H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
 
ΑρχικήΦόρουμΑναζήτησηΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

 

 Ιησούς

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Ηλιόδωρος

Ηλιόδωρος


Τόπος : Κάπου κοντά από την Πηγή…
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1486

Ιησούς Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ιησούς   Ιησούς Icon_minitimeΚυρ 12 Μαρ - 20:40:09

Ήταν Έλληνας ο Ιησούς:
14.Ο Χριστός ήταν Έλληνας της Παλαιστίνης, μιλούσε ελληνικά, είχε ελληνικό όνομα: Ιάσωνας, το γένος Του ήταν ελληνικό, η Μητέρα Του, η Θεοτόκος- ήταν Ελληνίδα
1) Ήταν Γαλιλαίος (Έλληνας της Παλαιστίνης) και όχι Ιουδαίος. Οι Εβραίοι Τον αποκαλούσαν περιφρονητικά Ναζωραίο και στην Εβραϊκή γλώσσα η λέξη «ναζωραίος» σημαίνει «ξένος, άλλου αίματος», τον αποκαλούσαν Σαμαρείτη- ονομασία των Ελλήνων της Παλαιστίνης.
2) Ο ίδιος ο Χριστός αρνήθηκε, ότι είναι Εβραίος, αμφισβητεί τον Θεό του Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ, αμφισβητεί, ότι είναι από τη γενιά του Δαυΐδ:


«37 …και Μωυσής εμήνυσεν επί της βάτου, ως λέγει Κύριον τον Θεόν Αβραάμ και τον Θεόν Ισαάκ και τον Θεόν Ιακώβ. 38 Θεός δε ουκ εστί νεκρών, αλλά ζώντων»
(Κατά Λουκάν, 20/37)
Καταλάβατε τι τους είπε ο Χριστός; Αυτούς που επικαλείστε, δηλαδή τον Θεό του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ- είναι Θεός των νεκρών! Τον Θεό των Εβραίων, τον Ιαχβέ (Ιεχωβά) – ο Χριστός αποκαλεί νεκρό Θεό!!! Και λέει, ότι ο όντως Θεός δεν είναι των νεκρών, αλλά των ζώντων! Εκείνη την εποχή τέτοια πράγματα δεν θα τολμούσε να ξεστομίσει ούτε ο πιο θαρραλέος Ιουδαίος, παρά μόνο εκείνοι, που ήσαν υπήκοοι της Ρώμης και δεν υπάγονταν στο ιουδαϊκό δικαστήριο, δηλαδή οι πολλοί της ιουδαϊκής διανόησης, οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι.
Παρακάτω:
«44 Δαυΐδ αυτόν Κύριον καλεί και πως υιός αυτού εστίν;»
(Κατά Λουκάν, 20/ 44)
3) Ο ίδιος ο Χριστός αρνείται, ότι είναι βασιλεύς των Ιουδαίων, και οι ίδιοι οι Ιουδαίοι αρνούνται, ότι είναι συμπατριώτης τους.
Π.χ. όταν ο Πιλάτος βγήκε και ρώτησε σε τι κατηγορείτε αυτόν τον άνθρωπο’ Και οι Εβραίοι απήντησαν, ότι αν δεν ήταν Αυτός κακούργος, δεν θα Τον παράδιδαν στον Πιλάτο. Και ο Πιλάτος τους προτείνει να Τον πάρουν και να Τον δικάσουν με το νόμο τους, ξέροντας πολύ καλά, ότι οι Εβραίοι είχαν το δικαίωμα να δικάζουν μόνο τους ομοφύλους τους και κανέναν άλλον. Και τι του απαντάν οι Ιουδαίοι;
– Δεν μας επιτρέπεται να σκοτώσουμε κανένα.
Ενώ ξέρουμε πολύ καλά, ότι εκείνη την εποχή οι Εβραίοι είχαν δικαίωμα να εκτελέσουν έναν άνθρωπο (με λιθοβολισμό παρακαλώ) μόνο της φυλής τους. Κανένας Έλλην, κανένας Ρωμαίος δεν είχαν φόβο Ιουδαϊκού δικαστηρίου, διότι οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι ήσαν πολίτες της Ρώμης. Όποιος πείραζε Ρωμαίο πολίτη θα είχε άσχημα ξεμπερδέματα. Όταν οι ίδιοι οι Εβραίοι λένε, ότι δεν έχουνε δικαίωμα να Τον σκοτώσουν, ομολογούν οι ίδιοι (!!!) ότι ο Χριστός ΔΕΝ είναι συμπατριώτης τους. Και όταν ο Πιλάτος ρώτησε τον Χριστό:
– Είσαι ο βασιλεύς των Ιουδαίων;- ο Χριστός του απαντά: – Συ λέγεις (δεν το λέω αυτό Εγώ, αυτό το λες εσύ)
Και όταν ο Πιλάτος του λέει, ότι αυτοί σε κατηγορούν, ο Χριστός του απάντησε:
– Δεν είμαι του κόσμου τούτου, αν ήμουν, οι ιερείς δεν θα με έδεναν και δεν θα με παρέδιδαν σε σένα…
4) Πάνω από 50 φορές (!!!) στα Ευαγγέλια ο Χριστός ξεχωρίζει την εθνικότητά Του από την εθνικότητα των Εβραίων, χρησιμοποιώντας τις φράσεις: «Εγώ – εσείς, το γένος σας, οι πρόγονοί σας, οι πατέρες σας, οι προφήτες σας, ο νόμος σας, ο Θεός σας»- δείχνοντας ξεκάθαρα και στους πλέον άπιστους Θωμάδες, ότι δεν είναι Εβραίος.
Πουθενά ο Χριστός δεν λέει στα Ευαγγέλια: «εμείς, το γένος μας, οι πρόγονοί μας, ο λαός μας, οι πατέρες μας, οι προφήτες μας, ο νόμος μας, ο Θεός μας». Ενώ οι Εβραίοι χρησιμοποιούν το «εμείς» κατά κόρον και παντού! Πρέπει απλά να προσέχεις την λέξη, την κάθε λέξη…
5) Οι Εβραίοι ποτέ δεν δέχτηκαν τον Χριστό, ούτε την διδασκαλία Του. Αντιθέτως- αυτοί βρήκαν τον άλλον τρόπο να Τον σκοτώσουν, διότι Αυτός δεν ήταν Εβραίος και ήταν ο μεγάλος πνευματικός κίνδυνος για την θρησκεία τους.
6) Ο Χριστός ποτέ δεν είχε φοιτήσει στα πνευματικά τους σχολεία, όπως συνηθίζονταν στους Εβραίους εκείνης της εποχής υποχρεωτικά για όλους, που προορίζονταν να γίνουν ραβίνοι.
«14 Ήδη δε της εορτής μεσούσης ανέβη ο Ιησούς εις το ιερόν και εδίδασκε. 15 εθαύμαζαν οι Ιουδαίοι λέγοντες: πως ούτως γράμματα οίδε μη μεμαθηκώς; 16 απεκρίθη ουν αυτοίς ο Ιησούς και είπεν: Η εμή διδαχή ουκ εστίν εμή, αλλά του πέμψαντός με».
(Κατά Ιωάννην, 7/ 14-15)
7) Πέραν αυτού, ο Χριστός απαγορεύει στους μαθητές Του να λαμβάνουν τον τίτλο του ραβίνου, δηλαδή Ιουδαίου δασκάλου, λέγοντάς τους καθαρά και ξάστερα:
«10 μηδέ κληθήτε ραβίνοι, εις γαρ υμών εστίν ο διδάσκαλος, ο Χριστός.»
(Κατά Ματθαίον, 23/10)
8) Ο Χριστός δεν έκανε περιτομή, όπως ισχυρίζονται οι σχολιαστές των Ιερών Γραφών και αυτό θα αποδειχθεί αργότερα.
9) Ο Χριστός δεν είχε καταδικαστεί από το εβραϊκό δικαστήριο, αλλά από το ρωμαϊκό. Βάσει των νόμων εκείνης της εποχής στα ρωμαϊκά δικαστήρια υπάγονταν ΜΟΜΟΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠ’ ΟΤΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ. Στους Εβραίους παραχωρούνταν το δικαίωμα να δικάζουν ΜΟΝΟ τους ομοφύλους τους και αυτό το γεγονός είναι γνωστό και από την επίσημη ιστορία και από τα Ευαγγέλια.
Ιησούς
Οι Ρωμαίοι ήξεραν και καταλάβαιναν πολύ καλά τι κάνει ο Χριστός, αυτοί δεν μπορούσαν να είναι βλάκες, διότι ήλεγχαν τα πάντα λόγω εξουσίας στην περιοχή και ας το πούμε καθαρά, κατά βάθος ήσαν σύμφωνοι με την δράση του Πανδήρα Χριστού κατά των Ιουδαίων, που εκείνη την εποχή ήσαν η πιο επικίνδυνη εστία επαναστάσεων κατά της ρωμαϊκής εξουσίας. Η συμπεριφορά του Πιλάτου, που έδειξε απροθυμία να τιμωρήσει τον Χριστό, που προσπάθησε έμμεσα να δικαιολογήσει τον Χριστό (δεν βρίσκω τίποτε το μεμπτό σ’ αυτόν τον άνθρωπο, όπως δήλωνε), που προσπάθησε να γλυτώσει τον Χριστό (πρότεινε στους Ιουδαίους αντί του Χριστού να εκτελεστεί ο Βαρνάβας ο βαρυποινίτης)- αποδεικνύει την έμμεση συμμετοχή της ρωμαϊκής εξουσίας στην υπόθεση της πνευματικής απορρόφησης των Ιουδαίων.
Μόνον η απειλή νέων ανταρσιών και εξεγέρσεων, πρόκλησης πρόσθετης ανησυχίας στον Καίσαρα της Ρώμης για την έκρυθμη κατάσταση στην επαρχία της Ιουδαίας, ανάγκασε τον Πιλάτο, για το δικό του το καλό ως έπαρχου και αντιπροσώπου της Ρώμης να θυσιάσει τον Χριστό, παραδίδοντάς Τον στον θάνατο με μεγάλη εντούτοις απροθυμία. Ας θυμηθούμε τις λέξεις του ίδιου Πιλάτου πριν την εκτέλεση του Χριστού: «Εγώ νίπτω τας χείρας μου και το αίμα Του είναι πάνω σας και πάνω στους απογόνους σας». Σαν προφητεία της επερχόμενης κατάρας ακούγεται αυτό, αν το καλοσκεφτείς…
10) Ο Χριστός ποδοπατούσε τον νόμο του Σαββάτου, τα άγια των αγίων της εβραϊκής θρησκείας και του πολιτισμού, όπου απαγορεύονταν αυστηρά στους Εβραίους να κάνουν οτιδήποτε, ακόμη και να θεραπεύουν και ο Χριστός ΘΕΡΑΠΕΥΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑΤΟ. Αυτή η πράξη ήταν ένα άμεσο και συνειδητό χτύπημα κατά του ιουδαϊκού τρόπου ζωής και ας το αναγνωρίσουμε δίκαια- ήταν ανοιχτή πρόκληση προς τους Ιουδαίους από την πλευρά του Χριστού. Οι Εβραίοι εκείνης της εποχής δεν θα τολμούσαν να πράξουν τούτο, διότι οι ομόφυλοί τους θα τους είχαν λιθοβολήσει με τον νόμο μέχρι θανάτου και οι Ρωμαίοι, οι αληθινοί άρχοντες της περιοχής, αναγνώριζαν αυτό το δικαίωμα απόδοσης δικαιοσύνης μόνον μεταξύ των Ιουδαίων.
Επαναλαμβάνω και πάλι: είμαι Έλληνας, αλλά από της ανθρώπινης πλευράς καταλαβαίνω την άκρως δυσχερή και τραγική κατάσταση των Ιουδαίων εκείνης της εποχής: ρωμαϊκή κυριαρχία, περιφρόνηση των Ιουδαίων από τους Ρωμαίους και Έλληνες, που τους θεωρούσαν υποδεέστερους (στους Έλληνες κυριαρχούσε το δόγμα πας μη Έλλην βάρβαρος) και οι Ρωμαίοι, που μιμούνταν στα πάντα τους Έλληνες, φέρονταν με τον ίδιον τρόπο και θεωρούσαν στο βάθος της ψυχής τους εαυτούς τους έμμεσους απογόνους των Ελλήνων. Μην ξεχνάμε, ότι μετά τον Τρωικό Πόλεμο, σύμφωνα με την παράδοση, οι διασωθέντες Τρώες έφυγαν στην Ιταλία, πήγε στην Ιταλία και ο γιός του Οδυσσέα Τηλέμαχος και ίδρυσε εκεί τις ελληνικές αποικίες και την πρώτη πόλη- την Ρώμη, που έχει ελληνικό όνομα. Ρώμη στην επί λέξει μετάφραση από τα ελληνικά σημαίνει δύναμη (ρωμαλέος).
Αυτήν την παράδοση τιμούσαν φανατικά οι Ρωμαίοι, θεωρούντες τους εαυτούς τους απογόνους των Τρώων και του Τηλεμάχου – γι’ αυτό και δέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τον Ελληνικό Πολιτισμό. Οι Ιουδαίοι δέχτηκαν την μεγάλη πολιτιστική επίθεση του Ελληνικού πολιτισμού και του Ελληνικού τρόπου ζωής, που τον τηρούσαν όχι μόνο οι Έλληνες, αλλά και οι Ρωμαίοι και το μεγαλύτερο τμήμα της Ιουδαϊκής διανόησης, που ξέκοψε από την παράδοση των πατέρων της και πέρασε στην πλευρά των Ρωμαίων και Ελλήνων. Εμφανίστηκε ένας ορατός πια κίνδυνος πολιτιστικής απορρόφησης των Ιουδαίων και της εξαφάνισης τους ως εθνικής οντότητας. Στην ουσία οι Εβραίοι βρέθηκαν σε τραγικό γι’ αυτούς δίλλημα: η να εξαφανιστούν ως Έθνος η να σκοτώσουν τον Χριστό, που αντιπροσώπευε γι’ αυτούς τον μεγαλύτερο κίνδυνο στην αρχόμενη διαδικασία απορρόφησης των Ιουδαίων από το ανώτερο και ισχυρότερο πολιτιστικά στοιχείο- τον ελληνικό και κατ’ επέκτασιν – και το ρωμαϊκό. Ο θάνατος του Χριστού γλύτωσε τους Εβραίους από την πλήρη εξαφάνισή τους ως λαού. Ο καθένας έχει την δική του αλήθεια και την αλήθεια αυτή πρέπει τίμια να την αναγνωρίζουμε.
11) Ο Χριστός κατάγονταν από την ελληνική Γαλιλαία, από το συγκρότημα της Δεκαπόλεως- τις αποικίες των Ελλήνων στην Παλαιστίνη και αργότερα θα παρατεθεί και ο ιστορικός χάρτης των ελληνικών πόλεων της Παλαιστίνης. Και αυτές οι πόλεις υπάρχουν σε όλους τους ιστορικούς χάρτες, αλλά και στους χάρτες των Ευαγγελίων.
12) Όταν ο Χριστός δίδασκε τα πλήθη (προσέξετε – δίδασκε ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ, μακριά από τους άλλους)- Αυτός δίδασκε στον Ιουδαϊκό λαό τον Ελληνικό Πολιτισμό, Τον πλησίασαν κάτι Έλληνες (κάτοικοι της Δεκαπόλεως) και θέλησαν να Του μιλήσουν. Με άλλα λόγια θέλησαν να Τον υποστηρίξουν και να Τον βοηθήσουν. Πια ήταν η αντίδραση του Χριστού; Την αντίδραση του Χριστού μας την μεταφέρουν τα ίδια τα Ευαγγέλια:
«20 Ήσαν δε τινές Έλληνες εκ των αναβαινόντων ίνα προσκυνήσωσιν εν τη εορτή. 21 ούτοι ουν προσήλθον Φιλίππω από Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας και ηρώτων αυτόν, λέγοντες: Κύριε, θέλομεν τον Ιησούν ιδείν. 22 έρχεται Φίλιππος και λέγει τω Ανδρέα, και πάλιν Ανδρέας και Φίλιππος και λέγουσι τω Ιησού. 23 ο δε Ιησούς απεκρίνατο αυτοίς λέγων: ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΗ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ»
(Κατά Ιωάννην, 12/ 20-23)
Με λίγη προσοχή στις φράσεις μπορούμε να δούμε πολλά κρυμμένα πράγματα: – Φίλιππος από την Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας (Γαλιλαίος κι αυτός, άρα Έλληνας με φυσιολογικό ελληνικό όνομα) – Ανδρέας: πάλι ελληνικό όνομα, χωρίς να αναφέρεται ο τόπος της καταγωγής του. – Δεν έχουν συμπεριληφθεί στα επίσημα Ευαγγέλια τα Ευαγγέλια μαθητών του Χριστού, ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ όπως του Φιλίππου, του Ανδρέα, του Νικόδημου… γιατί άραγε;;;
Υπάρχει πολύ μεγάλη υποψία, ότι ο Ιωάννης ήταν κι αυτός Έλληνας, διότι το όνομα Ιωάννης προέρχεται από το Ίων και γραμματολογικά και ετυμολογικά. Και κατά περίεργο τρόπο, αυτός ο Ιωάννης περιφέρεται στους ελληνικούς τόπους και γράφει την Αποκάλυψη του. Τα πρωτότυπα κείμενα των Ευαγγελίων είναι γραμμένα στα Ελληνικά, απ’ τα οποία έγιναν όλες οι μετέπειτα μεταφράσεις σε όλες τις γλώσσες του κόσμου.
Ελήλυθεν λοιπόν η ώρα, ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου! Και όντως, ο Υιός του Ανθρώπου δοξάστηκε σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο! Πολλοί αναρωτιούνται, γιατί ο Χριστός αποκαλεί Τον Εαυτόν Του μια Υιό του Ανθρώπου και μια Υιό του Θεού. Οι γνώστες της Ελληνικής Φιλοσοφίας βρίσκουν την απάντηση, αν θυμηθούν την ρήση του Ηρακλείτου περί Θεού και ανθρώπου:
«Θεός τι εστί; – Αθάνατος άνθρωπος. Άνθρωπος τι εστί;- Θνητός θεός». Και ο Χριστός ως Έλληνας γνώριζε αυτά τα πράγματα και πολύ καλλίτερα μάλιστα από εμάς, τους σημερινούς Έλληνες.
13) Τους ορθόδοξους Ιουδαίους ανησυχούσε πάρα πολύ η ελληνική δραστηριότητα του Χριστού και γι’ αυτόν τον λόγο, αφού δεν είχαν το δικαίωμα να Τον εκτελέσουν ανοιχτά, γύρευαν τρόπους να Τον σκοτώσουν στα μουλωχτά και δεν Τον εύρισκαν, διότι ο Χριστός, ξέροντας πολύ καλά τι έχουν στο μυαλό τους, κρύβονταν στους συμπατριώτες Του, όπου ήταν σε ασφαλείς συνθήκες.
Ας θυμηθούμε τι λένε μεταξύ τους οι Ιουδαίοι στα Ευαγγέλια:
Ιησούς
«Που κρύβεται Αυτός; Μήπως Αυτός κρύβεται στην Ελληνική Διασπορά (στους δικούς Του) και διδάσκει τους Έλληνες (τους μυεί και τους οργανώνει); Για να σκεφτούμε λιγάκι λογικά- απλή λογική, πολύ απλή: ζεις σε μια περιοχή με δυο αντιμαχόμενα πολιτιστικά συνεχώς Έθνη, οι αλλόφυλοι σε κυνηγούν, που θα καταφύγεις για να προστατευτείς- στα χωριά των αλλοφύλων η στα χωριά των ομοφύλων σου; Η στοιχειώδης λογική έχει την εξής ιδιότητα- αυτήν μένει αναλλοίωτη στο διάβα των αιώνων… Και ο νοών – νοήτω.
14) Ο Χριστός ήταν Έλληνας της Παλαιστίνης, μιλούσε ελληνικά, είχε ελληνικό όνομα: Ιάσωνας, το γένος Του ήταν ελληνικό, η Μητέρα Του, η Θεοτόκος- ήταν Ελληνίδα, οι Έλληνες δέχτηκαν την θρησκεία του Χριστού και έγιναν οι πρώτοι και οι σημαντικότεροι αγωγοί και διδάσκαλοι του Χριστιανισμού. Οι Έλληνες έγιναν το οξυγόνο του Χριστιανισμού. Χωρίς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΒΙΩΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ. Ο Χριστιανισμός, με όπλο την Ιερά Διδασκαλία του Χριστού και τον τα πάντα εμπόδια νικών μέσον- την Ελληνική Γλώσσα- κατέκτησε όλην την χωρίς εξαίρεση Ευρώπη και την εκπολίτισε. Ο Χριστός, ο Υιός των Ελλήνων της Παλαιστίνης, ο Ιάσωνας ο Χρησμένος θεραπεύειν τους ανθρώπους- άλλαξε όλο το ρουν της ανθρώπινης Ιστορίας και ήταν ο μοναδικός Υιός του Θεού, που κατάφερε να χωρίσει την Ιστορία σε δυο εποχές- στην προ Χριστού και την μετά του Χριστού εποχή.
Και αυτό το μέγα πράγμα είχε την δύναμη να το κάνει μόνον ο Χριστός- Απόλλωνας Ηλιοφόρος, με την ασυνείδητη ιουδαϊκή συμμετοχή, που αντιστράφηκε αργότερα εναντίον τους με την μεγάλη διασπορά τους ανά τον κόσμο, με τους μαζικούς άγριους διωγμούς και τα πογκρόμ στους αιώνες, που ακολούθησαν.
Η Παγκόσμια Ιστορία, χωρισθείσα στα δύο: στην προ Χριστού και μετά Χριστού εποχή, με άμεση συμμετοχή των Ελλήνων και των Εβραίων, στην οποία ο καθένας έπαιξε τον ρόλο του «καλού» και του «κακού» στην παγκόσμια σκακιέρα εκείνης της εποχής-έβαλαν την σφραγίδα και καθόρισαν την μοίρα της μετέπειτα Ιστορίας. Πηγη:http://oysia.blogspot.gr/
Πριν μπούμε, αδέρφια και να τεκμηριώσουμε τούτο το τρομερά δύσκολο εγχείρημα για την καταγωγή του Χριστού, κάνομε μνεία τα εξής βοηθητικά αλλά σημαντικά:
α’ Η προσωνυμία Χριστός εννοεί Μεσίας. Ο απεσταλμένος από το Θεό για τη σωτηρία του ανθρώπου. Δηλαδή, χρισμένος σωτήρας.
β’ Το όνομά του, Ιησούς, είναι παράφραση στην εβραϊκή γλώσσα του ελληνικού ονόματος Ιάσων. Άρα, το αρχικό, το πραγματικό είναι Ιάσων Χριστός.
γ’ Ο Χριστός ήταν Φιλισταίος, όπως θα ιδούμε παρακάτω. Οι Φιλισταίοι ήταν Κρήτες άποικοι. Από την αρχαία εποχή –τότες που οι πολεμοχαρείς Δωριείς κατέβηκαν στην Ελλάδα και στην Κρήτη- πολλοί Μινωίτες με αρχηγό το Φίλιστο έφυγαν από τη Φαιστό με τα πλοία τους, τράβηξαν ανατολικά και μετοίκησαν σε μια χώρα στα παράλια της Μέσης Ανατολής. Η χώρα αυτή και οι κάτοικοί της, Κρήτες και ντόπιοι, από τότε πήραν το σημερινό όνομά τους από το όνομα του Φίλιστου.
Από το Φίλιστος, η χώρα Φιλιστίνη και μετά από παράφραση Παλαιστίνη.
Από το Φιλισταίοι, μετά από παράφραση, οι κάτοικοι Παλαιστίνιοι.
Να μπούμε τώρα στο κυρίως θέμα μας, την ελληνικότητα του Χριστού. Μιλάμε για την ανθρώπινη φύση του, γιατί η θεϊκή είναι δεδομένη. Ήταν υιός τού Θεού.
δ’ Ο Θεάνθρωπος Χριστός γεννήθηκε στην Παλαιστίνη, που εκατοικείτο εκείνη την εποχή και από Έλληνες (Αλεξανδρινούς), και από Εβραίους, αλλά και από κρητικογενείς Φιλισταίους, όπως αναλύσαμε παραπάνω. Οι Φιλισταίοι ήταν Έλληνες από την Κρήτη. Το αναφέρει αυτό ακόμη και η μυθολογία των Εβραίων, η βίβλος(Παλαιά Διαθήκη).
ε’ Το όνομα της μητέρας του Ιάσωνα-Ιησού Χριστού είναι Μαρία και είναι Μινωικό. Το αρχικό ήταν Μάϊρα, που με αναγραμματισμό γίνηκε Μαρία. Το Εβραϊκό Μάριαμ προήλθε από το Μινωικό Μάϊρα(Μαρία)
στ’ Η μητρική γλώσσα του Χριστού ήταν η ελληνική γλώσσα. Το αμερικανικό περιοδικό «Τάιμ» το είχε αποκαλύψει πολύ παλιά, όμως τα τεύχη εκείνα εξαφανιστήκανε μυστηριωδώς. Βέβαια, ο Χριστός μιλούσε και την αραμαϊκή γλώσσα της Μέσης Ανατολής(Συρία-Χαναάν), την οποία οι Εβραίοι δε γνώριζαν την εποχή του Χριστού.
Από απόκρυφο ευαγγέλιο που βρίσκεται στις βιβλιοθήκες του Βατικανού, ο Χριστός είπε: «Εμέ υβρίζετε. Όμως μην υβρίζετε το Άγιον Πνεύμα. Το Άγιον Πνεύμα του Σύμπαντος εστί η Ελλάς! ήτις γεννά ανθρώπους κα’γώ ειμί ο υιός του Ανθρώπου». Εδώ, στη ρήση αυτή, ο ίδιος ο Ιησούς(Ιάσων) Χριστός αποκαλύπτει την ελληνικότητά του.
Ντοκουμέντα για
την ελληνικότητά του (Από την Καινή Διαθήκη και άλλες ενδείξεις)
1jesus_praying
• Η φιλοσοφική έκφραση και ο λόγος του Χριστού, που είναι ταυτόσημος με των αρχαίων Ελλήνων σοφών και κυρίως του Ισοκράτη. Του Χριστου, βέβαια, ο λόγος και το μήνυμα μεταφράζεται σε δυο και μοναδικές λέξεις: “Αγαπάτε αλλήλους”. Όλη η διδασκαλία του Χριστού μετουσιώνεται σ’αυτή τη μεγαλειώδη φράση!
• Το άγιο φως παρουσιάζεται μόνο στον Ελληνορθόδοξο Πατριάρχη, σε κανέναν άλλο ιερωμένο άλλου θρησκευτικού δόγματος.
•Το Μέγα Σάββατο ακούμε τον ψαλμό του Ιωσήφ από Αριμαθαία προς τον Πιλάτο που του λέει: «Δώσε μου το σώμα του Ιησού να το ενταφιάσω, γιατί ξένος είναι και δεν έχει πού την κεφαλή κλίνει».
• Εκείνος που σήκωσε το Χριστό και από το σταυρό τον πήγε στον τάφο στο κτήμα του Αριμαθαίου ήταν Έλληνας από την Κρήτη(Φιλισταίος) και λεγότανε Νικόδημος.
• Ο θρήνος της Παναγίας (τα λεγόμενα απόκρυφα ευαγγέλια). Έκλαιγε η μάνα του Χριστού στο Γολγοθά κάτω από το σταυρό του υιού της και έλεγε: «Ώ άνομοι Ιουδαίοι, πώς σταυρώνετε έναν ξένο…!!!» Προσέξετε, αδέρφια, η Παναγία αποκαλεί το γιο της, το Χριστό «ξένο» προς τους Ιουδαίους. Δηλαδή, όχι Εβραίο.
•Ο Χριστός δεν είχε σε εκτίμηση τους Εβραίους, τους οποίους αποκαλεί λαό μισθαρό, υποκριτή, βλάσφημο και αμαρτωλό.
• Δίδει ονόματα ελληνικά στους μαθητές του (Πέτρος-από την πέτρα, Φίλιππος- από το φίλος κ.α.).
• Όταν του είπαν πως θέλουν να τον δουν κάποιοι Έλληνες, χάρηκε και είπε: «Αλήθεια σας λέγω. Ήρθε η ώρα να δοξαστεί ο υιός του Ανθρώπου».
•Ο Χριστός διακήρυξε το οικουμενικό πνεύμα του Ελληνισμού –το θείο πνεύμα- λέγοντας: «Δεν υπάρχει Ιουδαίος, ούτε Έλληνας, γιατί όλοι είμαστε αδελφοί».
Διακηρύσει και προτρέπει προς την έρευνα, δηλαδή το «αεικίνητον» των Ελλήνων, σε αντίθεση με τις εβραϊκές σοφίες: «πίστευε και μη ερεύνα». Εδώ φαίνεται πως το πνεύμα του είναι εναρμονισμένο με τη φυλετική του καταγωγή, με το ανήσυχο ερευνητικό πνεύμα των προγόνων του Ελλήνων.
• Ο Χριστός είναι πολέμιος της φιλαργυρίας. Σε αντίθεση με τους Εβραίους που η τσιγκουνιά και ο χρηματισμός είναι φυλετικό τους γνώρισμα.

•Η εμφάνιση του Χριστού. Ντυνόταν με αρχαίο ελληνικό χιτώνα, χωρίς κάλυμμα στην κεφαλή. Σε αντίθεση με την κελεμπία στο σώμα και το ντουρμπάνι στο κεφάλι των Εβραίων.
• Και το αποκορύφωμα των αποδείξεων πως ο Χριστός δεν ήταν Εβραίος αλλά Έλληνας, είναι η ίδια η ανθρώπινη μορφή του. Είχε ολοκάθαρα τα χαραχτηριστικά της φυλής των Ιαπετών, απόπου κατάγονται οι αρχαίοι Έλληνες. Ήταν ψηλός, ξανθός, με γαλανά μάθια, με ίσα κλασσική μύτη, με λεπτά χαραχτηριστικά. Ενώ οι Εβραίοι είναι το ακριβώς αντίθετο. Κοντοί, μελαχροινοί, με μαύρα μικρά μάθια, με γαμψές μύτες και τα χοντρά χαραχτηριστικά της σημίτικης φυλής από την οποία ποσέρνουν.
Αδέρφια Έλληνες, όπως διαπιστώσαμε ο Χριστός ήταν πέρα για πέρα Έλληνας, από τη Μινωϊκή Κρήτη. Και το ευλογημένο έθνος του Θεού είναι η πατρίδα μας. Η αγάπη και η εύνοια του Θεού προς τον ελληνισμό έχει εκδηλωθεί με τα ευαγγέλια, που γράφτηκαν σε γλώσσα ελληνική. Με τα ελληνικά σύμβολα «ΙΧΘΥΣ» =(Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ). Με το όραμα του Μεγάλου Κωνσταντίνου «Εν τούτω Νίκα». Με την αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννου στην Πάτμο (νησί και γλώσσα ελληνικά). Και με αμέτρητα άλλα άγια σημάδια.
Δυστυχώς και δεν είναι σε τιμή τους, οι Εβραίοι, ενώ σταυρώσανε τον Έλληνα Ιάσων-Ιησού Χριστό Σωτήρα του κόσμου βγαίνουν κι αποπάνω και σφετερίζονται τώρα για λόγους οικονομισάς και παγκόσμιας επικράτησης την καταγωγή του.
Δυστυχώς, τουλάχιστον οι Έλληνες επιστήμονες, θεολόγοι και ιεράρχες δεν εντρυφήσανε πάνω σ’αυτό το τεράστιο για τη χριστιανοσύνη και τον Ελληνισμό θέμα όσο θα έπρεπε και αφήσανε άλλους… να αλωνίζουν και οι λόγοι που το κάμανε μας βάζουν σε προβληματισμούς… Θα ήταν μεγαλοσύνη έστω και τώρα να το κάνουν και να δώσουν μια ξεκάθαρη, επίσημη απάντηση στους λαούς.
Οι απανταχού Έλληνες να είμαστε υπερήφανοι που ο Ιάσων-Ιησους Χριστός ήταν η ενσάρκωση του πνεύματος της φωτοδότρας Ελλάδας, για κείνο και η πατρίδα μας είναι η καρδιά και η σημαία του κόσμου. Και μια πάρτε παρεπάνω εμείς οι απόγονοι του Μίνωα και του Φίλιστου από τους οποίους προέρχεται η γενιά του Ιάσων-Ιησού. Και μια που είναι δικός μας, να μου επιτρέψετε να εκφραστώ, με σεβασμό βέβαια προς Εκείνον, με μια μαντινάδα.
«Ήθελα να’μουνε ληστής
στου Γολγοθά τη μ-πάντα,
για να φωνάξω του Χριστού
Αδέρφι μου, νταγιάντα!»
(Ευχαριστούμε πολύ τον εξαίρετο φίλο και μεγάλο πατριώτη και Κρητίκαρο Γιάννη Σωπασή- «ΔΑΝΑΟ»,από τα Αχελιανά Μυλοποτάμου, γόνο του ξακουστού οπλαρχηγού στο Αρκάδι Σωπή ή Κούβου που μας παραχώρησε το αρχείο του για να παρουσιάσομε τούτο το δύσκολο άρθρο).

πηγή: Δημήτρης Κοτζάκης 


Το διάβασα εδώ


Αφού μπορείς να γίνεις τα πάντα, γίνε ο Εαυτός σου, γιατί εσύ είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο !!

Ιησούς WeAreAllOne
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.youtube.com/user/mikroulis11
Alicetwiligh

Alicetwiligh


Ηλικία : 32
Τόπος : ΕΛΛΆΔΑ
Υδροχόος
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2017
Αριθμός μηνυμάτων : 74

Ιησούς Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ιησούς   Ιησούς Icon_minitimeΔευ 13 Μαρ - 12:26:24

Ηλιόδωρος έγραψε:
Ήταν Έλληνας ο Ιησούς:
14.Ο Χριστός ήταν Έλληνας της Παλαιστίνης, μιλούσε ελληνικά, είχε ελληνικό όνομα: Ιάσωνας, το γένος Του ήταν ελληνικό, η Μητέρα Του, η Θεοτόκος- ήταν Ελληνίδα
1) Ήταν Γαλιλαίος (Έλληνας της Παλαιστίνης) και όχι Ιουδαίος. Οι Εβραίοι Τον αποκαλούσαν περιφρονητικά Ναζωραίο και στην Εβραϊκή γλώσσα η λέξη «ναζωραίος» σημαίνει «ξένος, άλλου αίματος», τον αποκαλούσαν Σαμαρείτη- ονομασία των Ελλήνων της Παλαιστίνης.
2) Ο ίδιος ο Χριστός αρνήθηκε, ότι είναι Εβραίος, αμφισβητεί τον Θεό του Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ, αμφισβητεί, ότι είναι από τη γενιά του Δαυΐδ:


«37 …και Μωυσής εμήνυσεν επί της βάτου, ως λέγει Κύριον τον Θεόν Αβραάμ και τον Θεόν Ισαάκ και τον Θεόν Ιακώβ. 38 Θεός δε ουκ εστί νεκρών, αλλά ζώντων»
(Κατά Λουκάν, 20/37)
Καταλάβατε τι τους είπε ο Χριστός; Αυτούς που επικαλείστε, δηλαδή τον Θεό του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ- είναι Θεός των νεκρών! Τον Θεό των Εβραίων, τον Ιαχβέ (Ιεχωβά) – ο Χριστός αποκαλεί νεκρό Θεό!!! Και λέει, ότι ο όντως Θεός δεν είναι των νεκρών, αλλά των ζώντων! Εκείνη την εποχή τέτοια πράγματα δεν θα τολμούσε να ξεστομίσει ούτε ο πιο θαρραλέος Ιουδαίος, παρά μόνο εκείνοι, που ήσαν υπήκοοι της Ρώμης και δεν υπάγονταν στο ιουδαϊκό δικαστήριο, δηλαδή οι πολλοί της ιουδαϊκής διανόησης, οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι.
Παρακάτω:
«44 Δαυΐδ αυτόν Κύριον καλεί και πως υιός αυτού εστίν;»
(Κατά Λουκάν, 20/ 44)
3) Ο ίδιος ο Χριστός αρνείται, ότι είναι βασιλεύς των Ιουδαίων, και οι ίδιοι οι Ιουδαίοι αρνούνται, ότι είναι συμπατριώτης τους.
Π.χ. όταν ο Πιλάτος βγήκε και ρώτησε σε τι κατηγορείτε αυτόν τον άνθρωπο’ Και οι Εβραίοι απήντησαν, ότι αν δεν ήταν Αυτός κακούργος, δεν θα Τον παράδιδαν στον Πιλάτο. Και ο Πιλάτος τους προτείνει να Τον πάρουν και να Τον δικάσουν με το νόμο τους, ξέροντας πολύ καλά, ότι οι Εβραίοι είχαν το δικαίωμα να δικάζουν μόνο τους ομοφύλους τους και κανέναν άλλον. Και τι του απαντάν οι Ιουδαίοι;
– Δεν μας επιτρέπεται να σκοτώσουμε κανένα.
Ενώ ξέρουμε πολύ καλά, ότι εκείνη την εποχή οι Εβραίοι είχαν δικαίωμα να εκτελέσουν έναν άνθρωπο (με λιθοβολισμό παρακαλώ) μόνο της φυλής τους. Κανένας Έλλην, κανένας Ρωμαίος δεν είχαν φόβο Ιουδαϊκού δικαστηρίου, διότι οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι ήσαν πολίτες της Ρώμης. Όποιος πείραζε Ρωμαίο πολίτη θα είχε άσχημα ξεμπερδέματα. Όταν οι ίδιοι οι Εβραίοι λένε, ότι δεν έχουνε δικαίωμα να Τον σκοτώσουν, ομολογούν οι ίδιοι (!!!) ότι ο Χριστός ΔΕΝ είναι συμπατριώτης τους. Και όταν ο Πιλάτος ρώτησε τον Χριστό:
– Είσαι ο βασιλεύς των Ιουδαίων;- ο Χριστός του απαντά: – Συ λέγεις (δεν το λέω αυτό Εγώ, αυτό το λες εσύ)
Και όταν ο Πιλάτος του λέει, ότι αυτοί σε κατηγορούν, ο Χριστός του απάντησε:
– Δεν είμαι του κόσμου τούτου, αν ήμουν, οι ιερείς δεν θα με έδεναν και δεν θα με παρέδιδαν σε σένα…
4) Πάνω από 50 φορές (!!!) στα Ευαγγέλια ο Χριστός ξεχωρίζει την εθνικότητά Του από την εθνικότητα των Εβραίων, χρησιμοποιώντας τις φράσεις: «Εγώ – εσείς, το γένος σας, οι πρόγονοί σας, οι πατέρες σας, οι προφήτες σας, ο νόμος σας, ο Θεός σας»- δείχνοντας ξεκάθαρα και στους πλέον άπιστους Θωμάδες, ότι δεν είναι Εβραίος.
Πουθενά ο Χριστός δεν λέει στα Ευαγγέλια: «εμείς, το γένος μας, οι πρόγονοί μας, ο λαός μας, οι πατέρες μας, οι προφήτες μας, ο νόμος μας, ο Θεός μας». Ενώ οι Εβραίοι χρησιμοποιούν το «εμείς» κατά κόρον και παντού! Πρέπει απλά να προσέχεις την λέξη, την κάθε λέξη…
5) Οι Εβραίοι ποτέ δεν δέχτηκαν τον Χριστό, ούτε την διδασκαλία Του. Αντιθέτως- αυτοί βρήκαν τον άλλον τρόπο να Τον σκοτώσουν, διότι Αυτός δεν ήταν Εβραίος και ήταν ο μεγάλος πνευματικός κίνδυνος για την θρησκεία τους.
6) Ο Χριστός ποτέ δεν είχε φοιτήσει στα πνευματικά τους σχολεία, όπως συνηθίζονταν στους Εβραίους εκείνης της εποχής υποχρεωτικά για όλους, που προορίζονταν να γίνουν ραβίνοι.
«14 Ήδη δε της εορτής μεσούσης ανέβη ο Ιησούς εις το ιερόν και εδίδασκε. 15 εθαύμαζαν οι Ιουδαίοι λέγοντες: πως ούτως γράμματα οίδε μη μεμαθηκώς; 16 απεκρίθη ουν αυτοίς ο Ιησούς και είπεν: Η εμή διδαχή ουκ εστίν εμή, αλλά του πέμψαντός με».
(Κατά Ιωάννην, 7/ 14-15)
7) Πέραν αυτού, ο Χριστός απαγορεύει στους μαθητές Του να λαμβάνουν τον τίτλο του ραβίνου, δηλαδή Ιουδαίου δασκάλου, λέγοντάς τους καθαρά και ξάστερα:
«10 μηδέ κληθήτε ραβίνοι, εις γαρ υμών εστίν ο διδάσκαλος, ο Χριστός.»
(Κατά Ματθαίον, 23/10)
8) Ο Χριστός δεν έκανε περιτομή, όπως ισχυρίζονται οι σχολιαστές των Ιερών Γραφών και αυτό θα αποδειχθεί αργότερα.
9) Ο Χριστός δεν είχε καταδικαστεί από το εβραϊκό δικαστήριο, αλλά από το ρωμαϊκό. Βάσει των νόμων εκείνης της εποχής στα ρωμαϊκά δικαστήρια υπάγονταν ΜΟΜΟΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠ’ ΟΤΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ. Στους Εβραίους παραχωρούνταν το δικαίωμα να δικάζουν ΜΟΝΟ τους ομοφύλους τους και αυτό το γεγονός είναι γνωστό και από την επίσημη ιστορία και από τα Ευαγγέλια.
Ιησούς
Οι Ρωμαίοι ήξεραν και καταλάβαιναν πολύ καλά τι κάνει ο Χριστός, αυτοί δεν μπορούσαν να είναι βλάκες, διότι ήλεγχαν τα πάντα λόγω εξουσίας στην περιοχή και ας το πούμε καθαρά, κατά βάθος ήσαν σύμφωνοι με την δράση του Πανδήρα Χριστού κατά των Ιουδαίων, που εκείνη την εποχή ήσαν η πιο επικίνδυνη εστία επαναστάσεων κατά της ρωμαϊκής εξουσίας. Η συμπεριφορά του Πιλάτου, που έδειξε απροθυμία να τιμωρήσει τον Χριστό, που προσπάθησε έμμεσα να δικαιολογήσει τον Χριστό (δεν βρίσκω τίποτε το μεμπτό σ’ αυτόν τον άνθρωπο, όπως δήλωνε), που προσπάθησε να γλυτώσει τον Χριστό (πρότεινε στους Ιουδαίους αντί του Χριστού να εκτελεστεί ο Βαρνάβας ο βαρυποινίτης)- αποδεικνύει την έμμεση συμμετοχή της ρωμαϊκής εξουσίας στην υπόθεση της πνευματικής απορρόφησης των Ιουδαίων.
Μόνον η απειλή νέων ανταρσιών και εξεγέρσεων, πρόκλησης πρόσθετης ανησυχίας στον Καίσαρα της Ρώμης για την έκρυθμη κατάσταση στην επαρχία της Ιουδαίας, ανάγκασε τον Πιλάτο, για το δικό του το καλό ως έπαρχου και αντιπροσώπου της Ρώμης να θυσιάσει τον Χριστό, παραδίδοντάς Τον στον θάνατο με μεγάλη εντούτοις απροθυμία. Ας θυμηθούμε τις λέξεις του ίδιου Πιλάτου πριν την εκτέλεση του Χριστού: «Εγώ νίπτω τας χείρας μου και το αίμα Του είναι πάνω σας και πάνω στους απογόνους σας». Σαν προφητεία της επερχόμενης κατάρας ακούγεται αυτό, αν το καλοσκεφτείς…
10) Ο Χριστός ποδοπατούσε τον νόμο του Σαββάτου, τα άγια των αγίων της εβραϊκής θρησκείας και του πολιτισμού, όπου απαγορεύονταν αυστηρά στους Εβραίους να κάνουν οτιδήποτε, ακόμη και να θεραπεύουν και ο Χριστός ΘΕΡΑΠΕΥΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑΤΟ. Αυτή η πράξη ήταν ένα άμεσο και συνειδητό χτύπημα κατά του ιουδαϊκού τρόπου ζωής και ας το αναγνωρίσουμε δίκαια- ήταν ανοιχτή πρόκληση προς τους Ιουδαίους από την πλευρά του Χριστού. Οι Εβραίοι εκείνης της εποχής δεν θα τολμούσαν να πράξουν τούτο, διότι οι ομόφυλοί τους θα τους είχαν λιθοβολήσει με τον νόμο μέχρι θανάτου και οι Ρωμαίοι, οι αληθινοί άρχοντες της περιοχής, αναγνώριζαν αυτό το δικαίωμα απόδοσης δικαιοσύνης μόνον μεταξύ των Ιουδαίων.
Επαναλαμβάνω και πάλι: είμαι Έλληνας, αλλά από της ανθρώπινης πλευράς καταλαβαίνω την άκρως δυσχερή και τραγική κατάσταση των Ιουδαίων εκείνης της εποχής: ρωμαϊκή κυριαρχία, περιφρόνηση των Ιουδαίων από τους Ρωμαίους και Έλληνες, που τους θεωρούσαν υποδεέστερους (στους Έλληνες κυριαρχούσε το δόγμα πας μη Έλλην βάρβαρος) και οι Ρωμαίοι, που μιμούνταν στα πάντα τους Έλληνες, φέρονταν με τον ίδιον τρόπο και θεωρούσαν στο βάθος της ψυχής τους εαυτούς τους έμμεσους απογόνους των Ελλήνων. Μην ξεχνάμε, ότι μετά τον Τρωικό Πόλεμο, σύμφωνα με την παράδοση, οι διασωθέντες Τρώες έφυγαν στην Ιταλία, πήγε στην Ιταλία και ο γιός του Οδυσσέα Τηλέμαχος και ίδρυσε εκεί τις ελληνικές αποικίες και την πρώτη πόλη- την Ρώμη, που έχει ελληνικό όνομα. Ρώμη στην επί λέξει μετάφραση από τα ελληνικά σημαίνει δύναμη (ρωμαλέος).
Αυτήν την παράδοση τιμούσαν φανατικά οι Ρωμαίοι, θεωρούντες τους εαυτούς τους απογόνους των Τρώων και του Τηλεμάχου – γι’ αυτό και δέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τον Ελληνικό Πολιτισμό. Οι Ιουδαίοι δέχτηκαν την μεγάλη πολιτιστική επίθεση του Ελληνικού πολιτισμού και του Ελληνικού τρόπου ζωής, που τον τηρούσαν όχι μόνο οι Έλληνες, αλλά και οι Ρωμαίοι και το μεγαλύτερο τμήμα της Ιουδαϊκής διανόησης, που ξέκοψε από την παράδοση των πατέρων της και πέρασε στην πλευρά των Ρωμαίων και Ελλήνων. Εμφανίστηκε ένας ορατός πια κίνδυνος πολιτιστικής απορρόφησης των Ιουδαίων και της εξαφάνισης τους ως εθνικής οντότητας. Στην ουσία οι Εβραίοι βρέθηκαν σε τραγικό γι’ αυτούς δίλλημα: η να εξαφανιστούν ως Έθνος η να σκοτώσουν τον Χριστό, που αντιπροσώπευε γι’ αυτούς τον μεγαλύτερο κίνδυνο στην αρχόμενη διαδικασία απορρόφησης των Ιουδαίων από το ανώτερο και ισχυρότερο πολιτιστικά στοιχείο- τον ελληνικό και κατ’ επέκτασιν – και το ρωμαϊκό. Ο θάνατος του Χριστού γλύτωσε τους Εβραίους από την πλήρη εξαφάνισή τους ως λαού. Ο καθένας έχει την δική του αλήθεια και την αλήθεια αυτή πρέπει τίμια να την αναγνωρίζουμε.
11) Ο Χριστός κατάγονταν από την ελληνική Γαλιλαία, από το συγκρότημα της Δεκαπόλεως- τις αποικίες των Ελλήνων στην Παλαιστίνη και αργότερα θα παρατεθεί και ο ιστορικός χάρτης των ελληνικών πόλεων της Παλαιστίνης. Και αυτές οι πόλεις υπάρχουν σε όλους τους ιστορικούς χάρτες, αλλά και στους χάρτες των Ευαγγελίων.
12) Όταν ο Χριστός δίδασκε τα πλήθη (προσέξετε – δίδασκε ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ, μακριά από τους άλλους)- Αυτός δίδασκε στον Ιουδαϊκό λαό τον Ελληνικό Πολιτισμό, Τον πλησίασαν κάτι Έλληνες (κάτοικοι της Δεκαπόλεως) και θέλησαν να Του μιλήσουν. Με άλλα λόγια θέλησαν να Τον υποστηρίξουν και να Τον βοηθήσουν. Πια ήταν η αντίδραση του Χριστού; Την αντίδραση του Χριστού μας την μεταφέρουν τα ίδια τα Ευαγγέλια:
«20 Ήσαν δε τινές Έλληνες εκ των αναβαινόντων ίνα προσκυνήσωσιν εν τη εορτή. 21 ούτοι ουν προσήλθον Φιλίππω από Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας και ηρώτων αυτόν, λέγοντες: Κύριε, θέλομεν τον Ιησούν ιδείν. 22 έρχεται Φίλιππος και λέγει τω Ανδρέα, και πάλιν Ανδρέας και Φίλιππος και λέγουσι τω Ιησού. 23 ο δε Ιησούς απεκρίνατο αυτοίς λέγων: ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΗ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ»
(Κατά Ιωάννην, 12/ 20-23)
Με λίγη προσοχή στις φράσεις μπορούμε να δούμε πολλά κρυμμένα πράγματα: – Φίλιππος από την Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας (Γαλιλαίος κι αυτός, άρα Έλληνας με φυσιολογικό ελληνικό όνομα) – Ανδρέας: πάλι ελληνικό όνομα, χωρίς να αναφέρεται ο τόπος της καταγωγής του. – Δεν έχουν συμπεριληφθεί στα επίσημα Ευαγγέλια τα Ευαγγέλια μαθητών του Χριστού, ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ όπως του Φιλίππου, του Ανδρέα, του Νικόδημου… γιατί άραγε;;;
Υπάρχει πολύ μεγάλη υποψία, ότι ο Ιωάννης ήταν κι αυτός Έλληνας, διότι το όνομα Ιωάννης προέρχεται από το Ίων και γραμματολογικά και ετυμολογικά. Και κατά περίεργο τρόπο, αυτός ο Ιωάννης περιφέρεται στους ελληνικούς τόπους και γράφει την Αποκάλυψη του. Τα πρωτότυπα κείμενα των Ευαγγελίων είναι γραμμένα στα Ελληνικά, απ’ τα οποία έγιναν όλες οι μετέπειτα μεταφράσεις σε όλες τις γλώσσες του κόσμου.
Ελήλυθεν λοιπόν η ώρα, ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου! Και όντως, ο Υιός του Ανθρώπου δοξάστηκε σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο! Πολλοί αναρωτιούνται, γιατί ο Χριστός αποκαλεί Τον Εαυτόν Του μια Υιό του Ανθρώπου και μια Υιό του Θεού. Οι γνώστες της Ελληνικής Φιλοσοφίας βρίσκουν την απάντηση, αν θυμηθούν την ρήση του Ηρακλείτου περί Θεού και ανθρώπου:
«Θεός τι εστί; – Αθάνατος άνθρωπος. Άνθρωπος τι εστί;- Θνητός θεός». Και ο Χριστός ως Έλληνας γνώριζε αυτά τα πράγματα και πολύ καλλίτερα μάλιστα από εμάς, τους σημερινούς Έλληνες.
13) Τους ορθόδοξους Ιουδαίους ανησυχούσε πάρα πολύ η ελληνική δραστηριότητα του Χριστού και γι’ αυτόν τον λόγο, αφού δεν είχαν το δικαίωμα να Τον εκτελέσουν ανοιχτά, γύρευαν τρόπους να Τον σκοτώσουν στα μουλωχτά και δεν Τον εύρισκαν, διότι ο Χριστός, ξέροντας πολύ καλά τι έχουν στο μυαλό τους, κρύβονταν στους συμπατριώτες Του, όπου ήταν σε ασφαλείς συνθήκες.
Ας θυμηθούμε τι λένε μεταξύ τους οι Ιουδαίοι στα Ευαγγέλια:
Ιησούς
«Που κρύβεται Αυτός; Μήπως Αυτός κρύβεται στην Ελληνική Διασπορά (στους δικούς Του) και διδάσκει τους Έλληνες (τους μυεί και τους οργανώνει); Για να σκεφτούμε λιγάκι λογικά- απλή λογική, πολύ απλή: ζεις σε μια περιοχή με δυο αντιμαχόμενα πολιτιστικά συνεχώς Έθνη, οι αλλόφυλοι σε κυνηγούν, που θα καταφύγεις για να προστατευτείς- στα χωριά των αλλοφύλων η στα χωριά των ομοφύλων σου; Η στοιχειώδης λογική έχει την εξής ιδιότητα- αυτήν μένει αναλλοίωτη στο διάβα των αιώνων… Και ο νοών – νοήτω.
14) Ο Χριστός ήταν Έλληνας της Παλαιστίνης, μιλούσε ελληνικά, είχε ελληνικό όνομα: Ιάσωνας, το γένος Του ήταν ελληνικό, η Μητέρα Του, η Θεοτόκος- ήταν Ελληνίδα, οι Έλληνες δέχτηκαν την θρησκεία του Χριστού και έγιναν οι πρώτοι και οι σημαντικότεροι αγωγοί και διδάσκαλοι του Χριστιανισμού. Οι Έλληνες έγιναν το οξυγόνο του Χριστιανισμού. Χωρίς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΒΙΩΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ. Ο Χριστιανισμός, με όπλο την Ιερά Διδασκαλία του Χριστού και τον τα πάντα εμπόδια νικών μέσον- την Ελληνική Γλώσσα- κατέκτησε όλην την χωρίς εξαίρεση Ευρώπη και την εκπολίτισε. Ο Χριστός, ο Υιός των Ελλήνων της Παλαιστίνης, ο Ιάσωνας ο Χρησμένος θεραπεύειν τους ανθρώπους- άλλαξε όλο το ρουν της ανθρώπινης Ιστορίας και ήταν ο μοναδικός Υιός του Θεού, που κατάφερε να χωρίσει την Ιστορία σε δυο εποχές- στην προ Χριστού και την μετά του Χριστού εποχή.
Και αυτό το μέγα πράγμα είχε την δύναμη να το κάνει μόνον ο Χριστός- Απόλλωνας Ηλιοφόρος, με την ασυνείδητη ιουδαϊκή συμμετοχή, που αντιστράφηκε αργότερα εναντίον τους με την μεγάλη διασπορά τους ανά τον κόσμο, με τους μαζικούς άγριους διωγμούς και τα πογκρόμ στους αιώνες, που ακολούθησαν.
Η Παγκόσμια Ιστορία, χωρισθείσα στα δύο: στην προ Χριστού και μετά Χριστού εποχή, με άμεση συμμετοχή των Ελλήνων και των Εβραίων, στην οποία ο καθένας έπαιξε τον ρόλο του «καλού» και του «κακού» στην παγκόσμια σκακιέρα εκείνης της εποχής-έβαλαν την σφραγίδα και καθόρισαν την μοίρα της μετέπειτα Ιστορίας. Πηγη:http://oysia.blogspot.gr/
Πριν μπούμε, αδέρφια και να τεκμηριώσουμε τούτο το τρομερά δύσκολο εγχείρημα για την καταγωγή του Χριστού, κάνομε μνεία τα εξής βοηθητικά αλλά σημαντικά:
α’ Η προσωνυμία Χριστός εννοεί Μεσίας. Ο απεσταλμένος από το Θεό για τη σωτηρία του ανθρώπου. Δηλαδή, χρισμένος σωτήρας.
β’ Το όνομά του, Ιησούς, είναι παράφραση στην εβραϊκή γλώσσα του ελληνικού ονόματος Ιάσων. Άρα, το αρχικό, το πραγματικό είναι Ιάσων Χριστός.
γ’ Ο Χριστός ήταν Φιλισταίος, όπως θα ιδούμε παρακάτω. Οι Φιλισταίοι ήταν Κρήτες άποικοι. Από την αρχαία εποχή –τότες που οι πολεμοχαρείς Δωριείς κατέβηκαν στην Ελλάδα και στην Κρήτη- πολλοί Μινωίτες με αρχηγό το Φίλιστο έφυγαν από τη Φαιστό με τα πλοία τους, τράβηξαν ανατολικά και μετοίκησαν σε μια χώρα στα παράλια της Μέσης Ανατολής. Η χώρα αυτή και οι κάτοικοί της, Κρήτες και ντόπιοι, από τότε πήραν το σημερινό όνομά τους από το όνομα του Φίλιστου.
Από το Φίλιστος, η χώρα Φιλιστίνη και μετά από παράφραση Παλαιστίνη.
Από το Φιλισταίοι, μετά από παράφραση, οι κάτοικοι Παλαιστίνιοι.
Να μπούμε τώρα στο κυρίως θέμα μας, την ελληνικότητα του Χριστού. Μιλάμε για την ανθρώπινη φύση του, γιατί η θεϊκή είναι δεδομένη. Ήταν υιός τού Θεού.
δ’ Ο Θεάνθρωπος Χριστός γεννήθηκε στην Παλαιστίνη, που εκατοικείτο εκείνη την εποχή και από Έλληνες (Αλεξανδρινούς), και από Εβραίους, αλλά και από κρητικογενείς Φιλισταίους, όπως αναλύσαμε παραπάνω. Οι Φιλισταίοι ήταν Έλληνες από την Κρήτη. Το αναφέρει αυτό ακόμη και η μυθολογία των Εβραίων, η βίβλος(Παλαιά Διαθήκη).
ε’ Το όνομα της μητέρας του Ιάσωνα-Ιησού Χριστού είναι Μαρία και είναι Μινωικό. Το αρχικό ήταν Μάϊρα, που με αναγραμματισμό γίνηκε Μαρία. Το Εβραϊκό Μάριαμ προήλθε από το Μινωικό Μάϊρα(Μαρία)
στ’ Η μητρική γλώσσα του Χριστού ήταν η ελληνική γλώσσα. Το αμερικανικό περιοδικό «Τάιμ» το είχε αποκαλύψει πολύ παλιά, όμως τα τεύχη εκείνα εξαφανιστήκανε μυστηριωδώς. Βέβαια, ο Χριστός μιλούσε και την αραμαϊκή γλώσσα της Μέσης Ανατολής(Συρία-Χαναάν), την οποία οι Εβραίοι δε γνώριζαν την εποχή του Χριστού.
Από απόκρυφο ευαγγέλιο που βρίσκεται στις βιβλιοθήκες του Βατικανού, ο Χριστός είπε: «Εμέ υβρίζετε. Όμως μην υβρίζετε το Άγιον Πνεύμα. Το Άγιον Πνεύμα του Σύμπαντος εστί η Ελλάς! ήτις γεννά ανθρώπους κα’γώ ειμί ο υιός του Ανθρώπου». Εδώ, στη ρήση αυτή, ο ίδιος ο Ιησούς(Ιάσων) Χριστός αποκαλύπτει την ελληνικότητά του.
Ντοκουμέντα για
την ελληνικότητά του (Από την Καινή Διαθήκη και άλλες ενδείξεις)
1jesus_praying
• Η φιλοσοφική έκφραση και ο λόγος του Χριστού, που είναι ταυτόσημος με των αρχαίων Ελλήνων σοφών και κυρίως του Ισοκράτη. Του Χριστου, βέβαια, ο λόγος και το μήνυμα μεταφράζεται σε δυο και μοναδικές λέξεις: “Αγαπάτε αλλήλους”. Όλη η διδασκαλία του Χριστού μετουσιώνεται σ’αυτή τη μεγαλειώδη φράση!
• Το άγιο φως παρουσιάζεται μόνο στον Ελληνορθόδοξο Πατριάρχη, σε κανέναν άλλο ιερωμένο άλλου θρησκευτικού δόγματος.
•Το Μέγα Σάββατο ακούμε τον ψαλμό του Ιωσήφ από Αριμαθαία προς τον Πιλάτο που του λέει: «Δώσε μου το σώμα του Ιησού να το ενταφιάσω, γιατί ξένος είναι και δεν έχει πού την κεφαλή κλίνει».
• Εκείνος που σήκωσε το Χριστό και από το σταυρό τον πήγε στον τάφο στο κτήμα του Αριμαθαίου ήταν Έλληνας από την Κρήτη(Φιλισταίος) και λεγότανε Νικόδημος.
• Ο θρήνος της Παναγίας (τα λεγόμενα απόκρυφα ευαγγέλια). Έκλαιγε η μάνα του Χριστού στο Γολγοθά κάτω από το σταυρό του υιού της και έλεγε: «Ώ άνομοι Ιουδαίοι, πώς σταυρώνετε έναν ξένο…!!!» Προσέξετε, αδέρφια, η Παναγία αποκαλεί το γιο της, το Χριστό «ξένο» προς τους Ιουδαίους. Δηλαδή, όχι Εβραίο.
•Ο Χριστός δεν είχε σε εκτίμηση τους Εβραίους, τους οποίους αποκαλεί λαό μισθαρό, υποκριτή, βλάσφημο και αμαρτωλό.
• Δίδει ονόματα ελληνικά στους μαθητές του (Πέτρος-από την πέτρα, Φίλιππος- από το φίλος κ.α.).
• Όταν του είπαν πως θέλουν να τον δουν κάποιοι Έλληνες, χάρηκε και είπε: «Αλήθεια σας λέγω. Ήρθε η ώρα να δοξαστεί ο υιός του Ανθρώπου».
•Ο Χριστός διακήρυξε το οικουμενικό πνεύμα του Ελληνισμού –το θείο πνεύμα- λέγοντας: «Δεν υπάρχει Ιουδαίος, ούτε Έλληνας, γιατί όλοι είμαστε αδελφοί».
Διακηρύσει και προτρέπει προς την έρευνα, δηλαδή το «αεικίνητον» των Ελλήνων, σε αντίθεση με τις εβραϊκές σοφίες: «πίστευε και μη ερεύνα». Εδώ φαίνεται πως το πνεύμα του είναι εναρμονισμένο με τη φυλετική του καταγωγή, με το ανήσυχο ερευνητικό πνεύμα των προγόνων του Ελλήνων.
• Ο Χριστός είναι πολέμιος της φιλαργυρίας. Σε αντίθεση με τους Εβραίους που η τσιγκουνιά και ο χρηματισμός είναι φυλετικό τους γνώρισμα.

•Η εμφάνιση του Χριστού. Ντυνόταν με αρχαίο ελληνικό χιτώνα, χωρίς κάλυμμα στην κεφαλή. Σε αντίθεση με την κελεμπία στο σώμα και το ντουρμπάνι στο κεφάλι των Εβραίων.
• Και το αποκορύφωμα των αποδείξεων πως ο Χριστός δεν ήταν Εβραίος αλλά Έλληνας, είναι η ίδια η ανθρώπινη μορφή του. Είχε ολοκάθαρα τα χαραχτηριστικά της φυλής των Ιαπετών, απόπου κατάγονται οι αρχαίοι Έλληνες. Ήταν ψηλός, ξανθός, με γαλανά μάθια, με ίσα κλασσική μύτη, με λεπτά χαραχτηριστικά. Ενώ οι Εβραίοι είναι το ακριβώς αντίθετο. Κοντοί, μελαχροινοί, με μαύρα μικρά μάθια, με γαμψές μύτες και τα χοντρά χαραχτηριστικά της σημίτικης φυλής από την οποία ποσέρνουν.
Αδέρφια Έλληνες, όπως διαπιστώσαμε ο Χριστός ήταν πέρα για πέρα Έλληνας, από τη Μινωϊκή Κρήτη. Και το ευλογημένο έθνος του Θεού είναι η πατρίδα μας. Η αγάπη και η εύνοια του Θεού προς τον ελληνισμό έχει εκδηλωθεί με τα ευαγγέλια, που γράφτηκαν σε γλώσσα ελληνική. Με τα ελληνικά σύμβολα «ΙΧΘΥΣ» =(Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ). Με το όραμα του Μεγάλου Κωνσταντίνου «Εν τούτω Νίκα». Με την αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννου στην Πάτμο (νησί και γλώσσα ελληνικά). Και με αμέτρητα άλλα άγια σημάδια.
Δυστυχώς και δεν είναι σε τιμή τους, οι Εβραίοι, ενώ σταυρώσανε τον Έλληνα Ιάσων-Ιησού Χριστό Σωτήρα του κόσμου βγαίνουν κι αποπάνω και σφετερίζονται τώρα για λόγους οικονομισάς και παγκόσμιας επικράτησης την καταγωγή του.
Δυστυχώς, τουλάχιστον οι Έλληνες επιστήμονες, θεολόγοι και ιεράρχες δεν εντρυφήσανε πάνω σ’αυτό το τεράστιο για τη χριστιανοσύνη και τον Ελληνισμό θέμα όσο θα έπρεπε και αφήσανε άλλους… να αλωνίζουν και οι λόγοι που το κάμανε μας βάζουν σε προβληματισμούς… Θα ήταν μεγαλοσύνη έστω και τώρα να το κάνουν και να δώσουν μια ξεκάθαρη, επίσημη απάντηση στους λαούς.
Οι απανταχού Έλληνες να είμαστε υπερήφανοι που ο Ιάσων-Ιησους Χριστός ήταν η ενσάρκωση του πνεύματος της φωτοδότρας Ελλάδας, για κείνο και η πατρίδα μας είναι η καρδιά και η σημαία του κόσμου. Και μια πάρτε παρεπάνω εμείς οι απόγονοι του Μίνωα και του Φίλιστου από τους οποίους προέρχεται η γενιά του Ιάσων-Ιησού. Και μια που είναι δικός μας, να μου επιτρέψετε να εκφραστώ, με σεβασμό βέβαια προς Εκείνον, με μια μαντινάδα.
«Ήθελα να’μουνε ληστής
στου Γολγοθά τη μ-πάντα,
για να φωνάξω του Χριστού
Αδέρφι μου, νταγιάντα!»
(Ευχαριστούμε πολύ τον εξαίρετο φίλο και μεγάλο πατριώτη και Κρητίκαρο Γιάννη Σωπασή- «ΔΑΝΑΟ»,από τα Αχελιανά Μυλοποτάμου, γόνο του ξακουστού οπλαρχηγού στο Αρκάδι Σωπή ή Κούβου που μας παραχώρησε το αρχείο του για να παρουσιάσομε τούτο το δύσκολο άρθρο).

πηγή: Δημήτρης Κοτζάκης 


Το διάβασα εδώ
Ναι κάπου διάβασα κάτι παρόμοιο...Προσωπικά δεν συμφωνώ καν με την ύπαρξη αυτού του ατόμου.Γενικά πιστεύω πως το Ματριξ είναι οι ίδιες οι θρησκείες...Δεν είμαι άθεη αγαπώ την φύση, πιστεύω στις δυνάμεις του Σύμπαντος και πως κάπου υπάρχει μία θεία πηγή.Όσο και αν επιμένετε δεν υπάρχουν θεοί υπάρχουν απλά αιθέρια όντα που δεν βλέπουμε και υπάρχουν και οι κάτοικοι άλλων Πλανητών.,,αυτούς μπερδεψαμε και τους είπαμε θεούς...Ανήκω στην υπερβορεια φυλή και σιγά σιγά μαθαίνω διάφορα ...μελετώ πχ αρχαίους ρουνους είναι πολύ ενδιαφέρον....Πιστεύει οτι σύντομα ο άνθρωπος θα βγει από το Ματριξ θα ξυπνήσει και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους,Αγαπητέ μας αδελφέ Ηλιοδωρε σε ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες πληροφορίες!!Φίλοι του Ναού Καλώς σας βρήκα και πάλι
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Ηλιόδωρος

Ηλιόδωρος


Τόπος : Κάπου κοντά από την Πηγή…
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1486

Ιησούς Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ιησούς   Ιησούς Icon_minitimeΔευ 13 Μαρ - 14:48:40

Θα δώσω συνέχεια στο θέμα στην άγνωστη ιστορία του Ιησού, με μια πολύ περίεργη εισαγωγή.
 
Λένε, πως τα μαθηματικά είναι η γλώσσα με την οποία ο Θεός έγραψε το Σύμπαν και πως το Σύμπαν είναι φτιαγμένο από μαθηματικά. Ο διάσημος κοσμολόγος Μαξ Τέγκμαρκ, Καθηγητής του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) υποστηρίζει πως ό,τι υπάρχει στον κόσμο, από τα «άψυχα» πράγματα ως τα έμψυχα όντα, αποτελεί μέρος μιας μαθηματικής δομής.
Σύμφωνα λοιπόν με τον καθηγητή Τέγκμαρκ, ό,τι υπάρχει στον κόσμο μας αποτελεί μέρος μιας μαθηματικής δομής. Κάθε μορφή ύλης αποτελείται από άτομα τα οποία έχουν ιδιότητες, όπως π.χ. το φορτίο ή το σπιν τους, όμως αυτές οι ιδιότητες περιγράφονται μαθηματικά, επισημαίνει. Αντίστοιχα, προσθέτει, το ίδιο το Διάστημα έχει και αυτό ιδιότητες, όπως π.χ. οι διαστάσεις του, αλλά τελικά στο σύνολό του δεν είναι παρά μια μαθηματική δομή.«Αν δεχθείτε την ιδέα ότι τόσο το ίδιο το Διάστημα όσο και όλα τα πράγματα που υπάρχουν μέσα σε αυτό δεν έχουν καθόλου ιδιότητες εκτός από τις μαθηματικές τους ιδιότητες, τότε η ιδέα ότι όλα είναι μαθηματικά αρχίζει να ακούγεται λίγο λιγότερο τρελή» είπε στη διάλεξή του. «Αν η ιδέα μου είναι λανθασμένη, τότε η Φυσική είναι τελικά καταδικασμένη. Αν όμως το Σύμπαν είναι μαθηματικά, τότε δεν υπάρχει σε αυτό τίποτε που να μην μπορούμε κατ' αρχήν να καταλάβουμε».
 
Θα μπορούσα να αναφέρω κι άλλα από πολλούς ερευνητές, ξένους, μα θα έρθω σε έναν Έλληνα, τον κ. Βασίλη Λυκιαρδόπουλο, είχα αναφέρει για αυτόν σε ένα topic, (  https://aoratos-naos.forumgreek.com/t3503-topic?highlight=%CE%91%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1
  , όπου εκεί σ αυτούς του δυο τόμους των 2000 περίπου σελίδων, είχε προσπαθήσει να δώσει όπως ισχυρίζεται το διπλό μηνυμα του Ομήρου στην ανθρωπότητα) σχετικά για μια σοβαρή έρευνα που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια πάνω στην αποκωδικοποίηση των επών του Ομήρου, την Οδύσσεια και την Ιλιάδα.
 Πάμε τώρα να δούμε τι λέει ο κ. Λυκιαρδόπουλος, εν ολίγοις, διότι το θέμα είναι πολύ μεγάλο και αστείρευτο.

Λέει, πως τα πράγματα για τον πλανήτη μας είναι οριακά από δικά μας σφάλματα, σύμφωνα με το Ομηρικό μήνυμα σε συνδυασμό με τα δρώμενα επί της ΓΗΣ. Η πορεία είναι λανθασμένη και τείνει να γίνει μη αναστρέψιμη.
Η ταπεινή μου άποψη είναι πως μόνο με τα Ομηρικά κείμενα σαν αναφορά μπορεί να αλλάξει η συνειδητοτητα της σημερινής Γήινης ανθρώπινης κοινωνίας.
Τα Ομηρικά έπη αποτελούν μήνυμα των δημιουργών μας, Ελλήνων του γαλαξία Ελλάδα , προς δυο γενιές Δωριέων που τους χωρίζουν 2853 χρόνια .
Τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ. και αυτούς του 2013 μ.χ .
Το μήνυμα προς τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ. ήταν επιτυχές ,έδωσε στους τότε «Έλληνες» μια πλήρη και ολοκληρωμένη γλώσσα την Ομηρική [έμπνευση και δημιουργία της οντότητας Ποσειδώνας] που δεν είχαν, καθώς και ένα ένδοξο και ηρωικό παρελθόν [Ιλιαδα-Τρωικός πόλεμος] που «αγνοούσαν» !!!
Το αποτέλεσμα είναι γνωστό σε εμάς σήμερα η ένδοξη αρχαία Ελληνική Ιστορία με την παγκόσμια αναγνώριση.
Το μήνυμα προς τους απογόνους των Δωριέων του 2013 μ.χ. είναι αυτό που προκύπτει από την ερμηνεία της Οδύσσειας λαμβάνοντας υπ’οψιν τις επιστημονικές γνώσεις που έχουμε σήμερα στα χέρια μας σαν παγκόσμια κοινότητα.
Το αποκωδικοποιημένο Ομηρικό κείμενο δίνει απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως,
Ποιος είναι ο κωδικας των Ελληνων Αθανατων του γαλαξια Ελλαδα;
Ποιος είναι ο δημιουργός του Γήινου ανθρώπου;
Πότε δημιουργήθηκε ο πρώτος σύγχρονος άνθρωπος;
Ποια συμφωνια επετρεψε την δημιουργία του Γήινου ανθρώπου;
Ποιος είναι ο σημαντικοτερος ορος της συμφωνιας αυτης;
Γιατί το ανθρώπινο γένος της ΓΗΣ θεωρείται το χειρότερο από κάθε άποψη στη γαλαξιακή πραγματικότητα;
Τι σημαίνει ο όρος [Ελληνική διπλή βίο-νανοελικα];
Ποιος είναι κατά δήλωση του ο κατασκευαστής της;
Υπάρχει νοήμων ζωή στο σύμπαν;
Τι είδους ζωή;
Από πότε;
Τι θεωρείται θεός στο σύμπαν;
Ποιο είναι το όνομα του γαλαξία μας σύμφωνα με τους δημιουργούς μας;
Τι είναι η αστροπυλη;
Που βρίσκεται η αστροπυλη του αστρικού μας συστήματος;
Τι είναι ο Ουράνιος ποταμός;
Γιατί οι ουράνιοι ποταμοί θεωρούνται τόσο σημαντικοί στο σύμπαν;
 
Τώρα γιατί τα γράφω αυτά, σε ένα θέμα σχετικά με τον Ιησού, θα καταλάβετε στην συνέχεια, καθώς ο Όμηρος, στη Α΄ Ραψωδία της Ιλιάδας, μιλάει για τον Ιησού.
Για τον Ιησού;;;;
Το 840 π.χ.;;;;

Μα πως;;;
Θα πρέπει να παρθούν τα πράγματα απ την αρχή τους και για να καταλήξουμε εμείς οι αναγνώστες σ ένα συμπέρασμα που να δίνει νόημα στη λογική που μας διακρίνει, θα πρέπει να δούμε μια λεπτομέρεια στην μελέτη εργασίας του κ. Λυκιαρδόπουλου.
 
Θα ήθελα να υπενθυμίσω πως η Ελληνική γλώσσα δεν είναι τυχαία, χτίστηκε πάνω στα μαθηματικά  και αυτό που ελάχιστοι ακόμα ξέρουν είναι ότι κάθε λέξη στην ελληνική έχει μαθηματικό υπόβαθρο.
 
Το εργαλείο αποκωδικοποίησης της Οδύσσειας, κατ εκείνον, είναι οι Λεξάριθμοι.
Αναφέρει κάπου στο έργο του, το πώς έφθασε σε αυτή την ερμηνεία των όσων γράφει:

ΟΙ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΙ
Η ιδέα είναι απλή, κάθε γράμμα από τα [24] του Ελληνικού αλφάβητου αντιστοιχεί σε ένα αριθμο.Ετσι κάθε λέξη αντιστοιχεί σε ένα αριθμό τον ΛΕΞΑΡΙΘΜΟ.
Τα μαθηματικά δηλαδή, σαν συμπαντική «γλώσσα» που είναι, σε συνδυασμό με την Ομηρικη-Ελληνική γλώσσα, το απόλυτο εργαλείο κατανόησης και ανάλυσης δεδομένων στο γαλαξία, έρχονται να μας βοηθήσουν στην κατανόηση κειμένων που γραφτήκαν πριν χιλιάδες χρόνια, από ανώτερους πολιτισμούς του γαλαξία.
Έρχονται να μας διδάξουν την απλότητα στην σκέψη που τόσο χρειαζόμαστε. 
Το σκεπτικό των λεξαριθμων μας διευκολύνει, να εισβάλουμε στην εσωτερική δομή αυτών των κειμένων, να παρακολουθήσουμε από κοντά τις φανερές η κρυφές διαδρομές, να ξεκλειδώσουμε τις πολύπλοκες έννοιες, να τις απλοποιήσουμε και έτσι να κατανοήσουμε τα κρυμμένα νοήματα τους.
Έχουμε λεξαριθμο μιας λέξης, λεξαριθμο μιας πρότασης, ακόμη και λεξαριθμο μιας παραγράφου.
Φαντάζομαι πως έχουμε και λεξαριθμο ενός βιβλίου,η μιας ολόκληρης βιβλιοθήκης, αυτό όμως θα δυσκόλευε την έρευνα μας υπερβολικά διότι στο επίπεδο αυτό τα μεγέθη είναι άπλα μη διαχειρισιμα.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ
1].-Α = ΑΛΦΑ = 1 
2].-Β = ΒΗΤΑ = 2
3].-Γ = ΓΑΜΑ= 3
4].-Δ = ΔΕΛΤΑ= 4
5].-Ε = ΕΨΙΛΟΝ η ΕΙ= 5
6].-Ζ = ΖΗΤΑ= 7
7].-Η = ΗΤΑ= 8 
8].-Θ = ΘΗΤΑ= 9
9].- Ι = ΙΩΤΑ= 10
10].- Κ = ΚΑΠΠΑ= 20
11].- Λ = ΛΑΜΔΑ= 30
12].- Μ = ΜΕΙ= 40
13].-Ν = ΝΕΙ= 50
14].-Ξ = ΞΕΙ= 60
15].-Ο = ΟΜΙΚΡΟΝ= 70
16].-Π = ΠΕΙ= 80
17].-Ρ = ΡΩ= 100
18].-Σ = ΣΙΓΜΑ= 200
19].-Τ = ΤΑΥ= 300
20].-Υ = ΥΨΙΛΟΝ= 400
21].-Φ= ΦΕΙ= 500
22].-Χ = ΧΕΙ= 600
23].-Ψ= ΨΕΙ= 700
24].-Ω = ΩΜΕΓΑ= 800
____________________
ΣΥΝΟΛΟ = 3.999 =[ 3+9+9+9 =30=3+0= 3] 
Αν προσθέσουμε τώρα και τους αριθμούς από το 1 έως το 24 έχουμε αποτέλεσμα [300=3+0+0= 3].
Έχουμε δηλαδή τον αριθμό [33] από τα δυο αθροίσματα.
Ο αριθμός αντιστοιχεί στη ΓΗ [κωδικη ονομασία ΙΘΑΚΗ 33] και στην Ελληνική διπλή βίο-νανοελικα [3+3 δις γράμματα σε κάθε έλικα]
Σε καμια γλωσσα του κοσμου δεν είναι δυνατη η προσληψη σαφων νοηματων όταν εφαρμοζουμαι την παγκοσμια αρμονικη σταθερα Φ=1,618 πανω σε εννοιες όπως σοφια-παιδεια-εγω-διαστημα –γαλαξιας-αστροπυλη-γονιδιο κ.α.π.

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΛΕΞΑΡΙΘΜΩΝ
Οι λεξαριθμοι, αλληλοσυμπληρώνουν το νόημα-έννοια ο ένας του άλλου, ερμηνεύουν ο ένας τον άλλον , η βοηθούν στην κατανόηση της ερμηνείας ο ένας του άλλου, η υποδεικνύουν κατεύθυνση ερμηνείας σε ένα ανώτερο επίπεδο εννοιών, η αποκαλύπτουν κρυμμένες ιδιότητες ο ένας του άλλου, η βοηθούν στην απόκτηση νέας γνώσης, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο το «πάζλ» της τελικής-μυστικής ερμηνείας τους.
Με αυτόν τον τρόπο ο ερευνητής καταλήγει σε ένα ασφαλές συμπέρασμα, πιθανώς μυστικό του νοήματος του υπό εξέταση λεξαριθμου/ων, που σε κάθε άλλη περίπτωση θα παρέμενε άγνωστο σε κάθε ερευνητή.

ΕΙΔΗ ΛΕΞΑΡΙΘΜΩΝ
Ασφαλή και κρυμμένα συμπεράσματα –νοήματα η νέα γνώση αποκτώνται με ποικίλους τρόπους από την χρήση των λεξαριθμων,ας τους δούμε.
Έχουμε τεσσάρων [4] ειδών λέξεις-προτάσεις-στίχους [λεξαριθμους] όσα και τα «γράμματα» που είναι γραμμένη η Ελληνική Έλικα 
1].- τις απόλυτα όμοιες λέξεις-προτάσεις-στίχους, δηλαδή αυτές που προκυπτουν από τα ίδια γράμματα [αναγραμματισμος*] χωρίς καμία παρέκκλιση, άρα και η αριθμητική αποτίμηση των γραμμάτων τους είναι ο ίδιος αριθμος.Συνηθως προέρχονται από μετακίνηση των γραμμάτων της ίδιας λέξης η πρότασης και αποδίδουν διαφορετικό νόημα, συμπληρωματικό της αρχικής λέξης –πρότασης αποτελούν το [α] και το [ω] του συστήματος σε συνδυασμο παντα με το Ελληνικο Γραμμαριθμικο Συστημα Π.χ. Μυθος=719[8]=θυμός.
*αναγραμματισμος=ο σχηματισμος νεων λεξεων-φρασεων με την μεταθεση γραμματων σε μια λεξη η φραση.

2].-τους ισους λεξαριθμους, που είναι λέξεις-προτάσεις-στίχοι που η αριθμητική απόδοση των γραμμάτων τους αποδίδει τον ίδιο αριθμό χωρίς να αποτελούνται από τα ίδια γράμματα, αποτελούν τους δεύτερους, σε ερμηνευτική βαρύτητα ,λεξαριθμους του συστηματος.π.χ. θεά =15[6] / ΔΙΑ =15[6] / αγαθα=15[6]
3].- τους ταυτόσημους λεξαριθμους δηλαδή αυτούς που έχουν την ίδια ταυτοτητα.Ανηκουν δηλαδή στην ίδια οικογένεια αριθμών, από το [1] έως το [9], χωρίς να είναι ισοι, η απόλυτα όμοιοι μεταξύ τους, αποτελούν τον τρίτο σε σημασία ερμηνευτικό πυλώνα του συστήματος π.χ. άνδρα =156[3] / μοι=120[3] / ον= 120[3]
4].- λεξαριθμους με διαφορετική ταυτότητα,μη απόλυτα όμοιους, μη ισους, μη ταυτόσημους π.χ. ανδρα=156[3] / μυθος=719[8]
5].-λεξαριθμους με διαδοχικες ταυτοτητες [934[7]-935[8] η [35[8]-36[9]

ΠΡΩΤΟΝ -ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΜΟΙΟΙ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΙ
Παράδειγμα απόλυτα όμοιων λεξαριθμων οι λέξεις [ΘΥΜΟΣ =9+400+40+70+200 =719[8] = ΜΥΘΟΣ] 
Τι προσλαμβάνουμε από αυτή την απόλυτη ομοιότητα ;
Προσλαμβάνουμε την σοβαρή πληροφορία πως κάθε λόγος [Μυθος=λόγος] που εξέρχεται από το στόμα μας πρέπει πρώτα να τον επεξεργαστεί ο εγκέφαλος μας[θυμος=νοηση].
Είναι αδύνατον να καταθέσουμε, ιδέα ,άποψη, σκέψη, προφορικά η γραπτά, πριν την επεξεργαστούμε νοητικά.
Θα ήταν καλό να γνωρίζαμε πότε έγινε κτήμα της ανθρώπινης κοινότητας ,αυτή η «απλή» πληροφόρηση-γνώση που μας δίνουν δυο [2] μόνο λέξεις της Ομηρικής - Ελληνικής γλώσσας εφαρμόζοντας το Ελληνικό Γραμμαριθμικο Σύστημα.
Δεύτερο παράδειγμα η λέξη Γαια=15[6] έχουμε, 
Γαία =15[6]= η ΓΗ 
αγία = 15[6]=η αγία ΓΗ 
αιγα=15[6]=η αγία ΓΗ την εποχή του Κριού
ερμηνεία ισότητας
ο άγιος [ευλογημένος] πλανήτης Γη την εποχή του Κριού,
η
ο πλανήτης Γη ευλογήθηκε με την αγία Ελληνική Έλικα την εποχή του Κριού,
η
η αγία Ελληνική Έλικα ήρθε στον πλανήτη ΓΗ την εποχή του Κριού.
Και οι τρεις ερμηνείες όπως γνωρίζουμε είναι ορθες.Ειμαστε ο μοναδικός ευλογημένος με ζωή πλανήτης του αστρικού μας συστήματος .Την ζωή έφερε στον πλανήτη μας η αγία Ελληνική Έλικα και όλα συνέβησαν την εποχή του Κριού, πριν από 2320 + 2013 =4333 χρόνια. 
Τρίτο παράδειγμα
Μητις=558[9]= Μη τις = Τιμής
Ερμηνεία λέξεων
Μητις =σοφία
Μη τις =κανένας.- [μεταφορικά ο Γενετικός μας Κώδικας καθότι είναι αόρατος στο γυμνό μάτι]
Τιμης=αμοιβη-τιμή-αξίωμα
Ερμηνεία 
Ο αόρατος Γενετικός μας Κώδικας περιέχει όλη την σοφία του κόσμου, αυτός αμείβει και μοιράζει τιμή και αξιώματα.
Τέταρτο παράδειγμα
Θεον γε εγνω*=1000[10].-[εγώ γνωρίζω τον θεό]
Θεον γε εγων*=1000[10]=[εγώ είμαι θεός]
Ερμηνεία 
Εγώ γνωρίζω το θεό, εγώ είμαι θεός
Ένα παράδειγμα, της εννοιολογικής σύνδεσης που υπάρχει μεταξύ απόλυτα ομοίων λεξαριθμων, είναι και ο στίχος [Α202] της Οδύσσειας.
Στίχος [α202]
Ουτε τι μαντις εων ουτ’οιωνων σαφα ειδως =6812[8]-[ούτε μάντις είμαι ούτε από οιωνούς σαφώς γνωρίζω]
Με την απλή αλλαγή στη σειρά κάποιων γραμμάτων δυο μόνο λέξεων του στίχου και χωρίς καμία αλλαγή στην αριθμολογικη του αξία, η την ταυτότητα του λεξαριθμου , αποκαλύπτεται η κρυμμένη αλήθεια του κωδικοποιημένου μηνύματος. 
Ουτι τε μαντις εων ουτ’ οιωνων σαφα ειδως=6812[8]-[ ο «ουτις» είναι μάντις, ο «ουτις» σαφώς από οιωνούς γνωρίζει.]
Ερμηνεία,
Η Αθηνά δηλώνει πως αυτή δεν είναι ούτε μάντις ούτε σαφώς γνωρίζει από οιωνούς.
Με την απλή μετάθεση δυο γραμμάτων της πρότασης, η έννοια αλλάζει και η Αθηνά μας φανερώνει το «κρυφό» και συγχρόνως αληθινό μήνυμα της πρότασης της.
Ο Ελληνικός Γενετικός Κώδικας [ουτις=κανενας=αορατος/κύριο χαρακτηριστικό του] είναι ο μάντις και αυτός ΕΙΝΑΙ που ΣΑΦΩΣ γνωρίζει από οιωνούς.
Η Αθηνά εδώ μας δίνει την παράπλευρη σημαντική πληροφορία πως και η ίδια δεν είναι κάποιο φυσικό σοφό πρόσωπο αλλά το αποτέλεσμα της Ελληνικής διπλής βίο-νανοελικας** αυτή είναι ο κυρίαρχος «θεός» του σύμπαντος αυτή είναι παντογνώστης και πατέρας των πάντων. 
**Ο Γενετικός Κώδικας οντοτήτων όπως η ΑΘΗΝΑ είναι κατά πολύ διαφορετικός από τον δικό μας ακόμη και αν είχαμε την τεχνολογία να γίνουμε θνητοί- αθανατοι***.Οι οντότητες αυτές έχουν την ικανότητα, που απορρέει από τον Γενετικό τους Κωδικα, αυτοπροσδιορισμού τους σε κάθε δεδομένη στιγμή, αυτό τους κάνει αθάνατους –αθάνατους
***Ο Γενετικός Κώδικας του ανθρώπου, κάποτε στο μέλλον, θα τον οδηγήσει στην αθανασία που σημαίνει δεν θα πεθαίνει λογω ηλικίας η κάποιας αρρώστιας.
Αν όμως κάποιος του αφαιρέσει βίαια το κεφάλι τότε θα πεθάνει, έτσι προκύπτει ο όρος θνητός –αθανατος.Δεν είναι εφεύρημα δικό μου το αναφέρει σαφέστατα η ΑΘΗΝΑ.
Ένα απλό συμπέρασμα που μπορεί να βγάλουμε, εξετάζοντας μόνο αυτά τα ζευγάρια απόλυτα ταυτιζόμενων-ομοίων λεξαριθμων και ένα στίχο της Οδύσσειας ,είναι πως η ανάλυση του κειμένου με εργαλείο το Ελληνικό Γραμμαριθμικο Σύστημα κάνει στην κυριολεξία «θαύματα».
Αποκαλύφτηκε γνώση, που δεν κατέχουμε και είναι άγνωστο αν ποτέ μπορέσουμε να προσλάβουμε με τον ορθόδοξο επιστημονικό τρόπο, η που γνωρίζουμε αλλά έγινε κτήμα μας μόλις τις τελευταίες δεκαετίες.
ΟΡΙΣΜΟΣ λοιπόν 1] .- δυο λέξεις [λεξαριθμοι] θεωρούνται απόλυτα ταυτιζόμενοι-όμοιοι όταν αποτελούνται από τα ίδια ακριβώς γράμματα του Ελληνικού-Ομηρικού αλφαβήτου άρα έχουν και την ίδια αριθμητική αποτίμηση.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ-ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΙ ΙΣΟΙ
ισοι λεξαριθμοι είναι αυτοί που η αριθμητική αποτίμηση των γραμμάτων τους είναι ο ίδιος αριθμός.
Ο τεράστιος όγκος των ισων λεξαριθμων που παρέχει το κείμενο βοηθά αποτελεσματικά στην λεπτομερή ερμηνεία κάθε στίχου της Οδύσσειας προς κάθε δυνατή κατεύθυνση. Αυτό ακριβώς είναι που τους τοποθετεί στην δεύτερη θέση,από πλευράς βαρύτητας-σημασίας ,στην διαδικασία της αποκωδικοποίησης.
Η επιλογή της χρήσης τους γίνεται πάντα με οδηγό την ερμηνεία του εξεταζόμενου στίχου. 
Παράδειγμα ο λεξαριθμος [91[10]
91[10]=Αιει ενι.-[αιώνια μέσα μας θα βρίσκεται]
91[10]= Επεα. –[μέσα στα μυαλά μου αιώνια ο θειος λόγος της].-α122
91[10]=δηθα δ’ενθα*.-[για μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκεται εκεί]
91[10]=δηθα θεαν δ’*.-[για μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκεται εκεί η θεά]
91[10]=δηθα δ’εεδνα.-[εεδνα =αλληγορικά η ιερή γνώση/για πάρα πολύ χρόνο θα σας δίνει ιερή γνώση]
91[10]=εινεκα .-[εξ αιτίας της παρουσίας του θειου λόγου αιώνια μέσα μου]
91[10]=αμμι.- [αιώνια μέσα μας].-α123
91[10]=αιει νεα δε.-[αιώνια νέα παραμένει]
91[10]=αιει ξεινε*.- [η Ελληνική Έλικα είναι αιώνια]
91[10]=αιει ενι εξ*.-[η Ελληνική Έλικα αιώνια θα έχει έξι δις «γράμματα»]
91[10]=αιει Γαιαν.-[ο θειος λόγος αιώνια τη ΓΗ θα πληροφορει]
91[10]=θεα ναιει.-[αιώνια η Θεά μέσα στα μυαλά σας βρίσκεται]
91[10]=θεά Αθηνη.-[η Ελληνική Έλικα είναι η θεά Αθηνά].-α221-α178
91[10]=θεά ναιει.-[η θεά κατοικεί].-α51
Έχουμε [14] λεξαριθμικες ισότητες και μια από αυτές [91[10]=επεα=λογια] αντιστοιχεί στο στίχο α122
Ο στίχος [α122] .- και μιν φωνησας επεα πτεροεντα προσηυδα.-
Ο στίχος αντιστοιχεί στο διάλογο του θεοειδούς Τηλέμαχου, αντιπρόσωπου των Αχαιών, με την Αθηνά και φυσικά διεξάγεται τηλεπαθητικά [επεα πτεροεντα]
Ο λεξαριθμος λοιπόν [επεα=91[10]= λόγια] θα ερμηνευτεί-αποκωδικοποιηθεί ανάλογα με τις διαθέσιμες λεξαριθμικες ισότητες του.Τα [επεα] αντιπροσωπεύουν τον αιώνιο θειο λόγο της Αθηνάς ,που δεν είναι άλλη από την Ελληνική Έλικα. 
ΟΡΙΣΜΟΣ .- ίσοι λεξάριθμοι είναι αυτοί που η αριθμητική αποτίμηση των γραμμάτων τους είναι ο ίδιος πάντα αριθμός.

 


Αφού μπορείς να γίνεις τα πάντα, γίνε ο Εαυτός σου, γιατί εσύ είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο !!

Ιησούς WeAreAllOne


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ηλιόδωρος στις Δευ 13 Μαρ - 16:13:53, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.youtube.com/user/mikroulis11
Ηλιόδωρος

Ηλιόδωρος


Τόπος : Κάπου κοντά από την Πηγή…
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1486

Ιησούς Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ιησούς   Ιησούς Icon_minitimeΔευ 13 Μαρ - 14:56:03

Από το βιβλίο του Β.Ι.ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΛΙΑΔΑ 
Ο πόλεμος των γαλαξιών για την γνώση
Η αληθινή ιστορία του Ιησού Χρηστού
Στίχος Α8 της ΙΛΙΑΔΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του, σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Α8.-Τις τ’ αρ σφωε θεών εριδι ξυνεηκε μαχεσθαι ;;;
[ποιος από τους θεούς τους έβαλε να φιλονικήσουν] ;;;
Ερμηνεία του στίχου [Α8] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΙΛΙΑΔΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού, προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.

Η ΕΥΦΥΙΑ ΤΗΣ ΟΜΗΡΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ
Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ –ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Ο Όμηρος στα καλύτερα του στην αρχή της Ιλιαδας
Α8.-Τις τ’ αρ σφωε θεών εριδι ξυνεηκε μαχεσθαι ;;;
Κλασσική ερμηνεία .- ποιος από τους θεούς τους έβαλε να φιλονικήσουν ;;;
Χωρίζω τον στιχο ως εξής .
Α8.-Τις θεών εριδι ξυνεηκε μαχεσθαι ;;;
Η μετάφραση παραμένει ίδια = ποιος από τους θεούς τους έβαλε να φιλονικήσουν ;;;
Η ερμηνεία ακολουθει τα λεγόμενα του στίχου Α7, όπου περιγράφονται οι συμμετέχοντες στην φιλονικία και η ιδιότητα τους. Είναι και οι δυο θεϊκά πρόσωπα, πρόκειται για τον αρχιστράτηγο τον Αχαιων Αγαμέμνονα και τον θειο Αχιλλέα.
Η φράση [τ’ αρ σφωε =και επομένως αυτοί -εσύ ] δεν χρειάζεται καθόλου. Σύμφωνα με κάθε επιστήμονα, που ερμήνευσε την Ιλιαδα στο παρελθόν, είναι άχρηστη .Πρόκειται για καθαρή υπερβολή του λόγου.
Έτσι δείχνουν τα πράγματα ,μέχρι την στιγμή που με την χρήση της επιστήμης της αριθμό-σοφίας , του Ελληνικού, Γραμμαριθμικου συστήματος και του αναγραμματισμού της Ομηρικής γλώσσας, αποκαλύψουμε τα πραγματικά αίτια της διαμάχης τους.
Προσέξτε την ευφυΐα της κωδικοποίησης του Ομηρου.
το
1374[6]= Τις θεών* ;;; = ποιος από τους θεούς ;;; [τους έβαλε να φιλονικήσουν].-Α8
Μετατρέπεται με μια απλή απόστροφο σε.
1374[6]= Τ’ ις θεών* ;;; .-[ τι = ποιος-ποιο / ις = δύναμη –ισχύ – μυς / για ποια δύναμη- ισχύ των θεών] ;;; [ ο ΔΙΑΣ τους έβαλε το γνωρίζουμε ηδη από τον στιχο Α5 Όμως τα αίτια της φιλονικίας είναι αλλα Πρόκειται για τα δεδομένα του Γ.Κ. του Απόλλωνα ].-Α8
Ο Όμηρος, με αυτόν τον απλό, καταπληκτικό τρόπο, μας ενημερώνει για τα πραγματικά αίτια της φιλονικίας τους και αυτά δεν είναι αλλα παρα το θεϊκό, γενετικό υλικό του Απόλλωνα – Ιησού και τα δεδομένα του.
Ο Αγαμέμνονας επιθυμεί να βάλει στο χέρι το γενετικό υλικό του Απόλλωνα-Ιησού . Αυτος είναι υπαίτιος της φιλονικίας [Ατρειδης = στη έριδα] και για αυτό τιμωρείται .
Γίνεται πλέον κατανοητό, μετά την εμπειρία της αποκωδικοποίησης των βιβλίων άλφα και βήτα της Οδύσσειας και τωρα της Ιλιαδας, πως ο συγγραφέας, στους πρώτους στίχους κάθε βιβλίου μας ενημερώνει συνοπτικά για τις αλήθειες, που περιέχονται στα έργα του .
Το κάνει αυτό για να γνωρίζουμε από την αρχή σε τι αφορούν οι 15692 στίχοι της Ιλιαδας, όπως το έκανε και με τους 12110 της Οδύσσειας. Στην Οδύσσεια μάθαμε μέσα στους πρώτους 10 στίχους όλα όσα συνέβησαν στο μακρινό παρελθόν του πλανήτη μας και πως το κυρίαρχο θέμα της είναι η Ελληνική, διπλή, βίο-νάνο-έλικα. Ο θεός του παρόντος σύμπαντος.
Η πρώτη παράγραφος της ΙΛΙΑΔΑΣ [Α1 έως Α7] μας έχει βάλει κατευθείαν στα βαθειά και τωρα έρχεται η επόμενη παράγραφος ,για να ολοκληρώσει για εμάς, ποιο θα είναι το κυρίαρχο θέμα της.
Έτσι ο στίχος [Α8], αποκωδικοποιημένος, μας ενημερώνει, πως η διαμάχη μεταξύ των θειων προσώπων του στίχου Α7, έχει ως αίτια το γενετικό υλικό του Απόλλωνα, γιου του ΔΙΑ και πιο συγκεκριμένα της ενσάρκωσης του στον πλανήτη μας ως Ιησούς –Ιούδας , δηλαδή, θεάνθρωπος [θεός + άνθρωπος]
Γίνεται κατανοητό, πως οι Έλληνες αθάνατοι ,δεν επιθυμούν ακόμη και οι καλύτεροι τους φίλοι – σύμμαχοι στο γαλαξία μας να έχουν πρόσβαση στις γνώσεις των δεδομένων που φέρει ο Γ.Κ. ενός Έλληνα θεού [του ΔΙΑ και των άλλων παιδιών]
Πίσω στην κωδικοποίηση του Ομηρου.
Αναγραμματισμός και η ερμηνεία του [σφωε ]
1505[2]= σφωε*.-[ σφωε[1] = συ ].-Α8
1505[2]= σφωε*.-[ σφωε[2] = σφεις = αυτοί ].-Α8
1505[2]= φως ε’ [ω] *.-[ φως [1] = άνδρας / εω = εαω = αφήνω –επιτρέπω / επιτρέπω σε εσένα τον άνδρα / επιτρέπω σε αυτούς τους άνδρες ].-Α8
1505[2]= φως ε’ [ω] *.-[ φως [2 ] = το φως = το πνευματικό φως = το Απολλώνιο φως / εω = εαω = αφήνω –επιτρέπω / επιτρέπω τον φωτισμένο άνδρα / επιτρέπω σε αυτούς τους φωτισμένους άνδρες ].-Α8

Οι λεξαριθμοι [αρ = 101[2] και σφωε = 1505[2] είναι ταυτόσημοι Μη ισοι .
Τους κανω ισους
1505 – 101 = 1404 και
Αρ = 101 + 1404 = 1505 = σφωε
Το [σφωε = ερμηνείες = εσύ – αυτοί –άνδρας – φως]
Ας δούμε τι μας αποκαλύπτει η σχεση αυτή για τα οραματιζόμενα στον πλανήτη μας πριν χιλιάδες χρόνια.
1505[2]=ΑΡ κατηρχετο.- [ κατέρχομαι = κατεβαίνω / επομένως αυτοί οι φωτισμένοι άνδρες κατέβηκαν – επομένως εσύ ο φωτισμένος άνδρας κατέβηκες ]-μ
1505[2]=ΑΡ Αργου νοσφι*.- [μακριά από τον γαλαξία Αργο κατέβηκαν αυτοί /εσύ ο φωτισμένος άνδρας από τον γαλαξία ΑΡΓΟ κατέβηκες ].-α185
1505[2]=ΑΡ αγρού νοσφι* .–[μακριά από χωράφι – πλανήτη του γαλαξία Αργου κατέβηκες εσύ /αυτοί ].-α185
1505[2]=ΑΡ δομονδε Οδυσσηος δε.- [επομένως εις τον πλανήτη του Οδυσσέα λοιπόν κατέβηκες εσύ από τον γαλαξία Αργο /αυτοί οι φωτισμένοι άνδρες δηλαδή στην Ιθάκη 33 – στην ΓΗ κατέβηκαν από τον γαλαξία Αργο ].-Α8
1505[2]=ΑΡ κίονας αλλοισι αθανατοισιν.-[επομένως με αλλού είδους γενετικό κωδικα των αθανάτων εσύ ο φωτισμένος άνδρας ήρθες στη ΓΗ από το γαλαξία Αργο ].-Α8-μ
1505[2]=ΑΡ Ανήρ έπος άριστος δε.-[ επομένως φωτισμένος άνδρας άριστος στο λόγο ήσουν εσύ –αυτοί που κατέβηκαν στη ΓΗ από τον γαλαξία Αργο ].-Α8-μ
1505[2]=ΑΡ ελληνική γλώσσα δε.- [ επομένως την Ελληνική γλώσσα λοιπόν μιλούσες – γνώριζες εσύ /αυτοί που κατέβηκαν από τον γαλαξία Αργο στη ΓΗ ].-Α8
1505[2]=ΑΡ Οπποθεν ούτος* .-[ οπποθεν = οπποθεν = από πού / ούτος = αυτος / επομένως από ποιο μέρος ήρθε αυτος ;;; ].-α406
1505[2]=ΑΡ Οπποθεν οστού ;;; * .-[ οστό = κόκαλο = σκελετός = γενετικό υλικό / επομένως από πού ήταν το γενετικό υλικό του φωτισμένου άνδρα που ήρθε από τον γαλαξία ;;; ].-α406
1505[2]=ΑΡ θεον ουτ’οπος π’[η] * .-[ ουτ’[ι] = ο κανενας = η ΕΕ / οπός[1] = ο χυμός –το ζουμί –το γάλα – της αγριοσυκιάς το χρησιμοποιούσαν για την πήξη του γάλακτος= αλληγορικα η ιερή διδασκαλία του αοράτου θεού/ επομένως αυτοί κατά κάποιο τρόπο την ιερή γνώση του φωτισμένου άνδρα του αοράτου θεού που ήρθε στη ΓΗ από τον γαλαξία προσέλαβαν- κατενόησαν –πίστεψαν ].-α406
1505[2]=ΑΡ θεον ουτ’οπος π’[η] * .-[ ουτ = ούτε / οπός[2] = οψ =φωνή -λόγος-ομιλία / πη[1] = σε ποιο μέρος / επομένως σε ποιο μέρος δεν ακούστηκε η ομιλία του θεού για εσένα ].-α406
1505[2]=ΑΡ θεον ουτ’οπος π’[η] * .-[ πη[2] = κάπου –σε κάποιο μέρος / σε κάποιο μέρος ο λόγος του αόρατου θεού ακούστηκε σε εσένα / σε αυτούς ].-α406
1505[2]=ΑΡ θεον ου τόπος π’[η] * .-[ ου = αρνητικό = δεν / τόπος = έκταση γης –χώρα –πόλη –πατρίδα –χώρος –θέση / πη [3] = σε άρνηση = κανενας τόπος –δεν υπάρχει τόπος / δεν υπάρχει συγκεκριμένος τόπος για τον αόρατο θεό είναι πανταχού παρών ].-α406
1505[2]=ΑΡ θεον που τόπος ;;; * .-[ ΕΠΟΜΕΝΩΣ που βρίσκεται η πατρίδα ο τόπος του θεού για εσένα / για αυτούς ;;; ].-α406-μ
Σχόλιο .-Ποιος είναι ο φωτισμένος, άριστος στο λόγο άνδρας , με τον ξεχωριστό, γενετικό κωδικα των αθανάτων Ελλήνων, που κατέβηκε από τον γαλαξία Αργο, να σώσει τον πλανήτη του Οδυσσέα ;;;
Άμεση αναφορά στο γιο του Δια και της Λητούς ,τον Απόλλωνα ,όπως παρατηρούμε στον επόμενο στιχο Α9.
Δεν υπάρχει άλλος. Πριν από αυτόν ήταν ο Αλέξανδρος. Όμως ο στίχος δεν μιλά για τον Αλέξανδρο. Μιλά για τον γιο του ΔΙΑ και της Λητούς.
Ο Όμηρος μας ενημερώνει επίσης, πως αυτοί [δεν γνωρίζουμε ακόμη πόσοι ποιοι και από πού ήρθαν ] που κατέβηκαν από τον γαλαξία Αργο, για να συμμετάσχουν στη παρουσία του γιου του ΔΙΑ στη ΓΗ ,είχαν κοινή γλώσσα την Ελληνική – Ομηρική.
Έχουμε, δηλαδή, μια ομάδα εξωγήινων, φωτισμένων οντοτήτων, που κατεβαίνει από τον γαλαξία Αργο, την συγκεκριμένη εποχή στον πλανήτη μας, για να συμμετάσχει στην παρουσίαση του φωτισμένου άνδρα Ιησού Χρηστού !!!
Και μόνο αυτή η αποκάλυψη εξηγεί πολλα από όσα ηδη γνωρίζουμε, ορθά ,η όχι μένει να αποδειχτεί ,για την συνολική παρουσία της ενσάρκωσης του Απόλλωνα στον πλανήτη μας Ιησού Χρηστού.
Όλα δείχνουν, πως η αφήγηση είναι τόσο λεπτομερής ,που θα είναι αδύνατον να αμφισβητηθεί από οιονδήποτε ευλογημένο νοήμονα του παρόντος σύμπαντος .
Ρίχνει δε φως και στα πιο σκοτεινά σημεία, των όσων δραματικών γεγονότων έλαβαν χώρα στην συγκεκριμένη, ευρύτερη περιοχή του πλανήτη, από την έλευση της θεάς Αθηνάς σε αυτόν το 2320 π.χ. και μετά.
Πολλα από αυτά, ίσως τα περισσότερα, είναι άγνωστα στους ευλογημένους νοήμονες του πλανήτη και θα παρουσιαστούν για πρώτη φόρα σε αυτούς.
Οι δυο σημαντικότεροι χαρακτήρες, των δυνάμεων του Αργου , που συμμετέχουν στην εκστρατεία εναντίον του Τριγωνικού γαλαξία, είναι σε διάσταση .
Φιλονικούν για κάτι ιερό. Την ιερότερη και πιο σημαντική ύπαρξη του παρόντος σύμπαντος, την Ελληνική, διπλή, βίο-νάνο-έλικα, των θεών δημιουργών τους .
Ποιο συγκεκριμένα, φιλονικούν για τα ιερά δεδομένα του Γ.Κ. της ενσάρκωσης του Απόλλωνα στη ΓΗ του Ιησού Χρηστού!!!
Αυτό είναι το θέμα των 15692 στίχων του Ομηρικού κειμένου ΙΛΙΑΔΑ
Η αληθινή ιστορία του Απόλλωνα -Ιησού Χρηστού .
Προσδεθείτε !!!


Το διάβασα εδώ


Αφού μπορείς να γίνεις τα πάντα, γίνε ο Εαυτός σου, γιατί εσύ είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο !!

Ιησούς WeAreAllOne
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.youtube.com/user/mikroulis11
Ηλιόδωρος

Ηλιόδωρος


Τόπος : Κάπου κοντά από την Πηγή…
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1486

Ιησούς Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ιησούς   Ιησούς Icon_minitimeΔευ 13 Μαρ - 14:57:26

Από το βιβλίο του Β.Ι.ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΛΙΑΔΑ 
Ο πόλεμος των γαλαξιών για την γνώση
Η αληθινή ιστορία του Ιησού Χρηστού
Στίχος Α9 της ΙΛΙΑΔΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του, σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Α9[1] .- Λητούς και Διος υιος.
[ο γιος της Λητούς και του ΔΙΑ]
Ερμηνεία του στίχου [Α9] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΙΛΙΑΔΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού, προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ 
Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

Με [4] τέσσερεις λέξεις, ο Όμηρος, ξεκαθαρίζει την υπόθεση ,ιστορία του θεανθρώπου Ιησού χρηστού στη ΓΗ και ακόμη είμαστε στο στιχο Α9 της Ιλιαδας.
Στίχος Α9[1] .- Λητούς και Διος υιος.
Οι 38 αναγραμματισμοί του στίχου, μαζί με όσα είναι ηδη γνωστά από την αρχαία, Ελληνική ιστορία [Όμηρος –Ησίοδος κ.α.] και τις ιερές γραφές [Αγία γραφή] ,δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης του τι πραγματικά συνέβη στην συγκεκριμένη ,γεωγραφική περιοχή ,από ποιους και για ποιο λόγο.
Οι λεπτομερείς αναφορές, που πηγάζουν από την περιγραφή των γεγονότων από τους τρεις ευαγγελιστές [Ματθαίο –Μάρκο-Λουκά], είναι απόλυτα ταυτόσημες με αυτές του Στίχου Α9 [1] της Ιλιαδας .
Μάλιστα ο Όμηρος μας δίνει επιπλεον πληροφορίες ,άγνωστες στο ευρύ κοινό ,που αποκαλύπτονται για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο !!!
Ποια είναι τα στοιχεία ,που καταδεικνύουν την άμεση ταυτοποίηση της περιγραφής του θειου δράματος από τους ευαγγελιστές, με την Ιλιαδα, γραμμένη το 840 π.χ., δηλαδή, μια χιλιετία περίπου πριν την εμφάνιση του Ιησού στην ΓΗ;;;
1ον.- Λητούς = ληστου = 1008[9] .- Ο ένας εκ των ληστών ανήκει στην ομάδα των εξωγήινων οντοτήτων που ηδη γνωρίζουμε πως κατέβηκαν από το γαλαξία Αργο να συνδράμουν στην επιτυχία του σχεδίου της θεάς Αθηνάς.
Είναι αυτος που περιγραφεί ο ευαγγελιστής Λουκάς στο κεφάλαιο 23 στίχοι 39-40-41-42-43
2ον.-Λητους = ήλους τ’ = 1008[9].-[ Ήλος = καρφί / Με καρφιά σταυρώθηκαν ο γιος της Λητούς Ιησούς και ο ληστής. Όπως ακριβώς περιγράφεται από τους ευαγγελιστές.

Ο ευαγγελιστής Λουκάς ,είναι ακόμη ένας εξωγήινος συντελεστής ,που συνδράμει με την αληθινή εξιστόρηση του θειου δράματος .Το όνομα του προκύπτει από τον στιχο Α9.
2003[5]= η τις Λουκά Διος υιος;;; *.-[ η = αλήθεια / αλήθεια ποιος είναι ο Λουκάς ο γιος του Δια ;;; / αρα ο ευαγγελιστής Λουκάς είναι ακόμη ένα όνομα στη λίστα των εξωγήινων οντοτήτων που συνέβαλαν στην επιτυχία της παρουσίας του Ιησού στη ΓΗ Η αριθμό-σοφία- αναγραμματισμός της Ομηρικής γλώσσας αναδεικνύει το ευαγγέλιο του Λουκά ως εγκυρότερο έως την παρούσα στιγμή Ποιος όμως είναι ο ευαγγελιστής Λουκάς ;;;
Καταγράφω από το διαδίκτυο
«Λουκάς ήταν Χριστιανός του 1ου αιώνα μ.Χ. και συγγραφέας του ομωνὐμου Ευαγγελίου και των Πράξεων των Αποστόλων, βιβλία τα οποία περιλαμβάνονται στην Αγία Γραφή.
Ο Λουκάς ήταν ιατρός , πιθανότατα ελληνικής καταγωγής. Έγινε χριστιανός προερχόμενος από τους Εθνικούς . Υπήρξε στενός συνεργάτης του Παύλου και τον συνόδεψε σε πολλές από τις περιοδείες του. Μάλιστα όταν ο Απόστολος ήταν φυλακισμένος στην Ρώμη μόνο ο Λουκάς ήταν μαζί του. Σύμφωνα με κάποιες παραδόσεις κήρυξε στη Νότια Ευρώπη και μαρτύρησε στην Ελλάδα.
Δεν είναι γνωστά με ακρίβεια τα γεγονότα της ζωής του Λουκά μετά το μαρτύριο του Παύλου. Είναι πιθανό ότι λόγω του διωγμού των χριστιανών, θα πρέπει να εγκατέλειψε τη Ρώμη. Σύμφωνα με τον Γρηγόριο Ναζιανζηνό, ο Λουκάς συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων μαρτύρων της Εκκλησίας. Κατά τον Νικηφόρο Κάλλιστο, ο Λουκάς υπέστη μαρτυρικό θάνατο, αφού τον κρέμασαν σε μία ελιά στην Έφεσο σε ηλικία 80 ετών, ενώ σύμφωνα με τον Ιερώνυμο πέθανε στη Θήβα της Βοιωτίας σε ηλικία 84 ετών.
Η μνήμη του τιμάται από την Ορθόδοξη Εκκλησία στις 18 Οκτωβρίου. Θεωρείται επίσης άγιος από την Καθολική, την Λουθηρανική, την Αγγλικανικήκαι μερικές ακόμα Προτεσταντικές εκκλησίες].- Α9
Ένα ακόμη γεγονός που επισημαίνει τη διαφορετικότητα του Λουκά, σε σύγκριση με τον Ματθαίο και τον Μάρκο, είναι το γεγονός πως είναι ο μόνος που περιγράφει τον Ιησού, απευθυνόμενο στον θεό, να τον αποκαλεί ελληνικά [πάτερ], στο κεφάλαιο 23/στιχος 46 του ευαγγελίου του [πάτερ εις χείρας σου παρατίθεμαι το πνεύμα μου ], λίγο πριν «πεθάνει».
Ο Ματθαίος, κεφάλαιο 27/ στίχος 46, βάζει τον Ιησού να αποκαλεί τον θεό [ηλι] , κάνοντας χρήση της αραμαικης γλώσσας και ο Μάρκος , στο κεφάλαιο 15/ στίχος 34 , κάνει το ίδιο αποκαλώντας τον θεό στα αραμαικα πάλι [ελωι].
Τι γνωρίζουμε όμως για την αραμαικη γλώσσα ;;;
Ποιος την μιλούσε ;;;
Από το διαδίκτυο πάλι.
«Η Αραμαϊκή είναι αρχαία γλώσσα του βορειοδυτικού σημιτικού κλάδου, η οποία συγγενεύει στενά με την εβραϊκή.
Το όνομά της προέρχεται πιθανώς από τη Βιβλική χώρα Αράμ-ναχαραΐμ που σημαίνει «υψίπεδο μεταξύ δύο ποταμών» (Ευφράτης και Τίγρης) και συνήθως αναφέρεται στην Άνω Μεσοποταμία ή, κατ’ άλλη άποψη, σε αρχαία ονομασία τής Συρίας. Διάφορες διάλεκτοι της Αραμαϊκής συνεξελίχθηκαν με την Εβραϊκή σε μεγάλο τμήμα τής κοινής τους ιστορίας. Η ονομασία Παδάν-αράμ περιγράφει κυρίως την περιοχή γύρω από την πόλη Χαρράν στην Άνω Μεσοποταμία.
Η γλώσσα τής Νεοβαβυλωνιακής αυτοκρατορίας πιθανώς ήταν διάλεκτος της Αραμαϊκής, ενώ σταδιακά είχε ήδη γίνει προηγουμένως η διεθνής γλώσσα των συναλλαγών την εποχή της Ασσυριακής Αυτοκρατορίας. Η Περσική αυτοκρατορία που μερικές δεκαετίες αργότερα κυρίευσε τη Βαβυλωνία υιοθέτησε την αυτοκρατορική Αραμαϊκή ως επίσημη διεθνή γλώσσα της. Ο Ισραηλιτικός πληθυσμός, ο οποίος είχε εξοριστεί στη Βαβυλώνα από την Ιερουσαλήμ και από τα περίχωρα του βασιλείου τού Ιούδα, έλαβε την άδεια να επιστρέψει στην Ιερουσαλήμ και να ιδρύσει μια περσική επαρχία, η οποία συνήθως απεκαλείτο Ιουδαία. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η Αραμαϊκή έγινε η διοικητική γλώσσα τής Ιουδαίας στις σχέσεις της με την υπόλοιπη Περσική αυτοκρατορία.
Η αραμαϊκή διαδόθηκε και ως καθομιλουμένη. Πριν την χριστιανική περίοδο ομιλούνταν σε όλο το έδαφος μεταξύ Μεσογείου και μεσημβρινού και βορείου μέρους των αρμενικών ορέων και του Κουρδιστάν. Ήταν μία από τις τρεις γλώσσες στις οποίες γράφτηκαν τα πρωτότυπα κείμενα της Αγίας Γραφής, και ειδικότερα στα συγγράμματα του Έσδρα, του Ιερεμία και του Δανιήλ. Ήταν ομιλούμενη γλώσσα στην Παλαιστίνη μαζί με την εβραϊκή, την λατινική και την ελληνική και ήταν η γλώσσα την εποχή που έδρασε ο Ιησούς Χριστός και οι μαθητές του. Η είσοδος της αραμαϊκής στην Παλαιστίνη έγινε αρχικά ως γλώσσα της διπλωματίας πριν την Βαβυλώνια αιχμαλωσία (6ος αι. π.Χ.) και μετά την επιστροφή των Εβραίων στα εδάφη τους άρχισε η διάδοση της στον λαό.
Κείμενα αραμαϊκά βρίσκονται διάσπαρτα από την Αίγυπτο έως την Κίνα και ήταν τόσο καλά ριζωμένη η γλώσσα αυτή, ώστε μόνο η αραβική κατόρθωσε να την εκτοπίσει με την εξάπλωση του αραβικού κράτους μετά τον θάνατο του Μωάμεθ»
Παρατηρούμε ότι η Αραμαικη γλώσσα είναι αυτή που μιλούσαν όλες οι περιοχές ,που συνιστούσαν την αρχαία, περσική αυτοκρατορία. Αυτήν που κατέλυσε ο Μέγας Αλέξανδρος – θεά Αθηνά, παρεμβαίνοντας γεννητικά στους λαούς της και αλλάζοντας τον γενετικό τους κωδικα.
Οι λαοί αυτοί άνηκαν στα δημιουργήματα των Σκύλων του Σείριου και των συμμάχων τους, που για εκατομμύρια χρονιά εκμεταλλευόταν τον πλανήτη μας .Ο Αλέξανδρος άλλαξε τον γενετικό τους κωδικα, που ήταν τρίτης κατηγορίας και απέδιδε ανθρώπους ανελεύθερους – σκλάβους ,χωρίς προοπτική, με τον γενετικό κωδικα των Δωριέων. Του σύγχρονου σημερινού ανθρώπου. Η παρέμβαση του Ι.Χ. έγινε για διορθωθεί η συμπεριφορά τους απέναντι στη ζωή και τους συνανθρώπους τους.
Όπως παρατηρούμε τις σημερινές, ανθρώπινες κοινωνίες, το πείραμα απέτυχε. Ο σύγχρονος άνθρωπος νικήθηκε από την έλλειψη γνώσης και σκοπού στη ζωή του. Στράφηκε στα καταναλωτικά αγαθά για την κάλυψη αυτού του κενού και σήμερα αντιμετωπίζει τον αφανισμό του. Η ταφική στοά του Αλέξανδρου στην Αμφίπολη ,μας ενημερώνει πως έχουμε 9 χρόνια από σήμερα ,να κατανοήσουμε τα ακατανόητα και να σωθούμε ,η να χαθούμε για πάντα ως γένος από τα δρώμενα του γαλαξία Αργου.
Πίσω στα αραμαικα .
Αυτος είναι ο λόγος που ο Χρηστός μιλά Αραμαικα. Απευθύνεται στις βαρβαρικές μάζες για να τον κατανοήσουν .Ο Λουκάς είναι εξωγήινος συντελεστής του ΔΙΑ και βάζοντας τον να μιλά Ελληνικά μας υποχρεώνει να κατανοήσουμε τα αληθινά γεγονότα.
Όλοι γνωρίζουμε τον αναγραμματισμό του [πάτερ]
Πάτερ = πετρά = πτερά
Πατερας είναι η πετρά με πτερά !!!
Δηλαδή, πατερας μου είναι ο Μετεωρίτης.
Θεωρία της πανσπερμίας. Η Αθηνά μας έχει εξηγήσει, ηδη από το βιβλίο άλφα της Οδύσσειας ,πως έτσι ξεκίνησε η ζωή στο παρόν σύμπαν .
Ο Ιησούς δευτερόλεπτα πριν «πεθάνει», απευθύνεται στον δημιουργό του, την αρχέγονη έλικα, μέσα στο αρχέγονο κύτταρο, που δημιούργησε τον πατερα του .
Άλλη μια απόδειξη πως πρόκειται για τον γιο της Λητούς και του Δια, Απόλλωνα.
Πίσω στον αναγραμματισμό .
2003[5]= Ιησού δίκαιος λυτός *.-[ ο Ιησούς είναι δίκαιος και ελεύθερος από κάθε είδους δεσμά ].-Α9
2003[5]= Ιησού λυτός και Διος*.-[ Ο Ιησούς ελεύθερος από δεσμά είναι γιος του ΔΙΑ].- Α9
2003[5]= ο Ιησούς κ’ Ιούδας λιτ’[η] *.- [ λιτή = δέηση –προσευχή / ο Ιησούς και ο Ιούδας προσεύχονται ο ένας για τον άλλον ].-Α9
2003[5]= τοι Ιησούς κ’ Ιούδας Λ *.- [ τοι = να ξέρεις / Λ = 30 = 3+0 = 3 = ο τριαδικός θεός / τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα / να ξέρεις ο Ιησούς και ο Ιούδας αντιπροσωπεύουν τον τριαδικό θεό ].-Α9
2003[5]= τοι Ιησούς κ’ Ιούδας Λ *.- [ Λ [2] = τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα / να ξέρεις ο Ιησούς και ο Ιούδας είναι ηλεκτρομαγνητικά όντα Όπως όλοι μας φυσικά ].-Α9
Οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Η διττή υπόσταση του σύγχρονου Γήινου ανθρώπου και ο Ιησούς – Ιούδας
Οδυσηι / Ιησού δ’
Αντι-νοος / ανιόντος
6 / 9
666 / 999
Άνθρωπος / θεός
Αφιερωμένο στους άπιστους Θωμάδες.
Ένας θεός υπεύθυνος για τα πάντα όλα όσα συνέβησαν, συμβαίνουν και θα συμβούν μελλοντικά στον πλανήτη μας .Το Όνομα αυτού ΔΙΑΣ.
Μετά τις αποκαλύψεις, του αποκωδικοποιημένου στίχου Α9 του βιβλίου ΑΛΦΑ της Ιλιαδας και όσα γνωρίζουμε από το βιβλίο άλφα της Οδύσσειας, όλα δείχνουν πως τα έργα –γερά της θεάς Αθηνάς για την αφύπνιση μας [Δωριείς] είναι [5] πέντε .Τα ονομάζω με την σειρά που δημιουργήθηκαν μέσα στο χρόνο από την θεά Αθηνά και τον ΔΙΑ
1].- ο «θησαυρός του Ατρέα στις αρχαίες Μυκήνες 1240 π.χ. – η 1080 του Κριού
2 ].-τα Ομηρικά κείμενα Οδύσσεια –Ιλιαδα 840 π.χ. – 1480 του Κριού
3].- ενσάρκωση της Αθηνάς – Μεντης ως Αλέξανδρος 356 π.χ. – 1964 του Κριού
4].- Μεγαλιθικό ταφικό μνημείο του Αλέξανδρου 295 π.χ. – 2025 του Κριού
5].- ενσάρκωση του Απόλλωνα ως Ιησού το έτος [3] τρία μ.χ. – 163 των Ιχθύων
Η γέννηση του Αλέξανδρου 196 χρόνια πριν το τέλος της εποχής του Κριού [2160-1964 = 196] και ο «θάνατος» του Ιησού το 196 της εποχής των Ιχθύων [ 163 +33 = 196] σηματοδοτούν το τέλος της εποχής του Κριού και την αρχή της νέας εποχής των Ιχθύων Το έτος μηδέν δηλαδή μεταξύ των δυο εποχών.
Παρατηρούμε ένα πολύχρονο σχεδιασμό που αρχίζει με το κτίσιμο του δόμου των Μυκηνών [1080 του Κριού] και τελειώνει 3255 χρόνια αργότερα με την ανακάλυψη του ταφικού μνημειου του Αλέξανδρου το 2015 μ.χ., δηλαδή ,το 15 του Υδροχόου.
Ο Αλέξανδρος [ενσάρκωση της Αθηνάς] και ο Ιησούς [ενσάρκωση του Απόλλωνα] !!!
Και οι δυο εξωγήινες οντότητες !!!
Και οι δυο μέρος του σχεδιασμού για την τελική σωτήρια του πλανήτη και την ενσωμάτωση του στη γαλαξιακή οικογένεια.
Το έργο του πρώτου, πριν χιλιάδες χρόνια ,η στροφή στην οικουμενικότητα* και η καταστροφή του βαρβαρικού , γενετικου υλικού, που είχε απομείνει στη Γη από την παρουσία των εξωγήινων αποστολών του Σείριου και των συμμάχων του.
*Ο πλανήτης μόνο ενωμένος θα μπορέσει να δώσει λύσεις στα πολύπλοκα προβλήματα που υπάρχουν μπροστά του.
Το έργο του δεύτερου, η εμπέδωση στους λαούς* της πίστης, στην ταπεινοφροσύνη, την αγάπη , την συγχώρεση, την λιτότητα , του δικαίου, της τιμιότητας και του πνεύματος της αιώνιας νεότητας .
*ειδικά αυτούς της συγκεκριμένης, γεωγραφικής περιοχής ,την συγκεκριμένη εποχή. Η κουλτούρα τους είναι ακόμη αυτή των δημιουργών τους ,Σκύλων του Σείριου, ακολασία –καταναλωτισμός –άγνοια της αλήθειας .Ο Αλέξανδρος άλλαξε τον Γ.Κ. τους και ο Απόλλωνας – Χρηστός κλήθηκε να αλλάξει το τρόπο σκέψης τους προς την ζωή .
Την πίστη πως όλοι μπορούν να γίνουν θεοί σαν τον ίδιο αρκεί να το πιστέψουν.
Όλα αυτά απέναντι στην φύση της μιας από τις δυο υποστάσεις μας, αυτής που κυριαρχεί στην καθημερινότητα μας και μας κάνει εγωπαθείς, αλαζονες ,άκαρδους ,ανέντιμους, ψεύτες, προκειμένου να επιβιώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε εμείς και τα παιδιά μας, σε μια πραγματικότητα που εμείς επιτρέψαμε να δημιουργηθεί.
Είναι φυσικό η ανελέητη πραγματικότητα να κυριαρχήσει όλων των ευγενών – θειων συναισθημάτων μας . Συνέβη σε εμάς [Έλληνες ], που ηδη ήμασταν κάτοχοι της ιερής γνώσης αιώνες πριν από κάθε άλλον κάτοικο του πλανήτη.
Α9[1].-Λητούς και Διος υιος,
Η είδηση που αναδεικνύεται από τον στιχο Α9[1] είναι συγκλονιστική. Ο ΙΗΣΟΥΣ είναι γιος του ΔΙΑ και της ΛΗΤΟΥΣ. Πρόκειται για τον Απόλλωνα .Όλα δείχνουν πως αυτος υποδύθηκε τον ρόλο του Ιησού στο γνωστό δράμα.
Η έκπληξη είναι τεράστια!!!
Οποίος/α περίμενε πως η Ιλιαδα θα αναφερόταν στον Ιησού να σηκώσει το χέρι του/της !!!
888[6]= Ιησούς
1000[10]= Λυτός .-[ αυτος που είναι ελεύθερος από κάθε είδους δεσμά – Το ελεύθερο συμπαντικό πνεύμα ]
115[7]= Δίκαιο
Λητούς και Διος υιος = 2003[5] = Ιησούς λυτός δίκαιο
4006[10]= Λητούς και Διος υιος ,Ιησούς λυτός δίκαιο.-[είναι δίκαιο ο γιος της Λητούς και του ΔΙΑ να είναι ο ελεύθερος από κάθε είδους δεσμά Ιησούς ].- Α9
Ο αναγραμματισμός της πρότασης μας βεβαιώνει ότι ꞉
Ο δίκαιος Ιησούς με το ελεύθερο από δεσμά πνεύμα είναι ο γιος της Λητούς και του Δια, δηλαδή, ο Απόλλωνας.
Σύμπτωση ;;;
Εχω σταματήσει να πιστεύω σε συμπτώσεις από την εποχή που ασχολήθηκα με τα Ομηρικά κείμενα πριν 15 χρόνια.
Οποίος/α πιστεύει σε τύχη, ατυχία και συμπτώσεις, δεν έχει την παραμικρή ιδέα τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι του/της χωρίς την συμμετοχή του/της .
Ο αναγραμματισμός του στίχου δεν αφήνει περιθώρια για άλλες σκέψεις. Πρόσθετα είναι σίγουρο ,πως η συνέχεια της αποκωδικοποίησης του βιβλίου άλφα της Ιλιαδος, θα δώσει και αλλα δεδομένα – αποδείξεις ,για το αληθές της συγκλονιστικής αυτής είδησης.
Ηδη στις [4] τέσσερις αυτές πρώτες λέξεις αναφέρονται έκτος από το όνομα [Ιησούς] και την είδηση πως διδάσκει και θεραπεύει το ποίμνιο του, λεπτομέρειες της σταύρωσης του [ληστής – καρφιά- στολή ]
[ο Απόλλωνας σαν Ιησούς γιος του Δια και της Λητούς διδάσκει και θεραπεύει το ποίμνιο του και σταυρώνεται με καρφιά δίπλα σε ένα ληστή]
Δυο λόγια για την πρόταση [Λητούς και Διος υιος]
Οι λέξεις της πρότασης είναι [4] τέσσερις. Τα γράμματα που την αποτελούν είναι 17 όσα και τα σκαλοπάτια που οδηγούν στην είσοδο της ταφικής στοάς του Αλέξανδρου, στην Αμφίπολη.
17/4 = 4,25 = 425[2] = ανδρος [ 1 + 50 + 4 + 100 + 70 + 200 = 425]
Τέσσερα από τα γράμματα [ο-ς- ι – υ ] επαναλαμβάνονται 11 φορές . Τα τρία από τα τέσσερα είναι φωνήεντα και το άλλο σύμφωνο [ όπως ακριβώς είναι γραμμένος ο Γ.Κ. μας ]
Τρία από τα γράμματα [ο-ι-ς] «συμπτωματικά» [οις = πρόβατο –ποίμνιο = μοναδικός = ιος], επαναλαμβάνονται τρεις φορές το καθένα σύνολο [9] εννεα και πάλι «συμπτωματικά» το όμικρον συμβολίζει το κύτταρο, το σίγμα [ς] την εε ,καθώς και το οπτικό δοκάρι [ι] .
Τα γράμματα χωρίς τις επαναλήψεις είναι [10] δέκα.
Πέντε [5] φωνήεντα και [5] πέντε συμφώνα ,δηλαδή, [ε=5 ] έχουμε τα αρχικά της Ελληνικής Έλικας [εε], η αν τα αντιστρέψουμε τον αριθμό 33.
840 χρόνια , πριν την γέννηση του Ιησού , ο Όμηρος [840 π.χ. – η 1480 της εποχής του Κριού ] μας ενημερώνει για τον σχεδιασμό των δημιουργών μας.
Η ιστορία του Ιησού αποτελεί μέρος του σχεδιασμού αυτού.
Η άμεση σχεση Αλέξανδρου –Ιησού είναι πλέον μια πραγματικότητα.
Ποια είναι όμως η Λητώ μητέρα του Ιησού ;;;
Δηλαδή ,η Παναγία [ παν + αγία ] είναι στην πραγματικότητα η Λητώ.
Ας δούμε τι μας λέει πρώτα ο Πλάτωνας στον Κρατύλο 406 α
«Λητω δε από της πραοτητας της θεου ,κατά τον εθελημονα είναι ων αν τις δεηται . ισως δε ως οι ξενοι καλουσιν –πολλοι γαρ «Ληθω» καλουσιν – εοικεν ουν προς το μη τραχυ του ηθους αλλ’ημερον τε και λειον «Ληθω» κεκλησθαι υπο των τουτο καλουντων» .
Ερμηνεία .- η Λητώ λοιπόν πηρέ το όνομα της από την πραότητα της ως θεάς και με το να είναι εθελημων ,δεκτική σε όλα όσα της ζητήσει κάποιος. Ίσως λοιπόν επειδή πολλοί ξένοι την αποκαλούν Ληθω ,εξ αίτιας του ότι το ήθος της δεν είναι σκληρό [ ταπεινή ] , αλλα ομαλό και λείο [χαρακτήρας ταπεινός εύκολος και βάτος παρα το ότι είναι θεά].
Το [Ληθω] είναι του ρήματος λανθάνω = μένω απαρατήρητος – διαφεύγω της προσοχής τινός –κανω κάποιον να λησμονήσει –λησμονώ. Η Ληθω είναι η θεά που ξεχάστηκε από όλους . Που πέρασε απαρατήρητη λογω της ταπεινότητας της και του μαλακού χαρακτήρα της.
Έχουμε και αναφορές από τον Ησίοδο για την Λητώ.
Στα έργα και ημεραι .
Στίχος 769.- αιδε γαρ ημεραι εισι Διος παρα μητιοεντος.
Στιχος 770.- Πρωτον ενη τετρας τε και εβδομη ιερον ημαρ .
Στιχος 771 .-τη γαρ Απόλλωνα χρυσαορα γεινατο Λητώ .
Ερμηνεία .- Αυτές είναι οι ήμερες του βαθύ-σοφού Δια
Η πρώτη η τετάρτη και η έβδομη ήμερα είναι ιερές .
Την έβδομη ήμερα γέννησε τον Απόλλωνα με το χρυσό σπαθί η Λητώ
Στη θεογονία διαβάζουμε ,
Στίχος 404 .- Φοιβη δ’αυ Κοιου πολυηρατον ηλθεν εις ευνην .
Στίχος 405.-κυσαμενη δη έπειτα θεά θεού εν φιλοτητι
Στίχος 406 .- Λητώ κυανοπεπλην εγεινατο ,
Στίχος 407.- μειλιχον αιει ,
Στίχος 408 .- μειλιχον εξ αρχής , αγανωτατον εντος Ολύμπου,
Στίχος 409.- ηπιον ανθρωποισι και αθανατοισι θεοισιν .
Ερμηνεία .-
Η Φοιβη λοιπόν, στο πολυπόθητο κρεβάτι του Κοιου ήρθε
Στην συνέχεια βεβαία γκαστρωθηκε η θεά από τον θεό από αγάπη
Και γέννησε την Λητώ την γαλανοπεπλη.
Αιώνια γλυκεια.
Γλυκεια από την αρχή , πιο ευμενής και πιο λαμπερή από όλους στον Όλυμπο.
Τρυφερή για όλους τους ανθρώπους και τους αθάνατους θεούς.
Θεογονία συνέχεια.
Στίχος 918.- Λητώ δ’Απολλωνα και Αρτεμιν ισχεαιραν ,
Στίχος 919.- ιμεροεντα γονον περι πάντων Ουρανιωνων
Στίχος 920.- γεινατο, αιγιοχοιο Διος φιλοτητι μιγεισα.
Ερμηνεία .-
Η Λητώ λοιπόν τον Απόλλωνα και την Άρτεμη την ισχεαιραν 
Τα πιο γοητευτικά παιδιά ανάμεσα στα παιδιά των ουρανίων

Γέννησε, όταν από αγάπη συνευρεθη ερωτικά με τον Δια που ταρακουνά την αιγίδα
Αναγραμματισμός του στίχου Α9[1]
Οι 38 αναγραμματισμοί του όρου .
2003[5]= Λητούς και Διος υιος *.-[ Λητώ = κόρη των τιτάνων Κοιου και Φοιβης. Είναι η κύρια θεότητα στην ανατολική Λυκία .Το ιερό της Λητωον ένωνε τις πόλεις –κράτη της Λυκίας μεταξύ τους . Γέννηση της Άρτεμης και του Απόλλωνα . Όταν η Ήρα έμαθε ότι η Λητώ ήταν έγκυος από το Δία, απαγόρευσε στη Λητώ να γεννήσει σε στεριά και σε οποιοδήποτε μέρος κάτω από τον ήλιο. Σύμφωνα με έναν μύθο, όχι και τόσο διαδεδομένο, η Λητώ ήρθε από τη γη των Υπερβορείων με τη μορφή λύκαινας, αναζητώντας τη «χώρα των λύκων», τη Λυκία. Ο πιο διαδεδομένος μύθος λέει ότι όταν η Λητώ έφτανε να γεννήσει, φάνηκε ένα μικρό νησί μέσα στη θάλασσα, η Δήλος, όπου κατάφερε να γεννήσει πρώτα την Άρτεμη κι έπειτα τον Απόλλωνα.
Κατά τον Οβίδιο, μετά τη γέννηση των διδύμων, η Λητώ περιπλανήθηκε και έφτασε μέχρι τη Λυκία, όπου δεν έγινε δεκτή και με την καλύτερη υποδοχή. Όταν πήγε να πιει νερό από μια λίμνη, οι κάτοικοι της το απαγόρευσαν, αναμοχλεύοντας τη λάσπη στο βυθό της λίμνης. Τότε η Λητώ τους μεταμόρφωσε σε βατράχια για την έλλειψη φιλοξενίας που έδειξαν, ώστε να ζουν πάντα καταδικασμένοι στα λασπώδη νερά των ποταμών και των λιμνών / Δίας = ο υπέρτατος θεός του σύμπαντος / ο γιος λοιπόν του Δια και της Λητούς δηλαδή ο Απόλλωνας ].- Α9

2003[5]= Λητούς δίκαιος υιος *.-[ ο δίκαιος γιος του Δια και της Λητούς ].-Α9
2003[5]= Ληστου και Διος υιος *.-[ Ληστής = ληστής – πειρατής / ο ληστής και ο γιος του ΔΙΑ].-Α9
2003[5]= Ληστου δίκαιος υιος *.-[ ο ληστής και ο δίκαιος γιος του Δια και της Λητούς ].-Α9
2003[5]= η λυτός δίκαιος υιος *.-[ λυτός = λύω = ελευθερώνω από τα δεσμά / ο ελευθερωμένος από δεσμά δίκαιος γιος του Δια και της Λητούς Ο Απόλλωνας ].-Α9
2003[5]= δίκαιος Ιησούς λυτό *.-[ ο δίκαιος και απελευθερωμένος από δεσμά γιος του Δια και της Λητούς ο Ιησούς = η ενσάρκωση του Απόλλωνα στη Γη με την «στολή» του Ιησού ].-Α9
2003[5]= δίκαιο Ιησούς λυτός *.-[ είναι δίκαιο ο Ιησούς γιος του Δια και της Λητούς να είναι ελεύθερος από κάθε είδους δεσμά Σας θυμίζει την επιταγή [αμοθεν ];;; Ενεργήστε για να μάθετε για τα πάντα και τον θεό προς κάθε κατεύθυνση με οποιοδήποτε τρόπο και από όποιο σημείο σας αρέσει ].-Α9
2003[5]= Διος Ιησούς και λυτό *.-[ ο γιος του Δια και της Λητούς Ιησούς είναι ελεύθερος από δεσμά ].-Α9
2003[5]= Ιησού δίκαιος λυτός *.-[ ο Ιησούς είναι δίκαιος και ελεύθερος από κάθε είδους δεσμά ].-Α9
2003[5]= Ιησού λυτός και Διος*.-[ Ο Ιησούς ελεύθερος από δεσμά είναι γιος του ΔΙΑ].- Α9
2003[5]= ουτις καλή Διος υιος*.-[ουτις = ο κανενας = η αορατη εε / καλή = ωραία –καλή / ο γιος της αόρατης εε του Δια ].-Α9
2003[5]= ουτις δίκαιος ήλους *.-[ήλος = καρφί / τα καρφιά στο σταυρό ήταν δίκαια για τον αόρατο γιο του Δια / Όλα ήταν προσχεδιασμένα από τους δημιουργούς μας ακόμη και τα καρφιά στο σώμα του Ιησού επάνω στο σταυρό ].-Α9
2003[5]=Κλυτου ίαση Διος ιος *.-[ κλυτος = εκείνος για τον οποίο γίνεται λόγος – ξακουστός –ένδοξος – ονομαστός – λάμπρος –εξαίσιος / ίαση = θεραπεία / ιος = ο Γ.Κ. του Δια / ο ονομαστός Γ.Κ. του Δια θεραπεύει / ο ξακουστός γιος του Δια και της Λητούς ο Απόλλωνας –Ιησούς θεραπεύει].- Α9
2003[5]=Κλυτου ίαση Διος οις *.-[ οις [1] =οίος = μόνος –μοναδικός / ο μοναδικός και ξακουστός γιος του Δια και της Λητούς ο Απόλλωνας –Ιησούς θεραπεύει – αυτος που κλήθηκε να θεραπευσει το ποίμνιο του ΔΙΑ - όλοι είμαστε παιδιά του ΔΙΑ].- Α9
2003[5]=Κλυτου ίαση Διος οις *.-[ οις [2] = πρόβατο = ποίμνιο του θεού / ο μοναδικός και ξακουστός γιος του Δια και της Λητούς ο Απόλλωνας –Ιησούς θεραπεύει το ποίμνιο του ].- Α9
2003[5]=καλ’Ιησου τ’ υιος Διος *.-[καλώ τον Ιησού τον ξακουστό γιο της Λητούς και του Δια να θεραπευσει το ποίμνιο του ].-Α9
2003[5]=και στολή υιος Διος υ’[ω] * .-[ την στολή του Ιησού έβαλε ο γιος της Λητούς και του Δια Απόλλωνας με το ελεύθερο από δεσμά πνεύμα για να διδάξει τους ανθρώπους ].-Α9
2003[5]= κατ’Ηλυσιο Διος υιος *.- [ Ηλύσιο = τόπος εν τω Ωκεανω ενθα μεταφέρονται και διαμένουν εκ των ανθρώπων όσοι συγγενείς και φίλοι εις τους θεούς δεν υπόκεινται σε θάνατο / ο γιος του Δια και της Λητούς σε οδηγεί στα Ηλύσια πεδία του Αργου ].-Α9
2003[5]= Ηιος λυτός κ’υιος ΔΙΑ *.-[ ο ακοντιστής με το ελεύθερο από δεσμά πνεύμα γιος του Δια και της Λητούς ].-Α9
2003[5]= ο Ιησούς κ’ Ιούδας λιτ’[η] *.- [ λιτή = δέηση –προσευχή / ο Ιησούς και ο Ιούδας προσεύχονται ο ένας για τον άλλον ].-Α9
2003[5]= τοι Ιησούς κ’ Ιούδας Λ *.- [ τοι = να ξέρεις / Λ = 30 = 3+0 = 3 = ο τριαδικός θεός / τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα / να ξέρεις ο Ιησούς και ο Ιούδας αντιπροσωπεύουν τον τριαδικό θεό ].-Α9
2003[5]= τοι Ιησούς κ’ Ιούδας Λ *.- [ Λ [2] = τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα / να ξέρεις ο Ιησούς και ο Ιούδας είναι ηλεκτρομαγνητικά όντα Όπως όλοι μας φυσικά ].-Α9
2003[5]=λις κ’ Ιησού Διος αυτό*.-[ λις [1] = λιοντάρι = έχουμε εξηγήσει ηδη πως ο Όμηρος ταυτίζει τους εξωγήινους θεούς με λιοντάρια / και ο Ιησούς λοιπόν γιος του Δια και της Λητούς είναι εξωγήινη οντότητα – βασιλέας των ζωών = κατέχει δηλαδή την γνώση δημιουργίας ζωής από τα δομικά υλικά του παρόντος σύμπαντος - κάτι που πασχίζουν εναγωνίως να κατορθώσουν οι επιστήμονες μας σήμερα ].-Α9
2003[5]=λις κ’ Ιησού Διος αυτό*.-[ λις [2]= ύφασμα -πανί = σάβανο / αυτό είναι το σάβανο του Ιησού γιου του Δια και της Λητούς Στα ευαγγέλια αναφέρεται με την ονομασία [σινδονι = 394[7].-Α9
2003[5]=τι λυση οίκος Ιούδας ;;;*.-[ οίκος = σπίτι = εδώ μιλάμε για τον ΟΙΚΟ του ΔΙΑ = δηλαδή του παρόντος σύμπαντος αυτος είναι ο Οίκος του ΔΙΑ / ποια είναι η λυση που έδωσε ο οίκος του ΔΙΑ για τον Ιούδα;;; Έστειλε ένα προγραμματισμένο γενετικά εξωγήινο ον να παίξει τον ρόλο του Ιούδα ].-Α9
2003[5]=τι λυση οίκος ου ΔΙΑΣ ;;;*.-[ ποια είναι η λυση που έδωσε ο οίκος που ο ΔΙΑΣ άρχει για τον Ιούδα ].-Α9
2003[5]=ουτις λυση οίκος ΔΙΑ ;;;*.-[ ο κανενας δηλαδή το γενετικό υλικό ήταν η λυση που έδωσε ο οίκος του ΔΙΑ για τον Ιούδα ].-Α9
2003[5]=οου Διος ιστός Λυκία *.-[ οου = ος [2] = ο οποίος / ιστός = η εε / Λυκία = η τοποθεσία στην Μικρά Ασία όπου η Λητώ γέννησε τον Απόλλωνα / Ο Απόλλων που γεννήθηκε στη Λυκία από την Λητώ φέρει τον γενετικό κωδικα του ΔΙΑ και των Ελλήνων αθανάτων ].-Α9
2003[5]=οου Διος σίτος Λυκία *.-[ σίτος = τροφή = ιερή γνώση / η ιερή γνώση που κατέχει Ο Απόλλων που γεννήθηκε στη Λυκία από την Λητώ είναι αυτή του ίδιου του ΔΙΑ και των Ελλήνων αθανάτων ].-Α9
2003[5]=οου Λύκιος Δια Ιστός*.-[ ο Λύκιος Γ.Κ. του ΔΙΑ].-Α9
2003[5]=οου Λύκιος Δια σίτος *.-[ η ιερή γνώση του Γ.Κ. του Απόλλωνα από την Λυκία].- Α9
2003[5]= Δίου αιστος ο Λύκιος *.-[ αιστος = αόρατος / ο αόρατος Γ.Κ. του Απόλλωνα από την Λυκία ].- Α9
2003[5]= Δυο οι αιστος Λύκιος *.-[ δυο = διπλός – διπλή υπόσταση / η διπλή υπόσταση του Απόλλωνα γιου του ΔΙΑ και της Λητούς που γεννήθηκε στη Λυκία ].-Α9
2003[5]= Διος αιστος ο Λύκιου *.-[ αόρατος ο Γ.Κ. του Απόλλωνα που γεννήθηκε στη Λυκία ].-Α9
2003[5]=Ος ουτις Διος ο Λυκία *.-[ ουτις = κανενας = ονομασία και του Οδυσσέα / ο κανενας από την Λυκία γιος του Δια και της Λητούς Άμεση σύνδεση Ιησού – Οδυσσέα ].- Α9
2003[5]=τις Οδός Ιησού Λυκία *.-[ Ποια είναι η ορθή οδός που κατέδειξε ο Ιησούς από την Λυκία γιος του ΔΙΑ και της Λητούς ].-Α9
2003[5]= η τις Λουκά Διος υιος;;; *.-[ η = αλήθεια / αλήθεια ποιος είναι ο Λουκάς ο γιος του Δια ;;; / αρα ο ευαγγελιστής Λουκάς είναι ακόμη ένα όνομα στη λίστα των εξωγήινων οντοτήτων που συνέβαλαν στην επιτυχία της παρουσίας του Ιησού στη ΓΗ Η αριθμό-σοφία- αναγραμματισμός της Ομηρική γλώσσας αναδεικνύει το ευαγγέλιο του Λουκά ως εγκυρότερο έως την παρούσα στιγμή Ποιος όμως είναι ο ευαγγελιστής Λουκάς ;;; 
Καταγραφώ από το διαδίκτυο 
«Λουκάς ήταν Χριστιανός του 1ου αιώνα μ.Χ. και συγγραφέας του ομωνὐμου Ευαγγελίου και των Πράξεων των Αποστόλων, βιβλία τα οποία περιλαμβάνονται στην Αγία Γραφή.
Ο Λουκάς ήταν ιατρός , πιθανότατα ελληνικής καταγωγής. Έγινε χριστιανός προερχόμενος από τους Εθνικούς . Υπήρξε στενός συνεργάτης του Παύλου και τον συνόδεψε σε πολλές από τις περιοδείες του. Μάλιστα όταν ο Απόστολος ήταν φυλακισμένος στην Ρώμη μόνο ο Λουκάς ήταν μαζί του. Σύμφωνα με κάποιες παραδόσεις κήρυξε στη Νότια Ευρώπη και μαρτύρησε στην Ελλάδα.
Δεν είναι γνωστά με ακρίβεια τα γεγονότα της ζωής του Λουκά μετά το μαρτύριο του Παύλου. Είναι πιθανό ότι λόγω του διωγμού των χριστιανών, θα πρέπει να εγκατέλειψε τη Ρώμη. Σύμφωνα με τον Γρηγόριο Ναζιανζηνό, ο Λουκάς συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων μαρτύρων της Εκκλησίας. Κατά τον Νικηφόρο Κάλλιστο, ο Λουκάς υπέστη μαρτυρικό θάνατο, αφού τον κρέμασαν σε μία ελιά στην Έφεσο σε ηλικία 80 ετών, ενώ σύμφωνα με τον Ιερώνυμο πέθανε στη Θήβα της Βοιωτίας σε ηλικία 84 ετών.
Η μνήμη του τιμάται από την Ορθόδοξη Εκκλησία στις 18 Οκτωβρίου. Θεωρείται επίσης άγιος από την Καθολική, την Λουθηρανική, την Αγγλικανικήκαι μερικές ακόμα Προτεσταντικές εκκλησίες].- Α9

Σχόλιο .- ο ξακουστός γιος του Δια και της Λητούς ,αυτος που είναι δίκαιος, με πνεύμα ελεύθερο από κάθε είδους δεσμά, είναι ο Απόλλωνας και η ενσάρκωση του στη ΓΗ, ο Ιησούς Χρηστός .
Ο στίχος μας πληροφορεί και για τον τόπο που τον γέννησε η μάνα του Λητώ την ΛΥΚΙΑ της Μικρής Ασίας.
Ο Απόλλωνας ενσαρκώθηκε στη ΓΗ με το όνομα Ιησούς Χρηστός για να διδάξει και να θεραπευσει τους Γήινους ανθρώπους . Το ποίμνιο του πατερα του ΔΙΑ , τον σταύρωσε με καρφιά δίπλα σε ένα ληστή, αφού πρώτα τον δίκασε και τον βρήκε ένοχο .
Το μαρτύριο του Απόλλωνα –Ιησού επάνω στο σταυρό, παρέα με κάποιο ληστή, μας το αποκαλύπτει ο Όμηρος στο στιχο Α9 του βιβλίου άλφα της Ιλιαδας το 840 π.χ.
Λητούς = ληστου = 1008[9]
Μάλλον ο ληστής*, που ανοίγει ένα σύντομο διάλογο επάνω στο σταυρό μαζί του, την ώρα που όλοι τον βρίζουν, είναι μέλος της γαλαξιακής ομάδος, που κατέβηκε για να φέρει σε πέρας το θειο δράμα.
*κατά Λουκά κεφάλαιο 23 – στίχοι 39-40-41-42-43
Αποδεικνύεται ,πως ο Ιησούς γνώριζε τα πάντα για το θεϊκό σχέδιο, το ίδιο και ο άλλος του εαυτός Ιούδας .Γνωρίζουμε ηδη, πως μια ομάδα εξωγήινων οντοτήτων κατέβηκε από τον γαλαξία Αργο, για τον σχεδιασμό , την ολοκλήρωση και την συμμετοχή τους στο θεϊκό σχέδιο. Σίγουρα ο Ιούδας ανήκε σε αυτούς ,το ίδιο και ο ένας από τους ληστές ,αυτος που ο Ιησούς υπόσχεται να τον πάρει μαζί του στον παράδεισο. Τρίτο πρόσωπο αποδεικνύεται πως είναι ο ευαγγελιστής Λουκάς.
Θα δούμε ποιοι άλλοι, από τους συμμετέχοντες στο θειο δράμα, ήταν εξωγήινες οντότητες από τον γαλαξία, στη συνέχεια του κειμένου.
Ο Ιησούς και ο Ιούδας ήταν γενετικά προγραμματισμένοι να πράξουν όσα έπραξαν στο θειο δράμα και αυτό ήταν απόφαση του Οίκου του ΔΙΑ.
Όπου Οίκος του ΔΙΑ , όλοι κατανοούμε πως πρόκειται για την απεραντοσύνη του παρόντος σύμπαντος, με ότι περιέχει σε γνώση.
Ο στίχος μας μιλά ακόμη και για την σινδονι [ΛΙΣ] με την οποία σκεπάστηκε το «νεκρό» σώμα του Ιησού .
Με τον ίδιο όρο [ΛΙΣ] ο συγγραφέας μας αποκαλύπτει πως ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ – ΙΗΣΟΥΣ είναι εξωγήινο «λιοντάρι». Δηλαδή, κάτοχος της τεχνολογίας δημιουργίας ζωής από τα δομικά υλικά του παρόντος σύμπαντος .
Το ίδιο λιοντάρι [ΛΙΣ] στην κορυφή του λόφου του ταφικού συγκροτήματος του Αλέξανδρου [Αθηνάς] στην Αμφίπολη . Θυμάσαι;;;
Ότι έχει περιγραφεί μέσα σε ιερά βιβλία πως θα συμβεί, συμβαίνει. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να μας προβληματίσει ιδιαίτερα. Οι δημιουργοί μας έχουν την ικανότητα να κάνουν πράξη όσα μας έχουν περιγράψει πως θα συμβούν πριν από χιλιάδες χρόνια. Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό λοιπόν ,που μας κάνει τόσο δύσπιστους απέναντι στην αναδυόμενη καθημερινά αλήθεια.
Είμαστε αναλώσιμα, βιολογικά προϊόντα, με ελεύθερη βούληση.Μας έχει δοθεί ,δηλαδή, η δυνατότητα να αναβαθμίσουμε τους εαυτούς μας και να αποτελέσουμε κομμάτι των πολιτισμών του γαλαξία – σύμπαντος .
Όσο ποιο αργά το κατανοήσουμε αυτό, τόσο χειρότερα για εμάς.


το διάβασα εδώ


Αφού μπορείς να γίνεις τα πάντα, γίνε ο Εαυτός σου, γιατί εσύ είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο !!

Ιησούς WeAreAllOne
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.youtube.com/user/mikroulis11
Ηλιόδωρος

Ηλιόδωρος


Τόπος : Κάπου κοντά από την Πηγή…
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1486

Ιησούς Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ιησούς   Ιησούς Icon_minitimeΔευ 13 Μαρ - 14:58:34

Από το βιβλίο του Β.Ι.ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΛΙΑΔΑ 
Ο πόλεμος των γαλαξιών για την γνώση
Η αληθινή ιστορία του Ιησού Χρηστού
Στιχος Α10 της Ιλιαδας

ΙΟΛΗ – ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ 
Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ

Είμαστε ηλεκτρομαγνητικά όντα και ζούμε μέσα σε ένα ηλεκτρομαγνητικό περιβάλλον.
Η μαγική κόλα, των δομικών στοιχείων του γενετικου μας κωδικα, είναι ο βίο-ηλεκτρομαγνητισμός. Έτσι ξεκίνησε η ζωή στο παρόν σύμπαν, μετά την μεγάλη έκρηξη .
Αποτελεί δομικό όρο του παρόντος σύμπαντος και είναι η δεύτερη ισχυρότερη δύναμη του σύμπαντος, από τις τέσσερεις που έχουμε ανακαλύψει μέχρι στιγμής.
Με την σειρά ισχύος – δύναμης αυτές είναι, η ισχυρή Πυρηνική – ο ηλεκτρομαγνητισμός – η ασθενής πυρηνική και η βαρυτικη δύναμη.
Η ισχύς του ηλεκτρομαγνητισμού αρχίζει από το μείον άπειρο και φτάνει το συν άπειρο.
Αυτος είναι και ένας από τους λόγους, που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη συσκευές ανίχνευσης, της αόρατης αυτής δύναμης, που ονομάζουμε βίο-ηλεκτρομαγνητισμό.
Για τον ίδιο λόγο σημερινοί επιστήμονες κάθε κλάδου, αρνούνται την ύπαρξη των βίο-ηλεκτρομαγνητικών πεδίων λάμδα.
Το αρχαίο σκεπτικό τους έχει ως εξής, αφού δεν μπορώ να το δω, να το μετρήσω, να το ζυγίσω, να το ερευνήσω, δεν υπάρχει.
Θεωρητικά όμως, όλοι λίγο – πολύ παραδέχονται, πως κάτι υπάρχει.Τόσο καλά !!!
Τα 100 τρισεκατομμύρια κύτταρα της φυσιολογίας μας παραμένουν μαζί και σε λειτουργία εξ αίτιας του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού.
Αυτος είναι ο λόγος που βλέπετε την εικόνα σας στον καθρέπτη κάθε πρωί.
Αυτος είναι ο λόγος που έχετε αύρα. Πρόκειται για την φωταψία των 100 τρις κυττάρων σας.
Χαρισματικοί άνθρωποι και χρήστες του εκκρεμούς, μπορούν να «δουν» την αύρα σας και να σας ενημερώσουν ποιο όργανο σας ασθενεί, η όχι.
Τα πάντα όλα, που συνιστούν ζωή επάνω στον πλανήτη μας, υπάρχουν και λειτουργούν ανάλογα με την φυσιολογία τους – προγραμματισμού τους, επειδή υπάρχουν τα βίο- ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα .
Ο κάτοχος του μυστικού χειραγώγησης της τεράστιας αυτής αόρατης δύναμης – πλέγματος, είναι ο βασιλέας του σύμπαντος .
Όλα είναι συνδεδεμένα με όλα και με όλους στο σύμπαν. Σκοτώνεις ένα μυρμήγκι και όλο το σύμπαν το αισθάνεται. Τόσο καλά !!!
Σκέπτεσαι την Μαρία, η τον Αντώνη, και όλο το σύμπαν το γνωρίζει την ίδια στιγμή.
Έρχεται η ώρα να πληρώσεις την εφορία και όλο το σύμπαν βιώνει την αγωνία – άγχος σου για το τι θα βάλεις στο τραπέζι την επομένη.
Φανταστείτε τι εικόνες στέλνουν στο σύμπαν οι εμπόλεμες ζώνες.
Αφαιρείς από ένα οργανισμό τον βίο-ηλεκτρομαγνητισμό του και αυτος παύει να υφίσταται την ίδια στιγμή.
Επεμβαίνεις στην φυσιολογία των βίο-ηλεκτρομαγνητικών, πεδίων λάμδα ,ενός εγκέφαλου θνητού, η αθάνατου όντος και αλλάζεις τα δεδομένα του – μνήμες του, κατά το δοκούν , εφόσον κατέχεις την απαραίτητη βίο-τεχνολογία.
Κάνεις το ίδιο σε θνητούς, η αθάνατους οργανισμούς και τους θεραπεύεις από κάθε νόσο – μαλακια.
Για αυτό το μυστικό, ο άρχοντας του γαλαξία Αργου και του έναστρου ουρανού Αγαμέμνονας ,ήρθε σε σύγκρουση με τον Αχιλλέα .
Ο Απόλλων, σαν βασιλέας της τέχνης και κάτοχος του όπλου ,επεμβαίνει και τον τιμωρεί , καταστρέφοντας ολοκληρωτικά σχεδόν τον στρατό του.
Η ΙΟΛΗ μου θύμισε τους Ιάπωνες αεροπόρους αυτοκτονίας του 2ου παγκοσμίου πολέμου, καθώς και τους κάθε είδους σημερινούς καταπιεσμένους, που αυτοκτονούν αφαιρώντας την ζωή εχθρών τους.
Ποιος άραγε έχει επέμβει στα βίο-ηλεκτρομαγνητικά, πεδία λάμδα, των εγκεφάλων τους , υποχρεώνοντας μας να αναπροσαρμόσουμε, σαν διεθνής κοινότητα, την συμπεριφορά μας απέναντι σε αυτούς τους λαούς ;;;
Τωρα γίνεται, πιστεύω, απόλυτα κατανοητό, πως ολόκληρο το σύμπαν και ειδικά ο γαλαξίας μας γνωρίζει τα πάντα όλα που συμβαίνουν στον πλανήτη μας .Το βίο-ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα τους ενημερώνει. Είναι αδύνατο να κρύψεις οτιδηποτε, ακόμη και τις πιο κρυφές σου σκέψεις.
Ο Όμηρος το τονίζει από την αρχή της Οδύσσειας.
Τι να ζηλέψουν λοιπόν, από την ζωή, που οι σημερινές κυβερνήσεις μας έχουν επιβάλλει να ζούμε ;;;
Γιατί να μας λυπηθούν ;;;
Καταστρέφουμε καθημερινά και αποτελεσματικά , ότι συνιστά ζωή σε αυτόν τον πλανήτη, τα τελευταία 3000 χρόνια.
Αναγραμματισμός του [ο βασιληι ]
331[7]=Ο βασιληι * .-[ βασιλέας = εδώ ο Βασιλέας Απόλλωνας ο γιος της Λητούς και του Δια ].-Α10 –μ
331[7]= ΙΟΛΗ β’αις *.-[ ΙΟΛΗ = το νοητικό ηλεκτρομαγνητικό όπλο του Απόλλωνα με το οποίο πηγαίνεις στον Αδη με την θέληση σου – πρόκειται για τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα του τόξου της ζωής που παρατηρούμε στον πλανήτη μας και που αφορά το σύνολο των πλανητών του παρόντος σύμπαντος Ο Απόλλωνας όλα δείχνουν είναι ο βασιλέας στη χρήση του όπλου ΙΟΛΗ με το οποίο δύναται να καθορίσει την τύχη της πανίδες και της χλωρίδας κάθε πλανήτη στο παρόν σύμπαν – κάθε τι δηλαδή που η ζωή του στηρίζεται στον βίο-ηλεκτρομαγνητισμό ].-Α10-μ
331[7]=β’ ΙΟΛ’ιαση *.-[ ίαση = θεραπεία / το ίδιο νοητικό όπλο σε θεραπεύει ].-Α10-μ
331[7]=ο Β’ ιασ’ ηλι * .-[βη = βαίνω = θέτω –πατώ πόδι –ξεκινώ -πηγαίνω –προχωρω/ ίαση = θεραπεία / ηλι = θεέ στα αραμαικα = πρόκειται για το όνομα κατά Ματθαίο που αποκαλεί τον θεό ο Ιησούς λίγο πριν «πεθάνει» επάνω στο σταυρό/ ξεκίνα την θεραπεία θεέ βασιληα Απόλλωνα ].-Α10
331[7]=ο Βίη αις λ*.-[ Βίη = βία – βίαια πράξη –βιαιοπραγία – δύναμη – ισχύς/ αις = Αιδης = αόρατος –σκοτεινός – αφανής - ο βασιλέας του Άδου / λ = αριθμητική άξια 30 = 3+0 = 3 = ο τριαδικός θεός / Λ = τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα / η βιαιοπραγία οδηγεί στο θάνατο – οδήγησε τον βασιλέα Ιησού στο θάνατο / η δύναμη του αοράτου τριαδικού θεού – η δύναμη των αόρατων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων λάμδα].-Α10
331[7]= α ο Βίη λις*.-[ α = επιφώνημα θαυμασμού –λύπης / Βίη = βία – βίαια πράξη –βιαιοπραγία – δύναμη – ισχύς/ λις = λιοντάρι / Ω η δύναμη της βίας ενός «λιονταριού» όπως ο Απόλλων Το λις = λιοντάρι στο τάφο του Αλέξανδρου Θυμάσαι;;; ].-Α10 –μ
331[7]= ο Βίη αλις*.-[ Βίη = βία – βιαιοπραγία / αλις = σωρηδόν –άφθονα –αρκετά / αυτος ο Βασιλέας που εξαπολύει άφθονη βία με το πνευματικό όπλο ΙΟΛΗ ].-Α10
331[7]= η βίο αλις*.-[ βίο = βιος[1] = ζωή / η ΙΟΛΗ που παρέχει απλόχερα ζωή – βίο-αφθονία Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα υπεύθυνα για κάθε είδος ζωής στον πλανήτη μας ].-Α10
331[7]= η βίο αλις*.-[ βίο = βιος[2] = εικόνα / η ΙΟΛΗ που παρέχει απλόχερα την εικόνα της ζωής – βίο-αφθονία Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα υπεύθυνα για την εικόνα της ζωής στον πλανήτη μας ].-Α10
331[7]= η βίο αλις*.-[ βίο = βιος[3] = τόξο / η ΙΟΛΗ που παρέχει απλόχερα το τόξο της ζωής – βίο-αφθονία Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα υπεύθυνα για το τόξο της ζωής στον πλανήτη μας ].-Α10
Σχόλιο .- Η εικόνα της ζωής που έχουμε για τον πλανήτη μας. Ότι συνιστά ζωή ,οφείλεται στα βίο-ηλεκτρομαγνητικά, πεδία λάμδα. Οι Έλληνες αθάνατοι κατέχουν την τεχνολογία επέμβασης ,κατά το δοκούν ,στο βίο-ηλεκτρομαγνητικό αυτό πλέγμα.


Το διάβασα εδώ


Αφού μπορείς να γίνεις τα πάντα, γίνε ο Εαυτός σου, γιατί εσύ είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο !!

Ιησούς WeAreAllOne
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.youtube.com/user/mikroulis11
Ηλιόδωρος

Ηλιόδωρος


Τόπος : Κάπου κοντά από την Πηγή…
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1486

Ιησούς Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ιησούς   Ιησούς Icon_minitimeΔευ 13 Μαρ - 15:00:23

Από το βιβλίο του Β.Ι.ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΛΙΑΔΑ 
Ο πόλεμος των γαλαξιών για την γνώση
Η αληθινή ιστορία του Ιησού Χρηστού
Στίχος Α10[2] της ΙΛΙΑΔΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του, σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Α10[2] .- ολεκοντο δε λαοι.
[καταστρέφονταν οι λαοί]
Ερμηνεία του στίχου [Α10[2] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΙΛΙΑΔΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού, προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΡΕΙΔΗ
ΠΡΟΣΕΡΧΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ

Στιχος Α10[2].- ολεκοντο δε λαοι.
[καταστρέφονταν οι λαοί]

Ακόμη ένα υπέροχο δείγμα της σοφίας της Ομηρικής γλώσσας και της μεθόδου κωδικοποίησης των Ομηρικών κειμένων, συναντώμαι στο στιχο Α10[2] της Ιλιαδας .
Ο Όμηρος δείχνει να παίζει με την νοημοσύνη μας, όταν χρησιμοποίει τον όρο [ολεκοντο = παρατατικός του ολεκω = καταστρέφω ] στον συγκεκριμένο στιχο, αντι του γνωστού [ολοντο = αόριστος του ολλυμι = καταστρέφω ].
Ο λόγος που επιτρέπει να συμβεί αυτό είναι απλός. Ο όρος [ολεκοντο] δίνει πρόσβαση, στον όποιο ερευνητή, στην διπλή ερμηνεία του όρου, που αποδίδει και την πλήρη αλήθεια των όσων μας περιγράφει.
Ποια είναι η δεύτερη ερμηνεία του συγκεκριμένου όρου ;;;
Ο αναγραμματισμός του όρου [ολεκοντο ] μας δίνει πρόσβαση στο ρήμα έλκω = σύρω –τραβώ –έλκω [έλκοντο οι άνθρωποι στην διδασκαλία του Ιησού] καθώς και στον όρο [εκόν = με την θέληση τους]. Δυνατότητες που δεν υφίστανται με την χρήση του αόριστου του ρήματος [ολλυμι = ολοντο], διότι απουσιάζουν τα γράμματα [κ] και [ε].
Απίθανη κωδικοποίηση, αγνωστη μέχρι σήμερα στους ξένους και ντόπιους ειδικούς σε Ομηρικά ζητήματα.
Διπλή ερμηνεία λοιπόν .
Καταστρεφόταν λοιπόν, με την θέληση τους οι λαοί που επιχειρούσαν κάτω από τις διαταγές του Αγαμέμνονα .
Έλκοντο λοιπόν, στην διδασκαλία του Ιησού οι λαοί με την θέληση τους.
Η έτσι πίστευαν τουλάχιστον καθότι η χρήση του νοητικού όπλου ΙΟΛΗ δεν αφήνει ίχνη. Ο μηχανισμός δημιουργίας σκέψης στα μυαλά μας είναι ακριβώς ο ίδιος με αυτή του νοητικού όπλου ΙΟΛΗ.
Είναι η ίδια μέθοδος που λειτουργεί ,όταν γίνεται χρήση των παλιντιτων[ανταποδοτικών ] έργων του ΔΙΑ .Μόνος /η σου οδηγείσαι στις ενέργειες εκείνες που σε καταστρέφουν επειδή επιτέλεσες ύβρη , η σε σώζουν επειδή είσαι καλό παιδί.
Το μοναδικό συμπέρασμα που βγαίνει από τον στιχο Α10[2] είναι, πως ο Χριστιανισμός δεν επεκράτησε τυχαία στον πλανήτη.
Το τι συνέβη στην συνέχεια και ποιοι είναι οι υπεύθυνοι, που στη διαδρομή απωλέσαμε την ΕΥΝΟΜΙΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΕΙΡΗΝΗ-ΑΓΑΠΗ –ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ –ΛΙΤΟΤΗΤΑ και φτάσαμε έως εδώ, είναι άλλη ιστορία και απορρέει από τους Μη ισους [μη ισους = μ’Ιησους , δηλαδή ,εγώ ο Ιησούς δεν είμαι ισος μαζί σας - άσχετο αλλα τωρα το πρόσεξα ], ταυτόσημους, σε σειρά , λεξαριθμους [ολεκοντο δε = 624[3] και [λαοί δε = 120[3]
Η ανάλυση των συγκεκριμένων όρων μας αποκαλύπτει επίσης πως.
Στη μνήμη των λαών τοποθετήθηκε νέο συμβόλαιο ζωής. Οι λαοί ορκιστήκαν να το τιμήσουν με την θέληση τους .Το νέο συμβόλαιο ζωής για τους λαούς δόθηκε από τον ΔΙΑ.
Οι λαοί έλκοντο από την νέα διδασκαλία για την μοίρα τους με την θέληση τους.
Η αλλαγή της συνείδησης των λαών, από τον θειο λόγο του ΔΙΑ, είναι ότι πιο σημαντικό έχει συμβεί ποτέ στους λαούς της ΓΗΣ.
Οι λαοί έλκονται από την ιστορία του θειου βρέφους και του βασιλέα της ΓΗΣ Απόλλωνα –Ιησού.
Οι λαοί της ΓΗΣ γνωρίζουν τον υπαίτιο της καταστροφής τους. Είναι οι κυβερνήτες τους.
Οι λαοί της ΓΗΣ θα τεθούν εναντίον των κέντρων εξουσίας του πλανήτη τους και θα αλλάξουν την μοίρα τους .
Από όλα αυτά που αποκαλύπτονται ,για τους λαούς της γης, από τον στιχο Α10[2] κατανοούμε και την φυσική ροπή του ανθρώπου προς το καλό, το δίκαιο, την ειρήνη και την ευνομία. Όλα αυτά είναι μέσα στο γενετικό μας κωδικα. Είναι γονιδιακά.
Αυτος είναι και ο κυρίαρχος λόγος ,που ακόμη υπάρχουμε σαν γένος. Είμαστε από την φύση μας ειρηνόφιλοι, δίκαιοι. Τα κέντρα εξουσίας είναι αυτά που αλλοιώνουν και βιάζουν τον χαρακτήρα μας – την ζωή μας –την ψυχή μας, για να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους .
Εσσεται ημαρ
Αναγραμματισμός του Α10 [2]
735[6]=ολεκοντο δε λαοί * .-[ ολεκω = καταστρέφω / λαοί = α].-εδώ Α10 εννοεί λαούς από διάφορους πλανήτες του γαλαξία Αργου που συμμετείχαν στην εκστρατεία εναντίον του Τριγωνικού γαλαξία και β].- οι λαοί της ΓΗΣ που δέχτηκαν την διδασκαλία τού Απόλλωνα -Ιησού/ καταστρέφονταν τα στρατεύματα του Αγαμέμνονα ].-Α10
735[6]=έλκοντο οδε λαοί * .-[ έλκοντο = έλκω = σύρω –τραβώ –έλκω / οδε = εδώ / αυτοί εδώ έλκοντο στην αυτοκαταστροφή από κάποια εσωτερική αναγκη του μυαλού τους / οι άνθρωποι έλκοντο στην διδασκαλία του Ιησού από μια εσωτερική ανάγκη του μυαλού τους ].-Α10
735[6]=έλκοντο οδε ο αλι * .-[ ο = αυτοί / αλι = θάλασσα = Α.Ε. διαστημικό χάος / καταστρέφονταν λοιπόν εδώ στον Τριγωνικό γαλαξία τα στρατεύματα του Αγαμέμνονα ].-Α10
735[6]=ολεκοντο εδ΄[ω] λαοί * .-[ εδ’[ω] = εδώ = εδώ σε αυτό τον τόπο/ εδώ καταστρέφονταν λαοί ].-Α10
735[6]=ολεκοντο δε’[ω] λαοί * .-[ Δε’[ω] = δεω[1] = δένω –δεσμεύω / σε κάποιο μέρος σε δεσμεύω –κάπου είσαι δεσμευμένος / καταστρεφόταν σε κάποιο μέρος δεσμευμένοι από κάτι μέσα στα μυαλά τους τα στρατεύματα – οι λαοί ].-Α10
735[6]=ολεκοντο δε’[ω] λαοί * .-[ δεω[2] = είναι αναγκη –υστερώ –υπολείπομαι / κάπου είναι αναγκη – κάπου υστερείς / καταστρεφόταν σε κάποιο μέρος δεσμευμένοι από κάποια αναγκη για αυτό μέσα στα μυαλά τους ].-Α10
735[6]=τ’ολο εκόν δε λαοί * .-[ εκόν = εκών = εκουσίως –θεληματικώς / το σύνολο του στρατού καταστρεφόταν με την θέληση του από κάποια εσωτερική αναγκη ].-Α10
735[6]=Άλλοι οδε το εκόν*.-[εκόν = με την θέληση τους / άλλοι λαοί με την θέληση τους πίστευαν στην διδασκαλία του Απόλλωνα -Ιησού Α10 –μ
735[6]=εντο εκ Άλλοι οδό *.-[εντο = ιημι =στέλλω –αποστέλλω- χύνω –σκορπίζω-ρίπτω –απολύω –εκτινάσσω –βάζω –θέτω / άλλοι λαοί απωλέσαν την οδό και καταστράφηκαν – άλλοι την βρήκαν και σωθήκαν Εξαρτάται από την ερμηνεία του [ιημι] Α10-μ
Σχόλιο.- Στο διαστημικό πόλεμο, με τον τριγωνικό γαλαξία ,συρόταν με την θέληση τους τα στρατεύματα του Αγαμέμνονα στο θάνατο, επηρεασμένα από μια εσωτερική αναγκη για ειρήνη και ευνομία, αρνούμενα να πολεμήσουν τον εχθρό.
Η ίδια εσωτερική ανάγκη οδήγησε τους λαούς στην διδασκαλία του Απόλλωνα –Ιησού, για την σωτηρία τους.


Το διάβασα εδώ


Αφού μπορείς να γίνεις τα πάντα, γίνε ο Εαυτός σου, γιατί εσύ είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο !!

Ιησούς WeAreAllOne
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.youtube.com/user/mikroulis11
Ηλιόδωρος

Ηλιόδωρος


Τόπος : Κάπου κοντά από την Πηγή…
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1486

Ιησούς Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ιησούς   Ιησούς Icon_minitimeΔευ 13 Μαρ - 15:02:47

Από το βιβλίο του Β.Ι.ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΛΙΑΔΑ 
Ο Όμηρος ξαναγράφει την ιστορία της Γήινης ανθρωπότητας

Στίχος [Α11] της ΙΛΙΑΔΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του, σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Α11.-ουνεκα τον Χρυσην ητιμασεν αρητηρα Ατρειδης.
[διότι τον ιερέα Χρυση πρόσβαλε ο γιος του Ατρέα ]
Ερμηνεία του στίχου [Α11] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΙΛΙΑΔΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού, προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗΤΗΣ – ΜΑΡΙΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΕΤΟ 
ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ Ο ΑΤΡΕΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ 
ΤΟΝ ΧΡΥΣΗΝ = ΧΡΗΣΤΟΝ ΝΥ = 1778[5]

Ο Όμηρος μας ενημερώνει, στο στιχο Α11 της Ιλιαδας, για την αδιαπραγμάτευτη αλήθεια των γεγονότων της εποχής των Ιχθύων, που αφορούν τον σχεδιασμό της «γέννησης», του «θανάτου» και της ανάστασης, του Απόλλωνα –Χρηστού ,γιου της γαλανό-πεπλης Λητούς και του Δια.
Τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αυτή των Ελλήνων αθανάτων.
Ποιοι συμμετείχαν και βοήθησαν την επιτυχία του θεϊκού σχεδίου.
Θέλω να πιστεύω, πως στη συνέχεια της Ιλιαδας θα μάθουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια των λόγων και των πράξεων ,όλων των συμμετεχόντων,εξωγήινων οντοτήτων, στο θεϊκό σχέδιο.
Το σχέδιο της Αθήνας και του Δια, ήταν εξ αρχής η θυσία του Ιησού-Χρηστού στο σταυρό και η ανάσταση του εκ νεκρών .
Το απλό αυτό σχέδιο, λειτούργησε σαν πυροδοτικός μηχανισμός, μιας τεράστιας έκρηξης στην συνειδητοτητα των απλών ανθρώπων της εποχής και όσων ακλούθησαν.
Ο γιος του θεού, που θάμβωσε τα μυαλά τους, επι τρία συναπτά έτη με τα θαύματα και την απέριττη ζωή του, σταυρώνεται από το βρώμικο κατεστημένο,«πεθαίνει» και σε τρεις ήμερες [72 ώρες ], πραγματοποιεί το μεγαλύτερο θαύμα από όλα ,έως την δεδομένη χρονική στιγμή και αυτό είναι η ανάσταση του και η άνοδος του στην βασιλεία των ουρανών .Στα Ηλύσια πεδία του Αργου, δηλαδή , πάντα με την βοήθεια του Ατρειδη και της εξωγήινης τεχνολογίας, που υπάρχει στη Σελήνη .
Στον δορυφόρο της ΓΗΣ, μια ανάσα μακριά μας. Εκεί θα βρούμε όλα εκείνα τα αποδεικτικά στοιχεία της παρουσίας τους στον πλανήτη μας.
Δυστυχώς δεν μας επιτρέπεται η πρόσβαση.
Όχι ακόμη, όχι στους βάρβαρους.
Ίσως σε εμάς του Δωριείς, που τους έχουμε προδώσει όμως, κατά επανάληψη.
Ποιοι όμως ήταν οι στόχοι του σχεδίου ;;;
Ένας από τους στόχους ήταν να καταδείξει ,πέρα από κάθε αμφιβολία, στους απλούς «ειδωλολάτρες» της εποχής, την ύπαρξη κάποιου θεού, με σάρκα και οστά, που ήταν ικανός για τα πάντα όλα.
Ο πλέον σημαντικός στόχος και η μοναδική αλήθεια που εκπροσωπούσε ήταν να τους πείσει , πως ο απλός αυτος άνθρωπος [Ιησούς], ήταν ίδιος με εκείνους [κατ’εικονα και ομοίωση] .
Τότε ήταν αδύνατο να το κατανοήσουν ,σήμερα γνωρίζουμε καλύτερα!!!
Μην ξεχνάτε, πως απευθύνεται σε ανθρώπους με διττή υπόσταση, όπως ήταν και ο ίδιος . Όταν λέει στους αποστόλους , πως μπορούν να κάνουν τα ίδια με εκείνον αρκεί να πιστέψουν, δεν λέει ψέματα .Το ανακαλύπτουμε σήμερα καθώς η βίο-νάνο-τεχνολογία μας και η κατανόηση της ευρύτερης αλήθειας καταγράφεται καθημερινά.
Το πρόβλημα μας είναι πως τον θεό ,που όλοι αποδεδειγμένα έχουμε μέσα μας, κάπου στη διαδρομή τον χάσαμε και οι μόνοι υπεύθυνοι είναι η ελεύθερη βούληση μας και οι καταναλωτικές ανάγκες της καθημερινότητας του σαρκίου μας.
Μια από τις ερμηνείες – αναγραμματισμούς του στίχου Α11 της Ιλιαδας.
4084[7]=με Ιησούν Χρηστόν νυ εκτα ανα αρητηρ Ατρειδης *.-[ με = εμένα / ανα = άναξ = βασιλέα / αρητηρ = ιερέα / εκτα = κτεινω = σκοτώνω –φονεύω / Εμένα τον βασιλέα ιερέα Ιησού Χρηστό τωρα σκότωσε ο Ατρειδης - σύμφωνα πάντα με το θεϊκό σχέδιο των Ελλήνων αθανάτων και της Αθηνάς ].-Α11-μ
Αρα ,όλοι οι συμμετέχοντες στα τεκταινόμενα, τουλάχιστον τα τρία χρόνια* της παρουσίας του Ιησού Χρηστού στη ΓΗ, είναι αθώοι .
*τρία χρόνια, διότι εμφανίζεται και αρχίζει να διδάσκει στην ηλικία των 30 ετών [ έμφαση στο 3] και σε τρία χρόνια, σε ηλικία 33 ετών, βασανίζεται, σταυρώνεται και «πεθαίνει». Φυσικά είναι περιττό να τονίσω την σημασία του αριθμού 33 δυο φορές, καθώς και του αριθμού 3 , που τις ερμηνείες του έχουμε ηδη γνωρίσει και είναι αναρίθμητες και οι πλέον σημαντικές . Ο ίδιος αριθμός τονίζεται με τους [3] σταυρούς και τους [3] σταυρωμένους [33], καθώς και την τρίτη [3] ήμερα που ανέστη και ανήλθε στα Ηλύσια πεδία.
Το τι έκανε από την «γέννηση» του, έως την ηλικία των 30 ετών, ουδείς γνωρίζει .Θα το μάθουμε και αυτό από τον μόνο γνωρίζοντα ΟΜΗΡΟ, όταν έρθει η ώρα του.
Οι λεπτομέρειες του Ομηρου ,στο στιχο Α11 της Ιλιαδας, για τον ιερέα του Απόλλωνα ΧΡΗΣΤΟ, που κατέβηκε στη ΓΗ για μας παρουσιάσει μια νέα φιλοσοφία ζωής, προκειμένου να σωθούμε , σου σηκώνουν την τρίχα ακόμη και αν είσαι άθεος!!!
3456[9]=α ουνεκα ΧΡΗΣΤΟΝ νυ ενι μήτρας ΑΡΗΤΗ *.-[ Ω επειδή τωρα τον ΧΡΗΣΤΟ μέσα στη μήτρα της η ΑΡΗΤΗ δημιούργησε ].-Α11-μ
Τωρα τον ιερέα Χρυση του Απόλλωνα επέλεξε για Χρηστό ο ΔΙΑΣ !!!
Τι άλλο να μας πει ο ποιητής ;;;
Η καλύτερα .
Με ποιο άλλο τρόπο να το βάλει μέσα στο μυαλό μας ;;;
Τον Χρυσην = Χρηστόν νυ - [ τον ιερέα του Απόλλωνα Χρυση που τωρα θα μεταμορφωθεί σε Χρηστό]
Απλά, όπως το κάθε τι στα Ομηρικά κείμενα.
Σοφά, όπως το κάθε τι που αναφέρεται η Ομηρική γλώσσα.
Τα νέα είναι συγκλονιστικά , Ιησούς Χρηστός ο Απόλλωνας και Παναγία η Αρήτη, ιέρεια της ΗΡΑΣ από τον πλανήτη Αρη.
Ανατροπές ;;;
Τελικά όλα είναι Ελληνικά,Αλέξανδρος, η Αθηνά, Χρηστός, ο Απόλλωνας και Παναγία, η Αρήτη από τον ΑΡΗ, δηλαδή ,τον πλανήτη καταγωγής των ΔΩΡΙΕΩΝ* !!!
* για όσους/ες δεν έχουν διαβάσει την σχετική βιβλιογραφία, η έχουν απολέσει τα δεδομένα λογω ασθενούς μνήμης ,οι ΔΩΡΙΕΙΣ – ΈΛΛΗΝΕΣ καταγόμαστε από ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ δότες .Βλέπετε οι ντόπιοι πίθηκοι [ homo sapiens- cro-magnon ] είχαν αφανιστεί από την πολύ χρήση στην δημιουργία ανθρώπων, από τις πολλές εξωγήινες αποστολές της εποχής προ του 2320 π.χ. και την Καλυψώ- Επειο. Σε αναζήτηση του τέλειου μοντέλου που θα εποικούσε τον πλανήτη.
Δεν θέλω να πω κάτι άλλο το αφήνω στο μυαλό του καθενός/μιας.
Σχόλια και αποκωδικοποιημένες ερμηνείες .
Από τον αναγραμματισμό του Όρου [ουνεκα ] = επειδή
Σχόλιο .-η αλήθεια που απορρέει από την λογική είναι ,πως εξ αίτιας των παρακαταθηκών που άφησαν στη ΓΗ οι εξωγήινοι, από το αστρο του Κυνα τον Σείριο, οι Έλληνες, αθάνατοι θεοί, αποφάσισαν την εμφάνιση του Απόλλωνα –Ιησού, για την αλλαγή συνειδητοτητας των ανθρώπων της συγκεκριμένης περιοχής, που την εποχή εκείνη αντιπροσώπευε το κέντρο του κόσμου, εξ αίτιας και των ενεργειών του Μεγα Αλέξανδρου που είχαν προηγηθεί.
Πρώτη λέξη του στίχου το [ουνεκα] και ηδη μας ενημερώνει πως ο Απόλλωνας-Χρηστός και όλη η ομάδα των εξωγήινων οντοτήτων, που τον βοήθησαν στην προσπάθεια του ,το έπραξαν με την θέληση τους.
Ο λόγος ;;;
Η επανένταξη στην κανονικότητα των δημιουργημάτων των σκύλων του Σείριου, κυρίως. Στην αλλαγή του τρόπου που αντιλαμβανόταν τις ηθικές άξιες της ζωής, αφού ηδη το γενετικό τους υλικό είχε επανακαθορίσει το στράτευμα του Αλέξανδρου, πριν 326 χρόνια.
Είχε επικρατήσει, δηλαδή, στον γενικό πληθυσμό, ο γενετικός κώδικας του σύγχρονου , Γήινου ανθρώπου.
Ερμηνεία της Γεωμετρικής σχέσης 1746/546.
Άκουσε λοιπόν, τον θειο λόγο του Απόλλωνα –Χρηστού διότι είναι η αλήθεια .
Ο Απόλλωνας Χρηστός πέθανε και ανέστη σε τρεις ήμερες, στην συνέχεια ανήλθε στους ουρανούς, στα Ηλύσια πεδία του Αργου [και υπήρχε το πτώμα του και δεν υπήρχε].
Όλα έγιναν για να σωθεί ο πλανήτης Ιθάκη 33, από τις παρακαταθήκες, που άφησαν πίσω τους φεύγοντας από τον πλανήτη μας οι Σκύλοι του Σείριου.
Το μήνυμα που περνά εδώ ο Όμηρος είναι, πως με το μυαλό και τον λόγο μου μπορώ να κανω τα πάντα όλα, αυτή είναι η αλήθεια των πραγμάτων ,είμαι άνθρωπος – θεός, όπως ο Απόλλωνας –Χρηστός. Και πως στόχος μου, το νόημα της ζωής μου, είναι να γίνω ο βασιλέας του πλανήτη και να τον οδηγήσω στα Ηλύσια πεδία του Αργου, όπου οι δημιουργοί μου.
Ο όρος [τον = ΝΟΤ’[ο] μας ενημερώνει πως όλα αυτά συμβαίνουν στο ΝΟΤΟ του γαλαξία Εκεί προσδιορίζεται το αστρικό μας σύστημα στο γαλαξία ΑΡΓΟ.
Σχόλιο .-Τον ιερέα του Απόλλωνα Χρυση που βρίσκεται στο Νότο του γαλαξία.
Αποτέλεσμα ταυτόσημων λεξαριθμων [τον-ουνεκα]
Σχόλιο.- Ο Χρυσης επιλέγει να παίξει τον ρόλο του θνητού στη ΓΗ .Αυτόν επέλεξαν οι Έλληνες αθάνατοι και η Αθηνά να ενσαρκωθεί στο ρόλο του υιού του Δια.
Τον ουνεκα
Σχόλιο.- Καθομολογία λοιπόν, του Ομηρου, ο Ιησούς Χρηστός υπήρξε. Το θειο δράμα ήταν μια πραγματικότητα.Η οντότητα Απόλλων – Χρηστός σταυρώθηκε και «πέθανε» .Το μαρτύριο του ήταν και δεν ήταν υποφερτό.
Εξ αιτίας των όσων διέπραξε στη γη η αποστολή των εξωγήινων από το αστρο του κυνα, ο ιερέας του Απόλλωνα Χρυσης επιλέγεται για τον «ρόλο» του Χρηστού στη ΓΗ .
Πρόκειται για την ενσάρκωση του ίδιου του Απόλλωνα, που βάλει με τα «βέλη» του, το νοητικό όπλο ΙΟΛΗ, δηλαδή, ακατάπαυστα στη ΓΗ .
Οι άνθρωποι σκότωσαν τον Χρηστό σύμφωνα με το θειο σχέδιο και αυτος ανέστη σε τρεις ήμερες και ανήλθε στα Ηλύσια πεδία.
Σχόλιο .- η χρυσή εκροή του Απόλλωνα είναι ο Χρυσης –Χρηστός.
Σχόλιο.- Τωρα τον Χρυση, ιερέα του Απόλλωνα, επέλεξαν οι Έλληνες αθάνατοι να ενσαρκωθεί ως θνητός στη γη στο ρόλο του Ιησού Χρηστού.
Σχόλιο .- η ενσάρκωση του Απόλλωνα, ο ιερέας Χρυσης, με το όνομα Χρηστός, εμφανίστηκε στη ΓΗ για να σώσει τους λαούς της.
Ο Χρηστός λοιπόν, με τις ικανότητες του μυαλού του Απόλλωνα, ήρθε στη ΓΗ με αστρικό σκάφος από τον γαλαξία Αργο,για να διδάξει και να θεραπευσει τους λαούς του πλανήτη.
Εξ αιτίας της πνευματικής καταστροφής που υπέστη ο πληθυσμός της ΓΗΣ από τους Κυνες του Σείριου ,οι Έλληνες αθάνατοι αποφάσισαν να ενσαρκώσουν στη ΓΗ τον αρχιερέα του Απόλλωνα Χρυση ,με τον όνομα Χρηστός . Το όνομα του σημαίνει Ηθικός –έντιμος –χρήσιμος –ωφέλιμος –ευεργετικός –ευτυχής –αίσιος.
Οι άνθρωποι της εποχής της συγκεκριμένης γεωγραφικής περιοχής, όπου και το Βασίλειο του Κυνα [Αίγυπτος και Μεσοποτάμιοι πολιτισμοί ], χρειαζόταν ηθική και τιμιότητα για να επιβιώσουν και να είναι χρήσιμοι στον υπόλοιπο κόσμο.
Όλα δείχνουν, πως οι πράξεις του Αλέξανδρου, δεν στάθηκαν ικανές να αποδώσουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα και χρειάστηκε η ενσάρκωση του Απόλλωνα για ολοκληρωθεί το καλό. Σήμερα γνωρίζουμε πως ούτε αυτή η θυσία απέδωσε, η διττή μας υπόσταση δεν μας επιτρέπει να αλλάξουμε εξελικτικό πεδίο .Μας απαγορεύει να διώξουμε το ζώο από μέσα μας.
Ο Όμηρος μας ενημερώνει έως εδώ, πως το μαρτύριο της σταύρωσης του, ήταν και δεν ήταν υποφερτό από τον ίδιο. Μας δίνει μια γεύση για την ύπαρξη του πτώματος του και της μετέπειτα εξαφάνισης του [ανάσταση] και τονίζει πως πρέπει να ακούμε και να μαθαίνουμε από τις διδασκαλίες του Χρηστού.
[ητιμασεν = ετιμησαν]
Διπλή ερμηνεία που άφορα τον Ατρειδη. Στην πρώτη προσβάλει τον Απόλλωνα [ ητιμασεν] με την συμπεριφορά του προς τον Αχιλλέα και τιμωρείτε παραδειγματικά [επέμβαση του Απόλλωνα εναντίον των Αχαιων –με ταυτόχρονη αποχή του Αχιλλέα από τις μάχες ], στην δεύτερη περίπτωση τιμά τον Απόλλωνα – Χρηστό [ ετιμησαν] κατά την διάρκεια της επιτυχημένης παρουσίας του στη ΓΗ, από την βάση του στη Σελήνη.
Τελικά όλα δείχνουν πως ο Ατρειδης τιμά και με το παραπάνω τον Απόλλωνα –Χρηστό
Αυτή είναι η αποκωδικοποιημένη αλήθεια στο θέμα Απόλλων –Χρηστός.
Αποτέλεσμα του σχεδιασμού των εξωγήινων του Σείριου για την ΓΗ ,ήταν το χαμηλό επίπεδο ζωής των ανθρώπων της συγκεκριμένης εποχής και η έλλειψη ηθικών αξιών.
Το σκεπτικό των Ελλήνων αθανάτων για την ανατροπή της κατάστασης που είχε δημιουργηθεί , ήταν μια νέα φιλοσοφία ζωής, στηριγμένη στην αγάπη, την συγχώρεση , στις ηθικές άξιες.Ο άνθρωπος που αποφασίστηκε να ενημερώσει τους λαούς, για την νέα φιλοσοφία ζωής , ήταν η ενσάρκωση του Απόλλωνα, με το όνομα Χρηστός. Ο λεξαριθμος συμβουλεύει τους ανθρώπους να τιμήσουν το νέο, σοφό δωρο , των Ελλήνων αθανάτων.
Ο Χρηστός έρχεται να θεραπευσει τις πληγές που δημιούργησαν τα σκυλιά του Σείριου με την σοφία του θειου λόγου του. Αμοιβή για όσους πιστεύουν μια καλύτερη αθάνατη ζωή στο γαλαξία.
Ο αναγραμματισμός του ορού [ητιμασεν] καθαρά και αβίαστα μας ενημερώνει για την θεραπεία νόσων σχετικών με το μυαλό [σύγχυση του νου], ΑΤΗ κατά τον Όμηρο και Σεληνιασμός* [επιληψία], από την δύναμη του μυαλού του Απόλλωνα – Χρηστού να επηρεάζει το ανθρώπινο μυαλό με το νοητικό όπλο ΙΟΛΗ.
*Ω υπάρχει η Σελήνη = Ω στη Σελήνη βρίσκεται = ερεύνησε την περιφρονημένη Σελήνη και τα δεδομένα της – το φως κάνει 1,211 δεύτερα να έρθει από την σελήνη στη ΓΗ, η 12110 Ομηρικά δευτερόλεπτα –όσοι κα οι στίχοι της Οδύσσειας . Σύμφωνα με νέα δεδομένα, στην Σελήνη υπάρχει κρυμμένος ο τέταρτος ιπτάμενος δίσκος των δημιουργών μας. Στην Σελήνη υπήρχε η βάση του Ατρειδη από όπου τιμούσε την παρουσία του Απόλλωνα στη ΓΗ ως Χρηστού – Ω υπάρχει κάτι με τον μήνα της Σελήνης .Όλα δείχνουν προς την κατεύθυνση της ασθένειας του μυαλού που έχουμε ονομάσει Σεληνιασμό . Ο Απόλλωνας – Χρηστός , θεραπεύει κατά την παραμονή του στη ΓΗ ανθρώπους με την εν λογω ασθένεια [επιληψία] [ ΜΑΤΘΑΙΟΥ 17꞉ 14 έως 18 / ΜΑΡΚΟΥ 9꞉ 17 έως 27 /και ΛΟΥΚΑ 9꞉37 έως 43
Ο Όμηρος αποκαλεί τον Απόλλωνα – Χρηστό, ΜΕΣΙΑ και έχει δίκαιο.Είναι κάτι στη μέση και θεός και άνθρωπος . Αυτος που βρισκόταν στη μέση μεταξύ του πανάγαθου θεού και των ανθρώπων.
[ουνεκα τον χρυσην ητιμασεν ]
Σχόλιο-ο γιος της γαλανό-πεπλης Λητούς και του ΔΙΑ, Απόλλωνας, είναι ο Χρηστός . Ηθικός –έντιμος –χρήσιμος –ωφέλιμος –ευεργετικός –ευτυχής –αίσιος – σοφός και με ικανότητες ίασης, ετοιμάστηκε από τους Έλληνες αθάνατους να θυσιαστεί, για να περάσει η νέα φιλοσοφία ζωής στα υπολείμματα των λαών, που είχαν δημιουργήσει τα Σκυλιά του Σείριου.
Και αφού η γεωγραφική περιοχή ήταν το κέντρο του Ελληνικού κράτους του Αλέξανδρου, το κέντρο του τότε κόσμου ,δηλαδή, το σκηνικό στήθηκε εκεί ,διότι εκεί η ανάγκη ήταν επιτακτική.
Πρόκειται για τον ιερέα του Απόλλωνα Χρυση που τωρα σαν Χρηστός ενσαρκώνεται στη ΓΗ ,έχοντας στα χέρια του ένα νέο συμβόλαιο ζωής για τους κατοίκους του πλανήτη, με σκοπό την σωτηρία τους.
Ο στίχος δίνει έμφαση στις δυο ενέργειες του Ατρειδη. Αυτήν της προσβολής της οντότητας Χρυσης ,για την οποία τιμωρείται άμεσα στον Τρωικό πόλεμο και σε αυτήν που αποφασίζει να τιμήσει την ενσάρκωση του θεού Απόλλωνα, τωρα σαν ΧΡΗΣΤΟΣ στη ΓΗ ,προσφέροντας μια νέα φιλοσοφία ζωής στους κατοίκους της.
Η βοήθεια του Ατρειδη από την βάση του στη Σελήνη, όλα δείχνουν ,πως ήταν σημαντική και αναγκαία για την επιτυχία του θεϊκού σχεδίου.
Ο Όμηρος την καταχωρεί σαν την πράξη εξιλέωσης του προς τους Έλληνες αθάνατους, μετά το σφάλμα στην διαχείριση του γενετικου υλικού της Χρυσιηδος και του Αχιλλέα.
Αναφέρεται εμφαντικά και η θεραπευτική ικανότητα του καλού ΧΡΗΣΤΟΥ, στην προσπάθεια του να πείσει τους λαούς να πιστέψουν την φιλοσοφία του.
Ο Όμηρος με την βοήθεια της σοφής ,Ομηρικής γλώσσας, αναδεικνύει δυο ακόμη ονομασίες του Απόλλωνα στον συγκεκριμένο στιχο, ώστε να μην υπάρξει ουδεμία αμφιβολία σε ποιον αναφέρεται . Τον ονομάζει ΑΕΤΟ και ΕΚΑΤΟ.
Ο ΑΕΤΟΣ* είναι σύμβολο του ΔΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ και του Απόλλωνα .Συμβολίζει στις κουλτούρες όλων των χωρών του πλανήτη τον πνευματικό ΗΛΙΟ την ύψιστη θεότητα.
*αετό[2] = ο αετός όλες τις εποχές και σε όλες τις κουλτούρες του κόσμου συμβολίζει τον υπέρτατο θεό – τον Δια – τον Απόλλωνα – τον Χρηστό στα Ομηρικά κείμενα είναι ο αγγελιοφόρος του ίδιου του ΔΙΑ [ΙΛΙΑΔΑ – Ω 315 έως 328/ «Αετός, ο βασιλέας των πουλιών, αγγελιοφόρος της υψηλότερης ουράνιας θεότητας συμβολίζει την φωτιά του ουρανού , τον ήλιο , στο οποίο και μόνο αυτος τολμά να κοιτάξει χωρίς να καούν τα μάτια του, ο αετός είναι τόσο σημαντικό σύμβολο ώστε δεν υπάρχει καμία γραπτή αναφορά ή εικόνα του σε ευρωπαϊκό ή οποιοδήποτε άλλο πολιτισμό, στην οποία δεν είναι ο σύντροφος, όταν δεν είναι ο εκπρόσωπος των υψηλότερων θεών και των μεγαλύτερων ηρώων.
Ο αετός είναι το χαρακτηριστικό του ΔΙΑ και του ΧΡΗΣΤΟΥ , το αυτοκρατορικό έμβλημα των Καισάρων και του Ναπολέοντα, ενώ στη βορειοαμερικανική ενδοχώρα , καθώς και στη Σιβηρία, την Ιαπωνία, την Κίνα και την Αφρική, οι σαμάνοι, οι ιερείς και μάντεις από κοινού με βασιλιάδες και μεγάλους διοικητές έχουν δανειστεί τα χαρακτηριστικά του αετού, προκειμένου να μοιραστούν τις εξουσίες του»

Ο ΕΚΑΤΟΣ είναι ο Απόλλωνας. Είναι αυτος που βάλλει ακατάπαυστα με τα βίο-ηλεκτρομαγνητικά «βέλη» του, ο εκατοβολος.
[αρητηρα = ΑΡΗΤΗ ‘ρα] – [ επομένως την ιέρεια ΑΡΗΤΗ ]
Σχόλιο .-Ποια είναι η Αρήτη* και τι πραγματικά συμβολίζει ;;; Ποια είναι τα ακριβή γεγονότα με τα οποία θα πρέπει να συνδέσουμε το όνομα της ;;;
Αρήτη η μεταφορέας του ορθού λόγου. Ο ορθός λόγος καθόλου.
Ο λόγος της αποτελεί το καθαρό οξυγόνο που μας κρατά στη ζωή , το ίδιο και του ιερέα του Απόλλωνα ΧΡΗΣΤΟΥ.
Είναι ιέρεια της θεάς ΗΡΑ και κατάγεται από τον αδελφό πλανήτη ΑΡΗ.
*ΑΡΗΤΗ = «Στην ελληνική μυθολογία η Αρήτη ήταν βασίλισσα των Φαιάκων, κατά τον Όμηρο σύζυγος του βασιλιά Αλκινόου, ενώ κατά τον Ησίοδο αδελφή του. Στην ομηρική Οδύσσεια η Αρήτη περιγράφεται ως γυναίκα ευγενική και αξιότιμη, μια αρχόντισσα που την τιμά, την ακούει και τη σέβεται ο άντρας της, τα παιδιά της και ο λαός της. Ο καλός της λόγος επιδρά ευεργετικά στις αποφάσεις του βασιλιά Αλκινόου και η παρουσία της στις συζητήσεις για θέματα του κράτους και του λαού διαλύει τις διαφορές και τις αντιμαχίες, οδηγώντας σε ευτυχείς λύσεις. Ο Οδυσσέας είχε την τύχη να κερδίσει την εύνοιά της κατά την παραμονή του στο νησί των Φαιάκων, τη Σχερία. Η Αρήτη συμβούλευσε τον Αλκίνοο να πράξει ό,τι χρειαζόταν ώστε να ξαναδεί ο φιλοξενούμενός τους την πατρίδα και το σπιτικό του. Η επιρροή της Αρήτης δείχνει την υψηλή κοινωνική θέση της γυναίκας στην ομηρική εποχή, σε σχέση με τους μετέπειτα αιώνες.Ο Απολλώνιος ο Ρόδιος στα Αργοναυτικά (4, 1013 κ.ε.) διηγείται ότι η Αρήτη μεσολάβησε ανάμεσα στους Αργοναύτες και στους άρχοντες της Κολχίδας. Αυτή πάντρεψε τον Ιάσονα και τη Μήδεια , δίνοντας ως γαμήλιο δώρο στο ζεύγος 12 σκλάβες». / η Αρήτη ιέρεια της θεάς του Ολύμπου ΗΡΑΣ συζύγου του ΔΙΑ από τον πλανήτη Αρη.
Ο ΑΡΗΣ είναι ο πλανήτης που καταστράφηκε από τους Έλληνες αθάνατους για να δημιουργηθεί ο πλανήτης Ιθάκη 33.
Ευχή κατάρα και πόλεμος συνοδεύουν την τύχη του αδελφού πλανήτη του αστρικού μας συστήματος .
Την κατάρα και τον πόλεμο τα γνωρίσαμε ηδη ,όπως και τους λόγους που οδήγησαν εκεί . Η ευχή δίνεται για να μπορέσουν οι εκδιωχθέντες Αρειανοι να επιστρέψουν κάποτε στον πλανήτη τους. Μαζί μας,η χωρίς εμάς. Αυτό εξαρτάται από εμάς τους ίδιους.
Αυτος είναι ο λόγος που άνθρωποι από τον πλανήτη Αρη επιλέγονται για να μας βοηθήσουν σε κάθε περίπτωση [ Αρήτη – δότες Αρειανοι για την δημιουργία του γενους των Δωριέων].
Προστάτιδα του πλανήτη ΑΡΗ , έκτος από την ΑΘΗΝΑ , είναι η Ηρα σύζυγος του ΔΙΑ.
Όλα δείχνουν πως αύτη είναι και η αλήθεια των πραγμάτων.
Οι [42] Αναγραμματισμοί του όρου
[ 1132[7]= ητιμασεν αρητηρα = ετιμησαν ΑΡΗΤΗ ‘ρα ]
Σχόλιο .- Η οντότητα που συμφωνήθηκε να φέρει στο Γήινο περιβάλλον τον σωτήρα Απόλλωνα -ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ,είναι η ιέρεια της ΗΡΑΣ, ΑΡΗΤΗ από τον πλανήτη ΑΡΗ.
Επίσης αποφασίστηκε από τους Έλληνες αθάνατους και ο Όμηρος μας ενημερώνει για αυτό στο στιχο Α11 της Ιλιαδας, πως το όνομα της στη ΓΗ θα ήταν ΜΑΡΙΑ.
1132[7]= ετιμησαν ΑΡΗΤΗ ‘ρα *.-[ ετιμησαν = τιμαω = τιμώ / επομένως ετιμησαν την ΑΡΗΤΗ επιλέγοντας την να παίξει τον ρόλο της μητέρας του Απόλλωνα –Χρηστού].-Α11-μ
1132[7]=τη ΑΡΗΤΗ ες ΜΑΡΙΑΝ *.-[την ιέρεια της ΗΡΑΣ ΑΡΗΤΗ μετονομάζω σε ΜΑΡΙΑ ].-Α11-μ
1132[7]= ΑΡΗΤΗ εστ’ η ΜΑΡΙΑ ν’[υ] *.-[η ιέρεια της ΗΡΑΣ ΑΡΗΤΗ είναι η ΜΑΡΙΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ τωρα ].-Α11-μ
ΑΡΗΤΗ = ΜΑΡΙΑ = ΠΑΝΑΓΙΑ = μητέρα του Απόλλωνα Χρηστού.
Η ΑΡΗΤΗ,από τον πλανήτη ΑΡΗ, ιέρεια της θεάς ΗΡΑΣ, συζύγου του ΔΙΑ,αποδεικνύεται πως είναι σημαντικό «εργαλείο» του συνολικού σχεδιασμού των Ελλήνων αθανάτων, για την διάσωση του ανθρωπινου γενους του πλανήτη μας.
Από τον αναγραμματισμών των όρων [ ητιμασεν αρητηρα = 1132[7] προκύπτουν σημαντικές πληροφορίες για τον ρόλο της εν λογω οντότητας στο σχεδιασμό αυτό.
Μέχρι στιγμής μαθαίνουμε ,πως είναι η μητέρα, από την μήτρα της οποίας γεννήθηκε ο ΧΡΗΣΤΟΣ, η ενσάρκωση του Απόλλωνα στη ΓΗ.
Μέσα στη μήτρα της ιέρειας της ΗΡΑΣ, από τον πλανήτη ΑΡΗ, ΑΡΗΤΗΣ γεννήθηκε ο ιερέας του Απόλλωνα ΧΡΗΣΤΟΣ. Το θειο βρέφος.
Τιμήστε τον ιερέα του Απόλλωνα ΧΡΗΣΤΟ , που γεννήθηκε από την μήτρα της ιέρειας της ΗΡΑΣ ,ΑΡΗΤΗ.
Αυτή είναι η μητέρα του ΧΡΗΣΤΟΥ.
Επίσης μαθαίνουμε πως η «μήτρα» της χρησιμοποιήθηκε για την γέννηση και του προφήτη Ησαΐα*, 738 χρόνια νωρίτερα.
*Ησαΐας ,σύμφωνα με τους θεολόγους, είναι από τους πλέον σημαντικούς προφήτες της παλαιάς διαθήκης. Μητέρα αγνωστη. Ο Όμηρος μας ενημερώνει πως ήταν η ΑΡΗΤΗ.
Πως την μήτρα της θεραπεύει, σε κάθε περίπτωση, η ΗΡΑ .
Τέλος, ο Όμηρος μας δίνει την πληροφορία ,πως έχει παίξει και σημαντικό ρόλο στην κιβωτό του ΝΩΕ ,που σταμάτησε στο όρος ΑΡΑΡΑΤ .Συγκεκριμένη ημερομηνία δεν υπάρχει για το πότε χρονικά υπήρξε ο ΝΩΕ ,όμως η παρουσία του πρέπει να προσδιορίζεται από το 2320 π.χ.* και μετά .Ο ρόλος της στην κιβωτό μπορεί να ήταν αυτος της μητέρας του ΝΩΕ, η της συζύγου του. Πιστεύω ,πως αυτή η λεπτομέρεια θα διευκρινιστεί πλήρως στην συνέχεια της αποκωδικοποίησης του κειμένου.
*2320 μ.χ. είναι το έτος μηδέν της αλλαγής των εποχών του ΤΑΥΡΟΥ με αυτήν του ΚΡΙΟΥ Είναι το έτος που η θεά ΑΘΗΝΑ εμφανίζεται για πρώτη φορά στον πλανήτη μας και διώχνει από αυτόν τις δεκάδες εξωγήινες αποστολές που υπήρχαν, υπό την ηγεμονία των Σκύλων του Σείριου. Ο Όμηρος σήμερα μας εξηγεί, πως υπήρξε απόφαση των Ελλήνων αθανάτων του ΔΙΑ να σωθούν οι βαρβαρικοί πληθυσμοί που οι εν λογω εξωγήινοι είχαν δημιουργήσει. Όλα δείχνουν ,πως ο σχεδιασμός για την σωτηρία τους άρχισε από την πρώτη ήμερα που η Αθηνά πάτησε το πόδι της στον πλανήτη μας και 700 χρόνια πριν την εμφάνιση του πρώτου σύγχρονου άνδρα που θα εποικούσε τον πλανήτη [Μυκηναίοι-Δωριέα- Φαίστος –Κρήτη –Καλυψώ-Επειος ] , το 1620 π.χ. Σημαντικό γεγονός ,για την απόδειξη της εν λογω ημερομηνίας, για όσους/ες το έχουν ξεχάσει είναι η τεχνητή** έκρηξη του ηφαιστείου της Θύρας, ακριβώς την ίδια ημερομηνία από την θεά Αθηνά.
**τεχνητή διότι αποτελεί την πλέον περίεργη έκρηξη ηφαιστείου διαχρονικά στην ιστορία της ΓΗΣ.
Θάνατοι μηδέν.
Επιπτώσεις στην όποια ζωή του πλανήτη , μηδέν.
Καμία αναφορά από αρχαίες πήγες για τις επιπτώσεις της έκρηξης του ηφαιστείου ,που αν ακούσουμε τους σημερινούς επιστήμονες, πρέπει να ήταν τεράστια και τρομακτική.
Σε κάθε άλλη περίπτωση, μια τέτοιου μεγέθους έκρηξη, θα αφάνιζε την ζωή στο πλανήτη για χιλιετίες, η μήπως κανω λάθος. Καλούνται οι κατέχοντες τα πτυχία και την πληροφόρηση να με διαψεύσουν.
Η μόνη ορατή επίπτωση ,η καταστροφή του πανίσχυρου στόλου των Μινωιτων της εποχής ,που θα αποτελούσαν εμπόδιο στην εξάπλωση και κυριαρχία των Μυκηναίων , από το τσουναμι που δημιουργήθηκε. Κατά τα αλλα δεν άνοιξε μύτη.
Στην Σαντορίνη και τα αλλα νησιά του Αιγαίου, ποτέ δεν βρέθηκε ένας σκελετός άνθρωπου, που να έχει πεθάνει από τις επιπτώσεις της εν λογω έκρηξης.
Πίσω στον λεξαριθμο 1132[7] και τις επιπτώσεις του στα όσα γνωρίζαμε έως σήμερα.
Η σοφή ,Ομηρική γλώσσα, μας ενημερώνει και για άλλες συγκλονιστικές λεπτομέρειες, στον στιχο Α11 της Ιλιαδας.
Έχουμε τον Ατρειδη, στην μια περίπτωση να προσβάλει τον Χρυση, ιερέα του Απόλλωνα , προσπαθώντας να του κλέψει μυστικά των θεών και στη δεύτερη περίπτωση, να τιμά την ενσάρκωση του Απόλλωνα, ως ΧΡΗΣΤΟΣ στη ΓΗ, βοηθώντας τον από την βάση του στη Σελήνη για την επιτυχία του θεϊκού σχεδίου.
Ο συγγραφέας εντέχνως δεν μας αναφέρει το όνομα του γιου του Ατρέα [ έχει δυο γιους], υπεύθυνου για τα δρώμενα της εποχής του Χρηστού στη ΓΗ, το ίδιο κάνει και για τον υπεύθυνο των όσων συνέβησαν τον 9ο χρόνο του πολέμου της Τροίας. Ο όρος Ατρειδης, που χρησιμοποιεί ,μπορεί να σημαίνει οποιονδήποτε από τους δυο. Η αλήθεια είναι, κατά την άποψη μου, πως ο Αγαμέμνονας είναι αυτός που τιμωρήθηκε στον πόλεμο της Τροίας και ο Μενέλαος αυτος που τίμησε τον Απόλλωνα, στηρίζοντας με κάθε τρόπο την ενσάρκωση του στη ΓΗ, ως ΧΡΗΣΤΟΣ .
Το κείμενο έως τωρα αφήνει να εννοηθεί ,πως χωρίς την βοήθεια του Ατρειδη, από την βάση του στη Σελήνη, τα όσα αποτελούν την ιστορία του ΧΡΗΣΤΟΥ και των υπόλοιπων εμπλεκόμενων, εξωγήινων οντοτήτων , στη ΓΗ, θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθούν .
Οι γιοι του Ατρέα λοιπόν, τίμησαν αυτή που αντιπροσωπευει την αρετή στον πλανήτη ΑΡΗ - αρετή = υπεροχή –δεξιοτης –πλεονέκτημα – αξίωμα –βαθμός –μεγαλείο-χαρισμα –ανδρεία –θάρρος – ευδοκίμηση –προκοπή . Η μητέρα του ΧΡΗΣΤΟΥ συγκεντρώνει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα .Ο Όμηρος μας εξηγεί, πως η σοφία και οι αρετές της ΑΡΗΤΗΣ –ΜΑΡΙΑΣ έχουν κάνει μεγαλο κάλο στις ψυχές των ανθρώπων του πλανήτη μας.
Το κείμενο αναφέρεται και στο αστρο λαμπρό, που εμφανίστηκε στον ουρανό [τέρας] τις ήμερες της γέννησης του θειου βρέφους . Ήταν ιερό σημάδι σταλμένο από τον Ατρειδη στη Σελήνη ,πως η ΑΡΗΤΗ – ΠΑΝΑΓΙΑ γεννούσε το θειο βρέφος ΑΠΟΛΛΩΝΑ –ΧΡΗΣΤΟ.
Μαθαίνουμε επίσης από τον Όμηρο ,πως η ιέρεια της ΗΡΑΣ, που συμφωνήθηκε να είναι η μητέρα του Απόλλωνα –Χρηστού στη ΓΗ , αφού έχει πεθάνει, στη συνέχεια αναστήθηκε όπως ο γιος της .
Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ_ΑΡΗΤΗΣ_ΠΑΝΑΓΙΑΣ
1132[7]= ανέστη ΜΑΡΙ’ΑΡΗΤΗ *.-[ η ΜΑΡΙΑ – ΑΡΗΤΗ – ΠΑΝΑΓΙΑ αναστήθηκε σύμφωνα με το Ομηρικό κείμενο της Ιλιαδας ].-Α11-μ
1132[7]= ανέστη ΜΑΡΙΑ ρητή *.-[ ρητή = η συμφωνηθείσα / η ΜΑΡΙΑ – ΑΡΗΤΗ – ΠΑΝΑΓΙΑ αυτή που συμφωνήθηκε να γεννήσει τον Απόλλωνα –Χρηστό αναστήθηκε σύμφωνα με το Ομηρικό κείμενο της Ιλιαδας ].-Α11-μ
1132[7]= αις μητεραν ΑΡΗΤΗ *.-[ αις = αόρατος –αφανής –σκοτεινός – ο βασιλέας του Αδη / από τον Αδη αναστήθηκε η μητέρα του Απόλλωνα Χρηστού ΑΡΗΤΗ ].-Α11-μ
Η πληροφορία είναι μοναδική.
Σήμερα ουδείς γνωρίζει πότε, πως και που πέθανε η ΑΡΗΤΗ –ΜΑΡΙΑ- ΠΑΝΑΓΙΑ, ούτε φυσικά τον τόπο που βρίσκεται ο τάφος της. Υπάρχουν αναφορές επι αναφορών και εικασίες ,του 5ου και 4ου μ.χ. αιώνα, αλλα τίποτα σοβαρό ,πρόκειται για υποθέσεις –αοριστολογίες .
Αρα, όλες τις πληροφορίες για το πώς, που, πότε, του θανάτου και της ταφής της ΠΑΝΑΓΙΑΣ, θα τα πληροφορηθούμε στην ώρα τους από τον Όμηρο και την Ιλιαδα του.
Το ίδιο ισχύει και για το που γεννήθηκε και ποιοι ήταν οι γονείς της. Αν υπήρξαν ποτέ , διότι και εδώ υπάρχει πλήρης άγνοια των γεγονότων. Όλοι εικάζουν ανάλογα και με τα συμφέροντα του ο καθένας [ κοινωνία του κερδους γαρ].
Ο στίχος Α11 μας ενημερώνει, πως μετά τον θάνατο της αναστήθηκε, όπως ο γιος της. Αρα, μην ψάχνετε και για τον τάφο της επίδοξοι ερευνητές της αλήθειας.
Τέλος, υπάρχει αναφορά του Ομηρου που συνδέει την ΑΡΗΤΗ και με το όρος ΑΡΑΡΑΤ, αρα τον κατακλυσμό και τον ΝΩΕ .Μέχρι στιγμής είναι άγνωστος ο ρόλος της εκεί, θα δούμε τι θα μας αποκαλύψει ο Όμηρος στην συνέχεια .
Αυτό που κάνει όμως η συγκεκριμένη αναφορά είναι να επιβεβαιώσει τον κατακλυσμό, την κατασκευή της ΚΙΒΩΤΟΥ από τον ΝΩΕ και το σταμάτημα της στο συγκεκριμένο όρος.
Όπως υπάρχει αναφορά για καταραμένα και φοβερά πράγματα [άρητα = αρητος = καταραμένος –φοβερός ], που υπάρχουν στη Σελήνη, χωρίς να μας τα περιγραφεί πιο αναλυτικά.
Ίσως τελικά μάθουμε από τον Όμηρο τους λόγους ,που ποτέ δεν πατήσαμε πόδι στο δορυφόρο της ΓΗΣ και ούτε πρόκειται να το κάνουμε ποτέ. Είναι θέμα χρόνου να μας το εξηγήσει και αυτό ο Όμηρος. [αποτελεί το μυστικό τους –μεγάλες δυνάμεις γαρ].
Πιθανολογώ ,πως αφού εκεί, διαπιστωμένα πλέον, ήταν μέχρι πρόσφατα η βάση των Δαναών του Μενέλαου, γιατί να μην είναι και σήμερα .Αρα η απαγόρευση εκ μέρους των εξωγήινων να πάμε στις βάσεις τους στη Σελήνη, έχει απόλυτο νόημα.
Τωρα με ποιο τρόπο τους έχουν περάσει το μήνυμα ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ,δεν γνωρίζω ,όμως όλα δείχνουν πως ότι και αν είναι το [καταραμένα –φοβερά] του Ομηρου τους έχει πείσει ικανοποιητικά, ώστε να στραφούν στον ανεσκαμμένο πλανήτη Αρη, όπου όλα επιτρέπονται.
Τι άλλο να μας εξηγήσει ο ποιητής με δυο λέξεις ;;;
Όσοι αμφισβητούν την ύπαρξη της οντότητας Χρηστός ήρθε η ώρα να παραιτηθούν από τα όσα υποστηρίζουν.
Και να μην ξεχνούν ,πως ακολουθουν 15692 στίχοι λεπτομερών περιγραφών του θειου δράματος – μεγαλείου, που μοναδικό σκοπό είχε και εξακολουθεί να έχει, την σωτηρία του του ανθρωπινου γενους του πλανήτη Ιθάκη 33.
Ήρθε η ώρα όλοι να αναθεωρήσουμε τις θέσεις μας ,όποιες και αν ήταν αυτές, στο εν λογω θέμα. Τόσο απλά !!!
Η απλή αλήθεια των Ομηρικών κειμένων διασταυρώνεται με την άγια γραφή και καθαρίζει τον θολό θρησκευτικό ορίζοντα πλήρως .
Έτσι εχόντων των πραγμάτων, η ταυτόχρονη αποκωδικοποίηση των Ομηρικών κειμένων και της Αγίας Γραφής- Βίβλου , αποτελεί μονόδρομο για τον γράφοντα, μέσα στα όρια των δυνατοτήτων μου.
Και εξηγούμαι, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αρχίσω να αποκωδικοποιώ την Άγια γραφή σήμερα, ταυτοχρονα με τα Ομηρικά κείμενα, από το βιβλίο της Γένεσης , κεφάλαιο πρώτο, στίχος πρώτος κ.λ.π
Απλά ότι αναφορά γίνεται σε πράξεις- θαύματα – παραβολές - πρόσωπα- ημερομηνίες κ.α. του Απόλλωνα- Χρηστού, στα Ομηρικά κείμενα, θα φροντίζω ταυτοχρονα να τα αποκωδικοποιώ και για την Άγια γραφή, με όποια σειρά παρουσιάζονται στα δυο κείμενα.
Ο όρος [Ατρειδης]
Σχόλιο .- ο Ατρειδης είναι αυτος που έστησε την φιλονικία με τον Αχιλλέα και τιμωρήθηκε για αυτό. Προκύπτει αβίαστα από τον αναγραμματισμό του ονόματος του [ατρειδης = στη έριδα].
Επίσης ,ο γιος του Ατρέα [μπορεί να ήταν και ο Μενέλαος] , από την βάση του στην στείρα γη, του αστρικού, ουράνιου σώματος ,με το όνομα Σελήνη ,είναι αυτος που βοηθά στην επιτυχή ιερή παρουσία του ΧΡΗΣΤΟΥ στη ΓΗ .


συνεχίζεται...

Το διάβασα εδώ


Αφού μπορείς να γίνεις τα πάντα, γίνε ο Εαυτός σου, γιατί εσύ είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο !!

Ιησούς WeAreAllOne


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ηλιόδωρος στις Δευ 13 Μαρ - 15:04:58, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.youtube.com/user/mikroulis11
Ηλιόδωρος

Ηλιόδωρος


Τόπος : Κάπου κοντά από την Πηγή…
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1486

Ιησούς Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ιησούς   Ιησούς Icon_minitimeΔευ 13 Μαρ - 15:04:04

...συνέχεια από το προηγούμενο


Οι λεξαριθμοι [ητιμασεν αρητηρα = 1132[7] και Ατρειδης = 628[7] είναι ταυτόσημοι σε σειρά ΜΗ ισοι
Τους κανω ισους.
1132- 628 = 504
Ατρειδης = 628 + 504 = 1132 = ητιμασεν αρητηρα .
Σχόλιο .- Ο ΑΤΡΕΙΔΗΣ από την βάση που εγκατέστησε στη ΣΕΛΗΝΗ φροντίζει, ώστε τα πάντα όλα τα σχετικά με την διαδρομή του ΧΡΗΣΤΟΥ στο Γήινο επίπεδο να τελειώσουν ομαλά και σύμφωνα με το σχέδιο των Ελλήνων αθανάτων του ΔΙΑ.
Από την στιγμή της γέννησης του από την ΑΡΗΤΗ – ΠΑΝ_ΑΓΙΑ , έως την στιγμή της σταύρωσης του ,ο ΑΤΡΕΙΔΗΣ είναι ο υπεύθυνος των δρώμενων.
Επίσης από τον αναγραμματισμό των όρων [ητιμασεν αρητηρα = 1132[7] απορρέει, πως ο Ατρειδης είναι αυτος που βοηθά στην επιτυχή δημιουργία όλων των τεκταινόμενων από την εποχή της κιβωτού του ΝΩΕ και μετά .Δηλαδή ,από την έναρξη των όσων αναφέρονται στη ΒΙΒΛΟ – Παλαια διαθήκη και Καινή διαθήκη .
ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΕΤΟ Η ΧΡΥΣΗ ΜΑΡΙΑ _ΑΡΗΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ –ΧΡΗΣΤΟ
Ο στίχος Α11 αναφέρεται αβίαστα και στον τοκετό της παρθένου Μαρίας. Σύμφωνα με τον Όμηρο δεν συνέβη ποτέ. Δείτε το .
4084[7]=άνευ τόκον χρυσην ΜΑΡΙΑ – ΑΡΗΤΗ στη εν Ατρειδης *.- [ άνευ = χωρίς / τόκος = ο τοκετός – η γέννα / Μαρία – Αρήτη = η παναγία / στη = ιστημι = θέτω –βάζω –τοποθετώ –στήνω –στέκομαι –αρχίζω / χωρίς τοκετό η χρυσή Μαρία –Αρήτη έφερε στη ζωή τον Απόλλωνα –χρηστό με την βοήθεια του Ατρειδη / ο Απόλλωνας –Χρηστός άρχισε την εμφάνιση του στη ΓΗ χωρίς τοκετό εκ μέρους της χρυσής Μαρίας –Αρήτης με την βοήθεια του Ατρειδη ].-Α11-μ
4084[7]= ον νυ τόκεα χρυσην ΜΑΡΙΑ_ΑΡΗΤΗ στη εν Ατρειδης *.- [ον = η οντότητα Χρηστός / νυ = τωρα / τόκεα = τοκευς = ο γονέας / ο γονέας της οντότητας Απόλλωνας -Χρηστός τωρα είναι η χρυσή ΜΑΡΙΑ_ΑΡΗΤΗ σύμφωνα με το θεϊκό σχέδιο που ο Ατρειδης βοηθά στην εφαρμογή του ].-Α11-μ
Ο Απόλλωνας –Χρηστός λοιπόν, σύμφωνα με τον αναγραμματισμό του στίχου, δεν γεννήθηκε από την Μαρία – Αρήτη όπως γεννιούνται όλα τα παιδιά. ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΕΤΟ, μας λέει ο Όμηρος, πως γεννήθηκε ο Απόλλωνας –Χρηστός από την χρυσή ΜΑΡΙΑ_ΑΡΗΤΗ με την βοήθεια του Ατρειδη.
ΓΟΝΕΙΣ του Απόλλωνα –Χρηστού, συνεχίζει ο Όμηρος, είναι η χρυσή ΜΑΡΙΑ_ΑΡΗΤΗ .
Καμιά αναφορά λοιπόν και στον φερόμενο ως σύζυγο της Μαρίας.
Και συνεχίζει στον στιχο Α11
Με θαυμασμό –λυπη και ΑΓΑΠΗ*, τίμησε η ΑΡΗΤΗ το νεκρό σώμα του Χρηστού, με την βοήθεια του Ατρειδη.
*αγάπη όχι μόνο με την έννοια που δίνουμε σήμερα στο ουσιαστικό, αδυνατώντας στη συνέχεια να ερμηνεύσουμε αποτελεσματικά τον όρο, λόγο της σύγχυσης που επικρατεί στα μυαλά μας .Παραθέτω την έννοια της «Αγάπης» όπως την αντιλαμβάνονται οι δημιουργοί μας.
Αγάπη για αυτούς είναι η σχεση που καταγράφεται και αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αλήθεια, μεταξύ του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού της φυσιολογίας μας και των υπολοίπων χημικών στοιχειών που μας χαρακτηρίζουν .Αυτή η «αγάπη» μας κρατά ζωντανούς και πλήρεις σε μια οντότητα, τα αποτελέσματα της τα παρατηρείτε καθημερινά στον καθρέπτη σας . Είναι δομικός όρος του παρόντος σύμπαντος για την ύπαρξη ανθρώπινης ζωής σε αυτό.
Όπως είναι και ο Ήλιος και όσα μας παρέχει, χωρίς να ρωτά την ποιότητα του χαρακτήρα μας ,το ίδιο και το οξυγόνο που αναπνέουμε.
Δεν έχετε διαβάσει ποτέ ,πως τα κυριότερα στοιχεία για να ζήσουμε μας παρέχονται δωρεάν από το παρόν σύμπαν [ΦΩΣ_ΝΕΡΟ_ΟΞΥΓΟΝΟ], διότι μας αγαπά ;;;
Αγάπη λοιπόν, μπορεί να χαρακτηριστεί , η αιώνια παροχή οτιδηποτε μπορεί να χαρακτηριστεί ως αγαθό ,που βοηθά στην εξέλιξη του παρόντος ανθρωπινου γενους του πλανήτη μας , από ανθρώπους –ζώα – χώρες –ουράνια σώματα – αόρατες και ορατές συμπαντικές δυνάμεις , χωρίς ουδεμία ανιδιοτέλεια, απολύτως ελεύθερα.
Δεν είναι τυχαίο, πως το παρόν σύμπαν μας παρέχει τα πάντα όλα δωρεάν. Η αγάπη του και για το ανθρώπινο είδος είναι αδιαπραγμάτευτη αλήθεια.
Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΑΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
4084[7]=α ερον Χρηστόν νεκυα τίμησα νυ Αρήτη Ατρειδης .-[ α= επιφώνημα θαυμασμού –λύπης / ερον = έρως = αγάπη-επιθυμία / νεκυα = νεκυς = ο νεκρός –το πτώμα / Α με λυπη θαυμασμό και αγάπη το σώμα του νεκρού Χρηστού τίμησε η ΑΡΗΤΗ με την βοήθεια του Ατρειδη ].-Α11-μ
ΟΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΡΕΙΔΗ
Και όλα τα σχετικά με την ταφή του νεκρού σώματος του αγαθού ιερέα Χρηστού ο Ατρειδης τα φρόντισε από την βάση του στη Σελήνη

4084[7]=τα ημεν οις Χρηστόν αρητηρα νυ νεκυα Ατρειδης*.-[ τα = όλα τα σχετικά με το νεκρό σώμα του «πρόβατου» ιερέα Χρηστού / ημεν = και / οις [1]= πρόβατο = μεταφορικά = ο αγαθός άνθρωπος / αρητηρα = ιερέας / νεκυα = το νεκρό σώμα – το πτώμα / Όλα τα σχετικά με την ταφή του νεκρού σώματος του αγαθού ιερέα Χρηστού ο Ατρειδης από την βάση του στη Σελήνη τακτοποίησε].-Α11-μ
Η ΤΥΦΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Χειραγώγησε και τα μυαλά των απλών, αγαθών ανθρώπων, ο Ατρειδης, σε όλα τα σχετικά της ταφής, αρα και της Ανάστασης του Χρηστού.

4084[7]= οις μεν νεκυα Χρηστού αρητηραν ατην Ατρειδης*.-[ οις [2] = πρόβατο = το ποίμνιο = ο αγαθός λαός που παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα / ατη = η τύφλωση του νου – ταραχή – σύγχυση των φρενών – θαμβωση – βλαβη –κακό-δυστυχία –τιμωρία / την σύγχυση των φρένων των αγαθών ανθρώπων που παρακολουθούσαν τα της ταφής του νεκρού σώματος του ιερέα Χρηστού χειραγωγούσε ο Ατρειδης από την βάση του στη σελήνη ].-Α11-μ
Όλα τα ακατανόητα λοιπόν της βίβλου γίνονται γνωστά μέσα από τα Ομηρικά κείμενα. Όλα τα πως –γιατί –πότε –από ποιον, απαντώνται με κάθε λεπτομέρεια .Προφανώς οι δημιουργοί μας θεωρούν ,πως είμαστε αρκετά σοφοί πλέον να αποδεχτούμε την αλήθεια των πραγμάτων ,που διαμόρφωσαν και εξακολουθούν να διαμορφώνουν τις ζωές μας .
Είμαστε ;;;
Τωρα που γνωρίζουμε την αλήθεια θα πράξουμε το σωστό ;;;
Ποιος μπορούσε να πιστέψει πως η ΙΛΙΑΔΑ αναφέρεται στο θειο δράμα ;;;
Σήμερα μπορούμε να δούμε και τα αποτελέσματα διαχρονικά της αλλαγής φιλοσοφίας των ανθρώπων από το 163 της εποχής των Ιχθύων [γέννηση Χρηστού], έως σήμερα.
Η φιλοσοφία άλλαξε, ο κόσμος πίστεψε, η θρησκεία του Χρηστού έγινε παγκόσμια .
Γιατί όμως τα αποτελέσματα της αλλαγής δεν είναι ορατά σήμερα ;;;
Που βρίσκονται οι παν-ανθρώπινες αξίες αγάπη ,συγχώρεση, ταπεινότητα, απλότητα,που δίδαξε ο Χρηστός – Απόλλωνας ;;;
Οι [59] Αναγραμματισμοί του στίχου Α11
4084[7]= Ουνεκα τον Χρυσην ητιμασεν αρητηρα Ατρειδης *.-[ ουνεκα = επειδή – διότι – ότι – εξ αιτίας / στο στιχο α387 = ο Αντίνοος / τον = εδώ α399 τον αρχηγό της Ελληνικής αποστολής που ενημ


το διάβασα εδώ


Αφού μπορείς να γίνεις τα πάντα, γίνε ο Εαυτός σου, γιατί εσύ είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο !!

Ιησούς WeAreAllOne
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.youtube.com/user/mikroulis11
Ηλιόδωρος

Ηλιόδωρος


Τόπος : Κάπου κοντά από την Πηγή…
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1486

Ιησούς Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ιησούς   Ιησούς Icon_minitimeΚυρ 19 Μαρ - 11:21:12

Από το βιβλίο του Β.Ι.ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΛΙΑΔΑ 
Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΟΜΗΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ 
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ

Το ρήμα [λύω] έχει πολλές ερμηνείες στα Ομηρικά κείμενα. Όπως ,[λύω = λύνω –λύω –απελευθερώνω – αφήνω ελεύθερο – διαλύω –χωρίζω –παραλύω –καταστρέφω ].
Η μετοχή [λυσομενος ] σημαίνει ,ο απελευθερωμένος -αυτος που ελευθερώνεται που ελευθερώνει που καταστρέφεται – καταστρέφει κοκ.
Την συναντάμε στο στιχο Α12-13 της Ιλιαδας και αναφέρεται άμεσα στη λέξη [ΑΧΑΙΩΝ]
[Λυσομενος Αχαιων ] που σημαίνει αυτος που απελευθερώνει τους Αχαιους, η αυτος που καταστρέφει του Αχαιους κοκ.
Ποιοι είναι οι Αχαιοί ;;;
Αχαιοί ονομάζονται όλοι οι πολιτισμοί που οι πλανήτες τους ανήκουν στην σπείρα του Ωρίωνα .Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και το δικό μας αστρικό σύστημα ,των [9] εννεα πλανητών .Αρα και εμείς, οι Ιθακήσιοι – Γήινοι ,είμαστε ταυτοχρονα Αχαιοί και Αργειοι ,αφού η σπείρα του Ωρίωνα ανήκει στον γαλαξία ΑΡΓΟ, του οποίου το όνομα γνωρίζουμε ηδη από το βιβλίο άλφα, στίχος 344 της Οδύσσειας.
Επομένως η ερμηνεία του όρου [λυσομενος Αχαιων = αυτος που ήρθε να απελευθερώσει του Ιθακήσιους – Γήινους ], είναι απόλυτα ορθή και δεν αποτελεί ερμηνευτικό τερατούργημα κάποιου με απεριόριστη φαντασία.
Τα υπόλοιπα, άκρως ενδιαφέροντα και σημαντικά , για την κατάσταση του μυαλού μας, αρα και της νοημοσύνης μας, τα προσφέρει ο αναγραμματισμός του όρου [λυσομενος].
[1065[3]= Λυσομενος = Λουσμένος ]. Αυτος που έρχεται να απελευθερώσει του ανθρώπους πρέπει να είναι [λουσμένος ], δηλαδή , εξαγνισμένος,με καθαρή ψύχη, με αγνά και αγαθά κίνητρα και τέτοιος ήταν ο Απόλλωνας –Χρηστός.
Τι ήρθε να απελευθερώσει ο Απόλλωνας –Χρηστός ;;;
1065[3]= Λύσε νοος μ’[ε] *.-[ απελευθέρωσε το μυαλό μου –την νοημοσύνη μου από τα δεσμά της ].- Α12-13-μ
1065[3]= σον μυελός *.-[ σον = το δικό του / μυελός = το μυαλό –η νοημοσύνη / το δικό του μυαλό απελευθέρωσε ].- Α12-13-μ
Ήρθε να απελευθερώσει το δικό μου μυαλό, την δική μου νοημοσύνη, με την διδασκαλία του και της πράξεις του.
Ήρθε να διώξει από τα μυαλά των ανθρώπων, ειδικά της συγκεκριμένης εποχής και περιοχής ,το λάθος σκεπτικό με το οποίο είχαν μάθει να ζουν.
Εμπίπτει η ερμηνεία του [λυσομενος ] με την διδασκαλία του Απόλλωνα –Χρηστού ;;;
Απόλυτα. Έχουμε την αναφορά του Ματθαίου για τα παιδιά.
Ματθαίος 19 / 14
« ο δε Ιησούς ειπεν αφετε τα παιδιά και μην κωλύετε αυτά ελθειν προς με ,τω γαρ τοιούτων εστί η βασιλεία των ουρανών».
[Αφήσατε τα παιδιά και μην τα εμποδίζετε να έρθουν προς εμένα ,διότι για αυτούς που θα γίνουν σαν αυτά ,είναι η βασιλεία των ουρανών] .
Σε τι αναφέρετε κωδικοποιημένα ο Απόλλωνας –Χρηστός ;;;
Μας εξηγεί ,πριν 2000 χρόνια, πως αν δεν ανανεώνουμε τακτικά τα πιστεύω μας και δεν φρεσκάρουμε τα μυαλά μας, να γίνονται σαν αυτά των μικρών παιδιών, δεν έχουμε καμία τύχη να βρεθούμε στα Ηλύσια πεδία του ΑΡΓΟΥ, η αν θέλετε στην βασιλεία των Ουρανών .
Το ίδιο μας εξηγούν και οι αναγραμματισμοί του [λυσομενος], της Ομηρικής γλώσσας, πριν 3000 χρόνια .Απελευθερώστε το μυαλό σας από όσα ηδη γνωρίζετε. Καταστρέψτε ότι παλιό έχετε μέσα στο μυαλό σας. Αναζητήσετε το νέο ,που θα προέρθει πάλι από το μυαλό σας, αν είναι ελεύθερο να λειτουργεί, διότι εκεί βρίσκετε η πηγή της γνώσης για τα πάντα όλα [ΕΕ].
Εμείς, οι εκλεκτοί, γνωρίζαμε πολύ πιο μπροστά την αλήθεια των πραγμάτων [ένδοξη αρχαία Ελληνική ιστορία] . Όμως, όλα δείχνουν ,πως αποτύχαμε να την προωθήσουμε περαιτέρω την εποχή του ΚΡΙΟΥ. Μετά τα πράγματα πήραν διαφορετική πορεία.
Ο Απόλλωνας –Χρηστός ήρθε και ζητά από εσάς να αφήσετε πίσω σας ότι ξέρατε και να ακούστε τα νέα .Την διδασκαλία του Απόλλωνα – Χρηστού, αν θέλετε να σωθείτε, αν θέλετε να κατακτήσετε τη «βασιλεία των ουρανών».
Μπορεί τότε οι άνθρωποι να δυσκολευόταν να κατανοήσουν τον όρο [βασιλεία των Ουρανών ] ,αλλα σήμερα γνωρίζουμε πολύ καλά, πως πρόκειται για την κατάκτηση της αθανασίας και του ταξιδίου μας στο γαλαξία, για την συνάντηση με τους δημιουργούς μας .
Την συμμετοχή μας, δηλαδή, στα γαλαξιακά δρώμενα σαν ισοι προς ισους με τους υπόλοιπους πολιτισμούς του ΑΡΓΟΥ.
Συνέβη αυτό που περιγραφεί ο Όμηρος και ο Απόλλων-Χρηστός στον πλανήτη μας ;;;
Η απάντηση είναι πως συμβαίνει, αλλα με αργούς ρυθμούς και από μια μειονότητα μόνο της κάθε γενιάς που εμφανίζεται στο προσκήνιο .
Ετσι, η κατεστημένη πορεία του ανθρωπινου γενους της ΓΗΣ είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο να αλλάξει, από τις υγιείς δυνάμεις της ανανέωσης, που υπάρχουν αλλα τα μηνύματα τους αδυνατούν να φτάσουν στην κοινωνία.
Η φτάνουν, αλλα δεν υπάρχει η δυνατότητα πραγματικής παρέμβασης, διότι η σιωπηλή πλειοψηφία είναι μακριά από την εξουσία και αδυνατεί να παρουσιαστεί κάτω από μια «σημαία» ενωμένη, ώστε να ανατρέψει τα πράγματα.
Το μυαλό των περισσότερων από εμάς ,αν κρίνουμε από τη δική μας γενιά ,είναι βαλτωμένο –τελματωμένο από τα καθημερινά προβλήματα επιβίωσης, τους πολέμους, την λανθασμένη πορεία ,το λανθασμένο σκεπτικό που υπηρετούμε.
1065[3]= νους μ’ έλος *.-[ έλος = βαλτός –έλος –τέλμα / το βαλτωμένο – τελματωμένο μυαλό μου χρειάζεται απελευθέρωση για να δημιουργήσει ].- Α12-13-μ
Και πιο είναι αυτό το σκεπτικό ;;;
Μας έχουν περάσει την ιδέα πως είμαστε βιολογικά προϊόντα μιας χρήσης, πως το νόημα της ζωής μας είναι να περάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, στην μοναδική μας ζωή , κερδίζοντας όσα περισσότερα μπορούμε και καταναλώνοντας ακόμη περισσότερα, αφού … μια ζωή την έχουμε και αν δεν την γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε τι θα καζαντίσουμε… που λέει και τα τραγούδι . Αυτή η ιδεολογία οδηγεί στον αφανισμό του ανθρωπινου γενους της ΓΗΣ πολύ σύντομα. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε το έτος 2000μ.χ. Την ημέρα που οι επιστήμονες της ΓΗΣ μέτρησαν τα 6 δις «γράμματα» του γενετικου μας κωδικα.
Σε αντίθεση με την αλήθεια των πραγμάτων, που ο Όμηρος μας εξηγεί .Είσαστε όντα με διττή υπόσταση. Το νόημα της ζωής σας είναι να νικήσετε το ζώο μέσα σας και να γίνετε πνευματικά, αθάνατα όντα, όπως κάθε κάτοικος του γαλαξία που σας περιβάλλει.
Πως τα υλικά αγαθά είναι μια αυταπάτη .Πως μπορούμε να ορίζουμε την υλη ,κατά το δοκούν, αρκεί να αποκτήσουμε την σχετική τεχνολογία.
Και συνεχίζει ο Όμηρος
1065[3]= λύσε νομός *.-[ νομός = τόπος βοσκής – τόπος κινήσεως – τόπος που κυκλοφορεί κάτι –Όπως μια νέα ιδέα – σκεπτικό – συμφωνία –συμβόλαιο – θρησκεία –δόγμα / Λύσε – απελευθερώσου από την πεπατημένη δες το νέο που κυκλοφορεί ].- Α12-13-μ
1065[3]= λύσε ΝΟΜΟΣ *.-[ Νόμος = γραπτός κανόνας δικαίου – το σύνολο των νομοθετημάτων μιας χώρας – η νομοθεσία – κανόνες που ρυθμίζουν ορισμένη ενεργεία του ανθρώπου- σταθερή σχεση μεταξύ αιτίας και φαινόμενου / απελευθερώσου από τους ανθρώπινους Νόμους ].- Α12-13-μ
Απελευθερώσου από την πεπατημένη. Κατέστρεψε ακόμη και τους υπάρχοντες ΝΟΜΟΥΣ.
Γνωρίζατε πως η σημερινή, Ελληνική Δημοκρατία, λειτουργεί ακόμη και με αποφάσεις του παρελθόντος που έγιναν ΝΟΜΟΙ του κράτους την εποχή του Οθωνα ;;; Τόσο καλά !!!
Γνωρίζατε πως οι «ισχυροί» του κόσμου βγάζουν ΝΟΜΟΥΣ που τους προστατεύουν ενάντια στα εγκλήματα τα οποία διαπράττουν ;;;
Ρίξτε μια ματιά τι συμβαίνει και στη δική μας κοινωνία τα τελευταία [8] οκτώ χρόνια.
Έχει άδικο να μας ζητά κάτι τέτοιο, σε ότι αφορά τους ΝΟΜΟΥΣ της κοινωνίας μας ;;;
Τι μας περιγραφεί εδώ ο Όμηρος;;;
Ξεχάστε ότι γνωρίζατε έως τωρα. Είναι ξεπερασμένο, παλιό ,δεν ισχύει, αφήστε το πίσω σας. Ψάξτε να βρείτε το καινούργιο, το υποσχόμενο νέα πράγματα, νέες καταστάσεις. Όλα όσα ξέρατε έως τωρα είναι λανθασμένα, η στηρίζονται σε λάθος εκτιμήσεις.
Πόσο δύσκολο είναι για ένα ανοικτό μυαλό να αντιληφτεί άπλα αυτό .Ότι βαδίζουμε από το κακό στο χειρότερο. Πως 3257 χρόνια «εξέλιξης» δεν μας έχει οδηγήσει πουθενά.
Πως λειτουργούμε ακόμη και σήμερα με το σύνδρομο του πηγαδιού*.
*Έχεις πηγάδι με νερό ;;; εγώ δεν έχω, αρα, έρχομαι να σε σκοτώσω και να σου το πάρω.
Τα ίδια ισχύουν και για τους αρχαιολόγους μας. Αλλάξτε μυαλά. Δείτε τα πράγματα κάτω από νέο πρίσμα- νέα οπτική . ΟΙ γνώσεις που αποκτήσατε, πριν από δεκαετίες στα πανεπιστήμια του εξωτερικού ,δεν επαρκούν για να εξηγήσετε τα ανεξήγητα. Και δηλώσεις του τύπου «το μνημείο είναι μοναδικό» και «η αρπαγή της Περσεφόνης» ,δεν επαρκούν πλέον για τον Ελληνικό λαό, ο οποίος αδημονεί να μάθει την αλήθεια για το παρελθόν του.
Πιο είναι το καινούργιο, θα μπορούσε να ρωτήσει κάποιος/α ;;;
Το καινούργιο υπήρχε πάντα, εμείς το αγνοούσαμε. Πρόκειται για τις δυνατότητες του γονιδιωματος μας, του αόρατου θεού μέσα μας. Όταν διαπιστώσαμε την ύπαρξη του και τα μυστικά του [ μετά το 2000μ.χ.], πέσαμε με τα μούτρα στην απόκτηση κερδών, για ακόμη μια φορά. Τόσο καλά !!!
Μόνο που η ανακάλυψη του ταφικού μνημειου του Αλέξανδρου [2014-15 ] μας πληροφορεί πως το πάρτι έχει ημερομηνία λήξης. Οι δημιουργοί μας αγανάκτησαν με την ηλιθιότητα μας. Το 2025 μ.χ. θα εμφανιστούν για να βάλουν τα πράγματα και σε αυτόν τον πλανήτη, στην πρέπουσα θέση. Μόνο που εμείς θα αποτελούμε παρελθόν, αν δεν συμμορφωθούμε ΑΜΕΣΑ.
Οι Αρειανοι, αδημονούν να επανέλθουν στο αγαπημένο τους αστρικό σύστημα.
Εμείς, απλά χάσαμε την ευκαιρία.
Αναγραμματισμός του [ λυσομενος ]
1065[3]= Λυσομενος*.-[ λυσομενος = λύω = λύνω –λύω – απελευθερώνω – διαλύω –παραλύω - χωρίζω-παύω –καταστρέφω / αυτός που έχει απελευθερωθεί – έχει απελευθερώσει ].-Α12-13-μ
1065[3]= Λουσμένος *.-[ λουω = λούζω = μεταφορικά ο σωματικός και ψυχικός καθαρισμός ενός ανθρώπου / ο σωματικά και ψυχικά καθαρός = αυτος που έχει απελευθερωθεί από τις σωματικές του ανάγκες και έχει ανελιχτεί σε πνευματική οντότητα = αυτος που δεν έχει αμαρτίες = δεν έχει επιτελέσει ύβρη = Ο Ιησούς Χρηστός απελευθερώνει με ορμή τα ψυχικά του χαρίσματα στους ανθρώπους ].-Α12-13-μ
1065[3]= Λύσο μένος*.-[ λύσο = λύω = λύνω –λύω – απελευθερώνω – διαλύω –χωρίζω-παύω–καταστρέφω / μένος = η ορμητικότητα καθόλου αυτή που χαρακτηρίζει ρωμαλέους και ισχυρούς = η σωματική και ψυχική δύναμη μαζί εκδηλωμένη σε πράξεις- θάρρος / απελευθερώνω με ορμή θάρρος τα ψυχικά μου χαρίσματα ].-Α12-13-μ
1065[3]= Λυσο νεμος*.-[ νεμος = νεμω = μοιράζω –βοσκώ –κατέχω-νέμομαι – κατοικώ – φθείρω / απελευθερώσου και προσέλαβε [βόσκησε] τις γνώσεις που έχεις ανάγκη].-Α12-13
1065[3]= Λύσε μόνος *.-[ απελευθέρωσε μόνος σου εσύ ο ψυχικά καθαρός – ο χωρίς αμαρτίες το ποίμνιο σου από τα πνευματικά δεσμά του / μόνος σου απελευθερώσου από τα πνευματικά δεσμά σου ].- Α12-13-μ
1065[3]= ύλες μόνος *.-[ ύλες = τα υλικά – εδώ τα πνευματικά εργαλεία / Βρες μόνος σου τα πνευματικά εργαλεία που θα σε βοηθήσουν για αυτό – π.χ. = διάβασε τα κατάλληλα βιβλία ].- Α12-13-μ
1065[3]= Λύσε νοος μ’[ε] *.-[ απελευθέρωσε το μυαλό μου –την νοημοσύνη μου από τα δεσμά της ].- Α12-13-μ
1065[3]= Λύσε όνος μ’[ε] *.-[ όνος = Γαϊδούρι / απελευθέρωσε έμενα με την νοημοσύνη του γαϊδουριού από τα πνευματικά δεσμά μου – χρειάζεται γαϊδουρινή υπομονή για να καταφέρεις να απελευθερωθείς από τα δεσμά του μυαλού σου ].-Α12-13-μ
1065[3]= σον μυελός *.-[ σον = το δικό του / μυελός = το μυαλό –η νοημοσύνη / το δικό του μυαλό απελευθέρωσε ].- Α12-13-μ
1065[3]= λύσε νομός *.-[ νομός = τόπος βοσκής – τόπος κινήσεως – τόπος που κυκλοφορεί κάτι –Όπως μια νέα ιδέα – σκεπτικό – συμφωνία –συμβόλαιο – θρησκεία –δόγμα / Λύσε – απελευθερώσου από την πεπατημένη δες το νέο που κυκλοφορεί ].- Α12-13-μ
1065[3]= λύσε ΝΟΜΟΣ *.-[ Νόμος = γραπτός κανόνας δικαίου – το σύνολο των νομοθετημάτων μιας χώρας – η νομοθεσία – κανόνες που ρυθμίζουν ορισμένη ενεργεία του ανθρώπου- σταθερή σχεση μεταξύ αιτίας και φαινομένου / απελευθερώσου από τους ανθρώπινους Νόμους ].- Α12-13-μ
1065[3]= νους μέλος *.-[ μέλος = τα μελή του σώματος / το μυαλό ως μέλος της ανθρώπινης φυσιολογίας χρειάζεται να απελευθερωθεί για να δημιουργήσει ].- Α12-13-μ
1065[3]= νους μ’ έλος *.-[ έλος = βαλτός –έλος –τέλμα / το βαλτωμένο – τελματωμένο μυαλό μου χρειάζεται απελευθέρωση για να δημιουργήσει ].- Α12-13-μ
1065[3]= ους μέλος ν’[υ] *.-[ους = το αυτί = μεταφορικά η αίσθηση της ακοής / το αφτί είναι μέλος της φυσιολογίας σου Προσλαμβάνεις νέα –πληροφορίες Απελευθερώσου από τα όσα τετριμμένα ακούς καθημερινά ].- Α12-13-μ
1065[3]= όλμος σε νυ *.-[ όλμος = λίθος κυλινδρικός = αγνωστη η μεταφορική του έννοια / ].- Λ- 147 -Α12-13-μ
1065[3]= σ’ ουλος μεν *.-[σε = εσύ –εσένα / ουλος [1] =ολόκληρος –ακέραιος –σώος / μεν = βέβαια / εσύ βέβαια όταν απελευθερωθείς θα σωθείς ].- Α12-13-μ
1065[3]= σ’ ουλος μεν *.-[ ουλος [2] = σγουρός –πυκνός = πυκνή είναι η διπλή έλικα με τα 6 δις «γράμματα» / εσύ βέβαια με τον νέο γενετικό κωδικα του Δια απελευθέρωσε το νου σου για να σωθείς ].- Α12-13-μ
1065[3]= σ’ ουλος μεν *.-[ ουλος [3] = απατηλός / η απελευθέρωση του νου σου είναι απατηλό όνειρο για εσένα βέβαια τον σύγχρονο άνθρωπο της ΓΗΣ ].- Α12-13-μ
1065[3]= σ’ ουλος μεν *.-[ ουλος [4] = ολέθριος –καταστρεπτικός / για εσένα τον σύγχρονο άνθρωπο η απελευθέρωση του νου σου θα είναι ολέθρια - η εσύ αν δεν απελευθερώσεις το μυαλό σου αυτό θα αποβεί ολέθριο για εσένα ].- Α12-13-μ
1065[3]= σ’ ουλος μεν’[ω] *.-[σε = εσύ –εσένα / ουλος [1] =ολόκληρος –ακέραιος –σώος / μεν ‘ = μένω = παραμένω –μένω –υπομένω –περιμένω / εσύ βέβαια ολόκληρος περιμένεις να απελευθερωθείς ].- Α12-13-μ
1065[3]= σ’ ουλος μεν’[ω] *.-[ ουλος [2] = σγουρός –πυκνός = πυκνή είναι η διπλή έλικα με τα 6 δις «γράμματα» / εσύ βέβαια με τον νέο γενετικό κωδικα του Δια περιμένεις να απελευθερώσεις το μυαλό σου ].- Α12-13-μ
1065[3]= σ’ ουλος μεν’[ω] *.-[ ουλος [3] = απατηλός / η απελευθέρωση του νου σου παραμένει απατηλό όνειρο ].- Α12-13-μ
1065[3]= σ’ ουλος μεν’[ω] *.-[ ουλος [4] = ολέθριος –καταστρεπτικός / για εσένα τον σύγχρονο άνθρωπο η απελευθέρωση του νου σου παραμένει ολέθρια - η εσύ αν δεν απελευθερώσεις το μυαλό σου αυτό θα παραμένει ολέθριο για εσένα ].- Α12-13-μ
1065[3]= νους ος μελ’[ω] *.-[ μελω = γίνομαι –είμαι αιτία φροντίδας –κινώ την φροντίδα – την προσοχή κάποιου / μυαλό το οποίο είναι αιτία φροντίδες είναι αυτό που χρειάζεται απελευθέρωση από την πεπατημένη ].- Α12-13-μ
1065[3]= λυσο νέος μ’[ε]*.-[ νέος [1] = ο νέος σε ηλικία άνθρωπος / απελευθέρωσε έμενα τον νέο άνθρωπο – απελευθέρωσε το μυαλό του νέου ανθρώπου – η απελευθέρωσε το μυαλό σου άνθρωπε γίνε νέος –παιδί ξανά ].-Α12-13-μ
1065[3]= νέος μύλος*.-[ νέος[2] = νέος –καινούργιος / μύλος = χειρόμυλος – μηχανή που αλέθει και ο χώρος όπου αλέθονται σιτηρά = σιτηρά στο Όμηρο = τροφή = πληροφορία = ο χώρος όπου «αλέθονται» οι πληροφορίες είναι το μυαλό μας αρα μύλος = το ανθρώπινο μυαλό / χρειάζεστε νέο «μύλο» άνθρωποι απελευθερωθείτε από τις παλιές ιδέες –σκέψεις –προκαταλήψεις ].-Α12-13-μ
1065[3]= ενός μύλος*.-[ ενός = ενός ανθρώπου όπως ο Απόλλωνας - Χρηστός / Ενός ανθρώπου το απελευθερωμένο μυαλό αρκεί για να απαλλαγούμε από τις προκαταλήψεις μας – Το απελευθερωμένο μυαλό του Απόλλωνα –Χρηστού άλλαξε τα πιστεύω – προκαταλήψεις δισεκατομμυρίων ανθρώπων διαχρονικά ].-Α12-13-μ
1065[3]= νέος μύλος*.-[ νέος[3] = πλοίο = μεταφορικά = αστρικό σκάφος / ο βίο-υπολογιστής [μύλος] του αστρικού σκάφους θα μας απελευθερώσει από τις προκαταλήψεις μας ].-Α12-13-μ
Σχόλιο.- Απαλλαγείτε από όλες τις προκαταλήψεις σας. Όλα τα «κουτάκια» που έχετε μέσα στο μυαλό σας για οτιδηποτε.
Απελευθερώστε το μυαλό σας. Ανοιχτό μυαλό σημαίνει δημιουργία και προκοπή.
Γίνετε σαν μικρά παιδιά προκειμένου να κατανοήσετε τα ακατανόητα.
Γίνε σωματικά και ψυχικά – πνευματικά καθαρός. Βρες μόνος σου τα πνευματικά υλικά που θα απελευθερώσουν την νοημοσύνη σου – μυαλό σου. Χρειάζεται «γαϊδουρινή» υπομονή για αυτό.
ο Ιησούς Χρηστός είναι αυτος ,που είναι καθαρός από αμαρτίες και απελευθερώνει τα ψυχικά του χαρίσματα για να βοηθήσει άλλους να κάνουν το ίδιο. Στην προκειμένη περίπτωση το ανθρώπινο γένος της ΓΗΣ. Η θυσία του γιου του θεού στο όνομα της αγάπης, της ταπεινότητας, της συγχώρεσης και της απλότητας , έδωσε κίνητρα στο ανθρώπινο γένος της ΓΗΣ, να απελευθερωθεί από τα αχαλίνωτα δεσμά των αισθήσεων του, της διττής του υπόστασης και της αμφιλεγόμενης ελεύθερης βούλησης του.
Είναι λυπηρό να παρατηρούμε σήμερα την τροπή, που είχε διαχρονικά η θυσία του γιου του θεού και ο θειος λόγος του.
Ποιος φταίει για το αποτέλεσμα αυτό ;;;
Εμείς οι άνθρωποι .


από εδώ


Αφού μπορείς να γίνεις τα πάντα, γίνε ο Εαυτός σου, γιατί εσύ είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο !!

Ιησούς WeAreAllOne
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.youtube.com/user/mikroulis11
Alicetwiligh

Alicetwiligh


Ηλικία : 32
Τόπος : ΕΛΛΆΔΑ
Υδροχόος
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2017
Αριθμός μηνυμάτων : 74

Ιησούς Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ιησούς   Ιησούς Icon_minitimeΚυρ 19 Μαρ - 13:21:25

Ηλιόδωρος έγραψε:
Από το βιβλίο του Β.Ι.ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΛΙΑΔΑ 
Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΟΜΗΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ 
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ

Το ρήμα [λύω] έχει πολλές ερμηνείες στα Ομηρικά κείμενα. Όπως ,[λύω = λύνω –λύω –απελευθερώνω – αφήνω ελεύθερο – διαλύω –χωρίζω –παραλύω –καταστρέφω ].
Η μετοχή [λυσομενος ] σημαίνει ,ο απελευθερωμένος -αυτος που ελευθερώνεται που ελευθερώνει που καταστρέφεται – καταστρέφει κοκ.
Την συναντάμε στο στιχο Α12-13 της Ιλιαδας και αναφέρεται άμεσα στη λέξη [ΑΧΑΙΩΝ]
[Λυσομενος Αχαιων ] που σημαίνει αυτος που απελευθερώνει τους Αχαιους, η αυτος που καταστρέφει του Αχαιους κοκ.
Ποιοι είναι οι Αχαιοί ;;;
Αχαιοί ονομάζονται όλοι οι πολιτισμοί που οι πλανήτες τους ανήκουν στην σπείρα του Ωρίωνα .Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και το δικό μας αστρικό σύστημα ,των [9] εννεα πλανητών .Αρα και εμείς, οι Ιθακήσιοι – Γήινοι ,είμαστε ταυτοχρονα Αχαιοί και Αργειοι ,αφού η σπείρα του Ωρίωνα ανήκει στον γαλαξία ΑΡΓΟ, του οποίου το όνομα γνωρίζουμε ηδη από το βιβλίο άλφα, στίχος 344 της Οδύσσειας.
Επομένως η ερμηνεία του όρου [λυσομενος Αχαιων = αυτος που ήρθε να απελευθερώσει του Ιθακήσιους – Γήινους ], είναι απόλυτα ορθή και δεν αποτελεί ερμηνευτικό τερατούργημα κάποιου με απεριόριστη φαντασία.
Τα υπόλοιπα, άκρως ενδιαφέροντα και σημαντικά , για την κατάσταση του μυαλού μας, αρα και της νοημοσύνης μας, τα προσφέρει ο αναγραμματισμός του όρου [λυσομενος].
[1065[3]= Λυσομενος = Λουσμένος ]. Αυτος που έρχεται να απελευθερώσει του ανθρώπους πρέπει να είναι [λουσμένος ], δηλαδή , εξαγνισμένος,με καθαρή ψύχη, με αγνά και αγαθά κίνητρα και τέτοιος ήταν ο Απόλλωνας –Χρηστός.
Τι ήρθε να απελευθερώσει ο Απόλλωνας –Χρηστός ;;;
1065[3]= Λύσε νοος μ’[ε] *.-[ απελευθέρωσε το μυαλό μου –την νοημοσύνη μου από τα δεσμά της ].- Α12-13-μ
1065[3]= σον μυελός *.-[ σον = το δικό του / μυελός = το μυαλό –η νοημοσύνη / το δικό του μυαλό απελευθέρωσε ].- Α12-13-μ
Ήρθε να απελευθερώσει το δικό μου μυαλό, την δική μου νοημοσύνη, με την διδασκαλία του και της πράξεις του.
Ήρθε να διώξει από τα μυαλά των ανθρώπων, ειδικά της συγκεκριμένης εποχής και περιοχής ,το λάθος σκεπτικό με το οποίο είχαν μάθει να ζουν.
Εμπίπτει η ερμηνεία του [λυσομενος ] με την διδασκαλία του Απόλλωνα –Χρηστού ;;;
Απόλυτα. Έχουμε την αναφορά του Ματθαίου για τα παιδιά.
Ματθαίος 19 / 14
« ο δε Ιησούς ειπεν αφετε τα παιδιά και μην κωλύετε αυτά ελθειν προς με ,τω γαρ τοιούτων εστί η βασιλεία των ουρανών».
[Αφήσατε τα παιδιά και μην τα εμποδίζετε να έρθουν προς εμένα ,διότι για αυτούς που θα γίνουν σαν αυτά ,είναι η βασιλεία των ουρανών] .
Σε τι αναφέρετε κωδικοποιημένα ο Απόλλωνας –Χρηστός ;;;
Μας εξηγεί ,πριν 2000 χρόνια, πως αν δεν ανανεώνουμε τακτικά τα πιστεύω μας και δεν φρεσκάρουμε τα μυαλά μας, να γίνονται σαν αυτά των μικρών παιδιών, δεν έχουμε καμία τύχη να βρεθούμε στα Ηλύσια πεδία του ΑΡΓΟΥ, η αν θέλετε στην βασιλεία των Ουρανών .
Το ίδιο μας εξηγούν και οι αναγραμματισμοί του [λυσομενος], της Ομηρικής γλώσσας, πριν 3000 χρόνια .Απελευθερώστε το μυαλό σας από όσα ηδη γνωρίζετε. Καταστρέψτε ότι παλιό έχετε μέσα στο μυαλό σας. Αναζητήσετε το νέο ,που θα προέρθει πάλι από το μυαλό σας, αν είναι ελεύθερο να λειτουργεί, διότι εκεί βρίσκετε η πηγή της γνώσης για τα πάντα όλα [ΕΕ].
Εμείς, οι εκλεκτοί, γνωρίζαμε πολύ πιο μπροστά την αλήθεια των πραγμάτων [ένδοξη αρχαία Ελληνική ιστορία] . Όμως, όλα δείχνουν ,πως αποτύχαμε να την προωθήσουμε περαιτέρω την εποχή του ΚΡΙΟΥ. Μετά τα πράγματα πήραν διαφορετική πορεία.
Ο Απόλλωνας –Χρηστός ήρθε και ζητά από εσάς να αφήσετε πίσω σας ότι ξέρατε και να ακούστε τα νέα .Την διδασκαλία του Απόλλωνα – Χρηστού, αν θέλετε να σωθείτε, αν θέλετε να κατακτήσετε τη «βασιλεία των ουρανών».
Μπορεί τότε οι άνθρωποι να δυσκολευόταν να κατανοήσουν τον όρο [βασιλεία των Ουρανών ] ,αλλα σήμερα γνωρίζουμε πολύ καλά, πως πρόκειται για την κατάκτηση της αθανασίας και του ταξιδίου μας στο γαλαξία, για την συνάντηση με τους δημιουργούς μας .
Την συμμετοχή μας, δηλαδή, στα γαλαξιακά δρώμενα σαν ισοι προς ισους με τους υπόλοιπους πολιτισμούς του ΑΡΓΟΥ.
Συνέβη αυτό που περιγραφεί ο Όμηρος και ο Απόλλων-Χρηστός στον πλανήτη μας ;;;
Η απάντηση είναι πως συμβαίνει, αλλα με αργούς ρυθμούς και από μια μειονότητα μόνο της κάθε γενιάς που εμφανίζεται στο προσκήνιο .
Ετσι, η κατεστημένη πορεία του ανθρωπινου γενους της ΓΗΣ είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο να αλλάξει, από τις υγιείς δυνάμεις της ανανέωσης, που υπάρχουν αλλα τα μηνύματα τους αδυνατούν να φτάσουν στην κοινωνία.
Η φτάνουν, αλλα δεν υπάρχει η δυνατότητα πραγματικής παρέμβασης, διότι η σιωπηλή πλειοψηφία είναι μακριά από την εξουσία και αδυνατεί να παρουσιαστεί κάτω από μια «σημαία» ενωμένη, ώστε να ανατρέψει τα πράγματα.
Το μυαλό των περισσότερων από εμάς ,αν κρίνουμε από τη δική μας γενιά ,είναι βαλτωμένο –τελματωμένο από τα καθημερινά προβλήματα επιβίωσης, τους πολέμους, την λανθασμένη πορεία ,το λανθασμένο σκεπτικό που υπηρετούμε.
1065[3]= νους μ’ έλος *.-[ έλος = βαλτός –έλος –τέλμα / το βαλτωμένο – τελματωμένο μυαλό μου χρειάζεται απελευθέρωση για να δημιουργήσει ].- Α12-13-μ
Και πιο είναι αυτό το σκεπτικό ;;;
Μας έχουν περάσει την ιδέα πως είμαστε βιολογικά προϊόντα μιας χρήσης, πως το νόημα της ζωής μας είναι να περάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, στην μοναδική μας ζωή , κερδίζοντας όσα περισσότερα μπορούμε και καταναλώνοντας ακόμη περισσότερα, αφού … μια ζωή την έχουμε και αν δεν την γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε τι θα καζαντίσουμε… που λέει και τα τραγούδι . Αυτή η ιδεολογία οδηγεί στον αφανισμό του ανθρωπινου γενους της ΓΗΣ πολύ σύντομα. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε το έτος 2000μ.χ. Την ημέρα που οι επιστήμονες της ΓΗΣ μέτρησαν τα 6 δις «γράμματα» του γενετικου μας κωδικα.
Σε αντίθεση με την αλήθεια των πραγμάτων, που ο Όμηρος μας εξηγεί .Είσαστε όντα με διττή υπόσταση. Το νόημα της ζωής σας είναι να νικήσετε το ζώο μέσα σας και να γίνετε πνευματικά, αθάνατα όντα, όπως κάθε κάτοικος του γαλαξία που σας περιβάλλει.
Πως τα υλικά αγαθά είναι μια αυταπάτη .Πως μπορούμε να ορίζουμε την υλη ,κατά το δοκούν, αρκεί να αποκτήσουμε την σχετική τεχνολογία.
Και συνεχίζει ο Όμηρος
1065[3]= λύσε νομός *.-[ νομός = τόπος βοσκής – τόπος κινήσεως – τόπος που κυκλοφορεί κάτι –Όπως μια νέα ιδέα – σκεπτικό – συμφωνία –συμβόλαιο – θρησκεία –δόγμα / Λύσε – απελευθερώσου από την πεπατημένη δες το νέο που κυκλοφορεί ].- Α12-13-μ
1065[3]= λύσε ΝΟΜΟΣ *.-[ Νόμος = γραπτός κανόνας δικαίου – το σύνολο των νομοθετημάτων μιας χώρας – η νομοθεσία – κανόνες που ρυθμίζουν ορισμένη ενεργεία του ανθρώπου- σταθερή σχεση μεταξύ αιτίας και φαινόμενου / απελευθερώσου από τους ανθρώπινους Νόμους ].- Α12-13-μ
Απελευθερώσου από την πεπατημένη. Κατέστρεψε ακόμη και τους υπάρχοντες ΝΟΜΟΥΣ.
Γνωρίζατε πως η σημερινή, Ελληνική Δημοκρατία, λειτουργεί ακόμη και με αποφάσεις του παρελθόντος που έγιναν ΝΟΜΟΙ του κράτους την εποχή του Οθωνα ;;; Τόσο καλά !!!
Γνωρίζατε πως οι «ισχυροί» του κόσμου βγάζουν ΝΟΜΟΥΣ που τους προστατεύουν ενάντια στα εγκλήματα τα οποία διαπράττουν ;;;
Ρίξτε μια ματιά τι συμβαίνει και στη δική μας κοινωνία τα τελευταία [8] οκτώ χρόνια.
Έχει άδικο να μας ζητά κάτι τέτοιο, σε ότι αφορά τους ΝΟΜΟΥΣ της κοινωνίας μας ;;;
Τι μας περιγραφεί εδώ ο Όμηρος;;;
Ξεχάστε ότι γνωρίζατε έως τωρα. Είναι ξεπερασμένο, παλιό ,δεν ισχύει, αφήστε το πίσω σας. Ψάξτε να βρείτε το καινούργιο, το υποσχόμενο νέα πράγματα, νέες καταστάσεις. Όλα όσα ξέρατε έως τωρα είναι λανθασμένα, η στηρίζονται σε λάθος εκτιμήσεις.
Πόσο δύσκολο είναι για ένα ανοικτό μυαλό να αντιληφτεί άπλα αυτό .Ότι βαδίζουμε από το κακό στο χειρότερο. Πως 3257 χρόνια «εξέλιξης» δεν μας έχει οδηγήσει πουθενά.
Πως λειτουργούμε ακόμη και σήμερα με το σύνδρομο του πηγαδιού*.
*Έχεις πηγάδι με νερό ;;; εγώ δεν έχω, αρα, έρχομαι να σε σκοτώσω και να σου το πάρω.
Τα ίδια ισχύουν και για τους αρχαιολόγους μας. Αλλάξτε μυαλά. Δείτε τα πράγματα κάτω από νέο πρίσμα- νέα οπτική . ΟΙ γνώσεις που αποκτήσατε, πριν από δεκαετίες στα πανεπιστήμια του εξωτερικού ,δεν επαρκούν για να εξηγήσετε τα ανεξήγητα. Και δηλώσεις του τύπου «το μνημείο είναι μοναδικό» και «η αρπαγή της Περσεφόνης» ,δεν επαρκούν πλέον για τον Ελληνικό λαό, ο οποίος αδημονεί να μάθει την αλήθεια για το παρελθόν του.
Πιο είναι το καινούργιο, θα μπορούσε να ρωτήσει κάποιος/α ;;;
Το καινούργιο υπήρχε πάντα, εμείς το αγνοούσαμε. Πρόκειται για τις δυνατότητες του γονιδιωματος μας, του αόρατου θεού μέσα μας. Όταν διαπιστώσαμε την ύπαρξη του και τα μυστικά του [ μετά το 2000μ.χ.], πέσαμε με τα μούτρα στην απόκτηση κερδών, για ακόμη μια φορά. Τόσο καλά !!!
Μόνο που η ανακάλυψη του ταφικού μνημειου του Αλέξανδρου [2014-15 ] μας πληροφορεί πως το πάρτι έχει ημερομηνία λήξης. Οι δημιουργοί μας αγανάκτησαν με την ηλιθιότητα μας. Το 2025 μ.χ. θα εμφανιστούν για να βάλουν τα πράγματα και σε αυτόν τον πλανήτη, στην πρέπουσα θέση. Μόνο που εμείς θα αποτελούμε παρελθόν, αν δεν συμμορφωθούμε ΑΜΕΣΑ.
Οι Αρειανοι, αδημονούν να επανέλθουν στο αγαπημένο τους αστρικό σύστημα.
Εμείς, απλά χάσαμε την ευκαιρία.
Αναγραμματισμός του [ λυσομενος ]
1065[3]= Λυσομενος*.-[ λυσομενος = λύω = λύνω –λύω – απελευθερώνω – διαλύω –παραλύω - χωρίζω-παύω –καταστρέφω / αυτός που έχει απελευθερωθεί – έχει απελευθερώσει ].-Α12-13-μ
1065[3]= Λουσμένος *.-[ λουω = λούζω = μεταφορικά ο σωματικός και ψυχικός καθαρισμός ενός ανθρώπου / ο σωματικά και ψυχικά καθαρός = αυτος που έχει απελευθερωθεί από τις σωματικές του ανάγκες και έχει ανελιχτεί σε πνευματική οντότητα = αυτος που δεν έχει αμαρτίες = δεν έχει επιτελέσει ύβρη = Ο Ιησούς Χρηστός απελευθερώνει με ορμή τα ψυχικά του χαρίσματα στους ανθρώπους ].-Α12-13-μ
1065[3]= Λύσο μένος*.-[ λύσο = λύω = λύνω –λύω – απελευθερώνω – διαλύω –χωρίζω-παύω–καταστρέφω / μένος = η ορμητικότητα καθόλου αυτή που χαρακτηρίζει ρωμαλέους και ισχυρούς = η σωματική και ψυχική δύναμη μαζί εκδηλωμένη σε πράξεις- θάρρος / απελευθερώνω με ορμή θάρρος τα ψυχικά μου χαρίσματα ].-Α12-13-μ
1065[3]= Λυσο νεμος*.-[ νεμος = νεμω = μοιράζω –βοσκώ –κατέχω-νέμομαι – κατοικώ – φθείρω / απελευθερώσου και προσέλαβε [βόσκησε] τις γνώσεις που έχεις ανάγκη].-Α12-13
1065[3]= Λύσε μόνος *.-[ απελευθέρωσε μόνος σου εσύ ο ψυχικά καθαρός – ο χωρίς αμαρτίες το ποίμνιο σου από τα πνευματικά δεσμά του / μόνος σου απελευθερώσου από τα πνευματικά δεσμά σου ].- Α12-13-μ
1065[3]= ύλες μόνος *.-[ ύλες = τα υλικά – εδώ τα πνευματικά εργαλεία / Βρες μόνος σου τα πνευματικά εργαλεία που θα σε βοηθήσουν για αυτό – π.χ. = διάβασε τα κατάλληλα βιβλία ].- Α12-13-μ
1065[3]= Λύσε νοος μ’[ε] *.-[ απελευθέρωσε το μυαλό μου –την νοημοσύνη μου από τα δεσμά της ].- Α12-13-μ
1065[3]= Λύσε όνος μ’[ε] *.-[ όνος = Γαϊδούρι / απελευθέρωσε έμενα με την νοημοσύνη του γαϊδουριού από τα πνευματικά δεσμά μου – χρειάζεται γαϊδουρινή υπομονή για να καταφέρεις να απελευθερωθείς από τα δεσμά του μυαλού σου ].-Α12-13-μ
1065[3]= σον μυελός *.-[ σον = το δικό του / μυελός = το μυαλό –η νοημοσύνη / το δικό του μυαλό απελευθέρωσε ].- Α12-13-μ
1065[3]= λύσε νομός *.-[ νομός = τόπος βοσκής – τόπος κινήσεως – τόπος που κυκλοφορεί κάτι –Όπως μια νέα ιδέα – σκεπτικό – συμφωνία –συμβόλαιο – θρησκεία –δόγμα / Λύσε – απελευθερώσου από την πεπατημένη δες το νέο που κυκλοφορεί ].- Α12-13-μ
1065[3]= λύσε ΝΟΜΟΣ *.-[ Νόμος = γραπτός κανόνας δικαίου – το σύνολο των νομοθετημάτων μιας χώρας – η νομοθεσία – κανόνες που ρυθμίζουν ορισμένη ενεργεία του ανθρώπου- σταθερή σχεση μεταξύ αιτίας και φαινομένου / απελευθερώσου από τους ανθρώπινους Νόμους ].- Α12-13-μ
1065[3]= νους μέλος *.-[ μέλος = τα μελή του σώματος / το μυαλό ως μέλος της ανθρώπινης φυσιολογίας χρειάζεται να απελευθερωθεί για να δημιουργήσει ].- Α12-13-μ
1065[3]= νους μ’ έλος *.-[ έλος = βαλτός –έλος –τέλμα / το βαλτωμένο – τελματωμένο μυαλό μου χρειάζεται απελευθέρωση για να δημιουργήσει ].- Α12-13-μ
1065[3]= ους μέλος ν’[υ] *.-[ους = το αυτί = μεταφορικά η αίσθηση της ακοής / το αφτί είναι μέλος της φυσιολογίας σου Προσλαμβάνεις νέα –πληροφορίες Απελευθερώσου από τα όσα τετριμμένα ακούς καθημερινά ].- Α12-13-μ
1065[3]= όλμος σε νυ *.-[ όλμος = λίθος κυλινδρικός = αγνωστη η μεταφορική του έννοια / ].- Λ- 147 -Α12-13-μ
1065[3]= σ’ ουλος μεν *.-[σε = εσύ –εσένα / ουλος [1] =ολόκληρος –ακέραιος –σώος / μεν = βέβαια / εσύ βέβαια όταν απελευθερωθείς θα σωθείς ].- Α12-13-μ
1065[3]= σ’ ουλος μεν *.-[ ουλος [2] = σγουρός –πυκνός = πυκνή είναι η διπλή έλικα με τα 6 δις «γράμματα» / εσύ βέβαια με τον νέο γενετικό κωδικα του Δια απελευθέρωσε το νου σου για να σωθείς ].- Α12-13-μ
1065[3]= σ’ ουλος μεν *.-[ ουλος [3] = απατηλός / η απελευθέρωση του νου σου είναι απατηλό όνειρο για εσένα βέβαια τον σύγχρονο άνθρωπο της ΓΗΣ ].- Α12-13-μ
1065[3]= σ’ ουλος μεν *.-[ ουλος [4] = ολέθριος –καταστρεπτικός / για εσένα τον σύγχρονο άνθρωπο η απελευθέρωση του νου σου θα είναι ολέθρια - η εσύ αν δεν απελευθερώσεις το μυαλό σου αυτό θα αποβεί ολέθριο για εσένα ].- Α12-13-μ
1065[3]= σ’ ουλος μεν’[ω] *.-[σε = εσύ –εσένα / ουλος [1] =ολόκληρος –ακέραιος –σώος / μεν ‘ = μένω = παραμένω –μένω –υπομένω –περιμένω / εσύ βέβαια ολόκληρος περιμένεις να απελευθερωθείς ].- Α12-13-μ
1065[3]= σ’ ουλος μεν’[ω] *.-[ ουλος [2] = σγουρός –πυκνός = πυκνή είναι η διπλή έλικα με τα 6 δις «γράμματα» / εσύ βέβαια με τον νέο γενετικό κωδικα του Δια περιμένεις να απελευθερώσεις το μυαλό σου ].- Α12-13-μ
1065[3]= σ’ ουλος μεν’[ω] *.-[ ουλος [3] = απατηλός / η απελευθέρωση του νου σου παραμένει απατηλό όνειρο ].- Α12-13-μ
1065[3]= σ’ ουλος μεν’[ω] *.-[ ουλος [4] = ολέθριος –καταστρεπτικός / για εσένα τον σύγχρονο άνθρωπο η απελευθέρωση του νου σου παραμένει ολέθρια - η εσύ αν δεν απελευθερώσεις το μυαλό σου αυτό θα παραμένει ολέθριο για εσένα ].- Α12-13-μ
1065[3]= νους ος μελ’[ω] *.-[ μελω = γίνομαι –είμαι αιτία φροντίδας –κινώ την φροντίδα – την προσοχή κάποιου / μυαλό το οποίο είναι αιτία φροντίδες είναι αυτό που χρειάζεται απελευθέρωση από την πεπατημένη ].- Α12-13-μ
1065[3]= λυσο νέος μ’[ε]*.-[ νέος [1] = ο νέος σε ηλικία άνθρωπος / απελευθέρωσε έμενα τον νέο άνθρωπο – απελευθέρωσε το μυαλό του νέου ανθρώπου – η απελευθέρωσε το μυαλό σου άνθρωπε γίνε νέος –παιδί ξανά ].-Α12-13-μ
1065[3]= νέος μύλος*.-[ νέος[2] = νέος –καινούργιος / μύλος = χειρόμυλος – μηχανή που αλέθει και ο χώρος όπου αλέθονται σιτηρά = σιτηρά στο Όμηρο = τροφή = πληροφορία = ο χώρος όπου «αλέθονται» οι πληροφορίες είναι το μυαλό μας αρα μύλος = το ανθρώπινο μυαλό / χρειάζεστε νέο «μύλο» άνθρωποι απελευθερωθείτε από τις παλιές ιδέες –σκέψεις –προκαταλήψεις ].-Α12-13-μ
1065[3]= ενός μύλος*.-[ ενός = ενός ανθρώπου όπως ο Απόλλωνας - Χρηστός / Ενός ανθρώπου το απελευθερωμένο μυαλό αρκεί για να απαλλαγούμε από τις προκαταλήψεις μας – Το απελευθερωμένο μυαλό του Απόλλωνα –Χρηστού άλλαξε τα πιστεύω – προκαταλήψεις δισεκατομμυρίων ανθρώπων διαχρονικά ].-Α12-13-μ
1065[3]= νέος μύλος*.-[ νέος[3] = πλοίο = μεταφορικά = αστρικό σκάφος / ο βίο-υπολογιστής [μύλος] του αστρικού σκάφους θα μας απελευθερώσει από τις προκαταλήψεις μας ].-Α12-13-μ
Σχόλιο.- Απαλλαγείτε από όλες τις προκαταλήψεις σας. Όλα τα «κουτάκια» που έχετε μέσα στο μυαλό σας για οτιδηποτε.
Απελευθερώστε το μυαλό σας. Ανοιχτό μυαλό σημαίνει δημιουργία και προκοπή.
Γίνετε σαν μικρά παιδιά προκειμένου να κατανοήσετε τα ακατανόητα.
Γίνε σωματικά και ψυχικά – πνευματικά καθαρός. Βρες μόνος σου τα πνευματικά υλικά που θα απελευθερώσουν την νοημοσύνη σου – μυαλό σου. Χρειάζεται «γαϊδουρινή» υπομονή για αυτό.
ο Ιησούς Χρηστός είναι αυτος ,που είναι καθαρός από αμαρτίες και απελευθερώνει τα ψυχικά του χαρίσματα για να βοηθήσει άλλους να κάνουν το ίδιο. Στην προκειμένη περίπτωση το ανθρώπινο γένος της ΓΗΣ. Η θυσία του γιου του θεού στο όνομα της αγάπης, της ταπεινότητας, της συγχώρεσης και της απλότητας , έδωσε κίνητρα στο ανθρώπινο γένος της ΓΗΣ, να απελευθερωθεί από τα αχαλίνωτα δεσμά των αισθήσεων του, της διττής του υπόστασης και της αμφιλεγόμενης ελεύθερης βούλησης του.
Είναι λυπηρό να παρατηρούμε σήμερα την τροπή, που είχε διαχρονικά η θυσία του γιου του θεού και ο θειος λόγος του.
Ποιος φταίει για το αποτέλεσμα αυτό ;;;
Εμείς οι άνθρωποι .


από εδώ
Μας έλεγαν το 2000 πώς θα ήταν το τέλος μας. μας είπαν το 2012 το ίδιο το αποτέλεσμα;  Δεν έγινε ακόμα το τέλος του κόσμου ίσως και να συμβεί εξαιτίας μας όχι δεν χρειαζόμαστε φίλοι μου τους Αριανους μόνοι μας θα αυτοκαταστραφουμε τόσο απλά οπότε οι Αριανοι δεν δίνουν δεκάρα για εμάς είμαστε ίσως το χειρότερο είδος στο Σύμπαν. Ο πλανήτης Γη απλά ένα πείραμα εάν πετύχει αποτύχει η αλλάξει κάτι εξαρτάται από εμάς οπότε το ερώτημα είναι εάν αξίζει να σωθουμε και η απάντηση βρίσκεται σε κάθε έναν μας ξεχωριστά...


Μην χάνεις την ελπίδα σου,προχωρά μπροστά...Είμαστε ολοι συνδεδεμένοι με την θεία Πηγή!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Ηλιόδωρος

Ηλιόδωρος


Τόπος : Κάπου κοντά από την Πηγή…
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1486

Ιησούς Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ιησούς   Ιησούς Icon_minitimeΚυρ 19 Μαρ - 13:43:40

Alicetwiligh έγραψε:

Μας έλεγαν το 2000 πώς θα ήταν το τέλος μας, μας είπαν το 2012 το ίδιο το αποτέλεσμα. Δεν έγινε ακόμα το τέλος του κόσμου, ίσως και να συμβεί εξαιτίας μας, όχι δεν χρειαζόμαστε φίλοι μου τους Αριανους, μόνοι μας θα αυτοκαταστραφουμε, τόσο απλά, οπότε οι Αριανοι δεν δίνουν δεκάρα για εμάς, είμαστε ίσως το χειρότερο είδος στο Σύμπαν. Ο πλανήτης Γη απλά ένα πείραμα εάν πετύχει, αποτύχει ή αλλάξει κάτι, εξαρτάται από εμάς, οπότε το ερώτημα είναι, εάν αξίζει να σωθουμε και η απάντηση βρίσκεται σε κάθε έναν μας ξεχωριστά...
Έβαλες το ίσως και το έσωσες, δεν είμαστε το χειρότερο είδος, όχι, είμαστε όσα μας άφησαν να κατανοήσουμε το τι είμαστε. .. Είμαστε ανθρώπινοι θεοί, δίχως ακόμη την επίγνωση το τι μπορούμε να κάνουμε για να το υλοποιήσουμε.
Πείραμα είμαστε, αλήθεια, αλλά από ποιούς, ξέρεις; 
Θέλεις να μάθεις;

Ποιοι ήταν αυτοί που τα άφησαν τα πράγματα έτσι ώστε να δείχνουν τόσο άσχημα;
Πάντως όσο η ανθρωπότητα ξυπνά, τόσο πολομιέται και ο αγώνας είναι δύσκολος, μα όχι χαμένος για την ανθρωπότητα.
Αυτή είναι η θέση μου.

Ποιοί στέλνουν σ αυτό το πείραμα τέτοιες υπέροχες οντότητες, τέτοια avatar's για να βοηθήσουν τον άνθρωπο;
Γιατί;
Έρχονται από μόνοι τους εδώ στο κόσμο μας έτσι απλά;
Όχι, δεν το πιστεύω.
Αλλιώς είναι γραμμένη η πραγματική ιστορία της Γαίας και κανείς δεν την έχει γραμμένη..., ούτε ειπωμένη...Για πολλές σκέψεις σαν κι αυτές έχω τις επιφυλάξεις μου για ότι μας έχει δοθεί και απλά ψάχνω και δίνω όση προσοχή χρειάζεται σε στοιχεία που εμφανίζονται από πηγές που δεν χρειάστηκε ακόμη να λογοκριθούν ή να πάρουν έγκριση...


Αφού μπορείς να γίνεις τα πάντα, γίνε ο Εαυτός σου, γιατί εσύ είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο !!

Ιησούς WeAreAllOne
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.youtube.com/user/mikroulis11
Alicetwiligh

Alicetwiligh


Ηλικία : 32
Τόπος : ΕΛΛΆΔΑ
Υδροχόος
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2017
Αριθμός μηνυμάτων : 74

Ιησούς Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ιησούς   Ιησούς Icon_minitimeΚυρ 19 Μαρ - 17:42:56

Ηλιόδωρος έγραψε:
Alicetwiligh έγραψε:

Μας έλεγαν το 2000 πώς θα ήταν το τέλος μας, μας είπαν το 2012 το ίδιο το αποτέλεσμα. Δεν έγινε ακόμα το τέλος του κόσμου, ίσως και να συμβεί εξαιτίας μας, όχι δεν χρειαζόμαστε φίλοι μου τους Αριανους, μόνοι μας θα αυτοκαταστραφουμε, τόσο απλά, οπότε οι Αριανοι δεν δίνουν δεκάρα για εμάς, είμαστε ίσως το χειρότερο είδος στο Σύμπαν. Ο πλανήτης Γη απλά ένα πείραμα εάν πετύχει, αποτύχει ή αλλάξει κάτι, εξαρτάται από εμάς, οπότε το ερώτημα είναι, εάν αξίζει να σωθουμε και η απάντηση βρίσκεται σε κάθε έναν μας ξεχωριστά...
Έβαλες το ίσως και το έσωσες, δεν είμαστε το χειρότερο είδος, όχι, είμαστε όσα μας άφησαν να κατανοήσουμε το τι είμαστε. .. Είμαστε ανθρώπινοι θεοί, δίχως ακόμη την επίγνωση το τι μπορούμε να κάνουμε για να το υλοποιήσουμε.
Πείραμα είμαστε, αλήθεια, αλλά από ποιούς, ξέρεις; 
Θέλεις να μάθεις;

Ποιοι ήταν αυτοί που τα άφησαν τα πράγματα έτσι ώστε να δείχνουν τόσο άσχημα;
Πάντως όσο η ανθρωπότητα ξυπνά, τόσο πολομιέται και ο αγώνας είναι δύσκολος, μα όχι χαμένος για την ανθρωπότητα.
Αυτή είναι η θέση μου.

Ποιοί στέλνουν σ αυτό το πείραμα τέτοιες υπέροχες οντότητες, τέτοια avatar's για να βοηθήσουν τον άνθρωπο;
Γιατί;
Έρχονται από μόνοι τους εδώ στο κόσμο μας έτσι απλά;
Όχι, δεν το πιστεύω.
Αλλιώς είναι γραμμένη η πραγματική ιστορία της Γαίας και κανείς δεν την έχει γραμμένη..., ούτε ειπωμένη...Για πολλές σκέψεις σαν κι αυτές έχω τις επιφυλάξεις μου για ότι μας έχει δοθεί και απλά ψάχνω και δίνω όση προσοχή χρειάζεται σε στοιχεία που εμφανίζονται από πηγές που δεν χρειάστηκε ακόμη να λογοκριθούν ή να πάρουν έγκριση...
Η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία απλά μη περιμένουμε σωτηρία από άλλους ας σωθουμε μόνοι μας ακριβώς όπως είπες δεν ξέρουμε ακόμα όσα στην πραγματικότητα μπορούμε. Ανθρώπινοι θεοί;  Κοίτα έχουμε θνητο σώμα και αθάνατη ψυχή μετά τον σωματικό θάνατο η ψυχή πηγαίνει σε άλλο σώμα που γεννιέται και αυτός είναι ο κύκλος μας μέχρι που κάποτε θα τελειώσει ο κύκλος για τον καθένα μας και θα είμαστε έτοιμοι να ενωθουμε με την θεία πηγή εάν φυσικά θα είναι επιλογή μας... Υπάρχουν παλιές και όλο καινούργιες ψυχές κάπως όμως αυτές δημιουργούνται εδώ σε αυτό το κομμάτι δυσκολεύομαι εγώ.. Ψάχνω και κάτι θα βρω το πιστεύω... Η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμα χαμένη όχι όσο ακόμα υπάρχουν ΆΝΘΡΩΠΟΙ υπάρχουν όμως και ορισμένοι που δεν μας αφήνουν και εμποδιζουν και την Αφυπνιση μας όπως οι Αννουνακι αυτούς λοιπόν πολεμαμε πριν εγκαταστηθουμε στην Για ναι δεν είμαστε οι χειρότεροι αυτά τα ερπετά μας ξεπερνούν... Περνούν ανθρώπινη μορφή και κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Θεωρίες συνωμοσίας ίσως να είναι απλά θεωρίες όμως όπως λέει και ένα ρητό όπου υπάρχει σπιθα υπάρχει και η φωτιά.. Υπάρχει τρόπος μα πρώτα θα χρειαστεί να εννοσουμε τις δυνάμεις μας, ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα καταλάβουν ότι όλοι μας μαζί αυτό είναι το πραγματικό μας όπλο. Πότε όλοι ήταν μαζί χωρίς πολέμους και εχθρες θα υπάρξει άραγε τέτοια εποχή Αδέλφια;;;; Γιατί αδέλφια είμαστε, ψυχές προερχόμενος από την ίδια Πηγή. Αυτό είναι η άποψη μου


Μην χάνεις την ελπίδα σου,προχωρά μπροστά...Είμαστε ολοι συνδεδεμένοι με την θεία Πηγή!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Ηλιόδωρος

Ηλιόδωρος


Τόπος : Κάπου κοντά από την Πηγή…
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1486

Ιησούς Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ιησούς   Ιησούς Icon_minitimeΚυρ 19 Μαρ - 19:45:15

να 


Αφού μπορείς να γίνεις τα πάντα, γίνε ο Εαυτός σου, γιατί εσύ είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο !!

Ιησούς WeAreAllOne
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.youtube.com/user/mikroulis11
Alicetwiligh

Alicetwiligh


Ηλικία : 32
Τόπος : ΕΛΛΆΔΑ
Υδροχόος
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2017
Αριθμός μηνυμάτων : 74

Ιησούς Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ιησούς   Ιησούς Icon_minitimeΠεμ 23 Μαρ - 11:17:16

«Ιστορικά είναι αμφίβολο ότι ο Ιησούς υπήρξε. Αλλά και να υπήρξε, το σίγουρο είναι ότι δεν ξέρουμε τίποτα γι' αυτόν» Μπέρτραντ Ράσελ (Βρετανός φιλόσοφος)
«Το να δεχόμαστε άκριτα την ιστορικότητα του Ιησού είναι σα να διυλίζουμε κώνωπες και να καταπίνουμε καμήλους» Ηω Αναγνώστου (συγγραφέας)
Όσο κι αν φαίνεται απίθανο στον αδαή, το σύμβολο Χριστός, κατά τον πρώτο αιώνα, δε συνδέθηκε ποτέ με το όνομα Ιησούς. Δεκάδες προσωπικότητες που έγραφαν την περίοδο εκείνη και διαβάζονταν μανιωδώς, σε ολόκληρη τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία, δεν αναφέρουν κουβέντα για τον Ιησού! Φιλόσοφοι σαν τον Πλούταρχο, το Σενέκα και τον Επίκτητο που παραπέμπουν σε ιδεαλιστικές φιλοσοφίες και ποιητές σαν το Γιουβενάλη και τον Πετρώνιο που με τα ποιήματά τους τόσο πιστά προσεγγίζουν την ηθική παρακμή, τον εκφυλισμό και την καθημερινότητα της ρωμαϊκής κοινωνίας, αγνοούν το όνομα αυτό, γιατί σε καμιά κίνηση δεν πρωτοστατεί κανένας Ιησούς και πουθενά δεν αναφέρεται. Ο τελευταίος, μάλιστα, υπηρετώντας επί Νέρωνα κυβερνήτης της Βιθυνίας, είχε την ευκαιρία από πρώτο χέρι, όχι μόνον να αναφέρει, αλλά και να καυτηριάσει σατιρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις προκειμένου να παρουσιάσει ρεαλιστικότερα την καθημερινή ζωή της εποχής του.
Θεωρώντας ότι στο θέμα αυτό, τίποτα ουσιωδέστερο δε θα μπορούσε να ειπωθεί, ακόμα κι αν αναφέραμε δεκάδες τέτοια παραδείγματα, θα αναφερθώ απλά σε τρία ονόματα Λατίνων. Ενός πολιτικού συγγραφέα και δυο ιστορικών (α) που περισώζουν ψήγματα σχετικών μαρτυριών, για δεοντολογικούς και μόνο λόγους.
Ο Πλίνιος ο νεότερος (61-113) θετός γιος του Πλίνιου του πρεσβύτερου, ήταν Ρωμαίος συγγραφέας και συγκλητικός που έκανε χρέη αποικιακού κυβερνήτη, διοικώντας τη Βιθυνία του Πόντου, από το 111 μέχρι το 113. Σε μία επιστολή του, το 112, προς τον αυτοκράτορα Τραϊανό ζητά οδηγίες μεταχείρισης για μία νεοεμφανιζόμενη ομάδα δεισιδαιμόνων. Η λέξη «Χριστιανοί» για πρώτη φορά στην ιστορία λανσάρεται! Μετά από τις ανακρίσεις που διενεργεί ο Πλίνιος, να τι γράφει ξανά στο Ρωμαίο Αυτοκράτορα.
«Με διαβεβαίωσαν ότι το μόνο παράπτωμά τους ήταν αυτό. Οι Χριστιανοί συνήθιζαν να μαζεύονται μία ορισμένη μέρα πριν βγει ο ήλιος ψάλλοντας ο ένας μετά τον άλλον ύμνο στο Χριστό, σαν να είναι θεός. Μετά ορκίζονταν, όχι να κάνουν έγκλημα, αλλά ότι δε θα κλέψουν, δε θα ληστέψουν και δε θα μοιχεύσουν. Δεν απέμεινε πόλη ή κόμη ή ακόμα και αγρός, που να μην εισέδυσε το μόλυσμά της. Οι ναοί των θεών μας ερημώθηκαν και εδώ και καιρό δεν προσφέρονται θυσίες σε αυτούς». (β) Αν κι ο λόγος φαίνεται πολύ εγκωμιαστικός ενώ θα έπρεπε να δείχνει την ταραχή του ρωμαίου διοικητή, ζητώντας οδηγίες αντιμετώπισης από τον αυτοκράτορα, δε θα σταθούμε στις όποιες επεμβάσεις που μάλλον και εδώ έκανε κάποιος χριστιανός αργότερα. Προφανώς όπως αναφέρει και ο Τερτυλλιανός η σύγχυση του Ρωμαίου διοικητή οφειλόταν στην ταραχή του από το μεγάλο αριθμό των οπαδών, που θεωρήθηκε ανησυχητικός. (β)
Η απάντηση του Τραϊανού ήταν, αν και χωρίς να αναζητούνται (οι ένοχοι χριστιανοί) όταν συναντιούνται να τιμωρούνται αναλόγως! (γ) Η απάντηση αυτή, όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί ο αναγνώστης, δε συνάδει με την ερώτηση του Πλίνιου. Αν έτσι απάντησε ο Τραϊανός κάτι περισσότερο επιλήψιμο πρέπει αρχικά να έγραφε, ο διοικητής του Πόντου, που το χέρι του παραχαράκτη, φαίνεται, δεν ήθελε να μάθουμε. Επειδή όμως, ελλείψει άλλων στοιχείων, τίποτε άλλο δεν μπορούμε να εικάσουμε, σε γενικές γραμμές, ίσως θα μπορούσαμε να δεχτούμε τη μαρτυρία αυτή σχεδόν γνήσια. Όμως ακόμα κι αν θεωρηθεί γνήσια εξ ολοκλήρου η επιστολή αυτή, δεν αναιρεί τίποτα απ' ό,τι μέχρι στιγμής κάναμε δεκτό. Το όνομα Ιησούς, η ιστορία, ακόμα και το 112, φαίνεται να το αγνοεί. Την εποχή αυτή, μάλλον, εμφανίζεται για πρώτη φορά το όνομα Χριστός, ονομάζοντας τους οπαδούς της κίνησης αυτής, Χριστιανούς. Η ιδιότητα του Μεσσία φαίνεται να βγήκε από την Παλαιστίνη μέσω της διασποράς των Εβραίων και ταυτίστηκε με τη λέξη Χριστός σαν προσιτή «εθνική» έκφραση.
Την εποχή εκείνη περίπου γράφουν δύο ακόμα Λατίνοι ιστορικοί, ο Τάκιτος και ο Σουητώνιος. Και οι δυο τους αναφέρονται στην πιο πάνω δεισιδαιμονία. Ο Τάκιτος (56-120) σπουδαίος ρήτορας και ιστορικός, φίλος και συμμαθητής του Πλίνιου του νεότερου, φέρεται να γράφει στα «Χρονικά» του μεταξύ άλλων και για το Νέρωνα τα εξής. «Η κοινή γνώμη κατηγορεί το Νέρωνα σαν αυτουργό της πυρκαγιάς. Για να κατασιγαστούν οι θρύλοι αυτοί ο Νέρων υπέδειξε άλλους σαν ενόχους επιβάλλοντας πρωτοφανείς ποινές σε εκείνους για τους οποίους η κοινή γνώμη μισούσε για τα βδελυρά τους έργα και τους ονόμαζε Χριστιανούς. Ο Χριστός από τον οποίο πήραν το όνομα τους, είχε εκτελεστεί από τον procuratorem (επίτροπο) Πόντιο Πιλάτο επί αυτοκρατορίας Τιβέριου. Η βδελυρή αυτή δεισιδαιμονία αρχικά ελεγχόταν στην Ιουδαία, αλλά ξέσπασε τώρα και στη Ρώμη, στην πόλη που όλα τα τρομερά και αισχρά πράγματα βρίσκουν πατρίδα. Άρχισε λοιπόν να συλλαμβάνει εκείνους που ομολογούσαν ένοχοι (χριστιανοί) και μετά με την υπόδειξη του πλήθους καταδικάζονταν όχι τόσο με την κατηγορία του εμπρησμού της πόλης, όσο με την κατηγορία του μίσους κατά της ανθρωπότητας.
Ο εμπαιγμός προστέθηκε στους θανάτους τους. Καλυμμένοι με τομάρια ζώων ξεσκίζονταν από τα σκυλιά ή καρφωμένοι σε σταυρούς ή καταδικασμένοι στην πυρά, καίγονταν σαν νυχτερινός φωτισμός όταν έφευγε το φως της ημέρας. Ο Νέρων πρόσφερε τους κήπους του για θέαμα παρουσιάζοντας αγώνα στον Ιππόδρομο ενώ ο ίδιος χάνονταν μέσα στο πλήθος ντυμένος Ηνίοχος ή κορδώνονταν πάνω σε άρμα. Γι αυτό ακόμα και για εγκληματίες που άξιζαν μία υποδειγματική τιμωρία τους έπρεπε κάποια συμπόνια, γιατί όπως φαίνεται δεν καταδικάζονταν εκείνοι για το κοινό καλό αλλά για να πληρωθεί η κακία ενός ανθρώπου». (δ)
Δεν είναι περίεργο, ο Τάκιτος, να πληροφορήθηκε από το φίλο του τον Πλίνιο γύρω από την κίνηση των νεοεμφανιζόμενων χριστιανών. Άλλωστε κι ο ίδιος το 112 ήταν ανθύπατος στη Μικρά Ασία. Όμως να συνδέει τους χριστιανούς με την εποχή του Νέρωνα, πρώτα-πρώτα δε θα τον τιμούσε σαν ιστορικό, τη στιγμή που κανένας ιστορικός δεν αναφέρει αυτό το γεγονός. Έπειτα, μία τέτοια πληροφορία, θα αντέφασκε φανερά με την πληροφορία του Πλίνιου, που γράφει για νεοεμφανιζόμενους χριστιανούς του δεύτερου αιώνα στην Μικρά Ασία. Πόσο μάλλον στη Ρώμη, μισό αιώνα νωρίτερα!
Ο Σουητώνιος ο έτερος ιστορικός, που φέρεται να έγραψε κι αυτός για τους Χριστιανούς, όπως επίσης και λίβελο ενάντια στο Νέρωνα, κάνοντας λόγο για την πυρκαγιά της Ρώμης, δεν την συνδέει με αυτούς. Επιχειρώντας μία αντιπαράθεση στοιχείων μεταξύ των Λατίνων ιστορικών, όπως κάναμε και μεταξύ του Ιώσηπου, του Ωριγένη και του Ευσέβιου, θα επιχειρήσουμε να βρούμε τη χρυσή τομή της αλήθειας. Ο Σουητώνιος που έγραψε το 122 τη «Ζωή των Καισάρων» (De Vita Caesarum) γράφει συγκεκριμένα. «Επειδή οι Ιουδαίοι δημιουργούσαν συνεχώς ταραχές, με την υποκίνηση του Χρήστου, τους έδιωξε από τη Ρώμη». (ε) Επίσης. « ...ένας άλλος νόμος προέβλεπε ποινές για τους χριστιανούς, μια παράνομη, θρησκευτικά και νομικά, θρησκευτική λατρεία». (στ) Συνηθίζοντας ο Σουητώνιος να αναμειγνύει παράλληλα με την ιστορική του διήγηση φήμες και διαδόσεις, δε φαίνεται να συνδέει την πυρκαγιά της Ρώμης με τους χριστιανούς.
Αν ο Τάκιτος πραγματικά είχε γράψει όλο εκείνο τον οχετό για το Νέρωνα, σίγουρα ο Σουητώνιος θα το είχε υπ' όψιν του και σαν υλικό θα το αξιοποιούσε κατάλληλα. Άρα λοιπόν η νοθεία στον Τάκιτο έγινε μετά το 120, όταν ο ίδιος είχε πεθάνει και οι βιογραφίες των Καισάρων από το Σουητώνιο είχαν γραφτεί. Όμως το κείμενο εκείνο μας βάζει σε σοβαρές υποψίες. Ποιος θα μπορούσε να είχε κάνει μία τέτοια νοθεία γράφοντας για παράνομες και βδελυρές πράξεις χριστιανών; Σίγουρα ο παρεμβολέας δεν πρέπε να ήταν χριστιανός. Αυτός που ήταν ικανός για κάτι τέτοιο έπρεπε να είχε μεγάλο μίσος, όχι μόνο για τους χριστιανούς αλλά και για το Νέρωνα και τέτοιος δεν μπορεί να ανήκε πουθενά αλλού παρά μονάχα στους Ιουδαίους! Γράφοντας, ο Τάκιτος, για την ενοχή τους, μετά την έρευνα που διενήργησε ο αυτοκράτορας, κάποιος ιουδαίος νόθευσε την πληροφορία, βάζοντας στη θέση των Ιουδαίων το όνομα των Χριστιανών, τη μισητή τους αίρεση, έτσι απλά και γρήγορα, όπως σπρώχνουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλί. Έτσι απλά, σαν προβοκάτσια!
Συνηθισμένη συμπεριφορά και προσφιλής ιουδαϊκή τακτική η παραχάραξη της ιστορίας από τη φυλή αυτή. Όμως σαν βιβλιοθηκονόμος του Αδριανού, ο Σουητώνιος, έχοντας υπ' όψιν τους διωγμούς των Εβραίων από τη Ρωμαϊκή πρωτεύουσα, προφανώς έτσι ξερά αναφέρει το γεγονός, πράγμα που έκανε πολλούς χριστιανούς αργότερα να μπερδεύουν το όνομα των Ιουδαίων με τη δική τους θρησκεία. Χριστιανοί (ιουδαιοχριστιανοί τότε) και Ιουδαίοι πολλές φορές συγχέονταν, αφού αμφότεροι Εβραίοι ήταν, πιστεύοντας μάλιστα στον ίδιο Θεό. Η αναφορά του Σουητώνιου στο βιβλίο του Νέρωνα, κάνοντας λόγο για βδελυρές πράξεις, φαίνεται προκλητικά να αντλείται από την επιστολή του Πλίνιου, αφού για τους Έλληνες και Ρωμαίους η πίστη στο χριστιανισμό ήταν μια παράνομη ενέργεια (βδελυρή πράξη) και γι αυτό μάλιστα αποκαλούσαν τους χριστιανούς άθεους. (ζ)
Όσο για την αναφορά στον «Κλαύδιο» αν δεν αναφέρεται σε κάποιο ντόπιο, ονόματι Χρήστο, (η) που υποκινούσε ταραχές, τότε όπως είπαμε αναφέρεται απλά και μόνο στους Ιουδαίους ταραξίες. Όπως και να έχει όμως, το όνομα Ιησούς ήταν ανύπαρκτο ακόμα το 122 ή έστω η διάδοση του τόσο περιορισμένη που παραμένει ακόμα φωλιασμένη μέσα στα όρια της Ιουδαίας ή πέριξ αυτής. Αν όμως, ούτε σε γενικές γραμμές, δεν μπορούμε να θεωρήσουμε γνήσια την επιστολή του Πλίνιου, τότε ίσως ακόμα αργότερα, ο Χριστός σαν σύμβολο ταυτίζεται με τον ιουδαϊκό Μεσσία και μέσω αυτού ο Ιησούς με το Χριστό. Η μεγάλη διασπορά άλλωστε θα πραγματοποιηθεί μετά την ήττα του Μπαρ Κεχομπά το 135/136, σταθμό στην ιστορία του εβραϊκού έθνους, όταν ανάμεσα στους διεσπαρμένους ιουδαίους αναζητείται ο αποδιοπομπαίος τράγος για τον εξοβελισμό του από την Ιουδαία. Αναζητείται δηλαδή ο αμαρτωλός που σαν υπεύθυνος των γεγονότων, Ιουδαίοι και αιρετικοί (ιουδαιοχριστιανοί), εξορίστηκαν από την πατρίδα.
Πριν ακόμα χρισθεί Μεσσίας και «Γιος του άστρου» ο Μπαρ Κεχομπά από τους Ιουδαίους δεν υπήρχαν αντιζηλίες ανάμεσα στους Ιουδαίους και τους Ιουδαιοχριστιανούς, πέρα από τις διαφορές που έχουν δυο αντίθετα πολιτικά κόμματα. Όταν όμως η διασπορά πήρε διαστάσεις και οι Ιουδαίοι διώχτηκαν μακριά από την Ιουδαία αμφότεροι μπήκαν στη διαδικασία να αποδείξουν του λόγου το αληθές. Αληθές για τους Ιουδαιοχριστιανούς ήταν ότι ο Ιησούς ήταν ο πραγματικός Μεσσίας (Χριστός) που σταυρώθηκε από τους Ιουδαίους. Για τους Ιουδαίους όμως, που ο δικός τους Μεσσίας μπροστά στην ανωτερότητα των Ρωμαίων, φαινόταν τόσο μικρός και ψεύτικος, που πολεμώντας τους τα έχασε όλα και ο ίδιος σαν ποντικός πιάστηκε, το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να συκοφαντήσουν τους ιουδαιοχριστιανούς που τους χρέωναν την τιμωρία της διασποράς.
Οι χριστιανοί οπαδοί, πρόβατα του Ιησού της αγάπης και τα έργα τους.
[url=http://ellania.pblogs.gr/files/f/564419-OI XRISTIANOI.jpg]Ιησούς 564419-OI%20XRISTIANOI[/url] 
Ο εσωτερικός εχθρός συνήθως είναι αισχρότερος από το βάρβαρο (εθνικό) γιατί συν τοις άλλοις, αποδεικνύεται και προδότης. Έτσι φάνηκαν οι Χριστιανοί στα μάτια των Ιουδαίων που ο πόλεμος εναντίον τους στην ουσία μόλις τότε άρχιζε. Για τους χριστιανούς, ο Μπαρ Κεχομπά πήρε τον τίτλο Μπαρ Κοζίμπα (Γιος του Ψεύδους) και για τους Ιουδαίους, ο Ιησούς ήταν ο νόθος γιος μιας πόρνης, που την έδιωξε ο άνδρα της, ένας μαραγκός, σαν αντελήφθη ότι τον απατούσε με ένα στρατιώτη ονόματι Πάνθηρα! (θ) Οι Μεσσιανιστές, αυτοί δηλαδή που αργότερα ονομάστηκαν Χριστιανοί, έπρεπε τάχιστα να βρουν ένα ιστορικό άλλοθι για το δικό τους Μεσσία. Τότε ξεθάφτηκε ο ξεχασμένος Ιησούς, εκείνος ο επαναστάτης ζηλωτής που ξεσήκωνε τον κόσμο και διέδιδε πως ήταν απεσταλμένος του θεού. Μα ποιος απ' όλους; Τι σημασία έχει!!! Ο μύθος που κτίστηκε γύρω του, τον έκανε αγνώριστο! Είχε ζήσει πριν από έναν αιώνα σχεδόν, (ι) χρόνος προσιτός και ομιχλώδης, όπως πρέπει να είναι για κάθε μυθικό ήρωα, που αργότερα θα λαμπρύνουν οι επιτήδειοι και πλαστογράφοι της ιστορίας.
Αν οι χριστιανοί δε χρειάζονται κανένα στοιχείο για να αποδείξουν την ιστορικότητα του Ιησού, επειδή τους αρκεί η πίστη, σε μας δεν αρκεί τέτοια παραλογική. Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, πιστεύουμε ότι η ιστορία είναι αποτέλεσμα ανθρώπινης δραστηριότητας πραγματικών γεγονότων και όχι εγκεφαλική δραστηριότητα που παράγει μυθικά και σκόπιμα επινοήματα. Την ιστορία με τον Ιησού δεν μπορούμε να την κατατάξουμε παρά μονάχα στην ιστορική μυθιστοριογραφία του παραδόξου και ίσως, ελλείψει ιστορικών στοιχείων, ούτε εκεί. Ο Ιησούς των ευαγγελίων βρίσκεται στην κυριολεξία μέσα στο θρύλο. Εμπνέεται από κάποιο ιστορικό γεγονός αλλά καταλήγει ένα μυθικό πρόσωπο ή επειδή οι υπέρζηλοι πιστοί του ήταν τόσο αφελείς ή επειδή η προφορική διάδοση και οι γραφτές διηγήσεις που ανεξέλεγκτα και με μυστικότητα διακινούνταν μεταξύ των οπαδών τους, δημιούργησαν αυτόν τον πραγματικό κυκεώνα! Ο Ιησούς των ευαγγελίων έκτοτε πλάθεται κατά τις επιταγές της επικρατούσας ανάμεσα στους οπαδούς του φιλοσοφίας, όπου τα αιώνια σύμβολα παίρνουν σάρκα και οστά.
Η τόσο αναμφισβήτητα διαδομένη προσωπικότητα του Ιησού των ευαγγελίων μπορεί να εκτυφλώνει με τη λάμψη της τους χριστιανούς μέσα από τα χιλιάδες συγγράμματα που γράφτηκαν γι αυτόν, στη διάρκεια 19 σχεδόν αιώνων, όμως στην ιστορία των πραγματικών γεγονότων τα πράγματα δεν έχουν έτσι. Ο χριστιανισμός δε λάμπει από κάποια εξαίσια πνευματική προσωπικότητα, ας πούμε του Ιησού, αλλά από την εξαίσια Ελληνική Φιλοσοφία που εκλεκτικά υιοθέτησαν οι επινοητές του. Αυτοί, με περίσσιο εγωισμό, σύμφωνα με την ιουδαϊκή συνήθεια, απέδωσαν τη σύλληψη της ιδέας σε κάποιο Ιησού, ιδέα που καμιά σχέση δεν μπορεί να έχει με αυτό που θα δημιουργούσε αργότερα το χριστιανισμό. Όπως λέει και ο Κάουτσκυ «τον χριστιανισμό μπορούμε να τον εξηγήσουμε χωρίς να αναφερθούμε στο πρόσωπο αυτό».[1] Πριν φτάσουμε όμως να συζητήσουμε ακριβώς αυτήν τη διάσταση προσώπων και πραγμάτων ας ανιχνεύσουμε την εποχή του Ιησού μέσα από τα ιστορικά δρώμενά της.


Μην χάνεις την ελπίδα σου,προχωρά μπροστά...Είμαστε ολοι συνδεδεμένοι με την θεία Πηγή!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Alicetwiligh

Alicetwiligh


Ηλικία : 32
Τόπος : ΕΛΛΆΔΑ
Υδροχόος
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2017
Αριθμός μηνυμάτων : 74

Ιησούς Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ιησούς   Ιησούς Icon_minitimeΠεμ 23 Μαρ - 11:19:20

Μαρτυρεί άραγε κάποιο ιστορικό άτομο την ύπαρξή του;
Ένα πρόσωπο που ενσαρκώνεται τον Υιό του Θεού δε θα πέρναγε απαρατήρητο από κανέναν κάτοικο της γης, όσο και απομακρυσμένος κι αν ήταν από τον τόπο της ιεροφάνειας. Τα παράδοξα φυσικά γεγονότα και τα απίστευτα θαυματουργικά συμβάντα που λέγεται πως συνόδεψαν ολόκληρη τη διαδρομή της ζωής του, χωρίς να καταγραφούν από κανένα ιστορικό, ακόμα και από τους σύγχρονους Ιουδαίους, μας βάζουν σε σοβαρές υποψίες.
Ο «συμπαντικός συναγερμός» κατά το Ματθαίο, με την εμφάνιση του άστρου πάνω από τη Βηθλεέμ κατά τη διάρκεια της γέννησής του, η συσκότιση του ήλιου, κατά το Μάρκο, σε ολόκληρη τη γη, στη διάρκεια του θανάτου του. Η Ανάσταση, κατά το Λουκά και η εμφάνισή του στους αγαπημένους του μαθητές, παρά την υπερβολή τους, συνοψίζουν με θαυμαστά γεγονότα τη ζωή του «θεανθρώπου», έτσι όπως αξίζει στον Υιό του Υψίστου να μνημονευτεί από τους ανθρώπους που τον πίστεψαν. Όμως όλα αυτά βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας και του παραλόγου, για λόγους που δεν άπτονται, για την ώρα, με το θέμα μας.
Από την εποχή εκείνη περισσότερο αρμόδιος να καταγράψει τέτοια γεγονότα ήταν ο Αλέξανδρος ο Μύνδιος (2) που σαν σύγχρονος Charles Fort, σε ολόκληρη τη ζωή του τα κυνηγούσε. Τα βιβλία του είναι γεμάτα παράξενα φυσικά φαινόμενα και μυστήρια συμβάντα. Οι αναγνώστες των συνοπτικών ευαγγελίων θα απογοητευτούν, διαβάζοντας τον Αλέξανδρο Μύνδιο, γιατί στα γραφτά του δε θα βρουν τίποτα απ' όσα «μνημονεύονται» στην Καινή Διαθήκη. Όπως θα απογοητευθούν και όσοι αναζητήσουν οτιδήποτε σχετικό στην πλούσια «Φυσική Iστορία» (Naturalis Historia) του Πλίνιου του πρεσβύτερου, που έζησε από το 23 μέχρι το 79 όπου πέθανε από τις αναθυμιάσεις της έκρηξης του Βεζούβιου που παρακολουθούσε καταγράφοντας το συγκλονιστικό γεγονός.
Αλλά αν τέτοια συμπαντικά και παγκόσμια φαινόμενα του παραλόγου πέρασαν απαρατήρητα από τους ειδικούς συγγραφείς, τους κυνηγούς του παράδοξου που μια ζωή τα αναζητούσαν, διανοούμενοι Ιουδαίοι, φιλόσοφοι, κυνηγοί της ιεροφάνειας, όπως ήταν ο Φίλων της Αλεξάνδρειας που έζησε ακριβώς εκείνη την εποχή στη μεγαλύτερη Ιουδαϊκή κοινότητα της διασποράς, θα έπρεπε κάτι να έχει ακούσει για τον Ιησού.
Ζώντας μία δωδεκάδα χρόνια πριν τη υποτιθέμενη γέννηση του Ιησού και πεθαίνοντας άλλα τόσα μετά από αυτόν, ο Φίλων ήταν ο πιο κατάλληλος για να επιβεβαίωνε την ύπαρξη του περιβόητου Ιησού. Όμως κι αυτός την αγνοεί. Το ότι ζει στην Αλεξάνδρεια δε δικαιολογείται με κανένα τρόπο η άγνοιά του. Ο ίδιος άλλωστε θεωρεί την πόλη αυτή, με τον πολυάριθμο Εβραϊκό πληθυσμό πόλη εβραϊκή. Ο ίδιος ταξίδεψε στην Ιουδαία και αντιστρόφως ο Ιησούς, υποτίθεται, επισκέφτηκε την Αίγυπτο.(3) Στα τρία χρόνια που λέγεται ότι έμεινε εκεί, το νήπιο Ιησούς, έκανε σπουδαία θαύματα, αποκτώντας σύμφωνα με το απόκρυφο «Ευαγγέλιο της παιδικής ηλικίας»(4) τους πρώτους πιστούς στην αλλοδαπή!
Αν ακόμα και ο ανεψιός του Φίλωνα, ο Αλέξανδρος Τιβέριος(5) ανθύπατος του Ρωμαϊκού στρατού, που τον καιρό εκείνο πολεμούσε τα αντάρτικα κινήματα της ΙουδαίαςΙησούς 103 δεν είπε τίποτα στο θείο του για τον περιβόητο Ιησού, που υποτίθεται έπρεπε να συγκλονίζει την κοινή γνώμη στους κύκλους της Ιουδαίας μετά την «ανάστασή» του, τότε ίσως πουθενά αλλού δε θα έπρεπε να αναζητήσουμε ιστορικά στοιχεία για την ύπαρξή του, παρά μονάχα στον κατ εξοχήν ιστορικό των Εβραίων Ιώσηπο και πουθενά αλλού.
Οι σημερινοί προστάτες του χθεσινού εγκλήματος της ιστορίας ας μην ξεσχίζουν τα ενδύματά τους, σαν τους παραδοσιακούς Ιουδαίους, ρίχνοντας στάχτη στα κεφάλια τους από τη οργή, αναζητώντας αποδείξεις στις πλάνες και νοθείες που η ιστορία ύπουλα διέσωσε μέχρι σήμερα. Οι «αποδείξεις» που πασχίζουν να μας μεταδώσουν από τις τάχα ιστορικές μαρτυρίες, ακόμα πιο πολύ ενοχοποιούν, σαν κάλπικες λίρες στο πουγκί του απατεώνα, τονίζοντας το δόλο και την απάτη.
Έτσι ακριβώς «λάμπει» η περίφημη «Μαρτυρία του Φλάβιου»(6) που μέσα από τα είκοσι βιβλία των Αρχαιοτήτων του αφιερώνει μόλις δέκα γραμμές για να περιγράψει ολόκληρη τη ζωή του Ιησού, όταν για άλλα και μάλιστα ασήμαντα θέματα, αφιερώνει σελίδες ολόκληρες. Πριν περάσουμε όμως στον Ιώσηπο, που στην κυριολεξία θα μονοπωλήσει την έρευνα μας, πρέπει να κάνουμε μία παρένθεση. Σαν τους μυθιστοριογράφους που ανακοινώνουν το θάνατο του ήρωα τους από την αρχή του βιβλίου και κατόπιν εξιστορούν τη ζωή και την κατάληξή του, έτσι κι εγώ από την αρχή θα ανακοινώσω το τελικό συμπέρασμα της έρευνας. Μετά, αναπτύσσοντας το θέμα και ερευνώντας τις βασικές μαρτυρίες, πρέπει να αποδείξω του λόγου το αληθές.
Θεωρώ ότι ο Ιησούς αν δεν ήταν πραγματικά, όπως φαίνεται, ένα ανύπαρκτο πρόσωπο, ήταν τόσο ασήμαντο που κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί σαν να μην υπήρξε ποτέ! Πρέπει όμως πάντα να έχουμε κατά νου ότι Χριστός και Ιησούς δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Το πρώτο (Χριστός) είναι σύμβολο κι όχι πρόσωπο. Πρόσωπο γίνεται μόνον όταν ταυτίζεται με τον Ιησού, έναν Εβραίο επαναστάτη, αλλά αυτό γίνεται πολύ αργότερα, όπως θα δούμε πιο κάτω, τουλάχιστον ενάμιση αιώνα αργότερα από την υποτιθέμενη γέννησή του. Μετά από αυτές τις διευκρινήσεις, ας επιστρέψουμε στη μαρτυρία του Ιουδαίου ιστορικού, ζώντας ηδονικά την πλοκή της έρευνας και την πλοκή της ιστορικής πλαστογραφίας.
Η μαρτυρία αυτή που κατέστη τόσο δημοφιλής, εδώ και αιώνες που συζητείται, καθιστώντας τον Ιουδαϊκό ιστορικό έναν από τους βασικότερους μάρτυρες στην «υπόθεση αντιδικίας για την ύπαρξη του Ιησού», δεν ήταν δυνατόν να απουσιάζει από την έρευνα αυτή. Ας ξετυλίξουμε μαζί το νήμα του μυστηρίου, κάνοντας αρχή από την περιβόητη T.F. Να τι γράφει, κατά λέξη, ο Ιουδαίος ιστορικός. «Εκείνη την περίοδο περίπου, έζησε ο Ιησούς, ο σοφός άνθρωπος, αν βέβαια μπορεί κανείς να τον αποκαλέσει άνθρωπο. Ήταν εκείνος που έκανε απίστευτα πράγματα και ήταν ο δάσκαλος ανθρώπων που δέχονται την αλήθεια ευχαρίστως. Προσέλκυσε πολλούς Ιουδαίους αλλά και πολλούς Έλληνες. Ήταν ο Χριστός. Όταν ο Πιλάτος, αφού άκουσε να τον κατηγορούν άνθρωποι που είναι επιφανέστεροι ανάμεσα μας, τον καταδίκασε να σταυρωθεί, εκείνοι που από την αρχή τον αγάπησαν δεν έπαψαν να τον αγαπούν. Διότι εμφανίστηκε σε αυτούς την τρίτη ημέρα αναστημένος, όπως οι προφητείες του Θεού το είχαν προφητέψει μαζί με πολλά άλλα θαυμαστά πράγματα γι αυτόν. Ενώ οι Χριστιανοί, όπως ονομάστηκαν από αυτόν, δεν έχουν εξαφανισθεί μέχρι σήμερα».(7)
Η παρεμβολή(Ιησούς 101 αυτή είναι τουλάχιστον αφελής. Ανόητη, ακόμα κι αν δεν είχαμε εκείνη την ατυχή για τους χριστιανούς αναφορά του Ωριγένη. Πρώτα-πρώτα γιατί ο Ιουδαίος ιστορικός, που ήταν κι ιερέας, δε θα ανέφερε ποτέ τον Ιησού σαν Χριστό, πράγμα που προδίδει και την ταυτότητα του επίδοξου παρεμβολέα! Κάθε φορά που μιλά γι αυτούς τους επαναστάτες, ακόμα και αν οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται Μεσσίες, ο Ιουδαίος ιστορικός τους αποκαλεί, αν όχι με το όνομά τους, τουλάχιστον με την ιδιότητά τους, όπως για παράδειγμα ληστές κι απατεώνες. Άλλους αποκαλεί επίδοξους προφήτες κι αναφερόμενος στο λαό που ακολουθεί έναν τέτοιο «προφήτη» γράφει «εκείνων που είχαν εξαπατηθεί από κάποιον που υποσχόταν σωτηρία». Ποτέ λοιπόν δε χαρακτηρίζει κάποιο Μεσσία ή Χριστό, έστω κι ειρωνικά! Αλλά ακόμα κι αν μπορούσε στο πρόσωπο του Ιησού να δει ένα Μεσσία, δε θα του αφιέρωνε μόνο δέκα γραμμές, πράγμα που θα τον έκθετε όχι μόνο σαν ιερέα κι ιστορικό αλλά και σαν μάρτυρα.
Επίσης, η τελευταία πρόταση της T.F. προδίδει τη μεγάλη χρονική διαφορά που καλύπτει το χρόνο της παρεμβολής από το χρόνο που ο Ιώσηπος έγραψε την ιστορία του (93-94). Αν η μαρτυρία ήταν αληθής, ακόμα κι ο πιο αφελής χριστιανός, πριν τη Δύση του πρώτου αιώνα, δε θα έγραφε ότι «οι Χριστιανοί δεν έχουν εξαφανιστεί μέχρι σήμερα». Προφανώς η προσβολή του κειμένου έγινε πολύ αργότερα!
Πολλές παρατηρήσεις ακόμα θα μπορούσε να κάνει ο σχολαστικός ερευνητής, όπως λόγου χάριν ότι, ζώντας στη Ρώμη, σαν Ρωμαίος πολίτης ο Ιώσηπος, δεν ήταν δυνατόν να απευθύνει κατηγορία σε Ρωμαίο επίτροπο (procurator), τον Πιλάτο δηλαδή, για άδικη καταδίκη ενός τόσο σημαντικού ανθρώπου χωρίς αιτιολογία, έστω για τους τύπους. Ο Ιώσηπος όμως και σε ένα σημείο ακόμα της «Ιουδαϊκής Αρχαιολογίας» αναφέρει τον Ιησού, αν και το θέμα του ήταν άλλο. Η πλάγια αναφορά, φαινομενικά δείχνει πιο ισχυρή, γιατί είναι φυσική. Γράφοντας λοιπόν για το γιο του Άνανου που λεγόταν κι αυτός Άνανος, σαν αρχιερέας συγκάλεσε δικαστήριο των Σανχεντρίν «και έφερε ενώπιόν του τον αδελφό του Ιησού του λεγόμενου Χριστού, Ιάκωβο και μερικούς άλλους. Τους κατηγόρησε ότι είχαν παραβιάσει το νόμο και τους παρέδωσε για λιθοβολισμό» (ο.π. Κ΄ IX 1).
Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι κι εδώ, αν δεν έχουμε μία παρεμβολή, έχουμε σίγουρα μια νοθεία με τη φράση «αδελφό του Ιησού του λεγόμενου Χριστού». Πολλοί ερευνητές θεωρούν τη φράση αυτή γνήσια, αναφέροντας ότι ο Ωριγένης(9) τη γνώριζε, δηλαδή στην εποχή του στα γραπτά του Ιώσηπου ήταν γραμμένη έτσι, αλλά αποκαλώντας τον αδερφό του Ιάκωβου Ιησού «του λεγόμενου Χριστού» (δηλαδή αυτόν που κάποιοι τον έλεγαν Χριστό) θεωρούσε το χαρακτηρισμό ειρωνικό και γι αυτό λένε ότι ο Ιώσηπος δεν πίστευε. Αυτό είναι λάθος!
Ο Ωριγένης αγνοεί αυτή την περικοπή γιατί απλούστατα δεν υπήρχε στα γραπτά του Ιώσηπου έτσι όπως την αποδίδει ο Ευσέβιος στην Εκκλησιαστική Ιστορία (Β΄ 23,20) όταν καταπιάνεται να μας πει για την άλωση της Ιερουσαλήμ. Στον αντιρρητικό του «Κατά Κέλσου» γράφει «αυτά συνέβησαν στους Ιουδαίους κατ' εκδίκηση του Ιάκωβου του δικαίου, ο οποίος ήταν ο αδελφός του Ιησού του λεγόμενου Χριστού επειδή αν και ήταν δικαιότατος τον σκότωσαν» (Ι 47). Όταν όμως ο Ευσέβιος μας λέει ότι γράφει ο Ιώσηπος, φράσεις που εμείς δεν γνωρίζουμε, σημαίνει ότι το γραφτό του ήταν έρμαιο των πλαστογράφων της εποχής. Πρόσθεταν, παρέμβαλλαν, έκοβαν κι έραβαν, νοθεύοντας τα κείμενα κατά το πως βόλευε τον καθένα.
Όμως, αυτό που έχει σημασία εδώ είναι ότι όταν ο Ωριγένης γράφει «Ηπίστει ο Ιώσηπος τω Ιησού Χριστώ»(10) ενώ είχε υπόψη του την πιο πάνω περικοπή του Ιώσηπου δεν σημαίνει πως κατάλαβε ότι o τελευταίος ειρωνεύεται αλλά ότι η εντύπωση της δυσπιστίας του για τον Ιουδαίο ιστορικό πρέπει να πήγασε από κάποια άλλη περικοπή, που έκδηλα φανερώνει και την απιστία του ιουδαίου ιστορικού. Ποια όμως; Η «Ιουδαϊκή Αρχαιολογία» όπως μας διασώθηκε μετά την Ευσεβίου εποχή μόνο την T.F. περιέχει. Αν η περικοπή αυτή υπήρχε στην «Αρχαιολογία» που διάβαζε ο Ωριγένης δε θα είχε αυτήν την εντύπωση για το συγγραφέα της! Αυτός που έγραψε την T.F. φαίνεται να πιστεύει πολύ. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι, όχι μόνο το σύγγραμμα νοθεύτηκε, άλλα η νοθεία έγινε μετά το θάνατο του Ωριγένη.
Κανένας σοβαρός ερευνητής δεν παραδέχεται την T.F. σαν γνήσια μαρτυρία. Ηλίου φαεινότερον είναι ότι η περικοπή εκείνη νοθεύτηκε από χέρι χριστιανού, που δεν άντεχε στην ιδέα, ο Ιώσηπος να μαρτυρά για τον Ιησού αρνητικά. Γκρεμίζονταν ο κόσμος του συθέμελα. Έτσι αποφάσισε να επέμβει για να ... αποκαταστήσει την «αλήθεια».(11) Τι μπορούσε όμως να έγραφε εκείνη η περικοπή που δημιούργησε τόσο κακή εντύπωση στον Ωριγένη; Μέχρι τις αρχές του εικοστού αιώνα μόνον από υπαινιγμούς της Καινής Διαθήκης και απολογητικών κειμένων του πρώιμου χριστιανισμού, βγάζαμε το συμπέρασμα ότι ο Ιησούς ήταν ένας από εκείνους τους επαναστάτες που ο Ιώσηπος αναφέρει σαν απατεώνες ή επίδοξους προφήτες. Δεν είχαν και άδικο όσοι το πίστευαν. Όμως στις αρχές του 20ου αιώνα μια αναπάντεχη ανακάλυψη έγινε.
Το 1906 ο καθηγητής θεολογίας A. Berednts στο Ντόρπατ της Ρωσίας καταπιάστηκε με τη μετάφραση ενός νεοανακαλυφθέντος χειρογράφου, γραμμένο σε παλαιοσλαβική γλώσσα, που έφερε τον τίτλο «Περί Αλώσεως Ιερουσαλήμ». Ο καθηγητής αναγνώρισε ότι το χειρόγραφο εκείνο πρέπει να ήταν αντίγραφο κάποιου συγγράμματος γραμμένου αρχικά σε αραμαϊκή γλώσσα. Μάλιστα διαπίστωσε ότι αναμφισβήτητα είχε το ύφος του Ιώσηπου. Ένα τέτοιο κείμενο πρώτη φορά είδε το φως της δημοσιότητας, μετά από δέκα εννέα αιώνες, δεδομένου ότι τα αντίγραφα που μέχρι τότε είχαμε στη διάθεσή μας, ήταν γραμμένα στα Ελληνικά. Ο Ιώσηπος, αρχικά είχε γράψει το έργο του στα αραμαϊκά, για να τον διαβάσουν οι Εβραίοι και γι αυτό οι ερευνητές είναι πεπεισμένοι ότι βρίσκονται μπροστά σε ένα παλαιότατο κείμενο σχεδόν δέκα εννέα αιώνων! Φυσικά και αυτό υπέστη τη μαρτυρική χριστιανική επέμβαση, όμως η εποχή εκείνη δεν απαιτούσε ριζοσπαστική νόθευση. Έτσι μπορούμε να διακρίνουμε το αρχαϊκό του νόημα, αντιλαμβανόμενοι ακόμα και την επεμβατική γραφίδα του πλαστογράφου που το νόθευσε. Να τι έγραφε το περιβόητο εκείνο κείμενο.
«Ζούσε εκείνο τον καιρό ένας άνδρας, αν μπορούμε να τον πούμε άνδρα, που το σώμα και η μορφή του ήταν ανθρώπινα, αλλά το παρουσιαστικό του είχε κάτι παραπάνω από ανθρώπου. Βλέποντας τη μορφή του βέβαια δεν μπορώ να πω πως ήταν άγγελος. Όλα όσα έκανε τα έκανε με το λόγο και την προσταγή αόρατων δυνάμεων. Πολλοί δε έλεγαν ότι ήταν ο πρώτος νομοθέτης (ο Μωυσής δηλαδή) που αναστήθηκε και έτσι γιατρεύει αρρώστιες και κάνει θαύματα. Άλλοι πάλι πίστευαν πως είναι απεσταλμένος από το Θεό. Αν και πολλές φορές δεν τηρούσε τις πατροπαράδοτες διατάξεις του Σαββάτου και του Μωσαϊκού Νόμου. Τίποτα όμως αξιοκατάκριτο και παράνομο δεν έκανε, κι όλα όσα έκανε τα έκανε με τον προφορικό λόγο και μόνο. Πολλοί από το λαό που τον ακολούθησαν δέχτηκαν τη διδασκαλία του. Και ακόμα πιο πολλοί εκείνοι που ενθουσιάστηκαν πιστεύοντας ότι αυτός θα τους ελευθέρωνε από τα Ρωμαϊκά χέρια. Είχε δε τη συνήθεια να συχνάζει μπροστά από την πολιτεία, στο όρος των Ελαιών. Εκεί έκανε το θεραπευτή και από το λαό μαζεύτηκε γύρω του πολύς κόσμος.
Ακόμα κοντά του μαζεύτηκαν και εκατόν πενήντα δούλοι. Επειδή είδαν ότι είχε δύναμη και πως ό,τι ήθελε με το λόγο του το έκανε, τον προσκάλεσαν να μπει στην πόλη να σφάξει τους Ρωμαίους στρατιώτες και τον Πιλάτο και να γίνει βασιλιάς τους. Ύστερα, όταν το έμαθαν οι άρχοντες, έκαναν Συμβούλιο οι αρχιερείς και αποφάνθηκαν. Εμείς δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τους Ρωμαίους. Επειδή ωστόσο και εμείς κινδυνεύουμε, ας το αναφέρουμε στον Πιλάτο. Έτσι κανένας δε θα μπορεί να μας κατηγορήσει. Γιατί αν ο Πιλάτος μάθει από άλλους τη συνωμοσία και το Θεό μας θα χάσουμε και το κεφάλι μας και ο λαός του Ισραήλ θα εκπατριστεί. Έτσι πήγαν και τα είπαν όλα στον Πιλάτο. Αυτός έστειλε στρατό και σκότωσε πολλούς από τους επαναστάτες και το θαυματοποιό τον έπιασαν και τον έφεραν μπροστά του. Αφού δε τον ανέκρινε τον πήραν οι Ρωμαίοι και σύμφωνα με το νόμο τους, τον σταύρωσαν».(12)
[url=http://ellania.pblogs.gr/files/f/564421-IHSOUS 4.jpg]Ιησούς 564421-IHSOUS%204[/url] 
Τώρα ξέρουμε περίπου τι θα μπορούσε να έγραφε εκείνη η αρχική μαρτυρία του Φλάβιου, ώστε να δημιουργηθεί η εντύπωση στον Ωριγένη ότι «ο Ιώσηπος δεν πίστευε στον Ιησού». Η μαρτυρία αυτή μπορεί αρχικά να περιείχε το όνομα του Ιησού και απλά ο αντιγραφέας της, επιχειρώντας τη νοθεία, να το έκρυψε πίσω από την ανωνυμία κι αυτό γιατί είναι λίγο περίεργο ένας ιστορικός να κρύβει ένα όνομα από την ιστορία που γράφει, για οποιοδήποτε λόγο, προσωπικό ή μη. Ανωνυμίες αυτού του είδους μυρίζουν έντονα νοθεία, ιδιαίτερα αν το χέρι που με δόλο επεμβαίνει στο κείμενο, επιδιώκει να κρύψει ένα όνομα, όπως στο ΙΗ΄ IV 1 των «Ιουδαϊκών Αρχαιοτήτων».(13)
Το σλαβενικό χειρόγραφο φαίνεται να απαντά σε μία σειρά ερωτημάτων που αρχικά θόλωναν την εικόνα, και να γιατί. Ο ιουδαίος ιστορικός, πραγματικά, δεν αναφέρεται στον Ιησού με την ιδιότητα του Χριστού (Μεσσία). Του αφιερώνει, εξαιρουμένης της σλαβενικής νοθείας, τόσο χώρο όσο αναλογεί σε έναν επαναστάτη ζηλωτή, χωρίς να εκθέτει ούτε την ιεροσύνη του, ούτε τη συνέπεια που τον διακρίνει σαν ιστορικό. Σαν χειρόγραφο φαίνεται αξιόπιστο για το χρόνο που φέρεται πως γράφτηκε. Αιτιολογεί κάλλιστα το λόγο για τον οποίο ο Πιλάτος καταδίκασε τον Ιησού και τέλος όχι μόνο δείχνει αλλά και πείθει για το λόγο που ο Ωριγένης δυσανασχετεί για την απιστία του Ιώσηπου. Δε χρειάζεται να απορεί κανείς, γιατί ο απολογητής δε σχολίασε τη μαρτυρία αυτή, έτσι όπως την διάβασε τότε. Το να σχολιάσει ένα σαθρό για εκείνον επιχείρημα, όπως ήταν η επαναστατική ιδιότητα του Ιησού, που σαφώς απέδιδε στο φαρισαϊσμό του Ιώσηπου, δε θα ωφελούσε σε τίποτα. Αρκούσε το σχόλιο στον Ιάκωβο που τον ανέφερε ειρωνικά για τη δήθεν χριστότητα του Ιησού. Αλλά κι αν τελικά κάτι έγραψε, ποιος πιστεύει, μετά απ όλες αυτές τις νοθείες ότι και ο Ωριγένης θα έμενε αλώβητος από τη γραφίδα κάποιου ελεεινού παραχαράκτη;
Γιατί όμως, εύγλωττα θα μπορούσε να ρωτήσει κανείς, η αναφορά στον αδερφό του Ιάκωβου, τον Ιησού το λεγόμενο Χριστό, έτσι όπως την διάβασε ο Ωριγένης ή ο Ευσέβιος ή ακόμα κι εμείς θα μπορούσε να την εκλάβει κανείς σαν ανόθευτη και όχι σαν παρεμβολή όπου θα αποδείκνυε ότι, ιστορικά, ο Ιησούς ήταν ένα ανύπαρκτο πρόσωπο; Η εκδοχή αυτή είναι πολύ πιθανή και τη δέχονται αρκετοί ερευνητές όπως ο Bruno Bauer, Albert Kalthoff, John Robertson, Arthur Drews και πολλοί άλλοι.
Όμως η εκδοχή του ιστορικά υπαρκτού προσώπου, παρά την ασημαντότητά του, γίνεται αποδεκτή γιατί απαντά και σε μία σειρά άλλων ερωτημάτων που λογικά εμφανίζονται στο δρόμο της έρευνας. Θεωρώντας ότι μικρή μόνο διαφορά μπορεί να έχει η μία εκδοχή από την άλλη, αφού ακόμα κι αν δεν υπήρξε ποτέ ένα τέτοιο πρόσωπο, εκείνοι οι Εβραίοι που σκέφτηκαν να χαλκεύσουν την ιστορία, κατά τη συνήθεια που τους διακρίνει, επιδεικνύοντας ένα δικό τους άνθρωπο, από τη δική τους φυλή, σαν Χριστό (Μεσσία) που ανέμεναν όλοι οι λαοί, πάλι έναν «Ιησού» θα διάλεγαν, Ζηλωτή, με επαναστατική ιδεολογία και ήρωα σαν το γιο του Ναυή, κτυπώντας το ιουδαϊκό κατεστημένο και καινοτομώντας στα έθνη, ανοίγοντας νέους δρόμους για την ανάδειξη της «εκλεκτής φυλής».
Αποσπάσματα από το βιβλίο "Χαλκεύοντας την Ιστορία" του Απόστολου Λυμπερίδη εκδόσεις Ενάλιος
«Η ιστορική πορεία του ανθρώπου, προς τη γνώση και την επιστήμη, μετά τη βίαιη αποκαθήλωση της Ελληνικής Φιλοσοφίας κατά τους πρώτους χριστιανικούς χρόνους υπήρξε μαρτυρική και επώδυνη. Η βία της εξουσίας (πολιτική και θρησκευτική) τα βασανιστήρια και οι θανατικές καταδίκες, για τη δόξα του Θεού, εκμηδένισαν και εξευτέλισαν τον άνθρωπο. Ο Ανθρωπισμός, η Αναγέννηση και ο Διαφωτισμός είναι το τρίπτυχο της νέας εποχής, που ανασύροντας από το μεσαιωνικό χρονοντούλαπο τις χαμένες ανθρώπινες αξίες, οδήγησε την ανθρωπότητα και πάλι στην κατάκτηση της φύσης και στην κοινωνική πρόοδο» από το οπισθόφυλλο του βιβλίου


Μην χάνεις την ελπίδα σου,προχωρά μπροστά...Είμαστε ολοι συνδεδεμένοι με την θεία Πηγή!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Alicetwiligh

Alicetwiligh


Ηλικία : 32
Τόπος : ΕΛΛΆΔΑ
Υδροχόος
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2017
Αριθμός μηνυμάτων : 74

Ιησούς Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ιησούς   Ιησούς Icon_minitimeΠεμ 23 Μαρ - 11:20:46

http://ellania.pblogs.gr/ απο εδω πηρα το κειμενο


Μην χάνεις την ελπίδα σου,προχωρά μπροστά...Είμαστε ολοι συνδεδεμένοι με την θεία Πηγή!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
emmanouil

emmanouil


Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 631

Ιησούς Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ιησούς   Ιησούς Icon_minitimeΚυρ 23 Απρ - 18:09:40

Ειμαστε  ,  αληθεια  ειναι  αυτο , αν  και  δεν  ειμαι  σιγουρος  για  το  ''ολοι''  ...

Περισσοτερο  σιγουρος  ειμαι  οτι  ολοι   χρησιμοποιουμαι  την  πηγη  με  τον  εναν  η  τον  αλλο  τροπο 

αλλα  η  χρηση των  δυνατοτητων  της  εστιας   δεν  προυποθετει  απαραιτητα  και  συνδεση  μαζι  της ..!

διοτι  αν  πραγματι  ειμαστε   συνδεδεμενοι  η  ανθρωποτητα   δεν  θα   ειχε  πλανευτει  τοσο   οικτρα  απο  

τα  κατακαθια  ολων  εκεινων  των  συνειδησιακων  μολυνσεων   που  απορεουν  επειτα  απο  καθε 

αλχημικη   δραση  στο  ηφαιστειακο  καμινι   της  υπαρξης ....

Εν  τελει  αυτο  το  παραμυθι  της   αναγκαστικης  εξελικτικοτητας  πρεπει  να  σταματησει  

δινει  τεραστιο  αλλοθι   στον   σκατοψυχη  να  κανει  οτι  θελει  για  το  ''καλο''  μας ....

πως    να   εξελιχθεις  αν  κοιμηθεις  το  βραδυ  και  αυριο  το  πρωι  που  θα  ξυπνησεις  δεν  θυμασαι  

τιποτα  απο  την προηγουμενη  ημερα ;  

Α ..!!   το  κερδιζεις  και  αυτο  λενε  ....   ενεργοποιησε  τον  αστρικο  εγκεφαλο  να  συγκρατει  μνημες .

αν  ''κοιματε ''   πως   θα  θυμαται   περασμενες   ζωες ....;  

ενεργοποιησε  τον  ελευθερο  γεννετικο  σου  κωδικα  λενε  ...!!

πιθανον  να  γινεις  και  αθανατος  ..  γιατι ...;   για  να  διευρυνθει  η  συνειδηση  μου  τοσο  ωστε  να  

βλεπω  τις   εξουσιες   του  τρομου  να  αλλαζουν   χερια  σαν  τα  νομισματα  μεσα  στο  παρον  συμπαν .; 

εν  τελει  ολοι   εμεις  θα  πρεπει  να  αναρωτηθουμε   σοβαρα ...

αυτο  το  συμπαν   ειναι  συνδεδεμενο  με  την  πηγη  ,   περι  αυτου καμια  αμφιβολια ...

μηπως   ομως  οπως  μια  μπαταρια  σε  ενα  υπολογιστη ...!!      
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Alicetwiligh

Alicetwiligh


Ηλικία : 32
Τόπος : ΕΛΛΆΔΑ
Υδροχόος
Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2017
Αριθμός μηνυμάτων : 74

Ιησούς Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ιησούς   Ιησούς Icon_minitimeΚυρ 23 Απρ - 18:32:30

emmanouil έγραψε:
Ειμαστε  ,  αληθεια  ειναι  αυτο , αν  και  δεν  ειμαι  σιγουρος  για  το  ''ολοι''  ...

Περισσοτερο  σιγουρος  ειμαι  οτι  ολοι   χρησιμοποιουμαι  την  πηγη  με  τον  εναν  η  τον  αλλο  τροπο 

αλλα  η  χρηση των  δυνατοτητων  της  εστιας   δεν  προυποθετει  απαραιτητα  και  συνδεση  μαζι  της ..!

διοτι  αν  πραγματι  ειμαστε   συνδεδεμενοι  η  ανθρωποτητα   δεν  θα   ειχε  πλανευτει  τοσο   οικτρα  απο  

τα  κατακαθια  ολων  εκεινων  των  συνειδησιακων  μολυνσεων   που  απορεουν  επειτα  απο  καθε 

αλχημικη   δραση  στο  ηφαιστειακο  καμινι   της  υπαρξης ....

Εν  τελει  αυτο  το  παραμυθι  της   αναγκαστικης  εξελικτικοτητας  πρεπει  να  σταματησει  

δινει  τεραστιο  αλλοθι   στον   σκατοψυχη  να  κανει  οτι  θελει  για  το  ''καλο''  μας ....

πως    να   εξελιχθεις  αν  κοιμηθεις  το  βραδυ  και  αυριο  το  πρωι  που  θα  ξυπνησεις  δεν  θυμασαι  

τιποτα  απο  την προηγουμενη  ημερα ;  

Α ..!!   το  κερδιζεις  και  αυτο  λενε  ....   ενεργοποιησε  τον  αστρικο  εγκεφαλο  να  συγκρατει  μνημες .

αν  ''κοιματε ''   πως   θα  θυμαται   περασμενες   ζωες ....;  

ενεργοποιησε  τον  ελευθερο  γεννετικο  σου  κωδικα  λενε  ...!!

πιθανον  να  γινεις  και  αθανατος  ..  γιατι ...;   για  να  διευρυνθει  η  συνειδηση  μου  τοσο  ωστε  να  

βλεπω  τις   εξουσιες   του  τρομου  να  αλλαζουν   χερια  σαν  τα  νομισματα  μεσα  στο  παρον  συμπαν .; 

εν  τελει  ολοι   εμεις  θα  πρεπει  να  αναρωτηθουμε   σοβαρα ...

αυτο  το  συμπαν   ειναι  συνδεδεμενο  με  την  πηγη  ,   περι  αυτου καμια  αμφιβολια ...

μηπως   ομως  οπως  μια  μπαταρια  σε  ενα  υπολογιστη ...!!      
Θα σου πω ότι δεν το ξέρω απλά το νοιώθω και δεν μπορώ να εξηγήσω ορισμένα αισθήματα μου απλώς υπάρχουν εκεί να μου υπενθυμιζουν πράγματα τίποτα δεν ξέρουμε φίλε μου απλά μπορούμε να ελπίζουμε και να κάνουμε όνειρα για ένα καλύτερο αύριο... Γιατί γίνονται τα κακά στο κόσμο;  Δεν φταίει η πηγή το ξερό κεφάλι μας φταίει. Θα σου δώσω παράδειγμα με την οικονομική κρίση όλοι σκέφτονται ας μη μειωθεί άλλο ο μισθός και αυτός όντως μειώνεται για άλλαξε λίγο την σκέψη όχι εσύ όλοι μας τότε ναι κάτι θα βγει και η σκέψη έχει τρομερή δύναμη αρκεί να την χειριστεις σωστά. Είμαστε συνδεδεμένοι με την πηγή γιατί από εκεί ήρθαμε οι ψυχές είναι κάτι σαν την μάνα των ψυχών. Πχ γενναω ένα παιδί και γίνεται δολοφόνος το ότι ξέφυγε από τις αρχές που τον μεγάλωσα και το γεγονός ότι έφυγε και δεν θα το ξαναδώ ποτέ δεν σημαίνει ότι η συγγένεια χάνεται έτσι και με την πηγή. Τώρα γιατί υπομενουμε ένα μαρτύριο δεν ξέρω είναι καθαρά επιλογή μας αν θες ξανά γεννιεσαι εάν όχι γυρνάς στη Πηγή. Πιστεύω ότι πολλοί επιλέγουμε και πάλι το υλικό κόσμο γιατί μας αρέσει η ύλη πως να το κάνουμε. Έλα εκεί στη Πηγή πως θα γευτεις πως θα νιώσεις την αφή το ανθρώπινο άγγιγμα κτλ:;;Μόνο έχοντας σάρκα απολαμβάνεις ορισμένες δυνατότητες η επιλογή μας δεν εξαρτάται από την θεία Πηγή η πηγή βρίσκεται κάπου εκεί από εκεί και πέρα ευθύνεται ο καθένας μας ξεχωριστά. Για την αθανασια δεν ξέρω δεν νομίζω ότι την επιθυμώ εγώ προσωπικά


Μην χάνεις την ελπίδα σου,προχωρά μπροστά...Είμαστε ολοι συνδεδεμένοι με την θεία Πηγή!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Ηλιόδωρος

Ηλιόδωρος


Τόπος : Κάπου κοντά από την Πηγή…
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1486

Ιησούς Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ιησούς   Ιησούς Icon_minitimeΚυρ 25 Ιουλ - 9:24:26

Είμαστε πολυδιάστατα όντα και το τι είναι Αληθές και Μη Αληθές, αυτό υπόκειται στη Ματιά του καθενός μας...


 


Αφού μπορείς να γίνεις τα πάντα, γίνε ο Εαυτός σου, γιατί εσύ είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο !!

Ιησούς WeAreAllOne
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.youtube.com/user/mikroulis11
 
Ιησούς
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ :: ΑΓΝΩΣΤΗ "ΙΣΤΟΡΙΑ"...-
Μετάβαση σε: