Φίλη
https://www.youtube.com/watch?v=oEsDCrFb4aQΕιμαι μια μαμα που σε αυτο το τελος της σχολικης χρονιας κατι αλλαξε................
νιωθω οτι σε μια στιγμη βλεπω μπροστα στα ματια μου τις αγωνιες τα γελια και τα κλαματα ολων των πρωτων μαθητικων χρονων
του γιου μου και νιωθω ενα κλαμα σπαραχτικο να με κυκλωνει το θελω αλλα και δεν το θελω ταυτοχρονα
ενας χειμαρος του τοτε, της στιγμης που περασε ,σα να σταθηκαν σε φραχτη για χρονια ολακερα
περιμενοντας τουτη τη στιγμη
περνανε τα χρονια μεγαλωνουν τα αγαπακια μας και μεις τα βλεπουμε να..............
να ανθιζουν με ολα τα απλα της ζωης την αγανακτηση μας στα θελω τους μα και την λαμψη των ματιων τους
σε καθε επιτευγμα ακομη και το πιο απλο
τι να πω και για το γελιο........... που με το πρωτο ειναι ετοιμο να ξεσπασει
αληθεια σας το λεω δεν ξερω τι επαθα νιωθω και τυψεις ας του εκανα το χατηρι λεω ας μην ημουν τοσο σκληρη ............
τιποτα δεν μενει σε αυτη τη ζωη, μα γιατι τοση ματαιοτητα ;
ξερω ολοι εκπαιδευομαστε θα μου πειτε ναι αλλα δεν γινετε να ποναει λιγοτερο;
κατι επαθα σας λεω κατι εσπασε η εφτιαξε; δεν ξερω το μονο που ξερω ειναι ενα μυνημα που
μου βγαινει αυθορμητα ας αφησουμε στη ακρη τα προβληματα και να δωσουμε στα παιδια μας
το καλυτερο της ψυχης μας της ζωης μας της ιδιας
εγω θυμαμαι απο τη μητερα μου και απο τη γιαγια μου μονο την αγαπη με μπολικη φροντιδα και ζεστασια
ειθε ολες να γινουμε καλυτερες μητερες για να συναντηθουμε με ολους τους αγαπημενους και περα απο τα συνορα
τουτης της συντομης ζωης μια σταση ειναι στην αιωνιωτητα θα περασει..........
Nα ειστε παντα καλα και γεματοι αγαπη...........καλο καλοκαιρι στα λουλουδακια σας και σε σας που τα φροντιζετε