H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

ΠΟΝΑΩ

Πήγαινε κάτω 
+4
anarhos
Αιθηρόη
ioessa
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
8 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Τόπος : ονειροχωρα
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 668

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΣαβ 5 Μάης - 8:58:59

Καλημερα.Εχω μερικες μερες που εχω βγαλει στη μασχαλη μια αρκετα μεγαλη κυστη.Ποναω φοβερα,οσο παει και πιο πολυ.Μου εχει δωσει ο γιατρος αντιβιωση,αντισυπτικο,αλοιφες,αλλα δεν υποχωρει και λεει να μου το ανοιξει.Εχω ενα θεμα με το χειρουργειο...καθε ειδους,οσο μικρο κι αν ειναι...δεν το θελω,αν κι εχω κανει δυο καισαρικες...
Αλλα ποναω φοβερα,μεχρι δακρυων...Μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει κατι αλλο να βαλω,κατι να βοηθησει να υποχωρησει;
Μαλλον γινομαι αστεια,αλλα δεν θελω να με αγγιξει ξανα νυστερι.
Νανν;;Αν ξερεις καποιο φυτο για τετοιες περιπτωσεις;;
Καποιος;Πραγματικα ο πονος ειναι ατελειωτος,ειδικα απο προχθες δεν αντεχετε,οπως κι αν βαλω το χερι μου,ξεκινα,και η ενταση ολο αυξανει...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ioessa

ioessa

Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Καρκίνος
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1297

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΣαβ 5 Μάης - 17:15:24

Ax Αγγελική μαζί πονάμε , εγω έχω πονόδοντο θα το αφαιρέσω την Δευτέρα.Καλή μου δεν ξέρω κανένα γιατρικό αλλά οραματίσου να φεύγει από εκεί σαν να έρχεται ένα φώς και να το καλύπτει . Τώρα θα μαου πείς τι λές εγω πονάω και εσυ λες να οραματιστό αφου πονάω πώς ?Ξέρω πώς είναι μαζί πονάμε αλλά όταν είμαι νευριασμένη πιο πολυ με πονάει παίζει σε μένα ρόλο και πως είμαι . Όραματίσου όσο κι αν πονάς ίσως βγεί κάτι απο την σκέψει σου .
Αυτά Αγγελικούλα φεύγω γκρινιάζει η φίλι μου η μπουμπου και θέλει βόλτα φιλιαα
& περαστικα & χωρίς νυστέρι

ΠΟΝΑΩ 894006417 ΠΟΝΑΩ 894006417 ΠΟΝΑΩ 1059784619 ΠΟΝΑΩ 1059784619 ΠΟΝΑΩ 1059784619 ΠΟΝΑΩ 1059784619 ΠΟΝΑΩ 1059784619
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΚυρ 6 Μάης - 0:20:36

απο χθες αυτο κανω.οραματιζομαι οτι δεν υπαρχει τιποτα εκει,προσπαθω να μην δινω σημασια στον πονο,και η αληθεια ειναι οτι ειμαι καλυτερα.Τωρα η ο οραματισμος πετυχαινει,η τα φαρμακα αρχισαν να κανουν κατι...Περαστικα και ευχομαι να ειναι ενταξει το δοντι σου ωστε να μην χρειαστει εξαγωγη! hh
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΚυρ 6 Μάης - 8:33:52

Καλημέρα αγκαλια
Δεν γνωριζω πως ειναι η κυστη σου, αλλα σιγουρα θα ειναι ερεθισμενη αν εχεις χρησιμοποιησει πολλες αλοιφες και τετοια. Θελει να "ξεκουραστει" τωρα. Εχει "υγρασια" η κύστη σου, ή είναι πρησμενο εξογκωμα;
Αν εχει υγρασια , καλυτερα ειναι να βαλεις βαλσαμολαδο κυκλικα απο την πληγη.
Αν εχει εξογκωμα, δοκίμασε να βάλεις πάνω φλουδα απο λάχανο. Μόλις το λάχανο ζαρώσει από την θερμότητα, αλλάξε το. Κάντο δυό -τρείς φορές για αρκετή ώρα. Μετά άστο για αρκετη ωρα παλι χωρις να κλεινει η μασχαλη.
Εν τω μεταξυ , βρασε νερο , ριξε μεσα φακελακια απο χαμομηλι , αστα κανα λεπτο και βαλτα μαζι με το ποτηρι μεσα στο ψυγειο. Οταν κρυωσουν βγαλε ενα 'η δυο και κανε κομπρεσσες.
Ειναι χρονοβορα διαδικασια, αλλα θα νιωσεις πολυ καλυτερα.
Την πρωτη περιπτωση με το λαδι την επαναλαμβανεις καθε φορα που στεγνωνει το λαδι τελειως.
Την δευτερη , μπορεις να την επαναλαβεις και την επομενη μερα 'η και μετα από καποιες ωρες , εξαρταται απο το αποτελεσμα στο πονο.
Αν ειναι εξογκωμα, θα μεινει. Κανονικα μετα θα θελει καποιο ειδος αλοιφης. Μια αλοιφη απο καλεντουλα ειναι οτι πρεπει.
Περαστικουλια Γεια μας! ηλιος
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΔευ 7 Μάης - 12:45:11

nnan,εκανα κομπρεσες με χαμομηλι ωσπου δεν αντεχα πια ουτε να το αγγιζω...
Δεν ξερω τι κυστη ειναι,μαλλον εχει υγρο μεσα γιατι ο ογκος αυξηθηκε μεσα σε μια βδομαδα σχεδον το διπλο,ειναι πια σαν μπαλακι πινγκ-πονγκ.
Εκτος απο το κομματι που βλεπω και ειναι πρησμενο,υπαρχει και εσωτερικο πρηξιμο γυρω του,πιανει σχεδον ολη τη μασχαλη,κυκλοφορω με τον ομο ανασηκωμενο σαν τον κουασιμοδο...κι αρχισα να ποναω και στο υπολοιπο χερι λογω της αβολης στασης...
Δεν νομιζω να αποφυγω την επεμβαση,ειναι πανω απο 15 μερες τωρα,και νιωθω εξαντλημενη...και κυριως μου εχουν σπασει τα νευρα που ειμαι σχεδον ανημπορη να κανω οτιδηποτε,ουτε το μωρο δεν μπορω να αγκαλιασω.
Θα δοκιμασω σημερα ενα φυτο που μου εδωσαν,και λενε οτι ''τραβαει''και αδειαζει την κυστη.Θα το φωτογραφισω,θα το ανεβασω,μηπως το γνωριζεις.

Uploaded with ImageShack.us
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΔευ 7 Μάης - 12:56:30

ειναι κακτοειδες,με χρωμα πρασινο απαλο(οπως στην εικονα)εως και σχεδον λευκο.Μου ειπαν να το ξυσω και να το ακουμπησω επανω οσο μπορω πιο πολυ.Να πω την αληθεια το φοβαμαι λιγο...παντως λενε οτι το βαζουν πολλοι και λειτουργει.
Α!Παραξενο, αλλα μονο στη γειτονια μου,εχουμε 6 περιπτωσεις με κυστες σε διαφορα σημεια(λαιμο,κοιλια,ποδια,κουτελο,στηθος)μεσα σε ενα μηνα!
Δεν ειναι πολυ για να ειναι συμπτωση; εχ
Αιθηρόη
Admin
Αιθηρόη

Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 2443

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΤρι 8 Μάης - 9:40:06

Παρατήρησε αν έχει αλλάξει η γεύση του νερού... απέφυγε να πίνεις νερό από την βρύση. Τουλάχιστον μέχρι να ηρεμήσει η κύστη στην μασχάλη σου.

Θέλει δύο μήνες περίπου να ξεθυμάνει η (όποια) ουσία που μπορεί να διοχετεύθηκε στο νερό.

Ακολούθα την αγωγή του γιατρού σου... συνέχισε με τον οραματισμό σου, χωρίς αμφιβολία... και... θάλασσα και ήλιος...

(Όταν αγοράζετε νερό σε μπουκάλια (ή όταν τα γεμίζετε με νερό από την βρύση), φροντίστε να τα αφήνετε (πριν τα ανοίξετε) για μία μέρα στον ήλιο. Πολλά τα οφέλη που αποκομίζουν από την ενέργεια του...)
http://www.aoratos-naos.com
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΤρι 8 Μάης - 10:39:54

Aιθηροη!
Εχω πολλες μερες που φωναζω οτι το νερο εχει ασχημη γευση,σαν χωμα,σαν σκουρια,και μου λενε οτι ειναι το στομα μου!
Τελικα δεν καταφερα να αποφυγω την επεμβαση.Χθες τη νυχτα πηγα στο νοσοκομειο,δεν αντεχα αλλο τον πονο.
Η μασχαλη μου απεκτησε κρατηρα...ποναει λιγοτερο βεβαια η πληγη,απο τον πονο που ειχα τοσες μερες...
Αντε να κανω λιγο ακομα υπομονη να περασει κι αυτο!
Παθαινω ''νευρικο περαδωθε'' οταν ειμαι ετσι...
Αιθηροη παιρνω εμφιαλωμενο εδω και 2-3 μερες.
Τι συμβαινει με το νερο;
Γιατι ριχνουν οτιδηποτε;
:hg:
Αιθηρόη
Admin
Αιθηρόη

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΤρι 8 Μάης - 11:10:22

Δεν ρίχνουν ο,τιδήποτε…

Είναι συγκεκριμένες ουσίες… που είτε επηρεάζουν αργά και σταθερά την ψυχοσύνθεση του ανθρώπου, είτε την σωματική του ανταπόκριση προς το περιβάλλον.
Σκοπός… μείωση αντιστάσεων…

Πέρα από εκεί όμως… όταν σαμποτάρεις ένα «έργο», δημιουργείς και τις προϋποθέσεις ανάθεσης του σε άλλους…

Ίσως δεν είναι γνωστό, πως μία από τις υποχρεώσεις της χώρας μας (που ζητείται από την… Τρόικα…), είναι η ιδιωτικοποίηση δικτύων ύδρευσης και όχι μόνο…

Πολυεθνικές εταιρίες (Suez, Saur, Veolia Enviroment (Γαλλία)… RWE (Γερμανία)… είναι οι ενδιαφερόμενες…

Τροφή και νερό… χμ… ασκούνται τρομερές προσπάθειες ελέγχου τους, σε παγκόσμιο επίπεδο…

Προσωπικά, φροντίζω να προμηθεύομαι Ελληνικά προϊόντα…

Αγγελική μου, σου εύχομαι να συνέλθεις γρήγορα από αυτή την ταλαιπωρία της επίπονης δοκιμασίας που πέρασες...

Φρόντισε να κάνεις αρκετά μπάνια στην θάλασσα...
Αιθηρόη
Admin
Αιθηρόη

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΤρι 8 Μάης - 11:17:01

Με την ευκαιρία, επιτρέψτε μου...

Να δίνετε προσοχή στα προϊόντα που αγοράζετε…
Να είστε παρατηρητικοί…
Και εφ όσον έχετε την δυνατότητα, αποφύγετε προϊόντα της γης με αυτό το καρτελάκι…

ΠΟΝΑΩ Codex-10

Εάν υπάρχει πώληση, θα υπάρχει και λόγος ύπαρξης των εταιριών που προσπαθούν να ελέγξουν την Τροφή και να αποκτήσουν τα αποκλειστικά δικαιώματα διατροφής του πλανήτη…
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΤρι 8 Μάης - 12:32:02

καλημέρα, συγνώμη που δεν το είδα πιο πριν. αισθάνομαι μια θλίψη που έβαλες νυστέρι. Η Αιθηρόη σου είπε το πιο σωστο τωρα. Θάλασσα. Και να μένεις με την αλμύρα της θάλασσας, να μην ξεπλένεσαι δηλαδή. Το αλάτι θα κάψει και θα επουλώσει την πληγη.
Είμαι της γνώμης ότι αν δεν είχες αγχωθει και στεναχωρηθει τοσο πολυ με τον πονο και την δυσχερεια στις κινησεις σου, δεν θα εφτανε ο πονος να σε νικησει.. Για να μην συνεχισει ομως να σε νικαει θα πρεπει να δυναμωσεις την θεληση σου.
Τελος παντων. Νομιζω οτι το φυτο που σου εδωσαν ειναι κάποιο είδος αλόης. Οποιο βιβλιο και να πιασεις , θα λεει οτι η αλόη ειναι επουλωτικη. Ομως δεν ισχυει. Εγω εχω αλεργια στην αλόη, οπως και στο χρυσο. Ολοι μου λενε οτι ειναι ιδεα μου, αλλα εγω με την αλοη κανω ερεθισμους και με τον χρυσο πριζομαι, στο σημειο επαφης με το σωμα μου. Και τα δυο μου παιδια ειναι αλλεργικα στην αλόη.Ελπιζω οτι δεν την εβαλες επανω στην πληγη, γιατι μπορει να την ερεθισε περισσοτερο.
Το λάχανο όμως ειναι ουδέτερο και οντως επουλωτικο. Κατα καιρους , επειδη εχω λάμες που δεν της δεχεται ο οργανισμος μου, πριζομαι και κάνω σπυρακια, που αλλες φορες εχουν υγρο και άλλες όχι. Αμα κάνω αρκετες κομπρεσσες με λάχανο μετα απο κάποιες ωρες μειώνονται σε ογκο και σε πονο, ομως το προβλημα κατω απο τα στρωματα της επιδερμιδας, παραμενει.
Όμως η ΚΑΘΑΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ είναι ο καλύτερος γιατρός. Κάθως και ο ήλιος την καταλληλη ώρα.
Αυτά που σας έδειξε η Αιθηρόη δεν είναι ετσι απλά. Δώστε μεγάλη ΣΗΜΑΣΙΑ.Προστατευστε την οικογενεια σας, οσο μπορειτε και μονοι σας. Φυτεψτε. Η Αγαπη δεν είναι ύλη, δεν πιάνει χώρο.
Πέστε μου σας παρακαλώ.
Έστω ότι είμαι κάτοικος Νάξου.. και έρχεται Ιούλιος και θέλω να βάλω τις πατατουλες μου, να φάει η οικογένεια μου. Και έκει που τις βλέπω και σκάνε και πάω να χαρω βλεποντας τους καρπους του ιδρωτα που εριξα καλοκαιριατικα για να τις φυτεψω, πρώτες μέρες του αυγούστου, σκάνε τα ελικόπτερα, οι εσκαφεις καιι τα επιτελεια από την Ολλάνδια (Ααα) και μου ξεχώνουν όλο το χωράφι και το πέρνουν στην Όλλανδια..ελικοπτερικως..
Πες τε μου , ποιος ακαματης , ποιος είναι αυτος ????
που απαγορεψε σε ολοκληρο νησι να φυτευει πατατες γιατι πουλησε τα δικαιωματα στην 3ααα;
Ούτε ένας να μην αγοράσει αυτό το σακι πατάτες. Θα το εχετε βάρος στην συνειδηση σας. Σκεφτειτε τι αφηνετε πισω σας. Σκεφτειτε τι θα αφησετε στα παιδια σας. Και σιγουρα θα βρεθουν καποιοι που θα πουν οτι σε εικοσι χρονια κανεις δεν θα αντιλαμβανετε την διαφορα.. αλλα σε εικοσι χρονια κανεις δεν θα γνωριζει τι υπηρχε που ηταν διαφορετικο εικοσι χρονια πιο πριν. Η ζωη ειναι κόπος. Μπορεί να μοιάζει μάταια, αλλά όταν θα έρθει ο Χάρος να με πάρει , τότε θα είναι αργά να είχα κάνει τα πράγματα αλλιώτικα.
Μεσα μου, ποναω ,είναι περισσότερο παράπονο, αλλά το καταπίνω..φαρμακι, για μενα δεν θα υπαρχει τιποτα διαφορετικο απο αυτο που εχω τωρα. Ομως δεν μου φταινε σε τιποτα οι επομενοι να τρωνε μεγαλυτερες ακαθαρσιες απο αυτες που τρωω εγω τωρα. Και όταν λέω ακαθαρσιες, εννοω ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΥ ακαθαρσιες.
Οι άνθρωποι θα έπρεπε να μπορουν να αντιληφθουν , οτι ο κόσμος οπως εχει εξελιχθει τα τελευταια χρόνια και εξελισσεται, δεν είναι ο κόσμος του μέλλοντος, είναι καταστροφή για το ανθρώπινο είδος και τον πλανήτη.
Δεν μας εχουν αναγκη. Εμεις εχουμε την αναγκη μας.
Ετσι ομως, οπως βαδιζουμε, εξαλειφουμε μόνοι μας την αναγκη μας.
ευχομαι να με αντιλαμβανεστε.
Πίστη ΠΟΝΑΩ 1662243607
anarhos

anarhos

Κριός
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 639

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΤρι 8 Μάης - 12:36:29

Περαστικά σου ΑΓΓΕΛΙΚΗ! Συμφωνώ απόλυτα με την nnan! Πολύ σωστή η Αιθηρόη! Αν θα τους δώσουμε δύναμη η όχι εξαρτάται από εμάς όλους!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΤρι 8 Μάης - 12:57:17

nnan...το εβαλα...δεν αντεχα αλλο,και ελπιζα οτι θα βοηθησει και μενα οπως τους αλλους.Αλλα μετα απο καμια ωρα ο πονος εγινε αφορητος,καιγοταν ολο το χερι μου,ανοιξε η κυστη κι αρχισε να βγαζει ενα σκουροπρασινο υγρο...κι ετσι πηγα νοσοκομειο.
Εκανα ηδη το πρωτο μου μπανιο στη θαλλασα λιγο πριν εμφανιστει η κυστη!Παγωμενο νερο,αλλα πολυ ομορφα περασαμε!
Κι ο μικρουλης μου ξετρελαθηκε...ετρεμε το καημενο,αλλα το κορμακι του μεσα στο νερο χαλαρωσε και σχεδον επεπλεε μονος του!
Παντα προτιμαμαι τα ντοπια προιοντα.
Αν και δεν ειμαστε πολλες φορες σε θεση να κρινουμε αν ειναι οντως ντοπια!
Διπλα απο το σπιτι εχουμε ενα οικοπεδο στο οποιο η πεθερα μου φυτευει διαφορα λαχανικα:ντοματες,αγγουρια,μελιτζανες,πιπεριες,κολοκυθια,κ.α.
Πως ομως μπορουμε να γνωριζουμε ο σπορος που βαζει ειναι καλος;
Ψωνιζει απο καταστημα με τετοια ειδη.
Υπαρχει τροπος να τσεκαρουμε;
Περυσι εβαλε ντοματες που πραγματικα δεν τρωγονταν.Αοσμες,ανοστες εντελως.
Πως να σιγουρευτουμε; ανθη hh
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ζυγός
Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 253

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΤρι 8 Μάης - 13:01:27

ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ζυγός

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΤρι 8 Μάης - 13:02:40

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ζυγός

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΤρι 8 Μάης - 13:04:06

ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ! Ο ΕΠΙΜΕΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΤρι 8 Μάης - 18:03:23

Συμφωνώ με τον Κωνσταντίνο. και ελληνικά προϊόντα μπορεί να μην μπορούμε να βρούμε στις υπεραγορές , αλλά σίγουρα βρίσκουμε σε αγροτικούς συνεταιρισμούς και σε μικρά καταστήματα που είναι σπαρμένα πάντου, ευτυχώς, και έχουν προϊόντα από πολλά σημεία της χώρας μας. Ας βοηθήσουμε να συνεχίσουν να υπάρχουν.
Αγγελική, η αλόη .. κακό.. ντα ντα , να αποφεύγεις και τα προϊοντα από αλόη, ειδικά αν είναι Άνοιξη, όπου οι αλλεργίες βρίσκονται σε έξαρση.
Το χωράφι τώρα και τα φυτά. Είμαι λάτρης της βιοδυναμικής καλλιέργειας. Είμαι λάτρης της άμεσης επαφής με το χώμα. Δυστηχώς δεν έχω κήπο, ούτε βεράντα. Ήθελα να είχα το σπίτι μου, μέσα στον κήπο. Να ξυπνάω τα χαράματα και να πηγαίνω ατα φυτά μου. Ευτυχώς βρήκα ένα κομμάτι που μπορώ να καλλιεργήσω. Σπόρους δεν βρίσκω εύκολα, ακόμα και οι παλιοί έχουν χάσει τους σπόρους τους, γιατί οι νέοι έχασαν την επαφή. Ακόμα και οι μεγάλοι ξέχασαν τους σπόρους και κόλλησαν με τα φυτώρια και τα φάρμακα. Λυπηρό. Δεν υπάρχει λόγος να αγοράζετε τα έτοιμα φυταρια. Εκτός του ότι είναι υβρίδια, δηλαδή είναι άοσμα , άγευστα και τα λοιπά, έχουν πάνω τους φάρμακα από τότε που ητανε σποράκια. Υπάρχει μια γυναίκα , λένε μιλάει στα φυτά , η Χριστίνα Καραλέκα. Η γυναίκα αυτή δίνει ως συμβουλή στον κόσμο, ότι καλύτερα είναι αν δεν έχουμε παλιούς σπόρους να βάλουμε απο υβρίδια σπόρους . Έχει μεγάλη σημασία η σχέση Ανθρώπου- Φυτού- Σελήνης.
Πέρυσι έβαλα ντομάτες και από σπόρια από υβρίδια. δεν είχαν σχέση με τον παλιό σπόρο, αλλά είχαν και γεύση και άρωμα ,όχι τόσο έντονο όπως ο παλιός σπόρος. Για πρώτη χρονιά τα πήγα καλά, το μόνο "φάρμακο" που χρησιμοποιησα , ήταν λίγη καλακάνη (χηλικός σίδηρος) και θειάφι. Έβαζα συνεχεια χωνεμενη κοπριά στα φυτά μου και παροτι δεν ειχα παρα πολυ χρονο για τον κήπο , η προετοιμασια του ηταν σωστη και είμαι πολυ ευτυχισμενη για το αποτελεσμα.. ετσι μου ρχεται να παω να κοιμαμαι εκει..χεχε.Φέτος έβαλα ξανά φυτά από τους ίδιους σπόρους να δω τι θα γίνει. Η επαφή είναι αυτό που μετράει και ο σωστός χρόνος.
Αν σε ενδιαφέρει μόλις βρω χρόνο θα σου πω και άλλα.
Στεναχωρηθηκα με την κύστη σου και με την αλόη :(
μπανάκια τώρα για να παραμεινει η πληγη καθαρη και να μην κλείσει λάθος. Αν κλείσει λάθος , θα ξαναμαζέψει. Στην πρώτη σου στεναχώρια θα σε πονεσει πάλι. Μπανακια ΠΟΝΑΩ 894006417 σε φιλώ.

Υ.Γ ο σάκος μέσα στην κοιλιά της μάνας μας, αποτελείται από νερό. Θυμήκα την εκπληξη στο πρόσωπο μιας 60χρονης φίλης μου απο την Γερμανια, οταν συνειδητοποιησε οτι Ολοι οι Ανθρωποι επιπλέουν στο νερό και ότι δεν ηταν κατι που το ειχε καταφερει μονη της , χεχε ηταν πολυ αστειο ΠΟΝΑΩ 725582281
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΤετ 9 Μάης - 1:44:33

nnan!οσο ντα -ντα και να με κανεις τωρα...τη ζημια μου την εκανα!
Η ειρωνια ειναι οτι πριν λιγες μερες πηρα μια κρεμα σωματος με...αλοη...και τωρα την κοιταω με...μισο ματι!Παντως ειναι ομορφο φυτο!
Το θεμα με την φυτευση...
Πολυ μου αρεσει να ερχομαι σε επαφη με τα φυτα...
Αλλα ειναι μια εργασια που θα με φερει υπερβολικα ''κοντα'' με την πεθερα μου....και ειναι κατι που το αποφευγω...Καιει...κι επειδη εχω καει ηδη αποφασισα να κραταω αποσταση ασφαλειας...Πως λενε''δεν μπαινω στα χωραφια σου....μην μπαινεις στα δικα μου;'' η το ''...μην φυτρωνεις εκει που δεν σε σπερνουν...'' ε,καπως ετσι...
Θα μπορουσα απλα να της προτεινω κατι....αλλα το Έχει μεγάλη σημασία η σχέση Ανθρώπου- Φυτού- Σελήνης. και το Η επαφή είναι αυτό που μετράει και ο σωστός χρόνος.''....δεν εχει νοημα για μια γυναικα 70 ετων....οτι εμαθε,δεν το ξεμαθαινει...μου πηρε χρονο να το δεχθω αλλα ειναι γεγονος...οι μεγαλοι ανθρωποι ειναι εξαιρετικα δυσκολο να αλλαξουν τροπο σκεψης.
Θα ηθελα ομως να μαθω για καποια φυτα που μπορω να καλλιεργησω σε βεραντα,ισως σε μια μεγαλη γλαστρα!Υπαρχουν;Η βεραντα ειναι ηλιολουστη απο τις 11-12 το πρωι.Προς το παρον τα φυτα μου ειναι δυο τριανταφυλλιες,δυο ιβισκοι,μια μεγαλη ροδια(που κανει ενα -δυο ροδακια το χρονο...)δυο ντουγιες,κι ενα φυτο που δεν ξερω το ονομα του,νομιζω το λενε ''βροχη''.Καποτε ειχα φαει κολημα με τα μπονσαι...3 φορες πηρα...την πρωτη προσπαθησα(ειχε γινει ολοκληρο δενδρακι)να το κλαδεψω και το κατεστρεψα....τις αλλες δυο μου ξεραθηκαν οταν φευγοντας για το χωριο μου,ο ανδρας μου τα ξεχασε αποτιστα...γυρισα και τα βρηκα καταξερα,κι πηρα τετοια στεναχωρια που δεν ξαναπλησιασα μπονσαι.
Θα ηθελα να φυτεψω οποροφορα.Λεμονια,πορτοκαλια,επισης μου αρεσουν οι φραουλες,και δεν αγοραζω λογω του οτι μου απαγορευσε η παιδιατρος(ειναι λεει γεματες ορμονες).Γινονται αυτα σε γλαστρα;
nnan....μη γελας με την ασχετοσυνη μου!Ρωταω,μηπως!
Α,οταν λεω βεραντα...καντο ταρατσα!Το σπιτι μου ειναι προκατ στην ταρατσα των πεθερικων μου...οποτε χωρος...υπαρχει!Πρεπει να ειναι ελευθερος γυρω στα 100τ.μ.και δεν θα μου πει κανεις κουβεντα...
Γενικα θα ηθελα να εχω τα δικα μου φρουτα,ειναι κατι που τρωνε παρα πολυ τα παιδια μου,και θα χαιρομουν ιδιαιτερα αν γνωριζα τι ακριβως τους δινω!Και λαχανικα βεβαιως,αλλα κυριως φρουτα! χε ανθη
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΤετ 9 Μάης - 8:13:17

Καλημέρα, υπέροχη ταράτσα ΠΟΝΑΩ 3994858278

οπωροφόρα δέντρα είναι δύσκολο να φυτευτούν μέσα σε γλάστρα αν και όχι αδύνατον , αλλά θα είναι κάπως σαν τα μπονζάι και θέλουν φροντίδα, ιδαίτερες μέρες κλαδέματος, προσοχή στις ρίζες, γενικώς πρέπει να έχεις ήδη κάποια εμπειρία, όμως μπορείς να έχεις στην ταράτσα σου λαχανικά άνετα. Τα λαχανικα φυτεύονται και μέσα σε ντενεκέδες, έτσι δεν χρειάζεται να χαλάσεις λεφτά για πλαστικές γλαστρες. Καλό είναι να τοποθετήσεις τις γλάστρες σου σε νοτιοανατολική κατεύθυνση.
Στον πάτο κάθε ντενεκέ θα ανοίξεις τρυπούλες και θα σπάσεις κεραμύδια ή θα βρείς πετρούλες από χωράφι, όχι θάλασσα, και θα βάλεις μεσα σε κάθε ντενεκέ πριν βάλεις χώμα για να αποστραγγίζει το νερό. Θα έχεις ένα μεγάλο δοχείο , το οποίο θα γεμίζεις με νερό για να μένει μια δυο μέρες πρίν για να τα ποτίζεις. Αν το νερό σας έχει πολλά άλατα , θα ρίχνεις μέσα στο δοχείο ξύδι για τα άλατα. Επίσης μπορείς να ρίχνεις και χωνεμένη κοπριά να μένει μέσα στο νερό και να ποτίζεις μ΄αυτο το νερό , αφου το περνάς από σίτα.
Τώρα είναι περίοδος χάσης, μπορείς να προετοιμαστείς. Από τις 22 Μαϊου και μετά, φυτεύεις. Καλό είναι ο ντενεκές να έχει περισσότερη χωνεμένη κοπριά, παρά απλό χώμα. επίσης , αν δεν μπορείς να βρείς από κάποιον φυταριά , πάρε έτοιμα, του χρόνου μπορείς να βάλεις δικα σου. Οι ντομάτες είναι εύκολες, αν πάρεις μεγάλες γλάστρες για τις ντομάτες , καλό είναι να φυτέψεις μαζί τους και κατιφέ- marygold, γιατι οι ρίζες τους σκοτώνουν κατι παράσιτα που τα λένε νηματωδη.
Οι αγγουριές , θέλουν οπωσδηποτε στήριξη για να απλώσουν προς τα πάνω. Επίσης θέλουν άποιο κορφολόγημα , δηλαδή μόλις κάνουν 4-5 φύλλα κόβεις τα δευτερα φύλλα από κάτω, σε περίοδο χάσης, και μόλις φτάσουν στο έβδομο , κοβεις το τέταρτο ή πεμπτο για να κάνουν διακλαδώσεις. Η στήριξη μπορεί να γίνει με καλάμια, με μεταλλικους στύλους που μπορείς να βρείς πεταγμένους . Αγγουριές και ντοματιές πρέπει να έχουν μεταξύ τους κάποια απόσταση. επίσης στην ταράτσα σου πρέπει να φυτέψεις, λεβάντα, δυόσμο, βασιλικό, είναι βασικά. Επίσης τα ζίνια φέρνουν επικονιαστές , όπου αν δεν κάνω λάθος , είναι καλοί γιατι βοηθούν στην γονιμοποίηση των φυτών.
Οι ντομάτες θέλουν θειάφισμα. Το θειάφισμα μπορείς να το κάνεις τώρα που η σελήνη είναι στην χάση. Δεν τα φυτεύεις τώρα.
Και να μην ξεχνάς, Αγάπη και κοπριά ΠΟΝΑΩ 4088188550ξεκίνα χεχε να μοσχοβολήσει ο κήπος ¨) Πέρυσι έτρωγα ντομάτες μέχρι τον Νοέμβρη ... Δεν χρειάζεται να βάλεις πολλά, αρκεί να μην είναι μονά. Τα πρώτα άνθη της αγγουριάς είναι αρσενικά και δεν κάνουν καρπό , από τα δεύτερα και μετά θα δείς καρπούς.
Ρίξε μια μελέτη εδώ : http://www.kevio.gr/garden/vegetables/cucumber/cucumber1/
και στο site φτιάχνω μόνος μου. Πολλές και χρήσιμες πληροφορίες καθώς και ψηφιακής μορφής βιβλία που παρέχονται δωρεάν.
και εδώ είναι το καλεντάρι της Σελήνης από την Μαρία Θούν.

Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΤετ 9 Μάης - 12:24:33

Υποσημείωση: Θέλω να συμπληρώσω κάτι. Είναι για όταν θέλεις να κάνεις
αυλάκια στο χώμα. 'Αλλοι ανοίγουν λάκους, άλλοι λένε ότι πρέπει να
ανασηκώνεις το χωράφι.. για μένα , από ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα θα
πρέπει να κάνεις το έξης:
"Δηλώνεις " το χώρο που θέλεις να φυτέψεις το ίδιο είδος ,
συμπεριλαμβάνοντας και τα δρόμακια. Κάνεις τις ανάλογες εργασίες ώστε το
χώμα να είναι "ωφέλιμο' και μετά ανασηκώνεις όλο το χώμα να
δημιουργησεις μια πιο ψηλή και επίπεδη επιφάνεια. Κατόπιν καθορίζεις το
μονοπάτι που είναι περιμετρικά του σημείου. Ύστερα , επί της επιπεδης
επιφάνειας που έχεις δημιουργήσει σκάβεις τα αυλάκια βάση του πόσα φυτα
θα φυτέψεις σε κάθε αυλάκι και τις αποστάσεις μεταξύ τους. Μετά
ανοίγεις τους πιο μικρούς λάκους που θα φιλοξενήσουν το κάθε φυτό .'Οταν
θα τοποθετήσεις το φυτό, θα γεμίσεις το λάκο χωνεμένη κοπριά, θα
τοποθετήσεις το φυτό και θα συμπληρώσεις καλής ποιότητας (πιότητας ΠΟΝΑΩ 2473281379)
χώμα δημιουργώντας λοφίσκο. Γιατί όλο αυτό; Γιατί δημιουργείς
κυματοειδή μορφή. Δηλαδή πάνω-κάτω-πάνω. Νομίζω ότι έτσι του πρέπει.
Θαμου πείς γιατί στα λέω όλα αυτά; Νομίζω, ότι θα σου χρειαστούν. Γιατί στο κάτω - κάτω της γραφής και εγώ πονάω , ΠΟΝΑΩ 1685985038χεχε
ioessa

ioessa

Καρκίνος

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Δ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΤετ 9 Μάης - 15:19:25

Όλοι οι πονεμένοι εδώ ΠΟΝΑΩ 2473281379λοιπόν Αγγελική μου και υπολοιποι συνοδοιπόροι έχω νας σας πώ πώς άρχισαν να παίζουν τα όργανα των διαφώρων έταιριων , μάλλον θέλουν να κάνουν κάτι, ο πιό πολύς όμως κόσμος αρχίζει την ψυλίαζεται και δεν πιστεύει στις εταιρίες .Ημουν σε ένα μέρος στο χωριό της μαμά μου που εκει η περισσότεροι είχαν χαλασμένα δόντια μου έκανε εντύπωση μεγάλη μιλάμε για νεαρούς ανθρωπους όχι παππούδες.Ρώτησα εκεί μοπυ είπαν πώς φοβούνται τον γιατρο αλλά πάλι δεν δικαιλογη αυτο το γεγονός που είδα.Ισως η τροφή τους ίσως το ψωμί που τρώνε δεν ξέρω όλα αυτό μου κάνει κάτι, επείσεις αυτο που παρατήρησα ειναι πως φοβούνται τα σκυλια και το λέω αυτο επειδη παιρνω οπού πάω και το σκυλάκι μου μαζί δεν ε΄χω που να τα αφήσω, και κάνουν σαν να βλέπουν ουτε και εγω δεν ξέρω τι!Δεν ειναι μικρό , μεσαίου μεγέθους ειναι δεμένο ειναι δεν περπατάει ελεύθερο, αυτό συμβαίνει και στην πόλη μου μένω . Μπορει και να ήταν απο πάντα έτσι και να μην τα παρατήρησα .
Με εκνευρίζει που μαγειρεύουν πισω απο την πλάτη μου και μου σερβίρουν τροφές που μπορει να αλλάξουν ή να κάνουν να ασθενήση κάποιο μέρος του σωματός μου .Δεν θέλω να πιστευώ σε συνομοσίες αλλά κάτι μαγειρεύουν , ίσως δεν θέλουν κάποιοι να ξέρουμε πώς ειμαστε Βασιλιάδες στην ζωή μας , μας θέλουν υποτακτικούς . Μάλλον κατ 'εμέ πάντα, φτάνει το τέλος τους και έχουν βάλει σε εφαρμογη όλα τους τα όπλα αλλα θα πάρουν ,δεν θα πω τι .
Αγγελικούλα μου γλυκεία μου περνάει , απο ότι κατάλαβα την αφαίρεσες , ξέρει η Νανν τι σου λεέι , η συμβουλές της ειναι πολύτιμες.
Το δόντι μάλλον απονεύρωση θα γίνει , πρήστηκε την Δευτέρα το πρωί που πήγενα στο γιατρο και παίρνω ενα χάπι για να ξεφουσκόση το μάγουλο ΠΟΝΑΩ 2473281379ειμαι πολυ αστεία ,ξεπρήστηκε λίγο , μου έδωσαν και αντιβίωση αλλα δεν πηρα. Το θέμα είμαι δεν με πονούσε το δόντι που νόμιζα αλλα το δίπλα ΠΟΝΑΩ 2707236321 τέσπα .

ΠΟΝΑΩ 894006417 ΠΟΝΑΩ 894006417 ΠΟΝΑΩ 894006417 ΠΟΝΑΩ 1059784619 ΠΟΝΑΩ 1059784619 ΠΟΝΑΩ 1059784619 ΠΟΝΑΩ 1059784619
ioessa

ioessa

Καρκίνος

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Πως να φτιάξετε... Σπιτική Οδοντόκρεμα    ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΤετ 9 Μάης - 16:14:04

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΠεμ 10 Μάης - 0:42:58

Το πρωι πηγα για αλλαγη γαζας....
Δεν αντεχετε αυτη η διαδικασια!Εκεινη η νοσοκομα εφριξε μαζι μου...μονο που δεν την δαγκωσα...
Η γαζα που μου εβαλε μου φανηκε πως ηταν περιπου...2 μετρα...ατελειωτη!Να σπρωχνει,να σπρωχνει...και τελειωμο δεν ειχε...
Τι αναπνοες,τι αυτοσυγκεντρωση...ξεχασα και τους καλους μου τροπους και ολα...ενιωθα οτι μου κανουν κινεζικα βασανιστηρια για να....ομολογησω!Και να ξερα τι!Θα τα χα ''ξερασει'' ολα... χαααα
Και το καλυτερο;Εχω αλλες 3-4 αλλαγες...εχει λεει φλεγμονη και οσο δεν υποχωρει ποναει...και ντρεπομαι να ζητησω τοπικη ναρκωση...κοτζαμ γαιδαρα και κανω ετσι...nnan ευχαριστω!Θα το κοιταξω,μολις ξεμπερδεψω.ioessa ειχα ζωα μεχρι πριν 3 χρονια...μια σκυλα(αγνωστου προελευσης) και μια γατα της ιδιας...οικογενειας.Οταν ηρθα απο αθηνα πατρα,με στεναχωρησε η αντιμετωπιση των ανθρωπων...Εβλεπαν πολυ αρνητικα το οτι τα ειχα μεσα στο σπιτι,πολλοι σιχαινονταν και να ερθουν για επισκεψη...και σημειωτεων τα ζωντανα μου ηταν δυο πεντακαθαρες κυριες...κι επειδη δουλευα για χρονια σε κτηνιατρειο ηταν προσεγμενα γενικα σε ολα τα θεματα υγειας...Καποτε ηρθε η νονα μου με καποιον φιλο της για φαγητο...ο αγενεστατος σηκωσε το ποτηρι να δει αν εχει καμια...τριχα!Δεν καταλαβα ποτε τους ανθρωπους που ειτε φοβουνται ειτε συχαινονται τα ζωα...κουρευα σκυλια και γατια περιπου 4 χρονια...δεν με προδωσε ποτε κανενα...δειχνουν τις προθεσεις τους εξ'αρχης...Αχ,τι θυμηθηκα τωρα...την αγαπουσα την δουλεια μου...αλλα εδω δεν μπορεσα να βρω πουθενα...κανεις δεν εδινε δεκαρα για καλωπισμο του ζωου του...τους αρκουσε να ειναι δεμενο στον κηπο και να γαυγιζει οταν ενιωθε κινδυνο...καλε υπαρχουν συναγερμοι γι'αυτο!Η σκυλιτσα μου,οταν εκανα το πρωτο μου παιδι εκανε να κοιμηθει 3 μερονυχτα...ποναγα(παλι)και δεν κουνιοταν απο διπλα μου στιγμη...μυριζε την κοιλια μου κι εκλαιγε...κι ειχε καθε δικιο!Το μωρο ερχοταν αναποδα και με λωρο στο λαιμο...τωρα συγχιστηκα...ας ειναι ευτυχισμενη οπου πηγε...Αντζυ μου σ'αγαπαω πολυ...και μου λειπεις.Παω για νανι,να ερθει το πρωι να τελειωνω...μου τη δινει στα νευρα που ειμαι ετσι...

sofaki

sofaki

Ιχθύς
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 252

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΠεμ 10 Μάης - 11:29:16

Πολύ στεναχωρήθηκα μ αυτό που έπαθες ΑΓΓΕΛΙΚΗ! Μ έκανες να νιώσω τον πόνο σου και πραγματικά εύχομαι με όλη μου την καρδιά, να γίνεις γρήγορα καλά και να τελειώσει το μαρτύριο σου! Κάνε υπομονή καλή μου. Να έχεις κουράγιο και δύναμη! Ελπίζω να διαβάσω σύντομα ευχάριστα νέα σου! Σ αυτό δίνω μια μεγάλη ευχή! ΠΟΝΑΩ 4088188550 ΠΟΝΑΩ 4088188550 ΠΟΝΑΩ 4088188550 ΠΟΝΑΩ 4088188550 ΠΟΝΑΩ 4088188550
sofaki

sofaki

Ιχθύς
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 252

ΠΟΝΑΩ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΝΑΩ   ΠΟΝΑΩ Icon_minitimeΠεμ 10 Μάης - 11:31:32

Περαστικά και σε σένα ioessa μου! Εύχομαι να μου είστε όλες καλά! Γερές και δυνατές!

ΠΟΝΑΩ 4088188550 ΠΟΝΑΩ 4088188550 ΠΟΝΑΩ 4088188550

ΠΟΝΑΩ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ... :: ΓΙΑ Ο,ΤΙ (ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ) ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ...-
Μετάβαση σε: