| ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! | |
|
+10markos ΑΓΓΕΛΙΚΗ sofaki Ασταρτη ANIMA Αιθηρόη kirka ioessa ilia maggisoula 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Κυρ 24 Μαρ - 22:07:44 | |
| |
|
| |
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
| |
| |
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Πεμ 28 Μαρ - 1:53:31 | |
| Καληνύχτα ομορφε κόσμε! Καληνύχτα όμορφοι άνθρωποι! Καληνύχτα όμορφη μοναδική Αιθηρόη! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Δευ 15 Απρ - 8:25:57 | |
| | |
|
| |
markos
Ηλικία : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 231
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Δευ 15 Απρ - 16:25:05 | |
| Αριστέα μου αγαπημένη! Ακόμα κι όταν δεν λες, χε χε, λες! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Δευ 15 Απρ - 17:41:12 | |
| - markos έγραψε:
- Αριστέα μου αγαπημένη! Ακόμα κι όταν δεν λες, χε χε, λες!
Εσύ δηλαδής κατάλαβες ότι κάτι λέω;;;;;; .......... Μάρκο μου τα ίδια χάπια πίνουμε ωρε γιαβρί μου; Αι γεια μας!!! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Τετ 24 Απρ - 10:50:49 | |
| Δε ξέρω μ έχει πιασει ενα επαναστατικο ντελιριο αναμεικτον μ πα΄θος τσαντιλα θλίψη αγαπη όλα μαζι! Σα να καιγεται το στηθος μου ενα πραμα. Ενα θέλω να τα πω αλλά δε μου φτανει πια αυτό, θέλω να τα κάνω. Πιο πολύ μου κάνει αυτό. Θέλω να τα πω λέει το τραγουδι αλλά εγώ θέεελω να τα κάαααανωωωω! Αλλά τι το κερατο μου; Κοιτάζω γυρω μου ωσαν μαλακας μπας και βρω ν αρπαχτω απο κάτι. Μαλάκας. Τι λέξη κι αυτή! Ελληνική. Τυχαίο; Δε νομ΄ιζω. Τι φυλη κι αυτη! ¨εχει όλα τα κουσουρια όλων των λαων αλλά κι όλα τα προτερηματα όλων των λαων. Ολα σ ενα. Εκτός της βαρβαροτητας. Δεδομενου ότι όπως ελεγε κι ο περικλιής και το κλιης σε στυλ αμαλιας απ το παραπεντε. Μαλακας........Μεγαλη επιτυχια αιωνες τωρα!!! Οτι θέλω λέω το ξέρω. Γιατί πρώτη φορά είναι; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Α γεια σου! Στα λόγια μου ερχεσαι. Ας το τρελο στη τρελα του παιδι μου και μην ανακατεύεσαι σου λέω! Δε βγαζεις ακρη. Το γιατι θα με φαει εμένα. Πολλά ΓΙΑΤΙ. Για τ αδικα ολα που δε καταλαβαινω. Κι ειναι πολλα ρε παιδια! Κι οκ λες γαμωτο! Τι κανεις; πως το κανεις; Γιατι στο τελος θα τρελαθουμε και θ αρχισουμε να παιρνουμε κεφαλια κι αμα σ ανεβει το αιμα στο κεφαλι, κατι παθενει το βλεμα και δε βλεπεις ποιος και τι παραμόνο σκιες. Ειναι βλαμενο αισθημα αυτο και δεν ειν καλο να θολωνει το βλεμα, και δεν ειμαι και σουπεργουμαν να διαπερναω τις σκιες και να βλεπω ποιος ειν απο πισω. Κι ειν κι αυτη η εικονικη ησυχια που μου σπαει τα νευρα!!! Με σιγαστηρες πυροβολουν κι στησαν τοιχους γι απομονωση ηχων. Δε την μπορώ εγώ την ησυχια αυτή με τρελένει! ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ! ΟΚ; Νετα σκετα το λεω θελω να ξερω! Ν ακουω το νταβαντουρι κι οχι να μου σηκωνεται η τριχα απο διαισθηση. Ααααα τι θυμηθηκα τωρα!!!!! Τσακωθηκα ενα βραδυ με τον αντρα μου!! Μαλια κουβαρια γιναμε και μου τη δινει οταν εγω εχω βγει απ τα ρουχα μου και κανω γυμνισμο, κι αυτος σα να χει πιει ενα κουτι αταραξ χιλίων!!!! Με κάνει φουρκα!!! Πεφτει να κοιμηθει με τα πολλά αλλα εγω που!!!!! μπινγκ μπανγκ γινοταν μεσα μου και χαλασμος κυρίου!!!! Εκει που κοιμοταν βουταω το πορτατιφ και το σκαω στο τοιχο! Σηκωθηκαν τα παιδια σηκωθηκε η γειτωνια κι αυτός χόι χόι ακινητος βουδας!!!!! Κοιμηθηκα στο σαλονι. Ξυπναει το πρωι κι ερχεται.........ρε Στουλα εβλεπα ένα όνειρο.........δεν αποσωσε τη κουβεντα!!!! Ξυστα του περασε η κουπα!!!!! Δε μπορω ρε παιδι μου την αφασια σαλταρω!!!!! | |
|
| |
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ηλικία : 38 Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 253
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Τετ 24 Απρ - 11:39:09 | |
| Μ ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ!!! ΤΟ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΡΙΞΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ! ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ΑΡΙΣΤΩ ΜΟΥ! ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΗΡΩΑΣ! ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ. | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Τετ 24 Απρ - 12:37:10 | |
| Αγοράκι μου εσύ!!! Σ αγαπάω αλλά λες χαζά! Εγώ είμαι ο ήρωας! Οταν μπλεξεις μ άντρες γίνεσαι η λι'ωμα η ήρωας. ΛΟΙΠΟΝΝΝΝ!! Κι εγώ είμαι ήρωας τέλος! | |
|
| |
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ηλικία : 38 Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 253
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Τετ 24 Απρ - 12:44:42 | |
| ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!! ΟΤΙ ΠΕΙΣ! ΣΟΥ ΠΑΩ ΚΟΝΤΡΑ! ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΜΑΙ. ΣΕ ΦΙΛΩ ΑΡΙΣΤΩ ΜΟΥ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ. | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Τετ 24 Απρ - 12:47:11 | |
| Βρε αντε απο κει! Το κλε΄ινω εγω ασυζητητή με δημοκρατικες και συνοπτικες διαδικασίες! Αντε!!! Κι εγω σε φιλάω αγορι μου όμορφο και καλό!!!! | |
|
| |
sofaki
Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 252
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Τετ 13 Νοε - 20:12:52 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Τετ 13 Νοε - 20:32:22 | |
| Εμένα μου αρέσει,είπα: Αμαν!Πήρε το όπλο της... |
|
| |
maggisoula
| |
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Τρι 11 Μαρ - 21:10:40 | |
| |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Τρι 11 Μαρ - 21:15:14 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Τρι 11 Μαρ - 21:28:13 | |
| |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Δευ 7 Απρ - 20:47:10 | |
| Καλά ε! Νιώθω όπως όταν πάω στο σουπερ μαρκετ κι έχουν αλλάξει τα ράφια και τις σειρές! Χαχαααα!
| |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Δευ 7 Απρ - 20:50:28 | |
| Α κι εσύ το φτιαξες ωραια! Ωπα μισό......συγνώμη.....αν θέλω εγώ να μπω στο δικό σου να σου γράψω κάτι άσχετο ρε παιδι μου απ τα θέματα σου!..............που θα στο γράφω καλέ; Να με κεράσεις έναν καφέ ένα κοστσομπολιό κάτι!!! Ε;;; που;;;;; | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Τρι 8 Απρ - 9:33:53 | |
| Θες να ανοίξουμε καφενέ; Έλεγα να κάνω ένα :''έχω έναν καφενέ στου λιμανιού την άκρη'',αλλά μου τον πήρε ο Νταλάρας. Να σου πω άλλο;Θες να ανοίξουμε μαγαιρείον:αι δύο αδερφαι;
όχι,μαγειρείον,μαγαιρείον,με πιάνεις;με εξακολουθείς;με αντιλαμβάνεσαι; |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Τρι 8 Απρ - 10:42:30 | |
| Και τι θα βάζουμε;;; συνταγές παντώς είδους; από το πως να φτιάχνετε πίτες μέχρι πως να εξολοθρέυετε τα μαμούνια και τους λεκέδες; !!!! Γιεπ! | |
|
| |
gerakina
Ηλικία : 33 Ημερομηνία εγγραφής : 10/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 127
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Δευ 12 Μάης - 17:12:52 | |
| καλησπερα. χαθηκα! πολλες αλλαγες βρηκα. ομορφα πραγματα. Αριστεα μου τι κανεις? Χριστινα? ειστε καλα? σας σκεφτομουν. | |
|
| |
gerakina
Ηλικία : 33 Ημερομηνία εγγραφής : 10/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 127
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Δευ 12 Μάης - 17:17:16 | |
| ω! οκ. σε αναστατωση σας βρισκω. μαλλον εχω να διαβασω πολλα. οποτε τα λεμε αλλη στιγμη, να ειμαι κι εγω στο πνευμα κι οχι στο ασχετο. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Δευ 12 Μάης - 19:42:21 | |
| Γεια σου Γερακίνα. Αναστάτωση;Θλίψη θα λεγα. Πολλά γράφτηκαν και σβήστηκαν έντεχνα,αλλά όχι από την μνήμη. |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! Τρι 13 Μάης - 16:51:52 | |
| - gerakina έγραψε:
- ω! οκ. σε αναστατωση σας βρισκω. μαλλον εχω να διαβασω πολλα. οποτε τα λεμε αλλη στιγμη, να ειμαι κι εγω στο πνευμα κι οχι στο ασχετο.
Πρώτη φορά είναι; Κι ούτε η τελευταία φοβούμε. Τεσπά. Αριάδνη μου κοριτσάκι μου τι κάνεις; Που σουν εσύ; ¨όλα καλά; Κι εμείς σε σκεφτόμαστε να το ξέρεις όπου και να σαι ότι και να κάνεις! Μα καλά που σε πήγαν πάλι; Μήπως να κόψεις τις μεταθέσεις; Λεω εγώ τώρα! Γιαβρί μου χάρηκα πολύ που ειδα μηνυμα σου! Φιλιά πολλά! | |
|
| |
| ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ! | |
|