι χτυπάει η καρδιά μου πολύ πόλη πιο δυνατά λες και θα έβγαινε έξω πετάγομαι και βλέπω απέναντι μου έναν άντρα γυμνό στο πάτωμα και να στέκετε στον καθρέφτη και να με κοιτά ξαφνιάστηκα κλεινό τα μάτια τα ξανά ανοίγω πάλι το βλέπω τα κλεινό τα ξανά ανοίγω πάλι τον βλέπω τα ξανά κλεινό τα ανοίγω και εξαφανίσθηκε τι είναι ? ελπίζω να καταλάβατε τώρα τι γράφω ευχάριστο πολύ? Επίσης μου έχουν συμβεί παρά πολλά γεγονότα που θα σας τα πω και ελπίζω να βρω μια εξηγήσει.

Μια αλη φορά είδα ένα Όνειρο που πολύ έντονο και μου έκανε πολύ εντύπωση. είδα ότι πήγα σε ένα νεκροταφείο όπου στο Όνειρο το ήξερα αυτό το μέρος πήγαινα σε όλους τους τάφους και πριν πάω στο κάθε τάφο κάτι πηδούσα ι προσπερνούσα καλύτερα για να σας δώσω να καταλάβετε. και έκανα τον σταυρό μου και προσευχόμουν και αυτό που μου έκανε πολύ εντύπωση είναι ότι όλη οι τάφοι έγραφαν άγιος ελευθέριος 1993 όπου είμαι εγώ γεννηθείς το 1993. Και τέλος πάντων μετά από ορά βλέπω την μανά μου να μου φωνάζει έλα πάμε να φύγουμε όλη την ημέρα είσαι αιδώ και εκεί που θα πάμε θα έχει τάφους πάμε με λέει. και της λέω φηγέ εσύ εγώ θα έρθω σε λίγο και κάθομαι και συνεχίζω να προσεύχομαι. και εκεί που πάω να φηγό γυρνάω και σε κάθε τάφο δίπλα βλέπω και από έναν άνθρωπο και όλοι με κουνούσαν τα χέρια σαν να με χαιρετούσαν εγώ κατάλαβα ότι ήταν οι νεκροί και πάω να τρέξω και οπός έτρεχα έρχεται από πίσω μου ένας άντρας με μούσι και μου λέει δώσε μου το χέρι σου πάμε να φύγουμε. και εκεί που πήγα να το δώσω σκεφτικά ότι μπορεί να είναι νεκρός και δεν το έδωσα συνέχυσα τα τρέχω και αυτός ήταν πίσω μου και με κυνηγούσε. και όταν βγαίνω έξω από το νεκροταφείο είχε ένα μεγάλο ίσιο δρόμο όπου στον δρόμο είχε ένα φίδι κομμένο στα διό και εκεί που τρέχω ξαφνικά πετάω ψιλά πόλη ψιλά κα είδα κάτι σαν κάστρο πανό σε έναν βράχο. Πετούσα και δεν μπορούσα να συγκρατήσω την δύναμη μου και καθώς πετούσα έβλεπα παλιά σπίτια και γκρεμισμένα. Αλά αυτό που μου έκανε ετυποση είναι γιατί όλη η τάφοι να έγραφαν άγιος ελευθέριος 1993 όπου το 1993 είμαι εγώ γεννηθείς τι σημαίνει αυτό? Οπός και το φίδι? Και το ότι προσευχόμουν. Να σα πω και ότι ήταν απόγευμα και ο καιρός ήταν με ομίχλη λίγο τι να είναι?

Λιπών θα σας τα πω όλα τώρα για να μην σας κουράσω. Πριν Κανά χρόνο είδα την πανάγια στο Όνειρο μου πανό σε έναν βράχο ψιλά. φορούσε άσπρα ρούχα και κρατούσε και τον ίσου Χριστό στην αγκαλιά της οπός όταν ήταν μόρο. ανεβαίνω τα βραχεία και πάω δίπλα της την βλέπω αλά έλαμπε παρά πόλη ο βράχος πως είναι όταν βλέπουμε τον Ίλιο ακόμα πιο πολύ λάμψη. την βλέπω και μου λέει έλα αιδώ πάω δίπλα της με αγκαλιάζει και μου λέει να με πάρει μαζιτης. την αγκάλιασα και άρχισα να κλαίω από την συγκινήσει και της λέω ότι δεν μπορώ να έρθω τώρα διότι έχω όνειρα να πραγματοποιήσω. και έχω πολλά πράγματα να κάνω στη ζωή μου. αλά θα έρθω λίγο αργότερα στο υπόσχομαι με αγκαλιάζει την αγκαλίζω και σε μια στιγμή με χαϊδεύει και ο ίσους Χριστός. κάθομαι λίγο και τη λέω πρέπει να φηγό τώρα κάνω διό τρία βήματα γυρνάω και βλέπω την πανάγια να με κείται και το δεξή της μάτι να έχει δακρύσει και έλαμπε σαν Διαμαντή το δάκρυ της. γυρνάω για να φηγό ξανά γυρνάω και εξαφανίστηκε. Και οπός φεύγω επειδή τα βραχεία ήταν πολύ ψηλά πηδάω και φεύγω πετώντας και από κάτω μου βλέπω έναν βοσκό με τα πρόβατα του τη να σημαίνει αυτό το Όνειρο? Και όταν ξύπνησα ένοιωσα τόσο γαληνή και τόσο ωραία μέσα δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια? Περιμένω απάντηση ευχάριστο και καλό σας βράδυ!

Ευχάριστο πολύ έχω και πολλά αλά να σας πω. αλά θα σας τα πω κάποια αλί μέρα για να μην φανώ κουραστικός καλo σας βραδυ...! θελετε μπωρειτε να μου απαντισετε και στο emeil μου. gossorgi@hotmail.com efxaristo!!!
Και θα ήθελα να ρωτήσω και που είναι οι διάφορα ανάμεσα στην γητειά και τα ξόρκια?

penthesileia
Νεαρε φιλε μην σε τρομαζει τιποτα.Στις νεαρες ηλικιες ειναι πολυ συνηθισμενο να ειναι εντονη η εκδηλωση των ψυχικων φαινομενων.Πραγματι,κατι που θεωρουμε εως κακη οψη συμφωνα με τη θρησκεια που ο καθενας μας πιστευει δεν πρεπει να το επικαλειτε .Και κυριως πριν τον υπνο.Κατανοω οτι σε γοητευουν μαγειες,γητειες, ξορκια,και λοιπα.Το μονο αποτελεσμα ομως που μπορει να εχεις ειναι να σε οδηγουν σε τρομακτικα οραματα.Προετοιμασε τον εαυτο σου πρωτα να βρισκει μονος του τις απα ντησεις που τωρα ζητας.Διαβασε με προσοχη οσα με τοση σοβαροτητα γραφει η Αιθηροη εδω.Οχι μονο τις συζητησεις.Διαβασε να βρεις κομματακια απο την απειρη γνωση.Μαθε για τις θρησκειες ολων των πολισμων ,και θα καταλαβεις γιατι μιλαει ετσι η Αιθηροη.Μαθε πως γενηθηκε ηκαθε θρησκεια.Κρατα και σημειωσεις ολοκληρης της μερας που ειχες την καθε καλη η κακη επαφη μετον αορατο κοσμο.Μαθε για την δομη του εσωτερικου σου κοσμου απο βιβλια ψυχολογιας.Βρες ποιες αξιες της ζωης σε συγκινουν ωστε να διαλεξεις να τις φιλοσοφισεις.Ολα θα ωριμασουν μεσα σου στο χρονο τους για να βρει και η μαγεια τη θεση που θα μπορεσεις να την μελετησεις.

llini
eγω εχω δει την Παναγια στον υπνο μου ν μου χαμογελαει στη δυσκολοτερη φαση της ζωης μου!!ηταν υπεροχη ελαμπε κ μου δινε κουργιο δυναμη μονο με την παρουσια της!οταν ξυπνησα δν μπορουσα ν το ξεχασω ειχα συγκινηθει πολυ κ ημουν τοσο ευτυχισμενη που δν περιγραφεται στ αληθεια αυτο.ξερω οτι μ επισκεφτηκε στον υπνο μου επειδη την ειχα πραγματικα αναγκη..κ ομως με βοηθησε μ εκανε ν νιωσω καλυτερα εκεινον τον καιρο!το χαμογελο της ηταν απο χρυσαφι λες!ηταν πανεμορφη..απο τοτε την επιζητω να με επισκεφτει κ σε αλλα μου ονειρα ν μου γελασει ν μου σταθει εστω ν τη δω για ν μου δωσει κουραγιο κι αυτο το λεω τραγικα συγκινημενη τωρα αλλα δυστυχως δν την εχω δει..ακομα και τωρα την εχω αναγκη πιο πολυ απο ποτε!

Aoratos naos
Διάβασα όλα σου τα μηνύματα.

Η μαγεία των χεριών: Δεν υφίσταται αυτό που έχεις στην σκέψη σου. Το Χόλυγουντ έχει δημιουργήσει σε πολλά πράγματα λάθος εντυπώσεις και έχει παραπλανήσει και αλλοιώσει αλήθειες. Και το λέω αυτό διότι έχω ερωτηθεί ξανά, για μια σκηνή σε μια ταινία με τον μάγο Μέρλιν.

Μπορούμε να μιλάμε για «μαγεία» των χεριών, όταν αναφερόμαστε σε θεραπευτές που χρησιμοποιούν τα χέρια τους για να θεραπεύσουν. Αλλά αυτό δεν είναι μαγεία. Και είμαι σίγουρη πως η Kara μπορεί να μας πει πολλά πράγματα σε αυτό το θέμα.

Γητεία είναι η όλη τελετή που ακολουθεί κάποιος για να εκτελέσει ένα ξόρκι. Το ξόρκι, είναι βασικά ο λόγος, το ποίημα, η εντολή.

Σχετικά με τα όνειρα: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα εξηγήσει κανείς.

Λαμβάνοντας υπόψη μου το νεαρό της ηλικίας σου, θα ήθελα να σου πω κάποια πράγματα. Ασχολήσου και μελέτησε.... Τα πάντα!

Άφησε για λίγο τα ξόρκια και την πράξη, διότι δεν είσαι έτοιμος για αυτό. Όποια ικανότητα ή δύναμη και να έχουμε, οφείλουμε να την «μορφώσουμε», κατανοήσουμε και να μάθουμε να την ελέγχουμε.
Εσύ τώρα ανακαλύπτεις τον εαυτό σου. Τον κόσμο. Έχεις να μάθεις τόσα πολλά!

Αν δεν γνωρίσουμε τον εαυτό μας, δεν μπορούμε να ξέρουμε τον ρόλο μας, τον δρόμο μας.
Προσπαθείς να μπεις στα βαθιά. Σε νερά που για να τα κολυμπήσει κανείς, χρειάζεται χρόνια για να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε πιθανότητα και προοπτική. Με μερικές απαντήσεις, δεν γίνεσαι ικανός και γνώστης.

Κάθε απάντηση να την παίρνεις όχι σαν δεδομένο, αλλά σαν ερέθισμα για περισσότερη αναζήτηση.

Όλα αυτά που σου συμβαίνουν, δεν δείχνουν τίποτα άλλο, από το ότι δεν έχεις τον έλεγχο. Βάζεις πράγματα στη ζωή σου, χωρίς να τα ελέγχεις και καταλαβαίνεις, τα οποία είναι πιο ισχυρά από εσένα προς το παρών. Δεν ανησυχώ για τα όνειρα σου, διότι μου φαίνονται φυσιολογικά σε σχέση με την "ασχολία" σου. Θα δεις πως θα ηρεμήσεις, όταν ηρεμήσεις και το νου σου.

Με ανησυχούν όμως τα υπόλοιπα. Αυτό που συνέβη στους φίλους σου αλλά και σε σένα με το αντιπαθητικό πλάσμα στο δωμάτιο σου. Και αυτό που με ανησυχεί ακόμα περισσότερο, είναι ο τρόπος που τα αντιμετωπίζεις. Ή έστω με τον τρόπο που τα διηγείσαι. Λες και δεν σε αφορούν όλα αυτά. Χωρίς συναίσθημα. Στην μία περίπτωση (την δική σου, στο δωμάτιο σου), ήσουν κάπως τρομαγμένος. Αλλά με αυτό που συνέβη στους φίλους σου, δεν σου κρύβω ότι μου έδωσες την εντύπωση πως ένιωθες δέος, στην σκέψη πως όλο αυτό είχε κάποια σχέση με εσένα.

Και αυτό μάτια μου, είναι σοβαρό.

Το θέμα είναι πως δεν προκαλείς εσύ με κάποια δύναμη όλα αυτά. Το αντίθετο. Κάτι σε χρησιμοποιεί. Και αν δεν το προσέξεις αυτό και δεν το ελέγξεις, το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό. Και επειδή θα με ρωτήσεις πώς να το ελέγξεις, θα σου πω ένα: Σταμάτα να κάνεις αυτό που κάνεις. Το θέμα είναι να χρησιμοποιείς «εργαλεία» και όχι να γίνεσαι εργαλείο.

Κάτι έχει συμβεί και άνοιξε αυτή την αυλαία. Και αυτό το κάτι, με ενδιαφέρει περισσότερο από όλα, όσα λες.

Ίσως θυμώσεις, ίσως ενοχληθείς. Δεν με πειράζει να το εκφράσεις. Με νοιάζει όμως να μην πάθεις κακό και να μην προκαλέσεις κακό.

Το βλέπω ότι είσαι ενθουσιασμένος. Αλλά μην βιάζεσαι, μην παρανοείς και μην αφήνεσαι.

Ό,τι χρειαστείς, να μην διστάσεις. Δεν κουράζεις κανέναν και μην θεωρήσεις τίποτα ανόητο ή τρελό ή κακό.

gioytzin
Δηλαδή τη εννοείς δεν κατάλαβα όταν λες κάτι με ελέγχει δηλαδή?. μπορείς να μου το εξηγήσεις σε παρακαλώ. Και όσο για το άλλο δεν ύπαρχοι περίπτωση να θυμώσω αντίθετος σου είμαι πολύ ευγνώμον που με συμβουλεύεις και με βοηθάς το μόνο που έχω να πω είναι σε ευχάριστο και μόνο αυτό?. Τη ακριβός πρέπει να κάνω. Και κάτι άλλο που μου συνέβαινε για κάποιο διάστημα είναι ότι όταν πήγαινα στην τουαλέτα και ανήγα την βρύση για να πλυθώ μόλις πήγαινα να βάλω τα χέρια μου στο νερό. το νερό σταματούσε και όταν τα έβγαζα συνέχιζε να τρέχει και αυτό γινόταν πολλές φορές. Το ανήγα στο τέρμα. πάλι το ίδιο? τη σημαίνει αυτό. Και όσο για τους φίλους μου που έγινε εκείνο το περιστατικό τρόμαξα παρά πολύ μην τους χάσω. και ξέρω ότι με αφορά από την στιγμή που όλα όσα έγιναν δεν θυμούνται τίποτα και γιατί δεν έγινε και σε εμένα το ίδιο. και γιατί από όλα όσα έγιναν οι αλί δεν θυμούνται τίποτα. λες και δεν το έζησαν ποτέ αυτό. τη σημαίνει αυτό?
Και μια αλί φορά όταν ήμασταν σπίτι μου με τα παιδία παίζαμε και με κλίνουν στο δωμάτιο εκεί που γελούσαμε βλέπω την ντουλάπα να ανοίγει μονιστής τρόμαξα λέω στα παιδεία ανοίξτε δείτε οι ντουλάπα άνοιξε μονήτης και μόλις μπήκαν τα παιδία γυρνάω και οι ντουλάπα είχε κλίση. τη να είναι πάλι και αυτό το περιστατικό. Και γιατί να ακούω φωνές να με φωνάζουν με το όνομα μου. πολλές φορές ακούω να με φωνάζουν με τη φωνή της μάνας μου πάω στη μανά μου και της λέω με φώναξες και με λέει όχι και αυτό γίνετε συνεχεία.
Και γιατί να αισθάνομαι ότι πάντα κάποιος είναι πίσω μου.
Και ένα άλλο περιστατικό που έγινε Παρίσι το καλοκαίρι ήμουν έτη θάλασσα εκεί που περπατούσα σε μια στιγμή γυρνάω απότομα και βλέπω μια κοπέλα και με τράβηξε πόλη την προσοχή οπός και αφτί το ίδιο. βρήκα αφορμή να την γνωρίσω και τελικά βγήκε ότι αφτί ασχολιόταν με τα μαγεία. Άνοιξα συζητήσει και της είπα όλα όσα μου συνέβησαν και τέλος πάντων μπαίνουμε στο νερό και χωρίς να το καταλάβω κάναμε κύκλους στο νερό και συνεννοούμασταν χωρίς να μιλάμε λες και καταλαβαινόμασταν χωρίς να μιλάμε. Το μόνο που με είπε είναι ότι μην ασχολείσαι ακόμα με αυτά διότι είσαι μικρός. κάτσε να μεγαλώσεις λίγο ακόμα και μετά, και σε μια στιγμή παίρνει ένα μενταγιόν που φορούσα. νομίζω ήταν το 6 γάμο του Σολόμωντα και αυτό το πήρα διότι είχα διαβάσει ότι σε προστατεύει από τα κακά πνεύματα. το παίρνει στα χέρια στην παλάμη δηλαδή ξαπλώνει στο νερό με κλειστά τα μάτια και λέει κάτι ψαλμούς σε μια στιγμή σηκώνετε απότομα λες και είδε κάτι ανοίγει τα χέρια της και βλέπω το μενταγιόν να έχει γίνει κομματάκια. ούτε αυτή δεν το πίστευε αίνο ήταν σιδερένιο. της είπα τη είδες και δεν μου είπε τίποτα το μόνο που με είπε είναι ότι δεν μπορώ να σου πω θα το καταλάβεις μόνος σου στην πορεία. και όταν βγήκαμε από το νερό λέει στην μανά της επειδή και αφτί ασχολιόταν με αυτά λέει ότι όση ορά ήταν μαζί μου στο νερό και μιλούσαμε και από όλα όσα έγιναν πόνεσε το κεφάλι της τη να είναι πάλι και αυτό.
Και όσο για το άλλο τη είναι που έβλεπα τον εαυτό να κοιμάται τη ήταν η ψυχή μου τη.? Και τη ήταν εκείνη η μαύρη σκιά και ο άντρας ο γυμνός?
Σε ευχάριστο πολύ περιμένω απάντηση.

Και μια αλί φορά καθόμασταν με την παρέα μου τρία άτομα διότι μόνο με αυτούς κάθομαι. και σε μια στιγμή βλέπουμε όλη το ίδιο πράγμα αίνο σίχρονος. ήμασταν σπίτι μου. βλέπαμε ένα σπίτι παλιό όπου πριν πας σε αυτό το σπίτι είχε ένα ποταμάκι και μια γέφυρα. και βλέπαμε ένα παιδί να τρέχει γύρο από αυτό το σπίτι αίνο περπατούσαμε και ήμασταν εκεί. σαν να ήταν η ψυχή η ένα άλλο μέρος μας και να πήγε σε αυτό το μέρος. τη είναι πάλη αυτό και δεν μπορούσαμε να το εξηγήσουμε διότι δεν είχαμε παει ποτέ σε αυτό το σπίτι και μετά από ένα χρόνο μαθαίνουμε τυχαία ότι αυτό το σπίτι ύπαρχοι και ξέρουμε που είναι πλέον και μάθαμε ότι σε αυτό το σπίτι υπάρχουν σατανιστες. Αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω με τίποτα. πως είναι δυνατόν να βλέπεις ένα σπίτι που δεν έχεις πει ποτέ και μετά από ένα χρόνο να μαθαίνεις ότι ύπαρχοι?

Θα περιμένω απάντηση ευχάριστο? Και θα ήθελα αν μπορείς να μου δόσεις μια γητειά η ένα ξόρκι για να διώξω κάθε τη κακή ενέργεια η πνεύμα από το σπίτι μου. Η κατή άλλο δεν ξέρω της να πω εσύ ξέρεις καλύτερα?
Και κάτι άλλο θα ήθελα μια γητειά ώστε να βοηθήσω μια φιλί μου διότι πολλές φορές βλέπω σαν κάποια να είναι πίσω της και δεν το είδα μόνο εγώ αλά και η αλί φίλη της θα ποιμαίνω απάντηση ευχάριστο?

Panos-anarxos
Θα εκμυστηρευτώ κάποια πράγματα και ελπίζω αυτό να μην ενοχλήσει την Αιθηρόη που προσπαθεί να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ. Θα το κάνω μόνο μήπως καταλάβεις κάτι περισσότερο και βοηθηθείς.
Αυτά που λες μικρέ μας φίλε, μου θυμίζουν αρκετά εμένα και πολλά από αυτά που είχα κι εγώ στη ζωή μου. Διάφορα ανεξήγητα φαινόμενα. Που όμως δεν είχαν τίποτα το θετικό ή καλό. Όπως και τα δικά σου. Ένιωθα δυνατός ισχυρός και στο κάτω κάτω δεν μου έκαναν κακό. Οι άλλοι που είχαν καταλάβει κάποια πράγματα και τα σύνδεαν με την παρουσία μου με φοβόντουσαν. Άλλοι με απόφευγαν αλλά δεν μου χάλαγαν και χατήρι!!! Οι λόγοι είναι φανεροί έτσι; Αλλά και όσοι χρειαζόντουσαν κάτι πάλι σε μένα έρχονταν. Εγώ το απολάμβανα. Όλα αυτά ξεκίνησαν βασικά να γίνονται έτσι δυνατά από την βαθιά μου επιθυμία να αποκτήσω δύναμη και δεν με ένοιαζε πως και από που θα την αποκτούσα. Ασχολήθηκα με την σολωμονική και με ότι μπορεί να έβρισκα για να έχω δύναμη. Θυμάμαι μικρός το ήθελα αυτό για να βοηθήσω τους δικούς μου οικονομικά. Μετά γύρω στα 19 μου με καθοδήγησε και μία γνωστή. Αλλά για να πω την όλη αλήθεια ήταν σχέση ερωτική, μεγαλύτερη από εμένα παντρεμένη και ασχολιόταν με χαρτιά αστρολογία και τέτοια. Την τάση την είχα και δυνατό μυαλό για να πετυχαίνω πράγματα. Λίγη βοήθεια χρειαζόμουν και αυτή η γυναίκα με έβαλε στο τρυπάκι. 4 χρόνια είμασταν μαζί. Και μου έδινε οτι χρειαζόμουν, πληροφορίες αλλά με γνώρισε και με ανθρώπους που ήξεραν διάφορα.
Όταν μια αναζήτηση μου στο google με έβγαλε στον aorato nao πριν πλησιάσω την παρακολουθούσα για αρκετό καιρό.
Όχι τόσο τα άρθρα όσο τις απαντήσεις της οικοδέσποινας και τις προσωπικές της απόψεις και κείμενα. Στην αρχή βέβαια τα άρθρα κοίταζα και θυμάμαι γελούσα γιατί ξέρω όλα τα link που υπάρχουν και όλοι πάνω κάτω τα ίδια έγραφαν στα άρθρα τους. Δεν λέω πως ήταν άσχετα ή λάθος αλλά μπορούσε να τα βρει κανείς από όπουδήποτε. Και όλοι βασικά είχαν στόχο να ενημερώσουν και να κάνουν τους άλλους να ασχοληθούν και να τους τραβήκουν φυσικά στις σελίδες τους.
Παρακολουθούσα λοιπόν την σελίδα της. Με τσίτωσαν κάποιες απαντήσεις της που ενώ είχε θέματα μαγείας αυτή ήταν αντίθετη σε κάποια πράγματα. Ε δεν μπορούσα να καταλάβω τι έκανε.
Της έγραψα prive ότι πιο ¨ανεβαστικό¨ μου ερχόταν για να της τονόσω την φιλοδοξία.
Της ζήτησα βοήθεια για κάποιον δήθεν πρόβλημα μου και να μου δείξει τον τρόπο να καταφέρω να πετύχω κάτι μέσο της δύναμης.
Γρήγορα κατάλαβα πως ο μόνος λόγος που είχε τα άρθρα ήταν για να έχουν την καλήτερη ενημέρωση για όλα τα αντικείμενα αλλά και τα πράγματα της κατώτερης μαγείας ή λαικής μαγείας για όσους ήδη ασχολούνται ώστε τουλάχιστον να μην κάνουν λάθη και παθαίνουν κακό και αναγκάζονται να παγιδεύονται με τους ειδικούς που θα τους οδηγούν συνέχεια και θα τους πηγαίνουν αναγκαστικά όλο πιο βαθιά. Άσε που τα παινέματα μου δεν την πτοούσαν. Χαμπάρι δεν έπαιρνε.
Ομολογούμαι και πάλι πως είχα γίνει έξαλλος! Την ίδια αντιμετόπιση είχα. Αυτή ψύχραιμη κι εγώ να σκυλιάζω. Σε όλη αυτή την διάρκεια δεν κρύβω πως την ¨έψαχνα¨ με τους δικούς μου τρόπους και προσπαθούσα να επηρεάσω το μυαλό της και την θέληση της. Τίποτα δεν κατάφερνα και άρχισα να οργίζομαι.
θα μου πεις τώρα γιατί στα λέω όλα αυτά;
Όλα αυτά τα λέω για να σου πω πως σε όλη αυτή την διάρκεια όλα αυτά τα φαινόμενα σκιές και διάφορα άλλα τελοσπάντων, χαιρόντουσαν μαζί μου και ήταν μαζί μου. Όταν όμως αντί να επιρεάσω εγώ την Αιθηρόη άρχισε εκείνη να με επηρεάζει, άλλαξαν όλα στάση απέναντι μου. Δεν μπορούσα να ανοίξω τον υπολογιστή. Μου έκλεινε συνέχεια όταν τον άνοιγα και έμπαινα στον aorato nao. Έπεφταν πάνω μου αντικείμενα. Τις νύχτες ήταν σαν να πάλευα μαζί τους και όταν ξυπνούσα είχα γρατζουνιές στο σώμα μου. Όσα με εξυπηρετούσαν γύρισαν εναντίον μου. Και όλα μα όλα αυτά, δεν τα καταλάβαινε κανένας παρά μόνο εγώ και συνήθως γινόντουσαν όταν ήμουνα μόνος.
Σοκαρίστηκα όταν καταλάβα πως αυτά που νόμιζα πως ήταν δικά μου και πως είχα την δύναμη και δεν ήταν κακό και πως έτσι δουλεύει το όλο πράγμα, δεν ήταν καθόλου έτσι και πως τελικά με ένοιαζε να μην κάνω κακό. Το έκανα όμως είχα εθιστεί και είχα πείσει τον εαυτό μου πως έτσι είναι το φυσικό και ο δυνατότερος πρέπει να είναι πάνω από όλα και να οδηγεί τους άλλους και τα λοιπά.
Σταμάτησα τα πάντα μαχαίρι! Τέλος με τις πόρτες να ανοιγοκλείνουν, τα πρόσωπα στους καθρέφτες, τους νεκρούς να μου κάνουν παρέα, ¨φίλοι¨ να χάνουν την μιλιά τους όταν μιλούσα, δωμάτιο γεμάτο αόρατες παρουσίες και όλα αυτά. Βέβαια ακόμα αλλά όλο και πιο αραιά έρχεται το παρελθόν μήπως και άλλαξα γνώμη και με δοκιμάζουν.
Αλλά αποφάσισα και αυτό είναι που νίκησε όλα αυτά. Και είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που νιώθω μόνος μου, δηλαδή που νιώθω να είμαι μόνο εγώ και να κουβαλάω μόνο εμένα και αναπνέω ελεύθερα.
Θέλω να σου πω λοιπόν πως δεν είχα εγώ την δύναμη έτσι απλά. Πως δεν είχα εγώ τον έλεγχο. Αντίθετα. Με χρησιμοποιούσαν και για να κάνουν κακό αλλά και για να παίρνουν περισσότερη δύναμη από εμένα. Εγώ ήμουνα το εργαλείο τους ακριβώς όπως σου είπε και η Αιθηρόη. Είχα γίνει αντικείμενο τους και δεν το καταλάβαινα γιατί είχα πιστέψει πως εγώ μόνος μου τα κάνω όλα αυτά. Εγώ τα προκαλούσα γιατί βρήκαν χώρο γόνιμο. Ο κακός εαυτός μου είχε πάρει τα ηνία και έλκυε όσα χρειαζόταν για να κάνει ότι ήθελε. Εθίστηκα τόσο πολύ που δεν έβλεπα μπροστά μου.
Την λέξη αγαπάω ή με αγαπάνε δεν την ήξερα. Ούτε από τους γονείς μου και βεβαια όχι γιατί ήταν κακοί αλλά ήταν αυστηροί και ήθελαν ο γιος τους να μην γίνει μαλθακός.
Ο μόνος άνθρωπος ή μάλλον το μόνο πλάσμα ή δεν ξέρω κι εγώ πώς να το πω, που είπε σε αγαπάω και να μην το λέει με κανέναν συγκεκριμένο τρόπο αισθηματικό ή φιλικό ή ή ή ή και να μην έχει να κερδίσει κάτι ή να φοβηθεί ή ή ή ή ή!!, αλλά έτσι απλά και αληθινά και με συμπόνοια ήταν η Αιθηρόη όταν μου είπε ¨ότι και να κάνεις εγώ σε αγαπάω και νοιάζομαι¨. Και δεν το έλεγε στον Πάνο αλλά στην ψυχή και στο πνεύμα μου. ¨και θα σε αγαπήσουν κι άλλοι αν αγαπήσεις κι εσύ τον εαυτό σου και την ζωή σου και καταλάβεις τις πραγματικές ανάγκες των άλλων¨. Έτσι απλά μια σημαντική αλήθεια. Δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Δεν τον ένιωθα. Μόνο ήθελα ήθελα ήθελα ήθελα και δεν με ένοιαζε ο τρόπος που μπορούσα να έχω αρκεί να έχω. Ένιωθα έπαρση για όσα ανακάλυψα ότι μπορούσα και ήθελα περισσότερο από αυτό. Δεν ήξερα τι είναι αλήθεια και τι ψέμα τι ήταν σωστό και τι λάθος. Δεν ήξερα ποιος είμαι εγώ και τι ήθελα πραγματικά.
Διώξε με το νου σου και με την πραγματική θέληση σου όλα αυτά. Να επιμένεις. Αν έχεις το παραμικρό αίσθημα που σε κάνει να νιώθεις ή να πιστεύεις πως είσαι κάτι ξεχωριστό ώστε να νομίζεις πως είσαι χρισμένος να σώσεις κάποιους ή την ανθρωπότητα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο που μπορεί να σε κάνει να πιστεύεις πως είναι γραφτό να γίνεις κάποιος ήρωας, πρόσεξε το. Γιατί αυτά που θα σε κάνουν να το πιστέψεις τρομάζουν και εσένα και τους άλλους. Μην εθιστείς. Μην αφήσεις όλα αυτά να σου δώσουν την πίστη της δύναμης να κάνεις πράγματα. Γιατί μπορείς και μόνος σου να δεις πως δεν έχουν κάτι καλό. Διδάξου πρώτα από την ζωή, από βιβλία, από όπου μπορείς να πάρεις γνώση και σοφία και καλοσύνη και μετά χρησιμοποίησε την δύναμη για να κάνεις καλό. Μόνο όταν θα είσαι ώριμος και θα ξέρεις πραγματικά τι θέλεις και θα μπορείς να ξεχωρίσεις τα πράγματα. Σου συμβαίνουν τόσα ανεξέλεγκτα πράγματα κι εσύ ζητάς ξόρκια. Να τα κάνεις ακόμα πιο χειρότερα.
Σου είπε και η Αιθηρόη κάποια πράγματα γιατί την ρώτησες αλλά δεν λες να καταλάβεις και επιμένεις να σου δώσει ξόρκια. Τελοσπάντων δεν θα μιλήσω στην θέση της αλλά προσπάθησε να καταλάβεις.
Και παρατήρησε αν όλα αυτά συμβαίνουν μόνο στο σπίτι σου. Αν είναι έτσι τότε ο χώρος αυτός έλκει μόνο αρνητικά πράγματα και η πίστη και η δύναμη της σκέψης σου και της θέλησης σου τα κάνει να έχουν δύναμη και να υλοποιούν. Πρέπει να σου πω όμως και μια άλλη μου σκέψη. Ότι όλα αυτά τα βγάζεις από το μυαλό σου για λόγους που δεν ξέρω αλλά μπορώ να φανταστώ. Αλλά είχα καλή δασκάλα και έστω στην σκέψη πως σε ποσοστό 1% να λες αλήθεια, αποφάσισα να μιλήσω για να σε βοηθήσω.
Η λύση είναι μία. Να αποφασίσεις τι θέλεις. Να δεχτείς ή να αρνηθείς. Και να σου δώσω μια συμβουλή επειδή μπορεί κάποιοι να διαβάσουν όσα λες και να θέλουν να σε χρησιμοποιήσουν ή εκμεταλευτούν ή να πειραματιστούν, πρόσεχε σε ποιους θα εμπιστευτείς τον εαυτό σου κάτι που έχει γραφτεί πολλές φορές εδώ μέσα. Παρουσιάζονται σαν ειδικοί, μύστες δάσκαλοι, οδηγοί που σου λένε ¨έλα σε μένα και μπορώ εγώ και ξέρω εγώ και έλα να σου δείξω και κάνε αυτό και εκείνο¨ και να σε θαυμάσουν και να σε κάνουν να πάρουν τα μυαλά σου αέρα και να σου δείχνουν τρόπους για να κάνεις περισσότερα και ξόρκια και επικλήσεις και ένα σωρό άλλα. Πρόσεχε που θα εμπιστευτείς τον εαυτό σου μικρέ μου φίλε. Πρόσεχε. Μα περισσότερο πρόσεχε τον ίδιο σου τον εαυτό. Μπορεί να γίνει και εχθρός όσο και φίλος. Σου μιλάει η εμπειρία!
Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 13:36:41

Magissoula- Aρισταια
Κι εγώ θυμάμαι που απορούσα με την Αιθηρόη που προσπαθούσε μαζί σου. Μπορεί να βλέπει με έναν τρόπο που δεν θα καταλάβω ποτέ. Και χαίρομαι που μπορεί. Γιατί έτσι σε έχουμε εδώ σαν έναν καλό φίλο. Κι εγώ σ αγαπάω. Σαν άνθρωπο έτσι για να μην παρεξηγιούμαστε και είμαι παντρεμένη γυναίκα!!!Όπως έχει τύχει να υποστηρίξω κάποια που έλεγε πως είχε πρόβλημα. Και τελικά έλεγε ψέματα. δεν ξέρω το γιατί. Αλλά αν σκεφτούν έστω και μια φορά ότι κάνουν κακό, λογικά θα πρέπει να σταματήσουν να το κάνουν. γιατί είναι σαν να πανε στο γιατρό και εκεί υπάρχει κάποιος που αιμοραγεί και χρειάζεται βοήθεια. Αλλά έχουν μπει ξαφνικά μέσα και ουρλιάζουν πως πονάνε. Και ο γιατρός αντί να φροντίσει αυτόν που αιμοραγεί σιωπηλά, κοιτάζει αυτόν που ουρλιάζει. Και ο άλλος που αιμοραγεί παθένει χειρότερο κακό. Θα έπρεπε να ντρέπονται. Το λιγότερο αυτό. Αλλά το κριμα στο λαιμό τους. Και είμαι σίγουρη πως όσο αστεία και αν παίρνουν αυτό που κάνουν, θα το πληρώσουν τριπλά. Είμαι σίγουρη για αυτό.Αυτό έχω να πω και το λέω με όλη την δύναμη της καρδιάς μου. Έχω βαρεθεί όλους αυτούς που παίζουν και λένε ψέματα γιατί δεν έχουν να παρουσιάσουν κάτι που να αξίζει από τον εαυτό τους.Να με συμπαθάτε αλλά δεν είμαι Αιθηρόη για να καταλαβαίνω και να δείχνω κατανόηση στο άδειο μυαλό και καρδιά τους. Και καλύτερα γιατί ίσως να χρησιμοποιούσα αλλιώς τις γνώσεις αυτές για να τα οικονομίσω. Αλλά εκείνη κάθεται εδώ χωρίς να ζητάει τίποτα και σαν ανταμοιβή να πάιρνει την ηλιθιότητα μερικών και να προσπαθεί συν όλα τα άλλα να ξεχωρίσει το ψέμα από την αλήθεια για να μπορέσει να βοήθησει. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα ή χειρότερα που μπορεί να τα ξεχωρίζει. Γιατί δεν ξέρω ΄πως νιώθει κάθε φορά που βλέπει το ψέμα. Μακάρι να μην πληγώνεται. Δεν θέλω με τίποτα ένα τέτοιο υπέροχο πλάσμα να πληγώνεται. Δεν θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!! όΛοι μας έχουμε εκφράσει κάποιο πρόβλημα, απορία, ανάγκη, στεναχώρια. Εκείνη ποτέ! Μόνο μας δίνει. Κι έρχονται και κάποιοι-ες με το παραμύθι τους. Ανάθεμα και αν καταλάβω ποτέ αυτό το πρόβλημα στον εγκέφαλο τους!!! Άραγε οι άνθρωποι που τους αγαπάνε ξέρουν την ψεύτικη ταυτότητα τους; Ανατριχιάζω στη σκέψη πως μπορεί να αγαπάω έναν άνθρωπο που έχει τέτοιες εμμονές ψέματος μόνο και μόνο για να τραβήξει την προσοχή και να παίξει με τους άλλους.
Θαυμάζω τον anarxo που δεν διστάζει να μιλάει για το παρελθόν του και να αναγνωρίζει το παρών του και την αιτία για αυτό. Άλλο τόσο σιχαίνομαι αυτόν-ην που το παίζει θύμα μόνο και μόνο για να γίνει μέτοχος ή συμπαίχτης. και όλο αυτό γιατί δεν μπορεί να πιστέψει πως υπάρχουν κάποια πλάσματα που μπορούν να κάνουν θαύματα με όποιο τρόπο και να είναι ξεχωριστά. Κάνουν τα πάντα για να αποδέιξουν το αντίθετο όχι τόσο από δυσπιστία αλλά από φθόνο. δεν είμαι Βλάκας! Μπορεί να μην ξέρω πολλά αλλά βλάκας δεν είμαι. και είμαι σίγουρη ότι όταν διαβάσει η Αιθηρόη αυτά που λέω θα υποστηρίξει ακόμα και αυτούς τους άντε να μην πω! Θα μου πείτε τόσα είπες σε αυτό κόλησες; Τεσπά! Αιθηρόη ελεύθερος άνθρωπος είμαι και μπορώ να λέω αυτό που πιστέυω. ούτε την έχω δει αντιπρόσωπος σου και προστάτης σου, χα! Πως θα μπορούσα άλλωστε. Αλλά Λέω εγώ τώρα, μήπως είναι καιρός να αρχίσεις να ρίχνεις και μερικές σφαλιάρες; Καταλαβαίνεις πως το εννοώ.
Μικρέ gioytzin εύχομαι να μην είσαι ένας από αυτούς. Έχω ακούσει τόσα που δεν μπορώ να ξεχωρίσω την αλήθεια από το ψέμα τόσο εύκολα. Και είμαι δύσπιστη σε αυτά που λες. Όπως ίσως και πολλοί άλλοι και μπορεί να μην το λένε γιατί δεν θέλουν να κάνουν λάθος. Αλλά εγώ είναι γνωστό ότι δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό. Εύχομαι λοιπόν να μην λες ψέματα. Ο anarxos σου μίλησε με την καρδιά του και φανέρωσε πράγματα που δεν θα το έκανε αλλιώς μόνο και μόνο για να σε βοηθήσει. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!!!!
Ουφ τα είπα και ησύχασα! Τώρα θα βάλω μουσική μπας και με πιάσει το καλό μου πάλι!

Α καλάααα!!! Πιάσαμε όλο το χώρο! sorry παιδιά!!!! Ένα ξέσπασμα ήταν. Έχω τον ασυμάζευτο άμα με πιάσει.

gioytzin
Κύριε πανό θα σου απαντήσω σε όλα. Καταρχάς δεν νιώθω ότι είμαι κάτι ξεχωριστώ από τους άλλους η πιο ανώτατος να το πω η πιο έξυπνος η πιο δυνατός. αυτό δεν το πιστεύω διότι αν το πίστευα θα ξεγελούσα τον ίδιο μου τον εαυτό. και οπός είπες και εσύ κάποια στιγμή θα βρεθείς αντιμέτωπος με τον ίδιο σου τον εαυτό και θα απογοητευτείς και δεν ύπαρχοι τίποτα χειρότερο από το να απογοητευτείς από τον εαυτό σου. είναι ο χειρότερος εχθρός.
Και κάτι που με πείραξε είναι που είπες ότι μου απάντησες μόνο και μόνο επειδή ίσος το 1 της εκατό να είναι αλήθεια από όλα όσα λέω.
Δεν έχω λόγο να πω ψέματα για τίποτα η για να τραβήξω την προσοχή.
γιατί δεν έχω να κερδίσω κάτι. πολύ απλά ανοίχτηκα σε εσάς διότι από όλα όσα έχω διάβαση ένοιωσα ασφάλεια και γαληνή και ότι μπορώ να μοιρασθώ μαζί σας μερικά πράγματα.
Και ο λόγος που θέλω να ασχοληθώ με την μαγεία δεν είναι για να νιώσω πιο ανώτατος η για να κάνω επιδείξει η ξέρω εγώ κατή άλλο. η για να νιώσω μέσα μου πιο δυνατός. Γιατί? ίσος πολύ να ασχολούνται με την μαγεία διότι δεν αισθάνονται ότι είναι άξιοι η δυνατή να το πω και πιστεύουν πως μέσα από αυτήν θα αποκτήσουν όλα όσα δεν έχουν. οι επειδή μπορεί να αισθάνονται κατώτερη από τους άλλους η δεν ξέρω τι? αλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με εμένα, εγώ μπορεί να είμαι πολλά μπορεί να είμαι κάτι το λίγο μπορεί να είμαι ένα τίποτα δεν ξέρω και δεν μπορώ να με κρίνω αλά για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι αυτό το πολύ η το λίγο η το τίποτα το αγαπώ και για μένα σημαίνει πολλά. χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το περνω πανό μου. δεν μου αρέσει η μαγεία επειδή θα μου δόση πολλά η λίγα αλά επειδή το αγαπώ και νιώθω ότι μέσα στην μαγεία θα βρω τον κόσμο που αναζητω που νιώθω καλά μέσα μου οι που ανήκω να το πω δεν ξέρω δεν μπορώ να εκφράσω αυτό το σηνεσθημα με λόγια. αυτός ο κόσμος αφτί οι πραγματικοτητα που οι αλί έχουν φτιαξη με πλιγονη και δεν την δέχομαι. αισθάνομαι πως αιδώ είναι ο κόσμος μου. η μαγεία? και δεν πρόκειται ποτέ στην ζωή μου να εκμεταλλευτώ αφτί την δύναμη για κατή κακό.
Ούτε για να δέσω κανέναν ούτε να κάνω κακό η να εκδικηθώ.
Αντίθετος μου έχουν κάνει κακό και με έχουν πληγώσει παρά πολύ και δεν τους έχω κάνει τίποτα και ούτε θέλω αίνο θα μπορούσα να τους κάνω και πολύ μάλιστα αντίθετος αν ήθελαν την βοήθεια μου θα τους βοηθούσα μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου και θα ένιωθα ακόμη πιο καλά με τον εαυτό μου και μέσα μου. από το να βοηθήσω μόνο όσους είναι καλή απέναντι μου η καλή άνθρωποι.. Δεν έχω τέτοια καρδιά δεν ξέρω αν θα με πιστέψεις διότι δεν με ξέρεις και από χθες γεια να πω και την αλήθεια αλά δεν πειράζει τουλάχιστον το καλό είναι ότι εγώ γνωρίζω τον εαυτό μου σε αυτά τα θέματα τουλάχιστον. Δεν ξέρω αν είμαι λάθος κάπου αλά έτσι νιώθω.

Σε ευχάριστο που μπήκες στον κόπο να με συμβουλέψεις.
Και όλα όσα μου είπες θα τα έχω τύπωση βαθιά στο μυαλό μου.

Και την γητειά που ζήτησα η ένα ξόρκι είναι για να διώξω κάθε τη κακό που μπορεί να ύπαρχοι στο σπίτι μου. Πριν συμβεί κάτι που δεν το περιμένω και όχι μόνο μην πάθω κάτι εγώ αλά η αλί και δεν θα μου το συνχορισω ποτέ και θα νιώθω πως εγώ φτεω αίνο θα μπορούσα να κάνω κάτι.

Και όσο για το θέμα που είπες πως έχεις ασχοληθεί με την σολομωνική το είχα πάρει αυτό το βιβλίο χωρίς να ξέρω ότι έχει να κάνει με τον διάβολο. απλά έψαχνα για να βρω γιατί μου συμβαίνουν όλα αυτά αλά τώρα πλέον το έχω πετάξει?

Σε ευχάριστο?

Δεν ξέρω γιατί νιώθετε ότι λέω ψέματα.
Δεν έχω λόγο να σας πω κανένα ψέμα.
Απλός ήθελα να μοιραστώ μαζί σας όλα όσα μου έχουν γίνει και με της γνώσης σας αν μπορείτε να με βοηθίσετε.
Να επικοινωνούμε να είμαστε μια παρέα αυτό ήθελα μόνο.
Αλά από τη βλέπω και χωρίς να ξέρω το γιατί προκάλεσα ένταση και αμφιβολια.
Συγγνώμη δεν θα σας ξανά ενοχλήσω.
Καλό σας βράδυ και σας ευχάριστο μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτές της 2 εβδομάδες που ήμουν μαζί σας. έμαθα μερικά πράγματα.Καλό σας βράδυ. δεν ήθελα να σας προκαλέσω αυτό το σηνεσθημα συγγνώμη δεν θα σας ξανά ενοχλήσω καλό σας βράδυ. ξέρω πως κανείς δεν είναι κανενός διότι έχω πληγωθεί πολλές φορές. αλά αφτί την φορά ήθελα να το πιστέψω αλά βγήκα για αλί μια φορά λάθος συγγνώμη?
den eipa kanena psema

Kirka
Καταρχάς διαστρεβλώνεις αυτά που λέει ο Άναρχος. Αυτό σημαίνει οτι δεν μπορείς να διαβάσεις σωστά αυτά που γράφει, όχι γιατι είσαι αγράμματος αλλα γιατί δεν ξέρεις σωστή ανάγνωση. Δε στο λέω για να σε θίξω αλλα ούτε έχω τέτοια πρόθεση,και προσπαθώ να σου μιλήσω όσο πιο απλά γίνετε. Επι το πλείστων τα παιδιά δεν ξέρουν να διαβάζουν τα κείμενα σωστά λόγω το ο,τι δεν τα έχουν διδάξει. Επίσης είσαι πολύ παρορμητικός και έχεις μια επιθετικότητα. Διάβαζες Σολομωνική χωρίς να έχεις γνώσεις επί αυτού και δεδομένου το οτι δεν ήξερες τι διάβαζες δεν ξέρεις και τι κάλεσες. Άρα μην εναντιώνεσαι σε ανθρώπους που σου προσφέρουν εμπειρίες τους διότι είναι έτοιμες γνώσεις που δεν στις χρωστάει στο κάτω κάτω, απλά σε βοηθάει. Δεν σε έθιξε κανείς απλά ανέφερε μια δική του εμπειρία για να προβληματιστείς και να δεις τα δικά σου δεδομένα απο μια διαφορετική άποψη. Ότι έκανε ο άναρχος τα έκανε για αυτόν και σου λέει οτι κατάλαβε οτι δεν ήταν τελικά επιλογή του. Άρα πρέπει να ελέγξεις τις πράξεις σου.
Σαν μωρά παιδιά σπάτε το βάζο και τρέχετε με κλάματα στη μαμά γιατί το βάζο έσπασε αλλα εσύ δεν το άγγιξες. Δεν σκέφτεσαι όμως τι έκανες εσύ και έγινε αυτό το συμβάν. Όλοι είμαστε έτσι σε κάποια πράγματα αλλα όχι σε αυτά που διακινδυνεύουν εμείς και ποσώς περισσότερο άλλοι!

Αγόρι μου οι γονείς που δεν φωνάζουν, δεν ενδιαφέρονται. Είναι ανέσθιτοι.Αυτό προδίδει το πάθος τους να προστατέψουν τα παιδιά τους γιατί τα αγαπάνε. Θα έπρεπε ήδη να έχεις τρομοκρατηθεί γιατί κινδυνεύει η ζωή σου πράγμα που δεν συνειδητοποιείς. Λες να καθόμαστε τόσα άτομα να γράφουμε και να φωνάζουμε χωρίς να έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε? Μάλλον ενδιαφερόμαστε. Και σήκω αύριο να πας στην εκκλησία να δείς πως θα νοιώσεις

gioytzin
Συγγνώμη ξέρω μερικές φορές είμαι πολύ αυθόρμητος. Θα πάω αύριο στην εκκλησία.
Αν και πήγα και το Πάσχα οπός και κάθε μέρα περίπου πάω στην εκκλησία και ανάβω κεράκι. Δεν είμαι άτομο που δεν πηγαίνω. Βασικά αυτό το βιβλίο μόνο το διάβαζα και από τη κατάλαβα δεν έλεγε ότι ήταν κάτι διαβολικό διότι έλεγε πολλές φορές μην κανείς κακό διότι θα γυρίσει τριπλά και βάση αυτών τον λέξεων μου έδωσε να καταλάβω στο ότι δεν έχει να κάνει με μαύρη μαγεία.
Αν και μια φορά προσπάθησα να κάνω επίκληση αλά δεν πέτυχε ούτε βγήκε τίποτα και καταρχήν δεν το έκανα στης ώρες που έλεγε απλά έκανα ότι έλεγε το βιβλίο έκανα μερικούς κύκλους και είπα την επίκληση . Τώρα από κει και πέρα δεν ξέρω?
Και δεν το έκανα μόνος μου ήταν και τα πεδία λες να έχει επηρεάσει αυτούς?

Kara
Καλημέρα φίλοι μου
Πάνο θέλει δύναμη να ξεδιπλώσεις και να φέρεις στο φως κάποια σκοτεινά μονοπάτια που εαυτού σου και σε τιμά αφάνταστα αυτή σου η κίνηση , δυσκολεύομαι να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να σου πω πως με έκανες να νιώσω κυρίως εκεί που έλεγες ότι δεν ήξερες την λέξη ΑΓΑΠΩ και ΑΓΑΠΑΝΕ , ένιωσα μια απέραντη θλίψη και συγγνώμη αλλά ένιωσα την ανάγκη να σε τυλίξω με πολύ τρυφερότητα και αγάπη και το έκανα με τον τρόπο που το κάνω στα παΐδια μου όταν είναι μακριά μου ......έτσι για προστασία ,εύχομαι η Ψυχή σου να το ένιωσε ...........
Κάποιος είπε ότι ο Αόρατος ναός του θυμίζει τον κύκλο των χαμένων ποιητών (υπέροχη ταινία ) εγώ θα πω ότι μου μοιάζει σαν μια μεγάλη αγκαλιά που προσελκύει κάθε ξεχωριστό λουλούδι και τα χεριά της Αιθηρόης δημιουργούν πανέμορφες και ευωδιαστές ανθοδέσμες
είναι περίεργα απίστευτο ποσά συναισθήματα δημιουργεί αυτός ο μικρός χώρος και πόσο επηρεάζει τον καθένα μας
Αρισταία είσαι απολαυστική !!!!!!!
Έυχομαι κάποια στιγμή να μπορούσα να ακούσω τη φωνή σας ,να δω τα μάτια σας να γνωριστούμε .................... όλη η Αιθηροπαρέα .............
Να έχετε ένα όμορφο απόγευμα .............

Panos-anarxos
kirka σε ευχαριστώ πολύ!
Μικρέ μου φίλε είναι ακριβώς όπως σου τα εξήγησε η kirka.
Σου μίλησα καθαρά για την δική μου πορεία για να καταλάβεις. Σου μίλησα ανοιχτά για να δεις
και μήπως βρεις κοινά σημεία για να λύσεις ίσως κάποιες απορίες σου.
Είπες πως σε πείραξε πως είπα πως λες 1% αλήθεια. Παρανόησες τελείως την κουβέντα μου.
Και θα σου την εξηγήσω. Ρώτησα κάποτε την Αιθηρόη πως ξέρει ότι είμαι ειλικρινής μαζί της όπως και
όλοι οι άλλοι και γιατί δίνεται έτσι σε όλους. Και η απάντηση της ήταν πως δεν μπορεί να ρισκάρει να χάσει το 1% της αλήθειας των άλλων. Πως ακόμα και αν νιώθει πως 100% κάποιος λέει ψέματα, εκείνη αφήνει ένα 1% να λέει αλήθεια γιατί προτιμάει να φανεί αυτή ανόητη παρά να αφήσει κάποιον αβοήθητο. Και επειδή πήρα πολύ οσβαρά αυτή της την σκέψη, την κράτησα και την τηρώ. Αν έχεις διαβάσει όλες τις απαντήσεις της θα συνάντησες κάπου να λέει, πως λέει συχνά περισσότερα από όσα θέλει αυτός που ρωτάει και το κάνει αυτό για κάποιον άλλον ίσως που θα περάσει από εδώ και θα χρειαστεί, αυτό το περισσότερο.

Και εκτός αυτού είδες πως σε αντιμετόπισε η Αιθηρόη. Δεν είδα πουθενά να σε διώχνει. Αντίθετα ανησυχεί. Και με την απάντηση σου την τελευταία φάνηκε πόσο δίκιο είχε και πάλι η Αιθηρόη. Ενώ έλεγες πως όλα συμβαίνουν χωρίς λόγο και της έλεγες πως δεν έκανες τίποτα, σου γράφει

Παράθεση:
Κάτι έχει συμβεί και άνοιξε αυτή την αυλαία. Και αυτό το κάτι, με ενδιαφέρει περισσότερο από όλα, όσα λες.

Και αν δεν σου έγραφα εγώ όλα αυτά ίσως να μην σκεφτόσουν το βιβλίο της Σολωμονικής. Που όσο αθώα κι αν πιστεύεις ότι πέρασες μέσα από αυτό, κάνεις μεγάλο λάθος. Επίκληση έκανες. Το ότι δεν την τελειώσες για να δεις πιο απτά πράγματα, θεωρώ πως ήσουν πολύ τυχερός. Αλλά δεν γλίτωσες από τις συνέπειες. Και είπες πως είχαν πάρει και οι φίλοι σου μέρος σε αυτό. Δηλαδή τι άλλη απόδειξη θέλεις; Αν πέσεις από το μπαλκόνι σου και πας στο γιατρό, θα του πεις ότι πονάει το πόδι σου έτσι στα καλά καθούμενα; δεν θα του πεις ότι έπεσες από το μπαλκόνι; Απλά πράγματα σου λέω ρε αγόρι μου! Άλλο είναι να λες έκανα αυτό και μου συμβαίνει αυτό και άλλο να λες μου συμβαίνει αυτό αλλά δεν ξέρω το γιατί. Αλλιώς θα σε βοηθήσει ο άλλος στην μία περίπτωση και αλλιώς στην άλλη. Και τώρα με την πιο ολοκληρωμένη εικόνα που μας έδωσες καταλαβαίνω γιατί συμαβίνουν όλα αυτά. Γι αυτό δεν πρέπει να κάνεις κανένα ξόρκι. Γύρω σου έχουν μαζευτεί αυτά που ελευθέρωσες με την Σολωμονική και ας μην το κατάλαβες. Περιμένουν να κάνεις κάτι για να πάρουν δράση. Τα κάλεσες αλλά δεν τους ζήτησες κάτι. Για αυτό κάθονται και σε κοιτάνε και περιμένουν. Και ξέρουν ότι κάτι θα κάνεις. Και περιμένουν.

Παράθεση:

Το θέμα είναι πως δεν προκαλείς εσύ με κάποια δύναμη όλα αυτά. Το αντίθετο. Κάτι σε χρησιμοποιεί. Και αν δεν το προσέξεις αυτό και δεν το ελέγξεις, το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό. Και επειδή θα με ρωτήσεις πώς να το ελέγξεις, θα σου πω ένα: Σταμάτα να κάνεις αυτό που κάνεις. Το θέμα είναι να χρησιμοποιείς «εργαλεία» και όχι να γίνεσαι εργαλείο.

Θυμάσαι που σου το έγραψε και αυτό; Πες μου πού είχε άδικο; Πριν μιλήσεις για όλα εσύ εκείνη είχε καταλάβει. Όσο θα έχεις στο μυαλό σου να κάνεις κάτι, αυτά θα είναι γύρω σου. Σε μυρίζονται. Όσο για τους φίλους σου καλά θα κάνεις να μάθεις περισσότερα. Πράγματα που μπορεί να τους συμβαίνουν. Ρώτησε να μάθεις.
kara μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Τόσο που θα σπάσει η καρδιά μου γιατί έχω πάρει πολύ αγάπη εδώ μέσα. Και πιστεψε με είναι τρομερά πολύ! Και όλο αυτό δεν το αλλάζω με καμία δύναμη. Ώρες ώρες έχω κι εγώ την αίσθηση αυτή που λες και εσύ. Άνοιξε ένας χώρος, ένας ναός, ένας κήπος, ένα ζεστό σπίτι και άφησε τα κλειδιά στην πόρτα και τις πύλες ανοιχτές. Και μαζευόμαστε για να ζεστένουμε τις καρδιές μας τις ψυχές μας να αφήνουμε τους φόβους και τις ανησυχίες μας. Τι να πω άλλο;

kara η Αιθηρόη έγραψε αυτό στον μικρό μας φίλο. Σίγουρα κάτι είχε στο νου της.

Παράθεση:

Μπορούμε να μιλάμε για «μαγεία» των χεριών, όταν αναφερόμαστε σε θεραπευτές που χρησιμοποιούν τα χέρια τους για να θεραπεύσουν. Αλλά αυτό δεν είναι μαγεία. Και είμαι σίγουρη πως η Kara μπορεί να μας πει πολλά πράγματα σε αυτό το θέμα.
Περιμένουμε λοιπόν.

Και μου άρεσε πολύ αυτό που είπες
Παράθεση:
Έυχομαι κάποια στιγμή να μπορούσα να ακούσω τη φωνή σας ,να δω τα μάτια σας να γνωριστούμε .................... όλη η Αιθηροπαρέα .............

Ο σπόρος έπεσε. Ας τον ποτίσουμε και θα δούμε τι θα βγάλει.

pan
Φιλοι μου, εχω να σας κανω μιαν ερωτηση.
Ρωτησατε τον μικρο μας φιλο ποσο χρονων ειναι;Κι αν περιπου υποπτευομαστε ποσο χρονων ειναι ,θυμηθηκαμε τις πραξεις μας οταν περνουσαμε απο τα χρονια τα δικα του;
θυμομαστε οτι ειχαμε περιπου ισως τις ιδιες ανησυχιες;Και πως θυμομαστε να μας αντιμετωπιζουν οι μεγαλυτεροι σαν ειμασταν στην ηλικια του;Μηπως μας φαινοντουσαν υπερβολικα αυστηροι ή συντηρητικοι κτλ..Θυμομαστε πως.. παθαμε και μαθαμε;;;
Μηπως θα πρεπε να τον ρωτησουμε να μας πει τι ειναι Μαγεια; Γιατι για μενα μαγεια ειναι ενα χαμογελο ας πουμε. Γι αυτον;
Μηπως πρεπει να τον κρατησουμε και να τον προσεξουμε και να μην τον απογοητευουμε και τον απομακρυνουμε; Αφου επιθυμουμε να τον βοηθησουμε.
Τι σημασια εχει αν καποια πραγματα στην αφηγηση του ειναι ψεμματα ή υπερβολες; δεν παυει να ειναι σκεψεις που εχει δημιουργησει και που ισως καποια στιγμη να υλοποιησει ασχετο οτι αυτες εχουν υλοποιηθει κιολας...
Ισως να πρεπε να τον αφησουμε να μας διηγηθει, να μας εξηγησει, να μας αιτιολογησει, να μας πει τι ειναι αυτο που δεν τον αφηνει να ειναι ευτυχισμενος και οπως λεει επιθυμει να τελεσει γητειες και ξορκια για να γινει ευτυχισμενος αυτος και οι οικειοι του;
Μηπως πρεπει να διατηρησουμε την αυστηροτητα μας αλλα να γινουμε πιο απλοι και λιτοι ωστε να τον βοηθησουμε να μας κατανοησει. Να μην ξεχνουμε ποτε την τρυφεραδα της ηλικιας του.
Μικρε φιλε Γιουτζιν,αναγνωριζω μια δυσκολια σου στην γραφη σου αλλα την διψα σου για μαθηση γιατι προσπαθεις να χρησιμοποιεις αρκετες λεξεις και τολμω να πω οτι τις τοποθετεις αρκετα καλα,μαθαινοντας. Μην απογοητευεσαι αμεσως και μην εγκαταλειπεις.Η ζωη ειναι σκληρη και επιπονη, δεν προσφερει ευκολιες.Οι ευκολιες εχουν τιμημα ή αλλιως πληρωμη. Να μην το ξεχνας αυτο.Να μην σκυβεις ποτε το κεφαλι.Οταν τρως σφαλιαρα απο την ζωη ,δεν θα γυρνας μονο το μαγουλο αλλα θα συνεχιζεις να παλευεις και να επιμενεις και να προσπαθεις .Να κρατας παντα την ελπιδα ζωντανη. Και να μην στεναχωριεσαι οταν σου τραβουν το αυτακι γιατι ειναι απο αγαπη... Εχει πει η Αιθηροη , που τι να πω εγω ,απλως να επαναλαμβανω μπορω..Εχει πει λοιπον οτι το κακο χρησιμοποιει λιγο καλο για να κανει χειροτερο κακο, επομενως να μην ξεχνας οτι και το καλο χρησιμοποιει λιγο το κακο για να πραξει το καλυτερο
Να μας μιλας να σε ακουμε...φιλικα
Ευχαριστω πολυ για το χωρο σας

freespirit-Ολυμπία
Φως και αγάπη να τυλίξει τις ψυχές όλων μας! Και ο ένας να βοηθάει τον άλλον όσο μπορεί και με όσα μέσα διαθέτει. Αυτός άλλωστε δεν είναι και ο σκοπός εδώ;
Νεαρέ μας gioytzin, έχεις βρει εδώ μέσα ανθρώπους που έχουν να σου δώσουν πολλά και διάφορα. Αγάπη, εμπειρία, φροντίδα. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Μπορεί να σε μαλώνουν αλλά δεν το κάνουν από αδιαφορία. Και αυτό είναι κάτι. Κοίτα τι πνεύματα σου δίνουν τις σκέψεις τους! Η Kirka σε μάλωσε αλλά για να σε κάνει να προσέξεις καλύτερα τι σου είπε ο anarxos καθώς σου έδινε την εμπειρία όλων όσων εσύ μόλις τώρα γεύεσαι. Η kara έσταξε κάτι από την αγάπη της και μας άγγιξε όλους. Η maggisoyla ταρακούνησε τα νερά για να βγει κάποια αλήθεια προς τα έξω που είχε μείνει ξεχασμένη μέσα σου γιατί δίσταζε να βγει. Και η Αιθηρόη από ότι φαίνεται δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Κάνει χώρο για όλους μας. Σου μίλησε και έκανε στην άκρη για να βγάλουμε όλοι μας αυτό που έχουμε μέσα μας. Αυτό το έχω παρατηρήσει παντού για να πιστεύω πλέον πως είναι σύμπτωση. Και θα δεις που κι εσύ θα έχεις να προσφέρεις κάτι από αυτό που ξέρεις σε κάποιον άλλον. Είμαστε όλοι ακτίνες από φως που μαζευτήκαμε εδώ για να δημιουργηθεί κάτι πολύ καλό. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και κάπου διάβασα να λέει η maggisoyla να κάνει μια προφητεία. Την εύχομαι!

Έχεις δίκιο nnan. Αλλά θα ήθελα να πω κάτι εδώ. Παρατήρησα πως η Αιθηρόη με τον τρόπο της, προκαλεί κάποιον να κάνει περισσότερες ερωτήσεις και να πει περισσότερα. Να ανοιχτεί και να δώσει πιο ολοκληρωμένα τα γεγονότα και τις σκέψεις. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Είμαι καθηγήτρια και για να καταλάβω έναν μαθητή μου, τι γνωρίζει, ποιο το επίπεδο της κατανόησης του και ποια είναι η βαθύτερη του σκέψη, τον σπρώχνω έτσι ώστε να κάνει περισσότερες ερωτήσεις. Δεν του απαντώ ολοκληρωμένα αλλά τόσο ώστε να τον αναγκάσω να κάνει και άλλες ερωτήσεις. Και αυτό για να με οδηγήσει να καταλάβω, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλει και τι είναι αυτό που γνωρίζει και πιστεύει. Αν δεν καταλάβω πρώτα αυτό, δεν μπορώ να θέσω ερωτήσεις διακινδυνεύοντας να τον κάνω να σιωπήσει από αμηχανία που δεν θα γνωρίζει να απαντήσει. Και αυτό ακριβώς κάνουν οι περισσότεροι μαθητές.
Εγώ δεν θα ρωτούσα ποτέ τον νεαρό μας φίλο, ο οποίος μας έδειξε με το όνειρο του πως είναι 16 χρονών, τι γνωρίζει από μαγεία. Γιατί ξέρω πολύ καλά πως θα ερχόταν σε δύσκολη θέση και αυτό γιατί πολύ απλά δεν ξέρει. Άλλωστε δηλώνει πως έχει άγνοια. Δεν χρειάζεται λοιπόν να τον ρωτήσεις κάτι που είναι προφανές. Εμείς οφείλουμε να τον κατανοήσουμε και ήδη έχει πει πάρα πολλά για να καταλάβουμε τι του συμβαίνει και πόσα γνωρίζει.
Και μιας και το παράδειγμα του γιατρού χρησιμοποιήθηκε αρκετές φορές εδώ, θα συμπληρώσω και εγώ πως, συχνά μας πονάει με το χέρι του καθώς ψάχνει για να εντοπίσει ποιο σημείο πάσχει. Και αφού τελειώσει έρχεται μια καλή νοσοκόμα, όπως εσύ, για να τον ηρεμήσει με τον καλό της λόγο.
Όπως βλέπεις, όλα σοφά έχουν τοποθετηθεί.
Δεν βλέπω τίποτα λάθος εδώ. Εσύ;

Pan
Φιλη Ολυμπα , μια φορα στο Γυμνασιο αναλυαμε ενα ποιημα ενος καποιου ανθρωπου. Η καθηγητρια μας ρωτησε να εμβαθυνουμε στα συναισθηματα του ποιητη.Ειχα παντα την ταση να εμβανθυνω πολυ στα συναισθηματα.Ξερεις ποια ηταν η ανταπαντηση της στη δικη μου; "Παιδι μου, εσυ το πας πολυ μακρια το θεμα...Πως ειναι δυνατον ο ποιητης να σκεφτεται ετσι;" και ομως πως ηταν δυνατον να γνωριζει αυτη η καθηγητρια μεχρι που θα μπορουσε να σκεφτει ο ποιητης αφου δεν τον ειχε μπροστα της να τον ρωτησει; Αλλα ουτε ειχε γραψει η ιδια το ποιημα;
Δεν ειδα πουθενα κατι λαθος ,ειδικα στην αγαπημενη μου magissoula που ειναι παντα εδω και παντα υποστηριζει ,βοηθαει,συντροφευει, ακομα και αυστηρα εξαλλου αναγνωριζει και η ιδια τα ελλατωματα της και αυτο ειναι που την κανει ακομα πιο σεβαστη.
Η ερωτηση μου ηταν οχι να μας αναλυσει ο μικρος μας φιλος την εννοια της μαγειας αλλα : ΓΙΟΥΤΖΙΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟς ΤΡΟΠΟς ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟς;θα περιμενω φιλε μου την απαντηση σου. Βλεπω την ανυπομονησια σου, το παθος ,την διψα,οπως το αλογο που ξεχυθηκε μεσα στον Αγρο.
Παράθεση:

]Κάτι έχει συμβεί και άνοιξε αυτή την αυλαία. Και αυτό το κάτι, με ενδιαφέρει περισσότερο από όλα, όσα λες.
Ίσως θυμώσεις, ίσως ενοχληθείς. Δεν με πειράζει να το εκφράσεις. Με νοιάζει όμως να μην πάθεις κακό και να μην προκαλέσεις κακό.
Το βλέπω ότι είσαι ενθουσιασμένος. Αλλά μην βιάζεσαι, μην παρανοείς και μην αφήνεσαι.

Ό,τι χρειαστείς, να μην διστάσεις. Δεν κουράζεις κανέναν και μην θεωρήσεις τίποτα ανόητο ή τρελό ή κακό. (παραθεση,ειπαμε δεν μπορω να κανω τπτ αλλο εκτος απο το να επαναλαμβανω)
και με το συμπαθειο που ρωταω απο εδω αλλα τι ειναι ο Ανθρωπος ενας επισκεπτης αλλωστε
Καλο Απογευμα

gioytzin
Αχ παιδία τη να πω έχω συγκινηθεί τόσο πολύ με αυτά που γράφετε δεν έχω λόγια να σας εξηγήσω μου έρχεται να βάλω τα κλάματα. Σας ευχάριστο νιώθω λες και σας ξέρω πολύ καιρό. Σας ευχαριστώ που βοηθάτε τόσο πολύ κηρία αιθιροι . και εσάς που προσπαθείτε να καλύψετε μερικά κενά ο ένας τον άλλων και που μοιράζεστε γνώσης και αισθήματα. Κύριε πανό συγγνώμη αν σας πρόσβαλα κατάλαβα εγώ λάθος από αυτά που διάβασα.
Και ελπίζω και εγώ κάποια στιγμή να σας δω και εγώ από κοντά όλους σας .αλά ακόμα και να μην γίνει αυτό εγώ πάλη ελπίζω να σας αισθάνομαι και από δω κοντά μου.

Κύριε παν είμαι 16 χρόνων όσο για το ότι ρωτήσατε την ηλικία μου?

Και τη πρέπει να κάνω για να τα διώξω αυτά τα πνεύματα από κοντά μου. και όταν λέτε περιμένουν από εμένα κάποια κινήσει τι ακριβός για να το αποφύγω ?

Και ειλικρινά από όλα όσα σας έχω πει δεν τα έχω βγάλει από την φαντασία μου η να σας λέω ψέματα .
Δηλαδή να βλέπω ότι προσπαθείτε να με βοηθήσετε όλη σας και εγώ να σας κοροϊδεύω ε όχι τότες θα ήμουν πόλη ανόητος και βλάκας και αχάριστος και δεν ξέρω τι.

Ειλικρινά.

Και δεν έχω κάνει τίποτα άλλο το βιβλίο το έχω πετάξει?
Και τώρα διάβασα για το βιβλίο πως είναι διαβολικό και έχω παγώσει διότι μια φορά έκανα ένα ξόρκι για να διώξω μακριά τα πνεύματα .και αυτό το έχω πετάξει. Δεν έχω κάνει τίποτα άλλο. Και όταν λέτε να σταματήσω αυτό που κάνω πιο τι? δεν κάνω τίποτα άλλο?

kai to ksorki itan apo to biblio nekronomikon?

Pan
Γιουτζιν εδω κυριος παν (χεχεχε ) Παναγιωτα χαρηκα
Θα ηθελα να μου πεις τι σημαινει για σενα μαγεια και πως νομιζεις οτι αυτη θα σε βοηθησει να γινεις ευτυχισμενος;
Θα ηθελα να κουβεντιασουμε λιγο..

Kirka
Μ άρεσε αυτό γιατί σε κάποια φάση αναρωτήθηκα έχει γούστο να είναι άντρας και να αναφέρομαι σε θηλυκό.. χχχ

gioytzin
Για μένα μαγεία είναι ο κόσμος που αναζητούσα και που λαχταρούσα και δεν μπορώ να τον βρω σε αυτήν την πραγματικότητα που έχουν χτίσει η αλί και κάνουν την ζωή πιο σκληρή από τη είναι και στο τέλος μας αναγκάζουν να γενόμαστε ίδιοι με αυτήν. Ε όχι λυπάμαι εγώ παντός δεν την δέχομαι με πλιγονη με φοβίζει μου προκαλεί ανασφάλεια δεν ανήκω σε αυτών. το ξέρω ότι ύπαρχοι ι κακία στης σημερινές μέρες μας αλά αφτί δεν προσπαθούν να νικήσουν το κακό κάνοντας καλό προσπαθούν να νικήσουν το κακό κάνοντας κακό χωρίς να νοιάζονται για τα όνειρα του αλλού η αν πληγώνονται η η η!? αρκεί να επιβιώνουν ι ίδιοι γιατί πιστεύουν πως έτσι είναι οι ζωή ο ένας Τρώει τον άλλων για να επιβιώσουν αλλιώς δεν γίνετε? . τώρα τη αποτέλεσμα να περιμένεις για πείτε μου. έχω πληγωθεί παρά πολλές φορές από αυτήν την ζωή διότι αλά πίστευα και αλά αντίκρισα. και δεν φταίει η ζωή διότι οι ζωή είναι Δώρο απλός η αλί δεν ξέρουν να την σέβονται.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που επέλεξα την μαγεία.
Η μαγεία για μένα είναι ο κόσμος μου και κλείσθηκα σε αυτών και τον επέλεξα. νιώθω γαληνή ωραία ταξιδεύω στην μαγεία. όταν μπαίνω αιδώ χάνομε νιώθω ότι είμαι στο σπίτι μου. από αυτά που διαβάζω μου έρχεται να βάλω τα κλάματα από την συγκινήσει. είναι κάτι που το νιώθω και ξέρω ότι έχει να μου δόση πολλά και όταν λέω έχει να μου δόση πολλά δεν εννοώ υλικά αγαθά αλλά ψυχικά.

Επισείεις θέλω να βοηθάω. δεν λέω ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο και ούτε το πιστεύω αλά τουλάχιστον όσο μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω. θα βοηθήσω όσους με χρειάζονται η με χρειαστούν σε κάτι .

Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε τη σημαίνει για μένα οι μαγεία. τουλάχιστον όσο μπόρεσα διότι δεν μπορώ να τα περιγράψω με λόγια τα αισθήματα μου. είναι κάτι αόρατο μέσα μου. που τα λόγια είναι φτηνά πιστεύω και δεν έχουν τόσο δύναμη ώστε να τα καλύψουν. Μπορεί να έχουν αλά δεν βρίσκω άλλες λέξεις?

Δεν ξέρω αν είμαι κάπου λάθος αλά έτσι νιώθω!!!
Περιμένω απάντηση?
χαρηκα και εγω παναγιωτα!
ta grafv kai edo gia na eima isigoyros?

Aoratos naos
Freespirit όταν ο καθηγητής αντιμετωπίζει τον κάθε μαθητή σαν έναν ξεχωριστό κόσμο
και τον αγγίζει προσεχτικά και με σεβασμό, τότε η ευχή μου για ένα καλύτερο κόσμο γίνεται ισχυρότερη. Χαίρομαι πολύ, που νοιάζεσαι για τον νου τους.
Ελεύθερα πνεύματα χρειαζόμαστε και όχι κατευθυνόμενα.
Να τους αγαπάς.

Xristina210
Καλησπερα στην πιο γλυκια παρεα! Ειμαι η φιλη του gioytzin το ονομα μου... Χριστινα, εχω ακουσει πολλα για την ιστοσελιδα σας και θα ηθελα πολυ να μπω και εγω στην ομορφη παρεα σας!! Απο μικρη με τραβουσαν τα παιδικα με μαγους και μαγισσες οταν μεγαλοσα λιγουλακι κηνιγουσα της ταινιες με αυτους!
Απο οσα μου ειπε ο gioytzin σας εξηγισε πως θελω πολυ να ασχολιθω με την μαγεια, ομως στα μεσα της μεγαλης εβδομαδας εγινε ενα περιστατικο που πραγματικα μου αλλαξε τελειως την αποφαση.
Για να μην τα πολυλογουμαι, ξερεται τι εγιναι εκηνει τι νυχτα!
Τωρα πια που ξερω λιγα πραγματα και η ατμοσφερα εχει ηρεμησει αποφασησα να σηνεχεισω! Μαλλον θα εφτεγαι το οτι ηταν αγιες μερουλες, γι'αυτο τωρα πια δεν αισθανομαι κατι αρνητικο! (Σ'ευχαριστω Αιθηροη μου που μου εστειλες την αγαπη σου μεσω του gioytzin!)

Κατι που δεν διευκρινισα! Ξερω πως η πραγματικοτιτα ειναι αλλη απο αυτη στα παιδικα και στης ταινιες!
Παντος θα ηθελα πολυ να μαθω και να γνωρισω καθε σημειο της!!
Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: OYIJA   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 18:34:09

OYIJA
με συχωρειτε αλλα δεν ηξερα που να ρωτησω ελπιζω να μην σας ανακατεψω. εδώ και κάποιεσ μερεσ εχουμε ξεκινησει με την παρεα μου τον πινακα oyija. εγώ δεν τα πίστευα αυτά. αλλά οταν το ειδα να δουλευει επαθα την πλακα μου! τωρα φοβαμαι λιγακι. γι αυτο και πηρα το θαρροσ να σασ ρωτησω ποιοι ειναι οι κινδυνοι και τι πρεπει να προσεξουμε;
σασ ευχαριστω

Αιθηρόη - aoratos naos
oyija:
Υπάρχουν στιγμές, που πραγματικά δεν ξέρω πώς να φερθώ!
Χμ...
Θα σου πω μια ιστορία....
Πριν 2 χρόνια, ο ανηψιός μου σκέφτηκε με την παρέα του να περάσουν μια εντυπωσιακή βραδιά.
Έφτιακαν λοιπόν έναν πίνακα OUIJA. Πήραν ένα ποτηράκι και ξεκίνησαν το παιχνίδι.
Στην αρχή, ήταν αστείο. Μετά έγινε ενδιαφέρων. Και στις 3 την νύχτα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα SOS!
(Ο φίλος του ανηψιού μου, αποδείχτηκε ισχυρό διάμεσο.)

Βρήκα την πόρτα ανοιχτή, αυτούς (και τους 6) σε μια γωνιά, τον έναν πάνω στον άλλον
και την Κήρα (το λυκόσκυλο) να αιωρείται μισό μέτρο πάνω από το πάτωμα,
με τα σαγόνια της ανοιχτά σαν να είχε δαγκώσει κάτι δυνατά, που δεν το άφηνε να φύγει) και κρεμόταν από αυτό.
Ο χώρος μύριζε άσχημα.

Άκουσε με....
Δεν είναι παιχνίδι. Αν δεν γνωρίζεις, μπορεί να εξελιχθεί σε ένα πολύ επικίνδυνο αντικείμενο.
Και γνωρίζω σημαίνει:
1) Γνωρίζω με τι έχω να κάνω. Πώς να ξεχωρίσω τις καλές από τις αρνητικές οντότητες.
2) Έχω την γνώση και την ικανότητα να προστατέψω και τον εαυτό μου και τους άλλους.
3) Έχω μελετήσει και είμαι ενήμερος τι οντότητες ρέουν στον κόσμο, τον οποίο προσπαθώ να ανοίξω.
4) Πώς είμαι απόλυτα υπεύθυνος και έτοιμος να αναλάβω το βάρος της επίκλησης. Διότι αυτό κάνεις. και στην καλύτερη (λιγότερο επικίνδυνη) περίπτωση, να πλησιάσουν πνεύματα ανθρώπων που είτε είναι ακόμα παγιδευμένα στον κόσμο αυτό, είτε δεν έχουν αναχωρήσει ακόμα. Το να τα υποχρεώνεις να σου "παρουσιάζονται", είναι πολύ επίπονο και για αυτά, αλλά και βαρύνει την πορεία σου. Την χειρότερη δεν θέλω καν να την αναφέρω.
5) Πώς μπορεί πολύ εύκολα από Υποκείμενο, να γίνεις Αντικείμενο, γιατί αν παρασυρθείς και δεν ξεχωρίζεις το ψέμα από την αλήθεια, σε χρησιμοποιούν μέχρι να στερέψεις.

Δεν γνωρίζω το θέλετε να μάθετε και τι απαντήσεις γυρεύετε, αλλά δεν θα τις βρείτε σίγουρα έτσι.

Σε παρακαλώ λοιπόν, αντί να ασχολείστε με αυτό τον πίνακα, ξαμολυθείτε έξω σε αυτόν τον υπέροχο καιρό
και διασκεδάστε.

Σου απάντησα όσο πιο απλά, μπορούσα.

Να προσέχετε σε παρακαλώ!
Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: OUIJA   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 21:44:00

Ακουστε παιδια . Ποτε μα ποτε μην κανετε αυτο το παιχνιδι!
Πεθαναν φοτητες στην Θεσσαλονικη την 10ετια του 70.
Το χειροτερο που δεν θες να πεις Αιθηροη ειναι ο θανατος, το λιγοτερο η δαιμονοπληξια!
Ακομη η καταληξη σε κωμα μιας και καποια ασωματα πνευματα μπορουν να καταλαβουν το σωμα σου! Θα τα διαβασετε ολα στο link πιο κατω!
Ειναι πολλα απο αυτα τα πνευματα που λογω βιαιου θανατου δεν καταφεραν να φυγουν σε αλλα ανεβασμενα πνευματικα επιπεδα και ερπουν στην δικη μας διασταση.
Καποια αναζητουν παλι σωμα να μπουν μεσα και να ζησουν ξανα!
Στο esoterica πλαιοτερα ειχαν γραψει εμπειριες για τη χρηση του τα μελη!
Διαβαστε ειναι κατατοπιστικο! Απο τα λιγα αξιοπιστα forum μεταφυσικης που δεν μοιραζουν ξορκακια οπως κανει και η Αιθηροη εδω! Απαγορευεται!
Προσδεθειτε και πλοηγειθειτε στην φρικη που λεγετε ου ια η αλλοιως το ποτηρακι των πνευματων!
Μετα απο αυτη την πλοηγηση κανεις δεν θα θελει να δοκιμασει.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!!! Ανοιγει Πυλες και αλλες διαστασεις αλλοκοτες και επικινδυνες!
το link:
http://esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&A...

Πιστευω πως καποια παιδια θα βγουν πολυ τυχερα που τυχη αγαθη τα εφερε εδω!
Γνωριζω πως οι νεοι θελουν να τα δοκιμαζουν ολα καμμια φορα και μεις οι πιο παλιοι!
Ομως ολα εχουν ενα τιμημα ! Τιμημα πολυ ακριβο που ισως καποιοι το αποφυγουν γιατι διαβασαν την αληθεια των πραγματων εδω!

OYIJA
εχω τρομοκρατηθει τωρα. εμεισ το καναμε για να μαθουμε για το μελλον μασ. ο λογοσ που σασ ρώτησα είναι γιατί εσεισ εδώ αληθινά μιλάτε διαφορετικά για όλα αυτά και το μυαλό μου μου έλεγε πωσ καλύτερα να ρωτήσω και εδώ. γιατί κάποιον που ρώτησα μου είπε πως αν προσευχηθώ πριν, τότε δεν υπάρχει κανένασ κίνδυνοσ. το κάναμε μονο τρεις φορεσ και ελπίζω να μην πάθουμε κάτι σοβαρό! η μία φίλη μου λέει πωσ συνέχεια έχει μια άσχημη μυρωδιά στην μύτη τησ. τι να κάνει; πω πω! τι θα παθαίναμε!!!!!!!!!!!!!!! καλα καταλαβα πωσ κατι δεν παει καλα. μονο εχτεσ δεν το παιξαμε και ηταν η μονη νυχτα που κοιμηθηκα καλα και η μονη μερα που δεν ενιωθα πωσ καποιοσ με παρακολουθει. σασ ευχαριστω πααααααααααρα πολυ! πρέπει τώρα εμείσ να κάνουμε κάτι; πέστε μου σασ παρακαλώ!

Για ολα τα undo και τα delete ρωτηστε την Αιθηροη! Απο οσο την ξερω ηδη χαρηκε πολυ που ακουστηκαν οι παραινεσεις και οι συμβουλες της και θα βοηθησει σιγουρα για να αποδιωξετε τα σκυμβαλα. σκουπιδια παει να πει, που ενδεχομενως να υπαρχουν ακομη στον χωρο σας η το χειροτερο επανω σας. Φτου κακα η γλωσσα μου. Δεν ηθελα να σας τρομαξω ομως οποιος παιζει με την φωτια στο τελος αν δεν προλαβει καιγεται! Μεχρι να σας απαντησει η Αιθηροη καλου κακου καψτε λιγο λιβανι στον χωρο σας, ενοειται ολο το σπιτι και διαβαστε και το Πιστευω εις ενα Θεο και οτι αλλες προσευχουλες ξερετε! Δεν κακο δεν κακο...........

OYIJA
σήμερα οι φίλοι μου επέμεναν να κάνουμε το oyija. εγώ δεν έκατσα μαζί τουσ. μόνο τουσ κοίταζα. τουσ έδειξα τισ απαντήσεισ σασ. μου ζήτησαν να σασ πω πωσ δεν έγινε τίποτα κακό. ίσα ίσα που ένιωθαν χαλαρά και λέγανε και αστεία και γελούσαν. εμένα όμωσ το στομάχι μου ήταν σαν πέτρα. και έχω άσχημη προαίσθηση. πωσ να τουσ πείσω πωσ αυτό που κάνουν είναι επικίνδυνο; κανόνισαν να συναντηθούν το σαββάτο και να το κάνουν ξανά. τι να κάνω;
αιθηρόη σε παρακαλώ σε χρειάζομαι. απάντησε μου μόλις δεισ το μήνυμα μου και ελπίζω μέχρι αύριο να έχω την βοήθεια σου!!!!!!!!!!!!

Kirka
Αυτό που λες είναι το λεγόμενο τραπεζάκι. Στην δική μας διάσταση υπάρχουν στοιχειά πνεύματα κλπ. Είχα μια φίλη που το έκάνε. Τι μου έχει πει λοιπόν. Με αυτό τον τρόπο κάνουμε τους έξυπνους και δεν υπολογίζουμε τα αποτελέσματα. Τα πάντα στη φύση έχουν δράση αντίδραση. Κάνοντας τραπεζάκι καλείς πνεύματα που είναι κατά βάση παγιδευμένα στη δική μας διάσταση. Αυτά που είναι παγιδευμένα είναι ψυχές αμαρτωλές που δεν έχουν καταφέρει να φύγουν. Και όχι ο παππούς σου η γιαγιά σου που εσυ νομίζεις οτι καλείς. Αυτό το πνεύμα που εσυ πιάνεις εκείνη τη στιγμή του δίνεις τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή μαζί σου και το φέρνεις στη πραγματικότητα σου, μετά πως το διώχνεις? Ε? Τι ωραία που είναι να κάθεσαι και να γελάς και όλα να τα παίρνεις στα αστεία?
Εχθές σου έδωσα την απάντηση αυτή βλέποντας απλά την ερώτηση και όχι τη συζήτηση. Είσαι με τα καλά σου? Μετά απο τέτοια ενημέρωση και εσύ έπαιξες με αυτό? Στην Ιατρική λένε ότι η πρόληψη είναι αυτή που σώζει, όχι η θεραπεία. Αν συμβεί κάτι χειρότερο απο αυτό? Αν έχει ήδη κάτι συμβεί? Πόσο δύσκολο είναι ένας άνθρωπος να σκεφτεί πριν πράξει?

spathi - Mαρια Παυλίδου
ΓΙΑ ΔΕΣ ΑΥΤΟ
\\\Από την φύση του κακός Ο πίνακας Ouija
Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι οι πιο πολλοί κορυφαίοι ερευνητές του υπερφυσικού πιστεύουν ότι το Ouija είναι ένα πολύ επικίνδυνο εργαλείο και θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγεται.
Ο Brad Steiger, ένας από τους πιο πολυγραφείς συγγραφείς σε υπερφυσικά θέματα, έχει εκφράσει επανειλημμένως την αντίθεση του τόσο στην χρήση όσο και στην κατοχή ακόμα του πίνακα Ouija. Στο άρθρο του "Mothers, Don't Let Your Children Grow Up to Play with Ouija Boards" (μητέρες, μην αφήνετε τα παιδιά σας να μεγαλώσουν παίζοντας με τον πίνακα Ouija), αφηγείται τη συνέντευξη που πήρε από μια 17χρονη κοπέλα η οποία πειραματιζόταν με το Ouija με απρόβλεπτες συνέπειες.
Όπως γράφει "πίστευε ότι είχε τις γνώσεις για να επικοινωνήσει με πνευματικές οντότητες μέσω του πίνακα αλλά δυστυχώς δεν είχε προνοήσει στο να έχει μια συνετή συμπεριφορά ώστε να φυλαχτεί από τις αρνητικές συνέπειες."
Ο Dale Kaczmarek, ιδρυτής της 'Κοινότητας Ερευνών Φαντασμάτων' αναφέρει στο άρθρο του "Ouija: Not a Game" (Ouija δεν είναι παιχνίδι): "Θα συμβούλευα όλους τους ανθρώπους να μην κάνουν χρήση του Ouija, της αυτόματης γραφής ή να κάνουν σεάνς (συγκεντρώσεις με σκοπό την επίκληση πνευμάτων). Τα περισσότερα από τα πνεύματα που ανταποκρίνονται στην επίκληση μέσω του πίνακα Ouija είναι αυτά τα οποία κατοικούν στα χαμηλότερα υποπεδία του αστρικού πεδίου."
Ένας από τους πιο αξιόλογους υπερφυσικούς ερευνητές, ο Hans Holzer, προειδοποιεί επίσης για τον πίνακα Ouija. Ο συγγραφέας Edmond C. Gruss, στο βιβλίο του "The Ouija Board: A Doorway to the Occult" (ο πίνακας Ouija: μία Πύλη για το Απόκρυφο) επισημαίνει ότι ο Holzer είπε: «Θα συμβούλευα όλους όσους χρησιμοποιούν τον πίνακα Ouija ως ένα παιχνίδι που ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές, να το σκεφτούν ξανά. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα - ομολογώ πως είναι σπάνια αλλά αξιοσημείωτη - όπου ένας από αυτούς που συμμετέχουν στην επίκληση να είναι ένας γνήσιος διάμεσος χωρίς να το γνωρίζει. Σε αυτή την περίπτωση, ο πίνακας μπορεί εύκολα να λειτουργήσει ως δίοδος για ένα εκσαρκωμένο άτομο ώστε να πάρει τον έλεγχο του διάμεσου κάτω από ανεξέλεγκτες συνθήκες».///

Αιθηρόη - aoratos naos
Ασχολείστε με κάτι το οποίο είναι επικίνδυνο. Μίλησε τους. Βρες τον τρόπο να καθίσετε όλοι μαζί και να το ψάξετε περισσότερο το θέμα. Επέμενε! Είμαι σίγουρη πως μπορείς να τους πείσεις να το ερευνήσετε το θέμα.
Γνωρίζεις τους φίλους σου. Βρες τον τρόπο. Απλά κάντο!

Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Εύχομαι μόνο να μην συμβεί κάτι άσχημο και να καταλάβουν έγκαιρα πως δεν είναι παιχνίδι τέτοιου είδους επαφή με τον κόσμο του αόρατου. Πρόκειται για μια πύλη. Πύλη εξόδου, όσο και εισόδου. Εξόδου για οντότητες που μπορούν να απελευθερωθούν από εκεί και εισόδου διότι απομυζούν την ενέργεια των αδαών χρηστών για να δυναμώσουν οι οντότητες που έχουν ελκυστεί από το κάλεσμα.

Δυστυχώς στα τόσα χρόνια, έχω ακούσει πολύ λίγες περιπτώσεις, από τις οποίες βγήκε κάτι καλό από την χρήση του Ouija. Και οι συγκεκριμένοι χρήστες ήταν έμπειροι, προετοιμασμένοι, γνώριζαν, δεν υπέρβαλαν και ξεχώριζαν ποιος είναι τι. Είχαν την γνώση και την δύναμη να αποκλείουν και να απωθούν κάθε αρνητικό, ή αδύναμο, ή μη αρμόδιο σε αυτό που επιθυμούσαν. Και δεν επιδίωκαν να μάθουν μέλλον ή να βγάλουν κάποιο υλικό κέρδος. Δεν το χρησιμοποίησαν σαν να είχαν μπροστά τους μια χαρτορίχτρα. Και για να φτάσουν σε σημείο να νιώσουν πως μπορούσαν να λάβουν αληθινές και μη βλαβερές πληροφορίες, προσπαθούσαν μήνες επί μηνών για την κάθε μία και κάθε φορά φρόντιζαν να είναι προστατευμένοι και σε αγρύπνιση πνευματική.

Ilia:
Εχει δικιο η Αιθηροη η χρηση του τραπεζιου ειναι επικινδυνη αν δεν υπαρχουν εμπειροι χρηστες μαζι.Ειχα κανει κ εγω επειδη κατι φιλοι ειχαν περιεργεια να δουν πως ειναι ευτυχως με καποιον εμπειρο μαζι αλλα παρολα αυτα ολο το βραδυ εμεινα αγρυπνη διοτι εβλεπα σκιες σε ολο το σπιτι κ ακουγα φωνες να μιλουν σιγα.

Kara - Λευκονόη:
Ολημέρα .......
Ouija μου θύμησες μια δική μου ανάλογη εμπειρία που θα ήθελα να είχα ένα μαγικό μολύβι να την διαγράψω από την μνήμη μου αν και ίσως με προφύλαξε από αλλά χειρότερα
Πάνε πολλά χρόνια από τότε ...ήμουν 16 ήρθε στην παρέα μας ένας άντρας γύρω στα 30 που με τις περιγραφές του για όλα αυτά τα μυστήρια του απόκρυφου μας είχε όλους κρεμασμένους από τα χείλη του , αν και εγώ τον φοβόμουν λίγο κυρίως τα μάτια του ,αισθανόμουν ότι το καταλάβαινε .....τέλος πάντων μας είπε λοιπόν ότι αν θέλαμε μπορούσαμε να δοκιμάσουμε τον πινάκα Ouija μας έπεισε να βρεθούμε στο σπίτι του ένα σαββατόβραδο ,παρόλο που δεν ήθελα να πάω κάτι η περιέργεια κάτι η αγνοία ,η πίεση από την παρέα μου (τους είχε πει ότι έπρεπε να είμαστε όλη η παρέα για να έχει δύναμη ο πινάκας )τελικά βρέθηκα σπίτι του με ανάκατα συναισθήματα
Όταν καθίσαμε γύρω από τον πινάκα και μας είπε τι πρέπει να κάνουμε και γυρνώντας προς εμένα μου είπε ότι μπορώ να καλέσω την γιαγιά μου .... εκείνη τη στιγμή την είδα να είναι απέναντι μου και να με κοιτά πολύ αυστηρά και να μου κουνάδι το δάχτυλο σαν να μου έλεγε ούτε να το διανοηθείς ,τρόμαξα και σηκώθηκα απότομα και δήλωσα ότι δεν θα το κάνω αν και έπρεπε να είχα φύγει εκείνη τη στιγμή δεν το έκανα όταν άρχισε να κουνιέται το ποτηράκι και να δίνει απαντήσεις άρχισα να χάνομαι και λιποθύμησα , όταν συνήλκα έφυγα σαν κυνηγημένη και όλο εκείνο το καλοκαίρι είχα εφιάλτες και μου συνέβαιναν διάφορα σκηνικά που δεν θα ήθελα να θυμάμαι πόσο μάλλον να γράψω Γιούτα όσο για την υγεία μου είχα πυρετό που ανεβοκατέβαινε χωρίς οι γιατροί να μπορούν να βρουν την αίτια ........... άκουσε την Αιθηρόη αφουγκράσου τον εαυτό σου που στο δείχνει (εμένα όμως το στομάχι μου ήταν σαν πέτρα.)
όλοι σου λέμε ότι είναι επικίνδυνο πολύ επικίνδυνο , και μείνε μακριά από αυτά μέχρι να έχεις τη γνώση και τη δύναμη να προστατεύεις και σένα αλλά και την παρέα σου .......

OYIJA
μόλισ γύρισα σπίτι και έτρεξα να σου πω αιθηρόη. απλά το έκανα! και η ευχή σου έπιασε! δεν ξέρω πωσ τους έπεισα και ούτε ξέρω από που έβρισκα όλα αυτά τα λόγια αλλά μπόρεσα και τουσ σταμάτησα! πετάξαμε και τον πίνακα και όλα. βέβαια βοήθησε που ο γιάννησ που ήταν κάπωσ γιατί όπου και να πήγαινε όλο κάτι του βρώμαγε. έπιανε με την μύτη του μια άσχημη μυρωδιά. παντού παντού. αχ τώρα αισθάνομαι πολύ ήσυχη μέσα μου γιατί έκανα κάτι καλό. έτσι δεν είναι; είμαι τόσο χαρούμενη και περήφανη για τον εαυτό μου που δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτ άλλο. είπα στουσ φίλουσ μου για την σελίδα σου και πιστεύω πωσ θα σε επισκεφτούν. τώρα όμωσ μασ φορτώθηκεσ γιατί έχουμε πολλέσ απορίεσ. χιχι! αχ δεν ξέρεισ πόσο χαρούμενη είμαι γιατί αν υπήρχε κάποιοσ που έφταιγε για όλο αυτό ήμουνα εγώ. εγώ το είχα ξεκινήσει και τουσ είπα τότε να το δοκιμάσουμε. και αυτό ήταν το χειρότερο για μένα. σε ευχαριστώ πολύ! σασ ευχαριστώ όλουσ! τώρα θα κυμηθώ πιο καλά. καληνύχτα καλή μου νεράιδα! δεν πειράζει που σε λέω έτσι ε; καληνύχτα! πολλά φιλάκια σε όλουσ!

ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΙΔΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ. ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ. ΕΙΜΑΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΑΓΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ? ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ? ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΑΤΙ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ. ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

OYIJA
μην ανησυχείσ γιάννη μου θα πάρεισ απάντηση. κοιτα σύμπτωση! βάλε alter εχει χαρδαβέλα για τουσ μάγουσ. i see you! call me if you don't sleep!

pan - nann
Γιαννη και Oyija να κανετε υπομονη σας παρακαλω να περιμενετε να γυρισει και να περιμενετε την απαντηση της γιατι απο οτι καταλαβαινετε και καταλαβαινω το θεμα ειναι παρα πολυ σοβαρο και οχι παιχνιδι

Αιθηρόη - aoratos naos
OYIJA:
Χαίρομαι κι εγώ μαζί σου!
Όλα γίνονται αρκεί να θέλουμε και να νοιαζόμαστε πραγματικά.

Γιάννη:
Μην φοβάσαι.
Θα φύγει η αίσθηση αυτής της δυσάρεστης οσμής σιγά σιγά.
Όπως και η ανατριχίλα που έχεις και κάνει την ραχοκοκαλιά σου να τεντώνει.
Σε 3-4 μέρες θα χαρώ να δω μήνυμα σου, πως όλα είναι όπως πριν.
Και παρακαλώ πολύ όλους σας, να μην ασχολείστε με πράγματα που δεν γνωρίζετε.
Θέλω να είστε καλά.
Να δώσετε προσοχή στα μαθήματα σας γιατί έχετε δύσκολη δουλειά μπροστά σας
και να απολαύσετε το καλοκαιράκι που έρχεται.
Σύμφωνοι;

Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 22:40:43

νικολας
Θα ηθελα να ρωτησω: αν πραγματικα αφωσιωθω στην μαγεια θα μπορω να εκτελεσω οτι μου κατεβει στο μυαλο πχ να αιωρουμαι πανω απο κτηρια με σκουποξυλο, να σηκωνω το ραβδι μου και να κανω μαγικα και να σκευτομαι κατι και να γινεται? Με λιγα λογια τι θα μπορω να κανω? Θα ηθελα να μου αναφερετε μερικα χαρακτηριστικα παραδειγματα απο την εμπειρια σας!! σας χιλιοευχαριστω

Ίλια
Η μαγεια αγαπητε μου δεν ειναι εκτελω οτι μου κατεβει στο μυαλο...εχει κανονες...κ μεχρι να φτασεις σε αυτο το επιπεδο πρεπει να εχεις πολυ υπομονη κ μπορει να παρει χρονια...πρεπει πρωτα να επικοινωνησεις με τον εσωτερικο σου εαυτο,να τα βρεις με τον εαυτο σου κ μετα....κ οχι δεν πετας με σκουπα....μην το επιχειρησεις αυτο το μονο που θα καταφερεις ειναι να παθεις κανενα κακο....

νικολας
ΘΑ ηθελα καποια παραδειγματα μαγειας!

Nenya
Αγαπητέ Νικόλα λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά στην "μαγεία" της πραγματικής ζωής δεν υπάρχουν τα εντυπωσιακά εφέ που βλέπεις στις ταινίες... Οπότε αυτός είναι ένας στόχος που εξαρχής δεν υφίσταται... Πρέπει να ψάξεις μέσα σου να βρεις ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο θέλεις να ασχοληθείς με τη Μαγεία...

Η πραγματική Μαγεία είναι η Τέχνη της Σοφίας και προϋποθέτει γνώση και μελέτη σε βάθος από φιλοσοφία μέχρι οτιδήποτε προάγει τη Ζωή. Για να φτάσει κάποιος στο σημείο να λέγεται "Μάγος" το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει είναι να γνωρίσει τον εαυτό του και την Αλήθεια του και να πολεμήσει τους προσωπικούς του "δαίμονες".

Ο τρόπος με τον οποίο δρα η Μαγεία δεν είναι ορατός. Μόνο τα αποτελέσματά της είναι ορατά. Οι σκέψεις δεν υλοποιούνται αμέσως. Και δεν είναι παιχνίδι. Κάποιος πρέπει να γνωρίζει όλους τους κινδύνους πρωτού αποφασίσει να ασχοληθεί με κάτι καθώς και τρόπους για να προφυλαχθεί. Αν κάποιος διαβάσει ένα ξόρκι κάπου και πάει να το εκτελέσει δεν σημαίνει ότι αυτόματα έγινε και Μάγος. Το να εκτελεί κάποιος ξόρκια χωρίς να έχει συναίσθηση των επιπτώσεων του μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει. Πρέπει να γνωρίζει πως ότι εκπέμπει στο σύμπαν του γυρίζει σαν μπούμερανγκ πίσω. Αν κάνει κακό ή αν προσπαθήσει να παρακάμψει την ελεύθερη βούληση κάποιου θα το πληρώσει με κάποιο τρόπο.

Πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός. Είμαι σίγουρη ότι στο μυαλό σου έχεις πλάσει μία εικόνα σε στυλ Χάρυ Πότερ όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι... Υπήρξαν πολλοί που από περιέργεια ή από τη βιασύνη τους να γίνουν "Μάγοι" έφτασαν στο σημείο να καλέσουν κακόβουλες οντότητες και να το πληρώσουν πάρα πολύ ακριβά. Υπήρξε κόσμος που κατέληξε με τέτοιου είδους ενέργειες στο ψυχιατρείο ή στο θάνατο.

Πρέπει να προσέχεις ποιους ανθρώπους θα εμπιστευτείς στην πορεία σου. Μείνε μακριά από βιβλιά του στυλ Σολωμονική... Μείνε μακριά από "παιχνίδια" με ποτηράκια ή πίνακες. Δεν είναι "μαγκιά"...

Πρέπει να έχεις αποκτήσει πολλές θεωρητικές γνώσεις πριν φτάσεις στο σημείο να περάσεις σε πρακτικό επίπεδο.

Ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε... Μη διστάσεις να ρωτήσεις! Να είσαι πάντα καλά!
Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤρι 8 Μαρ - 23:18:46

gioytzin
Ελπίζω να μπήκα στην σωστή σελίδα που είπατε και να μην μπήκα κάπου λάθος.

Για μένα μαγεία είναι ο κόσμος που αναζητούσα και που λαχταρούσα και δεν μπορώ να τον βρω σε αυτήν την πραγματικότητα που έχουν χτίσει η αλί και κάνουν την ζωή πιο σκληρή από τη είναι και στο τέλος μας αναγκάζουν να γενόμαστε ίδιοι με αυτήν. Ε όχι λυπάμαι εγώ παντός δεν την δέχομαι με πλιγονη με φοβίζει μου προκαλεί ανασφάλεια δεν ανήκω σε αυτών. το ξέρω ότι ύπαρχοι ι κακία στης σημερινές μέρες μας αλά αφτί δεν προσπαθούν να νικήσουν το κακό κάνοντας καλό προσπαθούν να νικήσουν το κακό κάνοντας κακό χωρίς να νοιάζονται για τα όνειρα του αλλού η αν πληγώνονται η η η!? αρκεί να επιβιώνουν ι ίδιοι γιατί πιστεύουν πως έτσι είναι οι ζωή ο ένας Τρώει τον άλλων για να επιβιώσουν αλλιώς δεν γίνετε? . τώρα τη αποτέλεσμα να περιμένεις για πείτε μου. έχω πληγωθεί παρά πολλές φορές από αυτήν την ζωή διότι αλά πίστευα και αλά αντίκρισα. και δεν φταίει η ζωή διότι οι ζωή είναι Δώρο απλός η αλί δεν ξέρουν να την σέβονται.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που επέλεξα την μαγεία.
Η μαγεία για μένα είναι ο κόσμος μου και κλείσθηκα σε αυτών και τον επέλεξα. νιώθω γαληνή ωραία ταξιδεύω στην μαγεία. όταν μπαίνω αιδώ χάνομε νιώθω ότι είμαι στο σπίτι μου. από αυτά που διαβάζω μου έρχεται να βάλω τα κλάματα από την συγκινήσει. είναι κάτι που το νιώθω και ξέρω ότι έχει να μου δόση πολλά και όταν λέω έχει να μου δόση πολλά δεν εννοώ υλικά αγαθά αλλά ψυχικά.

Επισείεις θέλω να βοηθάω. δεν λέω ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο και ούτε το πιστεύω αλά τουλάχιστον όσο μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω. θα βοηθήσω όσους με χρειάζονται η με χρειαστούν σε κάτι .

Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε τη σημαίνει για μένα οι μαγεία. τουλάχιστον όσο μπόρεσα διότι δεν μπορώ να τα περιγράψω με λόγια τα αισθήματα μου. είναι κάτι αόρατο μέσα μου. που τα λόγια είναι φτηνά πιστεύω και δεν έχουν τόσο δύναμη ώστε να τα καλύψουν. Μπορεί να έχουν αλά δεν βρίσκω άλλες λέξεις?
Δεν ξέρω αν είμαι κάπου λάθος αλά έτσι νιώθω!!!
Περιμένω απάντηση?

Αιθηρόη - aoratos naos:
Μάγος είναι αυτός που κατέχει τη Γνώση και τους τρόπους της έμπρακτης χρήσης της. Που γνωρίζει τα μυστικά της φύσης, με οτιδήποτε ορατό ή αόρατο αυτή περικλείει.

Και τώρα πάμε παρακάτω.
gioytzin:
Το πιο όμορφο σε εσένα, είναι η πρόθεση που έχεις και σε σπρώχνει προς την μαγεία. Το ξεκίνημα σου ήταν λάθος διότι έκανες αυτό που κάνουν οι περισσότεροι: αρχίζουν με ξόρκια, γητείες, τελετές χωρίς να γνωρίζουν τι είναι μαγεία.

Αυτό που αναζητάς, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έπραξες. Αυτός είναι και ο λόγος που σου είπα εξ αρχής, πως πριν από οτιδήποτε άλλο, μάθε, γνώρισε, μελέτησε, αναζήτησε.
Και μην πάψεις ποτέ. Η γνώση δεν έχει τέλος. Ποτέ δεν τα γνωρίζεις όλα. Διότι ποτέ δεν παύει η δημιουργία.

Ο anarxos απ ότι είδα βοήθησε πάρα πολύ. Και εδώ ας απαντήσω σε κάτι που είπε: πως δεν έχω να κερδίσω τίποτα. Κάνει λάθος όμως. Πάντα έχω να κερδίσω κάτι. Αν αυτή η προσφορά του δεν είναι κέρδος για όλους, τότε τι είναι;

gioytzin καρδούλα μου δεν θα σταθώ στη Σολομωνική που κυκλοφορεί ανάμεσα μας (η οποία δεν είναι αυτή που έγραψε ο Σολομώντας, αλλά ένα σύνολο από τελετές και επικλήσεις που συλλέχτηκαν από άγνωστους χρήστες της μαύρης μαγείας), ούτε πως παρέλειψες να αναφέρεις την χρήση της από εσένα και από τους φίλους σου. Πρέπει να φροντίσουμε να απαλλαγείς από τα επακόλουθα και να σε παρακαλέσω να είσαι πολύ προσεχτικός.

Άκουσε με:
1) Θα ήθελα να επιμένω κι εγώ σε αυτό που σου είπε ο anarxos: Πώς είναι οι φίλοι σου, πόσο έχουν επηρεαστεί και σε ποια σημεία.
2) Αν χρειάστηκε μία προσπάθεια για να δημιουργήσουμε κάτι, θα χρειαστεί τριπλή για να διορθώσουμε. Που σημαίνει πως θα πρέπει να επιμένεις, να έχεις υπομονή και θάρρος. Και πιστεύω πως τα έχεις και τα τρία.
3) Να βάλεις καλά στο νου σου, πως δεν είσαι μόνος σου.
4) Είσαι πιο δυνατός από όλα αυτά που σε περιτριγυρίζουν, από την στιγμή που αποφασίζεις να είσαι πιο δυνατός.

Πρόσεξε με τώρα: Όσο δίνεις σημασία και αξία (άρα ύπαρξη) σε αυτά που σε φοβίζουν, τόσο αυτά παραμένουν.
Θα σου πω ένα απλό παράδειγμα: Τους αόρατους φίλους των παιδιών. Βέβαια εδώ έχουμε να κάνουμε μόνο με δημιουργήματα της φαντασίας των παιδιών, αλλά το ζητούμενο μας είναι άλλο και αυτό θέλω να προσέξεις. Όσο τα παιδιά χρειάζονται και προσέχουν την ύπαρξη των αόρατων φίλων, αυτοί είναι εκεί. Πίστεψε με είναι ορατές φιγούρες για αυτά. Τους βλέπουν και τους ακούν. Μόλις χάσουν το ενδιαφέρον τους και προσηλωθούν σε κάτι άλλο, εξαφανίζονται.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους φόβους τους. Ο μπαμπούλας αποκτάει υπόσταση μέσα από το φόβο και την φαντασία. (σου θυμίζω και πάλι, πως δεν είναι το ίδιο πράγμα με αυτό που συμβαίνει με εσένα, αλλά ο τρόπος είναι ίδιος). Όταν τον αντιμετωπίσουν και κοιτάξουν κατάματα, διαπιστώνοντας πως δεν υπάρχει πραγματικά, γυρίζουν την πλάτη τους άφοβα και ο μπαμπούλας χάνεται.

Πού θέλω να καταλήξω: ο anarxos είχε και πάλι δίκιο. Περιμένουν να αποκτήσουν δύναμη. Και αυτό σημαίνει πως δεν την έχουν. Όπως σημαίνει πως εσύ τα διατηρείς ακόμα και βρίσκονται γύρω σου. Ασφαλώς και δεν τα θέλεις. Όμως υπάρχουν, τα φοβάσαι, τα βλέπεις, τα πιστεύεις (μην με παρανοήσεις, εννοώ πιστεύεις στην ύπαρξη τους), τα σκέφτεσαι. Πόσες φορές έχεις ακούσει για κάποιον που χάνουμε: «όσο θα τους έχεις μέσα στην καρδιά σου, θα ζούνε πλάι σου.»; Και πόσες φορές δεν έχεις ακούσει: «μην το σκέφτεσαι και αυτό θα φύγει!».

Λοιπόν για να καταλήξω και να μην σε μπερδέψω περισσότερο:
α) Μπορείς να τους γυρίσεις την πλάτη σαν να μην υπάρχουν; Θέλει θάρρος, το ξέρω. Αλλά μπορείς. Να τους αφαιρέσεις κάθε λόγο για να είναι εκεί. Και επειδή θα με ρωτήσεις τι εννοώ θα σου το κάνω εικόνα: Βλέπεις αυτό το άθλιο πλάσμα να στέκεται στην άκρη του δωματίου σου και να σε κοιτάζει. Θα κάνεις σαν να μην υπάρχει. Θα γυρίσεις την πλάτη σου. Σε ανατριχιάζει αυτό; Το ξέρω. Αλλά να επιμένεις σε αυτό. Δηλώνεις έτσι πως δεν έχει θέση εκεί, πως δεν υπάρχει και αυτό δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο από το να ακολουθήσει την ανυπαρξία που ορίζεις εσύ, ο οποίος το δημιούργησε, το κάλεσε. Θα πρέπει όμως να το κάνεις πραγματικά με όλη σου την δύναμη. Διότι μυρίζεται την πρόθεση σου. Να σου κάνει περισσότερο κακό δεν μπορεί. Θα το είχε κάνει ήδη.

β) Άρχισε να ασχολείσαι με άλλα πράγματα για λίγο καιρό. Ξεκούρασε λίγο το νου σου με πράγματα διαφορετικά. Βγες έξω, διασκέδασε με τους φίλους σου, γεύσου την ζωή και τον εαυτό των 16 χρόνων. Μην το ξεχνάς αυτό. Από εκεί και πέρα, μελέτησε για την φύση, για το πώς ανθοφορεί, για τον τρόπο που αναπτύσσεται και δημιουργεί. Βοτανολογία, γεωλογία, αστρονομία, ιστορία και ό,τι άλλο θέλεις, εφ όσων θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο. Διότι πώς θα το κάνεις αυτό αν δεν γνωρίζεις τον πλανήτη στον οποίο φιλοξενείσαι; Πώς θα καταλάβεις ποιος είναι ο ρόλος σου σε όλα αυτά αν δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να είσαι και να κάνεις; Και πώς μπορείς να αποφασίσεις, αν δεν γνωρίζεις όλα αυτά; Ένας κύκλος είναι, όπως βλέπεις.

Και πώς θα καταλάβεις την Μαγεία, αν δεν γνωρίζεις πώς λειτουργεί ο κόσμος στον οποίο ανακαλύπτεις και ζεις τον εαυτό σου; Γνωρίζεις πως τα φυτά έχουν συνείδηση; Πώς αισθάνονται με τον δικό τους τρόπο; Πώς αγαπάνε; (ένα παράδειγμα σου φέρνω).

Και τέλος θέλω να σου πω κάτι: Η Μαγεία, είναι μία σπουδαία τέχνη και επιστήμη, που απαιτεί γνώση στα πάντα. Παρόλα αυτά, δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Σίγουρα αλλάζει την συνειδητότητα του αναζητητή, του Μάγου. Και αυτός με την σειρά του προσφέρει ανάλογα στον κόσμο που ζει. Το ίδιο όμως μπορεί να κάνει και ένας απλός άνθρωπος, με μια απλή πράξη. Τις σημαντικότερες αλλαγές στον πλανήτη μας, συχνά τις φέρνουν πράξεις που μοιάζουν ασήμαντες. Δεν έσωσαν «θεοί» τον πλανήτη μας.

Χμ…. το αντίθετο θα έλεγα.

Τα σπουδαιότερα κατορθώματα άνθρωποι τα έπραξαν χρησιμοποιώντας την θέληση τους, το μυαλό τους και την αγάπη τους για την ανθρωπότητα.

Η γενιά σου έχει αναλάβει την δυσκολότερη δουλειά. Και μόνο η επιλογή να βρίσκεσαι εσύ εδώ, σε αυτή την εποχή των δύσκολων και μεγάλων αλλαγών του πλανήτη και της ανθρωπότητας, σημαίνει πολλά. Και να είσαι περήφανος γι αυτό. Φρόντισε λοιπόν να μην πάει χαμένη αυτή η ευκαιρία και γέμισε τον εαυτό σου με γνώσεις πάσης φύσεως.

Τα ξόρκια και οι γητείες δεν θα σε πάνε πουθενά. Ένα δυνατό μυαλό, ένα ελεύθερο πνεύμα, μια γενναία καρδιά και καθαρό βλέμμα, μπορούν και εσένα να σε πάνε παντού, αλλά και την ανθρωπότητα σε καλύτερες εποχές. Και για όλα αυτά, χρειάζεσαι γνώση. Το ισχυρότερο όπλο που μπορείς να έχεις. Αυτό που επί αιώνες τόσοι πολέμησαν να μην το έχεις ούτε εσύ ούτε οι γονείς σου και οι πριν από αυτούς.

Η «τύχη» είναι, να ζεις σε μια εποχή που μπορείς να έχεις πρόσβαση στην γνώση. Το μόνο που χρειάζεται, είναι ανοιχτό μυαλό και να μην αφήνεις κανέναν να αποφασίζει για σένα τι είναι σωστό και τι λάθος.

Όσο για το ότι υπάρχει γύρω σου μόνο κακία: Δεν είναι έτσι. Και η καλοσύνη υπάρχει και η συμπόνια. Αρκεί να κοιτάξεις πιο προσεχτικά. Οι άνθρωποι είναι δυστυχισμένοι και πλανεμένοι.

Χμ… θα σου πω μια ιστορία που αγαπώ ιδιαίτερα:

Μία μέρα αποφάσισαν δύο άνθρωποι, ο καθένας από διαφορετικά μέρη,
να φύγουν από τον τόπο τους και να πάνε σε μια μεγαλύτερη πόλη...
Μάζεψαν και πήραν μαζί τους, όσα πράγματα μπορούσαν να κουβαλήσουν.
Μετά από πολλές μέρες, φτάνει ο πρώτος έξω από τις πύλες μιας μεγάλης πόλης.
Εκεί στην άκρη του δρόμου, καθόταν μια γριούλα πάνω σε έναν βράχο και ξεκουραζόταν.
Ο ξένος την πλησίασε...
Ξ - Καλησπέρα κυρούλα!
Γ - Καλησπέρα και σε σένα γιε μου.
Ξ - Γιαγιά από αυτά τα μέρη είσαι;
Γ - Τι θέλεις να μάθεις γιε μου;
Ξ - Δεν είμαι από εδώ. Έφυγα από το χωριό μου και ψάχνω να βρω μια πόλη με καλούς και
ευγενικούς ανθρώπους που να νοιάζονται ο ένας με τον άλλον. Ξέρεις αν σε αυτήν την
πόλη ζουν τέτοιοι άνθρωποι;
Γ - Στο χωριό που ζούσες πριν, τι άνθρωποι ζούσαν;
Ξ - Άνθρωποι καλοσυνάτοι με ευγένεια και καλή καρδιά.
Γ - Τότε πέρνα... Τέτοιους θα βρεις κι εδώ.
Και ο ξένος αφού την ευχαρίστησε, όλο χαρά συνέχισε τον δρόμο του και μπήκε στην πόλη.
Δεν πέρασαν μερικές ώρες και σε λίγο φάνηκε και ο δεύτερος.
Ξ - Καλησπέρα γιαγιά!
Γ - Καλησπέρα και σε σένα γιε μου. Τι σε φέρνει στα μέρη αυτά;
Ξ - Έφυγα από την πόλη μου και ψάχνω να βρω μια άλλη με καλούς κι ευγενικούς
ανθρώπους για να ζήσω. Εδώ πώς είναι οι άνθρωποι;
Γ - Στην πόλη σου πώς ήταν;
Ξ - Στην πόλη μου ζούσαν κακοί και δύστροποι άνθρωποι που νοιάζονταν μόνο για τον
εαυτό τους.
Γ - Και εδώ γιε μου τους ίδιους ανθρώπους θα βρεις.
Του είπε κουνώντας το κεφάλι της.
Κι ο ξένος μάζεψε πάλι το δισάκι του και συνέχισε το δρόμο του ψάχνοντας για την επόμενη πόλη.

Χμ…. πάλι είπα πολλά.

Ξεκίνα με αυτά και όπως είδες εδώ έχεις φίλους που νοιάζονται. Εντάξει;

gioytzin
Σε ευχάριστο παρά πόλη μα παρά πόλη δεν φαντάζεστε πόσο με έχετε βοηθήσει κηρία Αιθηροη.
Οπός και τα αλά παιδία.
Ειλικρινά ένα Όνειρο μου έχει πραγματοποιηθεί διότι πάντα ήθελα να γνωρίσω άτομα σαν εσάς με καλοσύνη που προσφέρουν και θέλουν να μοιράζονται γνώσης και αισθήματα χωρίς αντάλλαγμα πόλη απλά γιατί το νιώθουν. σας ευχάριστο όλους σας δεν πίστευα πως θα έβρισκα ποτέ μου άτομα σας εσάς και ωμός σας βρήκα. Και πιστεύω πως δεν είναι κάτι τυχαίο είναι σημάδι
Σας ευχάριστο πολύ όλους σας.
Και τον θεό που με έφερε δίπλα σας.

Κηρία Αιθηροη μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε μερικά βιβλία που θεωρείται ότι πρέπει να τα διαβάσω σαν αρχή. ώστε τα αγοράσω και να έχω μερικές γνώσης . μην κάνω πάλι κανένα λάθος και πάρω κάτι που να μην το γνωρίζω. η παιδία εσείς έχετε τίποτα να μου προτείνετε.?

Αιθηρόη - aoratos naos:
Προσπαθώ να βρω και κάποια βιβλία για την call. Θέλω να κοιτάξω τι υπάρχει στα βιβλιοπωλεία από αυτά που έχω στο νου. Θα ασχοληθώ αυτές τις μέρες και θα πως και στους δυο σας. Αργώ λιγάκι κάποιες φορές αλλά δεν ξεχνάω. Εντάξει;
Εσύ θέλω να είσαι χαρούμενος, να μην φοβάσαι και να φροντίζεις το νου σου σαν το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο. Και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να διαλέγεις προσεχτικά την τροφή του.
Σύμφωνοι;

Χμ.....
Πρέπει να σου πω και εγώ ευχαριστώ gioytzin!
Για αυτό που είσαι και θα γίνεις!

gioytzin
Σας ευχάριστο πολύ για τα καλά σας λόγια.
Με κάνετε να νιώθω κάπως παράξενα δεν ξέρω.
Αλά παντός ότι και να γίνω θα το χρωστάω σε εσάς και στα παιδία.

Αιθηρόη - aoratos naos:
Σε σένα θα το χρωστάς. Αυτό μην το ξεχάσεις ποτέ!
Κανείς δεν μπορεί να σε κάνει κάτι που δεν είσαι.
Γι αυτό φρόντισε για το καλύτερο. Δικός σου ο κόπος, δικός σου και ο καρπός.

Να είναι μόνο καλός, διότι πολλοί τρέφονται από τους καρπούς που παράγουμε.

Πήγαινε τώρα να ξαπλώσεις γιατί ύπνος σου χρειάζεται σίγουρα.
Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤετ 9 Μαρ - 2:23:31

Χριστινα
Την ζεστη μου καλησπερα σε αυτη την γλυκια παρεα...!
Τι κανετε...?!
Ειχα να μπω αρκετω καιρο στον αορατο ναο και μου λυψατε...!

Αιθηροη μου... Πως εισαι...?!
Σου εχω μεγαλη εμπηστοσυνη και εσενα και ολα τα παιδια...
Σε παρακαλω βοηθησε μας!!! Εξηγισε μας τι πρεπει να κανουμε!
Οταν πηγενω στο σπιτι του gioytzin αισθανωμαι πραγματικα οτι καποιος με παρακολουθη και οτι δεν ειναι μονο ενας!!! Σε αυτο το σπιτι εχου σημβει πολλα με αποτελεσμα οταν πηγενω να νιωθω οτι πνηγωμε!!! Του το λεω μα η απαντηση που περνω ειναι Δεν θελω να το συzητησω! Τι να πω..?!

Οσο για τον διαλογισμο, του λεω πως δεν θελω να κανουμε τπτ στο σπιτι του γιατι δεν νιωθω καλα εκει μεσα, αλλα αυτος εχει τρελο πεισμα και μεγαλη περιεργια!!
Ε κι επιδι διαβασαμε πως κανουμε διαλογισμο για να ηρεμησουμε (Ε και τα προβληματα ειναι πολλα ειπα να το κανουμε). Eμεις καναμε οτι διαβασαμε στο ιντερνετ γραψαμε διαλογισμος και μας εβγαλε οδιγειες πως μπορεις να κανεις...!
Και επησης ελεγε οτι ο διαλογισμος δεν ειναι κατι επικυνδινο, ειναι ενας ιδανικος τροπος χαλαροσεις, απο ανχος,στρες,νευρα κ.τ.λ...
Δεν ειχαμε σκοπο να βγουμε εξω απο το σωμα μας και ουτε το καναμε... Απλα καναμε τον τροπο για χαλαροση...!

Αιθηρόη - aoratos naos
Χριστίνα μου, αναφέρεις κάποια πράγματα που με ανησυχούν αρκετά.
Χαίρομαι που παίρνεις σοβαρά κάποια πράγματα.

Η μαγεία δεν είναι παιχνίδι.

Γνωρίζω πως είναι ΚΑΤΙ που διεγείρει το νου και τις αισθήσεις. Σαγηνεύει διότι δείχνει να υπόσχεται πολλά, αν όχι σχεδόν τα πάντα.

Αλλά…

Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Θέλει κόπο. Θέλει πειθαρχία. Θέλει εγκράτεια. Θέλει γνώση όχι μόνο αυτής, αλλά πάνω από όλα, του ίδιου μας του εαυτού. Αν δεν γνωρίζεις τις δυνατότητες σου, τις ποιότητες σου, τις αληθινές αρχές σου, την ουσία σου, δεν μπορείς να πράξεις μαγεία.

Πολλοί μιμούνται και «νομίζουν» και παρασύρονται και εθίζονται και χάνουν την μαγεία και την ομορφιά της Μαγείας.

Και Μαγεία είναι η σοφία των νόμων της Ζωής.

Η Μαγεία δεν είναι κάτι που κατακτιέται και γίνεται κτήμα. Όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο, ξεκινάει ήδη λάθος και θα έχει να χάσει περισσότερα από όσα πιθανόν να κερδίσει.

Η Μαγεία είναι μια δύναμη, μια «Γνώση», που σου επιτρέπει να γίνεσαι το μέσον, να παρουσιάσει τον εαυτό της, την ύπαρξη της, την ισχύ της, την φύση της. Σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις την δύναμη της. Δεν χαρίζεται όμως σε κανέναν.

Απαιτεί σεβασμό. Και σεβασμός σημαίνει, αγγίζω κάτι απαλά χωρίς λαιμαργία και είμαι προσεχτικός για να μην βλάψω στο όνομα της, ούτε εμένα αλλά ούτε τους άλλους.

Πάλι επαναλαμβάνομαι, αλλά δεν με πειράζει και δεν κουράζομαι. Κι αν κουράζω εσάς, πάλι δεν πτοούμαι.

Ας έρθω σε σας τους δύο, Χριστίνα και Γιουτζίν:

Με ανησυχούν 2 πράγματα: 1) Που αισθάνεσαι παράξενα στο σπίτι του. Πως νιώθεις πως υπάρχει κάτι περίεργο και αρνητικό. Και 2) Η απάντηση που σου έδωσε, πως δεν θέλει να το συζητήσει.
Γιουτζίν έχεις επιβαρύνει πολύ το σπίτι σου. Θα ήθελα να ξέρω τι κάνεις. Και θα ήθελα να ξέρω αν λαμβάνεις υπόψη σου, πως ζουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί μέσα. Οτιδήποτε κάνεις, έχει άμεση επίδραση και στους άλλους.

Επείγει να καθαρίσεις την ατμόσφαιρα στο χώρο σου.

Δεν γίνεσαι ισχυρός αν διαπραγματεύεσαι με δυνάμεις αρνητικές. Γίνεσαι υποχείριο. Αφανίζεται η προσωπικότητα σου και αφομοιώνεσαι από κάτι που πίστεψε με, θα ρουφήξει όλη σου την ενέργεια, την ουσία και ό,τι καλό και λαμπερό μπορεί να υπάρχει μέσα σου. Το θρίλερ, άφησε το στην οθόνη της τηλεόρασης και μην το φέρεις στη ζωή σου.

Γνωρίζω τι θα μου πεις. Κι εγώ θα σε ρωτήσω….. γιατί είναι το σπίτι σου σκοτεινό;

Γνωρίζω επίσης πως δεν θέλεις να βλάψεις την Χριστίνα και κανέναν. Πως θέλεις παρέα σε αυτά που κάνεις. Πως γίνονται πιο ισχυρές οι όποιες πράξεις, όταν συμμετέχουν περισσότεροι από ένας. Και γνωρίζω επίσης πως δεν έχεις πάρει σοβαρά τους κινδύνους και πως τα θεωρείς απλά και προσβάσιμα.
Να σε ρωτήσω κάτι όμως; Πόσο δυνατός και πόσο έτοιμος και πόση γνώση έχεις, αν χρειαστεί να παλέψεις για την ψυχή σου, ή την ισορροπία του νου σου, ή κάποιου άλλου, σε περίπτωση που χρειαστεί;

Λένε, πως με κάποιο τρόπο μπορείς να δεις τον «διάβολο» στον καθρέφτη σου. Δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει, πως θα τον δεις, εάν τον έχεις μέσα σου. Και όταν λέω διάβολο, δεν εννοώ το γνωστό πρόσωπο που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον, σαν τσομπανόσκυλο να μαζεύει τα έρμα τα προβατάκια στο μαντρί. Μιλάω για την εικόνα που εκφράζει κάθε αρνητικό και βλαβερό, που κρύβεται μέσα μας.
Γιουτζίν, πρώτα πρέπει να κατακτήσεις τον εαυτό σου και μετά να ξεκινήσεις για τα υπόλοιπα.

Θέλεις να δοκιμάσεις κάτι όμορφο;

Πήγαινε στην εξοχή. Σε μέρος ανοιχτό με δέντρα και ησυχία, μακριά από τους ήχους της πόλης που πληγώνει αθόρυβα την αρμονία και την ηρεμία μέσα μας. Κάθισε κάτω από ένα δέντρο και απλά χαλάρωσε και αφουγκράσου την φύση. Την μαγεία της και την δύναμη της ζωής που δονείται και πάλλεται γύρω σου. Δεν συγκρίνεται με όλα τα άλλα, που μπορεί να κάνεις μέσα στους 4 τοίχους ενός δωματίου.

Από την αρχή έκανες κατανοητό πως θέλεις να γίνεις Μάγος.

Η τέχνη της μαγείας (κάποια επίπεδα της!!), μπορείς να μάθεις και να γνωρίσεις. Με κόπο, χρόνο, σεβασμό, υπομονή, επιμονή, αγάπη και γνώση.

Μάγος όμως δεν γίνεσαι.

Μάγος «Είσαι». Αν δεν Είσαι, δεν γίνεσαι.

Ακούω και διαβάζω για χιλιάδες μάγισσες και μάγους. Έχουν την βεβαιότητα πως είναι.
Και ο κόσμος παραμένει ίδιος και δεν αλλάζει. Και το λέω αυτό, διότι αν ήταν αυτό αλήθεια, ο κόσμος θα ήταν διαφορετικός.

Το να πράττει κανείς ξόρκια και να κάνει φίλτρα, το να έχει κάποια βιβλία και εργαλεία, το να συγγενεύει με ανθρώπους που γνώριζαν να θεραπεύουν ή να χρησιμοποιούν βότανα και τεχνικές, δεν σημαίνει πως είναι μάγισσα ή μάγος.

Ο φαρμακοποιός, δεν είναι γιατρός.

Ο Μάγος της ζωής, είναι ο σοφός της φύσης. Προστατεύει τον εαυτό του, τους γύρω του, τον πλανήτη που ζει και το σύμπαν που τον αγκαλιάζει με όλους τους μικρούς και μεγάλους τρόπους που μπορεί να κατέχει. Διότι γνωρίζει πως η δύναμη του, πηγάζει από όλα αυτά.

Χριστίνα, έχεις χρέος στον εαυτό σου να τον προστατέψεις. Δεν θα κάνεις ποτέ, κάτι που δεν θέλεις και νιώθεις πως σε βλάπτει.

Στο ίντερνετ μπορείς να βρεις πολλά πράγματα. Όταν κάνεις αναζήτηση, παράδειγμα για το πώς θα κάνεις διαλογισμό, κάνε και μια έρευνα για τις πιθανές παρενέργειες, πώς, τι, πότε, ποιος, γιατί, διότι. Όλα τα πράγματα έχουν μια καλή και μία κακή πλευρά. Μια θετική και μια αρνητική. Όταν πας να ψωνίσεις κάτι, κοιτάς να βρεις αυτό που θέλεις, ελέγχεις την ποιότητα, πόσο ασφαλές είναι, πόσο ανθεκτικό ή υγιεινό και ασφαλώς κοιτάζεις αν δύνασαι να πληρώσεις.

Αυτό σας ζητάω. Το αυτονόητο.

Ασχοληθήκατε με τον διαλογισμό. Αλλά τρομάξατε. Γιατί κάτι δεν πάει καλά.

Και το περπάτημα απλό είναι. Όμως αν έχεις σπασμένο το πόδι σου, μπορεί να γίνει πολύ οδυνηρό.
Ο δια-λογισμός είναι κάτι πολυσύνθετο. Μπορεί να είναι ακίνδυνος, αλλά μπορεί να γίνει και επικίνδυνος. Κι αυτό όταν υπάρχει πρόθεση αρνητική.

Call αν σε οδηγήσω να υποβληθείς σε πραγματικό διαλογισμό, θα τρομάξεις κι εσύ αν δεν είσαι έτοιμη για αυτό που θα ακολουθήσει.

Υπέροχο κι ακίνδυνο φρούτο το κεράσι, αλλά μπορεί να σε πνίξει αν δεν προσέξεις και το φας λαίμαργα (και αγνοείς πως έχει κι ένα κουκούτσι μέσα του).

Έγραψα πάρα πάρα πολλά…

Και καλώς έπραξα εάν έστω το διαβάσετε προσεχτικά.

Γιουτζίν μόνο ένα ζητάω από εσένα, διότι θέλω να καταλάβω κάποια πράγματα:
Αυτά που δεν έχεις αναφέρει ως τώρα.

Δεν θα πω τίποτα παραπάνω. Ξέρεις…. Και ξέρω.

Εσύ αποφασίζεις.

Χριστίνα να αγαπάς την αναπνοή σου! Μην επιτρέπεις σε τίποτα να την πνίγει. Καταλαβαίνεις;

Θέλω να προσέχετε και οι δύο σας…. και όλοι οι υπόλοιποι σαν τους δυο τους.
Nenya

Nenya

Περί Μαγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί Μαγείας   Περί Μαγείας Icon_minitimeΤετ 9 Μαρ - 3:09:06

gioytzin
Παιδία θέλω να κάνω μια ερωτήσει μετά από μια γητειά μπορείς να ξανά χρισιμιοπηοισις το κερί σε κάποια άλλη.
Η να τα αφήσεις να καούν.?
Και αν μπορείς να τα ξανά χρισιμηιοποιησεις είναι το ίδιο δυνατά η χάνουν την δύναμη τους τα κεριά.

kirka
Κανονικά πρέπει να καούν και να θάψεις σε μια γλάστρα αλλά εξαρτάτε απο την γητεία. Εκτός αυτού μάλλον τοσο καιρό δεν καταλαβαίνεις τι λέμε. Είσαι κολλημένος.

gioytzin
rotao gia na ksero

kirka
ναι αλλα είπαμε οτι πρέπει να ηρεμήσει λίγο το κεφάλι σου απο αυτά! Γιατί το κάνεις αυτό και είσαι ανυπόμονος. Σε καταλαβαίνω είναι της ηλικίας αλλα εδώ έχεις τόσους ανθρώπους δίπλα σου να σε καθοδηγούν. Για να κάνεις ένα ξορκι έχει ολόκληρη διαδικασία όπως και ο άνθρωπος που θα το κάνει. Εσύ ακόμα δεν είσαι έτοιμος προσωπικά πως θα εκτελέσεις ξόρκι? Θέλει οραματισμό, αυτοσυγκέντρωση καθαρότητα σκέψεων κλπ. Εσύ φορτίζεις τον εγκέφαλο σου με τόσα πράγματα που μετά μπερδεύεσαι αν πάς ένα βήμα κάθε φορά. Οι απαντήσεις και οι λύσεις θα έρθουν μόνες τους.

Περί Μαγείας
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Η Τέχνη της Μαγείας...
» Περί Ανθρώπων
» Περί Διαλογισμού
» Περί ομορφιάς
» Περί Φύσεως

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΑΟΡΑΤΟ ΝΑΟ.-
Μετάβαση σε: