Βλέπω εδώ κ μέρες που ασχολούμαι στόν ελεύθερο μου χρόνο όσο μπορώ για να βρω έναν τρόπο επικοινωνίας με το ανωτέρω εγώ μου, μια υπέροχη εικόνα δεν ξέρω αν έχει σχέση με την ψυχική μου αναζήτηση άλλα θα σας την περιγράψω....
Είναι κάτι σαν τοπίο όμορφο αλλά όχι τόσο όπως αυτά στην Γαία ποιο έντονο σαν από άλλη διάσταση παραμυθένια φανταστείτε. Υπάρχει λοιπόν ένας καταρράκτης που ταυτόχρονα τα νερά του είναι χρυσό χρώμα που φωτίζει ένα φως αστραφτερό την μια και την άλλη τα νερά γίνονται καθαρά κρυσταλλικά έχει αυτή την μορφή ο καταρράκτης να μεταλαζεται σαν να έχει και τα 2 μαζί ταυτόχρονα πολύ περίεργο αλλά πανέμορφο .... δίπλα ένα δέντρο γέρικο το αισθάνομαι εγώ ενώ μοιάζει με φρέσκο ολοζώντανο οι ρίζες του συνδεδεμένες με την πηγή που σας είπα και ταυτόχρονα οι ρίζες πάνε σε όλους τους κόσμους .... Βλέπω και κάτι όντα να πετάνε όμορφα φωτεινά χρωματιστά με φτερά χωρίς φτερά δε ξέρω περίεργες μορφές σε ζευγάρια παίζουν μεταξύ τους και πετούν ευτυχισμένα γύρω από την πηγή αγνά αθώα ... ΈΙΝΑΙ Η Π