Kαλημερα ο λόγος που επικοινωνώ μαζι σας ειναι ο εξής. Απο τοτε που θυμάμαι τον εαυτό μου ειχα τρομερή διαίσθηση πολλές φορές ένιωθα πως θα συμβεί κατι, κ μετά απο λιγο γινόταν ή ξαφνικά μου ερχόταν μια εικόνα στο μυαλό κ μετά συνέβαινε...οφείλω να ομολογήσω πως μου άρεσε πολυ, αλλα δεν ήξερα πως γινόταν. Αυτο συνεχίζετε μεχρι κ τωρα, αλλα πλέον συμβαίνουν κ αλλα, πολλές φορές οταν κάποιος μου διηγείται μια ιστορία μου έρχονται στο μυαλό εικόνες κ λεπτομεριες (πχ του χώρου ή ενός προσώπου) που δεν μου τα εχει πει κ οταν τα περιγράφω πέφτω μεσα σε παρά πολλα πραγματα. Επισης μπορω κ νιώθω εκείνη την στιγμη της διήγησης, τα συναισθήματα του ατόμου, πολυ έντονα σαν να τα εχω ζήσει εγω. Τέλος τα τελευταία χρονια βλέπω όνειρα με πραγματα που θα συμβούν σε εμένα ή πραγματα που εχουν συμβεί σε κοντινούς μου ανθρώπους τα οποιοα δεν μου εχουν αναφέρει ποτέ...αυτα τα όνειρα ειναι διαφορετικά απο τα αλλα, διοτι α) οταν τα βλέπω εχουν μια περίεργη αίσθηση κ Β) οταν ξυπνάω το κεφάλι μου ειναι πολυ βαρύ κ νιώθω κουρασμένη κ ζαλισμένη σχεδόν όλη την μερα... Η αλήθεια ειναι πως ο κόσμος του παρά φυσικού πάντα με γοήτευε, αλλα δεν ξέρω εαν όντως εχω καποιο χάρισμα κι αν εχω δεν ξέρω πως να το αναπτύξω.Γι αυτο επικοινωνώ μαζι σας, μηπως εσεις μπορέσετε κ με βοηθήσετε.