Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 960
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 30 Απρ - 6:20:32
nnan
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 30 Απρ - 6:36:14
Καλή να ΄χεις λα μ΄
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 30 Απρ - 19:40:43
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 30 Απρ - 20:35:07
Πάμε κοριτσια , παμε στην εξοχη , παμε να μαζεψουμε ηλιο , αρκετα μας φαρμακωσανε
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 30 Απρ - 20:53:44
Μάρεσει να με μοναχός με τσ΄πολλους ΔΕΝ κάνω
λίγοι για μενα και καλοι.
Αιθηρόη
μια ερωτηση, την θετω εδω γιατι δεν μου εχεις δωσει αλλο τροπο και πρωτη απο ολα, εσενα θα ρωτησω. Μπορώ ή να φύγω;
Οτι και να μου πεις εγω θα το δεχτω , εξαλλου το Σπιτι μας εσυ μας το σιασες. Και με απο το Σπιτι μου, δυο μπορουν να με "στειλουν". Ο Θεός και ο ιδιοκτήτης του. Είναι για όλους το Σπιτι αυτο ή μόνο για αυτους που θεωρουνται ιδαιτεροι φιλοι σου; (Αυτο το λεω, γιατι ετσι μας λενε συνεχεια.) Ευχαριστω, καληνυχτα. Ευχομαι να χεις μια υπεροχη μερα αυριο και επιτελους ηλιολουστη ... (Επίσης το ιδιο ευχομαι σε οσους επιθυμουν να το ακουσουν και απο μενα. )
Δεν χρειαζεται να μου απαντησεις σημερα, περιμενω. επίσης ελπιζω να μην με παρεξηγησεις. ειπα και εννοω οτι θα σεβαστω οτι και αν πεις. Οχι ομως απο καποιους που σου ζητησαν να κλεισεις τα μυνηματα σου, γιατι θα ηταν εδω για μας τους αλλους. Εγω δεν το ηθελα. Μαλιστα μερικοι απο αυτους, ουτε καν εμφανιζονται. Αν ο χωρος ειναι μονο για αυτους, κλειδωσε την καμαρα μου και πετα τα κλειδια στην Μανα Θαλασσα. Σε φιλω
Nenya
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 30 Απρ - 21:22:30
Αγαπημένη μου nnan μην απογοητεύεσαι. Όλα είναι μέσα στα χρώματα της ζωής.
Το Σπίτι μας, που έφτιαξε η Αιθηρόη που ξέρουμε και αγαπάμε, είναι για όλους μας.
Καθένας εδώ μέσα εκφράζει τα πιστεύω του και την ουσία του και είναι δικαίωμά του.
Μην το βάζεις κάτω! Να έχεις μία υπέροχη μέρα κι εσύ αύριο. Πολλά φιλάκια!
Να σε προσέχεις! Σ’αγαπώ!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 30 Απρ - 22:07:23
Και εγω σ΄αγαπω. Σε ευχαριστω που στεκεσαι στο πλαϊ μου Σε ευχαριστω για αυτο που εισαι
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 30 Απρ - 22:09:36
Nenya έγραψε:
Αγαπημένη μου nnan μην απογοητεύεσαι. Όλα είναι μέσα στα χρώματα της ζωής.
Το Σπίτι μας, που έφτιαξε η Αιθηρόη που ξέρουμε και αγαπάμε, είναι για όλους μας.
Καθένας εδώ μέσα εκφράζει τα πιστεύω του και την ουσία του και είναι δικαίωμά του.
Μην το βάζεις κάτω! Να έχεις μία υπέροχη μέρα κι εσύ αύριο. Πολλά φιλάκια!
Να σε προσέχεις! Σ’αγαπώ!
θα ηθελα να σιασω ενα καρδουλο iframe για αυτα τα λογακια
Nenya
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 30 Απρ - 22:09:51
Ευχαριστιόμαστε και αγαπιόμαστε λοιπόν!!!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 30 Απρ - 22:11:25
ilia φιλακια
μακρυναν τα μαλλακια; εγω λεω να τα ξαναφησω (χεχε)
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 30 Απρ - 22:13:45
Nenya μου,
ΠαΝτΑ "Γιατί οτι αγάπησες και σε αγάπησε πολύ, θα αγαπας για ΠαΝτα!"
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 30 Απρ - 22:14:55
Καληνυχτα ψυχουλα μου
Nenya
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 30 Απρ - 22:29:20
Καληνύχτα αγάπη! ΠαΝτα!
Καλή ξεκούραση! Δεν υπάρχουν πια και τα emoticon με τα αρκούδια που στέλνουν καρδούλες!
Καλό μήνα Σπίθα, κέρνα και μενα μια μπυρίτσα. Μία ...γιατί μετά θα μας πούνε και μπεκρήδες
έφτασεεεεν
ασε τι θα μας πουν, δεν πειραζει ,ας λενε οτι θελουν την υγεια μας να εχουμε και να εχουν χαχαχα
αντε και σε τεσσερις μερες εμφυαλωνωωω!! (αν ολα πανε καλα)
spitha
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 151
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Παρ 2 Μάης - 13:47:57
spitha
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Παρ 2 Μάης - 14:02:46
50 μπουκαλια βρισκονται στην αποστειρωση περιμενουν να εισαχθει το πολυτιμο περιεχομενο. Ετοιμαστειτε , εκει γυρω στα τελη ιουλιου θα εχουν γινει (καλα εγω θα εχω αρχισει να τις πειραζω απο πιο μπροστα δεν το συζηταμε) θα σας κανω να τρεχετε (με την καλη εννοια) χαχαχαχα (η φωτο ειναι θολη αλλα δεν μπειραζει) τα μπουκαλια εχουν μεχρι πανω potassium metabisulphite ο τροπος παρασκευης είναι ενος φιλου αγγλου ξέχασα να το πω στη ladosifa
Έχει επεξεργασθεί από τον/την spitha στις Παρ 2 Μάης - 14:18:20, 2 φορές συνολικά
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Παρ 2 Μάης - 14:03:24
Nenya m' παρακαλώ
spitha m' μερσι απο κουπες. Έτσι, μια και καλή τσιν τσιν
καλες βουτιές στην θάλασσα ,όχι στην μπύρα χεχε
(Σπίθα αν ανέβασες την φώτο από το tinypic, στο resize η προεπιλογή είναι το default, και εμφανίζει την φώτο τεράαααστια, αν κάνεις κλικ στο βελάκι δίπλα στο default σου δίνει μεγέθη, προτιμάμε το 320X240 ή το 640Χ480 )
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nnan στις Παρ 2 Μάης - 14:08:39, 1 φορά
spitha
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Παρ 2 Μάης - 14:05:09
πω πω βρε παιδια με συγχωρειτε δεν ηξερα για το μεγεθος πολυ μεγαλη η φωτογραφια με συγχωρειτε. αν μπορει καποιος ας τη διαγραψει αν φορτωνει το σαιτ
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Παρ 2 Μάης - 14:09:49
Δεν υπάρχει θέμα για συγνώμη, κάνε επεξεργασία και βάλε εσύ το μέγεθος και θα στρώσει