H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Περί χρονικής διάρκειας

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Korinaki

Korinaki

Καρκίνος
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 10

Περί χρονικής διάρκειας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Περί χρονικής διάρκειας   Περί χρονικής διάρκειας Icon_minitimeΠεμ 12 Απρ - 10:32:02

Τα πάντα γύρω μας είναι σχετικά. Το απέδειξε άλλωστε και ο Αινστάιν. Ένα από τα μεγέθη που συναντάμε καθημερινά, αλλά είναι το πιο σχετικό από όλα είναι αυτό που ονομάζουν οι άνθρωποι χρόνο.

Για άλλους περνάει γρήγορα, για άλλους αργά. Εξαρτάται από άλλα διαφορετικά μεγέθη, σίγουρα όμως ποτέ δεν θα έχουμε όσο ακριβώς θέλουμε είτε αυτό είναι για να διεκπεραιώσουμε κάποια εργασία, είτε όταν νομίζουμε πως χρειαζόμαστε να κρατήσουμε μια "στιγμή" περισσότερο από το κανονικό.

Από πολλούς έχω ακούσει τη λέξη "πάντα" όπως και το "για πάντα".

Αυτό σίγουρα έχει να κάνει με πολλά θέματα. Ο "χρόνος" που έχουμε πάνω στη γη ως έμβια όντα, είναι πολύ συγκεκριμένος και περιορισμένος θα έλεγα αν τον συγκρίνουμε με άλλα μη ζώντα.

Προσωπικά για εμένα το "πάντα" σημαίνει πραγματικά μέχρι το τέλος του χρόνου μου.
Αν μη τι άλλο, μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, απλά ότι λέω το εννοώ.
Και το κάνω.
:hg:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Περί χρονικής διάρκειας
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Περί Ευτυχίας
» Περί Μαγείας
» Περί Ψυχής
» Περί Πνεύματος
» Περί Μυθολογίας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΑΟΡΑΤΟ ΝΑΟ.-
Μετάβαση σε: