H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

ΠΟΝΑΩ

Πήγαινε κάτω 
+4
anarhos
Αιθηρόη
ioessa
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
8 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Τόπος : ονειροχωρα
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 668

ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ 10 Μάης - 12:37:27

Σημερα ο γιατρος μ'εστειλε...Αφου λεει μπορω να παρακολουθω τη διαδικασια της αλλαγης,σε 2 μερες να το κανω μονη μου...ωστε να ελεγχω τον πονο...μου εδωσε οδηγιες,και μεθαυριο θα περιποιηθω την πληγιτσα μου μονη μου...κι εχω μια χαρα!Μαλλον κι αυτος το ιδιο...τον σκοτισα τον ανθρωπο...βεβαια μου ειπε αν λιγοψυχισω και νιωσω οτι δεν αντεχω και δεν το κανω σωστα,να παω να μου το καθαρισει...αν και δεν υπαρχει περιπτωση!Και μονο στην ιδεα οτι δεν θα με ξανασκαλισει αλλος,ποναω...λιγοτερο! τερε χε
Ευχαριστω Σοφακι,ολα καλα! hh
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ 10 Μάης - 12:41:29

:(

Γιατί δεν είπες , Αγγελικούλα, ότι το χεράκι σου έχει τρύπα; :(

Μην το βάζεις μέσα στην θάλασσα και να έχεις την μασχάλη σου όσο μπορείς ανοικτή, να πέρνει αέρα, γιατί ο ιδρώτας της κάνει κακό και δεν κάνει να το πλύνεις. Να προσέχεις να μην πηγαίνει νερό έπανω. Σε παρακαλώ άλλη φορά να λές όλες τις λεπτομέρειες.
Πρόσεχε το χέρι σου, ΠΑΡΑ πολύ, είναι πολύ ανοικτό. Και να αλλάζεις τακτικά της γάζες σου, κάνει ζέστη.
Σου βαράω καμπάνα κι , πρόσεχε. Τώρα είναι καλές μέρες, άμα το προσέξεις θα "στεγνώσουν" τα υγρά.
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής , με στεναχώρησες ¨( , σε παρακαλώ να προσέχεις την Αγγελική περισσότερο.

ioessa, πώς είσαι; Εύχομαι να είσαι καλύτερα. ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 1662243607

Σοφάκι , καλή σου μέρα, να ΄σαι καλά ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 894006417

(Έτυχε να γράφουμε παρέα αγκαλια , λέω να συνεχίσεις να πηγαίνεις στον γιατρό σου.. τστστσ )

anarhos

anarhos

Κριός
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 639

ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ 10 Μάης - 20:18:35

ΑΓΓΕΛΙΚΗ σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση! Νομίζω πως το χειρότερο και το δυσκολότερο πέρασε. Κάνε ένα κουράγιο ακόμα!

Και όλοι Ελληνικά προιόντα! Και προσοχή στις ετικέτες και στα καρτελάκια!
ioessa

ioessa

Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Καρκίνος
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1297

ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ 10 Μάης - 22:38:23

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολυ ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 4088188550 ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 1662243607 ξεπρίστηκε το μάγουλο τώρα ειμαι μια χαρά θα πάω απο εβδομάδα στον ντοκτορ .
Αχ αγγελικούλα τα αγαπάω όλα τα όντα, η μπουμπου είναι η καλλίτερη παρέα ασε που γνωρίζεις και κόσμο στην βόλτα εχει καιρο που πάμε σε ένα μέρος που μαζεύονται όσοι έχουν σκυλάκια ,παίζουν αυτα και οι ιδιοκτήτες (μαμάδες και μπαμπάδες )κάνουμε καλή παρέα γελάμε λέμε δίαφορα μια χαρά!
Αγγελική περαστηκά, περναει και να μην ξανάρθεί , τώρα που την κάνεις στο σπίτι την αλλαγη πιστευω πώς θα είσαι καλλίτερα να προσέχεις ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 2945718842

ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 1059784619 ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 894006417 ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 1059784619
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ 10 Μάης - 23:28:08

Τελικα δεν καταφερα να αποφυγω την επεμβαση.Χθες τη νυχτα πηγα στο νοσοκομειο,δεν αντεχα αλλο τον πονο.
Η μασχαλη μου απεκτησε κρατηρα...ποναει λιγοτερο βεβαια η πληγη,απο τον πονο που ειχα τοσες μερες...

NNAN!μαλλον δεν το προσεξες!Το ειχα γραψει!Κρατηρας λεμε!Αφου αφαιρεθηκε η κυστη και οτι ειχε απο κατω.Δεν εβαλα την αλοη στην ανοικτη πληγη,την εβαλα πριν...με προσεχω βρε νναν...μη μου στενοχωριεσαι!Νιωθω ηδη λιγοτερο πονο,και ανακουφιστηκα που θα το περιποιουμε μονη μου!
Παντως πολλοι με κυστες,σε διαφορα σημεια του σωματος,δεν ηξερα οτι ειναι τοσο συνηθησμενο.
maggisoula

maggisoula

Αριθμός μηνυμάτων : 3634

ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ 11 Μάης - 11:01:26

υφαιστειογενη μου πλάσμα εσυ!!! Τι επαθες κοριτσάκι μου; Πεσαμε όλοι πανω σου δεν μπορε΄ι κάτι θα βγει απ αυτο! Γρήγορα να γινεις η παλια και γερη ΑΓΓΕΛΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!! ιοέσα μου κι εσυ τα ιδια!!! Φτου φτοου φτου μακρια το κακο ματι!!!!!!! ΟΥΣΤ!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ 11 Μάης - 17:31:08

Ευχαριστω μαγισουλα...που ''πεσατε ολοι επανω μου...''
Σας αγαπω πολυ!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΚυρ 13 Μάης - 22:52:40

ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 2945718842 Αγγελική, πώς είσαι; ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 3260818684
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ 14 Μάης - 23:40:04

:665: μονο να κλεισει η τρυπα,με ανατριχιαζει...
sebilion

sebilion

Τόπος : Norwich,Norfolk,UK
Κριός
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 22

ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ 23 Μάης - 17:42:09

Αγγελικη εισαι καλυτερα?Εκλεισε η τρυπα?
ioessa

ioessa

Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 1297

ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ 24 Μάης - 12:17:38

ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 894006417ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 894006417ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 894006417ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 894006417ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 894006417ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 894006417ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 894006417

ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 3248139268

Την αγάπη μου σε όλους !
Αγγελική ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 2986840390 περάστηκα

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ 25 Μάης - 0:32:52

Σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον!Μια χαρα,η τρυπα εκλεισε...Αλλα ανοιξε αλλη...στο μυαλο μου...κατι μου ξεφευγει και δεν ξερω τι...μου τη δινει το κλιμα των ημερων...
Και παλι ευχαριστω,να ειστε καλα! :hg:

ΠΟΝΑΩ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ... :: ΓΙΑ Ο,ΤΙ (ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ) ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ...-
Μετάβαση σε: