H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό!

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό!   Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό! Icon_minitimeΔευ 15 Απρ - 8:17:48

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό!   Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό! Icon_minitimeΔευ 15 Απρ - 8:19:33

Αιθηρόη έργραψε..........
Κάποτε κάποιος είπε πως η Γη, είναι η χώρα των καταραμένων. Εγώ την ονειρεύομαι σαν χώρα των ευλογημένων.

«Το πιο μικρό καλό, πιάνει μεγάλο τόπο.» έλεγε η γιαγιά μου.

Και τα άστρα από εδώ φαντάζουν σαν μικρές φωτεινές κουκίδες. Και όλες μαζί σχηματίζουν μια πανδαισία αστραφτερών πετραδιών στον μαύρο βελούδινο ωκεανό του μαγευτικού σύμπαντος.

Μην απογοητεύεστε, μην φοβάστε, μην δειλιάζετε.

Δεν υπάρχει καλύτερο ξόρκι από το χαμόγελο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη από την αγάπη. Δεν υπάρχει ισχυρότερο εργαλείο από την πίστη. Δεν υπάρχει πιο ευλογημένη ελπίδα από το όνειρο. Και δεν υπάρχει άλλη υπόσχεση ανώτερη, από την κληρονομιά του σύμπαντος.

markos

markos

Λέων
Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 231

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό!   Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό! Icon_minitimeΔευ 15 Απρ - 16:22:33

Διάλεξες αυτό ακριβώς που μου άρεσε περισσότερο, σ αυτό το κείμενο!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό!   Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό! Icon_minitimeΔευ 13 Μάης - 14:58:07

ladosifa έγραψε:
Αγαπητό Περιοδικό, Χρειάζομαι τη συμβουλή σου.
Χρειάζομαι τη συμβουλή σου για κάτι τρομερά σημαντικό, μιας που έχεις και την πείρα: Εδώ και λίγο καιρό υποψιάζομαι πως η γυναίκα μου με απατά.
Βλέπω όλα τα κλασικά σημάδια: Χτυπάει το τηλέφωνο και όταν το σηκώνω εγώ το κλείνουν.
Αρχισε να βγαίνει συχνά έξω με τα κορίτσια και όταν τη ρωτήσω με ποια κορίτσια, μου απαντά: "Kάτι φίλες από τη δουλειά, δεν τις ξέρεις".
Όταν επιστρέφει έχω πάντα το νου μου για να δω αν έρχεται με ταξί ή με κάποιον άλλο αλλά πάντα κατεβαίνει στην προηγούμενη γωνία και έρχεται με τα πόδια.
Μια φορά έπιασα το κινητό της για να δω τι ώρα είναι και μου το άρπαξε αμέσως από τα χέρια φωνάζοντας πως δεν είναι σωστό να ψαχουλεύω τα πράγματα των άλλων.
Μέχρι τώρα δεν της μίλησα ποτέ ανοιχτά γι' αυτές μου τις υποψίες. Ίσως βαθιά μέσα μου δεν θέλω να μάθω την αλήθεια.
Χθες όμως, ξαναβγήκε με τις φίλες της και δεν κρατήθηκα.
Αποφάσισα να την ελέγξω. Λίγο πριν την ώρα που μου είχε πει πως θα επέστρεφε, βγήκα στο δρόμο και πήγα και κρύφτηκα πίσω από το αυτοκίνητό μου για να δω αν θα γύρναγε με ταξί ή αν θα την έφερνε κάποιος άλλος.
Εκεί λοιπόν που καθόμουν σκυφτός και περίμενα, παρατήρησα πως έχει πιάσει σκουριά μέσα στο θόλο της πίσω δεξιάς ρόδας μου.
Γι' αυτό λοιπόν θέλω τη συμβουλή σου: να το πάω σε φαναρτζή ή να πάρω τίποτα από το praktiker και να το φτιάξω μόνος μου;

Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ!
» Ο Άνθρωπος Είναι αυτό που Σκέφτεται πως Είναι
» Tο DNA μας δεν είναι από την ΓΗ
» Τι είναι Μαγεία...
» Όλα είναι ανάποδα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΥΛΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ-
Μετάβαση σε: