συγνώμη που απουσιάζω τελευταία, δεν έχω πολύ διαθέσιμο χρόνο.
ioessa μ'
la do si fa μ' και εγώ σκράπας είμαι αλλά αυτό δεν θέλει μαθηματικά , όπως δεν έχει και θέμα.. έχει συναίσθηση
Μόνο η Αγάπη θα σώσει τον Κόσμο..για μένα, σωστά. Με ένα θέμα τι γίνεται μετά από εδώ, μετά το τέλος αυτής της πρότασης;
Τι είναι η Αγάπη;
Το βασικό, κατ' εμε , είναι Θετικότητα , +1
και τι άλλο; ..το να θέλω να δώσω χωρίς να σκεφτώ πρώτα τι θα πάρω, μια ασυναίσθητη κίνηση Καλής Θελήσεως. Μέσα μου έτσι είναι αλλά δυσκολεύομαι πολύ, γιατί οι άλλοι δεν είναι έτσι.
Και όσο θετικότητα και να θες να δώσεις θα εισπράξεις κυρίως αρνητικότητα. Οφείλεις να μην ταλαντεύεσαι..να είσαι ουδέτερος..να μην σκέφτεσαι..να μην παλεύεις.. αλλά τελικά μόνο παλεύεις..
Αυτό εδώ μέσα λοιπόν λέει τι θα πάθουμε αν το μόνο που έχουμε είναι να πάρουμε για να δώσουμε αυτά που έχουμε ήδη πάρει, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τα δώσουμε πίσω αλλά να μας χρωστάνε κιολας.. -1
Κορυφαίο.... (ειρωνεία...μεεεγάλε)
Το πρόβλημα μου είναι αν τελικά είναι οφέλιμο να συνυπάρχεις μέσα στην κοινωνία , αφού είναι τόσο δύσκολο να παλεύεις να διατηρήσεις την ουδετερότητα σου, που έχεις καταφέρει να προσεγγίσεις κατα κάποιο τρόπο , στο στενότερο σου περιβάλλον, στο οποίο υπάρχει κατανόηση και έτσι δεν χρειάζεται να παλεύεις ,όπως παλεύεις κάθε μέρα στην κοινωνία, και πρόσεξε όχι να παλεύεις για να πάρεις, αλλά να πρέπει να παλεύεις ακόμα πιο πολύ όταν θέλεις να δώσεις. Και μετά όλοι σε κοιτάνε σαν να τους κλέβεις το οξυγόνο..
"Α! Ναι..πράγματι..έχουμε και αυτόν εδώ πέρα..."
Γι αυτό λοιπόν τώρα κατάλαβα τους παπούδες μου και τις γιαγιάδες μου...Κόπος, ΕΡΓΑΣΙΑ οχι..
ΔΟΥΛΕΙΑ (δουλεία) . Ο πάππος μου είχε τότε τα βιβλία της Εκκλησιάς και διάβαζε και όταν διάβαζε κανείς δεν τον ενοχλούσε.. δεν τον κοροϊδευε..δεν τον εξαπατούσε.. δεν τον υποτιμουσε...δεν έπεφτε σε κανενός την κρίση,γιατί φοβόντουσαν.. και τώρα έπαψαν να φοβόνται ... Αλλά ο Ζ..Φόβος, δεν γεννήθηκε έτσι για να χαμε να φοβόμαστε.. ο Φόβος γεννήθηκε επειδή υπάρχουν οι συνέπειες, ο Φοβος γεννήθηκε από τον παραδειγματισμό.
Ο παραδειγματισμός ..υπενθύμιζε το ότι υπάρχουν ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, αναπόφευκτες συνέπειες.Αυτό ήταν το πρώτο μου πρόβλημα..
Το δεύτερο μου πρόβλημα, είναι όχι σε αυτόν που θα διαλέξει για να φέρει τον σπόρο, αλλά στο τι σπόρος θα είναι. Γιατί ποιό το νόημα να τρώει μόνο ένας και από το ίδιο το φαϊ συνέχεια;;
Το τρίτο είναι ότι έπρεπε να μην είχα πάρει το μπλέ χαπάκι ...
αλλά είναι αυτή η ρημάδα η ασυναίσθητη κίνηση καλής Θελήσεως που δεν εξηγείται με τα μαθηματικα ..τελος πάντων..
Άμα θες λοιπόν να περάσεις λίγο από το χρόνο σου, πολύ ευχαρίστως , κόπιασε...
Αμα το πράξεις, θα ήθελα να μου πεις τι βρήκες.
{[ Σας Καλη νυχτώ
Σε όλους σας Καλή Νύστα εε :) Νύχτα
(Δεν είδα τον ουρανό.. γιατί ήταν συννέφιασμένος ... )
Αιθηρόη Σε αγαπώ πολύ πολύ πολύ
Κορίτσια,( και αγόρια) σας αγαπώ πολυ πολυ πολυ
Σε όλους τους Αόρατους μου Φίλους Καληνύχτα :)
]}