aoratos naos
Ήλιος : Θέλω να ζω με την ανδρική πλευρά της ψυχής μου.
Σελήνη : Θέλω να δεχθώ και αφομοιώνω με την θηλυκή πλευρά της ψυχής μου.
Ερμής : Θέλω να χρησιμοποιήσω την λογική μου και την διανοητική μου δύναμη.
Αφροδίτη : Θέλω να δώσω τρυφερότητα και αγάπη και να ενωθώ με την αισθητική.
'Άρης : Θέλω να προοδεύσω και να έχω απόδοση σε κάτι.
Δίας : Θέλω να βγω στον έξω κόσμο και να ανοιχτώ.
Κρόνος : Θέλω να μείνω στο σπίτι και να προστατευτώ.
Ουρανός : Θέλω να συγκρουστώ, να αλλάξω, να επιτεθώ, να αγωνιστώ.
Ποσειδών : Θέλω να ανοιχτώ για να νοιώσω, να διαισθανθώ, να δω εσωτερικά.
Πλούτων : Θέλω να υποταχθώ σε συλλογικές δυνάμεις ή να κυριαρχήσω σε αυτές.
Δεσμοί Σελήνης : Θέλω να ενωθώ και να αποκοπώ.
Ωροσκόπος : Θέλω να παρουσιάσω και να επιδείξω τον εαυτό μου.
Μεσουράνημα : Θέλω να κινητοποιηθώ και να βρω την αποστολή μου σε μια εργασία.
Βέστα : Θέλω να υπηρετήσω, να βοηθήσω, να προσευχηθώ.
Χείρων : Θέλω να θεραπεύσω τον εαυτό μου και άλλους, να θυσιάσω ή να θυσιαστώ.
Μεσουράνημα στον Κριό: Παίρνει πρωτοβουλίες. Αναλαμβάνει ρίσκα. Θέλει να είναι η πνευματική κεφαλή.
Μεσουράνημα στον Ταύρο : Οικονομικοί, επιχειρηματικοί στόχοι. Προτιμά την πρακτική πλευρά της ζωής.
Μεσουράνημα στους Διδύμους : Πολύπλευρος και κινητικός προσανατολισμός. Εναλλακτικοί στόχοι.
Μεσουράνημα στον Καρκίνο : Θέλει να δημιουργήσει σπίτι, πατρίδα, ασφάλεια. Φροντίζει, προστατεύει (μαγειρική, νοικοκυριό).
Μεσουράνημα στο Λέοντα : Η αντιπροσώπευση. Τα γιγαντιαία σχέδια. Αντικείμενα ενασχόλησης με γόητρο.
Μεσουράνημα στην Παρθένο : Η προετοιμασία. Το σχέδιο. Η λεπτομερειακή επεξεργασία.
Μεσουράνημα στο Ζυγό : Η ισορροπία. Το διπλωματικό ταλέντο. Το απαύγασμα της ευγένειας.
Μεσουράνημα στο Σκορπιό : Το βάθος. Η υπέρβαση των ορίων. Η μοναδικότητα των στόχων.
Μεσουράνημα στον Τοξότη : Θέλει να δημιουργήσει ιδέες, ιδανικά, είδωλα. Αναπτύσσει ανθρωπιστικούς ή αθλητικούς στόχους και αγωνίζεται για αυτούς.
Μεσουράνημα στον Αιγόκερω : Είναι συνδεδεμένος με την γενιά του και τα έργα της. Η φροντίδα της παράδοσης.
Μεσουράνημα στον Υδροχόο : Αγώνας για τον νέο κόσμο, τις νέες γενιές, την κυριαρχία του μέλλοντος. Μελλοντολογία.
Μεσουράνημα στους Ιχθείς : Κατανοεί το παρελθόν, τους παλιούς πολιτισμούς και τις θρησκείες και θέλει να τις αφομοιώσει. Αναζητά διαλογισμό και προσευχή.