| Αστεία μηνύματα και σχόλια από μέλη του Αόρατου Ναού... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Αιθηρόη Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
| Θέμα: Αστεία μηνύματα και σχόλια από μέλη του Αόρατου Ναού... Δευ 14 Μαρ - 9:38:54 | |
| Και... επειδή το γέλιο είναι ισχυρό αντικαταθλιπτικό και ανάσα καρδιάς... Σας παραθέτουμε τα πιο αστεία μηνύματα και σχόλια που έχουν γίνει στον χώρο μας... | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αστεία μηνύματα και σχόλια από μέλη του Αόρατου Ναού... Σαβ 4 Φεβ - 18:34:24 | |
| το επομενο ερωτημα ειναι: Γιατι το αυγο της κοτας; ...... .... ..... .... .... |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αστεία μηνύματα και σχόλια από μέλη του Αόρατου Ναού... Σαβ 4 Φεβ - 18:37:31 | |
| ..συνεχιζω απο κει που ειχαμε μεινει απο τον προηγουμενο χωρο... |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αστεία μηνύματα και σχόλια από μέλη του Αόρατου Ναού... Σαβ 4 Φεβ - 18:40:33 | |
| ωχ.. λες τωρα να επηρεαστουν τα λαμογια και να μας εμφανισουν το ΚΑΝΕ Κομμα.. ΑnonymousHD..Nοικοκυραδων...Ελλαδος (;) |
|
| |
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: Αστεία μηνύματα και σχόλια από μέλη του Αόρατου Ναού... Δευ 6 Φεβ - 13:07:52 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αστεία μηνύματα και σχόλια από μέλη του Αόρατου Ναού... Κυρ 29 Ιουλ - 12:13:00 | |
| ...Ξέρω.. .. ξέρω |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Αστεία μηνύματα και σχόλια από μέλη του Αόρατου Ναού... Τετ 1 Αυγ - 12:12:26 | |
| με 5 μήνες καθυστέρηση!!!! ξωτικό μου εσύ!!!!! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| |
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Αστεία μηνύματα και σχόλια από μέλη του Αόρατου Ναού... Τετ 1 Αυγ - 12:22:23 | |
| τι θεματάκι καλή μου; ΘΕΜΑΤΑΚΙ!!!!!!!!!!!! αυτό δεν είναι θεματάκι!!!!!!!!!! Αυτό είναι τον Αύγουστο να εύχεσαι καλό πάσχα για το πάσχα που θα ρθει!!!!!!!!! | |
|
| |
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
| |
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Αστεία μηνύματα και σχόλια από μέλη του Αόρατου Ναού... Παρ 3 Αυγ - 11:37:59 | |
| Αυτό είναι! Άλλα ντάλλα της Παρασευής το γάλα!!! Καλώς την!!! Δικιά μας κι εσύ!!!! Γεια σου ioessa μου!!!!! | |
|
| |
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
| Θέμα: Απ: Αστεία μηνύματα και σχόλια από μέλη του Αόρατου Ναού... Παρ 3 Αυγ - 13:35:07 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αστεία μηνύματα και σχόλια από μέλη του Αόρατου Ναού... Κυρ 5 Αυγ - 0:58:38 | |
| εεεφθασε.. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αστεία μηνύματα και σχόλια από μέλη του Αόρατου Ναού... Δευ 31 Δεκ - 13:10:39 | |
| Ναι... με ακουετε; Ποιός λέω ..ποιός ψήφισε κοκκινο στο χιούμορ;;;; .... Ντριννννν Ναι.. Ποιος ειναι; Ποιον θελτε; Γιατί; Ποιος είναι; Η Σωτηρία. Ποια; Η Σωτηρία, εσεις ποιον γυρεύετε; Τον Σταματη.. Υ.Γ Αγιε μου, Βασίλη, σου γράφω να σε προλάβω μπας, και να σου πω, μπορει ηλιο ΝΑ ΜΗΝ εχουμε... μια σανιδουλα ομως θα την χρειαστεις... Επίσης, εδω κατω αποφασισαν να γιορτάζουν ,και τον Αϊ Μπιλ, γιατι μονο αμα προσευχεσαι , μπορει να μπορεσεις να τους πληρωσεις . Αγιε μου Βασίλη; Μια σακούλα να μου φέρεις,σε παρακαλω, όπως καθε χρονο, να χει Αγαπη και Υγεια . Ήθελα να στο τονίσω φέτος , εδω κάτω μεχρι τωρα ,χρονο με το χρονο ,μου φτανει ετσι.. , ειπα να στο πω, μην τυχον και δεν το γνωριζεις, επειδη κοντευω να σκασω.. Κατα τα αλλα Μερι Κριστμας ΧΟ ΧΟ ΧΟ Θα τα ξαναπουμε το ΠΑΣΧΑ που θα σερβιρετε οβελια. Αυτο θα πει να εχεις χιουμορ και.. πονοκεφαλο |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Αστεία μηνύματα και σχόλια από μέλη του Αόρατου Ναού... Τετ 2 Ιαν - 16:50:25 | |
| ξωτικιά μου εσύ!!!! Χαχαααα! Αυτή με τη σακούλα ααχχχχχχχχχχ !!!! Το λοιπόοοοον ........μια που γινα μαγισούλα σου φέρνω εγώ δωράκια! Αγαπούλες τρυφεράδες χαμογελάκια αστεράκια και πολλά πολλά χρώματα!!!!!!!! Γιατί ο σάντα κλάους κρύφτηκε τον ψάχνουν οι ΦΠΑτζήδες γιατί σου λέει που τα βρίσκει αυτός και κάνει και δώρα; Παραμονή Χριστουγέννων και δεν είχα δώρα κάτω απ το δέντρο. Τα κρυβα!!! Μάνα δεν θα ρθει ο αγιος Βασίλης φέτος; Ρώτησε ο γιος μου! Γιατί πουλάκι μου τι δώρο θες να σου φ΄ερει φέτος; Τον ρωτάω. ¨ενα καινούργιο κινητό. Μου απαντάει. Δεν θα ρθει μόλις έπαθε εγκεφαλικό! του λέω!!! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αστεία μηνύματα και σχόλια από μέλη του Αόρατου Ναού... Τρι 10 Μαρ - 20:55:47 | |
| |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αστεία μηνύματα και σχόλια από μέλη του Αόρατου Ναού... Παρ 2 Δεκ - 8:27:00 | |
| ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!
Άκου να δείς τι γίνεται εδώ κάτω...
Καταργούμε την πλαστική σακούλα. Ναι! Τί με κοιτάς;
Θα γυρίσουμε στο καλάθι. Παραδοσιακά. χτίζω και φούρνο.
'η μάλλον μου τον χτίζουνε.. αλλά ας μην χαλάσουμε την γιορτινή μας διάθεση ..
α ναι Αγιο Βασίλη, το καλάθι να ναι μικρό.
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ho ho ωχ
Υ.Γ σε παρακαλω να πεις στο ξωτικο να προσεχει πως τα πεταει. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αστεία μηνύματα και σχόλια από μέλη του Αόρατου Ναού... Παρ 30 Δεκ - 12:18:31 | |
| |
|
| |
| Αστεία μηνύματα και σχόλια από μέλη του Αόρατου Ναού... | |
|