Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
Θέμα: Το όριο είναι παντού... Τρι 6 Μαρ - 20:09:08
(Με υπότιτλους, δείτε το από το You Tube)
sofaki
Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 252
Θέμα: Απ: Το όριο είναι παντού... Τετ 14 Μαρ - 10:09:22
Πολύ όμορφο βίντεο Αιθηρόη. Και θέλω να σου πώ κάτι. Μου έχεις δείξει έναν αλλιώτικο τρόπο να αγαπώ την ανθρωπότητα και να πιστεύω σε αυτή. Αγαπούσα τον άντρα μου, τον γιο μου, τους γονείς μου, τους φίλους μου. Δεν είναι δύσκολο αυτό. Αλλά εσύ μου έδειξες ότι μπορώ, αλλά και πως μπορώ να αγαπάω όλους τους ανθρώπους. Και να πιστεύω σ αυτούς. Εγώ με τις λίγες γνώσεις μου τους έκρινα και είχα ένα κατηγορώ. Εσύ με τις περισσότερες γνώσεις, μπορούσες να τους αγαπάς και να πιστεύεις. Άρχισα να ψάχνω τι έβλεπες εσύ που δεν βλέπω. Τι ξέρεις που δεν ξέρω. Την απάντηση δεν την βρήκα με το μυαλό μου. Την ένιωσα με την καρδιά μου. Μου έδειξες τον δρόμο. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ! Είμαι σίγουρη και πιστεύω σ αυτό! Ξέρω πως υπάρχουν αρκετοί που πολεμάνε να μην γίνει αυτό. Αλλά δεν φοβάμαι πια. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ! ΠΙΣΤΕΥΩ! Έχω ανοίξει την καρδιά μου για όλους τους ανθρώπους! Είχες απόλυτα δίκιο!!! Η καλοσύνη δεν είναι αδυναμία. Είναι δυνατή σαν την αγάπη και την πίστη. Μαγικό χέρι! Και μ αυτό χάιδεψες την ψυχή μου και την σήκωσες πάνω ψηλά για να δω. Και είδα! Και σ αγαπώ πολύ! Και σ ευχαριστώ για την απάντηση! Θα το φυλάξω σαν γράμμα από το μέλλον, το παρελθόν και την ψυχή.
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
Θέμα: Απ: Το όριο είναι παντού... Τετ 14 Μαρ - 14:48:03
Θέμα: Απ: Το όριο είναι παντού... Τετ 14 Μαρ - 19:21:02
Αιθηρόη Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
Θέμα: Απ: Το όριο είναι παντού... Παρ 16 Μαρ - 23:02:26
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ! Είμαι σίγουρη και πιστεύω σ αυτό! Ξέρω πως υπάρχουν αρκετοί που πολεμάνε να μην γίνει αυτό. Αλλά δεν φοβάμαι πια. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ! ΠΙΣΤΕΥΩ! Έχω ανοίξει την καρδιά μου για όλους τους ανθρώπους!
Εγώ σε ευχαριστώ!
sofaki
Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 252
Θέμα: Απ: Το όριο είναι παντού... Σαβ 24 Μαρ - 13:55:29