H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Φιλαράκια!

Πήγαινε κάτω 
+4
elgr
maggisoula
ioessa
zizanio
8 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:11:09

Χριστίνα πρόσεξε με τωρα...............εχω τρία πακετάκια....... 1-2-3. Ποιο απ τα τρία ν ανοίξω πρώτα;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:14:21

Θα λεγα το 3ο γιατί το 3 θα φέρει και τον αριθμό 9.

Εκτός κι αν τα πακετάκια σου έχουν την αριθμητική διαδοχή τους,την σειρά τους.
Από το 1 να καταλήξει ως το 3.
Σε αυτήν την περίπτωση θα το ήθελα από την αρχή το άνοιγμα,να  δω όλην την υπόθεση.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:19:19

Καλά. εγώ άνοιξα και τα τρία..............ε δε μπορουσα να περιμενω άλλο καλή μου!................και τρώω κι απ τα τρία. Εγώ τρώω φουντούκια απ το ένα κρακερς ιαπωνιας απ το δευτερο και μπαρ μιξ διαφορα απ το τρίτο. Εσύ όσο θα τρωω φυστικα κατσε και φιλοσόφα τι ερχεται μετα το 3! Αααχχχχχχχ πόσο πολύ σ αγαπάω ρε καρδιά μου όμορφη χρυσαφενια!!!!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:20:44

Είμαι πολύ καθίκι; Πες το αν το σκέφτεσαι...... εχ
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:20:57

χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:22:34

Εγώ φταίωωω γιατί ήθελα να σου πω,αρχικά,να διαλέξεις το 3ο το μακρύτερο,αλλά λέω,άστο..σήμερα την είδαμε φιλοσοφικά,μην το χαλάσω.

ΝΑΑΑΑΑ ΜΟΥ.

Κρακεράκια Ιαπωνίας;
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:23:22

τυ
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:24:04

ladosifa έγραψε:
Εγώ φταίωωω γιατί ήθελα να σου πω,αρχικά,να διαλέξεις το 3ο το μακρύτερο,αλλά λέω,άστο..σήμερα την είδαμε φιλοσοφικά,μην το χαλάσω.

ΝΑΑΑΑΑ ΜΟΥ.

Κρακεράκια Ιαπωνίας;

χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα αααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ ελιωσααααααααααααα χαχαχααααααααααααααααααα χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:24:48

χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα χαχαχαχαχαχαααααααααα!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΕΘΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:26:31

αΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ! ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Δε μπορω να σταματήσω χαχαχαααααααααααα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:30:54

Νέο συκώτι έκανα.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:32:58

ladosifa έγραψε:

ΝΑΑΑΑΑ ΜΟΥ.

Κρακεράκια Ιαπωνίας;

χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  τυ
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:34:37

maggisoula έγραψε:
Χριστίνα πρόσεξε με τωρα...............εχω τρία πακετάκια....... 1-2-3. Ποιο απ τα τρία ν ανοίξω πρώτα;

χαχα  χαχα  χαχα σαν να έφαγα τούρτα στην μούρη.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:36:26

χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:37:04

Ααααααααααααχχχ δε μπορωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:37:57

χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:41:27

ωπαααα να μαι παλι τραβηξε με τα ποδια του τα καλωδια το χαζο χα χαααααα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:46:48

Ζημιά,θα το θυμάμαι στο άσχετο και θα γελάω μόνη μου.

Έχω τρια πακετάκια...πως μου την έφερε έτσι; χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα
Αθάνωρ

Αθάνωρ

Τοξότης
Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 290

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:48:05

Χα χα χα! Χα χα χα χα χα χα!
Αθάνωρ

Αθάνωρ

Τοξότης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:49:38

ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ! Χα χα χα χα χα χα χα χα χα!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:50:54

Γιατί εγώωωω;;;;; χααααααααααααααααχαχα ανασα δε μπορω να παρω δε μπορω να συνερθωωωωω χαχαχαχαααα μ αυτό που γραψεεεεεεεεεεεε χαχαχαχα!!!!!!! χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα  χαααα
Αθάνωρ

Αθάνωρ

Τοξότης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:54:40

Φιλαράκια!

Χα χα χα χα!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:56:05

τρελοκόριτσο μου εσύ,αχ,δεν θα συνέλθω
anarhos

anarhos

Κριός
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 639

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:56:45

Χα χα χα χα!!!!!
anarhos

anarhos

Κριός
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 639

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φιλαράκια!   Φιλαράκια! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 16:58:31

Είστε το κάτι άλλο! Χα χα χα χα! Ρε Αριστέα! Χα χα! Έπρεπε να στο πει από την αρχή! Χα χα!

Φιλαράκια!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 6Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Άνθρωπος.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ... :: ΓΙΑ Ο,ΤΙ (ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ) ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ...-
Μετάβαση σε: