| Σχετικά με τις Εικόνες και τα Εmoticons... | |
|
+6Nenya maggisoula leontas romantiki ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αιθηρόη 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Αιθηρόη Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
| Θέμα: Σχετικά με τις Εικόνες και τα Εmoticons... Δευ 14 Μαρ - 11:19:42 | |
| Ενημερώστε μας για τυχόν απορίες και προβλήματα που έχετε για το τεχνικό και λειτουργικό τομέα του χώρου μας…
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Αιθηρόη στις Τρι 16 Αυγ - 11:50:09, 1 φορά | |
|
| |
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ηλικία : 38 Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 253
| Θέμα: Απ: Σχετικά με τις Εικόνες και τα Εmoticons... Τρι 15 Μαρ - 13:56:25 | |
| ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ VIDEO ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ; ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΗ. ΣΤΑ VIDEO ΑΠΟ YOU TUBE ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΛΛΑΣ ΕΔΩ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! | |
|
| |
Αιθηρόη Admin
| Θέμα: Απ: Σχετικά με τις Εικόνες και τα Εmoticons... Τρι 15 Μαρ - 16:27:48 | |
| Σου παραθέτω την απάντηση της Nenya, σχετικά με το πώς βάζουμε εικόνες... Διότι έχει άλλη διαδικασία για μένα και άλλη για τα υπόλοιπα μέλη...
"Από: Νenya
Έχει δύο εικονίδια για να ανεβάζεις εικόνες... ένα που δείχνει μία εικόνα που έχει κάτω δεξιά μια δισκέτα (λέγεται "Εισαγωγή Εικόνας" και ένα που δείχνει μία εικόνα (λέγεται "εικόνα") σκέτη. Για να ανεβάσω μία εικόνα από τον υπολογιστή μου επιλέγω το πρώτο. Το δεύτερο είναι για εικόνες που βρίσκονται ήδη στο ιντερνετ. Αφού επιλέξεις το πρώτο σου βγάζει choose file (από τον υπολογιστή σου) και κατόπιν πατάς host it. Τότε σε βγάζει σε μία σελίδα που λέγεται imagesack και σου ζητά να δώσεις email και password, κοινώς να δημιουργήσεις λογαριασμό για να διασφαλίσεις ότι οι εικόνες δεν θα χαθούν. Αφού το κάνεις αυτό από εκεί και πέρα για να ανεβάσεις και άλλες εικόνες πας στην επιλογή Media Upload και τσεκάρεις πριν ξεκινήσεις την επιλογή Image resize: 320x240 (for websites and emails). Στη συνέχεια πατάς Browse για να βρεις την εικόνα από τον υπολογιστή σου και κατόπιν UPLOAD NOW για να την ανεβάσεις. Εμφανίζεται η εικόνα σου και στα δεξιά της έχει την επιλογή View full size. Κάνεις δεξί κλικ και copy image url , επιστρέφεις στο foroum εκεί που θες να δημοσιεύσεις, πατάς τη σκέτη εικόνα τώρα (χωρίς τη δισκέτα) κάνεις κλικ μέσα paste και μετά πατάς οκ. Αυτό ήταν!!! Κοινώς από τη δεύτερη φορά και μετά οι εικόνες ανεβαίνουν μέσω του προγράμματος ImageSchack που προφανώς συνεργάζεται με το forum. Τις περνάς δλδ πρώτα εκεί..."
Αυτά από την Nenya...
Τώρα σχετικά με το βίντεο... θέλω να πιστεύω ότι είναι ίδια διαδικασία... Αν όχι, ας ενημερώσει κάποιο μέλος...
Πατάς το εικονίδιο για βίντεο... εκεί σου δίνει να περάσεις κωδικό από το βίντεο... Τον κωδικό τον παίρνεις από το Υou-Τube... Kάτω από κάθε βίντεο, αναγράφει (συν κάποιων άλλων), ενσωμάτωση... Όταν κλικάρεις αυτό, σου ανοίγει έναν κωδικό... (έχε στο νου σου, να έχεις τσεκαρισμένο το "Χρήση παλιού κώδικα ενσωμάτωσης")... Κάνεις αντιγραφή του κωδικού (είναι μπλε μαρκαρισμένο)... Κατόπιν, επανέρχεσαι εδώ, και τον εισάγεις στο κενό νταμάκι που σου βγάζει, όταν πατάς το εικονίδιο με το φιλμάκι. Πατάς οκ... ενσωματώνεται ο κωδικός στο μήνυμα σου... Λογικά, όταν σταλεί το μήνυμα σου, θα ανοίξει το βίντεο...
Για όποιο άλλο πρόβλημα - δυσκολία, ενημέρωσε μας...
| |
|
| |
romantiki
Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα Ημερομηνία εγγραφής : 14/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 72
| Θέμα: Απ: Σχετικά με τις Εικόνες και τα Εmoticons... Τετ 16 Μαρ - 11:38:46 | |
| Να ρωτήσω κάτι; Κουμπάκι να πατάμε ευχαριστώ δεν έχει; | |
|
| |
Αιθηρόη Admin
| Θέμα: Απ: Σχετικά με τις Εικόνες και τα Εmoticons... Τετ 16 Μαρ - 19:41:14 | |
| θα το κοιτάξω Έλενα μου... ~~~ Ήθελα να εξηγήσω... Για τις φατσούλες... Αν πατήσετε πάνω στο "περισσότερα Εmoticons", αρχικά σας δίνει δύο επιλογές... Φάτσες 1 και Φάτσες 2... Μόλις τσεκάρετε μία από τις δύο επιλογές, θα σας φανερώσει τα ανάλογα εικονίδια... Εάν, τώρα, ξαναπατήσετε το "περισσότερα Emoticons", θα σας φανερώσει και τον κατάλογο με τις φάτσες 3...
Δηλαδή, με το πρώτο πάτημα, δεν σας φανερώνει εξ αρχής την τρίτη επιλογή... Χρειάζεται δεύτερο πάτημα... | |
|
| |
leontas
Ηλικία : 49 Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 84
| Θέμα: Απ: Σχετικά με τις Εικόνες και τα Εmoticons... Τετ 16 Μαρ - 20:26:16 | |
| Και ήθελα να ρωτήσω πως να βάλω βιντεάκι. Ευχαριστω. | |
|
| |
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: Σχετικά με τις Εικόνες και τα Εmoticons... Πεμ 17 Μαρ - 13:19:58 | |
| Αιθηρόη έχω ένα πρόβλημα!!! Μπορείς να μου φτιάξεις μια σελίδα για να βάλω θέματα για την Ελλάδα; Δεν θέλω να τα ανακατέψω με τους άλλους πολιτισμούς. Ο πολιτισμός όλος κρύβεται μέσα στην μυθολογία της. Και θέλω να βάλω πολλά θέματάκια! Μπορείς; Πλιιιιζζζζζζζζ! | |
|
| |
Nenya
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 960
| Θέμα: Απ: Σχετικά με τις Εικόνες και τα Εmoticons... Πεμ 17 Μαρ - 13:36:40 | |
| Απλά να συμπληρώσω ότι: α) αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει να κρατήσει άλμπουμ αλλά να ανεβάσει απλά μερικές εικόνες, δεν χρειάζεται να κάνει εγγραφή στο ImageShack. Μπορεί να το χρησιμοποιεί ελεύθερα χωρίς εγγραφή. Σε αυτή την περίπτωση θα κάνει απλά κλικ πάνω στην εικόνα που ανέβηκε ώστε να εμφανιστεί σε μεγαλύτερο μέγεθος. β) αν κάποιος θέλει να ανεβάσει μία εικόνα που ήδη υπάρχει στο internet κάνει δεξί κλικ στην εικόνα, copy image url και έρχεται εδώ στο εικονίδιο ΕΙΚΟΝΑ, κλικ, paste και ok. γ) Ένας εναλλακτικός τρόπος για να ανεβάσει κάποιος βιντεάκια είναι να πάει στο εικονίδιο με την κινηματογραφική ταινία που γράφει ΒΙΝΤΕΟ και να κάνει επικόλληση το url που έχει κάνει αντιγραφή από το αντίστοιχο βιντεάκι στο youtube, δηλαδή https://www.youtube.com/..... :mmj: | |
|
| |
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: Σχετικά με τις Εικόνες και τα Εmoticons... Πεμ 17 Μαρ - 22:58:46 | |
| Ax ευχαριστώ Αιθηρόη μου!!! Το είδα το καινούργιο θέμα με την Ελλάδα! Ευχαριστούμε που μας ενημερώνετε για τον τρόπο να κάνουμε πράγματα! | |
|
| |
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ηλικία : 38 Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 253
| Θέμα: Απ: Σχετικά με τις Εικόνες και τα Εmoticons... Δευ 21 Μαρ - 13:47:22 | |
| | |
|
| |
Αθάνωρ
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 290
| Θέμα: Απ: Σχετικά με τις Εικόνες και τα Εmoticons... Τρι 22 Μαρ - 12:06:05 | |
| Μπορώ κι εγω να προσθέσω ένα θέμα αν θέλω; | |
|
| |
Nenya
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 960
| Θέμα: Απ: Σχετικά με τις Εικόνες και τα Εmoticons... Τρι 22 Μαρ - 15:16:38 | |
| Καλώς όρισες ricardo! Φυσικά και μπορείς να προσθέσεις όσα θέματα θέλεις! Είναι χαρά μας να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών! Πας στην αντίστοιχη κατηγορία και κάτω αριστερά πατάς την επιλογή Νέο θέμα. | |
|
| |
gerakina
Ηλικία : 33 Ημερομηνία εγγραφής : 10/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 127
| Θέμα: Απ: Σχετικά με τις Εικόνες και τα Εmoticons... Τρι 29 Μαρ - 8:09:29 | |
| καλημερα! μπορουμε να βαλουμε και πραγματικη φωτογραφια στο αβαταρ? εχτες προσπαθουσα να μπω και δεν δεχοταν τον κωδικο. εστειλα για υπενθυμιση κωδικου. ακυρο ομως γιατι σημερα μπηκα κανονικα. τι εφταιγε? βιαζομαι τωρα αλλα θα δω το απογεμα την απαντηση. ευχαριστω πολυ. φιλια σε ολους. πολλα φιλια Αιθηροη μου! | |
|
| |
Αιθηρόη Admin
| Θέμα: Απ: Σχετικά με τις Εικόνες και τα Εmoticons... Πεμ 31 Μαρ - 15:55:58 | |
| Αριάδνη μου... Ασφαλώς και μπορείς να βάλεις ό,τι εικόνα θέλεις...
Με τον κωδικό, νομίζω τακτοποιήθηκε...
Να μου είσαι καλά... | |
|
| |
marilena
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 189
| Θέμα: Απ: Σχετικά με τις Εικόνες και τα Εmoticons... Σαβ 12 Νοε - 13:26:45 | |
| Συγνώμη αλλά δεν ξέρω πως να βάλω εικόνα. Μου ζητάει εγγραφή. Έκανα αλλά ποιος είναι ο σύνδεσμος που πρέπει να πάρω; Όταν παίρνω κάποιον δεν μου βγάζει την εικόνα αλλά ένα μικρό κουτάκι με ένα κόκκινο Χ. Τι κάνω λάθος; Σας ευχαριστώ. | |
|
| |
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
| Θέμα: Απ: Σχετικά με τις Εικόνες και τα Εmoticons... Κυρ 13 Νοε - 1:15:00 | |
| marilena πατάς πάνω στην εικόνα δεξί κλικ...μετά ιδιότητες...σου βγάζει ένα κουτάκι κ έχει εναν σύνδεσμο...τον κάνεις αντιγραφή κ μετά επικόλληση στο κουτάκι εδώ που γράφεις στα εργαλεία κ λέει εικόνα κ μετα οκ κ έτσι μπήκε η εικόνα....έτσι γίνετε όταν θες να βάλεις μια εικόνα απο το ιντερνετ που έχεις βρεί εδώ...τώρα...
Εάν έχεις ήδη εικόνα στον υπολογιστή σου κ θες να την βάλεις πας στο κουτάκι εδω που γράφεις πάνω δεξια στα εργαλεία που λέει εισαγωγή εικόνας πατας πάνω βάζεις αναζήτηση κ βρίσκεις την εικόνα που θες απο τον υπολογιστή σου μετα host it κ σου βγάζει την εικόνα σου ανοιγοντάς σου μια σελίδα εκεί θα την δείς απο τα αριστερά σε μικρότερο μέγεθος πατα πάνω στην εικόνα κ κάνε αυτο που έκανες πριν όταν έβγαζες εικόνα απο το ιντερνετ (δεξι κλικ- ιδιότητες-αντιγραφή το λινκ).Μετά πατας απο τα εργαλεία το κουτάκι (εδω που γράφεις τα εργαλεία απο πάνω)που είναι δίπλα απο την εισαγωγή εικονας που λέει εικόνα κ στην συνέχεις επικόλληση κ οκ κ έτοιμη η εικόνα....
Δεν ξέρω εαν βοήθησα αλλα είναι ενας απο τους τρόπους που το κάνω εγω....υπάρχει κ άλλος.... | |
|
| |
marilena
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 189
| Θέμα: Απ: Σχετικά με τις Εικόνες και τα Εmoticons... Κυρ 13 Νοε - 13:25:07 | |
| Γιούπι!! Τα κατάφερα! Ήταν πανεύκολο! Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ ilia! | |
|
| |
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
| Θέμα: Απ: Σχετικά με τις Εικόνες και τα Εmoticons... Κυρ 13 Νοε - 22:09:39 | |
| Να'σαι καλά γλυκιά μου.... | |
|
| |
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
| Θέμα: Απ: Σχετικά με τις Εικόνες και τα Εmoticons... Πεμ 31 Οκτ - 1:50:31 | |
| ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ! ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ. ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΤΣΙ. | |
|
| |
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
| Θέμα: Απ: Σχετικά με τις Εικόνες και τα Εmoticons... Πεμ 31 Οκτ - 1:52:35 | |
| | |
|
| |
| Σχετικά με τις Εικόνες και τα Εmoticons... | |
|