Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
αληθινο και συγκεινητικο το βιντεο αιθηροη.... σαν να λες στον ταξιδευτη, οτι απο εκει ψηλα.... κατω απο αυτον .... υπαρχει ο κοσμος, ο ανθρωπος , και ο θανατος.
Κραταω το ''καπου,καποιος,κανει το ιδιο με σενα...''γιατι με γεμιζει ομορφα συναισθηματα...Οπως επισης και η κιθαρα...τι υπεροχη μελωδια!Με αγγιζει πολυ πολυ βαθια...το ερωτευτηκα αυτο το κομματι...
Δε με νοιάζει… δε με νοιάζει… αρκεί να νιώσεις ότι και εγώ. Δηλαδή ρωτά η μια ψυχή που γνωρίζει ποιος είναι ο σκοπός της μιαν άλλη που τώρα κάνει την αρχή της γνωριμίας της με τον Εαυτό της αν έχει νιώσει το ¨νόημα της¨… την παροτρύνει να κοιτά πάνω από τη σκόνη πάνω από τα ερείπια και τον πόνο (αίμα) που καθημερινά ¨βλέπουν¨ τα μάτια ενός ανθρώπου. Του δίνει κουράγιο να μην νοιάζεται ουσιαστικά για το χρόνο που κυλά, δεν είσαι μόνος, κάποιος κάποια στιγμή θα σε βρει και θα ανταμώσετε, αλλά εσύ ψυχή μου τη ζητάς ; Την επαν-ένωση μου ζητώ την ελευθερία μου με το Θείο, με το Όλον … μα είναι απλό, τόσο απλό και η άγουρη ψυχή συνεχίζει να επιθυμεί… ΕΛ ΕΥΘΕΡΙΑ
Αιθηρόη Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
Φοβερό!!! Εκει ιδίως πουτο κορίτσι κοιτάζει και ακουμπάει τις φλέβες στα χ΄ερια της!!!! Η περιέργεια και η ανακάλυψη!!!! Φοβερό όλο το βίντεο! Η ανακάλυψη της ζωής και η ανακάλυψη του άλλου!!!! Με ταρακούνησε το βίντεο!!!! Είδα την εμπειρία. τον ερχμό στη κάθε ζωή. Την εμφύτευση τηςζωής στο σώμα. Την αντάμωση την περιέργεια τον θαυμασμό! Κι αυτό το κρακ και που το σκληρ΄ο γίνεται μαλακό! Ο ερχομος της ζωής!!! Γουάου φοβερό το βίντεο! Αιθηρόη σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Δεν χορταίνω να το βλέπω!!!
anarhos
Ηλικία : 48 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 639
Πραγματικά σπουδαίο αυτό το βίντεο Αιθηρόη! Σ ακουμπάει περίεργα! Η ανακάλυψη! Η ζωή! Αναρωτιέμαι τώρα αν τα πράγματα είναι τόσο απλά, που η ζωή μας βλέπει από μεριά και γελάει. Να βιώσουμε τους εαυτούς μας. Με χίλιους τρόπους. Απλά για την ζωή. Μακάρι να είμασταν τόσο ελεύθεροι μέσα μας όπως και αυτή! Οι εκφραστές του εαυτού μας. Θυμάμαι που με ρώτησες κάποτε, αν η ψυχή είναι κομμάτι από την ψυχή του Κόσμου, τότε τι προσπαθεί πραγματικά να κάνει η ψυχή, αφού τα ξέρει όλα και είναι το ίδιο τέλεια με την ψυχή του κόσμου; Σ αυτό το βίντεο είδα το ρήμα ΒΙΩΝΩ! Ωραίο πράγμα να ανακαλύπτεις!!