| Τι μας περιμένει? | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Τετ 6 Ιουλ - 10:06:02 | |
| |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Τετ 6 Ιουλ - 17:52:14 | |
| Λοιπον εγω αισθανομαι οτι η Αιθηροη τοποθετησε τον λεωνιδα στην διαχειριση του χωρου
ως λυση εκτακτης αναγκης , βεβαιη οτι δεν θα εκανε ''ζημια'' στον Ναο αλλα καθολου
σιγουρη ως προς την αφοσιωση και προσωπικη ενεργο του δραση , απλως τον εμπιστευτηκε
και αυτο δειχνει οτι οι συνθηκες που αυτα διαδραματιζωνταν δεν κυλουσαν και με την
καλυτερη δυνατη ομαλοτητα ....
τελος παντων ας μην προτρεχουμε διοτι δεν γνωριζουμε τιποτε απολυτως ουτε για το κλιμα
αποχωρησης της αιθηροης αλλα ουτε και για τις συνθηκες της προσωπικης ζωης του Λεωνιδα
κατα ποσο δηλαδη μπορουσε να συμμετεχει στον χρονο του εδω μεσα ....
Επειδη δεν μιλαω τοσο καιρο δεν σημενει οτι δεν ανησυχω , ρωταω για εκεινη αλλα
απαντηση δεν παιρνω ....
|
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Τετ 6 Ιουλ - 18:05:14 | |
| στην ιδια θεση βρισκομαι και δεν θελω να προτρεχω αλλα μονο του προτρεχει και με βαζει να κανω σκεψεις ου δεν θελω να εκδηλωσω αλλα αμα συνεχισει αυτο θα αρχισω να ουρλιαζω.
Αρκετο κλαμα εριξα σημερα. aoratos-naos.forumgreek.com μην ξεχνατε τις τελειες
Yγ και το forummotion.com δωρεαν παρεχεται |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Τετ 6 Ιουλ - 19:42:13 | |
| Όλων ο λόγος σας έχει αιτιολογία και του δίνω δίκαια! Μου άρεσαν ιδιαίτερα οι ευχές του emmanouil..., όλοι σας ήσασταν και είσαστε μοναδικοί, μου αρέσετε που ζωγραφίζεται ιδιαίτερα το κόσμο εδώ μέσα! Θα ήθελα να πω το εξής, ...Τίποτα από όσα είπατε δεν είναι έτσι ή τουλάχιστον κοντά σε όσες σκέψεις αφήσατε. Θα με ρωτήσετε πως το ξέρω! Είναι κάποια πράγματα που δεν γράφονται, τα ξέρεις και τα αφήνεις εκεί που είναι και τρως όλη την κατσάδα της αφωνίας σου ...Για όσα δε μπορούν να ειπωθούν..., κρατήστε απλά στην καρδιά σας το καλύτερο της αλληλεπίδρασης από αυτό τον ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ, τον Αόρατο Ναό.. .
Για όσα θα υπάρχει, θα παρευρίσκομαι εδώ. Τίποτα δεν είναι έτσι στο κόσμο που ζούμε και οφείλουμε να κρατάμε δεύτερες σκέψεις. Το σπίτι της Ήνηθας το βρήκαν... , μα ο αγώνας συνεχίστηκε σε άλλο "επίπεδο" κόσμου ...Ας είμαστε, ενεργοί στον κόσμο του Ορατού και Αόρατου κόσμου μας ..., η μάχη με την αρνητικότητα του Σύμπαντος είναι μεγάλος, μα όχι ατελείωτος! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Τετ 6 Ιουλ - 19:46:12 | |
| ¨/ εν ολιγοις μου λες να με διαγράψω |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Τετ 6 Ιουλ - 19:48:53 | |
| Όχι!!! Από που το συμπέρανες αυτό; Πως κατέληξες σε αυτή την σκέψη;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ηλιόδωρος στις Τετ 6 Ιουλ - 19:59:58, 1 φορά |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Τετ 6 Ιουλ - 19:52:26 | |
| Αγαπητέ μου φίλε δεν υπήρχε κανένας λόγος να εκτεθείς με αυτό τον τρόπο. Το μόνο που μας απασχολεί αυτην την στιγμή είναι αν ο αόρατος ναός είναι σε φαση διαγραφής, είναι απληρωτος, αν μπορουμε να πληρωσουμε εμείς ή αν έχουμε πέσει θύματα μιας μαϊμους με σκούφο του αϊ Βασίλη. Τα υπόλοιπα είναι περιτα. Αν όμως ο ναός είναι σε φάση διαγραφής καλο θα ήταν να μας το πείς. Ευχαριστω |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Τετ 6 Ιουλ - 19:57:39 | |
| Τα όσα έγραψα, έχουν να κάνουν για τις αιτίες απουσίας των ιθυνόντων. Αν θα διαγραφεί ο Αόρατος Ναός δεν το γνωρίζω. Στο τεχνικό κομμάτι είναι πολύ καλό το matrix, οι υπεύθυνοι μετά την Αιθηρόη, για την ώρα δεν μπορούν να το διορθώσουν εάν δεν το δουν... Αυτό και τίποτα άλλο...., ελπίζω να μην χρειαστεί να προσθέσω |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Τετ 6 Ιουλ - 20:01:40 | |
| Τώρα εφόσον εκτέθηκες καλά θα ήταν να μας απαντήσεις σε μια απλή ερωτηση
Είναι καλα; Ναι ή Οχι; Αυτό σε εμενα αρκει.
Απο κει και περα αν θες απαντας και αν δεν θες δεν απαντας. Δεν εχω προβλημα με σενα. Το προβλημα θα παραμεινει μεσα μου. Συγνωμη αν σε τρομαξα ή αν σε λύπησα. Αλλα αυτην την στιγμη ο αόρατος ναός κινδυνεύει και εγώ καίγομαι |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Τετ 6 Ιουλ - 20:26:11 | |
| Λοιπον φιλοι ας διατηρησουμε ψυχραιμια ....
Γλυκεια Νaan , καταλαβαινω τι θελει να πει ο ηλιοδωρος ....
καταλαβαινω και την δικη σου αγωνια για ολα , και την δικη μου καταλαβαινω ..
ειμαστε ακομη ανθρωποι , αγαπαμε και εχουμε δικαιωμα εκφρασης της οποιας ανησυχιας ...
|
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Τετ 6 Ιουλ - 21:54:50 | |
| Συμφωνώ μαζί σου Μανωλιό και από ότι έψαξα η Σπίθα έχει δίκιο, δεν έχει πληρωθεί κάποιο domain. Εγω ξερω οτι τιποτα δεν ξερω και οτι κατα οπως φαινεται ποτε δεν εμαθα και μαλλον ουτε και θα μαθω. Όποτε .. τι είχες Γιανη... τι είχα πάντα. Καληνυχτα το λοιπον Μανωλιο μου καληνυχτα ba a ktsou , καληνυχτα lambis να σαι καλα καληνυχτα Σπιθα μου καληνυχτα christos5d μου καληνυχτα Sunlight, νιώθω εμπιστοσυνη μαζί σας καληνυχτα στο αγγελάκι μου στην Καρα μου, που τις έχασα καληνυχτα σας νεραϊδογοργόνες μου Καληνυχτα stargate σε ευχαριστώ για αυτό που εισαι Καληνυχτα και σε σενα Κυρά των χρωματιστών Ανέμων Καληνυχτα Ηλιόδωρε Καληνύχτα σε όποιον ξεχασα ή επιμελως εκανα πως.. από αυριο θα βρω παρηγοριά στην μεγάλη μάνα μου και με την μάσκα μου θα ατενίζω τους μακρινους πλεον συγγενεις μου. Αρκετα με κοπανήσανε σαν το χταποδι σημερα , θα κάνω θαλασσοδιαμαρτυρία :p Υ.γ μικρε μου φίλε, αφησα ένα μου "πλοκάμι" για σενα |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Τετ 6 Ιουλ - 21:56:36 | |
| Υ.Γ Καληνυχτα Βαγγελακο μου 1234 ειναι δυνατον να ξεχασω εσενα;;;; :) |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Πεμ 7 Ιουλ - 8:42:53 | |
| Ελα naan .... ειμαστε πολυ δυνατοτεροι απο οτι νομιζουμε .
Διασχισαμε απο ακρη σε ακρη το ΟΝ και ακομη παραπερα το μη ΟΝ
Διαλυσαμε και διαλυουμε νοητικα καθε εκφανση υλικης η πνευματικης πραγματικοτητας
επανασυνθετωντας τα με δισσεκατομυρια νεες νευρωνικες συναψεις
και ακομη ειμαστε ορθιοι με σωας τα φρενας
μαλλον με αλλας φρενας
χα χα
επειδη δεν κατεχω τις διαδικασιες ηλεκτρονικων ιστοσελιδων εαν εχει βρει καποιος
οτι ειναι θεμα οικονομικο καλο ειναι να επικοινωνηση ο αορατος ναος μαζι μας
να τον βοηθησουμε - βοηθησω οικονομικα .... |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Πεμ 7 Ιουλ - 9:04:28 | |
| Ξερεται φιλοι μου , διαισθανομαι οτι η ιδια η αιθηροη επειδη γνωριζει την τεραστια ισχυ
ενεργειας που εχει αναπτυχθει απο και προς το προσωπο της την οποια οριζουμε ως
Αγαπη, η ιδια εαν μπορουσε θα εκανε τα αδυνατα δυνατα για να καταστειλη την οποια
ανησυχια, ακομη και μεσω τριτων , και αυτο ακριβως ειναι που με ανησυχει ιδιαιτερα ....
Παρουσιαστηκε καποτε μια ευκαιρια προσβασης και εγω ο ανοητος, απλως την αφησα να
περασει....
κακως πολυ κακως .... |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Πεμ 7 Ιουλ - 9:38:17 | |
| Έχω ένα προαίσθημα ότι η διαρκεια που ο αόρατος ναός θα βρισκεται σε λειτουργία θα είναι στο περίπου ένας μήνας, αντε σαράντα μέρες, αντε βαρια βαρια δυο. Μπορεί κι εβδομηντα τι να σου πω, ειμαστε τυχεροι που υπαρχει αυτή η ασυγχρονικότητα , γιατι αλλιώς θα είχαμε βρεθεί εξ απροόπτου. Αλλά ο γιατρός μου, συστήνει στους άλλους να μην πολιοεμπιστευονται την διαίσθηση μου. Αλλά η γιαγιά μου έλεγε , φυλαγε τα ρουχα σου για να βρεις τα μι΄σα. Αρα με μαθηματικη ακριβεια οσο αφορα εμενα, απο τον προηγουμενο τα εχασα τα μισα, να μην τα χασω και όλα. Για αυτο αρχινισα τις χαιρετουρες. Αν ομως συμβει κάτι , θα στα στείλω. Οσο αφορα το domain , δες εδω τι ειχαν την ευγενικη καλοσυνη να μου απαντησουν. http://helpgr.forumgreek.com/t1085-topic#7830Και επειδή ουτε οι φιλοι μου τα ψαρια δεν με θελουνε σημερις, παω να βαλω σκουπα Α ναι και εγώ προτίθεμαι να βοηθήσω οικονομικα, αν και δεν μου περισσευουν, αλλα για 12 ευρω και 13 λεπτα, μπορω να κοψω, ενταξει ελλατωσω το τσιγαρο. Θα ευνοησω και την υγεια μου. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Πεμ 7 Ιουλ - 9:47:46 | |
| naaaaaaaannnnnnnnn καπνιζεις......! ! ! ; ; ;
|
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Πεμ 7 Ιουλ - 10:00:33 | |
| ναι Μανωλιο μου....δυστηχως κανω τα αδυνατα δυνατα ωστε να βλαπτω σοβαρα την υγιεια μου. Τον βλεπεις εκεινο τον καπνο εκει στο βάθος... δεν ειναι οι ινδιανοι, δεν ειναι το βαπορο, ειμαι εγω το φουρκισμενο
εχω άλυτα ψυχολογικα προβληματα, που θα λυθουν σιγουρα μετα θανατον (αστειακι μακαβριο)
Μαλιστα τωρα που αποφασισαν να βαλουν φωτογραφιες για να μας αποτρεπουν απο το καπνισμα και ηταν πολυ ελαφρου τυπου εκει που καπνιζα 10 τσιγαρα, αρχισα να καπνιζω δυο πακετα. Τωρα ομως με την γαγγραινα, μου χει βαλει φρενο...
Περιμενω την μερα που θα το παρω μια καλη αποφαση, ευχομαι να μην ειναι οριζοντιως. Προς το παρων ομως θα χρησιμοποιησω τα πακετα μου , ωστε να δημιουργηθει αποστροφη στα παιδια μου. Θα γινω το παραδειγμα προς αποφυγη. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Πεμ 7 Ιουλ - 10:03:40 | |
| inei777 χαρηκα πολύ που σε γνωρισα
alice μικρο το διαστημα αλλα και εσενα χαρηκα που σε γνωρισα, ευχομαι να βρεις τον χρονο που χρειαζεσαι
ΑΓΓΕΛΙΚΗ σου ευχομαι να εισαι καλα και να υγιαινεις.
ε μεχρι να περασουν τα σαραντα κυματα θα σας εχω χαιρετισει ολους
Καλη σας μερα |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Πεμ 7 Ιουλ - 12:23:45 | |
| Εχεις δει φανταζομαι την ταινια κωνσταντα'ι'ν
δειχνει οτι το τσιγαρο δεν κοβεται ακομη και απο κατοχους υψηλης γνωσης και δυναμης
μεχρι .... να .... επεμβουν ανωτερες ακομη δυναμεις εστω αναγκαστικης σκοπιμοτητας δινωντας εκ
νεου μια ακομη ευκαιρια ζωης στην συνειδηση του kostantin ....
Αλλα γνωριζω και αλλους οχι σε ταινια αλλα στην πραγματικοτητα
οι οποιοι εχουν αναγκασει απειρες δυναμεις παρεμβατικης προστασιας να τους δινουν
συνεχως νεες ευκαιριες ζωης και εκεινοι παρ αυτα να μην το κοβουν ... το τσιγαρο ....
χμμμμ.....
|
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Πεμ 7 Ιουλ - 12:28:24 | |
| οκ χαιρετιζω και εγω ολους τους φιλους εδω μεσα ...
εναν εναν προσωπικα , πραγματικα χαρηκα για καθε εμπειρια και ανταλλαγη γνωσης
μαζι σας ....
|
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Πεμ 7 Ιουλ - 15:58:07 | |
| Είναι πολύ όμορφη στιγμή, κάθε στιγμή που γυρίζω κοντά σας...
Αυτό σας το οφείλω.-
Και πιστέψτε με... ο Αόρατος Ναός, είναι για εμένα, σαν το μαγικό σπίτι της Ήνηθας. Στην μέση του Δάσους μεν, αόρατο στα μάτια πολλών δε.
Εδώ ακουμπάω μέρη της καρδιάς και του νου μου.
Σας αγαπώ από καρδιά ψυχής όλους.
ΑΙΘΗΡΟΗ
Φλέβα μου…
Δάκρυα στάζω… Κρυφές μου σκέψεις… λέξεις που δεν ακούγονται… Ίσα να ξεθυμάνει η καρδιά…
Σ ακούω…
Γροθιές να κρατηθώ… Τις αντοχές μου συντηρώ… ανανεώνω νόμους… Όρια σπάω… το σκελετό μου συγκρατώ…
Όχι ακόμα…
Χείλη τρεμάμενα… Κούραση η προσπάθεια… φιμώνω τις ευχές… Σιωπή ανύπαρκτη της ψυχής το ουρλιαχτό…
Πρέπει…
Χαμόγελο ανεμίζω… Κόντρα σε ό,τι με χτυπά… ξορκίζω τον αντίπαλο του νου… Δεν το αντέχω να λυγίσω…
Συγνώμη…
Χτύπος καρδιάς οδυνηρός… Είναι τα βήματα που κάνει η ψυχή… Αγκομαχάει να μην γκρεμίσει… να μην παραδοθεί…
Σ ακούω…
Ιδρώτας πάλης… Ξεπλύθηκε μέσα μου ό,τι πικρό μου στάλαζε στο αίμα… Ξορκίστηκαν οι αναμνήσεις…
Θυσία…
Νύχια αιχμηρά… Παλάμες ματωμένες χαράζουν τις γραμμές… Σαν να ορίζουν κόβοντας το πεπρωμένο…
Αντέχεις…;
Σκέψεις αλλόκοσμης… Αναθυμιάσεις θυμού… Οσμές από λέξεις που έτρεφαν το δέος της καρδιάς… Έλιωσα τα πιστεύω τους…
Πρέπει…
Όρθια στέκω… Μέρος αυτού του κόσμου… Δικαίωμα και χρέος…
Όρθιος στάσου… Κομμάτι αυτού του Κόσμου… Δύναμη και καθήκον…
Ο αγώνας μου… Ο αγώνας σου…
Δύο συγνώμες… Δύο πορείες… Μία αγάπη… Μία συνάντηση…
Συγνώμη… Όχι τώρα… Όχι ακόμα… Συγνώμη…
Θα έρθει η στιγμή…
Κι ως τότε… Θα είμαι «εκεί»… θα είσαι «εδώ»… Σ αυτό που βλέπεις… σ αυτό που βλέπω… Συντονισμένη στις ακτίνες των ματιών σου… Συντονισμένος στις ακτίνες των ματιών μου…
Να θυμάσαι πάντα εκείνο το βλέμμα… Το θυμάμαι ακόμα… Εκείνο το βλέμμα… το αρχαίο… το νέο… το παντοτινό… Όλη μου η ψυχή… όλη σου η ψυχή… η ύπαρξη… ο πόνος… η οδύνη… η αγάπη… Σ εκείνο το βλέμμα… Σ εκείνο το βλέμμα όλα… και ολόκληρη… και ολόκληρος… Το Παν μου… το Παν σου…
Σ εκείνο το βλέμμα…
Αιθηρόη 16-11-2011
Εν αρχη ειναι το μη ΟΝ επειτα ο Υιος και το πνευμα αυτου
αμεσως μετα ο λογος, παντοδυναμος και κυριαρχος μιας ελλογης αισθησης
και οσο η αισθηση ειναι εν δρασει παραμενει και ο λογος να πλαναται εις τους αιωνες των αιωνων
|
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Πεμ 7 Ιουλ - 18:54:03 | |
| θελω να προλαβω να πω λιγα λογια ακομη σε ολους εσας τους σπουδαστες της ζωης
Ας Θεωρησουμε οτι αυτο εδω το μερος ηταν ενα ανοικτο πανεπιστημιο
Ας Θεωρησουμε οτι ολοι μας καταφεραμε να αποφοιτησουμε με μικροτερο η μεγαλυτερο
βαθμο, δεν εχει και πολυ σημασια
Τα βασικα και κυριαρχα τα εχουμε ολοι κατανοησει
και ως επιστεγασμα θελω να πω το εξης
Οι μελισσες εχουν ομαδοποιηση την συνειδηση τους παγιδευοντας την στην υποταγη
και υπεροχη της βασιλισσας τους , ετσι απολυτα υπακουες ειναι σε θεση να παρασκευαζουν
αυτην την εκπληκτικη θρεπτικη ουσια σε μεγαλες ποσοτητες, μονο που ..... παντοτε ερχεται
ενας ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ και την κλεβει .....
Αν για καποιο λογο καταργησεις την βασιλεια στην κοινωνια των μελισσων
απελευθερωνοντας τες σε ανεξαρτητες συνειδησεις τοτε ειναι πολυ πιθανο να φτιαχνει
η καθε μια ξεχωριστα το μελι για τον εαυτο της οχι σε μια φωλια αλλα σε χιλιαδες ατομικες
φωλιες , ετσι κανεις δεν θα μπορει να τους κλεβει το μελι ....
|
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Παρ 8 Ιουλ - 1:59:57 | |
| Αχ.. Μανωλιο
το προσκλητηριο μου επεσε απ΄τα χερια |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Παρ 8 Ιουλ - 10:25:04 | |
| naan καλημερα , δεν μπορουν πλεον οι επικεπτες να συνδεθουν αλλα ουτε και ο ηλιοδωρος
του ειπα σχετικα τι να κανει αλλα δεν μπορει , αν ξερεις κανα αλλο κολπο για πες ... |
|
| |
spitha
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 151
| Θέμα: Απ: Τι μας περιμένει? Παρ 8 Ιουλ - 13:52:25 | |
| εγω ειπα εκτος του το οτι μπορει να μην εχει πληρωθει το domain οτι τελικα μενουμε στα λογια ολο λεμε λεμε λεμε και ξαναλεμε και μενουμε στα λογια. που σημαινει οκ εφυγες εγινε κατι στραβο κατι κατι δεν ξερω τι πες το ομως πες το σε καποιον να ενημερωσει εστω να πει κατι κι ας ειναι ψεμμα οχι να ψαχνομαστε κι εσυ ηλιοδωρε τι ηξεις αφιξεις ειμαστε ενηλικες ή οχι; τελος παντων σας αποχαιρετω καποιοι ισως ξερετε πως ή που να με βρειτε nnan κι εω σ αγαπω ευχομαι να σταθεις δυνατη σε οτι κι αν κανεις α και που σε υπαρχει και το ηλεκτρονικο τσιγαρο ή αλλιως ατμισμα θα σωθεις πιστεψε με φιλια πολλα καλες προβολες ; ) | |
|
| |
| Τι μας περιμένει? | |
|