Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1252
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 4 Μάης - 13:08:06
και για να μην ξεχνιόμαστε!
angels1
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 4 Μάης - 13:28:02
Φεύγεις και πας είσαι καράβι μπροστά κοιτάς η θάλασσά σου πυρκαγιές και πάγοι. Μα πιο μπροστά πάντα θα στέκει ο γυρισμός σου στη φουρτούνα αντέχει.
Φεύγεις που πας και που πιστεύεις τι κυνηγάς ποια γη σε θέλει ποιον εαυτό γυρεύεις. Όλα είναι εδώ κι όλα για πάντα κάθε ταξίδι είναι γυρισμός.
Φεύγεις και πας που επιστρέφεις σε ποια στεριά η ξενιτιά σου είναι όσα έχεις. Κι όλα είναι εδώ κι όλα για πάντα και πιο μακριά σου είσαι μόνο εσύ.
Εσύ γεννάς τη θάλασσα και χτίζεις το καράβι είσαι το εδώ και το αλλού είσαι η γιορτή του γυρισμού το δάκρυ του αποχωρισμού. Και το ταξίδι σου είσαι εσύ είσαι το κύμα το νησί είσαι ο αέρας το πανί και τ’ άσπρο μου μαντήλι.
Φεύγεις και πας που ταξιδεύεις δρόμοι ανοιχτοί τα σύνορά σου είναι όπου αντέχεις. Όλα είναι αλλού κι όλα για λίγο όταν δεν ξέρεις πως ο δρόμος σου είσαι εσύ.
το ειχε αφιερωσει η αιθηρόη κάποτε...
Αλκινος Ιωαννιδης
angels1
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 4 Μάης - 13:33:31
[youtube][/youtube]
Σαν πολλά να έβαλα... παν!
τελος!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 4 Μάης - 22:33:05
te quero t'adoro..
να γραφεις να τηλεφωνεις κι ας μην μενει εδω κανεις πολυαγαπημενο μου
angels1
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Πεμ 5 Μάης - 11:06:51
δυο καμπανες! που το βρηκες το εικονίδιο με τα κοτσιδακιαααα χαχαχαχα ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
angels1
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Πεμ 5 Μάης - 11:09:07
Θα γράφω, θα τηλεφωνώ και θα περιμενω, να ερθεις να σε δω!
angels1
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Πεμ 5 Μάης - 23:40:01
angels1
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Πεμ 5 Μάης - 23:42:15
Έχει επεξεργασθεί από τον/την angels1 στις Δευ 16 Μάης - 12:06:14, 2 φορές συνολικά
angels1
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Παρ 6 Μάης - 11:15:32
angels1
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Δευ 16 Μάης - 12:13:33
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Κυρ 22 Μάης - 17:02:08
angels1
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Δευ 23 Μάης - 6:59:15
angels1
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Δευ 23 Μάης - 7:00:30
angels1
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Σαβ 28 Μάης - 21:04:29
angels1
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Δευ 30 Μάης - 6:13:06
angels1
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Δευ 30 Μάης - 6:14:55
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Παρ 17 Ιουν - 22:47:36
angels1
εχω καιρο να ρθω,ζητω συγνωμη απο τις φιλες μου,ζητω συγνωμη που δεν τελειωσα την "εργασια" μου αλλα νομιζω οτι προειδοποιησα οτι μπορει να απουσιασω σκουπιζοντας αλλου.Συγνωμη, Συνεχιζω..
Γεια σας,τι κανετε; ελπιζω να υγιαινετε, χαθηκαμε..βρε Ελπιζω,οτι δεν θεωρειστε ως σοβαροι; Ηρθατε για λυση.. ε; ΓΓΓεεειιιια σσαααΣ Αδυνατον, να την δωσω εγω Δεν εχω λυση... παραπονο εχω ,θελετε να τ ακουσετε;.. ΠΑΡΑΠΟΝΟ (εχω αλλαξει)
αυτο το κομματι μου το δωσε ενα κοριτσακι,ευχαριστω
ΕΝ αρχη υπηρχε το χαος... χεχεχε ριγουαιντ ...στο ρολο του Ατρεα θα υπαρξουν πολλοι,το συμπαν ειναι λατρης της επαναληψης αλλα με διαφορετικες πιθανοτητες καθε φορα,σωστα;(συγνωμη αν κανω λαθος) ειμαι οπαδος αν θελετε του διαλογου, οχι στον μονολογο, ο διαλογος γενναει την ΓΝΩΣη ενω ο μονολογος την μαγεια... ποσο κριμα οσο ζω θα την παλευω ετσι γεννηθηκα , συγνωμη ειναι δυσκολο να σε λενε συνεχεια ...τρελος ομως στην σχιζοφρενια,περισοοτερα τα θετικα απο τα λαθος
πωπω αισθανομαι πολυ ασχημα και ενω τα πηρα ολα με το καλο τωρα θα το παρω αλλιως δεν ειμαι του Πανεπιστημιου,σορι ,με το συμπαθειο παντα ηθελα να μην υπαρχω ,γενικα τπτ (εξπερ) αλλα το ατιμο το καρμα μου την εκατσε την βαρκα Απο πού να ξεκινησω..ηρθε η ωρα για να αρχισω απο τις ατιμιες σου (και εγω) απ τις ψευτιες σου (και εγω) απο τις προστυχιες σου (ενα με το πατωμα) το κουρασα φερτε τις μπυρες .. χεχχε Ακουστε και, αν μου επιτρεπετε,φυσικα Νομιζω οτι εχετε δωσει χαρακτηρα πολιτκο στο θεμα αλλα αν θελετε να αναδομησετε την κοινωνια θα πρεπει να δεχτειτε μια ΜΕΣΑΙΑ ΛΥΣΗ το θεμα πλεον δεν ειναι πολιτικο ειναι περιβαντολλογικο. καλα για μενα ειναι : να κοιτας το αυριο , να κανεις στο τωρα ,να δουλευεις το παρελθον εδω ,το ξεχασαμε,το χασαμε και δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα,λυπαμαι και προσωπικη μου γνωμη αν θελετε εσεις στις πολεις μπορει να εχετε συνηθισει στο θορυβο αλλα εγω οχι δεν μπορω ουτε καν να το δεχτω ! οχι να το φανταστω.. Απο τοτε που ο Ανθρωπος αρχισε να προσπαθησει να θεσπισει νομους για να δομησει την κοινωνια υπαρχει μια ζυγαρια ε αυτη η ζυγαρια δεν ζυγιζει ισια ποτε γερνει απο την μια και ποτε απο την αλλη και αντιστροφως αναλογα με κοινο ομως στοχο: ΘΑΝΑΤΟ οι μεν τον θελουν γιατι εχουν χαρακτηρα αποικιοκρατικο και οι δεν γιατι εχουν ανφινισσσσιντ! Μπιζενες (συγνωμη αλλα εχουν οντως μια ατελειωτη "εργασια") γνωριζετε ποια ειναι αυτη; Την Ουρανια Προφητεια και τους Μαγιας γιατι τους διαβασατε; για γουστο; Μια μεριδα του πληθυσμου των Μαγιας περρασε σε ενα αλλο παραλληλο Συμπαν και περιμενει... λεει...( ε; ) Αμαν πια! Θυμωσα, δεν περιμενω απο αυτους που αναζητουν την δημοσιοτητα να με σωσουν γιατι ο ΕΝαΑΣ πρεπει και οφείλει να συμπληρωσει τον ΑΛΛοΝ αυτο μονο χρωσταει Τι τα διαβαζετε ολα αυτα που διαβαζετε για να λετε απλα οτι τα διαβασατε; Ποτε περιμενετε ; αφου γνωριζετ μερικοι ,νομιζω ,οτι οντως, περιμενουν ¨(
Ειναι δυνατον να ζητατε αιμα οταν υπαρχει μεσαια λυση, που ονομαζεται ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ και καντε αλλου αν σας επιτρεΨΟΥΝ αυτα που θελετε να κανετε αρκει να μας δωσετε οτι μας χρειαζεται και μας χρωστατε και μεις εχουμε λυσεις ,γιατι παμε για τον αφανισμο; ας ξεκινησουμε απο το πιο απλο δεν μπορουμε να ξαναγινουμε Ολον, θα αυτοκαταστραφουμε, κοινη αποδοχη, λυσεις και πιθανα σεναρια υπαρχουν ,υπαρχουν... δεν ειναι αναγκη να γινουμε Γουολι eleos αφου μεσα μας ειναι ολη η αληθεια του κοσμου τι διαβαζετε τοσο καιρο ,ξυπνηστε. αμαΝπια αφησατε την μερα περιβαλλοντος να φυγει ετσι για τι πραγμα παλευει ο καθεις; ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ εμενα μου φαινεται οτι ολοι παλευουν για την πιτα την εξουσια ειναι κριμα ,γιατι υπαρχουν και τα νησια που ειναι μονα τους να μεινετε ...με ενα λλακτικη ενεργεια... απο αυτα που μας χρωστατε..τε ...λεμε.. και φυσικα παρα πολλοι που θελουν να ζουν την ζωη που ζουν ως τωρα :) γιατι για μια φορα στην ζωη σας δεν μπορειτε να γινετε χαρουμενοι; επιτελους αναρωτηθειτε ποιος θελει την μια στιγμη δημοσιοτητας και της ευννοιας του κοινου λογου και γιατι; εκει ειναι η ουσια, στο γιατι.Για το προσωπικο του οφελος ή για το κοινο καλο εμπρος αναρωτηθειτε τι σας ποναει πιο πολυ.ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ Η επιλογη για το τι μελλον θα διαλεξουμε ειναι προσωπικη ευθυνη του καθενος μας (μου θυμιζει μια διαφημηση χεχε) και οχι προσωπικη ευχαριστησις
και εχουν δικιο που σας λενε Νεοναζι,γιατι σηκωνετε το ενα χερι ,γιατι δεν σηκωνετε και τα δυο αντι να βαρατε παλαμακια ή οταν σκεφτοσαστε; αντε , και τα δυο σιγα σιγα σας αγαπω ολους μεχρι αποδειξεως του αναντιον ,ναι αναντιον εΥτΥΧΙΑ ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΛΩ ΤΟ ΕΥ ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΩ ΕΥ ΤΟ ΠΟΛΛΩ
η ουσια του Συμπαντος σε μια φραση,ευχαριστω
Υ.Γ Και οολα αυτα γιατι η Αμφιτριτη μου μια μερα ειχε αυτη την κουβεντα μαζι μου:
"Σου λεωω το δεντρο ειναι σαπιο ...απο το ριζα.." "Οχι,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ" και εγω το πιστεψα και το πιστευω
angels1
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τρι 21 Ιουν - 13:19:28
Γεια σου Παν! τι κανεις Παν! Ολα καλα Παν! Πανννννννννννννννννν Αντε να μελετάμε σιγα σιγα! εσυ θα δίνεις θεμα....εεε αν θέλεις..οχι πολλες σελίδες να προλαβαινω να τις διαβαζω για να υπάρξει ένας διαλογος περι.. περι..... αυτο ξερεις συμπερασματα κτλ ..κτλ ΕΕΕ κ καμια φορά που θα είμαι αδιάβαστη...θα κάνω εγω την δασκάλα...ξερεις..θα ρωταω εγω...θα απαντας εσυ...εεεε? χιχι! κ γενικοτερα ολοι να συμετεχουμε κ να ανταλάσσουμε γνωμες - αποψεις
angels1
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τρι 21 Ιουν - 18:06:06
Τι τα διαβαζετε ολα αυτα που διαβαζετε για να λετε απλα οτι τα διαβασατε;
Αυτή η πρόταση, μου αρέσει πολύ! κατι αντίστοιχο ειχε πει κ ο αιν στάιν... "ΟΣΑ Κ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΕΨΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ..ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ.." κατι τετοιο...
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 22 Ιουν - 7:20:34
ακριβως αγαπημενη μου οσους δασκαλους και να αναζητησεις δεν υπαρχει κανενας ποιο μεγαλος δασκαλος απο αυτον που εχεις μεσα σου ______________________ εχω θυμωσει
angels1
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 29 Ιουν - 16:22:37
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Πεμ 7 Ιουλ - 11:20:53
Προς όλους τους φίλους του αόρατου ναού και της Αιθηρόης!!!! Επειδή ευθήνομαι σοβαρά για κάτι που συνέβει πρέπει να σας μιλήσω και να σας εξηγήσω και να έχετε το νου σας ο΄λοι εδώ. Λοιπόν ακούστε τι έγινε! Η Αιθηρόη πριν αρκετό καιρό πήγε να εκδόσει ένα βιβλίο τηυς. Επειδή όμως δεν συμφωνο'υσε με τους όρους και την τιμή που της είπαν και οι τρεις οίκοι γιατί ήθελαν να το πουλούν ακριβά ενώ εκείνη απαιτούσε να το βγάλουν με πολύ χαμηλή τιμή και τους είπε μάλιστα ότι δεν ήθελε να πάρει καθόλου λεφτά από το βιβλίο της για να μην χρειαστεί να ανεβάσουν την τιμή, αποφάσισε να μην το εκδόσει καθόλου. επειδή δεν είχε χρόνο μου ζήτησε να το φτιάξω έτσι ώστε να το ανεβάσει και να μπορεί να το διαβάζει ελεύθερα όποιος θέλει. Εγώ η ηλίθια αφού το έφτιαξα στην ακατάλληλη μορφή τοπυ, το ανέβασα δοκιμαστικά σε ένα uploαder side για να βρω τον τρόπο να το κάνω όσο πιο σωστά γίνεται και να την ευχαριστήσω όσο πιο πολύ γίνεται. Χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ, κάτι μου έτυχε και χρειάστηκε να φύγω. ¨οταν γύρισα και μπήκα για να τελειώσω την δουλειά μου το ΄κείμενο το βιβλίο χάθηκε. Είδα πως τον καιρό που έλειπα κάποιος μπήκε μέσα μου διέγραψε τα πάντα και χάθηκε το βιβλίο. Τα πνευματικά δικαιώματα τα έχει η Αιθηρόη αλλά αυτό δεν φτάνει. μΠορεί να το σηκώσει κάποιος για δικό του και ξέρετε καλά όλοι πως η Αιθηρόη δεν θα ασχοληθεί με μια τέτοια διαμάχη. Σας παρακλώ λοιπόν αν δείτε πουθενά κάποιο βιβλίο στο ίντερνετ με τίτλο ΗΝΗΘΑ και ξεχωρίσετε την γραφή της Αιθηρόης που την ξέρουμε όλοι καλά να ενημερώσετε αμέσως! Μετά την δική μου πανηλιθιότητοβλακεία η Αιθηρόη αποφάσισε να το γράψει στον υπολογιστή ξανά και να το σηκώσει εδώ στον Αόρατο Ναό. Ως τότε σας παρακαλώ σας ικετετεύω σας εκληπαρώ να έχετε τα μάτια σας 1114! ΑΙΘΗΡΟΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙς ΠΩΣ ΝΙΩΘΩ ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΛΥ! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΜΑΝΤΑΡΑ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!!!!!!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Δευ 11 Ιουλ - 14:05:34
ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΦΥΤΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ
παω στα παιδια μου γιατι ο χρονος μου ολο και λιγοστευει