Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
ENA IΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠ Σ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ...
Συγγραφέας
Μήνυμα
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: ENA IΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠ Σ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ... Τετ 14 Σεπ - 22:44:47
[youtube][/youtube]
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
Θέμα: Απ: ENA IΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠ Σ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ... Πεμ 15 Σεπ - 22:37:13
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ENA IΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠ Σ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ... Τρι 1 Ιουλ - 11:28:47
christos5d έγραψε:
[youtube]
Φίλε μου αυτό το μουσικό κομμάτι θυμάμαι που το είχες αναρτήσει και με είχε ενθουσιάσει πάρα πολύ, για τους στίχους του και το συνδυασμό εικόνων και λεγομένων στο βίντεο. Το ψάχνω για πολύ καιρό, μα δε θυμάμαι το συγκρότημα και πλέον δεν μπορώ να το βρω να το ακούσω... ! Μήπως μπορείς να το ξανα ανεβάσεις ;
Λεωνίδα, εσύ μήπως μπορείς ;
Ευχαριστώ τα μάλα...
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ENA IΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠ Σ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ... Τρι 1 Ιουλ - 21:55:44
Eίτε το πιστεύετε είτε 'οχι, δεν θυμάμαι ποιο τραγούδι ήταν! Επιτρέψτε μου να σας παραθέσω ένα άλλο, εξίσου ιδιαίτερο τραγούδι για εμένα. O "άσωτος υιός" του rocn'n'roll Iggy Pop σε συνεργασία με τον βαλκάνιο Goran Bregovic, στην αμερικάνικη ταινία του Εμίρ Κουστουρίτσα "Arizona dream", με Johnny Depp, Faye Dunaway(για εμένα μια από τις πιο φινετσάτες κι όμορφες γυναικείες παρουσίες του αμερικανικού-κι όχι μόνο-σινεμά) και Lilly Taylor, που τόσο υποτίμησε το "ιερατείο" των κριτικών κινηματογράφου. Όμως για τη δική μου οπτική, τις δικές μου ανάγκες και τα vibes που με ελκύουν και ταξιδεύουν, επρόκειτο για μια πολύ φευγάτη, ιδιαίτερη, ρομαντική και συνάμα με άφθονες δόσεις αυτοκαταστροφικής εμμονής απελευθέρωσης από το γήινο κλουβί, ποιητική, φιλοσοφημένη και συνάμα συγκινητικά απλή ταινία!!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ENA IΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠ Σ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ... Τετ 2 Ιουλ - 9:20:10
christos5d έγραψε:
Eίτε το πιστεύετε είτε 'οχι, δεν θυμάμαι ποιο τραγούδι ήταν! Επιτρέψτε μου να σας παραθέσω ένα άλλο, εξίσου ιδιαίτερο τραγούδι για εμένα. O "άσωτος υιός" του rocn'n'roll Iggy Pop σε συνεργασία με τον βαλκάνιο Goran Bregovic, στην αμερικάνικη ταινία του Εμίρ Κουστουρίτσα "Arizona dream", με Johnny Depp, Faye Dunaway(για εμένα μια από τις πιο φινετσάτες κι όμορφες γυναικείες παρουσίες του αμερικανικού-κι όχι μόνο-σινεμά) και Lilly Taylor, που τόσο υποτίμησε το "ιερατείο" των κριτικών κινηματογράφου. Όμως για τη δική μου οπτική, τις δικές μου ανάγκες και τα vibes που με ελκύουν και ταξιδεύουν, επρόκειτο για μια πολύ φευγάτη, ιδιαίτερη, ρομαντική και συνάμα με άφθονες δόσεις αυτοκαταστροφικής εμμονής απελευθέρωσης από το γήινο κλουβί, ποιητική, φιλοσοφημένη και συνάμα συγκινητικά απλή ταινία!!
Είσαι Υπέροχος ...
Μια καλημέρα ζεστή από τη καρδιά μου.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ENA IΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠ Σ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ... Σαβ 5 Ιουλ - 1:43:44
Ηλιόδωρος έγραψε:
Είσαι Υπέροχος ...
Μια καλημέρα ζεστή από τη καρδιά μου.
Nα΄σαι καλά φίλε μου, σε ευχαριστώ!
ENA IΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠ Σ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ...