Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: Όρια! Τετ 6 Φεβ - 10:35:03
Χόι χόι! Ναι καπετανισα! Έπιασα τι λες. Και δε σου κρύβω ότι ένιωσα λιγο καθ'ικι για τη ταλαιπωρία που τραβάνε τα κύτταρα μου και το σ'υστημα μου με μένα. Και θυμήθηκα κάτι που πε η Αιθηρόη ότι ο ΧΩΡΟΣ δε ξέρει καλό και κακό κι ότι απλά είναι αυτό που ε'ιναι και κάπου αλλού που είπε ότι χάρη εμάς είναι και γίνεται. Καπως έτσι τώρα δε μπορ'ω να το πω μ αλλα λόγια. Όμως......εμείς τ κύτταρα του τ ανθρωπάκια του που λες εσύ δε του μοιάζουμε. Έτσι όπως το πες η μ'αλλον όπως το κατάλαβα τότε εγω είμαι λιγότερο εγωίστρια η αδιάφορη απ αυτόν. Μου φέρνει δηλαδή μια τσαντ'ιλα! Κι εσύ μη χανεσαι δε γράφεις πια τόσο συχν'α και μου λείπεις οκ; μη κοιτάς που δε φωνάζω!!!!
markos
Ηλικία : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 231
Θέμα: Απ: Όρια! Τετ 6 Φεβ - 14:05:18
maggisoula έγραψε:
Με υπνωτσιμό! Να σ υπνωτίσω;
Χα χα! Δεν παίζεσαι!! Οκ δεν θα ανακατευτώ αλλά είσαι το κάτι άλλο! emmanouil μ άρεσε το όλο θέμα! Αλλά δεν μπορώ να δέσω την ουσία του όντος με την σχέση προς το ΟΝ. Γιατί έτσι όπως το βλέπω από απόσταση, με κάποια μέθοδο ας πω, είμαστε με κάποιο πρακτικό τρόπο η ουσία του. Αν έχουμε σχέση σε αυτό, γιατί διαφέρουμε τόσο πολύ;
markos
Ηλικία : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 231
Θέμα: Απ: Όρια! Τετ 6 Φεβ - 14:07:40
Αιθηρόη έγραψε:
Τα όρια και οι αντοχές, μας δίνουν την δυνατότητα να ταξιδεύουμε πιο βαθιά… πιο μακριά… πιο ανοιχτά... πιο ελεύθερα...
Θα σου πω λοιπόν αυτό...
Τα Πάντα είναι μέσα στα πάντα… το έχουμε πει αυτό.
Αλλά σε καθένα και στον καθένα… σύμφωνα με την φύση και ουσία του.
Δεν απαιτείται λοιπόν από κανέναν, το «περισσότερο» ή «διαφορετικό»...
Επαναλαμβάνω, λοιπον, σύμφωνα με αυτό που Είναι και δύναται ο καθένας (και το κάθε τι) από εμάς.
Δεν σ αλλάζω με τίποτα και με κανέναν!!! Ναι ο καθένας σύμφωνα με την φύση του. Ανάλογα καταλαβαίνει, ανάλογα δίνει, κι ανάλογα κάνει.
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ηλικία : 38 Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 253
Θέμα: Απ: Όρια! Πεμ 7 Φεβ - 23:12:17
Αιθηρόη έγραψε:
Τα όρια και οι αντοχές, μας δίνουν την δυνατότητα να ταξιδεύουμε πιο βαθιά… πιο μακριά… πιο ανοιχτά... πιο ελεύθερα...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΣ ΥΠΕΡΟΧΗ! ΑΛΗΘΕΙΑ!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Όρια! Πεμ 7 Φεβ - 23:53:01
Εεεεεε Καπετανισσα...... ειναι η πιο ζεστη κουβεντα που ακουσα το τελευταιο διαστημα το ''μου λειπης''. και θα σε ευχαριστησω ιδιαιτερα για αυτο. Αλλα οσο χαριτωμενα και να φωναξεις κουκλα μου υπαρχουν στιγμες και γεγονοτα που.... Ξερεις .... προσφατα βρεθηκα σε ενα μερος οπου οι πορτες εχουν κοκκινα κουμπια για να περασεις, και ειναι λες περιφανης της πορτας του ανοιγματος ο θορυβος .... χρονια τα χρονια ομοιος της υστατης πνοης.... Φσσσσσσσσςςςςςς.....Φσσσσσσσςςςςς.... Εμαθε και αυτη να καρτερα τον ερχομο αγαπημενων.... Θα ερθει ; θα προλαβει ; Και ηρθα ... και προλαβα... και ημουν ετοιμος... Πλησιασα... μηχανηματα, παγωμενα και πολλα.... Φσσσσσσςςςςςς ... Φσσσσσσσςςςςς..... να τος παλι ο θορυβος , αυτη την φορα εβγαινε απο το γερικο κορμι μιας γυναικας , ηξερα οτι δεν υπαρχει επιστροφη , πλησιασα ακομη πιο κοντα, την αγγιξα απαλα στο μετωπο , την φιλησα και της ειπα.... ηρθα μητερα , δεν πρεπει να φοβασαι , θα σε περιμενω εξω , εχουμε να πουμε πολλα, επειτα γυρισα να φυγω, κοιταξα για λιγο το γιατρο, με κοιτουσε και αυτος , καναμε οτι μπορουσαμε ψελλισε, του εγνεψα και συνεχισα προς την εξοδο, κυριε ......... φωναξε , η μητερα σας μολις απεβιωσε , δεν γυρισα , δεν σταματησα , δεν υπηρχε λογος , εκεινη με ακολουθουσε και εγω το γνωριζα .... Εξω το παρκο ακομη και με ψιλοβροχο ηταν ο ιδανικος τοπος για κουβεντα, ηθελα και γνωριζα τοσα πολλα να της πω , θαρρω πως το ηθελε και εκεινη .... Με συγχωρειτε που το εβγαλα εδω αυτο , δεν το ειχα σκοπο , προεκυψε , συναισθηματικη φορτιση....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την emmanouil στις Παρ 8 Φεβ - 0:09:51, 1 φορά
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ηλικία : 38 Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 253
Θέμα: Απ: Όρια! Παρ 8 Φεβ - 0:08:45
ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ. ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ, ΠΑΛΙ ΔΕ ΘΑ ΛΕΓΑ ΠΟΛΛΑ. ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΚΙ ΕΣΥ ΑΠ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Όρια! Παρ 8 Φεβ - 0:43:25
Ναι κωσταντινε δεν χρειαζονται πολλα λογια , και αληθεια λες γνωριζω , ομως η θλιψη μου ειναι προς ολους αυτους που φευγουν χωρις να γνωριζουν, ειδικα οταν ειναι ανθρωποι που αγαπω ..... ειναι λες και νιωθω τους δικους τους φοβους και αγωνιες , η ισως ειναι και οι δικοι μου φοβοι μεταμφιεσμενοι.... Σε ευχαριστω βαθεια για τα λογια σου οπως και να εχει φιλε σπουδαιε....
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Θέμα: Απ: Όρια! Παρ 8 Φεβ - 1:00:29
ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΦΙΛΕ! Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΣΑΙ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΙ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΧΑΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ. ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Μ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΔΗΓΟ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ. ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΑ.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Όρια! Παρ 8 Φεβ - 7:16:35
Εμμανουήλ μου...μια ζεστή αγκαλιά.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Όρια! Παρ 8 Φεβ - 13:57:11
Μια χώρα στενή (στεναχώρια) δε είναι για τους Γίγαντες !!! Δε τους χωρά τέτοιο μέγεθος.
Ξέρεις ... είμαι σίγουρος πως ξέρεις ...
[youtube][/youtube]
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Όρια! Παρ 8 Φεβ - 15:49:20
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ Καπου εγραψα οτι εδω μεσα οι ψυχες σας διαποτιζουν περιρρεοντας τον χωρο , και πως τις φορες που παραμενουν ανθρωπινες κλαινε, αλλες φορες παλι μεταμορφωνονται κανοντας αλλους απο συγκινηση δακρυα να κυλουν..... Σημερα καταφερατε και τα δυο ταυτοχρονα .... Δεν εχω λογια.... Διοτι γνωριζω πως το ατοφιο και αλληθινο συναισθημα μονο να το νιωσεις μπωρεις .... Και ετσι λοιπον, για σας θα το κρατησω.... Με ειλικρινεια ενα μεγαλο ευχαριστω ....
maggisoula
Θέμα: Απ: Όρια! Σαβ 9 Φεβ - 0:02:05
emmanouil....... Με όλη μου τη καρδιά.....μα με όλη μου........ Τίποτα άλλο.
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Θέμα: Απ: Όρια! Σαβ 9 Φεβ - 18:28:03
Καταλαβαίνω .....δεν υπαρχουν λογια την αγάπη μου μόνο και την σκεψη μου Απειρο το σύμπαν εκει ταξιδεύουμε , τίποτα δεν χάνετε
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Όρια! Σαβ 9 Φεβ - 23:18:04
Marko προφανως εννοεις οτι διαφερουμε σε σχεση και ουσια με το αρχικο ΟΝ ..... Αν σωστα το καταλαβα τοτε θα πω το εξης με εντελως δικα μου λογια να γινει κατανοητο... ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ.... ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟ.....ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ..... Ας υποθεσουμε οτι εχουμε την δυνατοτητα να ''παγωσουμε'' μια συγκεκριμενη σκεψη στον ανθρωπινο εγκεφαλο... Ας υποθεσουμε οτι εχουμε την τεχνολογικη δυνατοτητα να αναλυσουμε την συγκεκριμενη σκεψη καρε καρε σε σωματιδιακο κβαντικο επιπεδο ωστε να διαπιστωσουμε τον μηχανισμο καθως και τον τροπο παραγωγης της συγκεκριμενης σκεψης.... Τοτε μπροστα στα ματια μας θα ξετυλιγοταν ενας διαφορετικος κοσμος μιας αλλης λογικης , φυσικης , και αντιληψης ... ΕΝΑΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Που κανενα στοιχειο και καμια σχεση δεν θα τον συνεδεε φαινομενικα με την ολοτητα της ''λογικης'' της συγκεκριμενης σκεψης που ειναι υπο παρατηρηση.... Ομως στην πραγματικοτητα αυτος ο εικονικος ''αφυσικος'' μικροκοσμος για την ανθρωπινη αντιληπτικοτητα, ειναι η βαση της ιδιας του της νοησης.... ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΝΟΗΣΗ Οπου την δεδομενη στιγμη της απορροης μιας σκεψης - ιδεας μεταστοιχειωνεται σε μικροκλιμακα ενα ''σκηνοθετημενο'' ''ψευδαισθητικο'' υπαρξιακο επιπεδο μικροκοσμου, που ομως οι επιλογες και τα συμπερασματα που θα προκυψουν απο τις λειτουργιες και ενεργειες του, θα καθορισουν διαμορφωνοντας το ειδος και την ποιοτητα της σκεψης - ιδεας ως τελικο αποτελεσμα μεσα στον εγκεφαλο, και ολα αυτα σε διαρκη και αρρηκτη συνδεση μεταξυ τους.... ΦΑΙΝΕΤΑΙ λοιπον, οταν μεταφερουμε αυτη την λειτουργια σε κοσμικο επιπεδο, η πραγματικη σχεση - ουσια - δυνατοτητα της ανθρωποτητας αλλα φυσικα και της οποιας οντοτητας παντου στο συμπαν αναλογα την φυση και ουσια της, το πραγματικο μεγεθος καθοριστικων δυναμεων που ασκουν αλληλεπιδρωντας με το ΟΝ ωστε να μπορεσει να παραγει νοηση αυτοαντιλαμβανοντας τον ιδιο του τον εαυτο πλεον, που ειναι και ο αυτοσκοπος του..... ΥΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΑ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ... ΥΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ...
maggisoula
Θέμα: Απ: Όρια! Τετ 13 Φεβ - 18:36:57
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:
ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΦΙΛΕ! Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΣΑΙ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΙ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΧΑΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ. ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Μ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΔΗΓΟ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ. ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΑ.
ΔΕΝ ΧΑΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ. Πολύ μ άρεσε αυτό!!!!!!
maggisoula
Θέμα: Απ: Όρια! Τρι 19 Φεβ - 18:44:30
emmanouil ελπίζω να είσαι καλά........
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Όρια! Τρι 19 Φεβ - 19:37:49
Να είσαι καλά και να σε δούμε απο κοντά.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Όρια! Σαβ 23 Φεβ - 22:14:02
Καλα ειμαι κοριτσια .... Το τελευταιο διαστημα ταξιδευω πολυ , κυριως λογω απαιτησεων της δουλειας μου.... Ετσι γνωριζω συνεχως πολλους ανθρωπους.... Με την πρωτη ματια ειναι ολοι διαφορετικοι.... Με την δευτερη πανομοιοτυποι.... Στην πρωτη νιωθω μοναχος... Στην δευτερη πεισμωνω.... Και τοτε ειναι η αληθεια αυτη που μιλαει... Καθε λεξη και σπορος ... καθε σπορος και ανθος... Σιγα σιγα, ηρεμα , γαληνια ... Σκορπιστε παντου και κρατηστε την ελλαδα ορθια... Ορθια την στεγη του κοσμου...
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Θέμα: Απ: Όρια! Σαβ 23 Φεβ - 23:16:47
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Όρια! Κυρ 24 Φεβ - 14:16:32
emmanouil έγραψε:
Καλα ειμαι κοριτσια .... Το τελευταιο διαστημα ταξιδευω πολυ , κυριως λογω απαιτησεων της δουλειας μου.... Ετσι γνωριζω συνεχως πολλους ανθρωπους.... Με την πρωτη ματια ειναι ολοι διαφορετικοι.... Με την δευτερη πανομοιοτυποι.... Στην πρωτη νιωθω μοναχος... Στην δευτερη πεισμωνω.... Και τοτε ειναι η αληθεια αυτη που μιλαει... Καθε λεξη και σπορος ... καθε σπορος και ανθος... Σιγα σιγα, ηρεμα , γαληνια ... Σκορπιστε παντου και κρατηστε την ελλαδα ορθια... Ορθια την στεγη του κοσμου...
Πίστη και εμπιστοσύνη Εμμανουήλ,χαίρομαι για σενα...να περνάς καλά και όμορφα και μην ξεχνάς,έρχεται η Ανοιξη.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Όρια! Τετ 27 Φεβ - 3:11:01
Ladosifa γλυκεια .... δεν εχω πλεον πιστη ουτε και αισιοδοξια , δεν μου χρειαζονται.... Εχω πληρη επιγνωση του ποιος ειμαι, και του τι μπορω να πραξω .... Και αυτο που πραγματικα θελω για το υπολοιπο της ζωης μου ειναι να σταματησει ο πονος και ο φοβος γυρω μου.... Στους φιλους , στους αγαπημενους , στους γνωστους αλλα και αγνωστους, σε ολους.... θα μπορουσε ομως να πει καποιος αρκετα ευκολα... << Μα αυτη ειναι μια επιπονη διαδικασια που συμβενει εδω και χιλιαδες χρονια στην ανθρωποτητα και που η οποια σε ενα υπερδιαστατο κοσμικο επιπεδο δεν υφισταται το καλο και κακο , δεν υφισταται ο πονος και η δυστηχια οπως την αντιλαμβανετε ο ανθρωπος , εκει απλως μεταφερονται και μετατρεπονται ολα αυτα σαν αισθητηριακα σηματα και συνολα ενεργειας , και για να ειμαστε ακριβεις ειναι ολα ψευδαισθητικα , μια πραγματικοτητα που εμεις κατασκευαζουμε εκλογικευωντας ετσι με αυτο τον τροπο την διαδικασια της λειτουργικης μας υπαρξης >> Ναι αληθεια ειναι αυτο , και δεν ειναι δυνατον να αλλαξει η φυση και ουσια μιας κοσμικης συστημικης ''ιδιοτητας'', καθως η ανθρωποτητα, απλως και μονο επειδη αποτελει μερος αυτης της ''ιδιοτητας'' θεωρει και επιθυμει την αλλαγη της .....
Η Ιδιοτητα λοιπον δεν αλλαζει.... Αλλαζει ομως ο τροπος της ιδιοτητας... ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
maggisoula
Θέμα: Απ: Όρια! Τετ 27 Φεβ - 18:33:22
Θα πω αμήν σ αυτά τα λόγια!!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Όρια! Σαβ 2 Μαρ - 23:23:11
Το πνευμα ποτε δεν γεννηθηκε.... Ποτε δεν θα παψει να υπαρχει... Χρονος δεν υπηρξε ποτε... Το τελος και η αρχη ειναι Ονειρα....! Αγεννητο, απεθαντο , και αναλλοιωτο παραμενει το πνευμα.... Θανατος δεν το αγγιζει..... Αν και φαινεται να αγγιζει την διαμονη του! Sir Edwin Arnold