Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Η τελειοτητα ενος εξελικτικου οργανικου συστηματος ειναι η ιδια του η ατελεια......Οτιδηποτε εξελισσεται ειναι και ατελες, και οτιδηποτε ειναι ατελες, τεινει να τελειοποιηθει, ωσπου..... να κλεισει ο κυκλος, ειναι ο μοναδικος τροπος διαιωνισης της ζωης. Μεσα σε ενα τετοιο φαινομενικα κλειστο μακροσκοπικα κβαντικο συστημα, η αντιληπτικοτητα, αρα και η νοηση των επι μερους οργανικων στοιχειων και οντοτητων, της οποιας μορφης και οποιαδηποτε κλιμακας, σε αμεση σχεση με το σημειο εστιασης και αλληλεπιδρασης τους, ειναι εκ της φυσεως προγραμματισμενη και περιορισμενη σε συγκεκριμενους ''ρολους'' και δυνατοτητες απο το ιδιο το οργανικο συνολο. Σε εναν τετοιο ''οργανισμο'' τα παντα διεπωνται απο μορφες διαφαθμισμενης συνειδητοτητας η οποια ειναι ορατη απο και στα διαφορα επιπεδα της ιδιας του της εκδηλωσης, η μεγαλυτερη πλανη ειναι να πιστεψουμε οτι μπορουμε να ξεφυγουμε απο την ιδια την πλανη, διοτι για να συμβει αυτο, θα επρεπε η ανθρωποτητα να ηταν το κεντρικο συστημα της συμπαντικης νοησης, μια πρωτο- συνειδητοτητα, ομως ουτε κατα διανοια, αρα οτιδηποτε κατω απο αυτο ειναι πλανη. Το μονο που θα μπορουσαμε ειναι να περιγραψουμε μια πιθανη εκδοχη, θεωρωντας οτι η κοσμικη συνειδητοτητα, αυτη η θαλασσα λεπτης εικονικης ενεργειας, ειναι η βαση απο την οποια προερχονται τα κυματοπακετα που βλεπουμε ως εκδηλη υλη, και υποθετουμε σοβαρα πως ειναι η βαση προελευσης της ιδιας της νοησης. Οποιαδηποτε λοιπον νοητικη εξελικτικοτητα της ανθρωποτητας, εχει αμεση σχεση με την εξελικτικοτητα αυτης της εικονικης ενεργειας, εφοσον στην πραγματικοτητα αποτελουμε μερος της εκδηλωσης της. Καθε προσπαθεια αισθητηριακης αντιληψης αυτης της κοσμικης συνειδητοτητας ειναι καταδικασμενη, εκτος απο μια κατηγορια μεταφυσικων εμπειριων, που και αυτες κατα προσεγγιση, διοτι η συνειδητοτητα ειναι καθαρα ιδιωτικη. Δεν μπορουμε να την παρατηρησουμε σε κανεναν αλλο εκτος απο τον εαυτο μας. Ομως, ακομη και αδυνατη η παρατηρηση της κοσμικης πρωτο- συνειδητοτητας , θα μπορουσαμε να εισερθουμε σε μια τροποποιημενη συνειδησιακη κατασταση, ταυτιζοντας ετσι τους εαυτους μας με το βαθυτερο και πιο θεμελιωδες επιπεδο της πραγματικοτητας, η οποιοδηποτε μερος η πλευρα του συμπαντος. Το εκπληκτικο ερωτημα ειναι: σε μια τετοια κατασταση θα βιωναμε ενα φυσικο πεδιο με διακυμανσεις της ενεργειας του; η θα βιωναμε κατι σαν ενα κοσμικο πεδιο, με οτιδηποτε εμπεριεχεται στην συνειδητοτητα του; Ειναι γνωστο πως οταν βιωνουμε τον εγκεφαλο καποιου αλλου <<απο εξω>> δεν βιωνουμε την συνειδητοτητα του, στην καλυτερη περιπτωση βιωνουμε πολυπλοκα συνολα νευρωνων που ενεργοποιουνται σε πολυπλοκες αλληλουχιες, οταν ομως βιωνουμε το δικο μας εγκεφαλο <<απο μεσα>>, δεν βιωνουμε νευρωνες, αλλα ολα τα ποιοτικα χαρακτηριστικα που απαρτιζουν την συνειδητοτητα μας, τις σκεψεις μας, τις βουλησεις μας, εικονες , χρωματα, σχηματα και ηχους. Δεν θα ισχυε λοιπον το ιδιο οταν προβαλλουμε τον εαυτο μας σε μια κατασταση προχωρημενης αστρικης προβολης η σε μια μυστικιστικη ενωση με την κοσμικη συνειδητοτητα; Αν ισχυει λοιπον, που ισχυει, σημενει οτι μπορουμε να αντιληφθουμε ενα απειροελαχιστο νοητικο τμημα μιας τετοιας πρωτο- συνειδητοτητας, απο αυτο προκυπτει ενα αλλο ευλογο συμπερασμα, οτι ο βαθμος αντιληψης μας ως προς αυτην και η φαινομενικη νοητικη ελευθερια μας, στην πραγματικοτητα αποτελει μερος ενος νοητικου μηχανισμου αυτοπαρατηρησης και αυτοεπεξεργασιας δεδομενων αυτης καθ΄ αυτης, θα ελεγα οτι αποτελουμε ενα ειδος διακριτων μοναδων σκεψης της , οπου ολες οι ενεργειακες προσωπικες διαπληροφοριες μας εν ζωη μετασχηματιζονται σε μια μαγνητικη βαση δεδομενων, μοναδικη για τον καθενα μας. Ειμαι σιγουρος πως την ημερα που και ο τελευταιος ανθρωπος θα μαθη πως οτι πραττει και σκεπτεται καταγραφεται, και οτι ο θανατος στην ουσια του ειναι και αυτος ψευδαισθηση, [ μια λειτουργια που την διδασκει το ιδιο ανθρωπινο σωμα σε υποατομικο επιπεδο, εκατομμυρια θανατοι καθημερινα συντελουνται μεσα στο σωμα μας, ομως οι πληροφοριες ''ψυχες'' των σωματιδιων , ατομων, μοριων, κυτταρων ανακαλουνται και ενσωματωνονται απο τα επομενα που ακαριαια αντικαθιστουν οσα πεθενουν ] τοτε η ανθρωποτητα θα δει πραγματικα το αληθινο προσωπο της ευτυχιας. . Αγαπητη μου inei777 την τελειοτητα λοιπον στο νιωθω του ανθρωπου, η στην οποια οντοτητα υπαρχει στο συμπαν, προταρχικα καθοριζεται απο το νιωθω του δημιουργου, απο εκει ξεκιναει η αλλαγη, απο εκει η τελειοτητα, η φαινομενικη μας νοητικη ελευθερια ειναι απλως αποστολη δεδομενων κατα βουληση, μια πλανητικη βουληση στην οποια η επι μερους ατελεια της που μας κατευθυνει εδω και χιλιαδες χρονια οδηγωντας μας ετσι στο συνολικο δραμα, δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο τα ιχνη του κακου που θα δη για να μεταστραφη στο καλυτερο , μην σε πλανα ο χρονος της ανθρωπινης εξελιξης, ειναι δευτερολεπτα καπου αλλου, αλλα μαλλον θα το γνωριζεις. Αγαπω ολους εκεινους που η ψυχη τους ειναι βαθεια μεχρι τις πληγες τους, ανα πασα στιγμη εκουσια γινονται μερος της γεφυρας....
light angel
Ηλικία : 31 Τόπος : volos Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 2
Θέμα: Απ: Ο ΦΟΒΟΣ! Κυρ 5 Φεβ - 20:08:35
Ο φόβος πιστεύω πως είναι ακόμα ένα κομμάτι του εαυτού μας! Μην το φοβάσαι, αποδέξου το, αγκάλιασε το, μάθε για αυτό, και ύστερα με πολύ αγάπη δείξε του που ανήκει! Δείξε του πως δεν έχει θέση στον εαυτό σου, πως πλέον δεν τον φοβάσαι αλλά τον αγαπάς και του δείχνεις τον δρόμο και το μέρος όπου ανήκει! Είναι κομμάτι, άρα από εσένα θα πάρει δύναμη για να συνεχίσει να υπάρχει, στο χέρι σου είναι να μην του δίνεις δύναμη! Είναι όπως οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας! Από εμάς τους ίδιους τροφοδοτούνται!Ότι υπάρχει σε εμάς και στο σύμπαν μας που δεν μας αρέσει ή το φοβόμαστε, δεν το παλεύουμε γιατί η πάλη θα φέρει πάλη, ενώ η αγάπη θα φέρει αγάπη! Καλή σου δύναμη λοιπόν και καλό ξεκίνημα προς την φωτεινή πλευρά του φόβου σου !
Μα πριν το κάνετε… ψάξτε καλά το πρόσωπο του… πότε ήρθε… από πού… πώς…
Καλη μου αιθηροη,οι χειροτεροι φοβοι μου εχουν σχεση με τα παιδια μου... θα μπορεσουν να ζησουν τη ζωη τους αρμονικα;Δεν με ενδιαφερει αν θα γινουν γιατροι,δικηγοροι....ποδοσφεριστες,αλλα αν θα καταφερουν να ακολουθησουν το δικο τους μονοπατι,αυτο που λαχταρα η ψυχη τους κι οχι αυτο στο οποιο θα τους σπρωξει ο περιγυρος η η αναγκη.Φοβαμαι μηπως καποια μερα αναγνωρισω σε κεινους τη δικες μου πικρες,μηπως δεν καταφερω να τους δωσω τα σωστα εργαλεια για να στηριξουν τα ονειρα τους,μηπως δεν καταφερω να τους δωσω τοση αγαπη οση χρειαζονται,μηπως αποτυχω...γενικα.
Κι υστερα φοβαμαι την κακια του κοσμου...Πως να τα προστατευσω;Ποσο δυσκολο ειναι να μιλησεις σε ενα παιδι για τους κινδυνους που παραμονευουν χωρις να το κανεις καχυποπτο,πονηρο,χωρις να το κανεις να χασει την πιστη του στη ζωη,στους ανθρωπους;
Κι υστερα η επιρροη απο τα λαθος ατομα,ποσο συγχιζομαι οταν αναγνωριζω στο γιο μου συμπεριφορες αλλων!Φοβος μηπως χασει τον εαυτο του,παραπλανηθει...
οσων αφορα το απο που το ποτε,το πως,πιστευω εχει να κανει με τα δικα μου βιωματα,δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο...
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: Ο ΦΟΒΟΣ! Σαβ 11 Φεβ - 10:18:42
Aaax danay μου!!!! Τις ίδιες ανυσυχίες έχουμε όλες! θυμάμαι έβλεπα μια ταινία. δεν θυμαμαι ποια και που αλλαμου έμεινε μια ατάκα. Μιλούσαν κάποιοι πολεμιστε΄ς μεταξύ τους και μιλούσαν για μια μάχη που έχασαν. Και πετάχτηκε μια γυναίκα και του λέει υπάρχουν μάχες που μπορείς να κερδίσεις και κάποιες που δεν μπορείς. Αλλά δεν πρέπει να κοιτάς στο παρελθόν γιατί κινδυνε΄υεις να μείνεις εκεί. Κοίτα μπροστά. Και μ΄όλις το είπε αυτό έφυγε. Την κοιτούσε ο πιο μεγάλος και λέει στους άλλλους ότι ήταν πολύ σοφό αυτό! πολεμήστρια είναι; Και του απαντάει ένα άλλος , κοντά έπεσες. Δεν φοράει πανοπλία αλλά είναι μάνα. Το πιασες danay μου; Kai ην ξεχνάς ότι αυτ΄α διάλεξαν να ρθουν στον κόσμο μας. Κ΄παοιο σοβαρό λόγο θα χουν. Θα τον βρουν το δρόομο τους. Κι ο κόσμος δεν είναι κακός μωρεέ! Απόλα έχει ο μπαχτσές!
καταλαβαινω!Αλλα δεν νομιζω οτι θα φυγει ποτε εντελως αυτο το αγχος...και κατι για να γελασουμε...Μου λεει η ανιψια μου οταν τις ειπα οτι επιλεγουμε εμεις τους γονεις μας.''Θεια,τοτε η αμεσως επομενη επιλογη που ειχαν τα παιδια σου,μαλλον ηταν η...Μερκελ...!''Ειμαι ωρες-ωρες,λιιιιιιγο αυστηρη...ισως και λιιιγο απαιτητικη...Κακος συμβουλος ο φοβος ειπαμε...
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ο ΦΟΒΟΣ! Σαβ 11 Φεβ - 16:33:10
Γεια σου Δαναη, θελεις να μου/μας, πεις τον διαλογο με την ανηψια σου πιο αναλυτικα; ευχαριστω
Μιλουσαμε σχετικα με ενα οικογενειακο θεμα που δεν μπορω να αναφερω ακριβως.
Αυτο που ειπα ηταν απαντηση σχετικα με μια απορια της .
Η απαντηση ηταν'' κι ομως λενε πως ειναι δικη μας επιλογη το ποιοι θα ειναι οι γονεις μας, και εχει να κανει με τις εμπειριες-μαθηματα που θελουμε να παρουμε απο αυτη τη ζωη.''
Γιατι με ρωτας;Μου αφησε η ερωτηση σου μια κακη αισθηση...!Θεωρεις πως εκανα κατι λαθος;
οτι ειναι μια καλη εξηγηση σε καποιες περιπτωσεις...
Θα μου πεις τωρα γιατι κολλησες;;
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ο ΦΟΒΟΣ! Σαβ 11 Φεβ - 17:40:19
αυτο που με εκανε να σταθω ,ηταν το παραδειγμα της Μερκελ, αλλα δεν καταλαβα την απαντηση,που σε εκανε να συλλογιστεις οτι εισαι αυστηρη. ειναι η σωστη εξηγηση, για μενα η ψυχη πρεπει να εξελιχθει να αναγεννηθει μεσα απο τις σταχτες της, αυτα που επηζητει αφορουν στην ενοτητα της, αυτα που βρισκει εδω αφορουν την μοναδα στοχος της ειναι να μεταφερει το ανωτερο στο κατωτερο γι αυτο γεννιεται σε μια κατωτερη ισως κατασταση, προσπαθωντας να συμπληρωσει τον κυκλο εξαλλου καθε φορα, εχει και κατι χασει ειναι ο πρωτος θερμοδυναμικος νομος, αν δεν κανω λαθος οσο μεγαλωνει η ποσοτητα, μειωνεται η ποιοτητα γιατι μεγαλωνει και σκορπιζεται ομως καθετι κραταει μεσα του την αρχικη μορφη της ποιοτητας μου φαινεται οτι λεω αρλουμπες ... πες μου την απαντηση της για την Μερκελ, σε παρακαλω
η απαντηση της μικρης ηταν οτι ειμαι λιγο ...στριντζο(καποιες φορες ειμαι...)κι ετσι τα παιδια,προκειμενου να επιλεξουν την μερκελ επελεξαν την αρχοντια μου,ωστε να μειωσουν...λιγο τα...δεινα τους!
το δευτερο εικονιδιο ειμαι εγω...!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ο ΦΟΒΟΣ! Σαβ 11 Φεβ - 17:54:55
χαχα... ομοιοπαθης
παλι δεν καταλαβα, αλλα ελπιζω οτι εσυ ισως να με καταλαβες η Μερκελ παντως ειναι οτι πρεπει για Μαμα ενος Μαραμενου δεντρου, του κοσμου μας εννοω μαλλον ομως εννοουσε οτι εισαι σαν την Μερκελ. Ξερεις ,σκεφτομουν τα ιδανικα που μου παρειχε η μανα μου, οχι η δικια μου συγκεκριμενα..η ελληνιδα μανα, "να καλοπαντρευτεις!" ή "να σπουδασεις" και σκεφτομουν τα ιδανικα που παρεχει η γενια μου στα δικα της και αμα το καλοσκεφτεις μονοι μας ζητησαμε τον Γερμανο μας..
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ο ΦΟΒΟΣ! Παρ 24 Φεβ - 14:38:11
Το τελευταίο διάστημα έρχονται πράγματα που πρέπει να ¨αντιμετωπίσω¨… Έχω αντιληφθεί ότι η σκοπιμότητά τους είναι ότι δεν έχω πιάσει το μήνυμα που πρέπει να ¨λάβω¨… παρόλο που δεν κατανοώ (ακόμη) την ουσία της επαναληψημότητας αυτών των πραγμάτων, αισθάνομαι και αναγνωρίζω πως η κεντρική ¨ιδέα¨ βρίσκεται σ΄αυτό το βίντεο
anarhos
Ηλικία : 48 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 639
Θέμα: Απ: Ο ΦΟΒΟΣ! Παρ 24 Φεβ - 21:39:35
Πολύ καλό το βίντεο!
βαλδουίνος Δ΄της Ιεροσαλή
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΤΤΙΚΗ Ημερομηνία εγγραφής : 13/07/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 15
Θέμα: οποιος δεν φοβαται απλα δεν υπαρχει Πεμ 19 Ιουλ - 1:31:41
ο φοβος αποτελει ενστικτο.δεν υπαρχει περιπτωση να νικησεις τα παντα(αν το κανεις απαιτει αιμα και πονο πιστεψε με).τον μεγαλητερο φοβο τον εχουμε εναντι του εαυτου μας.....αρνουμαστε πολλες φορες να το δεχτουμε μα ετσι ειναι...εν παση περιπτωση ειναι τεραστιο θεμα....μα μην ξεχνατε...αν δεν υπηρχε φοβος δεν θα υπηρχε και θαρρος
Ρουλα Πυρ
Ηλικία : 38 Τόπος : Στο κεντρο του Γαλαξια! Ημερομηνία εγγραφής : 21/12/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 47
Θέμα: Απ: Ο ΦΟΒΟΣ! Πεμ 30 Ιαν - 15:55:35
Ξέρετε τι συνηδειτοποιησα;;; Φοβάμαι εμένα!!!! Πιο πολύ απ όλα! Πιστεύω ότι είμαι πολύ πιο δυνατή από αυτο που νομίζω! Ο,τι έχω κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό , τεράστιο χάρισμα ,σαν να είμαι πρώτη γραμμή πολεμιστρια! Πιστεύω ότι έχω τόσο τεράστια δύναμη που φοβάμαι να την πάρω στα χέρια μου! φοβάμαι να δώ εμένα! γιατί θα αντικρισω μια τεράστια πηγή ενέργειας! Πιστεύω ότι έχω κάποιον ιδιαίτερο σκοπό σε αυτο τον κόσμο! Ξέρετε γιατί φοβάμαι;;; Μήπως ειναι βλασφημία ή ειμαι υπερφίαλη ή ακουστεί υπερφίαλο! Φοβάμαι ότι ειμαι κάτι παραπάνω από αυτο που αντέχω ή αντέχουν οι άλλοι! Το καλό ειναι ότι ειμαι σίγουρη ότι Ειμαι Εγώ έτσι γιατί ήρθα για να ενίσχυσω το φως και τους καλούς αν θες! Απ την άλλη λέω γιαυτο δεν έχω αυτά γιατί φοβάμαι μήπως ζητάω παραπάνω από τους άλλους ή λεω πολλά ή δεν τα αξίζω τόσα! Γιατί;;;; Μας έδωσε κανεις περιορισμό;;;;;;;;;; ΟΧΙ!!!!!! Μπορώ να ειμαι ο,τι θέλω ο,τι Ειμαι ,να ζητάω ο,τι θέλω ,όσα Θέλω αρκεί να ειναι για καλό σκοπό! Και αυτο δεν το λεω για εξιλεωση αλλά γιατί το πιστεύω! Ειμαι Εγώ και μπορώ να κάνω ο,τι θέλω και έχω σκοπό να κάνω χωρίς να υπάρχει εμπόδιο μπροστά μου και αν υπάρχει το εξαφανίζω,! Τσακ! Έτσι απλα γιατί Μπορώ! Ειναι ένας λόγος ο φόβος που είχα αυτός που ήθελα να ειμαι ίδια με τους άλλους και κοντά για να μην φοβάμαι ,δεν ήθελα να ξεχωρίζω για να μην ειμαι μόνη! Τώρα ξερω δεν ειμαι μόνη και προστατεύω εμένα και τους άλλους !!! Με περικλείει υψηλή δόνηση και ενέργεια όσο τα γράφω! τα βγάλαμε από μέσα μου!! Ουφφφφφ!!!!! Ευχαριστώ πολύ! Αγάπη,φως και ειρήνη σε όλους!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ο ΦΟΒΟΣ! Σαβ 1 Φεβ - 3:11:52
Nαι μπορεις να εισαι ότι θελεις , οτιδήποτε θελήσεις γινεται , αν εχεις τα ματια να το δεις...
Καποια περιεργα συμπτώματα είναι περιστασιακα , αποτελουν απορρεια κατα την διαδικασια αποκοπης από το matrix...
Να θυμασαι παντα ότι η δραστηριοτητα ενός και μονου κοσμικου νευρώνα της υπέρτατης και αδιάγνωστης υπαρξης δημιουργει η ανακαλει συμπαντα κοσμους...
Η ιδια διαδικασια συμβενει και στον ανθρωπινο εγκεφαλο κάθε που ανακαλουμε αναμνηση η μια σκεψη...
Η συνεχως μεταβαλλομενη συμπεριφορα των σωματιδίων που συνθετουν μια συγκεκριμενη αναμνηση - σκεψη , ειτε λογω δικης μας προθεση επιβολης , ειτε λογω προσάρτησης νεων δεδομενων πανω στα ειδη υπαρχοντα θα καθοριζουν και την διαθεση η την συνολικη συμπεριφορα μας ως ατομικοτητα πλεον...
Θεωρησε ότι εκτος λοιπον από το να εχουμε την δυναμη διαμορφωσης της δικης μας πραγματικότητας , εχουμε την δυναμη να διαμορφώνουμε και ας μην θεωρηθεί υπερβολή , και την σκεψη της υπαρξης , σε ότι μας αναλογει τελος παντων , η ποιο απλα να διαμορφώνουμε κοσμους υπαρανω αντίληψης...
Θεωρησε ότι αποτελουμε ατομικα και συλλογικα ως ανθρωποτητα την κβαντικη συμπεριφορα της υπαρξης κατά το αναλογουν ...
Όπως καταλαβενεις η ποιοτητα της συμπεριφορας μας αλληλεπιδρα σε αλληλοσυναρτηση με την ποιοτητα ενός ανωθεν ερεθισματος , και θα ηταν ακρως βολικο να μετατοπίσουμε τις ευθύνες σε αυτό το ανωθεν ερεθισμα ως πρωταρχικη και ουσιωδη βουληση επιρροης , απαλλασωντας ετσι την ανθρωποτητα από κάθε ευθυνη , όμως θεωρω όπως προανεφερα ότι οι ποιοτητες είναι αλληλένδετες σε ένα ''περιβαλλον'' οπου το παρελθον παρον και μελλον εκμηδενίζεται στην στιγμη , στο τωρα , διοτι τα χρονικα γεγονοτα ροης σε ένα χωρο που εξυπηρετουν εσωτερικες λειτουργιες μιας συλλογικης νοησης γινονται ακαριαια αντιληπτα από την ιδια , διοτι οι χρονικες διακυμάνσεις εκμηδενίζονται στην δικη της αντιληψη...
Αυτό σημενει ότι κάθε λεπτο και κάθε στιγμη συνεχως μεταβαλουμε δημιουργώντας ορατα και αορατα...
Στην τελικη κάθε προσπαθεια προσέγγισης της υπέρτατης αληθειας είναι ματαιη , βασικα είναι θεμα μεγέθους φορεα εκφρασης, είναι αδυνατον να περασης τα δεδομενα από ένα ανθρωπινο εγκεφαλο σε ένα μονο υποατομικο σωματιδιο , απλως είναι ποιο ανωδυνο για το σωματιδιο να γνωριζει την πλανη της πραγματικότητας του , την πλανη των ψευδαισθησεων του, η αποκαλυψη και μονο αυτων καθως και η σωστη χρηση λειτουργιας κυριως των αορατων νομων που διεπουν το υπαρξιακο μας πεδιο θα ηταν σε θεση να καλυτερευση την ποιοτητα της δικης μας ζωης , και ισως και την δικη της ...
Ρουλα Πυρ
Ηλικία : 38 Τόπος : Στο κεντρο του Γαλαξια! Ημερομηνία εγγραφής : 21/12/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 47
Θέμα: Απ: Ο ΦΟΒΟΣ! Σαβ 1 Φεβ - 12:23:33
Σημαντική η απάντηση σου....τα είπες επιστημονικά και για να εμπεδώσω τα διάβασα 2-3 φορές...οποτε συμφωνούμε , βρήκαμε αν θα μπορούσα να το πω , κάποια κοινα στοιχεία στην μια και μοναδική αλήθεια! Χαίρομαι που έστω και κάτι κατάλαβα και γω ! Ψάχνω να μάθω και αλλα! Αν κάτι ακόμα έχεις να μου πεις θα χαρώ να σε διαβάσω! Να σαι καλα! Ειρήνη και φως σε σένα και σε όλους!
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: Ο ΦΟΒΟΣ! Τρι 27 Μάης - 13:29:59
Αιθηρόη έγραψε:
Ο φόβος… Αυτός ο μέγας… ο μικρός… ο δόλιος… ο άγνωστος… ο εχθρός… ο αντίπαλος… Το εργαλείο των εχθρών του φωτός…
Ο φόβος είναι μια πληγή της ψυχής… και όπως όλες οι πληγές μπορούν να θεραπευτούν, έτσι και αυτή…
Θέλει θάρρος και γνώση…
Μην κλείνεται τα μάτια και μην τον αποφεύγετε… Δεν είναι πιο δυνατός από εσάς… είναι ψεύτης πλανευτής…
Κυνηγάει το όνειρο… μα δυνατότερο του είναι…
Μοιάζει ισχυρός… δεν είναι… Πείθει… μα και δοκιμάζει…
Μην τον σκεπάζετε… βάλτε τον στο τραπέζι… ξεφλουδίστε τον… κάντε τον κομμάτια… ψάξτε τον…
Βρείτε την πραγματική εικόνα του… όχι αόριστα… αλλά ΑΚΡΙΒΩΣ!
Τι… ποιος… γιατί… πότε… πώς…
Αυτός ο «Τόσος»… έτσι γίνεται «τόσος δα»…
Είτε βρίσκεται σε ένα έντομο… είτε σε έναν δράκο… Είτε στον πόνο ενός χτυπήματος… είτε στην μορφή πολέμου…
Πίσω από κάθε μη αλήθεια μας… βρίσκεται ένας φόβος…
Και ρωτώ… Ποιος φόβος;
Μικρός… μεγάλος… Αφήστε τον εδώ…
niccola
Ηλικία : 43 Ημερομηνία εγγραφής : 08/10/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 7
Θέμα: Απ: Ο ΦΟΒΟΣ! Τρι 16 Δεκ - 20:39:52
φοβος...!... αυτος ο δαιμονας που...πιανει χωρο μεσα στο μυαλο μας... κρυβεται κατω απο το καθε τι...και...φιλτραρει τα παντα... ...θελω να τρεξω...μα ο φοβος μου λεει οτι θα πεσω... θελω να παιξω...μα ο φοβος μου λεει οτι δεν ειμαι παιδι... θελω να αναπνευσω βαθια...μα ο φοβος μου λεει...γιατι...?... τι να του απαντησω που ειναι μεσα στο μυαλο μου...!... τι να του πω που τον βαρεθηκα... καποτε εκανα πως δεν τον βλεπω...πως δεν τον ακουω...αλλα...αυτος ηταν εκει... σε καθε μου ανυπακοη...αυτος τραβαγε ενα σχοινακι που ξεκιναγε απο το σβερκο μου...περναγε απο την καρδια...απο τα σπλαχνα μου και κατεληγε στα γονατα... ουτε να τρεξω...ουτε να παιξω ουτε να αναπνευσω με αφηνε... ...οχι...του λεω μια μερα... αυτο το σχοινακι θα το κουμανταρω εγω κι εσυ δεν εχεις δουλεια με αυτο... και ετσι ενας πολεμος ξεκινησε μεσα μου...που...ποτε κερδιζα εγω και ποτε αυτος... τον ξεγελαγα και με ξεγελαγε... ...μια μερα λοιπον καταλαβα οτι χρησιμοποιουσε τα ιδια οπλα που χρησιμοποιουσα κι εγω... τις ιδιες τακτικες... σα να τραβουσε ιδεες απο τις ιδεες μου...σα να μοιραζομασταν την ιδια πηγη... σαν αυτος να ειμαι εγω... και την ιδια μερα χαθηκε... ενοιωσα μεγαλη χαρα αλλα και μεγαλο κενο...γιατι κρατουσε πολυ χωρο... και ολο αυτο τον χωρο ετρεξα να τον γεμισω με οτι με φοβιζε τοσα χρονια να κανω... ανασανα...ετρεξα...επαιξα...χαρηκα...κερδισα...εχασα...ετυχα...αποτυχα... ...εζησα... μεχρι που ηρθε μια μερα και το σχοινακι το ξανατραβηξε... αυτη τη φορα ομως ο φοβος ειχε σαρκα και οστα...και το σχοινι δεν το τραβηξε απο μεσα μου αλλα απο εξω μου... δεν χρησιμοποιουσαμε τα ιδια οπλα...τις ιδιες τακτικες...την ιδια πηγη πια...ειχε δικα του... κι ομως το σχοινακι μου μπορουσε να το τραβαει... δεν μπορουσα να καταλαβω το πως... τι ηταν αυτο που μας ενωνε... ...τι...?... ...σκεψη στη σκεψη...αναμνηση στην αναμνηση βρηκα αυτο το τι... σε μια εικονα...αν οχι παιδικη...βρεφικη... μια εικονα με το πρωτο τραβηγμα του σχοινιου... τοσα χρονια και η εικονα αυτη ηταν κρυμενη μεσα στο μυαλο μου... πολυ καλα σκεπασμενη απο το παλτο του φοβου... κι ολος ο φοβος στημενος πανω της... σαν ενα δεντρο με πολλα κλαδια και ριζες που τρυπωνουν σε καθε επιλογη και καθε αναμνηση... την γελασα την εικονα και ολος ο κοσμος του φοβου γκρεμισε... η καθε επιλογη μου και η καθε αναμνηση μου πηγε εκει που πρεπει... ...κι οταν το καθε τι πηγε στη θεση του...ενοιωσα μια αναγκη που ηταν πανω απο τις δυναμεις μου να σταματησω... μια αναγκη σα φλογα... μια φλογα που δεν εκαιγε...μα μονο δυναμωνε καθε φορα που εβλεπα το προσωπο του φοβου... μια αναγκη να πατησω το προσωπο του φοβου κατω για να δουν και οι αλλοι πως ειναι μικρος... πως ειναι ενα τιποτα... πως ειναι μια αναμνηση που πανω της στησαμε την ζωη μας... κι αυτοι που ηταν να δουν το προσωπο του φοβου...το ειδαν... την διαδρομη την μαθαν... και χαιρομαι που ειναι καλα... ... .. . καλησπερα...
Jeta
Ηλικία : 27 Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 58
Θέμα: Απ: Ο ΦΟΒΟΣ! Τρι 16 Δεκ - 23:56:01
Γεια σου Φοβε.! Χαρηκα! Θα με ξερεις φανταζομαι .. Βεβαια θα με ξερεις με στοιχειωνεις καιρο τωρα.. Θελω να σου πω καποια πραγματα.! Εισαι τεραστιος.! Με ενοχλεις..Το καταλαβαινεις? Γινεσαι εμποδιο στην ζωη μου και μεσα απο εμενα και στην ζωη τν αλλων! Γιατι δεν φευγεις επιτελους? Ποσο καλα ριζωσες μεσα μου? Θα σ'αφησω να μαραζωσεις.Αυτο θα κανω.!..Δεν σε ταιζω ουτε σε ποτιζω πια.!
Δεν θελω απαντηση...Και καμια δικαιολογια.. Φυγε... Οχι εδω δεν χωρανε φυγε...Θα σε διωξω εγω η ιδια... Θα κανω οτι περναει απο το χερι μου.. Η θα ζουμε μαζι αρμονικα η ενας απο τους δυο μας θα καταστραφει. Ειμαι διατεθειμενη.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΕΛΟΣ
Κρατερός
Ηλικία : 39 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 23
Θέμα: Απ: Ο ΦΟΒΟΣ! Τετ 17 Δεκ - 18:24:08
niccola, Jeta πολύ ωραίες οι φωνές σας.
Ο φόβος, έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο μάθαμε να μην θέλουμε κάποια πράγματα. Είναι μία τακτική κι ο τρόπος με τα οποία μας μάθανε να αποφεύγουμε όσα θέλουν οι άλλοι να αποφεύγουμε. Δεν γεννηθήκαμε φοβισμένοι, γεννηθήκαμε με μερική αμνησία, και άγνοια. Αυτό το "κενό" εκμεταλλεύτηκαν, και πέρασαν μέσα μας τον ιό του "φόβου".
Το αντίδοτο του; Το γέλιο και το αυθόρμητο της χαράς. Η θύμηση του παιδιού. Περάσαν χρόνια λέτε από τότε; Και λοιπόν; Αρκεί να πάρουμε στα χέρια μας κάτι αγαπημένο από την παιδική ηλικία, και η αίσθηση αναβιώνει. Εμείς, το παιδί, είναι παρών κι ας το αγνοούμε.
Κρατερός
Ηλικία : 39 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 23
Θέμα: Απ: Ο ΦΟΒΟΣ! Τετ 17 Δεκ - 18:25:16
Αιθηρόη έγραψε:
Ο φόβος… Αυτός ο μέγας… ο μικρός… ο δόλιος… ο άγνωστος… ο εχθρός… ο αντίπαλος… Το εργαλείο των εχθρών του φωτός…
Ο φόβος είναι μια πληγή της ψυχής… και όπως όλες οι πληγές μπορούν να θεραπευτούν, έτσι και αυτή…
Θέλει θάρρος και γνώση…
Μην κλείνεται τα μάτια και μην τον αποφεύγετε… Δεν είναι πιο δυνατός από εσάς… είναι ψεύτης πλανευτής…
Κυνηγάει το όνειρο… μα δυνατότερο του είναι…
Μοιάζει ισχυρός… δεν είναι… Πείθει… μα και δοκιμάζει…
Μην τον σκεπάζετε… βάλτε τον στο τραπέζι… ξεφλουδίστε τον… κάντε τον κομμάτια… ψάξτε τον…
Βρείτε την πραγματική εικόνα του… όχι αόριστα… αλλά ΑΚΡΙΒΩΣ!
Τι… ποιος… γιατί… πότε… πώς…
Αυτός ο «Τόσος»… έτσι γίνεται «τόσος δα»…
Είτε βρίσκεται σε ένα έντομο… είτε σε έναν δράκο… Είτε στον πόνο ενός χτυπήματος… είτε στην μορφή πολέμου…
Πίσω από κάθε μη αλήθεια μας… βρίσκεται ένας φόβος…
Και ρωτώ… Ποιος φόβος;
Μικρός… μεγάλος… Αφήστε τον εδώ…