H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

ΕΝΟΡΑΣΗ

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
κατερινα19866

Ταύρος
Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2015
Αριθμός μηνυμάτων : 2

ΕΝΟΡΑΣΗ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΕΝΟΡΑΣΗ   ΕΝΟΡΑΣΗ Icon_minitimeΔευ 1 Ιουν - 21:19:00

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΘΑΝΕΤΕ Ο ΑΛΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΕΔΩ ΑΛΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΟΥ.ΜΠΟΡΗΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΑΙ? ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
βαγγελης1234

βαγγελης1234

Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 474

ΕΝΟΡΑΣΗ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΝΟΡΑΣΗ   ΕΝΟΡΑΣΗ Icon_minitimeΤρι 2 Ιουν - 10:19:54

κατερινα19866 έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΘΑΝΕΤΕ Ο ΑΛΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΕΔΩ ΑΛΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΟΥ.ΜΠΟΡΗΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΑΙ? ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
το οτι δεν ανηκης εδω ειναι γεγονος αφου εισαι ξενη 
αυτο που λες οτι νιωθης ονομαζετε οτι εισαι εμβιωτηκη 
τη βοηθεια θες ?
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΕΝΟΡΑΣΗ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΝΟΡΑΣΗ   ΕΝΟΡΑΣΗ Icon_minitimeΤρι 2 Ιουν - 22:11:18

Γεια σου Κατερινα,
γιατί στην υλη της αρχικης σελίδας;
Μηπως δεν κανεις εσυ κατι καλα; (ερωτημα)Μηπως περνεις τους αλλους πολυ στα σοβαρα και ταυτιζεσαι απολυτα και με το πιο ασημαντο θεμα που βρισκεις μπροστα σου;
Δεν θα ηθελα να με νιωσεις ως  αποτομη απεναντι  σου,
απλα, εδω σε αυτον τον τοπο λενε οτι παντα φταινε και οι δυο πλευρες ..
Οσο για το αν εισαι ή οχι από εδώ ,
προσωπικη μου αποψη ειναι να βρεις το τι θα κανεις τωρα  που εισαι εδω και μετα βλεπεις για τα αλλα.

Κατα τα αλλα , καλως ορισες,
για να σε κατατοπισω ειμαστε στο αραια και που εδω μεσα.. ενα αστερι πεθαινει και τετοια κατασταση.
Αν ανελυες πιο ηπια το θεμα σου στο καλοσωρισατε δηλαδη
ή καπου εδω ας πουμε http://www.aoratos-naos.com/f109-forum ίσως να  ηταν καλυτερα,
μπορει να πιασεις κουβεντα με κατι τρεμοπαιοντα οντα σαν και μενα (αυτοσαρκαζομαι αστειευόμενη)

http://coolweb.gr/asteria-tremopaizoun-vradi/  να καλό βράδυ
κατερινα19866

Ταύρος
Ημερομηνία εγγραφής : 01/06/2015
Αριθμός μηνυμάτων : 2

ΕΝΟΡΑΣΗ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΝΟΡΑΣΗ   ΕΝΟΡΑΣΗ Icon_minitimeΤετ 3 Ιουν - 8:00:16

συγνωμη δεν ξερω που αλου να γραψω γιαυτο γιαφω εδω.σο για το αν ειμαι ελληνιδα για καποιον που εγραψε οτι ειμαι ξενη ας το ξερω μονο εγω.οταν εννωουσα ξενη εννωουσα οτι εσθανομαι οτι ειμαι απο καποιο αλο κωσμο.αλα τελικα δεν πηρα την βοηθεια σας.σας ευχαριστω πολυ.καλη συναιχεια
βαγγελης1234

βαγγελης1234

Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 474

ΕΝΟΡΑΣΗ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΝΟΡΑΣΗ   ΕΝΟΡΑΣΗ Icon_minitimeΤετ 3 Ιουν - 9:39:24

κατερινα19866 έγραψε:
συγνωμη δεν ξερω που αλου να γραψω γιαυτο γιαφω εδω.σο για το αν ειμαι ελληνιδα για καποιον που εγραψε οτι ειμαι ξενη ας το ξερω μονο εγω.οταν εννωουσα ξενη εννωουσα οτι εσθανομαι οτι ειμαι απο καποιο αλο κωσμο.αλα τελικα δεν πηρα την βοηθεια σας.σας ευχαριστω πολυ.καλη συναιχεια
ειπες οτι νιωθης οτι αισθανονται αλλη το ειχες απορια και σου ειπα οτι εισαι εμβιωτηκη
δεν εισαι οι μοναδηκη απλα το εχεις και εσυ
λες οτι δεν αισθανεσε αθρωπος αλλα ξενη εισαι απο αλλο κοσμο
αυτο κατα την γνωμη μου βαση ψυχολογιας μπορη να το αισθανεσε γιατι εχεις αναγκη για καποιο λογο?
να μαθης απο πιον κοσμο ησουν  
δεν χρηαζεται να σου πω οτι ανηκης και σε αυτον τον κοσμο

απλα πρεπη να ψαξης μονη σου 

επησης και εγω πιστεψε με απο αλλο κοσμο ηρθα 
αλλα νιωθω και ειμαι απο αυτον τον κοσμο δεν εχω αναγκη να μην νιωθω οτι δεν ανηκω εδω 

οποτε ξαψε απο ποιον κοσμο ησουν και γιατι νιωθης ετσι
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΕΝΟΡΑΣΗ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΝΟΡΑΣΗ   ΕΝΟΡΑΣΗ Icon_minitimeΤετ 3 Ιουν - 10:21:18

Αυτό ήταν; Αισθάνομαι σαν μπανανόφλουδα...
πρώτον, ο αγαπητός βαγγελης1234 με το εμβιωτικη εννοεί οτι έχεις ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη. Από όλους τους δασκαλους που έχω γνωρίσει στην μέχρι τώρα ζωή μου.. μόνο δύο συνάντησα που δεν προσπαθούσαν να την θάψουν.
δεύτερον, και εγώ όταν με ρωτάνε από πού εισαι.. τους λέω από αλλού.
τρίτον, το να μιλήσουμε για την έλλειψη αυτού του κόσμου είναι ένα πολύ μεγάλο ζήτημα, για την απάτη, για τον εγωισμο, τον πόνο και τελος την αποδοχη.. πολύ μεγάλο ζήτημα.
Μέσα σε αυτό το αστέρι που πεθαίνει, έχουν χαραχτεί πολλα προσωπικα μονοπάτια και είναι στην προσωπική κριση του καθενος να αφιερωσει το χρονο του σε αυτα. Το να σουπει  μια αληθεια, αυτη θα ειναι το δικό του σπασμενο κομματι, καλο θα ηταν να μην την ασπαστεις και ταυτιστεις μαζι της , αλλα να αναπτυξεις την δικη σου αληθεια, κολλωντας το δικό σου κομματι.
Αυτό ειναι η συναισθηματικη νοημοσυνη και το αισθανομαι τι λενε οι φωνουλες των αλλων.Αλλιώς περνάμε στην αναπτυξη της μηχανικης νοημοσυνης.
Καλη σου συνέχεια. Ηρθες σε ωραιο τοπο, μην τον πετας. να

ΕΝΟΡΑΣΗ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΟΝΕΙΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΝΟΡΑΣΗ Ή ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ?

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ... :: ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ!-
Μετάβαση σε: