| ΠΟΝΑΩ | |
|
+4anarhos Αιθηρόη ioessa ΑΓΓΕΛΙΚΗ 8 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Τόπος : ονειροχωρα Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 668
| |
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ Πεμ 10 Μάης - 12:41:29 | |
| :( Γιατί δεν είπες , Αγγελικούλα, ότι το χεράκι σου έχει τρύπα; :( Μην το βάζεις μέσα στην θάλασσα και να έχεις την μασχάλη σου όσο μπορείς ανοικτή, να πέρνει αέρα, γιατί ο ιδρώτας της κάνει κακό και δεν κάνει να το πλύνεις. Να προσέχεις να μην πηγαίνει νερό έπανω. Σε παρακαλώ άλλη φορά να λές όλες τις λεπτομέρειες. Πρόσεχε το χέρι σου, ΠΑΡΑ πολύ, είναι πολύ ανοικτό. Και να αλλάζεις τακτικά της γάζες σου, κάνει ζέστη. Σου βαράω καμπάνα κι , πρόσεχε. Τώρα είναι καλές μέρες, άμα το προσέξεις θα "στεγνώσουν" τα υγρά. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής , με στεναχώρησες ¨( , σε παρακαλώ να προσέχεις την Αγγελική περισσότερο. ioessa, πώς είσαι; Εύχομαι να είσαι καλύτερα. Σοφάκι , καλή σου μέρα, να ΄σαι καλά (Έτυχε να γράφουμε παρέα , λέω να συνεχίσεις να πηγαίνεις στον γιατρό σου.. ) |
|
| |
anarhos
Ηλικία : 48 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 639
| Θέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ Πεμ 10 Μάης - 20:18:35 | |
| ΑΓΓΕΛΙΚΗ σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση! Νομίζω πως το χειρότερο και το δυσκολότερο πέρασε. Κάνε ένα κουράγιο ακόμα!
Και όλοι Ελληνικά προιόντα! Και προσοχή στις ετικέτες και στα καρτελάκια! | |
|
| |
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
| |
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ Πεμ 10 Μάης - 23:28:08 | |
| Τελικα δεν καταφερα να αποφυγω την επεμβαση.Χθες τη νυχτα πηγα στο νοσοκομειο,δεν αντεχα αλλο τον πονο. Η μασχαλη μου απεκτησε κρατηρα...ποναει λιγοτερο βεβαια η πληγη,απο τον πονο που ειχα τοσες μερες... NNAN!μαλλον δεν το προσεξες!Το ειχα γραψει!Κρατηρας λεμε!Αφου αφαιρεθηκε η κυστη και οτι ειχε απο κατω.Δεν εβαλα την αλοη στην ανοικτη πληγη,την εβαλα πριν...με προσεχω βρε νναν...μη μου στενοχωριεσαι!Νιωθω ηδη λιγοτερο πονο,και ανακουφιστηκα που θα το περιποιουμε μονη μου! Παντως πολλοι με κυστες,σε διαφορα σημεια του σωματος,δεν ηξερα οτι ειναι τοσο συνηθησμενο. | |
|
| |
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ Παρ 11 Μάης - 11:01:26 | |
| υφαιστειογενη μου πλάσμα εσυ!!! Τι επαθες κοριτσάκι μου; Πεσαμε όλοι πανω σου δεν μπορε΄ι κάτι θα βγει απ αυτο! Γρήγορα να γινεις η παλια και γερη ΑΓΓΕΛΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!! ιοέσα μου κι εσυ τα ιδια!!! Φτου φτοου φτου μακρια το κακο ματι!!!!!!! ΟΥΣΤ! | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ Παρ 11 Μάης - 17:31:08 | |
| Ευχαριστω μαγισουλα...που ''πεσατε ολοι επανω μου...'' Σας αγαπω πολυ! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| |
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ Δευ 14 Μάης - 23:40:04 | |
| :665: μονο να κλεισει η τρυπα,με ανατριχιαζει...
| |
|
| |
sebilion
Ηλικία : 31 Τόπος : Norwich,Norfolk,UK Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 22
| Θέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ Τετ 23 Μάης - 17:42:09 | |
| Αγγελικη εισαι καλυτερα?Εκλεισε η τρυπα? | |
|
| |
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
| Θέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ Πεμ 24 Μάης - 12:17:38 | |
| | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ Παρ 25 Μάης - 0:32:52 | |
| Σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον!Μια χαρα,η τρυπα εκλεισε...Αλλα ανοιξε αλλη...στο μυαλο μου...κατι μου ξεφευγει και δεν ξερω τι...μου τη δινει το κλιμα των ημερων... Και παλι ευχαριστω,να ειστε καλα! :hg: | |
|
| |
| ΠΟΝΑΩ | |
|