| Ελάτε στην παρέα! | |
|
+12ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ gerakina angels1 maggisoula atma anarhos romantiki Αντωνία ioessa Nenya ilia Αιθηρόη 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
anarhos
Ηλικία : 48 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 639
| Θέμα: Απ: Ελάτε στην παρέα! Δευ 14 Μαρ - 21:24:55 | |
|
Ευχαριστώ Αιθηρόη! Θα είμαι.
| |
|
| |
atma
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1
| Θέμα: Απ: Ελάτε στην παρέα! Τρι 15 Μαρ - 20:03:28 | |
| Θαυμάσια τα καταφέρατε! Καλή μου συγνώμη που δεν σε βοήθησα στην μετακόμιση σου!!! Και στο λειτουργικό του μέρος, μια χαρά τα έφτιαξες! Άψογα! Θα τα πούμε στην πορεία. Αν χρειαστείς κάτι να μου το πεις. Μην ξεχάσεις να τσεκάρεις τι γίνεται με τις ετικέτες. Επίσης να κοιτάξεις πως θα εξοικονομήσεις περισσότερο αποθηκευτικό χώρο σε ΜΒ. Οικονομικό είναι το θέμα απ ότι ξέρω. Οι πόντοι δεν παίζουν ρόλοι. Έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση μελών. Σε γενικές γραμμές έκανες καλή επιλογή. Φιλιά και θα τα πούμε μόλις γυρίσω. Να προσέχεις και μην βιαστείς να μου πεις ευχαριστώ και τα συνοδευούμενα. Σου χρωστάω πολλά για να μπορέσεις να πατσίσεις ποτέ. Ωραία smiles! Α! θα ψάξω τι γίνεται και με την διαφήμιση για το πως να φύγει. Είναι αντιαισθητική το ξέρω. Ξέχασα να το ψάξω. Φιλιά! Φιλιά! και καλή επιτυχία σε όλους σας! | |
|
| |
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: Ελάτε στην παρέα! Τρι 15 Μαρ - 22:21:55 | |
| Καλά ε!!!!! ¨οσο πάει γίνεται και πιο φανταστική! Αντε να ολοκληρωθεί να δούμε την τελική μουσική! Μπράββββββββββοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!! :80: :80: | |
|
| |
angels1
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1252
| Θέμα: Απ: Ελάτε στην παρέα! Τρι 15 Μαρ - 23:12:06 | |
| Κάποιος γιορτάζει!!! χρονια πολλά, Ρομαντικε! | |
|
| |
Nenya
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 960
| Θέμα: Απ: Ελάτε στην παρέα! Τετ 16 Μαρ - 0:58:15 | |
| Πάνο είμαστε πολύ καλή ομάδα! Χρόνια Πολλά romantike! Καλώς ήρθες marilena! Όνειρα γλυκά σε όλους!!! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ελάτε στην παρέα! Τετ 16 Μαρ - 10:57:30 | |
| Καλημερα σας Αιθηρόη (ευχαριστω οποιον μας εδωσε και μια κατακοκκινη καρδουλα ) να συνεχίσω? Μπορεις στην πορεια να με τσεκερνεις ή οποιος αλλος μπορεί για λαθη ή να μην ξεχασω κανενα? εχετε κανει ολες σας φοβερη δουλεια καλα λεμε.. αυτο ειναι όλα τα λεφτα>>> !! ξερεις εσυ ...χεχεχε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nnan στις Τετ 16 Μαρ - 18:55:31, 1 φορά |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| |
| |
romantiki
Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα Ημερομηνία εγγραφής : 14/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 72
| Θέμα: Απ: Ελάτε στην παρέα! Τετ 16 Μαρ - 11:30:14 | |
| Α τότε καλα nenya. Τα δώρα δεν τα χαρίζουν! Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως. | |
|
| |
angels1
| Θέμα: Απ: Ελάτε στην παρέα! Τετ 16 Μαρ - 11:32:29 | |
| Καλημέρα!!! :) Καλως ήρθες Μαριλενα! :) Παν!!! | |
|
| |
Nenya
| Θέμα: Απ: Ελάτε στην παρέα! Τετ 16 Μαρ - 12:21:34 | |
| Καλημέρα!!! romantiki μου μην ανησυχείς! πλάκα μου έκανε η ilia! Σαφώς και μπορείς να τη χρησιμοποιείς την εικόνα όποτε θες! Επίσης κοίτα και εδώ http://www.glitter-graphics.com/ έχει πολύ όμορφες εικόνες! Αν δεν κάνεις εγγραφή και θες να πάρεις μία εικόνα, πατάς πάνω στην εικόνα που σε ενδιαφέρει και κοιτάς αν την έχουν βάλει στα σχόλια που ακολουθούν διάφορα μέλη...οπότε την παίρνεις από τα σχόλια - διαφορετικά βγαίνει empty... | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ελάτε στην παρέα! Τετ 16 Μαρ - 18:51:55 | |
| χαθηκα..βοηθεια !! :)) αυτα ειναι τα βιβλια που εχω: 53 τον αριθμο πες μου τι θελεις να κανω BOTANA BOTANA - H ΓΙΑΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑΙ EΛΛΗΝΙΚΗ ΧΛΩΡΙΔΑ H ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ MΑΘΗΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ O ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ OI ΔΥΟ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ TO MATI KAI TO ΠΝΕΥΜΑ TO ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΔΙΑ-ΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΟΓΡΑΦΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ - ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΝΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ - ΠΟΛ ΤΖΑΚΟΤ Η ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΙΕΡΗ ΓΕΜΑΤΡΙΑ - ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΟΣΜΙΚΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ Μαγικά-Τετράγωνα ΜΑΓΙΚΗ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΥΘΟΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ Ο ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ - ΤΕΣΛΑ ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΦΑΔΕΣ ΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΟΡΦΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΕΡΙ ΑΠΕΙΡΟΥ ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΚΟΣΜΩΝ ΠΕΡΙ ΠΥΘΑΓΟΡΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ- ΠΕΡΙ ΙΣΙΔΟΣ κ ΟΣΙΡΙΣ ΠΛΩΤΙΝΟΣ - ΠΕΡΙ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΙΗΜΑΤΑ - ΝΙΤΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΕΙΑ ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ - ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ - ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ - ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟ ΝΗΣΙ - ΧΙΣΛΟΠ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ |
|
| |
Αιθηρόη Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
| Θέμα: Απ: Ελάτε στην παρέα! Τετ 16 Μαρ - 19:03:16 | |
| Χε χε... Παν μου... Με τα φυτά... σωστά.... Με τις καρδούλες... σου πρόσθεσα κι άλλες... Πείραξα λίγο την θέση των emoticons... Κάποια διέγραψα... Και πρόσθεσα κάποια... Τελειώσαμε με τις φατσούλες... Με τα βιβλία... Εν καιρό θα τα ανεβάσω... Τώρα λόγω του ότι δεν έχουμε πολύ χώρο σε Mb, δεν μπορώ... Θα διαγράψω τα μηνύματα με τις εικόνες φυτών (για εδώ μιλάω Παν μου!), για να μην φορτωθεί πολύ η σελίδα... Χμ... Φωνάζεις βοήθεια! ...Χε χε... Τι χρειάζεσαι γλυκιά μου; | |
|
| |
Αιθηρόη Admin
| Θέμα: Απ: Ελάτε στην παρέα! Τετ 16 Μαρ - 19:07:50 | |
| Και εντάξει... θα σε... τσεκέρνω... Χε χε! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ελάτε στην παρέα! Τετ 16 Μαρ - 19:32:48 | |
| συμφωνώ σε όλα βοηθεια για να συντονιστω :mmj:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nnan στις Τετ 16 Μαρ - 19:37:34, 1 φορά |
|
| |
Αιθηρόη Admin
| Θέμα: Απ: Ελάτε στην παρέα! Τετ 16 Μαρ - 19:36:08 | |
| Για τις φατσούλες... Αν πατήσετε πάνω στο "περισσότερα Εmoticons", αρχικά σας δίνει δύο επιλογές... Φάτσες 1 και Φάτσες 2... Μόλις τσεκάρετε μία από τις δύο επιλογές, θα σας φανερώσει τα ανάλογα εικονίδια... Εάν, τώρα, ξαναπατήσετε το "περισσότερα Emoticons", θα σας φανερώσει και τον κατάλογο με τις φάτσες 3... Δηλαδή, με το πρώτο πάτημα, δεν σας φανερώνει εξ αρχής την τρίτη επιλογή... Χρειάζεται δεύτερο πάτημα... | |
|
| |
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
| Θέμα: Απ: Ελάτε στην παρέα! Τετ 16 Μαρ - 19:41:10 | |
| Αιθηρόη πολύ όμορφα τα Εmoticons και τα τραγούδια που πρόσθεσες
Ευχαριστούμε πολυ ! :rfvb:
| |
|
| |
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
| Θέμα: Καλωσορισες Πεμ 17 Μαρ - 1:26:15 | |
| Καλοσώρισες angelo | |
|
| |
Nenya
| Θέμα: Απ: Ελάτε στην παρέα! Πεμ 17 Μαρ - 12:46:00 | |
| Τέλειες οι καινούριες φατσούλες!!!! Πολύ μου αρέσουν!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ Αιθηρόη!!!! :cccvz: Αγγελάκι κοίτα τί βρήκα τυχαία και μου θύμησε εσένα: Για σένα! :hhh: | |
|
| |
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| |
| |
angels1
| Θέμα: Απ: Ελάτε στην παρέα! Παρ 18 Μαρ - 9:02:10 | |
| Καλημέρα σε όλους!!!! Καλως ήρθες Άρη! :) Νενυαααα πολύ ωραιο!!!΄ | |
|
| |