Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Δευ 23 Μάης - 0:02:06
angels1
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1252
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Δευ 23 Μάης - 6:58:19
angels1
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Σαβ 28 Μάης - 21:05:43
IOESSA!
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Δευ 30 Μάης - 23:36:25
Ευχαριστώ
ilia
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Κυρ 5 Ιουν - 23:54:09
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Τρι 7 Ιουν - 15:48:29
Σε ευχαριστω ilia chan
angels1
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Τρι 7 Ιουν - 17:29:08
ilia
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Παρ 17 Ιουν - 22:41:58
angels1
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Δευ 20 Ιουν - 19:48:31
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Πεμ 7 Ιουλ - 11:22:50
Προς όλους τους φίλους του αόρατου ναού και της Αιθηρόης!!!! Επειδή ευθήνομαι σοβαρά για κάτι που συνέβει πρέπει να σας μιλήσω και να σας εξηγήσω και να έχετε το νου σας ο΄λοι εδώ. Λοιπόν ακούστε τι έγινε! Η Αιθηρόη πριν αρκετό καιρό πήγε να εκδόσει ένα βιβλίο τηυς. Επειδή όμως δεν συμφωνο'υσε με τους όρους και την τιμή που της είπαν και οι τρεις οίκοι γιατί ήθελαν να το πουλούν ακριβά ενώ εκείνη απαιτούσε να το βγάλουν με πολύ χαμηλή τιμή και τους είπε μάλιστα ότι δεν ήθελε να πάρει καθόλου λεφτά από το βιβλίο της για να μην χρειαστεί να ανεβάσουν την τιμή, αποφάσισε να μην το εκδόσει καθόλου. επειδή δεν είχε χρόνο μου ζήτησε να το φτιάξω έτσι ώστε να το ανεβάσει και να μπορεί να το διαβάζει ελεύθερα όποιος θέλει. Εγώ η ηλίθια αφού το έφτιαξα στην ακατάλληλη μορφή τοπυ, το ανέβασα δοκιμαστικά σε ένα uploαder side για να βρω τον τρόπο να το κάνω όσο πιο σωστά γίνεται και να την ευχαριστήσω όσο πιο πολύ γίνεται. Χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ, κάτι μου έτυχε και χρειάστηκε να φύγω. ¨οταν γύρισα και μπήκα για να τελειώσω την δουλειά μου το ΄κείμενο το βιβλίο χάθηκε. Είδα πως τον καιρό που έλειπα κάποιος μπήκε μέσα μου διέγραψε τα πάντα και χάθηκε το βιβλίο. Τα πνευματικά δικαιώματα τα έχει η Αιθηρόη αλλά αυτό δεν φτάνει. μΠορεί να το σηκώσει κάποιος για δικό του και ξέρετε καλά όλοι πως η Αιθηρόη δεν θα ασχοληθεί με μια τέτοια διαμάχη. Σας παρακλώ λοιπόν αν δείτε πουθενά κάποιο βιβλίο στο ίντερνετ με τίτλο ΗΝΗΘΑ και ξεχωρίσετε την γραφή της Αιθηρόης που την ξέρουμε όλοι καλά να ενημερώσετε αμέσως! Μετά την δική μου πανηλιθιότητοβλακεία η Αιθηρόη αποφάσισε να το γράψει στον υπολογιστή ξανά και να το σηκώσει εδώ στον Αόρατο Ναό. Ως τότε σας παρακαλώ σας ικετετεύω σας εκληπαρώ να έχετε τα μάτια σας 1114! ΑΙΘΗΡΟΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙς ΠΩΣ ΝΙΩΘΩ ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΛΥ! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΜΑΝΤΑΡΑ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!!!!!!
ioessa
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Σαβ 9 Ιουλ - 18:00:54
Μην στεναχωρείσαι maggisoyla !!!!! θα προσεχω κι αν δω κατι το λεω σε σένα .φιλια
ilia
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Πεμ 21 Ιουλ - 22:49:42
angels1
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Παρ 29 Ιουλ - 17:31:22
ioessaaaaaaaaaaaa xexexe
angels1
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Σαβ 8 Οκτ - 13:05:40
Ioessaaaaaaaaaa γεια!!!!!!
angels1
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Πεμ 20 Οκτ - 22:58:23
angels1
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Πεμ 20 Οκτ - 23:18:40
ιοεσσααααααα καληνύχτα
ioessa
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Τετ 26 Οκτ - 12:22:39
Εχω πιει τον καφέ μου και τώρα κάθομαι εδω στην σαλονοκουζίνα μου , θέλω να φτιάξω μια συνταγη να βρω τι είναι αυτό που θα βοηθήσει να φύγει ότι ασχημό και περιτό υπάρχει στον κόσμο μας ψάχνω , βρίσκω την κατανόηση για να βγάλω την κρίσι απο την συνταγή , ψάχνω βρίσκω την ένωση για να φύγη η διχόνια να ενωθούν όλοι ενάντια σε αυτά που μας χωρίζουν χωρίς σύνορα. Μα πώς να υπάρχουν σύνορα αφου είμαστε όλοι κάτω απο τον ίδιο ούρανο!Τον ουρανο δεν τον χωρίζεις ούτε την Διάνοια που μας τον χάρισε για να φτάσουμε εκει ψηλά. Το σημειό εκείνο που ποτίζουν οι ακτίνες του Ήλιου στο μυστήριο Σύμπαν εκεί στην καρδιά της Γαίας εκεί ψηλα. Ψάχνω να βρω στην συνταγή πώς να κάνω τον θυμό δημιουργία πως να τον κάνω να μην με αγγίζει με χέρια που γαντζονονται στο σώμα μου και θέλω να τα τινάξω απο πάνω μου με βία, αλλα να τον κάνω δημιουργία για να έχει αποτέλεσμα . Νομίζω πως το βρήκα ναι αυτο είναι τον σχεδιάζω στο χαρτι με λόγια αγαπης και αισιοδοξίας δεν θέλω να τον διωξω απλα προσθέτο μολύβι και χαρτί και γίνεται χάδι τρυφέρο. Ψάχνω να βρω για την συνταγή μου την χαρά αυτήν χαρούμένη ευοδία της ψυχήσ μου την βάζω και αυτήν στην συνταγη μονο που υπάρχει και η λύπη αχ πως θα βγει το γλυκο τώρα? Κί ομως θα βγει καλό, λύπη για ότι έμαθα και χαρά για ότι έβαλα σε κίνηση μέσα απο την λύπη και η λύπή έγινε επίγνωση τον καταστάσεων, για πράγματα και καταστασεις που λυπηθηκα μα έμαθα να την διαχειρήζομαι μέσα απο την χαρά την Ξορκίζω λοιπόν ! Ψάχνω Ψαχνω τι άλλο να βάλω στο γλυκο που θα μπορεί να αλλάξει το κόσμο μας Βρήκα τον πόνο αχ πονέ εσένα με τι να σε αντηκαταστήσω κι εγώ πονάω λίγο όμως δεν πειράζει όμως ασ υπάρχεις και εσύ μετράες τα όρια μας όμως δεν έχουμε όρια , έχουμε αστείρευτη δύναμη την πέρνουμε απο την ουσία μας ή οποία στην περιπλάνησή της στην ζωή έχει μάθει απο μόνη της να μας δυναμώνει απέναντι στον πόνο ,εκεί που πονάς ένα κλικ μέσα σου και γίνεσαι έτοιμοπόλεμος να σταθείς απέναντι στον πόνο ότι κι ΄αν έχεις περάσει μέσα στον δρόμο σου αντιπετωπίζεις τα πάντα επειδη είσαι τα πάντα. Τελικά πόνε σε βάζω στην συνταγη αλλά να ξέρεις έβαλα διπλή δόση κουράγιου και πίστης στον εαυτό μας οποτε είναι σαν να μην σε έβαλα αλλα υπάρχεις για να μας δυναμόνεις είσαι σαν ένας δάσκαλος αλαζόνας΄ δεν προδόνει κανεις τον εαυτό του πόνε. Αχ ματαιοδοξία θα μου χαλάσεις το γλυκο πως βρέθηκες εδώ ? τι στο καλό κατα λάθος την έβαλα αχ την είχα μπροστα μου και την έβαλα εσένα πως να σε αποδυναμώσω , κάποτε ζηλευα την δόξα την φτιαχτη αυτη με ψεύτικα λουλούδια που την στόλισαν και μύρισε σαν σάπιο μήλο κατάκοιτω στο χώμα απο την παλυκαιρία αχ ματαιοδοξία πολλοί σε θέλησαν ,πολλοί με τον νού τους σε είχαν . Πόσες φορες έπεφταν οι κουρτίνες του σκηνικού και εσύ ήσουν τόσο μόνη σαν παγομένο καταφύγιο που δεν περνά κανείς απο κει ούτε καν τα αγρίμια που ζούν μόνα .Αλλά ήσουν το ίνδαλμα της εποχής τηλεόρασεις , τυχάρπαστοι τραγουδοποιεί πάνω στην ματαιδοξία καβαλημένη .Ακόμα και η καθημερινή ζωη μας ήταν πάνω της, εκεί όλοι με το τρένο της ματαιοδοξιας παρτε δάνεια , κάρτες, δείξε πως ξέρετε να ζήτε φορέστε την μάσκα της υπεροψίας ειναι φίλη με την ματαιοδοξία χα! Ετσι έλέγαν να ζούμε με την εποχή μας ήξεραν που είμαστε αδύναμη , τώρα μάθαμε καλά το μάθημά μας . βάζω στο γλυκό λοιπον μια δόση αληθινής δόξας αυτή που δεν σε δοξάζει κανείς αλλά χαιρετε η ψυχή σου με αυτά που έχει , στρέφει το βλέμα στην δόξα της φύσης και στην πραγματηκότητα , νίωθει μέσα του τόσο μεγάλος και τόσο μικρός ,στρέφει το βλέμα στο Σύμπαν και δίνει τον λόγο στα δεντρα ,στα πουλιά ,σε όλους όσους αγκαλιάζουν αυτην την Γή εκει δίνει την Αληθηνη δόξα. Δεν εβαλα το βασικότερο συστατικο αυτο που έχουμε όλοι μας βγαίνει σιγά - σιγά ειδικά τώρα στην κάπως παράξενη εποχή μας τώρα που μαθαίνουμε αυτήν την Νέα εποχη , διώχνει απο πάνω της ότι είναι περιττό .Μίλησαν για αυτήν την εποχή πολλοί, και κάποιοι περιμένουν ίσως να βάλουν την βοηθειά τους να εδραιώσουν αυτο που ηθελάν να γίνει πριν χρόνια κι όλοι αυτοί έχουν το βασικότερο μέσα τους πολεμούν για την Αγάπη . Η Αγάπη είναι η αρχή των συστατικων .
angels1
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Τετ 26 Οκτ - 12:31:40
Ναι ioessa απλώσουν...ιοεσσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τόσος χώρος χαμενος θα παει? οχι ...
Nenya
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 960
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Τετ 2 Νοε - 0:12:37
Σ'ευχαριστώ πολύ Ioessa μου!!! :hhh: Μου αρέσει πολύ το αβαταρ σου!!!
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Τετ 2 Νοε - 0:20:56
Ioessa μου...
Υπέροχη η συνταγή σου...
ioessa
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Πεμ 3 Νοε - 17:02:08
Ευχαριστώ Αιθηρόη , nenya προσπαθω να την πετύχω , την δουλέυω μέχρι να βγεί .
κι όταν βγεί ίσως αλλάξει πορεία ο κόσμος, προς τα πάνω να κοιτάζει .
Σας ευχαριστώ !!!.
ioessa
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Σαβ 12 Νοε - 0:54:02
Εχθές 11/11/11 γεννήθηκε το ανηψάκι μου το δεύτερο στην σειρά είναι , επειδή γεννήθηκε αυτήν την μέρα το θεωρώ πως θα φέρει καλό στον κόσμο , λόγο της ημέρας , πείτε με γραφική εγώτο πιστεύω η μάλλον θέλω να το πιστεύω . Πιστεύω πως όλα τα παιδια μαζί τους και εμείς κάνουμε κάτι καλό . Μόνο που το βάλανε γαι λίγο σε θερμοκυτίδα και το παρακαλουθούνε , φαντάζομαι αγγέλους να τον προσέχούν να μη νιώθει μονο που η μαμα του δεν είναι μαζι του , καταλαβαίνει όμως την αγάπη της. Αχ μωρά ψυχούλες έτοιμες να περπατήσουν εδώ στην Γή!Το καλλίτερο τους εύχομαι να είναι καλά !
ilia
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Κυρ 13 Νοε - 1:28:07
ioessa
Θέμα: Απ: Σαλονοκουζινα Κυρ 13 Νοε - 13:09:13
Τι ομορφή εικόνα ! ευχαριστώ ilia
kOkOna m
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 27