H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

«Συνθήματα» Ζωής και Ψυχής._

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
angels1

angels1

Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1252

«Συνθήματα» Ζωής και Ψυχής._ - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: «Συνθήματα» Ζωής και Ψυχής._   «Συνθήματα» Ζωής και Ψυχής._ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ 13 Μαρ - 18:51:59

Φίλη

https://www.youtube.com/watch?v=oEsDCrFb4aQ

Ειμαι μια μαμα που σε αυτο το τελος της σχολικης χρονιας κατι αλλαξε................

νιωθω οτι σε μια στιγμη βλεπω μπροστα στα ματια μου τις αγωνιες τα γελια και τα κλαματα ολων των πρωτων μαθητικων χρονων

του γιου μου και νιωθω ενα κλαμα σπαραχτικο να με κυκλωνει το θελω αλλα και δεν το θελω ταυτοχρονα

ενας χειμαρος του τοτε, της στιγμης που περασε ,σα να σταθηκαν σε φραχτη για χρονια ολακερα

περιμενοντας τουτη τη στιγμη

περνανε τα χρονια μεγαλωνουν τα αγαπακια μας και μεις τα βλεπουμε να..............

να ανθιζουν με ολα τα απλα της ζωης την αγανακτηση μας στα θελω τους μα και την λαμψη των ματιων τους

σε καθε επιτευγμα ακομη και το πιο απλο

τι να πω και για το γελιο........... που με το πρωτο ειναι ετοιμο να ξεσπασει

αληθεια σας το λεω δεν ξερω τι επαθα νιωθω και τυψεις ας του εκανα το χατηρι λεω ας μην ημουν τοσο σκληρη ............

τιποτα δεν μενει σε αυτη τη ζωη, μα γιατι τοση ματαιοτητα ;

ξερω ολοι εκπαιδευομαστε θα μου πειτε ναι αλλα δεν γινετε να ποναει λιγοτερο;

κατι επαθα σας λεω κατι εσπασε η εφτιαξε; δεν ξερω το μονο που ξερω ειναι ενα μυνημα που

μου βγαινει αυθορμητα ας αφησουμε στη ακρη τα προβληματα και να δωσουμε στα παιδια μας

το καλυτερο της ψυχης μας της ζωης μας της ιδιας

εγω θυμαμαι απο τη μητερα μου και απο τη γιαγια μου μονο την αγαπη με μπολικη φροντιδα και ζεστασια

ειθε ολες να γινουμε καλυτερες μητερες για να συναντηθουμε με ολους τους αγαπημενους και περα απο τα συνορα

τουτης της συντομης ζωης μια σταση ειναι στην αιωνιωτητα θα περασει..........

Nα ειστε παντα καλα και γεματοι αγαπη...........καλο καλοκαιρι στα λουλουδακια σας και σε σας που τα φροντιζετε

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
angels1

angels1

Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1252

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: «Συνθήματα» Ζωής και Ψυχής._   «Συνθήματα» Ζωής και Ψυχής._ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ 13 Μαρ - 22:24:48

Kara - Λευκονόη

https://www.youtube.com/watch?v=AkQMSvFAw6E

Κάποιες φορές θα ήθελα να ήμουν σαν τον νεαρό με μια καρδιά τέλεια χωρίς σημάδια χωρίς πόνο ..........όμως δεν είμαι .... και δεν θα ήθελα πραγματικά να είμαι ...έστω και αν μπορούσα ...

Κοιτώντας τα σημάδια της δικής μου καρδιάς νιώθω πλούσια ,γεμάτη ,όσο και αν κάπου κάπου αιμορραγεί .... πονάει ....

Και πονάει πολύ ... αλλά όταν ακούς ..νιώθεις ...βλέπεις την αγάπη που σου προσφέρεται τότε νιώθεις την καρδιά σου να τραγουδάει , να ξεχειλίζει από χαρά

Αρισταία μου εδώ μέσα στον αόρατο ναό με έχετε κάνει να νιώθω τόσο πλούσια που τα λόγια σκαλώνουν στο λαιμό και δεν λένε να βγουν και το μόνο που κάνω είναι να στέκομαι μπροστά στην οθόνη και να την κοιτώ και να ρουφάω αυτήν την ζεστασιά που μου προσφέρεται !!!!

Υπέροχες αφιερώσεις υπέροχων ψυχών !!!!!

Σας ευχαριστώ για αυτό που είστε ...

Κρατάτε ένα κομμάτι της καρδίας μου και αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά!!!!

---
Κάθε φορά που έχεις την τάση να δώσεις λιγότερα....δώσε κάτι παραπάνω .....
Ισχύει για όλα!!!!
inei777

inei777

Τόπος : athens
Ιχθύς
Ημερομηνία εγγραφής : 27/12/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 177

ΔημοσίευσηΘέμα: ΥΠΕΡΟΧΟ ANGEL1   «Συνθήματα» Ζωής και Ψυχής._ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ 19 Ιουν - 9:14:16

"ποσες φορες δεν θελησα να εχω τη σοφια της φυσης οι πραξεις μου να ειναι τοσο καλα μελετημενες ετσι ωστε να μην αλαξω τη τοσο ευθραυστη ισσιροποια και ποτε να μην ζημιωσω κανεναν. 
ποσες φορες δεν λαχταρισα αυτη τη δυναμη ... και ντρεπομαι για αυτο...

μα αυτη δεν ειναι η ευχη και καταρα των ανθρωπων να ονειρευονται αυτο που δεν εχουν ετσι και εγω ονειρευομαι κατι που ισως ποτε δεν θα αποχτησω!'

Oταν ζητάς την σοφια της φύσης θα την βρεις γιατι και εκεινη σε ψαχνει και δεν ειναι μακρυα ειναι ολογυρα σου.Να εισαι σίγουρη λοιπον να μην το αμφισβητεις διοτι δεν ειναι ενα απλο ονειρο
ειναι η φυση μεσα σου που ζητα τη φυση ολογυρα της και η φυση σου οσο την ασπαζεσει σε οδηγει στη εξω φυση που ως φυσικο ον γεννηθηκες και ανηκεις.
Δεν δυναται να μην σε παρει απο το χερι, ειναι η μόνη που μπορει σοφια να διδαξει-αρκει να αγαπας πιοτερο αυτην απο τις κοινωνικες και τις γνωσιολογικες βασεις.
https://sites.google.com/site/rethirishaepoetryinei777/

«Συνθήματα» Ζωής και Ψυχής._
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» το τρένο της ζωής
» Το κλειδί της ζωής
»  ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
» Το παραμύθι θέλει τόλμη, φαντασία δημιουργική και καρδιά παιδική
» ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ :: ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ & ΨΥΧΗΣ...-
Μετάβαση σε: