| H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός! |
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
|
|
| ''να εχετε αγαπη...'' | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Τόπος : ονειροχωρα Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 668
| Θέμα: ''να εχετε αγαπη...'' Παρ 25 Νοε - 9:01:52 | |
| '....να εχετε αγαπη στη καρδια...''Προσπαθω...πραγματικα προσπαθω να φαιρομαι,να δειχνω,να κρινω να νιωθω τα παντα,τους παντες με αγαπη... αλλα...αληθεια...ζοριζομαι λιγο...καποιες φορες για να τα καταφερω πρεπει να παλεψω σκληρα με εκεινον τον αλλο εαυτο...αναγνωριζω οτι ο πολεμος σηνηθως με βρισκει νικητρια...οχι παντα...αλλα καποιες φορες...ναι...ενταξει...το ειδα...οτι δωσεις θα λαβεις...ετσι ειναι...απλα...αναρωτιεμαι... εχει αντικρισμα ως προς τους αλλους αυτη η συμπεριφορα;αντικρισμα βαθυτερο,οχι υποκριτικα,οχι επιφανειακα...αλλαζει κατι;μεσα τους;εγω να γυρισω το αλλο μαγουλο...να κερασω μελι εκει που κεραστηκα δηλητηριο...ναι,ειπαμε,εχω οφελος...νιωθω τη διαφορα σε μενα...εκεινοι ομως;καταλαβαινουν; κι υστερα...ειναι σωστο να δινω αυτη τη μαχη;ειναι σωστο για την αλλη μεσα μου(κι αυτη κομματι μου ειναι...)να την πολεμω,να την ''καταπιεζω'' κι οταν ολα γυρω ειναι σκοταδι να προσπαθω να βρω το φως...;να αδιαφορω οταν φωναζει ''παρατατα...δεν αξιζει...δεν νοιαστηκαν μην νοιαζεσαι...ετσι ειναι το δικαιο...''ειναι σωστο;υπαρχει οριο στην δοτικοτητα;ειναι σωστο να την αναγκαζω;μπερδευομαι καποιες φορες...τουλαχιστον αν αλλαζε κατι για εκεινους να αξιζει τον κοπο...!αναρωτιεμαι... ''φως στο πνευμα...''πνευματικα, γλυκια κι αξιοσεβαστη αιθηροη μου νιωθω αρκετα καλα...πιο...''φωτεινη''.τραβηχτηκε η κουρτινα και λιγο λιγο αποκαλυπτεται το παρασκηνιο...βλεπω,νιωθω,με απασχολουν πραγματα που αλλοτε ειτε δεν σκεφτηκα ποτε,ειτε ειχα λησμονησει...ευχομαι να συνεχισω αυτο το ταξιδι...να ανακαλυψω πολλες χωρες...να μαθω,να ζησω...πραγματικα,αληθεινα...το απολαμβανω!ακομα κι αν δεν φτασω πολυ πολυ μακρια το οτι ξεκινησα για μενα ειναι υπεροχο... ''θαρρος στην ψυχη...''μμμ κι εδω σκουντουφλαω αρκετα συχνα...ναι,ναι και βεβαια ξανασηκωνομαι...να σαι καλα που μου εδειξες τον τροπο... αλλα...θελει πολυ δουλεια να διωξω ολο το φοβο...του φοβους που κρατουν την ψυχη δεσμια... τα πρεπει,τα δεν πρεπει,τα οχι,τα δεν μπορεις,ολα αυτα που σχηματιζουν την αλυσιδα που κρατα μακρια την ψυχη απο τηνφυσικη της κατασταση,την ελευθερια...να τραγουδησει το πραγματικο της τραγουδι κι οχι αυτο που εμαθε να παπαγαλιζει...θελει θαρρος...κι εμαθα να δειλιαζω...λυπαμαι που το λεω αλλα ετσι ειναι...παντως το παλευω...ποντο τον ποντο που θα παει...ειπαμε οπου φτασω... ''...και αληθεια στο στομα...''βρε αιθηροη μου...εδω εχω μια ενσταση...κανεις δεν την θελει να την ακουει την αληθεια!αν την ηθελε θα την αναζητουσε μονος,δεν θα χρειαζοταν εμενα να του την πω...μενει στο ψεμα του γιατι το χει αναγκη...το ποτιζει,το ταιζει,γιατι δεν μπορει χωρις αυτο.. την αληθεια μου δεν την αφηνω ερμαιο πια στα χερια κανενος...τωρα,θα πεις τι εννοω..γιατι ισως αλλο λες εσυ,αλλο λεω εγω... ναι...λοιπον εννοω οτι αν καποιος εχει φτιαξει γυρω και μεσα του ενα ψεμα δεν μπορω να του το αποκαλυψω εγω...δεν νιωθω ...αρμοδια...αν δλδ,εχει την εντυπωση α' για κατι (γιατι εττσι βολευετε)εγω γιατι να αλλαξω αυτην την εντυπωση;θα τον ξεβολεψω!και τι θα γινει τοτε;τι γινεται οταν οι ανθρωποι ''ξεβολευονται''κι αντικριζουν καποιες αληθειες με το ζορι;τα γνωστα...ετσι λοιπον,ασε να ανακαλυψει καθενας μονος την αληθεια του...αν θελει...εγω προτιμω την σιωπη...κουραστηκα...κι αλλωστε εχω το ταξιδι μου...οποιος θελει να το μοιραστει μαζι μου καλοδεχουμενος...αν θελει...με το ζορι δε γινετε... Αιθηροη...ευχαριστω για ολα...οσα μοιραζεις,οσα προσφερεις...ευχομαι ποτε μην παψεις να το κανεις...εισαι ο μονος ανθρωπος που γνωριζω,και εχει ολα τα παραπανω... | |
| | | ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
| Θέμα: Απ: ''να εχετε αγαπη...'' Παρ 25 Νοε - 15:15:18 | |
| Το θέμα δεν είναι να παλέψεις με τον εαυτό σου...το θέμα είναι να βγάλεις αυτα που νιώθεις κ να δεκτείς τον εαυτό σου όπως είναι..με τα αρνητικά..τα θετικά κτλ...
Το να καταπιέζουμε το ένα κομμάτι του εαυτού μας έχει αρνητικά αποτελέσματα...
Και όλα επιρρεάζουν...όλα έχουν τις επιπτώσεις τους...
Να'σαι πάντα καλά καλή μου να προσέχεις τον εαυτό σου.... | |
| | | | ''να εχετε αγαπη...'' | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |
|