Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Τετ 17 Απρ - 9:01:43
[youtube][/youtube]
Γεια σου ρε Λίτσα!!!
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Τετ 17 Απρ - 9:03:01
[youtube][/youtube]
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Τετ 17 Απρ - 9:06:37
[youtube][/youtube]
Μια γυναίκα μόνο ξέρει να σου πει μια γυναίκα που αγάπησε πολύ κι έκανε δώρο τη ζωή της σ' αυτόν που διάλεξε η ψυχή της.
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Τετ 17 Απρ - 9:08:17
[youtube][/youtube]
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Τετ 17 Απρ - 9:11:46
Αυτά! Βαρέθηκα πάω να γυρίσω τσι δρόμους τώρα.................δε μπορεί όλο και κ΄αποιος θα θελει κάτι. Κι όπως είπαμε να κοιτάτε γύρω σας! ΑΝΤΕ! ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ.......! ΑΝΤΕ!!!
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Τετ 17 Απρ - 9:12:56
[youtube][/youtube]
markos
Ηλικία : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 231
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Τετ 17 Απρ - 9:17:39
maggisoula έγραψε:
Αυτά! Βαρέθηκα πάω να γυρίσω τσι δρόμους τώρα.................δε μπορεί όλο και κ΄αποιος θα θελει κάτι. Κι όπως είπαμε να κοιτάτε γύρω σας! ΑΝΤΕ! ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ.......! ΑΝΤΕ!!!
Γεια σου ρε Αριστέα! Το μήλο κάτω απ τη μηλιά θα πέσει! Αν με καταλαβαίνεις!! Και τα ευχαριστήθηκα τα τραγούδια σου!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Τετ 17 Απρ - 21:13:46
ο αμανές από τα βραχέα..παρόμοιο άκουσα σκοπό μέσα σε ένα λεωφορείο,κάποτε,άδειο,ένας άντρας έπαιζε μουσική με ένα φύλο δέντρου που κρατούσε στις παλάμες του μέσα και το φύσαγε,νύχτα ήταν, με συγκίνησε τότε το μοίρασμα του,ένα μικρό διάλειμμα να θυμηθεί τον τόπο του,τις ρίζες του,την μουσική του και με ένα παράξενο τρόπο ξεχνάμε πως είμαστε όλοι ενωμένοι... Ενα τραγούδι για την Κυρία Αγρύπνια που κάνει τις επισκέψεις της έστω και ακάλεστη,που στα χέρια της μέσα κρατά τα αζήτητα δώρα της ανησυχίας και αφήνει πάντα τα αποτυπώματα της ορατά στο φως της μέρας... Και με ένα παράξενο τρόπο καμιά φορά ξεχνάμε οτι η μουσική και η αγρύπνια μας ενώνουν και αυτές.
Αγρύπνια, αψηλάφητο ζώο! Δίχως, μια στάλα στοργή, σ' όσους διψάν για χίμαιρες, γέρνεις την κούπα σου που 'ναι πάντα αδειανή. Κι ενώ περνά η νύχτα κατάλευκη, βροχερή σαν Κυριακή, ξέρω γιατί, στ' αυτί που σπαράζει, χιμάς και γλείφεις σαν το σκυλί. Δεν αγαπάς!Αφήνεις τους ψύλλους σου, τους ήχους που φτάνουν από μακριά, αγρύπνια, κακόφωνο όργανο, που αλέθεις των εκλεκτών το "ωσαννά". Αγρύπνια της κόλασης κήτος, είναι το φιλί σου φωτιά. Αφήνει μια γεύση από σίδερο, που 'χουν ξηλώσει από καράβια παλιά.
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Πεμ 25 Απρ - 19:02:43
[youtube][/youtube]
Μ αρέσει τι να κάνουμε!!!!! Είναι χαρούμενο ρε παιδί μου!!!
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Πεμ 25 Απρ - 19:08:23
[youtube][/youtube]
Φρρρρρρρρρρ χάιντε μωρεεεε!!! Οοοοοπα!!!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Πεμ 25 Απρ - 19:13:23
χαχαχααχαχα που το βρήκες αυτό;; σαουντρακ για την green peace;
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Πεμ 25 Απρ - 19:17:14
Μη γελας!!! Η γειτονισα μου κανε αντιπερισπασμο σημερα. εβαζα εγώ ποντιακά έβαζε αυτή δημοτικά.......άνοιγα εγω φωνή......άνοιγε αυτη.......κι αυτό το βαλε ισαμ με 8 φορές!!!!! μήνυμα ητο!!! Πως κανουν οι ινδιανοι με τσι καπνοι;;; εμεεις το κανουμε με χαι ντιφενισιον μιουσικ..........θα σου ριξω φολα ελεγε αυτη σέρα της πετάω εγώ!!!! Μη ρωτας ποιος υπερισχυει!!!!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Πεμ 25 Απρ - 19:18:28
η σέρα τι είναι;;;;έχεις σκυλάκι;;;
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Πεμ 25 Απρ - 19:23:19
Η ΣΕΡΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;;;; Αλλιώς Ο ΠΥΡΡΥΧΙΟΣ!!!!
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Πεμ 25 Απρ - 19:23:37
[youtube][/youtube]
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Πεμ 25 Απρ - 19:28:24
Καλά ντε μην βαράς....είναι μακρύς ο δρόμος της γνώσης.
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Πεμ 25 Απρ - 19:32:10
Μα δεν ειναι δυνατονε!!!!! Τοση κατηχηση σας εκανα με τα βιντεοςςςςςς!!!! Κι εσυ τι ειναι η σερα κι αν εχω σκυλακι;;;;;;; Παω τωρα γιατι εχω.........δημοκρατικη συνελευσηςςςςς!!!!! Χο χο!
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Παρ 26 Απρ - 11:04:08
ladosifa έγραψε:
η σέρα τι είναι;;;;έχεις σκυλάκι;;;
Ωχ παναία μ!!! Μου κατσε αυτό!!!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Παρ 26 Απρ - 11:50:55
Αχ!Να 'χα ένα τέτοιο μικρό!!Το κούφανα;
Εγώ,ανησύχησα για το σκυλάκι που αν είχες θα του 'ριχνε φόλα,σύμφωνα με το τραγούδι. Αλλά,προφανώς δεν έχεις...αν είχες όμως;;; Έβαζα φαι στις γάτες τις γειτονιάς το βράδυ για να μην το δουν και μου τις φολιάσουν και ένας έβαλε σημειώματα να μην αφήνουμε φαγητό-απειλείται η δημόσια υγεία.Τα σκισα και την άλλη μέρα γάζωσε τον τόπο με κόκκινα γράμματα αυτή τη φορά...δεν εμφανίζεται όμως,ο κρετίνος. Δίπλα από τα σκουπίδια το άφηνα,με τις απεργίες που γεμίζει ο τόπος τι κάνει αυτός;Πάει στο διάστημα;Τα ζώα κάνουν σκουπίδια; Αλλά,έτσι,μην φάνε οι γάτες,κατάλαβες;Τον ενόχλησε...λοιπόν... Έτσι κάναν και στον μεσαίωνα και δεν αφήσανε γάτα ζωντανή αλλά μετά ήρθε η πανούκλα από τα ποντίκια.