Alicetwilight
Ημερομηνία εγγραφής : 25/06/2016 Αριθμός μηνυμάτων : 1
| Θέμα: Alicetwilight89 Σαβ 25 Ιουν - 10:45:15 | |
| Παιδιά η Αλίκη είμαι άλλαξα email για αυτό ξανά γράφτηκα Ηλιοδωρε nann ionesaa i ame come back. Eνημερωστε τον Λεωνίδα να ξέρει .περιμένω emmanouil bi ka tsou και illia και Βαγγέλη εαν στο Alicetwilight89 είχατε στείλει κατι καντε το copy paste να σας απαντήσω.Μου λείψατε χάθηκα γιατί έπεσα από το ποδήλατο και έσπασα στο δεξί πόδι το μεγάλο δάκτυλο είμαι μια Εβδομάδα με νάρθηκα.Ηλιωδωρε nann και ionesa στείλτε σε προσωπικό τα email σας.Ηλιοδωρε ελενξε τό e-mail σου νομίζω οτι το δικό σου το θυμάμαι.Φιλάκια όταν μπορώ θα σας στείλω στον καθένα σας σε περίπτωση που δε διαβάσετε εδώ τι σας γράφω.Βαγγέλη ο θεός δε κοιμάται εμείς κοιμόμαστε βαθιά τον ύπνο του δικαίου να μασταν και λίγο Άγγλοι σήμερα μα όχι παρακαλάμε την κάθε Μέρκελ και τον κάθε ανάπηρο στο μυαλό όπως τον Σόιμπλε | |
|
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Alicetwilight89 Κυρ 26 Ιουν - 9:02:26 | |
| Περαστικά σου Alice, |
|
Alicetwiligh
Ηλικία : 35 Τόπος : ΕΛΛΆΔΑ Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2017 Αριθμός μηνυμάτων : 74
| Θέμα: Απ: Alicetwilight89 Δευ 13 Μαρ - 11:49:42 | |
| - nnan έγραψε:
- Περαστικά σου Alice,
Παιδιά καλος σας βρηκα και πάλι , επεστρεψα πίσω πως είστε; emmaniuil, nann,Ionessa, Ηλιοδωρε ,Βαγγέλη με θυμάστε; Ελπίζω να μοιραστούμε ξανά αυτο το όμορφο ταξίδι μου λείψατε όλοι φίλοι του Ναού | |
|
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Alicetwilight89 Δευ 13 Μαρ - 12:54:38 | |
| |
|
Alicetwiligh
Ηλικία : 35 Τόπος : ΕΛΛΆΔΑ Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2017 Αριθμός μηνυμάτων : 74
| Θέμα: Απ: Alicetwilight89 Δευ 13 Μαρ - 13:01:06 | |
| Σου έστειλα μήνυμα κοίταξε το.Πάντως χαιρομαι που έιμαι ανάμεσά σας | |
|
ba a ktsou
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 327
| Θέμα: Απ: Alicetwilight89 Δευ 13 Μαρ - 14:47:27 | |
| Καλως ηλθες και παλι Alice . .. :) | |
|
Alicetwiligh
| Θέμα: Απ: Alicetwilight89 Τρι 17 Οκτ - 11:35:18 | |
| Τι γίνεται εδώ στον Ναό ? Τι φτιάχνει ο Λεωνίδας η αλλάξαμε διαχειριστή ? Για να σας γράψω αναγκάστηκα να κατεβάσω και να γραφτώ στο topic ούτε ξέρω πως λειτουργεί τα μηνύματά που είναι;; Στείλτε προσωπικό ένας να δω που βρίσκονται
Στάλθηκε από την εφαρμογή Topic'it | |
|