| Γρίφοι της ημέρας. | |
|
+16romantiki marilena gerakina georgp ilia Ωρίων princess4 15katerina lordos desper !!! anarhos sofaki markos ioessa ΑΓΓΕΛΙΚΗ maggisoula 20 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Παρ 22 Φεβ - 19:35:17 | |
| Εν τω μεταξύ με το να συμφωνούμε όλοι στο να συμφωνήσουμε να μην ασχοληθούμε,ασχολούμαστε ήδη με το να συμφωνούμε την μη ενασχόλησή μας...συμφωνείτε; |
|
| |
desper !!!
Ηλικία : 69 Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 239
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Παρ 22 Φεβ - 19:40:04 | |
| - ladosifa έγραψε:
- Εν τω μεταξύ με το να συμφωνούμε όλοι στο να συμφωνήσουμε να μην ασχοληθούμε,ασχολούμαστε ήδη με το να συμφωνούμε την μη ενασχόλησή μας
...συμφωνείτε; Συμφωνώ, συμφωνώ και συγνώμη απο το sofaki δεν είχα διαβάσει ότι είχε συμφωνήσει | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Παρ 22 Φεβ - 20:01:12 | |
| χαχαχα ευτυχώς που κατάλαβες τι έγραψα..για μένα είναι γρίφος..το ξαναδιαβάζω και μπερδεύομαι. Κεραυνοβολήθηκα σήμερα...
Ας σωπάσουμε λίγο να ακούσουμε την Γαία μας...
|
|
| |
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Παρ 22 Φεβ - 22:58:58 | |
| | |
|
| |
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Σαβ 23 Φεβ - 21:58:30 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Σαβ 23 Φεβ - 22:56:25 | |
| |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Κυρ 24 Φεβ - 3:19:33 | |
| | |
|
| |
desper !!!
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Κυρ 24 Φεβ - 3:29:01 | |
| | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Κυρ 24 Φεβ - 3:44:54 | |
| Δεν θυμάμαι να είπα οτι μίλησες γι αυτά. Εγω μίλησα γι αυτά εδώ. Αλλα ντάλλα καταλαβαινουμε πάλι! Να πως βγαίνουν οι γρ'ιφοι! | |
|
| |
desper !!!
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Κυρ 24 Φεβ - 3:50:19 | |
| - maggisoula έγραψε:
- Δεν θυμάμαι να είπα οτι μίλησες γι αυτά. Εγω μίλησα γι αυτά εδώ. Αλλα ντάλλα καταλαβαινουμε πάλι! Να πως βγαίνουν οι γρ'ιφοι!
Συμφωνώ απόλυτα Άιντε καλό ύπνο | |
|
| |
romantiki
Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα Ημερομηνία εγγραφής : 14/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 72
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Δευ 25 Φεβ - 0:51:58 | |
| - maggisoula έγραψε:
- Τα διάβασα οοοοολα με μεγάλη προσοχή! Και βεβα'ιως θα σεβαστώ την επιθυμία σας. Όλη η εικόνα είαι αυτό που λέμε ότι τίποτα δε πάει χαμένο!
Το χειροκρότημα πάει σ όλους μας! Συγκάτοικοι αυτού του σπιτιού που τόσο αγαπάμε. Άρτος και θεάματα. Άλλη φορά να μη λέτε πράματα που δεν εννοείτε. Μεγάλα λόγια!! Ούτε αν'οητη είμαι ούτε άδεια στη ζωή για ν ασχολούμαι μ ένα ανισόρροπο. Ξέρω που στέκομαι για να χει αυτό τα προσόντα να τσιγκλισει εμένα. Δεν κορδονομαι. Σας εξηγώ μόνο για να μην ανησυχείτε μην τυχόν και ξεσπασω. Δεν υπερασπιζομουνα τον εαυτό μου. Αλλά όλο το κόπο όλων μας. Εχω πάρει σοβαρά αυτό που γίνεται εδώ μ'εσα κι αυτό που κάνετε οι περισσότεροι. Μ αρέσει να νοιαζομαι και νασας προσέχω. Μπορεί να μη καταλαβαίνετε το τρόπο μου. Χόι χόι είμαι το ξέρω και μαρεσει!!! Δε λέω ότι είμαι η μόνη που νοι'αζεται!!! Ευτυχώς είναι αρκετοί. Αλλά μη σας περνάει οτι ξυπνησαμε ένα πρωι κι είπαμε να βρούμε ενα πυροβολημενο για να περάσει η ωρα. Τεσπά. Όταν λοιπόν θα κοιτάτε έξω το κόσμο και δε θα σας αρέσει να προσέξετε που θα ρ'ιξετε τις ευθύνες. Κανένα καθικι εκεί έξω δεν έχει τα κοτσια από μόνο του ν αλων'ιζει στο κόσμο και να ελενχει και να τρομοκρατεί. Και οοοοοοοολο αυτό δεν είναι φλασιά!!! Παρ όλα αυτά σας αγαπάω πολύ και πιο πολύ αγαπάω το σπίτι που αρέσει στη ψυχ'η μου να κάθεται και να κοτσομπολέυει τα μυστικ'α και τα κρυφά της. Για τούτο δω μιλάω. Συμπέρασμα.......ακόμα φοβόμαστε. ladosifa.......δε κατάλαβα χριστό!! Τι πίνεις κοριτσαρα μου;;; Δεν με βλέπετε συχνά γιατί συνήθως διαβάζω αυτά που θέλω , χωρίς να μπαίνω. Παρακολουθούσα όμως όλη αυτή την τελευταία ιστορία. Και στεναχωρήθηκα, και θύμωσα. Όταν κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν άξιζε ο κόπος να ασχοληθείς, μου έφυγε ο θυμός. Και μετά διάβασα αυτό που γράφεις Αριστέα. Διάβασα κι εκεί που κάποιος σε λέει διπλωματική. Και γέλασα! Σε διαβάζω χρόνια κι είσαι αυθεντική. Δεν είσαι όπου φυσάει ο άνεμος, όπως άλλοι. Και μιλάω για σένα, γιατί τόσα βγήκαν και τόσα γράφτηκαν, και λέω κοίτα να δεις! Το προσπέρασαν αυτό και ενοχλεί μόνο ο τρόπος της Αριστέας και του anarhou. Να η ευκαιρία για να βγουν τ αληθινά αισθήματα. Είναι λίγο δίκαιο μια και δεν έκρυβες κι εσύ όπως έκαναν άλλοι, αυτούς που δεν έπαιρνες σοβαρά. Και σ αυτό σου το μήνυμα έχεις δίκιο κι είσαι αληθινή όπως πάντα. Τελικά μετά απ όλο αυτό , αρχίζει να φαίνεται ότι άξιζε να γίνει. Και τελικά επίσης, βγαίνει ότι ο αόρατος ναός είναι για όλους. Γιατί είμαστε διαφορετικοί όλοι. Ειλικρινείς δεν είμασταν όλοι. Κι αυτό δεν θ αλλάξει εύκολα. Γιατί ο καθένας είναι για τους δικούς του λόγους εδώ. Στον παλιό ναό είμασταν βέβαια πιο ενωμένοι. Πρόσεξα ότι κάθε φορά που λείπει πολύ καιρό η Αιθηρόη, όλο και κάτι γίνεται. Και αυτή τη φορά λείπει πολύ καιρό. Κάποτε προστατεύεατε ο ένας τον άλλον κι όλοι μαζί τον αόρατο ναό , αλλά τώρα κάτι άλλαξε. Και πιστεύω ότι κάτι που λειτουργεί εκτός σκηνής δουλεύει εντατικά από δω κι από κει και τρώει τα θεμέλια βάζοντας αμφιβολίες και ζιζάνια. Το έχω σκεφτεί αρκετές φορές, αλλά δεν το είπα ποτέ. Τώρα βρήκα το θάρρος. Δεν έχω αποδείξεις. Αλλά το νιώθω. Κι όμως! Έχω εμπιστοσύνη! Έχετε περάσει πολλά και οι νεώτεροι δεν μπορούν να καταλάβουν αυτό που σας ενώνει. Έχετε περάσει πολλά κι όμως δίπλα δίπλα στέκεστε. Φεύγετε και πάλι γυρνάτε σαν παλιοί καλοί φίλοι και συμπολεμιστές. Δεν το συναντάς εύκολα αλλού. Και μακάρι να το βλέπατε κι εσείς. Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΝΑΟΣ θα βγει πιο δυνατός. Όλοι είμαστε ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΝΑΟΣ. Κι όσοι άγγελοι και να έρθουν, η καρδιά του ναού δεν θα αλλάξει. Κι όσο υπάρχει η Αιθηρόη, η ταυτότητα του δεν θ αλλάξει. Κι όσο υπάρχουν οι πρώτοι, εσείς οι παλιοί που τον στήσατε και τον πονέσατε και τον κρατήσατε αγκαλιά, δεν θα κλονιστεί όσες απειλές κι αν έρθουν. Αυτά πιστεύω. Γιατί αγαπώ πάρα πολύ τον αόρατο ναό. Πάρα πολύ ! Και για πολλούς λόγους. Είπα πολλά, αλλά τα είχα στη καρδιά μου και ήθελα να τα πω. | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Δευ 25 Φεβ - 13:02:37 | |
| Αμήν! Χάιντες να δούμε. Αλλά Ελενα κι εγω όσο και να κοιτάζω τη κατσαρ'ολα μονη της δε μαγειρε'υει! Ωχ ο αρακάς!!!! | |
|
| |
spathi
Ηλικία : 35 Ημερομηνία εγγραφής : 14/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 60
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Παρ 1 Μαρ - 1:19:34 | |
| Αριστέα μια αγκαλιά από μένα! Μου έλειψες σίφουνα! Καλησπέρα Έλενα μου κ ελπίζω ν είσαι καλά! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Παρ 1 Μαρ - 11:07:30 | |
| Μαράκι κοριτσάκι μου κι από μένα μια αγκαλι'α! Θέλω να σαι καλά καλά! Μαχήτρια μου! Και μη το β'αζεις κάτω!! Τα κατάφερες μια φορά θα τα καταφέρεις κι αυτ'η! Κοριτσαρα μου! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Τετ 15 Ιαν - 19:58:01 | |
| Νομίζωωωωωωω................ότι οι άνθρωποι κληρονόμησαν το χούι του δημιουργού ηηηηη των δημιουργών τους. Τσιλιαδόροι η παρατηρητές. " /> Που περίμεναν να κάνουν οι ανθρωποι την πατατα και να τους τιμωρησουν. Κι αντί να δείχνουμε τους ισχυρούς τσιλιαδόρους που το παιζουν κριτές..................Αντε! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Πεμ 13 Μαρ - 13:22:55 | |
| Αυτός είναι ο νέος γρίφος μου! Βουαλά! | |
|
| |
marilena
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 189
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Πεμ 13 Μαρ - 15:10:37 | |
| Αστόχησε ο χτίστης! Αλλά τι έξυπνη φωτογραφία! Να προσπαθήσω λίγο κι εγώ στο γρίφο σου; Θα μπορούσα με λίγη προσπάθεια και ακροβατικά, να διαλέξω την άσπρη πόρτα δεξιά ή την μαύρη αριστερά. Θα ήθελα όμως να δοκιμάσω να ανοίξω αυτή που δεν φαίνεται και δεν είναι αυτονόητη. Μοιάζει με τοίχο, είναι όμως; Οι δύο επιλογές φαίνονται. Η τρίτη όμως είναι πιο περιπετειώδες για το μυαλό μου! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Πεμ 13 Μαρ - 15:22:25 | |
| |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Πεμ 13 Μαρ - 16:04:37 | |
| Τι ναι καλε;;;;;; καιγόμαστε; μπαζουμε νερα; τι; να φωνάξω βοήθεια; | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Πεμ 13 Μαρ - 16:07:03 | |
| Με αυτήν την γενιά,την λαμπερή δεν χρειάζεται να φωνάξουμε βοήθεια,έφτασαν ήδη. |
|
| |
maggisoula
| |
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Πεμ 13 Μαρ - 16:07:55 | |
| | |
|
| |
βαγγελης1234
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 474
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Πεμ 13 Μαρ - 16:37:50 | |
| - ladosifa έγραψε:
- Με αυτήν την γενιά,την λαμπερή δεν χρειάζεται να φωνάξουμε βοήθεια,έφτασαν ήδη.
μαλιστα για αυτο με λεγατε αγγελο αφου πιστευεται ?οι πιστευατε για εμενα δεν ειμαι ο αγγελος
Έχει επεξεργασθεί από τον/την βαγγελης1234 στις Πεμ 13 Μαρ - 16:40:11, 1 φορά | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Πεμ 13 Μαρ - 16:39:16 | |
| -Ένα μπαρ μιξ στο παιδί -Έφτασεεεεεεει |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Γρίφοι της ημέρας. Πεμ 13 Μαρ - 16:52:11 | |
| | |
|