H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

το κομμάτι-που-λείπει συναντάει το Μεγάλο Ο

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

το κομμάτι-που-λείπει συναντάει το Μεγάλο Ο Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: το κομμάτι-που-λείπει συναντάει το Μεγάλο Ο   το κομμάτι-που-λείπει συναντάει το Μεγάλο Ο Icon_minitimeΠεμ 20 Μαρ - 19:57:06

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το κομμάτι-που-λείπει συναντάει το Μεγάλο Ο   το κομμάτι-που-λείπει συναντάει το Μεγάλο Ο Icon_minitimeΣαβ 22 Μαρ - 12:19:23

Πολύ μου άρεσε.
romantikos

romantikos

Ιχθύς
Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 66

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το κομμάτι-που-λείπει συναντάει το Μεγάλο Ο   το κομμάτι-που-λείπει συναντάει το Μεγάλο Ο Icon_minitimeΣαβ 22 Μαρ - 12:48:01

Ο Σίλβερσταιν με έξυπνο τρόπο έδειξε ότι το ιδανικό μιας σχέσης, είναι να πορεύεσαι δίπλα σε κάποιον κι όχι πάνω του. Δυστυχώς οι περισσότερες σχέσεις δεν είναι έτσι. Πολύ συχνά από ανάγκη για κάτι που μας λείπει, μένουμε με έναν άνθρωπο.
Είναι σημαντικό να μην χρειαζόμαστε τον άλλον, και να είμαστε μαζί του απλά γιατί τον αγαπάμε και θέλουμε να είμαστε μαζί του, και με κανέναν άλλον, από καθαρή επιλογή, κι όχι ανάγκη κι εξάρτηση.

Δεν θέλω κάποιον να με χρειάζεται, η να μην μπορεί χωρίς εμένα. Θέλω κάποιον που θα είναι ολοκληρωμένος, και από καθαρή αυθόρμητη αγάπη είναι δίπλα μου. Κάπως έτσι εννοεί ο Σιλβερστάιν την ιστορία που λέει.

το κομμάτι-που-λείπει συναντάει το Μεγάλο Ο
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Τι Λειπει
» ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ (ποτέ δεν είχα...)
» Το μεγάλο μυστήριο... Νήρων Ύδωρ...
» Το μεγάλο μας τσίρκο - Μικρά Ασία!
» ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΥΛΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ-
Μετάβαση σε: