| Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... | |
|
+33ηλίανθος Στέφανος 15katerina djlife iamfree Σαπφώ βαγγελης1234 ba a ktsou markos anarhos ahilleas kirka Λητώ giannisel ΓιώργοςΦ. ANIMA ΑΓΓΕΛΙΚΗ ilia sofaki ΠΕΛΑΣΓΟΣ vana marilena Αθάνωρ elgr lordos Άρης maggisoula ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ioessa romantiki angels1 romantikos Αιθηρόη 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Αιθηρόη Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
| |
| |
romantikos
Ηλικία : 55 Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 66
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Σαβ 12 Μαρ - 15:15:03 | |
| Εγώ δεν θα αφήσω την άποψη μου για να γίνετε καλύτεροι. Γιατί και πριν στην άλλη διεύθυνση κάνατε πολύ σπουδαία δουλειά, αλλά και εδώ από όσα είδα είστε τέλειοι και θα παραμείνετε. Και αυτή η μορφή του Φόρουμ, σας προσθέτει πιο αρμονική εμφάνιση.
Θέλω να εκφράσω όμως, ότι θεωρώ τον Αόρατο Ναό μια μοναδική και φωτεινή οντότητα. Και λέω οντότητα γιατί αυτό έχει καταφέρει με την ζωή και δυναμικότητα που της δίνει η Αιθηρόη αλλά και οι υπόλοιποι φίλοι του χώρου. Υπήρχε στον προηγούμενο αλλά και υπάρχει και σε αυτόν τον Αόρατο Ναό, τόση αγάπη, σεβασμός, ήθος και σοφία, που δεν έχω συναντήσει πουθενά αλλού. Και βέβαια τίποτα δεν είναι τυχαίο. Μια οντότητα σαν την Αιθηρόη, δεν θα γινόταν ποτέ να έλξει κοντά της κάτι λιγότερο. Όσοι δεν αντέχουν φεύγουν και όσοι αγαπούν την γνώση και νιώθουν τις υψηλές δονήσεις μιας ανώτερης κατάστασης, μένουν και γυροφέρνουν γύρω από τον Αόρατο Ναό. Και χαίρομαι που είμαι κι εγώ εδώ, γιατί δείχνει να έχω ελπίδες. Έχω νιώσει βέβαια κάποιες φορές να κυκλοφορούν και αρνητικές οντότητες, και είναι λογικό. Παραφυλάνε πότε για να χτυπήσουν και πότε για να μετρήσουν την δύναμη του καλού. Δεν ανησυχώ όμως. Υπάρχουν δυνατοί φύλακες εδώ και ένας ισχυρός πολεμιστής του φωτός. Αυτό πιστεύω για όλους σας και για την Αιθηρόη.
Συγνώμη αν σας κούρασα. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία και την κατάλληλη έμπνευση για να εξηγήσω όσα πίστευα πάντα για τον Αόρατο Ναό. Ίσως γελάσετε μαζί μου. Λέω ίσως! Αλλά πάντα ήθελα να πω ελεύθερα την σκέψη μου.Και με αυτόν τον τρόπο ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου και την άποψη μου. Σας ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε.
Με σεβασμό και τιμή! Αλέξανδρος | |
|
| |
angels1
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1252
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Σαβ 12 Μαρ - 17:10:29 | |
| Ο Αόρατος ναός είναι ένα βιβλίο Ζωής που περιέχει όλα τα απόκρυφα - μυστικά των σοφών. Και συ μοναχικέ «πολεμιστή», σαν τύχει κ περάσεις από δω… Άνοιξε το… Ξεφύλλισε κάθε σελίδα αυτού του βιβλίου και θα σου αποκαλύψει τον προορισμό σου… Και να θυμάσαι! «Κανείς δεν χάνεται» όταν ξέρει που πηγαίνει!!! Αιθηρόη! Σ'ευχαριστούμε! Πολύτιμο το δώρο σου, για αυτούς που αναζητούν την Αλήθεια!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την angels1 στις Τετ 16 Μαρ - 16:44:10, 1 φορά | |
|
| |
romantiki
Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα Ημερομηνία εγγραφής : 14/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 72
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Δευ 14 Μαρ - 10:52:24 | |
| Εγώ ήμουνα είμαι και θα είμαι θαυμάστρια και φίλη του αόρατου ναού και των φίλων και των μελών του! Και φυσικά της σοφής μας Αιθηρόης! Που δεν ξεχνάω πόσα και όσα μου έδωσε κάποτε. Από όσα θα διαβάσει κάποιος, θα καταλάβει πως τίποτα δεν αφήνει στην τύχη και ότι κάνει το κάνει με αγάπη και πολύ βαθιά ευθύνη . Γι αυτό και πιστεύω ότι όποιος χρειαστεί βοήθεια για την ψυχή και το πνεύμα του , σίγουρα θα βρει εδώ. Τα θέματα είναι πολύ σημαντικά και όλοι έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά! Μπράβο σε όλους! | |
|
| |
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Δευ 14 Μαρ - 23:10:19 | |
| Ο Αόρατος Ναός ειναι κάτι σαν σπίτι μου, με κάνει να νιώθω σαν το σπίτι μου νιώθω, ασφάλεια . Ευχαριστώ την Αιθηρόη που έκανε αυτο το δώρο,(σπίτι) και τους υπόλοιπους συγκάτοικους του Αόροτου Ναού. | |
|
| |
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ηλικία : 38 Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 253
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τρι 15 Μαρ - 14:04:06 | |
| ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΘΑ ΠΩ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΙΘΗΡΟΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
P.S. ΑΙΘΗΡΟΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ. | |
|
| |
Αιθηρόη Admin
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τρι 15 Μαρ - 16:40:10 | |
| Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας και τίς καλές σας σκέψεις... Κωνσταντίνε... Δεν ξεχνώ... Υπομονή καλέ μου... Θα σε βοηθήσει, στην αναζήτηση σου, η ηλικία μου; | |
|
| |
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ηλικία : 38 Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 253
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τρι 15 Μαρ - 19:41:24 | |
| ΟΧΙ ΑΙΘΗΡΟΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ. ΚΑΙ 60 ΚΑΙ 70 ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ. ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ! | |
|
| |
Αιθηρόη Admin
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τρι 15 Μαρ - 22:04:04 | |
| Δεν ήταν ενόχληση καλέ μου... Απλά... μια απορία... | |
|
| |
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Πεμ 17 Μαρ - 13:16:25 | |
| | |
|
| |
Άρης
Ηλικία : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 17/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 61
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Πεμ 17 Μαρ - 16:58:06 | |
| Κάποτε εξέφρασα την φιλία μου, τον σεβασμό μου, την εκτίμηση μου σε έναν αόρατο ναό. Το ίδιο κάνω και σε αυτόν τον Αόρατο Ναό. Και επιμένω με σθένος! Θα ήθελα μόνο να προσθέσω και την αγάπη μου. Άρης | |
|
| |
Αιθηρόη Admin
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Πεμ 17 Μαρ - 20:24:44 | |
| Ο Γιατρός μας... Άρη μου, χαίρομαι πολύ που σε βλέπω εδώ...
Σ ευχαριστώ για την παρουσία σου...
Σας ευχαριστώ όλους...
| |
|
| |
lordos
Ηλικία : 53 Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 202
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Δευ 21 Μαρ - 12:06:57 | |
| Θαυμάσια δουλειά! θαυμάσια επιλογή θεμάτων! Θαυμάσια επιλογή μουσικής! Θαυμάσιος aoratos naos! Εξαιρετικά μέλη και χειριστές! Θαυμάσια Κυρία Αιθηρόη, όπως πάντα! Τα σέβη μου! | |
|
| |
elgr
Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 125
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τρι 22 Μαρ - 10:18:27 | |
| Γεια χαρά! Εγώ δεν σας ξέρω. Μπήκα κατά λάθος στην παλιά ηλ. δ/νση σας. Δεν είδα με τι ασχολείστε. Ε δεν είχατε και τίποτα. Ήρθατε εδώ λέει. Ούτε εδώ κοίταξα ακόμα πολλά. Γράφτηκα γιατί είδα την ανακοίνωση σας. Είδα αυτό που γράφατε για το κατέβασμα αρχείων. Σκέφτηκα μπράβο μαγκιά! Έτσι! Μ άρεσε πολύ! Τα παίρνω άγρια που όλοι προσπαθούν να οικονομήσουν από παντού! Μπράβο ρε παιδιά! Μαζί σας είμαι! Τώρα για τα θέματα και με τι ασχολείστε εδώ,θα πρέπει να ρίξω πολλές ματιές απ, ότι είδα. Ως εδώ πάντως άψογα! | |
|
| |
Αθάνωρ
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 290
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τρι 22 Μαρ - 11:47:58 | |
| Ευχαριστώ που είστε μαζί μας. | |
|
| |
Αιθηρόη Admin
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τρι 22 Μαρ - 18:14:17 | |
| Eυχαριστώ που είστε... αυτό που είστε... | |
|
| |
angels1
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1252
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τρι 22 Μαρ - 22:17:36 | |
| | |
|
| |
marilena
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 189
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τετ 23 Μαρ - 11:05:51 | |
| | |
|
| |
vana
Ηλικία : 55 Ημερομηνία εγγραφής : 25/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Παρ 25 Μαρ - 14:13:50 | |
| Το έκανες το θαύμα σου πάλι! Υπέροχα όλα! Πως θα μπορούσε να μην είναι; Να είσαι πάντα καλά αγαπημένη μου! Να είστε όλοι καλά! | |
|
| |
Αιθηρόη Admin
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Σαβ 26 Μαρ - 0:29:40 | |
| | |
|
| |
romantiki
Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα Ημερομηνία εγγραφής : 14/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 72
| Θέμα: Γράμμα στην Αιθηρόη και στον aorato-nao! Τετ 13 Ιουλ - 8:14:57 | |
| Το έγραψα βέβαια και πριν αλλού, αλλά θέλω να το πω και εδώ. Ο Αόρατος Ναός, είναι ένα σημαντικό καταφύγιο. Θυμάμαι και στον προηγούμενο ναό, έτσι ήταν. Ακόμα και όταν δεν είχα κάποιο θέμα , αλλά μόνο μια στεναχώρια. Τον άνοιγα και καθόμουν μέσα κοιτάζοντας από εδώ και από εκεί και διάβαζα όσα έγραφε η Αιθηρόη. Ένιωθα ασφαλής. Γαλήνευα. Ήξερα ότι κάποιος με νοιάζεται κι ας μην με ξέρει. Κάποιος μάλιστα που ξέρει τόσα πολλά! Γι αυτό θέλω να ξαναπώ ευχαριστώ Αιθηρόη γι αυτό που έκανες και κάνεις. Για τον Αόρατο Ναό και για τους ανθρώπους που μάζεψες εδώ. Θα μου πεις τι με έπιασε τώρα ξαφνικά; Δεν είναι ξαφνικά . Πάντα τα σκέφτομασι αυτά για σένα όταν διαβάζω εδώ. Αλλά με συγκίνησε αυτό που έγραψε κάποιος Εμμανουήλ και σκέφτηκα πόσο απλό και πολύτιμο είναι να λέμε όσα νιώθουμε και σκεφτόμαστε, χωρίς φόβο και πόσο πολύτιμο είναι να το κάνουμε συχνά, κάθε φορά που έχουμε την ευκαιρία. Έχασα τον πατέρα μου πριν λίγες βδομάδες και είδα πόσα δεν του είχα πει, ενώ ήθελα να του πω. Νόμιζα πως είχα τον χρόνο . Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Τώρα λοιπόν που μπορείς να με ακούσεις, θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή! Και να σου πω ότι είσαι ένα από τα πολυτιμότερα άτομα που έχω γνωρίσει! Είσαι ΠΟΛΥΤΙΜΗ! Και το τονίζω γιατί είναι φορές που νομίζω ότι δεν το καταλαβαίνεις και δεν δίνεις σημασία σε αυτό. Δεν σε ξέρω. Δεν ξέρω τι είσαι. Δεν ξέρω από που έρχεσαι. Δεν ξέρω που πας. Ξέρω όμως τι έχεις κάνει, τι κάνεις και πως φέρεσαι. Ξέρω πως μιλάς και πως μας αγγίζεις. Ξέρω ακόμα πως δεν μπορούν να σε καταλάβουν οι πολλοί. Και ξέρω πως δεν σε νοιάζει αυτό αν και σε στεναχωρεί γιατί δεν μπορείς έτσι να τους δώσεις. Τι άλλο να πω; Πλάσμα σπάνιο και ξεχωριστό. Σε ευχαριστώ που υπάρχεις και που επιμένεις και δεν τα παρατάς. Σε ευχαριστώ που έφτιαξες τον αόρατο ναό . Και σε ευχαριστώ για το φως σου που έχει τραβήξει πολλά καλά πνεύματα και ψυχές εδώ μέσα και μπορώ εγώ και πολλοί άλλοι, να νιώθουν ελπίδα και ένα σωρό άλλα. Σας ευχαριστώ όλους! Να είστε όλοι ευλογημένοι! Κι εσύ Αιθηρόη αγαπημένη μας; Να πάρεις την θέση που σου αξίζει στο σύμπαν που τόσο πολύ αγαπάς και σέβεσαι και προστατεύεις! Περιμένω κι εγώ το βιβλίο σου με μεγάλη ανυπομονησία! Σας αγαπώ όλους, μα πιο πολύ ΕΣΕΝΑ! Δεν ξεχνάω ότι έχεις κάνει για μένα !! Έλενα! | |
|
| |
ΠΕΛΑΣΓΟΣ
Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 155
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Τρι 9 Αυγ - 12:57:51 | |
| Είμαι εξερευνητής. Γι αυτό και είμαι φίλος εδώ. Φίλος και θαυμαστής. Συγχαρητήρια και πάλι και το εννοώ. | |
|
| |
sofaki
Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 252
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Πεμ 25 Αυγ - 8:54:19 | |
| Δεν μπαίνω πρώτη φορά στον aorato-nao. Πολύ συχνά μπαίνω και διαβάζω διάφορα θέματα. Ευτυχώς είναι πολλά και έχω πάντα λόγο να έρχομαι. Μου αρέσει πάρα πάρα πολύ εδώ. Να είστε καλά όλοι για όλη αυτή τη δουλειά που κάνετε. Αιθηρόη θέλω να σου μιλάω στον ενικό. Αγαπώ πολύ την γραφή σου! Είναι σπάνια. Θέλω να πω ακόμα και τα κείμενα σου είναι γραμμένα σε ποιητικό ύφος. Και χαίρομαι πάρα πολύ που την παρουσιάζεις σε όλους και έχουν την δυνατότητα να την διαβάζουν. Οι επιστολές είναι οι αγαπημένες μου! Όμως δεν είναι μόνο η γραφή σου. Είσαι έμπνευση για μένα, όπως είσαι και για άλλους. Σπάνια τέτοια σκέψη! Σπάνια τέτοια αισθήματα! Ξέρεις Αιθηρόη, είμαι λίγο ονειροπαρμένη από κοριτσάκι. Αφού για να καταλάβεις μικρή νόμιζα πως έβλεπα νεράιδες. Είχα μπόλικη φαντασία. Μπορεί και να ήταν αλήθεια όμως, ποτέ δεν ξέρεις! Δεν νομίζω να είναι κακό αυτό. Δεν ξέρω αν θα ήταν αν τις έβλεπα ακόμα. Χα χα! Σου το λέω όλο αυτό για να καταλήξω κάπου. Όταν διάβασα την πρώτη φορά τα ποιήματα σου και μετά διάφορες συζητήσεις και απαντήσεις στο (ερωτήσεις-απαντήσεις & κουβεντούλα) ξέρεις τι σκέφτηκα; Μια ζωντανή νεράιδα στην γη! Κι έτσι μ αρέσει να σε λέω. Ακόμα και το όνομα σου είναι εξωκοσμικό. Αιθηρόη! Μετά είδα και την εικόνα που έβαλες από τα μάτια σου και τότε έδεσε όλη μου η άποψη. Όλα ταιριάζουν τόσο καλά σε σένα που δεν μπορεί να είναι τίποτα σύμπτωση. Και είναι φανταστικό να υπάρχει ένα ζωντανό παραμύθι. Αυτό που θέλώ να πω είναι ότι είναι υπέροχο να υπάρχει τόση ομορφιά από διάφορες πλευρές σε ένα πλάσμα. Μην παραξηγηθώ κιόλας! Με λίγα λόγια ευχαριστώ που δεν έμεινες κρυφή. Όπως καταλάβατε όλοι μ αρέσει να γράφω ασταμάτητα. Άμα αρχίσω δεν σταματάω εύκολα. Είστε όλοι εδώ μέσα ξεχωριστοί και χαίρομαι που μπήκα κι εγώ σε αυτή την υπέροχη παρέα. Να έχετε μια όμορφη μέρα όλοι! | |
|
| |
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Πεμ 25 Αυγ - 9:02:13 | |
| Να'σαι καλά sofaki...καλώς όρισες... | |
|
| |
sofaki
Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 252
| Θέμα: Απ: Απόψεις για τον Αόρατο Ναό... Πεμ 25 Αυγ - 9:40:51 | |
| Αχ σε ευχαριστώ πολύ! Καλώς σας βρήκα όλους ilia! | |