| Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... | |
|
+33ηλίανθος Στέφανος 15katerina djlife iamfree Σαπφώ βαγγελης1234 ba a ktsou markos anarhos ahilleas kirka Λητώ giannisel ΓιώργοςΦ. ANIMA ΑΓΓΕΛΙΚΗ ilia sofaki ΠΕΛΑΣΓΟΣ vana marilena Αθάνωρ elgr lordos Άρης maggisoula ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ioessa romantiki angels1 romantikos Αιθηρόη 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τετ 7 Σεπ - 19:25:35 | |
| Πολλές αλλαγές! Έχετε κάνει θαύματα εδώ μέσα!!!!!! Μπράβο σας! Άντε να δούμε πότε θα προσφέρω κια εγώ κάτι της προκοπής! Η λουφαδόρα! Το λέω μόνη μου πριν το σκεφτείτε εσείς!!!! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τετ 7 Σεπ - 19:29:49 | |
| Και καλώς ήρθατε όλοι οι καινούργιοι! Οι καινούργιοι καινουργιοί! | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Τόπος : ονειροχωρα Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 668
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Πεμ 8 Σεπ - 10:43:39 | |
| | |
|
| |
angels1
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1252
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τρι 20 Σεπ - 7:56:09 | |
| Αιθηρόη για σένα
απόσπασμα απο το εργο του φιλήμονα...ο συρακούσιος
Σεις θεατές, εγώ είμαι εκείνος που κανένας δεν μπορεί να μου κρυφτεί, που κάνει ή πρόκειται να κάνει ή έχει ήδη κάνει προ πολλού κάτι κακό ή κάτι καλό ,ο αέρας που θα μπορούσε να πει κανείς θεό.Γιατί εγώ είμαι πανταχού παρών, ιδιότητα που έχει ένας θεός, εδώ στην Αθήνα, στην Πάτρα, στην Σικελία, σε όλες τις πόλεις, στα σπίτια , μέσα σε όλους σας.Δεν υπάρχει τόπος χωρίς αέρα, Και όποιος είναι πανταχού παρών, είναι αναγκαστικά και παντογνώστης.
| |
|
| |
ANIMA
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 47
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Δευ 21 Νοε - 3:27:10 | |
| Επισκεπτόμουν κι εγώ τον παλιότερο Ναό,αλλά ποτέ δεν είχα γίνει μέλος απλά σας διάβαζα.Απο τότε θυμάμαι ότι όταν είχα πρωτομπεί η ψυχή μου ένιωσε...τόση Χαρά!!Συγχαρητήρια σε όλους για όσα προσφέρετε!Έχετε την Αγάπη μου!!Αιθηρόη τα λόγια σου τα νιώθω τόσο οικεία, σα να σε ξέρω απο πάντα!!Έχεις όλη μου την Αγάπη γι αυτό που προσφέρεις ....γι αυτό που Είσαι!! | |
|
| |
Αιθηρόη Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Δευ 21 Νοε - 20:56:40 | |
| Όμορφα κοιτάς... όταν η ομορφιά μέσα σου κατοικεί...
Ευχαριστώ πολύ... και για όσα νιώθετε... και για όσα είστε...
Σας αγαπώ πολύ...
| |
|
| |
ΓιώργοςΦ.
Ηλικία : 51 Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 10
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Κυρ 26 Φεβ - 22:37:50 | |
| Το όνειρο μου πάντα ήταν, να περπατήσω όλο τον κόσμο ταξιδεύοντας. Προς το παρών ταξιδεύω με την σκέψη μου. Παίρνω καύσιμα από θαυμάσιες ιδέες και μυαλά και ταξιδεύω. Και καθώς ταξιδεύω ανακαλύπτω περισσότερο κόσμο και εαυτό. Ο αόρατος ναός είναι το αγαπημένο μου λιμάνι που, μου ναυλώνει καράβια για να κάνω κάποια ταξίδια. Θαυμάσια ταξίδια! Σας ευχαριστώ! Αιθηρόη σ ευχαριστώ ιδιαιτέρως! | |
|
| |
giannisel
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 09/05/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 9
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τετ 9 Μάης - 9:08:34 | |
| Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά! Τον συνιστώ σε όλους τον aorato nao. | |
|
| |
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τετ 9 Μάης - 10:17:09 | |
| giannisel καλώς όρισες...να'σαι καλά... | |
|
| |
sofaki
Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 252
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Πεμ 10 Μάης - 11:34:03 | |
| Καλώς όρισες καλέ μας giannisel και να είσαι καλά πάντα! | |
|
| |
sofaki
Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 252
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Πεμ 10 Μάης - 11:35:24 | |
| | |
|
| |
Λητώ
Ηλικία : 56 Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 11
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Κυρ 13 Μάης - 22:22:08 | |
| Ναός χαλάρωσης, γαλήνης, ομορφιάς. Ναός που σε ταξιδεύει, που σε χαλαρώνει με ανθρώπους ζεστούς και φιλόξενους γύρω του. Τί άλλο να ζητήσει κανείς? Είστε υπέροχοι όλοι σας παιδιά και πραγματικά σας απολαμβάνω. Χάρηκα που ήρθα κοντά σας και προπάντων που με δεχτήκατε. | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Τόπος : ονειροχωρα Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 668
| |
| |
kirka
Ηλικία : 38 Τόπος : Athens Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 93
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τετ 30 Μάης - 14:16:27 | |
| O Αόρατος Ναος είναι ο ναός της ψυχής μου, το σπίτι που πάντα είναι εδώ με ανοιχτή τη πόρτα και Η Αιθηρόη αυτή που θα με αγκαλιάσει χωρίς λέξη μαζί με όλους όσους πέρασαν το κατώφλι. Ευχαριστώ που είσαι εδώ, ευχαριστώ όλους όσους ειναι εδω και γεμίζεται τα δωμάτια αυτά. Δε ξεχνώ. | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Παρ 1 Ιουν - 11:11:32 | |
| | |
|
| |
Αιθηρόη Admin
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Πεμ 7 Ιουν - 12:48:03 | |
| | |
|
| |
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τρι 12 Ιουν - 23:56:11 | |
| | |
|
| |
romantiki
Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα Ημερομηνία εγγραφής : 14/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 72
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τρι 18 Σεπ - 7:31:39 | |
| Αιθηρόη μου καλημέρα! Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που βλέπω να αυξάνονται τα μέλη μας!!! Χαίρομαι πάρα πολύ!!!!! Θέλω να δω ποιος θα είναι ο 1000οστός.
Καλημέρα σε όλους σας! | |
|
| |
Αιθηρόη Admin
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τρι 18 Σεπ - 14:22:18 | |
| Έλενα μου, ο αριθμός είναι... σχετικός. Και τον συγκεκριμένον, μην τον κοιτάτε καθόλου.
Άλλο τι φαίνεται και άλλο τι πραγματικά είναι.
Γνωρίζω... αλλά δεν με πειράζει...
Κατανοώ...
Δεν είναι άλλωστε αυτός ο στόχος μας... | |
|
| |
lordos
Ηλικία : 53 Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 202
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τρι 18 Σεπ - 20:14:47 | |
| Άλλο τι φαίνεται και άλλο τι πραγματικά είναι.
Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά, αλλά θα ήθελα να καταλάβω! Τι εννοείς σε αυτό σου το σχόλιο Αιθηρόη;
Να έχεις ένα καλό βράδυ αγαπημένη μας! | |
|
| |
Αιθηρόη Admin
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τετ 19 Σεπ - 12:17:49 | |
| Εννοώ...
Καλέ μου δεν έχει σημασία το "πόσοι"... αν είναι αυτό ακριβώς που αναγράφεται, ή αν είναι λιγότεροι στην πραγματικότητα και απλά... απλά...
Άσχετα λοιπόν από το αν είναι 100 - 300 - 500 - 900...
Εύχομαι να συμμετέχουν ενεργά περισσότεροι... όλοι κρύβουν από έναν θησαυρό... | |
|
| |
ahilleas
Ηλικία : 54 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 95
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τετ 19 Σεπ - 18:04:02 | |
| Σε τιμά αγαπητή Αιθηρόη που παίρνεις τέτοια θέση και που λες ανοιχτά την σκέψη σου! Ξέρω forum που μόνοι τους οι ίδιοι ανοίγουν λογαριασμούς για να φαίνεται μεγάλος αριθμός μελών. Και ξαφνιάζομαι συχνά που σε μικρό χρονικό διάστημα γίνονται χιλιάδες. Στο διάστημα που λειτουργεί ο aoratos naos, με την τακτική την δική τους θα έπρέπε να αριθμείτε πάνω από 20-30.000. Αυτό και μόνο δείχνει πως δεν είναι πειραγμένο το forum εδώ. Ακόμα κι αν κάποιοι έχουν ανοίξει διπλούς λογαριασμούς. Γιατί προφανώς αυτό εννοείς και το γεγονός πως δεν πήρες άλλη θέση, πραγματικά σε τιμά εξαιρετικά και εκφράζει τις ανώτερες ποιότητες σου.. Γι αυτό και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ.
Σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα την Αιθηρόη! | |
|
| |
lordos
Ηλικία : 53 Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 202
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Πεμ 20 Σεπ - 7:58:29 | |
| - ahilleas έγραψε:
- Σε τιμά αγαπητή Αιθηρόη που παίρνεις τέτοια θέση και που λες ανοιχτά την σκέψη σου! Ξέρω forum που μόνοι τους οι ίδιοι ανοίγουν λογαριασμούς για να φαίνεται μεγάλος αριθμός μελών. Και ξαφνιάζομαι συχνά που σε μικρό χρονικό διάστημα γίνονται χιλιάδες. Στο διάστημα που λειτουργεί ο aoratos naos, με την τακτική την δική τους θα έπρέπε να αριθμείτε πάνω από 20-30.000. Αυτό και μόνο δείχνει πως δεν είναι πειραγμένο το forum εδώ. Ακόμα κι αν κάποιοι έχουν ανοίξει διπλούς λογαριασμούς. Γιατί προφανώς αυτό εννοείς και το γεγονός πως δεν πήρες άλλη θέση, πραγματικά σε τιμά εξαιρετικά και εκφράζει τις ανώτερες ποιότητες σου.. Γι αυτό και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ.
Σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα την Αιθηρόη! Σε όσα γράφεις ahillea δεν θα διαφωνήσω καθόλου. Μα καθόλου! Καλή σας μέρα! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Κυρ 23 Σεπ - 10:26:15 | |
| Ψάχνοντας να βρω που είναι ένα θέμα να απαντήσω,πρόσεξα έναν αριθμό στην θεματική ενότητα της Αιθηρόης. Η απόφαση καρδιας,έχει 2.575 αναγνώσεις!! Φυσικά,ουτε διαγωνισμός γίνεται,ουτε μειώνεται η αξία του λόγου των υπολοίπων,κάθε άλλο!! Να ξέρετε πως ένα μήνυμα,θα βρει τον παραλήπτη του.Έστω και ένας είναι αρκετός. Δεν γνωρίζετε την επίδραση που έχετε και σας ευχαριστώ για όλα. Συνεχίζω το σκεπτικό με τις αναγνώσεις σε αντίθεση με την συμμετοχή. Συνήθως,έχουμε άποψη επι παντός επιστητού και κάνουμε ανούσιες κουβέντες του τύπου ''έτσι να περνά η ώρα''.'Όταν όμως ένας λόγος σκιρτά το μέσα μας,δειλιάζουμε. Η αναγνώσεις αυτές μπορεί να φέρουν κάποιον μπροστά σε μια άβολη απόφαση:να σηκωθώ απο την στάσιμη καρέκλα του νου και να κάνω το πρώτο βήμα,μόνος,χωρίς δεκανίκια,για να περπατήσω στα μονοπάτια αυτής της σκέψης ή να βυθιστώ πιο βαθιά στην στερεωμένη και άνετη θέση; Έπειτα,αν κάθεσαι σε ένα σημείο για πολύ καιρό,εκτος του ότι συνηθίζεις,πιάνεσαι,οι αρθρώσεις σκληραίνουν,παγιώνονται οι απόψεις. Λίγες διατάσεις,αργά-αργά. Καταλαβαίνω οτι ντρέπεστε μην πείτε καμιά βλακεία και φανείτε χαζοί. Σκέφτεστε το ''τι παραπάνω να πω εγω από όσα έχουν ήδη ειπωθεί;'' Ίσως φοβάστε οτι δεν θα γίνετε αποδεκτοί στην ήδη εδραιωμένη παρέα. Τα καταλαβαίνω όλα αυτά,γιατί δεν έχουμε καμία διαφορά. Μιλήστε,έχω ανάγκη να νιώσω την σπίθα μέσα σας. Φωτίστε τα σκοτάδια της μοναξιάς του πλήθους.
|
|
| |
anarhos
Ηλικία : 48 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 639
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τρι 25 Σεπ - 8:31:54 | |
| Η αλήθεια είναι ότι έγινε μια πολύ καλή συζήτηση σ αυτό το θέμα ladosifa. Και καλώς ήρθες και πάλι. Και ξέρεις πως το εννοώ. Χαίρομαι. | |
|
| |
| Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... | |
|