| Ενημέρωση 22-6-2014 | |
|
+15stargate iam ilia 15katerina βαγγελης1234 romantikos marilena ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Nenya Στέφανος ioessa maggisoula αόρατος ναός Αιθηρόη 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
spitha
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 151
| Θέμα: Απ: Ενημέρωση 22-6-2014 Πεμ 17 Ιουλ - 21:07:30 | |
| Μια χαρά είναι και η γραμματοσειρά και τα χρώματα και όλα. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ενημέρωση 22-6-2014 Πεμ 17 Ιουλ - 21:55:27 | |
| Φατσουλα και εγω νομιζω πως εχεις δικιο , χε χε .... |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ενημέρωση 22-6-2014 Σαβ 19 Ιουλ - 0:42:16 | |
| Γεια σας Λεωνίδα ,(χεχε).. ναι.. εγώ είμαι πάλι ( χεχε) Λοιπόν,.. το μπλέ σε συνδιασμό με το πράσινο , οι τόνοι τους, είναι πολύ όμορφοι και ταιριαστοί.. και αυτός ο τόνος του πράσινου, στα κουτάκια, όμως μας λείπει ένα τ,στην πρόταση που άλλαξες, τελευταία (αμά ξεκουραστείς με το καλό.. :) και επίσης θα μου επιτρέψεις να πω όπως και οι υπόλοιποι , με όλο το θάρρος, ότι η σύνταξη στην πρόταση με στενο χωρεί. Νομίζω οτι πριν δεν υπήρχε αυτός ο απόλυτος προσδιορισμός σε κάτι που μόνο μερικώς (ίσως και να) προσδιορίζεται ( από δικής μου πλευράς το λέω αυτό), δηλαδη, "H Ψυχή, είναι το Εργαστήριο του Κόσμου..", συγνώμη ,μπορεί να μην το είχα εντυπώσει σωστά, αλλά νομίζω οτι έλειπε το είναι. Στην προσωπική μου οπτική των θεμάτων, η λέξη Είναι, στην κοινή μας καθημερινότητα προσδιορίζει μία ουσία. Ή τουλάχιστον τείνει περισσότερο από άλλες. Και αφού, λοιπόν , νομίζω ότι έλειπε το είναι, νομίζω επίσης, οτι το νόημα της συνολικής πρότασης ήταν πιο ελεύθερο, απροσδιόριστο κτλ.. διαβάζοντας την επόμενη φράση, με περιόρισε η χρήση του άρθρου ο (Αλχημιστής ) για τους ίδιους περίπου λόγους. Συγνώμη που τα λέω έτσι και χωρίς να γνωρίζω αν ήταν δική σου μόνο επιλογή ή το έχεις συζητησει με την Αιθηρόη ή αν απλά είναι μόνο ιδέα μου, απλά έτσι τα ένιωθα και θεώρησα καλό, περισσότερο για μενα και ίσως ως χρησιμο στους υπόλοιπους, να τα πω, επειδή αφορούν το χώρο μας. Συγνώμη που γίνομαι τόσο σχολαστική, τα μιλησα επειδή δέχτηκες να τακτοποιήσεις το χώρο, κάτι για το οποίο και πάλι σε ευχαριστώ. Αυτά τα ολίγα.. όπως πάντα Ευχαριστώ, Καλή Δύναμη Σε Όλους και Για Όλους Υποσημείωσις Η χρήση των ανθρωπακίων .. γίνεται ως πρός την καταπολέμηση των αρνητικών συναισθημάτων, που δημιουργήθηκαν και συνεχίζουν να δημιουργουνται τις τελευταίες δύο μέρες με όλα αυτά που συμβαίνουν στον Κόσμο και με συνθλίβουν. Γειά σου spitha μου |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ενημέρωση 22-6-2014 Σαβ 19 Ιουλ - 0:48:59 | |
| Όσοι έχουν πρόβλημα με το διάβασμα των σελίδων γενικώς και για λόγους όπως μικρή όθονη, πρόβλημα όρασης και δεν το γνωρίζουν ήδη, μπορουν κάτω αριστερα στο πληκτρολόγιο να πατήσουν CTRL (Ctrl) ταυτοχρόνως με το + για μεγένθυνση ή το - για σμίκρυνση, που βρίσκεται τέρμα δεξια στο πληκτρολόγιο. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ενημέρωση 22-6-2014 Σαβ 19 Ιουλ - 8:57:09 | |
| Το μπλε,που το πατάς και γίνεται πράσινο,μου αρέσει!
Η μεγάλη γραμματοσειρά,αισθητικά,δεν θα το λεγα,καθώς και στις επικεφαλίδες,μου άρεσε η αρχική επιλογή,αυτή που συνηθίζει η Αιθηρόη,είναι σαν τον ηλεκτρονικό γραφικό χαρακτήρα της.
Νnan,συμφωνώ,με το ''είναι'',επιπλέον σε μένα,αλλάζει και τον τρόπο που ακούω,κάθε φορά τον λόγο της. Το "είναι",αφαιρεί το πάτημα εκείνο που τοποθετεί,κάθε φορά η Αιθηρόη,ισχυρά στο πεδίο και αφαιρεί τον κρότο της λέξης που ανοίγει την ουσία της. |
|
| |
spitha
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 151
| Θέμα: Απ: Ενημέρωση 22-6-2014 Κυρ 20 Ιουλ - 11:10:02 | |
| Γειά σου nnan μου | |
|
| |
αόρατος ναός Admin
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 192
| Θέμα: Απ: Ενημέρωση 22-6-2014 Δευ 21 Ιουλ - 9:55:45 | |
| Καλημέρα σας.
Έχετε δίκιο, γιατί όντως η λέξη "είναι" δεν υπήρχε στην σκέψη και πρόταση της. Το διόρθωσα.
Έλειπε το Ταυ από την λέξη Αλχημιστής. Το διόρθωσα.
Μείωσα κατά μία κλίμακα και την γραμματοσειρά.
Σας ευχαριστώ. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ενημέρωση 22-6-2014 Δευ 21 Ιουλ - 10:20:13 | |
| Τι ωραία που τα έφτιαξες!!!!Μ'αρέσει!!! |
|
| |
αόρατος ναός Admin
| Θέμα: Απ: Ενημέρωση 22-6-2014 Δευ 21 Ιουλ - 10:29:40 | |
| Γνωρίζοντας ότι ασχολείσαι με την οπτική ενός χώρου, χαίρομαι για τα λόγια σου. Αν και η όλη εικόνα είναι κάτι προσωρινό.
Απ' όσο γνωρίζω έπεται μια πιο ριζική αλλαγή της εξωτερικής εμφάνισης του χώρου μας. Αυτή όμως θα εξαρτηθεί από το επόμενο βήμα που ετοιμάζεται για τον Αόρατο ναό. | |
|
| |
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: Ενημέρωση 22-6-2014 Δευ 21 Ιουλ - 10:36:01 | |
| Καλημέρα Λεωνίδα! Μπράβο Λεωνίδα! Κι απ όλα πιο πολύ μ αρέσει αυτό το σύστημα με την παράθεση που ξεχωρίζει εύκολα μ αυτό το ωραίο πρασινο που έβαλες! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ενημέρωση 22-6-2014 Δευ 21 Ιουλ - 10:39:20 | |
| Μου αρέσουν και οι αλλαγές και τα επόμενα βήματα! Καλώς να έρθουν,καιρός ήταν. |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Ενημέρωση 22-6-2014 Δευ 21 Ιουλ - 10:46:13 | |
| - αόρατος ναός έγραψε:
- Γνωρίζοντας ότι ασχολείσαι με την οπτική ενός χώρου, χαίρομαι για τα λόγια σου.
Αν και η όλη εικόνα είναι κάτι προσωρινό.
Απ' όσο γνωρίζω έπεται μια πιο ριζική αλλαγή της εξωτερικής εμφάνισης του χώρου μας. Αυτή όμως θα εξαρτηθεί από το επόμενο βήμα που ετοιμάζεται για τον Αόρατο ναό. Δηλαδή; Αλλάζει αποστολή ο ναός μας; Αλλάζει μήνυμα και δράση; Τι εννοείς ακριβώς μπορείς να μας πεις η ν αφήσω την φαντασία μου να δουλεψει; | |
|
| |
αόρατος ναός Admin
| Θέμα: Απ: Ενημέρωση 22-6-2014 Δευ 21 Ιουλ - 10:52:14 | |
| Ας πούμε ότι δεν είναι της ώρας. Κάπως έτσι όπως τα λες, αλλά και πάλι όχι όπως ακούγεται. Αυτό θα το χειριστεί η ίδια η Αιθηρόη, και περισσότερα δεν έχω να σας πω.
Χα χα, γι' αυτό καλύτερα συστήνω μια συγκρατημένη φαντασία προς το παρών. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ενημέρωση 22-6-2014 Δευ 21 Ιουλ - 10:55:06 | |
| Εγώ θα πω αυτό που έγραψε κάποτε η Μαριλένα,σε θέμα με κρασί ήταν,αν θυμάμαι καλά. Έγραψε:Εμείς συμβαίνουμε. Αυτό. |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Ενημέρωση 22-6-2014 Δευ 21 Ιουλ - 11:07:38 | |
| - αόρατος ναός έγραψε:
- Ας πούμε ότι δεν είναι της ώρας.
Κάπως έτσι όπως τα λες, αλλά και πάλι όχι όπως ακούγεται. Αυτό θα το χειριστεί η ίδια η Αιθηρόη, και περισσότερα δεν έχω να σας πω.
Χα χα, γι' αυτό καλύτερα συστήνω μια συγκρατημένη φαντασία προς το παρών. Καλά θα της πω να κάτσει ήσυχα. οχι ότι είναι και το πιο εύκολο! Είμαστε σε στενή συνεργασία με την φαντασία μου και θα την κακοφανεί λιγάκι. αλλά άστο πάνω μου! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Ενημέρωση 22-6-2014 Δευ 21 Ιουλ - 11:09:06 | |
| - ladosifa έγραψε:
- Εγώ θα πω αυτό που έγραψε κάποτε η Μαριλένα,σε θέμα με κρασί ήταν,αν θυμάμαι καλά.
Έγραψε:Εμείς συμβαίνουμε. Αυτό. Κατάλαβα πως το λες. Και νομίζω έχεις δίκιο. Θα ναι συνδυασμός του ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΜΕ,ταυτόχρονα με αυτό που φαίνεται απ τα λόγια του Λεωνίδα. | |
|
| |
αόρατος ναός Admin
| Θέμα: Απ: Ενημέρωση 22-6-2014 Δευ 21 Ιουλ - 11:17:29 | |
| Κι εγώ έτσι θα έλεγα.
Κι είναι ωραίο να μπορείς να συνεργάζεσαι με όλα τα επίπεδα του εαυτού σου maggisoula, και να επικοινωνείς με όλα τα πεδία του, με αρμονία, ισορροπία, ελευθερία, εμπιστοσύνη και χωρίς υπερβολές που επηρεάζονται από νόθες προθέσεις.
Οπότε μου άρεσε αυτό περί συνεργασίας.
| |
|
| |
15katerina
Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 146
| Θέμα: Απ: Ενημέρωση 22-6-2014 Δευ 21 Ιουλ - 18:48:19 | |
| Πολύ ωραίο και σπουδαίο αυτό που επισήμανες Λεωνίδα! Επίσης να πω ότι μου αρέσουν κι εμένα οι πινελιές που έβαλες. Και ανυπομονώ να δω και την αλλαγή που ανέφερες. Είμαι σίγουρη ότι θα μαρτυράει πολλά πράγματα. Η Αιθηρόη δεν κάνει τίποτα τυχαία. | |
|
| |
zizanio
Ηλικία : 33 Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 91
| Θέμα: Απ: Ενημέρωση 22-6-2014 Τρι 22 Ιουλ - 17:30:09 | |
| Άργησα λίγο αλλά δεν πειράζει. Καλώς ήρθες Λεωνίδα! Είναι ωραίο να σε έχουμε κοντά μας.
Δυναμώνουν τα θεμέλια. | |
|
| |
elgr
Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 125
| Θέμα: Απ: Ενημέρωση 22-6-2014 Τρι 22 Ιουλ - 19:45:25 | |
| Αισθητή η παρουσία σου στον χώρο Λεωνίδα! Ένα εγκάρδιο καλώς όρισες κι από μένα! | |
|
| |
| Ενημέρωση 22-6-2014 | |
|