Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάριιιιιιιι θα σ αγορ΄ασω ένα κοκοράκι...... ΚΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!
Είσουνα τι είσουνα μια παξημαδοκλέφτρα τώρα που σ επήρα εγώ θα δώσεις και τα ρέστααααααααα....................
ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΡΙΣΤΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ;;;;;; ΕΡΩΤΩ!!!!!
ΟΚ ΩΡΕ! ΧΑΛΑΛΙ! ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΟΜΩΣ ΑΧ ΒΑΧ ΓΙΑΤΙ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ! ΤΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΛΕΩ; ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Η ΑΡΙΣΤΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!
Ειμαστε μια ευτυχισμενη οικογ΄ενεια! τωραβ που αλλαξαμε πολιτικούς και βγαλαμε παλι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ η Ελλάδα μπήκε σ ένα νέο δρόμο σωτηρίας και προόδου! Ουφ ανακουφίστηκα που δεν θα γυρίσω στην δραχμή γιατί θα έχανα την σύνταξη μου και τα λεφτά μου στις τράπεζες!!!!! Τι ανακούφιση αυτή που ήτουνεεεεεε!!!!
Θα κάνω πολλά κοτσιδάκια στο κεφ΄αλι μου για ναχω να τραβαω κάθε μέρα και μια διαφορετική!!!
ΑΤΑΡΑΞ! Των 50 μιλιγκραμ κάθε πρωί για ένα υγιές χαμ΄ογελο κάθε μέρα! ΑΤΑΡΑΞ των 100 για τους μετανοούντες γιατί ακρίβηνε και το σχοινί! ΑΤΑΡΑΞ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΑΡΑΞΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Θα γινω αλκοολικιά!
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ! Δευ 18 Ιουν - 11:43:17
maggisoula
Θέμα: Απ: ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ! Δευ 18 Ιουν - 11:44:14
maggisoula
Θέμα: Απ: ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ! Δευ 18 Ιουν - 11:46:04
maggisoula
Θέμα: Απ: ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ! Δευ 18 Ιουν - 11:46:43
maggisoula
Θέμα: Απ: ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ! Δευ 18 Ιουν - 11:47:40
maggisoula
Θέμα: Απ: ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ! Δευ 18 Ιουν - 11:53:05
Σταθη μου όχι δεν είμαστε μαλάκες! Εψές περάσμαε σ άλλο επίπεδο! Αλλάααααααααααα διατηρώ μίαν ελπίδα παράξενη και είναι σα να..........δηλαδή λέω δεν μπορεί κάπου το πάει το σύμπαν κάτι θέλει να μας δείξει αλλ΄α τι; ΟΥΦ ΘΑ ΣΚΑΣΩ!
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Θέμα: Απ: ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ! Δευ 18 Ιουν - 14:21:58
Ελά μαγισούλα ίσως ακόμη δεν είπαμε την τελευταία λέξη μας , θέλω να πιστευώ πώς όλα για ένα λόγο γίνονται .Ακόμη υπάρχει μια τάξη Ανθρώπων που θέλει να νιωθει ασφαλείς μέσα στην σπηλιά αλλα υπάρχει και μια τάξη Ανθρώπων που βγήκαν έξω και χαίρονται τον Ήλιο, εμείς κάνουμε την διαφορά με τις πράξεις μας ας συνεχίσουμε έτσι κάτι θα βγεί κοριτσάκι μου .
maggisoula
Θέμα: Απ: ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ! Τετ 14 Νοε - 12:20:30