Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
ευχαριστώ σπινθηροβολιστή σπιθιτσα μου να περάσει η καλοκαιρινή περιοδος και ευχομαι να μαστε καλά να τα λεμε συχνά
Σπιθούλα μου και οι υπολοιποι φιλοι μου και φίλες μου, το γελοίον του πράγματος , ειναι αυτης της σελιδας που εντελως, μα παντελως τυχαια, επεσα πανω της ...
έλεος λέμε έλεος... πάω ... α και πρέπει να σας πω οτι δεν ειμαι συνδεδεμενη ολη μερα, με αφησα μεσα και την κοπανησα, οπως θα κανω και τωρα
Σας φιλώ
Γεια σου Μανωλιό μ, καλη εσπέρα
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Σαβ 9 Ιουλ - 13:11:07
τι εκριβως αναφερει αυτη η σελιδα naan δεν καταλαβαινω ....
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Σαβ 9 Ιουλ - 13:54:05
Ε φιλεναδα που χαθηκες ;
μη μου πεις οτι ουτε εσυ μπορεις να συνδεθεις ;
πΩ πΩ ....!
Ας γραψω κατι που θα το διαβασει ο επισκεπτης τουτη την ωρα
πιθανον θα του χρειαστει, η πολυ ποιο πιθανον θα μεινει ησυχος για ολους εμας...
Παρακολουθουσα ενα ζωακι που ζει στην βορεια ρωσια , ονομαζεται ερμινα
ειναι κατι σαν αλεπου, περιζητητο για την πανακριβη γουνα του απο εμπορους του ειδους
Αυτο το ζωακι παρουσιαζει εξαιρετικο ενδιαφερον
αναζητα ενα ξεφωτο μεσα στο δασος και αρχιζει να κανει διαφορα ακροβατικα για ωρες
ειναι τοσο εκπληκτικες οι φιγουρες του που σταδιακα αρχιζουν να συγκεντρωνονται
διαφορα αλλα μιακρα ζωακια μαγεμενα απο το πρωτογνωρο θεαμα που αντικρυζουν
Η οποια επιφυλακτικη αντισταση προσελκυσης τους προς την ερμινα αρχιζει να
εξουδετερωνεται συν το χρονο απο την διαδικασια μιας ταυτοχρονης εκτεταμενης
αλλα αστοχης παραπομπης σε ολες τις νευρικες τους συναψεις ωστε να
ανιχνευθει καποιο ειδος κινδυνου ο οποιος δεν ανιχνευεται ποτε διοτι απλουστατα
τα συγκεκριμενα καμωματα της ερμινας δεν εχουν καταχωρηθει ποτε ξανα στην συνειδηση
των υπολοιπων ζωων ως εστια απειλης , ετσι πλησιαζωντας πολυ κοντα της εκστασιασμενα
εκεινη αρπαζει το κοντινοτερο το θανατωνει και το τρωει ...
Αυτο διδασκει οτι η Ερμινα ''γνωριζει '' , κυριως απο αναδρομη μεσω απο αυτην , ολους
τους πιθανους σχηματισμους που εχουν καταχωρηθει στην συνειδηση των υπολοιπων
ζωων ως απειλη κινδυνου και ετσι ειναι σε θεση να αναπτυξει και να παρουσιασει ενα
ερεθισμα που η οποιαδηποτε προσπαθεια ταυτοποιησης του θα γινεται εντελως αστοχα
απο τα υπολοιπα ζωα, μετατρεποντας τα σε θυματα ....
Αρα προσοχη λοιπον σε ολους εκεινους που θα προκυψουν στο μελλον στα διαφορα
κοινωνικα συστηματα ....
προσοχη σε οτι ''ομορφο '' και ''λειτουργικο '' παρουσιασουν και δεν μπορει να ''διαγνωστει''
απο την συν - ειδησιακη μας ποιοτητα ...
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Σαβ 9 Ιουλ - 18:51:17
ωραια η ερνιμα...
Λοιπον αυτην η σελιδα λεει οτι τις τελευταιες μερες η επισκεψιμοτητα του αορατου ναου ανεβηκε, χεχεχε εδω δεν μας βρισκουν
οποτε ωραια η ερμινα
ba a ktsou
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 327
Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Κυρ 10 Ιουλ - 2:07:37
Αγαπημενη μου nnan ,
..ειμαστε αυτο που θελουμε , γινομαστε οτι χρειαστουμε σε καθε στιγμη . ..
Ειμαστε τοσο μα τοσο Δυνατοι & Αυθεντικοι που πεφτουμε , αφεινοντας κομματια της συνειδηση της αντιληψης μας ωστε να εργαστουμε εις αυτο το σημειον για να προσφερουμε - ποτισουμε την Στιγμη με στιγμες που διδουν ζωης συναισθημα ! ! !
σου ειχα γραψει καποτε σαν σχολιο αγαπημενη μου nnan ...
Φθανει η Στιγμη που θα χρειαστει να φορεσουμε και παλι ολοκληρη την Συνειδηση της Αντιληψης μας . ..
Ποτε δεν ηταν και ουτε θα ειναι κατι παραπανω απο την Ασχολια με το ιδιο το σωμα μας
ωστε να το γνωρισουμε και να εργαστουμε μαζι του ως ενδιαμεσος μεταξυ των Κοσμων
ωστε να παραγουμε μια Στιγμη Γεννησης . .. ! ! !
Αυτην που Αρμοζει και μονον . ..
Σεβασμος , ΤΡυφεροτητα Ως προς το Συνολο Ολο. ... ! ! !
ba a ktsou
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 327
Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Κυρ 10 Ιουλ - 2:15:36
Αλλιως σκεπαζεται ο καθε ενας απο εμας, μακρια απο το πεπλο των αστρων,
του Φως της αυγης που ανατελλει μητε να το δει δεν θελει, αλλαζει ο φερων ρουχισμο & δεος ασαλευτο δεν παιζει, δεν αγγιζει τρυφερα τον ιδιο, αισθηση αιωνια, πελωρια κρυμμενη μες σε δυο σταλες απο δακρυ μια της Αισθησης και μια της Μνημης, δεν χωρει τιποτα , δεν υπαρχει λεξη,
ανειπωτα λογιζμενο το καδρο εκεινη την εποχη οπου υπαρχει αυτος ο ΑΝθρωπος , πυγμαιος , να Δαμαζει το ψυχος & να το ζεσταινει τρυφερα, να πυρωνει μες την Αιωνια Δροσια της Φωτιας ,
Χωρις τιποτα να σταθει Δημιουργει το ελεος του, με την τρυφεροτητα ολων των αισθησεων γινεται ηδη οτι ειναι οτι μπορει να Υπαρξει
. .. Γρηγορος, Δυνατος, ΑΥθεντικος
και μονον
Συνεργασιες αδαμαστες στο τωρα , Συνεργασιες που ανοιγουν τα παντα φεροντας τα παντα στο τωρα ..
ΜΟναχα επειδη η προθυμοτητα νικει το Παν, το Εν και ολα τα Εις . ..
Να ειστε προθυμοι για ενα συνολο, μονολογει. ..
Ξεπεραστε εσας τους ιδιους στην καθημερινοτητα σας, μονολογει. ..
Γνωριστε το καθε κομματι σας και αξιοποιηστε το για το Συνολο, μονολογει . .. ! ! !
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Κυρ 10 Ιουλ - 8:58:19
να παραγουμε μια Στιγμη Γεννησης . .. ! ! !
Αυτην που Αρμοζει και μονον . ..
Μακαρ
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Κυρ 10 Ιουλ - 11:25:42
Μπραβο ba a ktsu, συνδεθηκες οπως σου ειπα .....
Λοιπον να πω ενα τροπο συνδεσης που ανακαλυψα ...
χωρις να εχει σημασια ποιa μηχανη αναζητησης χρησιμοποιειται, σε ολες υπαρχει ιστορικο
αναζητησης το οποιο αποθηκευει τις ιστοσελιδες με την συχνοτερη χρηση , ενα κλικ πανω
στην ειδη αποθηκευμενη διευθυνση του Αορατου Ναου θα σας συνδεσει μαζι του αμεσως ...
Η αναζητηση αποθηκευμενου ιστορικου να γινει προγενεστερα του δεκαημερου διοτι
η διευθυνση σε αυτη την χρονικη στιγμη δεν εχει υποστει μπλοκαρισματα η καποιου
ειδους αλλοιωση....
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Κυρ 10 Ιουλ - 12:23:56
Έχω ξανάρθει εδώ, όμως πάντοτε καταστρεφόμουν. Έχω περάσει μια ζωή τρέχοντας και πάντοτε τη γλιτώνω. Όμως, με εσένα αισθάνομαι κάτι που μου γεννά την επιθυμία να μείνω.
Έχω προετοιμαστεί για αυτό, ποτέ δεν αστοχώ. Όμως, αισθάνομαι σαν να έρχεται θύελλα. Αν σκοπεύσω να τα καταφέρω σήμερα, τότε δεν με ωφελεί πλέον το τρέξιμο. Υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσω.
Εάν διακινδύνευα τα πάντα, εσύ θα μπορούσες να κόψεις την πτώση μου ;
Πώς να ζήσω ; Πώς να αναπνεύσω ; Όταν εσύ δεν είσαι εδώ, εγώ υποφέρω. Θέλω να αισθανθώ αγάπη να διέρχεται του αίματός μου. Πες μου, αυτό είναι το σημείο όπου εγκαταλείπω τα πάντα ; Για εσένα εγώ οφείλω να διακινδυνεύσω τα πάντα, επειδή αυτό είναι προδιεγεγραμμένο.
Ένα εκατομμύριο θραύσματα γυαλιού που με στοιχειώνουν από το παρελθόν μου. Καθώς τα αστέρια αρχίζουν να συγκεντρώνονται και το φως αρχίζει να ξεθωριάζει, όταν όλη η ελπίδα αρχίσει να συνθλίβεται, μάθε ότι εγώ δεν θα φοβηθώ.
Εάν διακινδύνευα τα πάντα, εσύ θα μπορούσες να κόψεις την πτώση μου ;
Πώς να ζήσω ; Πώς να αναπνεύσω ; Όταν εσύ δεν είσαι εδώ, εγώ υποφέρω. Θέλω να αισθανθώ αγάπη να διέρχεται του αίματός μου. Πες μου, αυτό είναι το σημείο όπου εγκαταλείπω τα πάντα ; Για εσένα εγώ οφείλω να διακινδυνεύσω τα πάντα, επειδή αυτό είναι προδιαγεγραμμένο.
Αυτό είναι προδιαγεγραμμένο.
Πώς να ζήσω ; Πώς να αναπνεύσω ; Όταν εσύ δεν είσαι εδώ, εγώ υποφέρω. Θέλω να αισθανθώ αγάπη να διέρχεται του αίματός μου. Πες μου, αυτό είναι το σημείο όπου εγκαταλείπω τα πάντα ; Πώς να ζήσω ; Πώς να αναπνεύσω ; Όταν εσύ δεν είσαι εδώ, εγώ υποφέρω. Θέλω να αισθανθώ αγάπη να διέρχεται του αίματός μου. Πες μου, αυτό είναι το σημείο όπου εγκαταλείπω τα πάντα ; Για εσένα εγώ οφείλω να διακινδυνεύσω τα πάντα, επειδή αυτό είναι προδιαγεγραμμένο.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Δευ 11 Ιουλ - 8:23:06
Efialtis (Εφιάλτης)
Εφιάλτης κείται εδώ στο σκοτάδι Φοβισμένος όπως τα όνειρά μου άφησαν το σημάδι τους Αναρωτιέμαι Αυτός που ονειρεύεται είναι πάντα μόνος Χαμένος σε ένα μέρος του εαυτού μου που δεν μπορώ να βρω πια Αναρωτιέμαι αν θα τελειώσει απόψε
Δεν μπορώ να κοιμηθώ μόνος μου πια Σε χρειάζομαι εδώ μαζί μου Τι και αν έκλεισα τις πόρτες Είναι κάτι που με κρατά
Ατέλειωτος εφιάλτης πάντα εκεί αντί για σένα ατέλειωτος εφιάλτης καμία διέξοδος αυτή τη φορά για σένα
Τώρα τελευταία κάποιος καινούργιος Χρειαζόταν να καλύψει το κενό Αυτό που κάποτε σου έδωσε καταφύγιο Ανησυχώ ακόμα, αν θα είσαι εντάξει
Δεν μπορώ να κοιμηθώ μόνος μου πια Χρειάζομαι κάποιον εδώ μαζί μου Όλα όσα ήθελα και παραπάνω Για αυτά μάχονται τα όνειρά μου
Ατέλειωτος εφιάλτης πάντα εκεί αντί για σένα ατέλειωτος εφιάλτης να με τιμωρεί για όλα αυτά που κάνω ατέλειωτος εφιάλτης
Καμία διέξοδος αυτή τη φορά από σένα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την emmanouil στις Παρ 26 Αυγ - 18:49:15, 1 φορά
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Δευ 11 Ιουλ - 16:35:44
emmanouil έγραψε:
Έχω ξανάρθει εδώ,
όμως πάντοτε καταστρεφόμουν.
Έχω περάσει μια ζωή τρέχοντας
και πάντοτε τη γλιτώνω.
Όμως, με εσένα αισθάνομαι κάτι
που μου γεννά την επιθυμία να μείνω.
Έχω προετοιμαστεί για αυτό,
ποτέ δεν αστοχώ.
Όμως, αισθάνομαι σαν να έρχεται θύελλα.
Αν σκοπεύσω να τα καταφέρω σήμερα,
τότε δεν με ωφελεί πλέον το τρέξιμο.
Υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσω.
Εάν διακινδύνευα τα πάντα,
εσύ θα μπορούσες να κόψεις την πτώση μου ;
Πώς να ζήσω ; Πώς να αναπνεύσω ;
Όταν εσύ δεν είσαι εδώ, εγώ υποφέρω.
Θέλω να αισθανθώ αγάπη να διέρχεται του αίματός μου.
Πες μου, αυτό είναι το σημείο όπου εγκαταλείπω τα πάντα ;
Για εσένα εγώ οφείλω να διακινδυνεύσω τα πάντα,
επειδή αυτό είναι προδιεγεγραμμένο.
Ένα εκατομμύριο θραύσματα γυαλιού
που με στοιχειώνουν από το παρελθόν μου.
Καθώς τα αστέρια αρχίζουν να συγκεντρώνονται
και το φως αρχίζει να ξεθωριάζει,
όταν όλη η ελπίδα αρχίσει να συνθλίβεται,
μάθε ότι εγώ δεν θα φοβηθώ.
Εάν διακινδύνευα τα πάντα,
εσύ θα μπορούσες να κόψεις την πτώση μου ;
επειδή αυτό είναι προδιαγεγραμμένο.
Αυτό είναι προδιαγεγραμμένο.
επειδή αυτό είναι προδιαγεγραμμένο.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Δευ 11 Ιουλ - 22:58:41
dimitris_79
Ημερομηνία εγγραφής : 13/07/2016 Αριθμός μηνυμάτων : 5
Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Τετ 13 Ιουλ - 23:43:49
Συγνώμη παιδιά...ο χρήστης Αιθηρόη...πιά είναι? Την γνωρίζεται προσωπικά?....πως μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί της....μπορεί?
dimitris_79
Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Πεμ 14 Ιουλ - 0:13:34
spitha έγραψε:
οπως και η Αιθηρόη ειναι άφαντη για πολυ καιρο
εχει να μπει απο τις 12 /6 2015
το αφιερωμα ψυχης δεν υπαρχει
νομίζω πως όχι.....
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Πεμ 14 Ιουλ - 8:00:43
Καλημέρα dimi
Η Αιθηρόη είναι η δημιουργός του "χώρου" που μας φιλοξενεί
dimitris_79
Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Πεμ 14 Ιουλ - 14:24:03
nnan έγραψε:
Καλημέρα dimi
Η Αιθηρόη είναι η δημιουργός του "χώρου" που μας φιλοξενεί
Ευχαριστω για την απάντηση nnan ....
Έλεγα πως μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζι της?...Μονο μέσω του Φόρουμ?....Μια συνάντηση κάποιων μελών του Forum φυσική κάπου ας πούμε για ένα καφέ... δε μπορεί να κανονιστεί?...απλα το ρίχνω σαν ιδέα.
Συγγνώμη για το θάρρος ώς νεο μέλος...
Ευχαριστω
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Πεμ 14 Ιουλ - 14:42:33
Καλησπέρα , ναι, μόνο μέσω του Forum μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με την Αιθηρόη, όπου και πάλι όταν θα μπορεί. Αυτό είναι που για κάποιο καιρό τώρα έχει που ισχύει! Επίσης, καλός ήρθες στο Αόρατο Ναό dimitri, αυτός ο χώρος είναι πολλά για πάρα πολλούς από εμάς, το δεύτερο σπίτι μας και είναι ωραίο που αισθάνεσαι κι εσύ άνετα δηλώνοντας την πρόθεσή σου για μια από κοινού συνεύρεση των μελών εδώ. Δε χρειάζεται να ζητάς συγνώμη, με το καιρό ίσως να πραγματοποιηθεί, ίσως κι όχι ...
dimitris_79
Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Πεμ 14 Ιουλ - 15:20:24
Καλως σας βρήκα φίλε μου. Δεν είμαι απο τα πιο κοινωνικά άτομα για να προτείνω κατι τέτοιο απλά το βρίσκω καλή ιδέα...οσοι τουλάχιστον είναι απο Αθήνα και γύρω...ειναι πιο εύκολο. Οι μέρες που έρχονται ειναι δύσκολες και πρέπει κάθε άτομο να γίνεται πηγή έμπνευσης και βοήθειας για τους υπόλοιπους...
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Κυρ 17 Ιουλ - 19:43:39
καλως ηρθες σε αυτο το χωρο αγαπητε
dimitris 79
Μην εχεις φοβο μεσα σου για οτι και να δεις να ερχεται
να θυμασαι παντα οτι ο φοβος η θα πολλαπλασιασει η θα υποδουλωσει
dimitris_79
Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Δευ 18 Ιουλ - 16:29:53
emmanouil έγραψε:
καλως ηρθες σε αυτο το χωρο αγαπητε
dimitris 79
Μην εχεις φοβο μεσα σου για οτι και να δεις να ερχεται
να θυμασαι παντα οτι ο φοβος η θα πολλαπλασιασει η θα υποδουλωσει
Δεν φοβάμαι τίποτα...καθώς η ψυχή μου είναι ελεύθερη...επειδή όμως δε σκέφτομαι μόνο την δική μου ψυχή και το δικό μου άτομο...θέλω να βρώ τον τρόπο να "αναπτυχθώ" ώστε να είμαι σε θέση να βοηθήσω και άλλους οι οποίοι ..δε πρόλαβαν ή δεν ήξεραν! Και η "ανάπτυξη" θέλει καθοδήγηση καθώς όσο το προσπαθεί κάποιος από μόνος του μπορεί να μπλεχτεί σε μονοπάτια επικίνδυνα με λάθος αποτελέσματα.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Τρι 19 Ιουλ - 12:32:27
Η ψυχη ετσι και αλλιως ειναι ''ελευθερη'' καθως προκυπτει ως εκπορευομενη ουσια απο το
πεδιο σχηματισμου και αποθηκευσης ολων των πληροφοριων της παγκοσμιας ψυχης ...
Μονο που ... καθως εισερχεται εδωκατω, στον κοσμο της υλης , αυτο το ''ξεχναει '', δηλαδη η
ψυχη, ως πληροφορια ,που ετσι και αλλιως μεταφερει στο ενεργειακο dna της και εμπεριεχει την
δομηση ολοκληρης της υπαρξης , εμπεριεχει και την πληροφορια υλοποιησης της σε ενα
συγκεκριμενο πεδιο, μονο που καθως εισερχεται σε αυτο το πεδιο , προστιθενται απανωτες
πληροφοριες στις ειδη υπαρχουσες και επειδη αυτες οι επιπροσθετες πληροφοριες
ειναι και αυτες που σχηματιζουν μεσω του υλικου εγκεφαλου αυτο που ο ανθρωπος
αντιλαμβανεται ως ατομικοτητα , ως προσωπικοτητα, και τελος ως συν-ειδηση
δημιουργωντας μια εντελως πλαστη και φθαρτη αισθηση, τοσο για το τι ειναι
''πραγματικοτητα'', οσο και για το τι ειναι αυτος σε σχεση με αυτην , ξεχνωντας οτι
ο ιδιος ο ανθρωπος αποτελει και ειναι μια κοσμικη αφθαρτη πληροφορια , η οποια εχει πληρει
εξουσιοδοτηση απο την ιδια την πηγη να αλληλεπιδρα με την υλη παραγοντας ο
ιδιος την πραγματικοτητα κατα βουληση και κατα ανα- πτυξη της συν- ειδησης με το περιβαλλον
Θα ξεφυσούσες το όνομα του σωτήρα σου, την ώρα της ανάγκης σου, Και θα γευόσουν την επίκριση, αν η γεύση σου θύμιζε απληστία, περιπλοκές, υπαινιγμούς και εχθρότητα, μέχρι που να μην μπορείς να ξαπλώσεις ακίνητος, Σε όλη αυτή την οχλαγωγία, πριν η κόκκινη κάπα και το δρεπάνι πλησιάσουν κοντά για να σε σκοτώσουν;
Έλα να ταΐσεις τη βροχή Γιατί διψώ για την αγάπη σου, χορεύοντας κάτω από ουρανούς πόθου Έλα να ταΐσεις τη βροχή Γιατί χωρίς εσένα αγάπη μου, η ζωή μου δεν είναι τίποτα άλλο από ένα σκουριασμένο καρναβάλι
Είναι όλο ένα παιχνίδι, αποφεύγοντας την αποτυχία, όταν τα πραγματικά χρώματα θα ματώσουν Όλα στο όνομα της ανάρμοστης συμπεριφοράς και των πραγμάτων που δεν χρειαζόμαστε Ποθώ το μετά, καμιά καταστροφή δεν θα μπορεί να μας αγγίξει, αγγίξει πλέον Και περισσότερο από ποτέ, ελπίζω ποτέ να μην πέσεις, όταν το 'αρκετά' δεν είναι το ίδιο με ό,τι ήταν πριν
Έλα να ταΐσεις τη βροχή... Γιατί διψώ για την αγάπη σου, χορεύοντας κάτω από ουρανούς πόθου Έλα να ταΐσεις τη βροχή Γιατί χωρίς εσένα αγάπη μου, η ζωή μου δεν είναι τίποτα άλλο από ένα σκουριασμένο καρναβάλι Έλα να ταΐσεις τη βροχή Γιατί διψώ για την αγάπη σου, χορεύοντας κάτω από ουρανούς πόθου Έλα να ταΐσεις τη βροχή Γιατί χωρίς εσένα αγάπη μου, η ζωή μου δεν είναι τίποτα άλλο από ένα σκουριασμένο καρναβάλι
Μην ξεφύγεις, μην ξεφύγεις, όταν ο κόσμος θα καίγεται Μην ξεφύγεις, μην ξεφύγεις, όταν η καρδιά θα λαχταρά Μην ξεφύγεις, μην ξεφύγεις, όταν ο κόσμος θα καίγεται Μην ξεφύγεις, μην ξεφύγεις, όταν η καρδιά θα λαχταρά