H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Το συναισθημα της ημέρας.

Πήγαινε κάτω 
+31
ilia
morgana
βαγγελης1234
ba a ktsou
romantiki
Άρης
shamanwoman
markos
marilena
zizanio
georgp
spitha
ΠΕΛΑΣΓΟΣ
lordos
Αιθηρόη
15katerina
ΙΚΤΙΝΟΣ
stargate
sofaki
trias
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
princess4
elgr
anarhos
ahilleas
Αθάνωρ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Λιακάδα
ioessa
gerakina
maggisoula
35 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Οκτ - 11:18:26

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Θυμομαστε έναν βίαιο σιχαμενο πόλεμο. Μια βαναυση περίοδο. Χρόνια πολλά Ελλάδα μου! Γη μυστήρια και πανέμορφη!
Ευχαριστώ Έλληνες Ελληνίδες κι όσους δώσατε τη ζωή και το αίμα σας για τη γη που αγαπώ. Λυπάμαι πολύ ως τα κόκκαλα για κάθε σταγόνα που σπαταληθηκε. Εύχομαι ελπίζω προσεύχομαι στη στιγμή που θα παταχθούν όλα τ απανθρωπα όντα γιατί καμια ψυχή δε αξίζει τόσο πόνο.
Τα πα κι ησύχασα!
Και νομίζω.....είδα όνειρο. Και το κυνήγι αρχίζει.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
lordos

lordos

Λέων
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 202

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Οκτ - 12:03:42

maggisoula συνυπογράφω κάθε σου λέξη!
Χρόνια πολλά Ελλάς! Να είσαι πάντα καλά. Αγαπώ αυτό τον τόπο. Τον ομφάλιο λώρο της γης. Μια αλήθεια εκφράζω. Δεν μιλάω εγωιστικά.
Χρόνια πολλά.
ΠΕΛΑΣΓΟΣ

ΠΕΛΑΣΓΟΣ

Σκορπιός
Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 155

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Οκτ - 12:22:03

Μαζί σας κι εγώ παιδιά! Χρόνια πολλά Ελλάδα! Χρόνια πολλά! Μην ξεχνάμε ποτέ την ιστορία μας. Δεν πρέπει! Αυτό θέλουν αυτοί που κρύβονται πίσω απ αυτούς τους πολέμους για ν αλωνίζουν στο κόσμο φτιάχνοντας άλλους πολέμους οικονομικούς κι εμπορικούς, και κοινωνικούς.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
spitha

spitha

Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 151

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Οκτ - 12:31:15

χρονια πολλα για την ημερα
τουτο το εθνος πρεπει καποια στιγμη να παει μπροστα
ποτε και πως εν ξερω.

το συναισθημα της ημερας...
σχεδον αορατο, ντεμί, θολο νομιζω
εχει πλακα μετα απο μια κρασοκατανυξη.
χθες αφησα τις μπυριτσες μου και οριστε
χαλια. πφφφφφ

γεια σου μαγισσουλαααααα
να
http://myfilms-in.blogspot.gr/
georgp

georgp

Ιχθύς
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 79

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Οκτ - 12:49:41

Θα πω κι εγώ χρόνια πολλά. Έχεις το τρόπο σου maggisoula να μας πιάνεις το συναίσθημα. Ναι χρόνια πολλά Ελλάδα!
Είμαι όμως απογοητευμένος και αισθάνομαι προδομένος απ τους ανθρώπους, Έλληνες και μη. Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι εμείς οι Έλληνες χάσαμε την πατρική ταυτότητα μας των προγόνων μας. Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι άνθρωποι τα έχουν κάνει μπάχαλο, όπως λες κι εσύ maggisoula. Είμαι θυμωμένος το ξέρω. Και δεν είμαι ο μόνος. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, ούτε ποιος μπορεί να κάνει κάτι. Ψάχνω να βρω μια ελπίδα.

Αγαπώ την Ελλάδα. Χρόνια της πολλά για ότι καλό έχει βγάλει, και για ότι ιδεώδη έχει πολεμήσει. Την ελευθερία που πάντα είχε πάνω απ όλα, και τώρα την παραδίνει στους ίδιους πολεμοχαρείς, που πάντα είχαν στόχο αυτή τη χώρα.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Οκτ - 13:09:03

Της αγάπης αίματα με πορφύρωσαν
και χαρές ανείδωτες με σκιάσανε
οξειδώθηκα μες στη νοτιά των ανθρώπων
μακρινή μητέρα ρόδο μου ρόδο αμάραντο

Στ' ανοιχτά του πελάγου με καρτέρεσαν 
Με μπομπάρδες τρικάταρτες και μου ρίξανε
αμαρτία μου να 'χα κι εγώ μιαν αγάπη 

Τον Ιούλιο κάποτε μισανοίξανε
τα μεγάλα μάτια της μες στα σπλάχνα μου
την παρθένα ζωή μια στιγμή να φωτίσουν

Στιχοι: Οδυσσέας Ελύτης
Μουσικη: Μίκης Θεοδωράκης

Αυτό το τραγούδι,θέλει να το βάλεις στην πιο ψηλή κορφή της Ελλάδας,τέρμα δυνατά,να ανεβάσει τις δονήσεις,να ανασάνουν οι πνεύμονες αέρα.
Ψυχή ανάκαρα.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Οκτ - 13:39:50

Αααα Γιώργη δε θέλω τέτοια! Για παρ τα ισα σου! Οι άνθρωποι κι οι άνθρωποι κι οι άνθρωποι! Στο πανηγύρι αυτό όλοι χορεψαμε και χορεύουμε εντάξ! Κι ακόμα δε τελείωσε παίζουν τα όργανα! Χρόνια πολλά με τη καρδιά κι όχι αντε για να μη της χαλασουμε το χατήρι! Χαιντε! Γειά σου κι εσένα ωρέ σπίθα!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Οκτ - 13:41:06

Τι ωραία λόγια που χει αυτό το τραγούδι ρε Χριστινιώ μου!
Αιθηρόη
Admin
Αιθηρόη

Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 2443

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Οκτ - 18:08:12

Γιώργο, μάτια μου, δεν είσαι ο μόνος...
Ο ένας κοιτάζει τον άλλον με καχυποψία.

Η παρακαταθήκη της εποχής...

"Ο άνθρωπος φταίει", φυλαχθείτε!

Δεν είστε πλέον ασφαλείς, μην εμπιστεύεστε κανέναν, χωθείτε στα σπίτια σας και μην ανοίγετε σε κανέναν, να τρώτε μπροστά στην τηλεόραση για να απορροφάτε καλύτερα τα όσα σας μεταδίδουν, μην ασχολείστε με τους άλλους, μην μιλάτε, μην προσπαθείτε άδικα, δεν μπορείτε, δεν γίνεται τίποτα, ελέγχεστε από παντού, είναι αργά, κάνετε υπομονή θα έρθει ο σωτήρας, σας τον ετοιμάζουν...

Και ως τότε μην εμπιστεύεστε πλέον τους ανθρώπους, είναι αδύναμοι και ανίκανοι να ανταπεξέλθουν στον κόσμο που τους δόθηκε.

Δεν σας αρέσει να το "ακούτε" αυτό... έτσι δεν είναι;
Και όμως δεν λέτε κάτι διαφορετικό, όποτε δίνεται η ευκαιρία.

Χμ...

Ευθύνεται όντως ο άνθρωπος;
Είστε σίγουροι;

Η μεγαλύτερη προπαγάνδα που έγινε ποτέ!

Είναι άλλο να κατανοείς την ευθύνη σου και να σε υπολογίζεις συνυπεύθυνο, αναλαμβάνοντας συμμετοχή... και άλλο αυτό που ξεστομίζετε.

Ακούγεστε! Και ακούγεστε από αυτούς που καραδοκούν για μία κατάλληλη στιγμή.

Οι άνθρωποι έχουν φθάσει στο κρίσιμο σημείο, να κατηγορούν ο ένας τον άλλον για όσα συμβαίνουν.

Μία τέτοια μεγέθους σπορά διχόνοιας και παραπλάνησης, δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν.

Προσέχετε!

Ποιος διέδωσε αυτήν την... ετυμηγορία;

Ποιοι ορίζουν και ονομάζουν τους εχθρούς σας;

Η Ιστορία;
Η Ιστορία που γνωρίζετε εξυπηρετεί δύο σκοπούς...
1... Αναδεικνύει και ισχυρίζεται μόνον τα λάθη των ανθρώπων. Και πολλά από αυτά, δεν ήταν δικές τους επιλογές. Πουθενά δεν διακρίνονται αυτοί που υποκίνησαν γεγονότα και λειτούργησαν σαν σκιές.
Σταγόνες αλήθειας, περιπλεγμένες σε απέραντους ιστούς ψεύδους!
2... Διαγραφή και αλλοίωση της μνήμης σας.

Η Επιστήμη;
Αυτήν που είναι υποχείριο όντων που προσπαθούν να θέσουν τον νου σας σε πλήρη υποταγή και τις δυνάμεις σας σε καταστολή;
- Παράγουν ασθένειες, προφασίζονται επιδημίες ώστε φοβισμένοι να δέχεστε τα όποια πειραματικά φάρμακα και εμβόλια, που σκοπό έχουν να χειραγωγήσουν το DNA σας.
- Στήνουν βάσεις σε πλανήτες, χρησιμοποιώντας ανθρώπους και εσείς ακόμη αναρωτιέστε εάν πάτησαν άνθρωποι στην κατεχόμενη Σελήνη.
- Προσπαθούν να μεταμορφώσουν το "σώμα" της Γαίας κατά τις ανάγκες τους και αδιαφορούν για την ζωή της. Της Γαίας, του δικού σας μητρικού πλανήτη. Προσπαθούν να εμποδίσουν και να παράγουν παράσιτα στην δόνηση και τον "ήχο" που εκπέμπει.
- Χειραγωγούν το πνεύμα σας, με μια σκάρτη εκπαίδευση, προορισμένη να σας καθιστά ανίκανους στην σκέψη και στην αντίληψη, αδρανοποιούν τις δυνάμεις σας, ώστε να πιστεύετε μόνον όσα εκείνοι κρίνουν απαραίτητα για τους σκοπούς τους.
- Ταλανίζεται ολόκληρη ανθρωπότητα από ασθένειες, χωρίς να αναρωτιέστε πόσοι από όλους αυτούς τους έχοντες θέσεις υψηλές, έχουν καταλήξει σε νοσοκομεία, έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους, βασανίζονται από ασθένειες όπως εσείς.
- Ασχολείστε με τους ατμοσφαιρικούς ψεκασμούς... Ψεκάζουν όχι μόνον την ατμόσφαιρα σας, αλλά το πνεύμα, την ψυχή, τον νου, την σκέψη σας, με ψεύδος και παραπλάνηση, με αναισθητικές πεποιθήσεις και θεωρίες.

Η κοινωνική, νομική και ηθική δικαιοσύνη; Αυτές που δεν έχουν καμία ισχύ και δεν είναι αληθινές στον σκοπό τους;

Η προσαρμοσμένη θρησκεία; Αυτήν που εκπροσωπεί και είναι ανάλογη του δουλικού χαρακτήρα που αποκαλύπτει η κάθε φυλή ξεχωριστά;

Η φιλοσοφία; Η παραμορφωμένη πλέον Φιλοσοφία, που αδυνατεί να παραδεχτεί το μεγαλείο της ψυχής και να θαυμάσει με σθένος;

Ο πολιτισμός; Ποιος; Αυτός που αποκαταστάθηκε από την οικονομική και εμπορική εικόνα;

Ακούω συνέχεια την ίδια σκέψη, πως όλα γίνονται για το χρήμα.
Αλήθεια; Είστε σίγουροι;

Δικαιολογείτε τα παιδιά σας όταν παρασύρονται ή διαφθείρονται, προσπαθείτε να τα βοηθήσετε (και καλώς πράττετε), αλλά δεν έχετε την ίδια κατανόηση για τους υπόλοιπους συνανθρώπους σας.

Τα δεινά δεν έρχονται από μόνα τους.
Παρατηρήστε προσεχτικά!

Με όποιον άνθρωπο και να κουβεντιάσετε, νιώθει όπως νιώθετε, θέλει ό,τι θέλετε, φοβάται ό,τι φοβάστε... και αναρωτιέμαι τελικά... ποιος ακριβώς είναι αυτός ο άνθρωπος που ευθύνεται για τα δεινά;

Σταματήσετε εγκαίρως να "εχθρεύεστε" ο ένας τον άλλον.
Δεν είναι ο άνθρωπος ο εχθρός της Ανθρωπότητας!
Είναι ένα είδος που δεν έχει καμία συμπόνια εκ φύσεως του.

Δεν μπορεί να σας πολεμήσει και να σας κατακτήσει με άλλα μέσα, παρά μόνον μέσω της συγκατάθεσης σας και της άγνοιας σας για το τι είστε και το ποιοι είναι αυτοί.

Εάν είχαν όποια άλλη δυνατότητα, θα την είχαν εκτελέσει. Να είστε σίγουροι.

Να θυμάστε πάντα... ο Δούρειος Ίππος ήρθε στην ώρα της πλάνης!

Ο Όμηρος δεν έκρυψε ουδέν!

Δεν είστε πρόβατα!
Μην συμπεριφέρεστε σαν να είστε!

Δεν είστε αδύναμοι!
Το γνωρίζετε πως μπορείτε να κάνετε τα πάντα.
Ναι. Επιμένω. Το γνωρίζετε.-

Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας!
Μην σας τρομοκρατούν όλα αυτά. Μην συγχίζεστε με την πληθώρα θεωριών και πληροφοριών.

Ο άνθρωπος γνωρίζει την αγάπη, την συμπόνια, την χαρά, την καλοσύνη. Ιδιότητες της ψυχής.
Είναι τα σημάδια που σας βοηθούν να δείτε την αλήθεια σε ό,τι ψάχνετε.
Όπου αυτά συναντάτε, μπορείτε να αναγνωρίσετε και τα "Δικά σας".

Πόσα όντα ζήλεψαν τον άνθρωπο για την ιδιότητα της ψυχής του;
Πόσα όντα δεν προσπάθησαν να αποκτήσουν αυτό που εσείς έχετε ως κληροδότημα;
Πόσα όντα δεν προσπάθησαν να σας την αφαιρέσουν;

Είναι μύθος η ζήλια για μερίδες "θεών" και "αγγέλων", για την ψυχή του ανθρώπου;
Είστε βέβαιοι;

Προσέχτε που θα παραδώσετε την εμπιστοσύνη σας!
Είστε τόσο θυμωμένοι με τον άνθρωπο, τον αδελφό σας, την ίδια σας την οικογένεια, που εύκολα θα επιλέξετε κάποιους "Άλλους" να σας οδηγήσουν.

Ελευθερία, δικαιοσύνη, είναι δύο πράγματα που δεν μπορούν να υλοποιηθούν στην πράξη, εάν δεν τα ενεργοποιήσετε μέσα σας. Διότι δεν είναι "πράγματα" που θα τα βρείτε εκεί έξω...
Αυτό το Δένδρο, έχει μέσα σας την ρίζα.

Οι "υπεύθυνοι", έχουν κατανοήσει πλήρως τις αδυναμίες, τις ευαισθησίες και τις ανάγκες της ανθρώπινης φύσης.
Με αυτές σας πολεμούν.

Δεν είστε μόνοι!
Δεν είστε μόνοι, ούτε ανίσχυροι!
Μην πιστεύετε τους φιδόγλωσσους που σισσσσσιρίζουν στις ψυχές σας φόβο και ψέματα.

Θα ακούσετε πως είστε δημιουργήματα κάποιων άλλων όντων...
Λοιπόν, όχι! Όχι ο Άνθρωπος!

Δεν είστε μόνο Άνθρωποι εδώ πάνω.
Είναι και αυτοί που είναι "σαν"!

Μπορεί, επίσης, να είχαν επέμβει στην σωματική κατασκευή και στους συνδέσμους του εγκεφάλου των Ανθρώπων...
Όχι στην ψυχή!

Εκεί κανείς δεν μπορεί να αγγίξει.

Ψυχή, ερχόμενη κατευθείαν από την Πηγή... αυθεντική και αιώνια.

Αυτό είστε εσείς και δεν είστε κατασκευάσματα!

Είστε Άνθρωποι, οι έχων την ψυχή, το αγαπημένο πλάσμα και στολίδι του Κόσμου.

Και αυτό να μην το διαπραγματευθείτε με καμία θεωρία!

Ελπίδα υπάρχει άφθονη.
Η Πίστη ασθενεί.

Ό,τι και εάν κάνετε, φροντίστε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα εντός σας, στον εαυτό σας και σε αυτά που γνωρίζετε βαθιά μέσα σας... και ας μην τολμάτε να τα παραδεχθείτε.

Με όλα αυτά, θέλω να πω...

Ξέρετε τι θέλω να πω...

Λυπάμαι... σας αγαπώ περισσότερο από όσο θα θέλατε και από όσο κατανοείτε.

Λοιπόν...

Ναι, χρόνια πολλά Άνθρωποι και Έλληνες.

Το ΟΧΙ, η άρνηση σε δυνάστες, αφορά όλους τους ανθρώπους.
Και δεν μιλώ για το "όχι" του Μεταξά ή του κάθε Μεταξά.

Μιλώ για το ΟΧΙ που υπερασπίστηκαν και υπερασπίζονται οι άνθρωποι του κόσμου, κάτω από τον ουρανό και όχι πάνω στις προστατευτικές καρέκλες τους.

Την καρδιά μου για στέφανι, για κάθε έναν τους ξεχωριστά, σε όποια γωνία της γης και του κόσμου και εάν βρέθηκαν... και βρίσκονται.

http://www.aoratos-naos.com
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤρι 29 Οκτ - 10:33:17

Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Smitten2
χωρίς λόγια
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤρι 29 Οκτ - 23:24:47

Αναμφισβητητα  υπαρχει  ενας  εχθρος ...
Παντα  υπηρχε...
κατα   την  διασπαση   της  καθοδου  γεννημα,   και   θρεμα  της   αναμνησης...
ετσι   συμβενει  καθε  φορα,  σε   καθε  κυκλο   σκεψης.... 
   απειρα  σχηματα   απειρες   μορφες ,   ποτε  αλληλογεννωντας   και  ποτε   αλληλοεξωντονωντας   η   μια   την   αλλη,  δεν  γινεται  αλλιως....
κατασκευαστης  η  κατασκευαζομενος  δεν  εχει  και  τοση   σημασια....
Επικρατηση  δεδομενων 
  με  τον   ενα  η  τον  αλλο   τροπο
   εξελικτικα,  βιολογικα,     τεχνολογικα,   η   ιεραρχια   στο   συμπαν   ειναι  αδιαμφισβητητη...
Μπορουν  να  τροποποιησουν,   αναβαθμισουν,  μετασχηματισουν    γεννετικα  οποιοδηποτε  πλασμα  και   για  οποιο   σκοπο...
και   αυτο   δεν   ειναι   απαραιτητα  κακο...
Γνωριζουν  οτι
για  τον  κοσμικο  Νου,   η  οποιαδηποτε  οντοτητα,   απο   ενα  ταπεινο   σκουληκι  εως   την  ποιο  εξελιγμενη   διανοια ,   ειναι   απλως    εκδηλωσεις   της  ιδιας   ουσιας ,  με  διαφορετικο   εργο    και  διαφορετικης   κλιμακας.....
Σαρκα  αιμα  και  κοκκαλα,   σε    αερα  στερια  και  θαλασσα ,   ειναι   σε  θεση  να   παρουσιασουν   οποιαδηποτε  ''μεταφυσικη''  δεξιοτητα  [  αν  υπαρχει   αυτος  ο   ορος ] μπορει  να   σκεφτει   ενα     μυαλο....
που   σημενει   οτι  η   πρωταρχικη  ζωοποιος   ουσια   στο  καταλληλο   ''δοχειο''   ''σωμα''
εκδηλωσης    εστω  και  παρεμβατικα   θα  ειναι   σε   θεση   να  προσδιδει  παντα   τα   μεγιστα   για   ενα   μεγιστο   σκοπο...
Ετσι  προεκυψε  και  τελειοποιηθηκε   η  υπεροχη   ανθρωποτητα....
ενα   ρεσιταλ   ερωτικου  σφιχταγκαλιασματος   της  γαιας  με   τα   πλασματα   της...
Και   ειναι  τοση  η  τελειοτητα  και  η   δυναμη   αυτης   της  ενωσης  που ....
χμμμμ...
θα  ελεγα  πως   κατα  την  συναισθηματικη   της  βουληση  και    χωρις  να   το   γνωριζει,  [  εχουν  φροντισει  καποιοι   για   αυτο ]  χτιζει,   γκρεμιζει,  ανεβοκατεβαζει  κοσμους ....
ετσι  προκυπτουν  οι  εχθροι   και  οι   φιλοι  που  κατευθυνουν   αναλογα...
 Ω...!!! 
ειναι   φορες  που   ευχομαι  να    ειχαμε   την  δυνατοτητα   με   μιας  ολοι   μαζι   να   αντιληφθουμε   την   δυναμη   του  πλανητη  μας   σε   υπερδιαστατο  επιπεδο ...
Θα  προκαλουσαμε  ολοκληρωτικες  και   σαρωτικες  αλλαγες,  σφραγιζοντας  τις  πυλες  των  αρχαιων  αρνητων    εως   το   τελος  των  ημερων  αυτου  του  κοσμου...
   θα   ηταν  μια  μερα  που   θα   χαμογελουσε  ο   θεος...

georgp

georgp

Ιχθύς
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 79

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤετ 30 Οκτ - 12:31:29

Αιθηρόη ξέρεις πόσο πολύ σε σέβομαι, πόσο πολύ ψηλά σε βάζω. Δεν έχω γνωρίσει άλλον σαν εσένα. Γι αυτό βρήκα τρομακτικό αυτό το άκουσμα σου. Εμένα οι άνθρωποι μου φταίνε. Αυτοί με πληγώνουν.

Έχεις δίκιο δεν λέω, ότι τα βάζω με τους ανθρώπους και με εκνευρίζουν. Δεν τους πιστεύω. Δεν έχω στοιχεία κι αποδείξεις γι αυτό. Μου έκοψες την ροή των σκέψεων. Δεν μπορώ να βρω γιατί νιώθω έτσι για τους ανθρώπους, το είδος μου. Θυμάμαι φωνές να λένε, ότι οι άνθρωποι ψηφίζουν λάθος, καίνε τα δάση, χάλασαν την ατμόσφαιρα, μολύναν τα νερά, εξαφανίζουν είδη, κάνουν μαζικές δολοφονίες, αφήνουν να πεθαίνουν από πείνα άλλοι. Τα πίστεψα; Τα πίστεψα! Έχω μπερδευτεί.

Δεν ξέρω. Πως θα τα καταφέρουμε; Νιώθω θυμό τώρα! Δεν ξέρω γιατί αλλά καίει το στήθος μου από θυμό! Όχι για σένα! Ίσως λίγο, γι αυτά που είπες.
Δεν ξέρω!
Αιθηρόη
Admin
Αιθηρόη

Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 2443

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤετ 30 Οκτ - 19:19:10

Δεν με πειράζει να θυμώνεις μαζί μου.
Κατανοώ και δεν αντιστέκομαι στο αίσθημα σου.

Θέλω όμως να σου πω, πως κανένα "άκουσμα" δεν είναι πιο τρομακτικό από την ίδια την πραγματικότητα που πονάει.
Και όπως βλέπετε, είστε αρκετά δυνατοί για να υπάρχετε σε αυτήν.

Μέσα σας, έχετε όλα τα εφόδια που χρειάζεστε, όχι μόνον για να την αντιμετωπίσετε... αλλά και για να ολοκληρώσετε τον σκοπό σας, τις επιλογές σας, την "μοίρα" σας και το πεπρωμένο της εποχής.
Εάν δεν τα είχατε, δεν θα είσασταν εδώ.

Και πρέπει να πιστέψετε επιτέλους, πως...

Η Πίστη σας... χμ... το πνεύμα σας "εμπνέει" τον "Θεό", το πνεύμα σας και τον "Διάβολο".

http://www.aoratos-naos.com
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤετ 30 Οκτ - 19:24:12

emmanouil έγραψε:

Ω...!!! 
ειναι   φορες  που   ευχομαι  να    ειχαμε   την  δυνατοτητα   με   μιας  ολοι   μαζι   να   αντιληφθουμε   την   δυναμη   του  πλανητη  μας   σε   υπερδιαστατο  επιπεδο ...
Θα  προκαλουσαμε  ολοκληρωτικες  και   σαρωτικες  αλλαγες,  σφραγιζοντας  τις  πυλες  των  αρχαιων  αρνητων    εως   το   τελος  των  ημερων  αυτου  του  κοσμου...
   θα   ηταν  μια  μερα  που   θα   χαμογελουσε  ο   θεος...

Πάνω στην ίδια σκέψη..
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤετ 30 Οκτ - 19:43:06

Σας καταευχαριστήθηκα όλους! κλαπ! κλαπ! και Αιθηρόη;;;; Μαζί σου!!!! κλαπ! κλαπ! κλαπ! κλαπ! κλαπ!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤετ 30 Οκτ - 19:46:54

georgp έγραψε:
Αιθηρόη ξέρεις πόσο πολύ σε σέβομαι, πόσο πολύ ψηλά σε βάζω. Δεν έχω γνωρίσει άλλον σαν εσένα. Γι αυτό βρήκα τρομακτικό αυτό το άκουσμα σου. Εμένα οι άνθρωποι μου φταίνε. Αυτοί με πληγώνουν.

Έχεις δίκιο δεν λέω, ότι τα βάζω με τους ανθρώπους και με εκνευρίζουν. Δεν τους πιστεύω. Δεν έχω στοιχεία κι αποδείξεις γι αυτό. Μου έκοψες την ροή των σκέψεων. Δεν μπορώ να βρω γιατί νιώθω έτσι για τους ανθρώπους, το είδος μου. Θυμάμαι φωνές να λένε, ότι οι άνθρωποι ψηφίζουν λάθος, καίνε τα δάση, χάλασαν την ατμόσφαιρα, μολύναν τα νερά, εξαφανίζουν είδη, κάνουν μαζικές δολοφονίες, αφήνουν να πεθαίνουν από πείνα άλλοι. Τα πίστεψα; Τα πίστεψα! Έχω μπερδευτεί.

Δεν ξέρω. Πως θα τα καταφέρουμε; Νιώθω θυμό τώρα! Δεν ξέρω γιατί αλλά καίει το στήθος μου από θυμό! Όχι για σένα! Ίσως λίγο, γι αυτά που είπες.
Δεν ξέρω!
georgp μου θυμίζεις λίγο τη κατάσταση στο σπίτι μας όταν πεταξα τη τηλεοραση και υπήρχε ένα σύνδρομο στέρησης στο σπίτι. Και μετά αρχίσαν οι σκέψεις.........κι ο θυμός.....και μετά μια παράξενη ελάφρυνση.......και η επαφή μετά με το έξω κόσμο. Τώρα έχω ξεκινήσει ένα κίνημα στη πολυκατοικία. Χοι χοι! Τους ψήνω να βγάλουν τις τηλεορασεις. Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 265655849
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤετ 30 Οκτ - 20:04:14

Μια που μιλάμε και για εμβόλια............

Όσοι προάγουν την ατζέντα των μαζικών εμβολιασμών συχνά καταφεύγουν σε τακτικές φόβου για να επιβάλλουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στον κόσμο. Υποστηρίζουν ότι όσοι δεν εμβολιάζονται αποτελούν κίνδυνο για την υγεία του υπόλοιπου πληθυσμού που έχει εμβολιαστεί γιατί οι τελευταίοι ενδέχεται να μολυνθούν από φορείς με ασθένειες όσων δεν έχουν εμβολιαστεί!

Η μη ορθότητα ενός τέτοιου ισχυρισμού είναι πασιφανής! Αν τα εμβόλια προστάτευαν τους ανθρώπους από τις μεταδοτικές ασθένειες, τότε εκείνοι που έχουν εμβολιαστεί δεν θα έπρεπε να ανησυχούσαν, αν βρισκόντουσαν στο ίδιο περιβάλλον με όσους δεν έχουν εμβολιαστεί. Έτσι και αλλιώς το εμβόλιο θα «προστάτευε» την υγεία τους, έτσι δεν είναι; Φυσικά, όλα αυτά είναι θέμα προπαγάνδας. Τα εμβόλια δεν λειτουργούν καθόλου. Διαφημίζονται όλα κάτω από την ομπρέλα μίας υστερίας για την προστασία από τις ασθένειες και προωθούνται σαν μία μορφή λατρείας από γιατρούς που έχουν εγκαταλείψει την πραγματική επιστήμη εδώ και πολύ καιρό.
Ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος για τους άλλους; Εκείνοι που συστηματικά παίρνουν αντιβιοτικά. Όπως έχει αποδειχθεί, ο πραγματικός κίνδυνος που ελλοχεύει από τις μεταδοτικές ασθένειες με την προσωπική επαφή είναι από τους ανθρώπους που παίρνουν συχνά αντιβιοτικά. Αυτοί που καταναλώνουν πάρα πολλά αντιβιοτικά παθαίνουν ανοσία στα μικρόβια και έτσι μπορούν να μεταδώσουν τις ανθεκτικές στα φάρμακα ασθένειες σε όσους βρίσκονται γύρω τους. Το ποσοστό επικινδυνότητάς τους να αναπτύξουν υπέρ-ιούς αυξάνεται δραματικά σε αναλογία με τη συχνότητα και τη διάρκεια χρήσης των συνταγογραφούμενων αντιβιοτικών (δες εδώ http://www.naturalnews.com/028479_superbugs_antibiotics.html) . Το πιο επικίνδυνο μέλος της οικογένειάς σας λοιπόν αποδεικνύεται ότι είναι όχι αυτό που δεν έχει εμβολιαστεί, αλλά αυτό που παίρνει αντιβιοτικά! Αποτελεί πρόσφορο έδαφος αναπαραγωγής για κάθε βακτηριακή μετάλλαξη που μπορεί να είναι θανάσιμη.
Για αυτό και όσοι γνωρίζουν ξέρουν ότι τα νοσοκομεία είναι το πιο επικίνδυνο μέρος που μπορεί να επισκεφθεί κανείς. Τα νοσοκομεία είναι τα μέρη όπου τα σούπερ-μικρόβια μπορούν εύκολα να μεταδοθούν από τον ασθενή στον γιατρό και από τον γιατρό σε έναν άλλο ασθενή. Αυτά τα υπέρ-μικρόβια συνήθως μεταδίδονται από το ιατρικό προσωπικό που δεν πλένουν τα χέρια τους κάθε φορά που αγγίζουν έναν ασθενή. Όπως αναφέρθηκε τον Ιανουάριο του 2010 από το Natural News, 247 άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά στα νοσοκομεία των ΗΠΑ επειδή το ιατρικό προσωπικό δεν είχε πλύνει τα χέρια του (δες εδώ http://www.naturalnews.com/027981_doctors_hand_washing.html).
Και οι γιατροί, φυσικά, έχουν μερίδιο ευθύνης σε αυτό, δηλ. στη δημιουργία σούπερ-ιών αφού συνταγογραφούν αντιβιοτικά σαν να ήταν καραμέλες. Με το που εμφανίζεται κάποιος στο ιατρείο τους με ένα απλό κρύωμα συνήθως ο γιατρός του δίνει ένα νέο αντιβιοτικό και έτσι επωφελείται με ποσοστά σε κάθε νέα συνταγή που γράφει. Ο ασθενής στο μεταξύ ξοδεύει τα χρήματά του σε ένα άχρηστο φάρμακο το οποίο στην ουσία δεν του κάνει τίποτα και εκτός των άλλων είναι και επικίνδυνο. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο αυξάνει δραματικά κάθε πιθανότητα ο ασθενής να αναπτύξει εκείνα τα στελέχη που θα είναι ανθεκτικά στα φάρμακα, αλλά πετώντας τα αντιβιοτικά στα σκουπίδια μετά τη χρήση τους μολύνεται εξαιρετικά και ο υδροφόρος ορίζοντας. Έτσι, λοιπόν, την επόμενη φορά που θα βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο και θα κοιτάξετε ύποπτα αυτόν που θα φταρνιστεί, σκεφτείτε τι πραγματικά συμβαίνει. Το ιατρικό κατεστημένο και όχι μόνο θέλει να σας πείσει ότι όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί είναι κίνδυνος για την υγεία σας, ενώ στην πραγματικότητα εκείνοι που συνειδητά αρνούνται να εμβολιαστούν είναι συνήθως αρκετά πιο υγιείς και αρρωσταίνουν πολύ πιο σπάνια από όλους αυτού που τρέχουν να κάνουν εμβόλια.

Σε μεγάλο ποσοστό αυτά που είναι επικίνδυνα για την υγεία σας είναι οι γιατροί και οι φαρμακοβιομηχανίες. Σκεφθείτε καλά τις παρακάτω περιπτώσεις και τις επιπτώσεις τους στη δημόσια υγεία…δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας:
—Ο κατά τα άλλα συμπαθής παππούς που παίρνει ψυχοτρόπα φάρμακα και οδηγεί.
—Εκείνος ο έφηβος που πάσχει από κατάθλιψη του δίνουν αντικαταθλιπτικά και τον κάνουν να έχει βίαιες αυτοκτονικές τάσεις.
—Ο συμπαθής παιδίατρός σας που εμβολιάζει τα παιδιά σας με χημικά υπό το δικό σας φόβο πως αν δεν το κάνει το παιδί σας δεν θα μπορεί να γραφτεί στο σχολείο.
—Ο ογκολόγος σας που σας παραπέμπει σε χημειοθεραπεία χωρίς να έχετε ιδέα για τα κέρδη που βγάζει με το να σας δώσει χημικά που δηλητηριάζουν το σώμα σας.
—Ο οδηγός του λεωφορείου που πάσχει από καρδιά και παίρνει έξτρα δόσεις φάρμακου με στατίνες και παθαίνει μία θανατηφόρα καρδιακή ανακοπή ενώ οδηγεί.
Αυτά και άλλα είναι οι πραγματικοί κίνδυνοι για την υγεία σας και όχι μερικοί άνθρωποι που αρνούνται να εμβολιαστούν. Φυσικά, το ιατρικό κατεστημένο δεν θέλει να γνωρίζετε τους κινδύνους που συνδέονται με τη χρήση των προϊόντων τους. Όλα τους τα σκευάσματα είναι απολύτως ασφαλή! Απόλυτα αποτελεσματικά, σε εξαιρετικές τιμές και εξαιρετικά επικερδή! Για όνομα των θεών, δεν υπάρχει τίποτα άσχημα με αυτά, αλλιώς ο ΕΟΦ δεν θα είχε δώσει την έγκρισή του, έτσι δεν είναι;
[σημ. συγγ.: Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μία προσωπική εμπειρία για να δείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορούν και έχουν κάθε δικαίωμα να σας καρφώσουν με τις βελόνες τους σε κάθε ευκαιρία ακόμα και αν δεν έχει να κάνει με θέματα δημόσιας υγείας ή κινδύνου. Για να δείτε ότι δεν είναι υπερβολές. Πριν λίγα χρόνια σαν μεταπτυχιακή φοιτήτρια μου απονεμήθηκε μία ετήσια υποτροφία για έρευνα (όχι δεν είχε καμία σχέση με ιατρικά και δεν ήταν σε κάποια χώρα του λεγόμενου Τρίτου Κόσμου, αλλά εδώ στην Ελλάδα). Ανάμεσα στα άλλα που μου ζήτησαν όταν συμπλήρωνα τα τελικά χαρτιά για να μου τη δώσουν ήθελαν να δουν το φάκελο με το τι εμβόλια είχα κάνει. Γιατί; Έλα ντε! Αν δεν είχα κάνει τη λίστα με τα προβλεπόμενα εμβόλια δεν μου έδιναν την υποτροφία! Καθόλου, λοιπόν, υπερβολές αφού μπορούν για πλάκα να σας φέρουν στα μέτρα τους και να σας ελέγξουν με κάθε τρόπο ακόμα και το μέλλον σας. Και όλα αυτά για το καλό όλων μας, βεβαίως βεβαίως.]

http://www.katohika.gr/2012/03/blog-post_6844.html
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤετ 30 Οκτ - 20:13:10

Την μικρή μου ανηψιά πέρσι ήταν να την παν για εμβόλιο......έτυχε να μαι μαζι τους. Η παιδίατρος επέμενε ότι έπερπε να το κάνει κου λου που κου λου που. Τα πήρα στη κραάνα γιατί έβαζε τη κουνιάδα μου......κουνιάδα μου; τι είναι ρε παιδιά η γυναίκα του αδερφού του άντρα σου;........τεσπά! την έβαζε να μιλάει στο κόσμο να τους συστήνει δηλαδή να κάνουν το εμβόλιο. Κι όταν ήταν να πάρει τη μικρή για το εμβόλιο της λέω της γιατρού.....θα μας κάνετε κι ένα χαρτί ότι η μικρή δεν κινδυνεύει απ το εμβόλιο κι ότι δε θα χει καμία μα καμία συνέπεια στην υγεία της τώρα η στο μέλλον και θα το υπογράψετε. Παιδιά της γύρισε το μάτι! Και ξεκινάει με το......Ακούστε κυρία μου. Ε! Εεεεε κάτι παθαίνω όταν κάποιος ξεκινάει με το ακούστε κυρία μου! Γίνομαι φούρκαλος!!! τεσπά η μικρή δεν το κανε τελικά γιατί δεν υπέγραφε η γιατρός μπικόουζ δεν μπορούσε ν αναλάβει αυτή την ευθύνη μιας ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤετ 30 Οκτ - 20:16:17

Καλοί μου γιατροί εγώ δεν έχω βγάλει τα σχολεία σας και σας σέβομαι. Αλλλάαααααααααααααααααααααααα...................

maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤετ 30 Οκτ - 20:38:11

Αιθηρόη έγραψε:
Γιώργο, μάτια μου, δεν είσαι ο μόνος...
Ο ένας κοιτάζει τον άλλον με καχυποψία.

Η παρακαταθήκη της εποχής...

"Ο άνθρωπος φταίει", φυλαχθείτε!

Δεν είστε πλέον ασφαλείς, μην εμπιστεύεστε κανέναν, χωθείτε στα σπίτια σας και μην ανοίγετε σε κανέναν, να τρώτε μπροστά στην τηλεόραση για να απορροφάτε καλύτερα τα όσα σας μεταδίδουν, μην ασχολείστε με τους άλλους, μην μιλάτε, μην προσπαθείτε άδικα, δεν μπορείτε, δεν γίνεται τίποτα, ελέγχεστε από παντού, είναι αργά, κάνετε υπομονή θα έρθει ο σωτήρας, σας τον ετοιμάζουν...

Και ως τότε μην εμπιστεύεστε πλέον τους ανθρώπους, είναι αδύναμοι και ανίκανοι να ανταπεξέλθουν στον κόσμο που τους δόθηκε.

Δεν σας αρέσει να το "ακούτε" αυτό... έτσι δεν είναι;
Και όμως δεν λέτε κάτι διαφορετικό, όποτε δίνεται η ευκαιρία.

Χμ...

Ευθύνεται όντως ο άνθρωπος;
Είστε σίγουροι;

Η μεγαλύτερη προπαγάνδα που έγινε ποτέ!

Είναι άλλο να κατανοείς την ευθύνη σου και να σε υπολογίζεις συνυπεύθυνο, αναλαμβάνοντας συμμετοχή... και άλλο αυτό που ξεστομίζετε.

Ακούγεστε! Και ακούγεστε από αυτούς που καραδοκούν για μία κατάλληλη στιγμή.

Οι άνθρωποι έχουν φθάσει στο κρίσιμο σημείο, να κατηγορούν ο ένας τον άλλον για όσα συμβαίνουν.

Μία τέτοια μεγέθους σπορά διχόνοιας και παραπλάνησης, δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν.

Προσέχετε!

Ποιος διέδωσε αυτήν την... ετυμηγορία;

Ποιοι ορίζουν και ονομάζουν τους εχθρούς σας;

Η Ιστορία;
Η Ιστορία που γνωρίζετε εξυπηρετεί δύο σκοπούς...
1... Αναδεικνύει και ισχυρίζεται μόνον τα λάθη των ανθρώπων. Και πολλά από αυτά, δεν ήταν δικές τους επιλογές. Πουθενά δεν διακρίνονται αυτοί που υποκίνησαν γεγονότα και λειτούργησαν σαν σκιές.
Σταγόνες αλήθειας, περιπλεγμένες σε απέραντους ιστούς ψεύδους!
2... Διαγραφή και αλλοίωση της μνήμης σας.

Η Επιστήμη;
Αυτήν που είναι υποχείριο όντων που προσπαθούν να θέσουν τον νου σας σε πλήρη υποταγή και τις δυνάμεις σας σε καταστολή;
- Παράγουν ασθένειες, προφασίζονται επιδημίες ώστε φοβισμένοι να δέχεστε τα όποια πειραματικά φάρμακα και εμβόλια, που σκοπό έχουν να χειραγωγήσουν το DNA σας.
- Στήνουν βάσεις σε πλανήτες, χρησιμοποιώντας ανθρώπους και εσείς ακόμη αναρωτιέστε εάν πάτησαν άνθρωποι στην κατεχόμενη Σελήνη.
- Προσπαθούν να μεταμορφώσουν το "σώμα" της Γαίας κατά τις ανάγκες τους και αδιαφορούν για την ζωή της. Της Γαίας, του δικού σας μητρικού πλανήτη. Προσπαθούν να εμποδίσουν και να παράγουν παράσιτα στην δόνηση και τον "ήχο" που εκπέμπει.
- Χειραγωγούν το πνεύμα σας, με μια σκάρτη εκπαίδευση, προορισμένη να σας καθιστά ανίκανους στην σκέψη και στην αντίληψη, αδρανοποιούν τις δυνάμεις σας, ώστε να πιστεύετε μόνον όσα εκείνοι κρίνουν απαραίτητα για τους σκοπούς τους.
- Ταλανίζεται ολόκληρη ανθρωπότητα από ασθένειες, χωρίς να αναρωτιέστε πόσοι από όλους αυτούς τους έχοντες θέσεις υψηλές, έχουν καταλήξει σε νοσοκομεία, έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους, βασανίζονται από ασθένειες όπως εσείς.
- Ασχολείστε με τους ατμοσφαιρικούς ψεκασμούς... Ψεκάζουν όχι μόνον την ατμόσφαιρα σας, αλλά το πνεύμα, την ψυχή, τον νου, την σκέψη σας, με ψεύδος και παραπλάνηση, με αναισθητικές πεποιθήσεις και θεωρίες.

Η κοινωνική, νομική και ηθική δικαιοσύνη; Αυτές που δεν έχουν καμία ισχύ και δεν είναι αληθινές στον σκοπό τους;

Η προσαρμοσμένη θρησκεία; Αυτήν που εκπροσωπεί και είναι ανάλογη του δουλικού χαρακτήρα που αποκαλύπτει η κάθε φυλή ξεχωριστά;

Η φιλοσοφία; Η παραμορφωμένη πλέον Φιλοσοφία, που αδυνατεί να παραδεχτεί το μεγαλείο της ψυχής και να θαυμάσει με σθένος;

Ο πολιτισμός; Ποιος; Αυτός που αποκαταστάθηκε από την οικονομική και εμπορική εικόνα;

Ακούω συνέχεια την ίδια σκέψη, πως όλα γίνονται για το χρήμα.
Αλήθεια; Είστε σίγουροι;

Δικαιολογείτε τα παιδιά σας όταν παρασύρονται ή διαφθείρονται, προσπαθείτε να τα βοηθήσετε (και καλώς πράττετε), αλλά δεν έχετε την ίδια κατανόηση για τους υπόλοιπους συνανθρώπους σας.

Τα δεινά δεν έρχονται από μόνα τους.
Παρατηρήστε προσεχτικά!

Με όποιον άνθρωπο και να κουβεντιάσετε, νιώθει όπως νιώθετε, θέλει ό,τι θέλετε, φοβάται ό,τι φοβάστε... και αναρωτιέμαι τελικά... ποιος ακριβώς είναι αυτός ο άνθρωπος που ευθύνεται για τα δεινά;

Σταματήσετε εγκαίρως να "εχθρεύεστε" ο ένας τον άλλον.
Δεν είναι ο άνθρωπος ο εχθρός της Ανθρωπότητας!
Είναι ένα είδος που δεν έχει καμία συμπόνια εκ φύσεως του.

Δεν μπορεί να σας πολεμήσει και να σας κατακτήσει με άλλα μέσα, παρά μόνον μέσω της συγκατάθεσης σας και της άγνοιας σας για το τι είστε και το ποιοι είναι αυτοί.

Εάν είχαν όποια άλλη δυνατότητα, θα την είχαν εκτελέσει. Να είστε σίγουροι.

Να θυμάστε πάντα... ο Δούρειος Ίππος ήρθε στην ώρα της πλάνης!

Ο Όμηρος δεν έκρυψε ουδέν!

Δεν είστε πρόβατα!
Μην συμπεριφέρεστε σαν να είστε!

Δεν είστε αδύναμοι!
Το γνωρίζετε πως μπορείτε να κάνετε τα πάντα.
Ναι. Επιμένω. Το γνωρίζετε.-

Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας!
Μην σας τρομοκρατούν όλα αυτά. Μην συγχίζεστε με την πληθώρα θεωριών και πληροφοριών.

Ο άνθρωπος γνωρίζει την αγάπη, την συμπόνια, την χαρά, την καλοσύνη. Ιδιότητες της ψυχής.
Είναι τα σημάδια που σας βοηθούν να δείτε την αλήθεια σε ό,τι ψάχνετε.
Όπου αυτά συναντάτε, μπορείτε να αναγνωρίσετε και τα "Δικά σας".

Πόσα όντα ζήλεψαν τον άνθρωπο για την ιδιότητα της ψυχής του;
Πόσα όντα δεν προσπάθησαν να αποκτήσουν αυτό που εσείς έχετε ως κληροδότημα;
Πόσα όντα δεν προσπάθησαν να σας την αφαιρέσουν;

Είναι μύθος η ζήλια για μερίδες "θεών" και "αγγέλων", για την ψυχή του ανθρώπου;
Είστε βέβαιοι;

Προσέχτε που θα παραδώσετε την εμπιστοσύνη σας!
Είστε τόσο θυμωμένοι με τον άνθρωπο, τον αδελφό σας, την ίδια σας την οικογένεια, που εύκολα θα επιλέξετε κάποιους "Άλλους" να σας οδηγήσουν.

Ελευθερία, δικαιοσύνη, είναι δύο πράγματα που δεν μπορούν να υλοποιηθούν στην πράξη, εάν δεν τα ενεργοποιήσετε μέσα σας. Διότι δεν είναι "πράγματα" που θα τα βρείτε εκεί έξω...
Αυτό το Δένδρο, έχει μέσα σας την ρίζα.

Οι "υπεύθυνοι", έχουν κατανοήσει πλήρως τις αδυναμίες, τις ευαισθησίες και τις ανάγκες της ανθρώπινης φύσης.
Με αυτές σας πολεμούν.

Δεν είστε μόνοι!
Δεν είστε μόνοι, ούτε ανίσχυροι!
Μην πιστεύετε τους φιδόγλωσσους που σισσσσσιρίζουν στις ψυχές σας φόβο και ψέματα.

Θα ακούσετε πως είστε δημιουργήματα κάποιων άλλων όντων...
Λοιπόν, όχι! Όχι ο Άνθρωπος!

Δεν είστε μόνο Άνθρωποι εδώ πάνω.
Είναι και αυτοί που είναι "σαν"!

Μπορεί, επίσης, να είχαν επέμβει στην σωματική κατασκευή και στους συνδέσμους του εγκεφάλου των Ανθρώπων...
Όχι στην ψυχή!

Εκεί κανείς δεν μπορεί να αγγίξει.

Ψυχή, ερχόμενη κατευθείαν από την Πηγή... αυθεντική και αιώνια.

Αυτό είστε εσείς και δεν είστε κατασκευάσματα!

Είστε Άνθρωποι, οι έχων την ψυχή, το αγαπημένο πλάσμα και στολίδι του Κόσμου.

Και αυτό να μην το διαπραγματευθείτε με καμία θεωρία!

Ελπίδα υπάρχει άφθονη.
Η Πίστη ασθενεί.

Ό,τι και εάν κάνετε, φροντίστε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα εντός σας, στον εαυτό σας και σε αυτά που γνωρίζετε βαθιά μέσα σας... και ας μην τολμάτε να τα παραδεχθείτε.

Με όλα αυτά, θέλω να πω...

Ξέρετε τι θέλω να πω...

Λυπάμαι... σας αγαπώ περισσότερο από όσο θα θέλατε και από όσο κατανοείτε.

Λοιπόν...

Ναι, χρόνια πολλά Άνθρωποι και Έλληνες.

Το ΟΧΙ, η άρνηση σε δυνάστες, αφορά όλους τους ανθρώπους.
Και δεν μιλώ για το "όχι" του Μεταξά ή του κάθε Μεταξά.

Μιλώ για το ΟΧΙ που υπερασπίστηκαν και υπερασπίζονται οι άνθρωποι του κόσμου, κάτω από τον ουρανό και όχι πάνω στις προστατευτικές καρέκλες τους.

Την καρδιά μου για στέφανι, για κάθε έναν τους ξεχωριστά, σε όποια γωνία της γης και του κόσμου και εάν βρέθηκαν... και βρίσκονται.

maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤετ 30 Οκτ - 20:39:20

........Η Πίστη σας... χμ... το πνεύμα σας "εμπνέει" τον "Θεό", το πνεύμα σας και τον "Διάβολο"..........
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤετ 30 Οκτ - 23:32:38

Εξαιρετικα αγαπητες  μου  κυριες,  απευθυνομαι  στον   εξισου  αγαπητο  φιλο....

Η   ζωη   ενος  μοναχα    ανθρωπου  εχει   την   δυναμη   να   χρησιμευσει  ως   παραδειγμα   για   αλλους   ανθρωπους....
Μια  οικογενεια  εχει  την   δυναμη   να   χρησιμευσει   ως   ενα  μοντελο   προτυπο  για   αλλες   οικογενειες....
Μια  κοινοτητα   ως   προτυπο    για   αλλες   κοινοτητες ....
Μια  πολιτεια  ως   μετρο   συγκρισης  για   αλλες   πολιτειες ...
Μια    χωρα   ως   ιδανικη  για   ολες   τις   αλλες   χωρες....

Δεν   υπαρχει  σοφοτερος   λογος  απο    αυτον  που   σε  ωθει  να  κοιταξεις  μεσα   σου  την  αντανακλαση   του   κοσμου....
Κοιταξε  και   εξελιξε  την   συνειδηση   σου....
Διχως   μια   παγκοσμια  επανασταση  στη   σφαιρα   της  ανθρωπινης  συνειδησης,   τιποτα   απο   οσα  δεν   σου   αρεσουν    δεν   θα   αλλαξουν   προς  το   καλλυτερο....

Τα  παντα   ειναι  θεμα  μιας   συνεχους  μεταβαλομενης   συνειδησης...

Μιας   υπερσυνειδησης   που   ειδη   αναδυεται   σε   ολο   και  περισσοτερους  ανθρωπους ,  κατι   σαν  προαγγελο   της   επερχομενης   παγκοσμιας  νεας    συνειδητοτητας....
 Η   υπερσυνειδηση   ειναι   το   ειδος   της   συνειδησης   που   υπαρχει   σε   ανωτερα   επιπεδα  φωτισης   και   ολιστικης   αντιληψης   των   παντων....

Στην  ουσια  μιλαμε   για   μια  κοσμικη   συνειδηση   η   οποια   εκτεινεται  περα  και  μακρια  απο  την     απλη   συνειδηση  των   ζωων  και   του   εγωικου   εαυτου   των  συγχρονων    ανθρωπων....
 Αλλωστε  η   συνειδηση   ως   ουσια   ειναι  η   βασικη  δομικη   αρχη   του   συμπαντος ,   το  ποιο   αληθινο   και   ουσιωδες   του  μερος ...
Ειναι   η  υπερτατη  ευφυια....
Η  οργανωτικη   αρχη   που   βρισκεται  πισω   απο   καθε  κοσμικη   αναδυση  της  οποιας  μορφης ,  και  η   οποια   φυσικα  συνιστα   την  βασικη  εξελικτικη  διαδικασια....
Η   ιδια  η   συνειδηση   εδω   και   εκατομμυρια  χρονια  προετοιμαζει  ολα   τα   μορφικα   σχηματα  του   συμπαντος  κοσμου  απλως   διοτι  μπορει   να   εκφραστει  μεσα   απο   αυτα ...

Σημερα   επιτελους  αυτη  η  κοσμικη   συνειδηση  ειναι   σε   θεση   να  δημιουργηση  μορφες,   ανθρωπινες  μορφες   χωρις  να  χαθη  μεσα   σε    αυτες,   μπορει   να   εχει  απολυτη   επιγνωση  του   εαυτου   της  ειτε  μεσα   στο   υλικο   σωμα  ειτε   εξω   απο   αυτο ,   ακομη   και   την   στιγμη  που   δημιουργει   και   βιωνει   την   μορφη....

Κινειται   μεσα   στον   αιθερα... 
 Ειναι  ο   αιθερας  το  πεμπτο   στοιχειο   του   συμπαντος ...
Ειναι  η   ιδια   η   συνειδηση...
Διαπερνα   ολοκληρο   το   συμπαν   με   ενεργειακα   κυματα  σε   ενα  μεγαλο    ευρος   συχνοτητων ....
Ζει   και  υφαινει  με  μια   συγκλονιστικη   δυναμη  μεταφεροντας  πληροφοριες ...

Ειναι   το  παν  του   παντος ,   ειναι  η  υπερτατη  μνημη....
Ειναι  η   ροη   του   αιθερα ....
Ειναι  η  δικη    σου  ροη   αγαπητε   φιλε,   ανακαλυψε   την .... 

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ζυγός
Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 253

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 31 Οκτ - 1:40:01

ΩΡΑΙΟΣ! Μ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

ΑΡΙΣΤΩ ΜΠΡΑΒΟ! ΩΡΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕ!

GEORGP ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ. SORY ΑΛΛΑ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΣ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΚΑΙ Μ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΥΡΙΝΗ ΑΠ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΔΩ.
ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΙΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ. ΚΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ.

ΑΙΘΗΡΟΗ ΥΠΕΡΟΧΗ; ΞΕΡΕΙΣ. ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ζυγός
Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 253

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 31 Οκτ - 1:41:31

Αιθηρόη έγραψε:
Δεν με πειράζει να θυμώνεις μαζί μου.
Κατανοώ και δεν αντιστέκομαι στο αίσθημα σου.

Θέλω όμως να σου πω, πως κανένα "άκουσμα" δεν είναι πιο τρομακτικό από την ίδια την πραγματικότητα που πονάει.
Και όπως βλέπετε, είστε αρκετά δυνατοί για να υπάρχετε σε αυτήν.

Μέσα σας, έχετε όλα τα εφόδια που χρειάζεστε, όχι μόνον για να την αντιμετωπίσετε... αλλά και για να ολοκληρώσετε τον σκοπό σας, τις επιλογές σας, την "μοίρα" σας και το πεπρωμένο της εποχής.
Εάν δεν τα είχατε, δεν θα είσασταν εδώ.

Και πρέπει να πιστέψετε επιτέλους, πως...

Η Πίστη σας... χμ... το πνεύμα σας "εμπνέει" τον "Θεό", το πνεύμα σας και τον "Διάβολο".

maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 31 Οκτ - 15:46:04

Το συναισθημα της ημέρας.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 7 από 25Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Το συναίσθημα της νύχτας.
» Γρίφοι της ημέρας.
» Αριθμός Προσωπικής Ημέρας._

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ :: ΜAGGISOULA :: ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.-
Μετάβαση σε: