Εγώ την φιλοσοφία του χώρου μας την ξέρω. Θέλω όμως να προτείνω κάτι. Να κάνω δύο προτάσεις και μία ερώτηση;
1) Γιατί δεν το κάνεις κλειστό το φόρουμ; Δηλαδή για να μπει κάποιος να διαβάσει, να πρέπει να συνδέετε. Εγώ ας πούμε όλο αυτό το καιρό, μπαίνω και διαβάζω χωρίς να συνδέομαι και να φαίνομαι και όλοι θα νομίζουν ότι δεν είμαι παρών. Αυτό ήταν και πρόταση και ερώτηση.
2) Μπορείς να ανοίξεις ένα χώρο SOS; Τι εννοώ; Όποιος έχει ανάγκη και έχει άμεση ανάγκη από απάντηση , να μπαίνει εκεί και να κάνει την ερώτηση του, ώστε να την βλέπετε αμέσως την ερώτηση και να απαντάτε. Η έστω να μην χάνεται η ερώτηση του και να ξέρεις αμέσως Αιθηρόη, όπως και οι άλλοι , που να μπουν να κοιτάξουν. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις . Βλακείες λέω! Σίγουρα με καταλαβαίνεις. Θυμάμαι στον άλλον ναό, είχες ένα σωρό ερωτήσεις από πολλούς φίλους και άγνωστους. Τώρα νομίζω μάλλον, ότι δεν ξέρουν που να ρωτήσουν και πως. Εγώ πχ πριν βδομάδες, ήθελα να ρωτήσω κάτι που με απασχολούσε αλλά δεν το έκανα. Δεν ήξερα που να γράψω . Και λέω άστο τώρα δεν πειράζει. Γι αυτό κάνω την πρόταση.
Θέλω ακόμα να πω κάτι σημαντικό. Αυτό εδώ το φόρουμ, είναι πολύ σημαντικό. Οι καιροί μας είναι δύσκολοι. Και μας δημιουργούν ένα σωρό ερωτήματα και ανησυχίες. Αυτός λοιπόν ο χώρος, είναι ένα καταφύγιο. Είναι και θα είναι.
Ευχαριστώ που με ακούσατε. Φιλάκια πολλά!