Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ηλικία : 53 Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 202
Θέμα: Απ: Θέλω να ξέρω Τρι 9 Αυγ - 8:25:16
Σας ευχαριστώ αγαπητοί μου φίλοι για την άμεση απάντηση σας!
lordos
Θέμα: Απ: Θέλω να ξέρω Τρι 9 Αυγ - 8:28:19
Αιθηρόη Κυρία μου! Τα μάτια σου σαν τα ποιήματα και τα κείμενα σου! Και νομίζω ότι με αυτό τα λέω όλα.
lordos
Θέμα: Απ: Θέλω να ξέρω Τρι 9 Αυγ - 8:32:25
Αιθηρόη θα ήθελα να μάθω για αυτή την λυπηρή ιστορία της Σελήνης που μας έγραψες στον πρώτο σου σχολιασμό.
ΠΕΛΑΣΓΟΣ
Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 155
Θέμα: Απ: Θέλω να ξέρω Τρι 9 Αυγ - 18:29:06
Αιθηροη να σε ρωτήσω; Πριν 2 ώρες έμαθα κάτι. Γνωρίζεις τον Γράψα; Τον Φιλιππα; Το τραγούδι Ζεϊμπέκικο του Αρχαγγέλου; Δεν θα πω πολλά, μόνο ρωτώ αν, γνωρίζεις για ποιαν;
Αιθηρόη Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
Θέμα: Απ: Θέλω να ξέρω Τρι 9 Αυγ - 22:00:03
Χμ... Καταλαβαίνω πως έχουμε έναν κοινό φίλο...
Καλό σου βράδυ ΠΕΛΑΣΓΕ...
Αιθηρόη Admin
Θέμα: Απ: Θέλω να ξέρω Τρι 9 Αυγ - 22:03:05
Ευχαριστώ φίλε μου Λόρδε... Κάποια στιγμή θα την πω την ιστορία... να νιώθω ξεκούραστα...
Πάνο μου καλέ... Δεν χρειάζεται να θυμώνεις... Ειλικρινής είμαι... ευάλωτη δεν είμαι...
Ευχαριστώ Ilia...
Και ασφαλώς μπορεί να πράττει ο καθένας ανάλογα με τα της ψυχής, ουσίας και ανάγκης του...
Αλλά... έχει βαθιά σημασία τι κάνει ο καθένας... διότι συν-δημιουργεί...
Αυτό βέβαια δεν αφορά το προηγούμενο μήνυμα μου... τα προς εμένα, μπορώ να τα χειριστώ...
ΠΕΛΑΣΓΟΣ
Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 155
Θέμα: Απ: Θέλω να ξέρω Τετ 10 Αυγ - 15:27:50
Καλησπέρα Κυρία Αιθηρόη!
Είναι συγκλονιστικές κάποιες συμπτώσεις! ΚΑΤΑΠΛΗΧΤΙΚΕΣ!
Έχει δίκιο το τραγούδι! Καταλαβαίνεις.
Να είσαι πάντα πολύ καλά και φωτεινή!
gerakina
Ηλικία : 33 Ημερομηνία εγγραφής : 10/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 127
Θέμα: Απ: Θέλω να ξέρω Πεμ 11 Αυγ - 15:41:10
ποσο χαιρομαι που ξαναειδα τα ματια σου! ειναι η αγαπημενη μου αναμνηση. δεν σας ξέχασα. με ταλαιπωρουν οι συνεχομενες μεταθεσεις. Αιθηροη μου σε εχω παντα στη σκεψη μου και στην καρδια μου. ελπιζω να ειστε ολοι καλα. εχετε την αγαπη μου.
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
Θέμα: Απ: Θέλω να ξέρω Πεμ 11 Αυγ - 18:42:19
gerakina.....
Αιθηρόη Admin
Θέμα: Απ: Θέλω να ξέρω Πεμ 11 Αυγ - 21:49:26
Σ ευχαριστώ Πελασγέ... αν και δεν υπάρχουν συμπτώσεις... η ίδια η λέξη, δηλώνει το μη τυχαίο...
Αριάδνη μου, χαίρομαι πολύ, που σε νιώθω καλά... και δυνατή...
gerakina
Ηλικία : 33 Ημερομηνία εγγραφής : 10/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 127
Θέμα: Απ: Θέλω να ξέρω Τετ 17 Αυγ - 9:50:56
Του βάζεις δύσκολα του κόσμου αυτού του άμυαλου και ξενυχτάς με το ζεϊμπέκικο του αρχάγγελου γελάς με γέλιο δυνατό κι όποιος αντέξει μετά ζητάς σιωπή που δε σηκώνει λέξη
Μοναχική και σπάνια γυρνάς μεσ' στα Βαλκάνια ανέμους να θερίσεις σαν Παναγιά σ' έναν τεκέ ψάχνεις του κόσμου το λεκέ για να τον καθαρίσεις
Μελαχροινούς Θεούς τις νύχτες ονειρεύεσαι και μ' όποιον ήλιο σεργιανάς τον ερωτεύεσαι οχτώ μποφώρ κι οι δράκοι βγήκανε στο κύμα παίρνεις μελάνι και φτερό και γράφεις ποίημα
Μοναχική και σπάνια γυρνάς μεσ' στα Βαλκάνια ανέμους να θερίσεις σαν Παναγιά σ' έναν τεκέ ψάχνεις του κόσμου το λεκέ για να τον καθαρίσεις
αυτο το τραγουδι που το λεει ο μητροπανος το λατρευω. απο την πρωτη φορα που το ακουσα το λατρεψα. τωρα εχω ενα λογο παραπανω.
georgp
Ηλικία : 39 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 79
Θέμα: Απ: Θέλω να ξέρω Πεμ 18 Αυγ - 8:08:03
Καλημέρα σας! Αιθηρόη είμαι πολύ καλύτερα. Θα μπορούσα να πω ότι είμαι καλά. Όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσα τις σκέψεις μου. Μπορούσα να τις ξεχωρίσω! Ναι και δεν σου κρύβω πως είναι ενδιαφέρων να τις παρακολουθώ. Με αυτό που μου είπες ηρέμησα και δεν με τρομάζουν πια οι σκέψεις μου. Και το καλύτερο είναι ότι σαν να άλλαξε και η ζωή μου. Μου έχουν συμβεί απρόσμενα καλά. Νιώθω τόσο θετικός που μαγνητίζω θετικά πράγματα.
Ευχαριστώ που υπάρχεις. Το λέω και το εννοώ. Αυτά που λες κατά καιρούς τα έχω ξανακούσει κι από άλλους με άλλα λόγια. Όμως τελικά ο τρόπος και ο λόγος που τα λέει κάποιος, παίζει σημαντικό ρόλο. Γι αυτό σ ευχαριστώ.
Και συγνώμη για το βιαστικό μου συμπέρασμα. Κι εγώ στην θέση σου θα ένιωθα περήφανος. Και έκανα όπως μου είπες με την Καίτη. Αναγκαστικά γιατί εξαφανίστηκε ξαφνικά. Και είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν τυχαίο. Είχες δίκιο.
Φίλε anarhe και σένα σ ευχαριστώ που με διαχωρίζεις από τους άλλους. Είναι σημαντικό για μένα. ilia δεν νομίζω πως σε παρεξηγεί κανείς. Είναι εκτιμηταία η παρέμβαση σου.
Καλή σας μέρα φίλοι μου και Αιθηρόη!
Με εκτίμηση και δέος!
Γιώργος!
romantikos
Ηλικία : 55 Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 66
Θέμα: Απ: Θέλω να ξέρω Πεμ 18 Αυγ - 9:47:56
M' ανοιχτούς τους ασκούς των ανέμων σαλπάρουμε στ' ανοιχτά θαλασσών και ερώτων ανιχνεύοντας ρίμες σε βυθούς των αιώνων θαμμένες με φανούς βιβλικούς κι άγιες θύμησες μ' αγρυπνίες κυμάτων και ήχων που ενώνουν το φως με τα θαύματα στους ναούς των ανθών και ευκταίους λειμώνες των άστρων
[size=9]Τάκης Τ. - "Στους λειμώνες των άστρων"[/size]
angels1
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1252
Θέμα: Απ: Θέλω να ξέρω Πεμ 18 Αυγ - 12:23:36
Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις. Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας, τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι, τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις, αν μέν’ η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει. Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας, τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις, αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου, αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου.
Να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος. Πολλά τα καλοκαιρινά πρωιά να είναι που με τι ευχαρίστησι, με τι χαρά θα μπαίνεις σε λιμένας πρωτοειδωμένους· να σταματήσεις σ’ εμπορεία Φοινικικά, και τες καλές πραγμάτειες ν’ αποκτήσεις, σεντέφια και κοράλλια, κεχριμπάρια κ’ έβενους, και ηδονικά μυρωδικά κάθε λογής, όσο μπορείς πιο άφθονα ηδονικά μυρωδικά· σε πόλεις Aιγυπτιακές πολλές να πας, να μάθεις και να μάθεις απ’ τους σπουδασμένους.
Πάντα στον νου σου νάχεις την Ιθάκη. Το φθάσιμον εκεί είν’ ο προορισμός σου. Aλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου. Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει· και γέρος πια ν’ αράξεις στο νησί, πλούσιος με όσα κέρδισες στον δρόμο, μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη.
Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.
Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε. Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν.
Κ.Π Καβάφης..
morgana
Ημερομηνία εγγραφής : 23/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 27
Θέμα: Απ: Θέλω να ξέρω Τρι 23 Αυγ - 9:32:21
Να ξανατσεκάρεις την ικανότητα σου τζόρτζι! Χάλια είναι!
morgana
Ημερομηνία εγγραφής : 23/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 27
Κι ας κάνει κάτι ο αόρατος ναός μας να βγαίνουν τα γράμματα μου κανονικά και να μην χρειάζεται να τα φτιάχνω! Ευχαριστώ.
angels1
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1252
Θέμα: Απ: Θέλω να ξέρω Τρι 23 Αυγ - 21:57:04
Ο καθένας μας είναι ξεχωριστός..
ότι νιώθει κ σκέφτεται η κυρία Αιθηρόη είναι η δική της αλήθεια, οι δικές της σκέψεις κ μας ταξιδεύει.. στον μαγικό της κόσμο..
Δραπετεύεις από την καθημερινότητα – ρουτίνα.. μόνο με ένα ποίημα της!
Σε παροτρύνει να δεις την ζωή με άλλο «μάτι»! Κ αυτό είναι σπουδαίο!
Χάνεσαι μες στο όνειρο..! κ συμμετέχεις κ συ.. !ακόμα κ για πλάκα… να γράψεις ένα παραμύθι ας πούμε..
Σε στηρίζει…είναι πάντα δίπλα μας αν χρειαστούμε κάτι.. είτε μικρό είτε μεγάλο!
κ ναι είναι κ αυστηρή κάποιες φορές.. κ αυτό γιατί νοιάζεται κ δεν θέλει να σε «βλέπει» να τριγυρνάς χωρίς σκοπό! γνωρίζει ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός κ μπορεί να προσφέρει πολλά με τον δικό του τρόπο.. (είτε μικρό.. είτε μεγάλο) πιάνει τόπο που έλεγε κ η «Γιαγιά» της..!
Σε αναπτύσσει το αίσθημα της συνεργασίας – της συνδημιουργίας…
Σε περνά όμορφα μηνύματα! Τα λόγια της σε αγγίζουν..
Πραγματικά ο ναός είναι πλημμυρισμένος με συναισθήματα! Όπου κ αν κοιτάξεις..! αποτελεί έμπνευση για πολλούς!
Δεν προσφέρει μόνο «γνώση – ενημέρωση» είναι… δεν έχω λόγια να εκφράσω όλα όσα νιώθω κ σκέφτομαι..
Δημιουργεί ανθρώπους.. κ είμαι πολύ τυχερή προσωπικά που έγινα μέλος του Ναού..
(Είναι πολύ παράξενο το όλο θέμα.. γιατί προσωπικά «δέθηκα» με τα κορίτσια κ την αιθηρόη λες κ τις γνώριζα.. από την αρχή που μπήκα.. )
Για μένα η κυρία Αιθηρόη είναι ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος με άποψη, με σκέψη, με πλούσια συναισθήματα..με..με… δεν βρίσκω λογια.. L μόνο νιώθω..
Αααα αν δεις κ στα αγαπημένα της…εκεί κ αν χάνεσαι! Πρώτη φορά ακούω επαγγελίες.. κ όλα όσα έχει..
Αιθηρόη για όλα!
ilia
Θέμα: Απ: Θέλω να ξέρω Τρι 23 Αυγ - 22:02:09
Αχ αγγελάκι...λιώμα με έκανες...μέλι το στόμα σου...
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Θέμα: Απ: Θέλω να ξέρω Παρ 26 Αυγ - 0:23:33
Γνωρίσαμε μια Κυρία μια Κυρά αρχόντισα που έχτισε τον Αόρατο Ναό μας έδωσε κομμάτι απο την καρδία της σε όσους θέλουν να τολμήσουν να βρούν την ουσία τους. Άλλωστε είναι Αόροατος ,όρατος σε αυτούς που θέλουν να ξεφύγουν απο τα συνηθησμένα να ξεπεράσουν αυτά που τους δένουν . Για αυτούς που δεν προχωρούν με τους πολλούς άλλα βοηθάνε τους πολλούς με όποιο τρόπο μπορούν, ξέρουν ότι δεν είναι μόνοι στην Γή υπάρχουν κι΄ άλλοι γύρω τους Νιώθουν την φύση την αισθάνονται , καταλαβαίνουν την κίνηση των δέντρων στο θρόισμα των φύλλων τους ,ξέρουν πως για να φτάσεις στο άπειρο πρώτα γίνεσαι μέρος της φύσης την σέβεσαι και την συμπονας ζείς με αυτήν και αυτή απο σένα . Κάθε άναπνοη και μια σπίθα ίασης κάθε λέξη ένας κόσμος δημιουργήται, καταλαβαίνουν Μαθαίνουν την αγάπη , θέλουν την αγάπη . Για αυτό δεν φοβούνται, τίποτα δεν έχει να τους πάρει κανείς όλα τα έχουν μέσα τους προχωρούν με χαμόγελο στα χείλια τους .
Ευχαριστώ Αιθηρόη για όλα ! ,ευχαριστω όλους τους συνταξιδιώτες του Αόρατου Ναού!
ilia
Θέμα: Απ: Θέλω να ξέρω Παρ 26 Αυγ - 10:09:24
ioessa....
Αιθηρόη Admin
Θέμα: Απ: Θέλω να ξέρω Παρ 26 Αυγ - 10:44:47
Ioessa σ ευχαριστώ βαθιά… Όλους σας ευχαριστώ…
Όχι γι αυτά που λες ή λέτε για μένα…
Αυτά δεν… απλά δεν…
Σας ευχαριστώ που είστε εδώ και συνθέτετε αυτόν τον χώρο, κάνοντας τον κάτι ξεχωριστό… Και έχω απόλυτη συνείδηση του λόγου που εκφράζω…
Σας ευχαριστώ… σας θαυμάζω… και σας αγαπώ βαθιά… Και δεχθείτε το, όσο πιο απλά μπορείτε… διότι η αλήθεια είναι πάντα απλή… δεν έχει να κρύψει… και αυτή υπήρξε πάντα η δύναμη της…
leontas
Ηλικία : 49 Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 84
Θέμα: Απ: Θέλω να ξέρω Σαβ 27 Αυγ - 12:27:12
Άραγε πόσοι μπορούν να δείξουν έτσι τα μάτια τους; Οι περισσότεροι αυτά κρύβουν όταν δημοσιοποιούνται. Ακόμα κι εγώ στην εικόνα τα μάτια έκρυψα. Τα αποθήκευσα. Μην ανησυχείς. Μόνο για μένα. Δεν ξέρω τι μ έπιασε σήμερα. Είναι καλό η κακό σημάδι; Δεν ρωτάω. Σχολιάζω.