| H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός! |
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
|
|
| ΟΝΕΙΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΝΟΡΑΣΗ Ή ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ? | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evetsou
Ηλικία : 39 Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 11
| Θέμα: ΟΝΕΙΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΝΟΡΑΣΗ Ή ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ? Πεμ 24 Ιουλ - 17:14:10 | |
| Καλησπερα σας! Θα ηθελα τα φωτα οσων γνωριζουν επι του θεματος και φυσικα οποιος μπορει να μου δωσει μερικες συμβουλες ωστε να μπορω να "ξεχωριζω" τι ακριβως απο ολα αυτα μου συμβαινει! Εχω ξαναγραψει παλιοτερα στο φορουμ σχετικα με ονειρα που βλεπω και μου "δειχνουν" γεγονοτα τα οποια συμβαινουν μετα απο το πολυ 3 μερες. Ξερω να ξεχωριζω ποια ονειρα ειναι αυτα απο το πως νιωθω αλλα ποτε δεν μπορω να τα ερμηνευσω ακριβως ωστε να προστατεψω καποιον, (διοτι στο παρελθον ειχα δει ονειρο με ενα πολυ σοβαρο και ασχημο γεγονος το οποιο συνεβη την επομενη μερα). Ομως αλλες φορες αισθανομαι και το γεγονος οταν με σκεφτεται καποιος εντονα αλλα πολλες φορες μπερδευομαι σε αυτο και δεν ξερω αν εχει να κανει με την επιθυμια μου ή τα εντονα συναισθηματα, δηλαδη αν ειναι τηλεπαθεια ή οχι. Πως μπορω να καταλαβω ποτε ενα ονειρο ειναι απο συναισθηματα δικα μου, τηλεπαθεια ή αν ενα ονειρο θέλει να μου δειξει κατι πως να το ερμηνευσω σωστα? | |
| | | Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΟΝΕΙΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΝΟΡΑΣΗ Ή ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ? Πεμ 24 Ιουλ - 21:49:35 | |
| Ο άνθρωπος κατα την διάρκεια της "πολυτάραχης" ζωής του, διασπάται σε δυο βασικές καταστάσεις. (Η λειτουργία, είναι μέρος και έκφραση της κατάστασης, προστιθέμενης αξίας). Του συνειδητού και του ασυνείδητου, του ξύπνιου και του ύπνου.Όταν λέμε ότι κάποιος βρίσκεται σε συνείδηση, προφανώς ενοούμε ότι βρίσκεται στα "λογικά" του. Άρα λειτουργεί με τον Νου του.Αντιθέτως, η κατάσταση του ασυνείδητου ξεκινάει με αυτη του ενστικτου (και ίσως , κάπου, κάπως, κάποτε, με παρατήρηση , μελετη, ενδοσκόπηση,να μπορέσει να αντιλαμβάνεται και τις επόμενες,οφέλιμα).Και αυτή κατάσταση , έχει τις δικές της λειτουργίες. Λειτουργίες όπως, η διαίσθηση, η τηλεπάθεια, η ενόραση, όλα αυτά που ο Νους , δεν μπορεί να αποδείξει πάντα με την λογική και δεν ασχολείται.Το ένστκτο όμως, είναι βασική κατάσταση. Η πιο ωραία μετάφραση για να κατανοήσει κανείς το ένστικτο, είναι η λειτουργία της ανάσας .Ως λοιπόν βασική κατάσταση του ανθρώπινου συστήματος, βρίσκει εκφραση επικοινωνίας με την λογική, για να προσεγγίσει τον Νου, χωρίς να υποπέφτει στην αξιολόγηση και στην τοποθέτηση του σε κλίμακες προσοχής με σκοπό την εξισορροπηση του "συστήματος" (εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας).Απο κει και πέρα, ο καθένας , μόνος του με μελέτη, παρατηρηση, ενδοσκόπηση, οφείλει να κινεί το συστημα του, ως προς οφελος του αλλά και του γενικοτερου συνολου.Γιατί ότι οφελεί το Σύνολο, βοηθάει στην εξέλιξη του.Το ένστικτο, όπως και το συναίσθημα, δεν το αφορα η ισορροπια του συστήματος, αλλά η ικανοποίηση της προσωπικης λειτουργίας-ανάγκης.Αγαπημένοι μου συγκάτοικοι.. είμαι σχεδον σίγουρη, όπως συνηθως.. ότι όποιος δεν είχε ετοιμάσει βαλίτσες έως τώρα...θα σπεύσει άμεσα να το πράξει... ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ :) t
|
| | | evetsou
| Θέμα: Απ: ΟΝΕΙΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΝΟΡΑΣΗ Ή ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ? Παρ 25 Ιουλ - 0:43:40 | |
| - nnan Καταρχην να σε ευχαριστησω για τον χρονο σου που αφιερωσες για να μου απαντησεις :) Λογικο ειναι να μην υπαρχει μια απαντηση στο πως συμβαινουν αυτα τα φαινομενα της ενορασης και της τηλεπαθειας....αλλωστε δεν ρωτησα κατι τετοιο. Ισως εγω να το διατυπωσα λαθος.Απο την απαντηση σου καταλαβα πως ισως καθε ανθρωπος που εχει τετοια χαρισματα να νιωθει διαφορετικα συναισθηματα οποτε γι αυτο να μην μπορειτε να μου δωσετε μια συγκεκριμενη απαντηση. Απο την αλλη βεβαια πιστευω πως π.χ. οι ανθρωποι που εχουν το χαρισμα να βλεπουν ονειρα και να τους δειχνουν κατι που θα συμβει συντομα θα νιωθουν ιδια συναισθηματα με ολους.Θεωρω πως κατι αντιστοιχο θα ισχυει και για την τηλεπαθεια... π.χ. συμβαινει οταν ειμαστε ξυπνιοι, κοιμομαστε? Και σε τι διαφερει με την εντονη συναισθηματικη φορτιση που μπορει να μας κανει να νομιζουμε πως ισως ειναι τηλεπαθεια?Εαν σε μπερδεψα μπορω να σου δωσω παραδειγμα για να καταλαβεις τι εννοω... Περιμενω απο ολους τις εμπειριες σας έγραψε:
- Ο άνθρωπος κατα την διάρκεια της "πολυτάραχης" ζωής του, διασπάται σε δυο βασικές καταστάσεις. (Η λειτουργία, είναι μέρος και έκφραση της κατάστασης, προστιθέμενης αξίας). Του συνειδητού και του ασυνείδητου, του ξύπνιου και του ύπνου.
Όταν λέμε ότι κάποιος βρίσκεται σε συνείδηση, προφανώς ενοούμε ότι βρίσκεται στα "λογικά" του. Άρα λειτουργεί με τον Νου του. Αντιθέτως, η κατάσταση του ασυνείδητου ξεκινάει με αυτη του ενστικτου (και ίσως , κάπου, κάπως, κάποτε, με παρατήρηση , μελετη, ενδοσκόπηση,να μπορέσει να αντιλαμβάνεται και τις επόμενες,οφέλιμα). Και αυτή κατάσταση , έχει τις δικές της λειτουργίες. Λειτουργίες όπως, η διαίσθηση, η τηλεπάθεια, η ενόραση, όλα αυτά που ο Νους , δεν μπορεί να αποδείξει πάντα με την λογική και δεν ασχολείται. Το ένστκτο όμως, είναι βασική κατάσταση. Η πιο ωραία μετάφραση για να κατανοήσει κανείς το ένστικτο, είναι η λειτουργία της ανάσας . Ως λοιπόν βασική κατάσταση του ανθρώπινου συστήματος, βρίσκει εκφραση επικοινωνίας με την λογική, για να προσεγγίσει τον Νου, χωρίς να υποπέφτει στην αξιολόγηση και στην τοποθέτηση του σε κλίμακες προσοχής με σκοπό την εξισορροπηση του "συστήματος" (εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας). Απο κει και πέρα, ο καθένας , μόνος του με μελέτη, παρατηρηση, ενδοσκόπηση, οφείλει να κινεί το συστημα του, ως προς οφελος του αλλά και του γενικοτερου συνολου.Γιατί ότι οφελεί το Σύνολο, βοηθάει στην εξέλιξη του. Το ένστικτο, όπως και το συναίσθημα, δεν το αφορα η ισορροπια του συστήματος, αλλά η ικανοποίηση της προσωπικης λειτουργίας-ανάγκης.
Αγαπημένοι μου συγκάτοικοι.. είμαι σχεδον σίγουρη, όπως συνηθως.. ότι όποιος δεν είχε ετοιμάσει βαλίτσες έως τώρα...
θα σπεύσει άμεσα να το πράξει...
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ :) t
| |
| | | maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: ΟΝΕΙΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΝΟΡΑΣΗ Ή ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ? Παρ 25 Ιουλ - 8:19:26 | |
| evetsou αν έχεις πολύ καιρό όλα αυτά τα όνειρα οραματα,τότε το πιο λογικό είναι μέσα από παρατήρηση να έχεις εντοπίσει πότε είναι προφητικό κι ανοιγμα στο μελλον και πότε είναι απλά αποφόρτιση του συναισθηματικού περιβάλλοντος σου, και συνομιλία συνειδητού κι ασυνείδητου. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που να μπορείς να κάνεις αυτό που λες. Γιατί ο καθένας μας έχει διαφορετικές πληροφορίες εικόνες σύμβολα κατανόηση γλώσσα αντιληψη και επαφή με τον εσωτερικό βαθύ εαυτό μας ,η αλλιώς υποσυνείδητο. Η ερμηνεία των εικόνων που σου παρουσιάζονται στα όνειρα είναι κάτι καθαρά δικό σου λειτούργημα. Ενας τρόπος βέβαια είναι το γιατί. Γιατί μπορεί να είδα αυτό το όνειρο; Αν δεν μπορούμε αμέσως να δώσουμε την απάντηση τότε παρατηρούμε τις μέρες που ακολουθούν. Συχνά μας συμβαίνουν πράματα που λέμε.............τι έγινε τώρα; Γιατί έγινε; Από που ήρθε τώρα αυτό; Και συνήθως τις απαντήσεις τις παίρνουμε αργότερα όταν συμβαίνει κάτι άλλο. και τότε θυμόμαστε και τότε μας εξηγούνται αυτά που δεν καταλαβαίναμε. Αν με τον ίδιο τρόπο παρατηρήσεις τα όνειρα σου,έχοντας υπόψη σου και τα σύμβολα αρχέτυπα εικόνες και την εσωτερική γλώσσα του εαυτού σου,να μπορέσεις να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις. Αλλωστε να σου πω κάτι; Επειδή όλο και περισσότεροι άνθρωποι παρουσιάζονται να τους ξυπνάνε ικανότητες που συγκαταλέγονται περισσότερο στο αόρατο κομμάτι του κόσμου.............δηλαδή όχι στο λογικό και στο απτό και σ αυτό που μπορείς να αναλύσεις βάση λογικών πράξεων και σκέψεων.................και επειδή είναι σχεδόν καινούργια όλα αυτά για τον άνθρωπο, καταλαβαίνεις ότι είναι όλα σε ένα δοκιμαστικό στάδιο κι επειδή για πολλά δεν γνωρίζουμε πολλά, προσπαθούμε να καταλάβουμε και να εξηγήσουμε μέσω της παρατήρησης. Βέβαια να πω εδώ ότι όταν έιπα ότι είναι καινούργια, δεν εννοούσα ότι για πρώτη φορά παρουσιάζονται στο ανθρώποινο είδος. Κάποτε υπήρχαν κι ήταν ενεργοποιημένα αλλά κάποια στιγμή όλα αυτά αναστάλθηκαν κι έπαψαν ίσως γιατί κάτι συνέβη που τους έστρεψε όλη την προσοχή στο υλικό στοιχείο κι ίσως για λόγους ανάγκης επιβίωσης. Κι έτσι ατροφήσαν αυτές οι ικανότητες. Αυτό βέβαια είναι δική μου σκέψη και συμπερασμα. Δεν μπορώ να τ αποδείξω και μπορώ μόνο να πω ότι το dna του ανθρώπου και σχεδόν το 95% είναι σε λήθαργο και δεν ξέρει η επιστήμη τι είναι τι και πόσα μπορεί να κάνει αυτό το 95%. Τεσπά. Θέλω να σου πω δηλαδή ότι αν ακούσεις τον εαυτό σου πιο προσεχτικά και τον παρατηρήσεις, θα καταλάβεις τι είναι τι και πότε. Κράτα ημερολόγιο των ονείρων και φυσικά ότι παρατηρείς να συμβαίνει τις επόμενες μέρες, που να δείχνουν να έχουν κάποια σχέση με τ όνειρο που είδες. Χρειάζεσαι πολλά στοιχεία και καταγραφές για να καταλήξεις σε σταθερά συμπεράσματα. τώρα αν πρέπει να κάνεις κάτι για όλα αυτά..............δεν ξέρω να σου πω. Δεν ξέρω να σου πω αν απλά άνοιξε ένα παράθυρο μέσα σου και βλέπεις κάτι που θα συμβεί στο μέλλον έτσι απλά επειδή σου ανοίχτηκε ένα κανάλι και εσύ αντιλαμβάνεσαι τις ενέργειες που θα προκαλέσουν κάτι.........είναι σαν την μυρωδιά ενός φαγητού της γειτόνισσας που δεν το βλέπεις αλλά απ τη μυρωδιά καταλαβαίνεις τι φαγητο θα φάνε κι ας μην είναι έτοιμο ακόμα.............η αν σου ανοίχτηκε το κανάλι αυτό για να μπορείς να βοηθάς τους ανθρώπους γύρω σου. Αυτό εξαρτάται από σένα κι από το πόσο σίγουρη θα γίνεις για όσα θα μυρίζεις και θα ξέρεις ότι θα γίνουν για να μπορείς να συμβουλέψεις για να γίνει κάτι λιγότερο κακό η κάτι περισσότερο καλό. Καλά τα χω κάνει τώρα λίγο άρτσι μπούρτσι και λουλάς όλα μαζί,αλλά νομίζω ότι θα καταλάβεις σε γενικές γραμμές. Για τις ειδικές γραμμές τα ξαναλέμε. Καλημέρα! | |
| Θέμα: Απ: ΟΝΕΙΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΝΟΡΑΣΗ Ή ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ? Παρ 25 Ιουλ - 10:11:11 | |
| Καλημέρα
Η Αριστέα μίλησε σωστά και σίγουρα λιγότερο μπλεγμένα από εμένα, εύχομαι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε να λυθεί αυτό το ζήτημα, γιατι αυτό που γράφει πάνω , πάνω είναι η Ουσία
"Να θυμάσαι… Αυτό που θα βρεις, εξαρτάται από το Ποιος Είσαι και Τι ζητάς…"
Το μέλλον είναι κάτι που δεν μπορεί να προβλεφθεί επακριβώς λόγω του ότι είναι ευμετάβλητο, είναι το άγνωστο που ίσως να γίνει γνωστό. Αλλο τί είναι και άλλο τί μπορεί. Δεν μπορεί να είναι μια συνεχής γραμμή. Ανα πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση. Ίσως να μπορεί να παρατηρηθεί μέσα απο την ποικιλία των ενδεχόμενων. Και πάλι όμως, ποιός είναι αυτός που είναι τέλειο Ον, ώστε να μπορει να προ βλέπει τα πάντα;
Η τηλεπάθεια είναι ένα φαινόμενο που συνδέεται με το Συναίσθημα. Η διαίσθηση είναι ένα φαινόμενο που συνδέεται με το Ενστικτο. Αν παρατηρησουμε τον ευατό μας σε κάποια στιγμή που έχει προκληθεί άμεση σύνδεση με κάποιον ζωντανό, χωρίς άμεση επαφή, αυτό το έχει προκαλέσει η Αγάπη. Αν η διαίσθηση μας, μας προειδοποιήσει να αλλάξουμε κατεύθυνση στο δρόμο που περπατάμε, αυτό το έχει προκαλέσει ο Φόβος. Ούτε η Αγάπη, ούτε ο Φόβος, έχουν πρόσωπο, μετατίθενται ανάλογα των περιστάσεων.Τέτοια φαινόμενα προκαλούν συναισθηματική φόρτιση κυρίως επειδή παλεύουν να ικανοποιήσουν την προσωπική τους ανάγκη. Όπως είπε και η Αριστέα, δυο καταστάσεις το Λογικό και το Άλογο.
Το Λογικό εκφράζει τον Νου, το Άλογο διασπάται σε άλλες δυο, το Ένστικτο και το Συναίσθημα το οποιο έρεται ως καταληξη του πρώτου.Το ένα μέσα στο άλλο. Για να δοθεί η εντολή να περάσει το μύνημα που λαβαμε ασυναίσθητα και αστραπιαία, στην διαδικάσια της λογικής επεξεργασίας πρέπει να συνοδεύεται από κάποιο έντονο συναισθημα, της Αγάπης ή του Φόβου, να υπάρξει φόρτιση. Η διαδικασία είναι κάπως έτσι, το (1)>(2,3)}4. Ο Νους(1) έχει σκοπό.Την εν τάξη λειτουργία του εργοστασίου.Αν ενστικτωδώς(2) περάσουμε σε κατάσταση συναισθηματικής φόρτισης(3) που καταλήξει σε πόνο στην καρδιά, ημικρανίες, υψηλή πίεση, ασθμα και ακόμα πιο περιπλοκες σωματικές καταστάσεις αποδυνάμωσης του εργοστασίου, ο Νους, θα επαναφέρει την ομαλη λειτουργία σε κατάσταση συνείδησης.Το (1) είναι Τάξη, το (2,3),Αταξία.Το (4) είναι η οφελιμη κατάληξη. Το μακράν της ισορροπίας, η διατηρηση και επίτευξη της εξέλιξης του όντος.
Οπότε.. ποιός είναι αυτός, εκτός από τον ίδιο τον Ευατό, που είναι σε θέση να κρίνει , να αξιολογήσει και να τοποθετησει, τις σωματικές,νοητικές,συναισθηματικές και κινητικές λειτουργίες του ωστε να έχουν ομαλη και οφέλιμη συνεργασία; Εφόσον η καθημερινότητα σου, μπορεί να σου προσφέρει την ηρεμία και την διάθεση για παρατηρηση; Δηλαδή, την συναισθηματική αποφόρτιση και την μείωση της μηχανικότητας;
Να θυμάσαι, λοιπόν ποιός είσαι και τί ζητάς.
Αιθηρόη
(κράνος βάλαμε;;;; καλά ας βάλουμε μάσκα και βατραχοπέδιλα... χαχαχαχα ) |
| | | evetsou
| Θέμα: Απ: ΟΝΕΙΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΝΟΡΑΣΗ Ή ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ? Παρ 25 Ιουλ - 14:22:47 | |
| Για τα ονειρα που μου δειχνουν οτι κατι θα συμβει τα αναγνωριζω αμεσως! Νιωθω πως ενω κοιμαμαι και τα βλεπω, ταυτοχρονα αισθανομαι σαν να ειμαι ξυπνια και λεω στον εαυτο μου αυτο κατι μου δειχνει και κατι θα συμβει αναλογα με τα προσωπα ή πραγματα που βλεπω στο ονειρο π.χ. εχω δει σοβαρα γεγονοτα και οταν λεμε σοβαρα εννοουμε πολυ σοβαρα! Το πιο προσφατο εγινε προχθες που ειδα πολλα σκυλια να τρεχουν και 3 γυναικες να περπατουν στον δρομο απο πισω τους και η μια να κραταει κατι αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως και εκει ενιωσα οτι προκειται να συμβει κατι με μωρο και ενα σκυλι...συγκεκριμενα φοβηθηκα για μια φιλη μου που την ειδα στο ονειρο και εχει ενα κοριτσακι. Το πρωι που ξυπνησα εγινε ενα περιστατικο με ενα σκυλο που επιτεθηκε πολυ ασχημα σε ενα κοριτσακι μηνων!! Δεν νομιζω να ηταν τυχαιο διοτι ξερω να τα ξεχωριζω αυτα. Αλλα την τηλεπαθεια οχι απολυτα...τουλαχιστον σε εμενα με την τηλεπαθεια συμβαινει οταν αρχιζει να με παιρνει ο υπνος και νιωθω μια υπερενταση και καπως σαν τρεμουλο | |
| Θέμα: Απ: ΟΝΕΙΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΝΟΡΑΣΗ Ή ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ? Παρ 25 Ιουλ - 18:54:53 | |
| evetsou
κάποια δεδομένη στιγμή στο παρελθόν έχεις ασυναίσθητα παρατηρήσει την συμπεριφορά του σκύλου. Πιστεύω ότι γνωρίζεις για τις "μυρωδιές" μας και ότι οι σκύλοι παραδείγματος χάρην μυρίζουν τον φόβο μας. Κάποια στιγμή το ένστικτο σου, μέσω του ονείρου σου , στο υπενθυμισε. Το γιατί συμβαίνει αυτό, είναι αμφιλεγόμενο, γιατί είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει ακόμα και από την διαθεση του καιρού. Οι άνθρωποι θέλουν να μπορούν να εμπιστεύονται, και κανονικά , τα περνάνε όλα από το "κόσκινο". Όσο αφορά το δεύτερο σκέλος,πιστεύω ότι δεν πρέπει να μπλέκουμε φαινόμενα τηλεπάθειας με προσπάθειες τυπου σύνδεσης με τον Ανώτερο Ευατό , μέσω αστρικών ταξιδιών. Αλλά αυτό εξάρταται από το τί Τύπος Είσαι. :) |
| | | evetsou
| Θέμα: Απ: ΟΝΕΙΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΝΟΡΑΣΗ Ή ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ? Παρ 25 Ιουλ - 20:18:45 | |
| Οσον αφορα το ονειρο που την επομενη μερα εγινε ενα σοβαρο περιστατικο επιθεσης σκυλου σε μωρο, το ονειρο δεν μου προκαλεσε φοβο απλα αισθανθηκα οτι κατι θα γινει που αφορα σκυλο και ενα παιδι. Και δεν εχει να κανει με προσωπικες φοβιες για τα σκυλια διοτι πολυ απλα τα λατρευω και δεν τα φοβαμαι. Ξανα διαβασε εαν θες τι εγραψα πριν και θα το δεις. Οσον αφορα την φραση Ανωτερος Εαυτος και ταξιδια...τι εννοεις ακριβως????? Γιατι με εβαλες σε σκεψεις διοτι ξανα στο παρελθον οταν προσπαθησα να κανω την πρωτη ασκηση σχετικα με το τριτο ματι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑ! Δεν ειδα κατι ασχημο ή τρομακτικο αλλα ενιωσα ενα πολυ περιεργο συναισθημα! Ετρεμα απιστευτα πολυ,ενιωθα σαν κατι να προσπαθουσε να βγει μεσα απο το σωμα μου και ενω ηθελα να "ξυπνησω" ας το πουμε ετσι ολο και πιο πολυ αδυνατουσα να το κανω. Μπορει να σας φανει γελοιο ή οτι μπορει να ειμαι τρελη αλλα πραγματικα ετσι ενιωσα και τρομοκρατηθηκα | |
| Θέμα: Απ: ΟΝΕΙΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΝΟΡΑΣΗ Ή ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ? Παρ 25 Ιουλ - 21:18:02 | |
| Ο σκύλος είναι ο λύκος. Δεν έχει να κάνει με το αν αγαπάς τα σκυλιά ή όχι , μέσα από αρχετυπικές εικόνες και άλλα στοιχεία , όπως σωστά σου αναλυσε η Αριστέα,το ενστικτο της επιβίωσης για να σε προστατέψει από κάτι που αναγνωρίζει ως πιο δυνατό , θα σου δημιουργήσει συναισθήματα φόβου. Αν παρατηρήσεις τον Ευατό σου θα αναγνωρίσεις την αμυντική στάση, την επιθετική στάση ή την παραπλανητική στάση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση , όσο αφορά τον σκύλο, αυτός δεν έχει λογική, λειτουργεί με το ένστικτο. Και το ένστικο προστάζει είτε επιθετική , είτε αμυντική στάση. Βέβαια κάθε σκυλί έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του , καθώς και το ότι κάθε σκυλί, έχει τον συνοδό του. Στο δεύτερο σκέλος , δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπέρα, αλλά υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που θα μπορούσαν. Εγώ έθεσα τα όρια μου στο θέμα. Ευχαριστώ |
| | | evetsou
| Θέμα: Απ: ΟΝΕΙΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΝΟΡΑΣΗ Ή ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ? Παρ 25 Ιουλ - 21:55:58 | |
| Μαλιστα καταλαβα πως το εννοειται τωρα το επιθετικο και τα αισθηματα φοβου τεσπα οποτε περιμενω τα φωτα σας για το δευτερο σκελος οπως ειπες και εσυ naan. Γενικοτερα ποτε δεν εχω ασχοληθει με τα θεματα αυτα και οπως καταλαβαινετε ειμαι παντελως ασχετη. Απλα μεταφερω τις εμπειριες μου | |
| Θέμα: Απ: ΟΝΕΙΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΝΟΡΑΣΗ Ή ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ? Παρ 25 Ιουλ - 22:01:07 | |
| evetsou Ισα-ίσα που οι εμπειρίες σου ήταν μια πολύ καλή αφορμή για συζήτηση |
| Θέμα: Απ: ΟΝΕΙΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΝΟΡΑΣΗ Ή ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ? Παρ 25 Ιουλ - 22:48:48 | |
| evetsou,για μένα όλα αυτά είναι μια εσωτερική συνομιλία. |
| | | evetsou
| Θέμα: Απ: ΟΝΕΙΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΝΟΡΑΣΗ Ή ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ? Παρ 25 Ιουλ - 23:41:16 | |
| | |
| Θέμα: Απ: ΟΝΕΙΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΝΟΡΑΣΗ Ή ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ? Παρ 25 Ιουλ - 23:56:21 | |
| Πάνω σε όλα όσα ανέφερες.Εσωτερικές συνομιλίες. Ας πούμε πως θέλει η ψυχή μου να μου μιλήσει. Πως θα το καταφέρει να με κάνει να την ακούσω; Αρχικά είναι πολλές οι φωνές,η βαβούρα,που της δυσκολεύει την φωνή και επίσης,το πιο βασικό,η αμφιβολία,πως να με κάνει να κατανικήσω την αμφιβολία;Δεν θα μπορούσε,να μου στείλει σημάδια,ότι μου μιλάει αυτή; Για μένα,πάντα,μπορεί να κάνω και λάθος,κάποια όνειρα σου ή ένστικτα τα οποία επιβεβαιώθηκαν,αλλά δεν θα μπορούσες τίποτε να κάνεις για να τα αποτρέψεις,είναι εκείνα τα σημαδάκια,τα αναγνωριστικά της ψυχής,για να πιστέψεις ότι επικοινωνεί με σένα.Εσωτερικές επιβεβαιώσεις.Κλεισίματα ματιού. Τείνουμε να τα οδηγούμε όλα στα προφητικά,ίσως γιατί μας έλκει η προοπτική ενός σκοπού,αλλά μας κάνει αδιάφορο το να μιλάμε με τα μέσα μας.
Είμαστε εμείς αλλά είμαστε αλληλένδετοι και με τους άλλους και τα γύρω μας,έτσι και η τηλεπάθεια,η επικοινωνία με ένα άλλο πρόσωπο-κι όχι μόνο-είναι εσωτερική συνομιλία.
Καταλαβαίνω πως είναι να αμφιβάλεις για το αν κάτι προέρχεται από δική σου επιθυμία και μόνο,είτε αφορά τα όνειρα,είτε την τηλεπάθεια. Η μοναδική λύση που δίνω,είναι απλά να ακούς,ακόμη κι αν δεν μπορείς να εξηγήσεις τι και πως,άκου και νιώσε. Και οι επιθυμίες μας είναι οδηγοί. |
| Θέμα: Απ: ΟΝΕΙΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΝΟΡΑΣΗ Ή ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ? Σαβ 26 Ιουλ - 0:02:19 | |
| χαχαχα εβετσου,τα διαβασα τώρα τι έγραψα,χριστό δεν κατάλαβα.. |
| | | evetsou
| Θέμα: Απ: ΟΝΕΙΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΝΟΡΑΣΗ Ή ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ? Σαβ 26 Ιουλ - 0:20:45 | |
| Μην ανησυχεις καταλαβα τι θες να πεις..ποτε δεν κλεινω αυτη την φωνη απλα θελω να την δυναμωσω. Οταν ημουν εφηβη δεν ειχα δωσει τοσο πολυ σημασια και ετσι δεν ειχα αναγνωρισει αυτο το χαρισμα σε εμενα τωρα ομως τουλαχιστον εχω μαθει μερικα πραγματα. Καθως περναν τα χρονια γινεται σταδιακα πιο εντονο αλλα θελω να αναπτυξω την τηλεπαθεια,να την δυναμωσω και γιατι οχι να μπορουσα να να δω τι σκεφτονται οι αλλοι. Λειτουργω παντα διαισθητικα και εξεταζω τα παντα γι'αυτο αλλωστε σχεδον παντα πεφτω μεσα σχετικα με τις συμπεριφορες και αντιδρασεις των ανθρωπων. Αλλα αυτο με τα ταξιδια τα αστρικα και τα τρεμουλα δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε και τι σημαινει | |
| Θέμα: Απ: ΟΝΕΙΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΝΟΡΑΣΗ Ή ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ? Σαβ 26 Ιουλ - 0:29:11 | |
| Σε καλό δρόμο μου φαίνεσαι.Δυστυχώς,δεν γνωρίζω να σου δώσω κάτι..
Να σου πω;Κάνε τεστ πάνω μου χε χε..τι σκέφτομαι; |
| | | evetsou
| Θέμα: Απ: ΟΝΕΙΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΝΟΡΑΣΗ Ή ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ? Σαβ 26 Ιουλ - 0:49:48 | |
| χαχαχα σορρυ αλλα δεν εχω φτασει σε τρελα επιπεδα οποτε δεν μπορω να σε διαφωτισω! παντως αν σε εβλεπα και μιλουσαμε θα καταλαβαινα αρκετα. Για την ασκηση με το τριτο ματι μπορει να βοηθησει καποιος? | |
| | | | ΟΝΕΙΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΝΟΡΑΣΗ Ή ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ? | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |
|