H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Ποιος είμαι...

Πήγαινε κάτω 
+4
markos
anarhos
Ωρίων
Αιθηρόη
8 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Ποιος είμαι... - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιος είμαι...   Ποιος είμαι... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ 23 Ιουλ - 13:57:16

Ναι αληθεια ειναι , υπαρχει εκπληκτικη ενεργεια σε αυτο το νησι, τοσο που σχεδον την αγγιζεις , αν αποκωδικοποιηθει εχει καλως , αν οχι σου διαλυει ολο το νευρικο συστημα , και αυτο μπορει μονο να το γνωριζει καποιος που ζει η εχει ζησει αρκετα χρονια . Στα φηρα κατοικουσες panagiota ;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιος είμαι...   Ποιος είμαι... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ 23 Ιουλ - 22:18:10

Μια και αναφερόμαστε σε ενέργειες και ο τίτλος του θέματος είναι το ποιοι είμαστε… με αγάπη…
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιος είμαι...   Ποιος είμαι... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ 23 Αυγ - 8:31:28

Σχετίζεται άμεσα με το ποιος – ποιοι είμαι-είμαστε

maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιος είμαι...   Ποιος είμαι... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ 24 Απρ - 11:01:04

Ποτε δεν υπηρξε εποχη σαν αυτή εδω τωρα. Εποχη που τοσοι πολλοι ΄να μιλησαν για όλα αυτα για τον ανθρωπο και γενικα για το κοσμο. Πολλοι ειναι αυτοι που μιλάν σ ολο το κοσμο. Τυχαιο; ΚΑΘΟΛΟΥ.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιος είμαι...   Ποιος είμαι... - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ 8 Οκτ - 17:29:31

Αιθηρόη έγραψε:

Φαντασου τωρα στον ανειπωτα σκοτεινο αυτο πλανητη σιγα σιγα να αναβουν ολοι το δικο τους φως

Ποιος είμαι... - Σελίδα 2 68169110

Ποιος είμαι...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Ποιος είσαι;
» ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;
» Είμαι.-
» Προς τους ανθρώπους.
» ΕΙΜΑΙ Ο ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΥΛΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ-
Μετάβαση σε: