H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Κοινωνικό Ταμπού;

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
birioza

birioza

Τόπος : Cahul
Καρκίνος
Ημερομηνία εγγραφής : 07/05/2016
Αριθμός μηνυμάτων : 6

Κοινωνικό Ταμπού; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Κοινωνικό Ταμπού;   Κοινωνικό Ταμπού; Icon_minitimeΤρι 10 Μάης - 11:35:54

ηλιος Καλό μεσημέρι στην παρέα!!

Θα ήθελα να συζητήσουμε,και θα με ενδιέφερε πολύ η γνώμη σας για το άν πιστεύετε ή όχι 
πως η ενασχόληση με την Μαγεία/τα ξόρκια είναι ένα θέμα Ταμπού στην Ελλάδα.
Κατάγομαι απο μία από τις πιο "θανατικές" Χριστιανικές - Ορθόδοξες χώρες,όπου όμως οι
άνθρωποι έχουν την μαγεία ώς μια καθημερινότητα. 

Εκπομπές με σοβαρούς μάγους όπου προσπαθούν να βοηθήσουν κόσμο προβάλλονται κάθε μέρα,
Περιοδικά με συμβουλές μαγείας και ξορκιών μπορείς να βρείς επίσης όποτε θέλεις σε ένα περίπτερο.
Σε κάθε σπίτι στη γειτονιά η νοικοκυρά θα σου πεί για ένα καινούριο ξόρκι που έκανε και θα μαζεύονται να 
ρίξουν τα χαρτιά ο ένας στον άλλον φιλικές παρέες, όλες οι οικογένειες
πιστεύουν οτι έχουν ένα μαγικό πλάσμα που τους φυλάει το σπίτι.

Οταν ήρθα στην Ελλάδα όπου ζω εδω και 16 χρόνια,
 Τουλάχιστον,όσους έχω συναντήσει μιλάνε για αυτό λες και είναι κάτι το απαγορευμένο
ή κάτι το κακό.. Δεν έχω ακούσει πολλά από την τηλεόραση,ούτε από περιοδικά - εφημερίδες 
και ο κόσμος δίνει την εντύπωση οτι τα θεωρεί πράγματα σατανικά και του διαβόλου.

Και θα ήθελα να ρωτήσω εσάς τι πιστεύετε  ανθη

Σας ευχαριστώ!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Κοινωνικό Ταμπού; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοινωνικό Ταμπού;   Κοινωνικό Ταμπού; Icon_minitimeΤρι 10 Μάης - 12:49:40

Καλημέρα

Αγαπητη birioza, έχεις άδικο,νομιζω οτι και σε πολλες οικογενειες Ελληνων εξασκειται το επαγγελμα, αλλα γινεται με διαφορετικο τροπο.
Αμα το καλοσκεφτω, μαλιστα, παντου στον πλανητη γινεται αυτο. Παντου στον πλανητη ψαχνουν να βρουν καποιον αλλον να τους πει τι να κανουν ή καποιον να κανει κατι για αυτους.
Προσωπικα θεωρω οτι αμα γυρισεις το να γραναζι , βαζεις μπρος ολη την μηχανη.
Πιστευω οτι ο ανθρωπος πρεπει να αναζητει την Δυναμη στον Ευατο του και οχι να "παιζει" με δυναμεις ξενες, συγνωμη, ετσι αισθανομαι.Μου κανει κατι σαν το δανειο απο την τραπεζα.
Ισως μαλιστα καλο θα ηταν να αναλογιστει ο καθεις στους δυσκολους καιρους  που διανυουμε ,οτι οσο ασχολειται καποιος με τετοια "πραματα" καλο θα ηταν να γνωριζει απο τα πρωτα , το ποσο ακομα βαρος θα προσθεσει σε κατι που ειναι ηδη πολυ βαρυ.
Οποια ειπαμε και αν ειναι η αρχικη θεληση.

Προσωπικη αποψη. να
birioza

birioza

Τόπος : Cahul
Καρκίνος
Ημερομηνία εγγραφής : 07/05/2016
Αριθμός μηνυμάτων : 6

Κοινωνικό Ταμπού; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κοινωνικό Ταμπού;   Κοινωνικό Ταμπού; Icon_minitimeΤρι 10 Μάης - 18:20:02

Χαίρομαι για την απάντησή σου! 
 'Εχεις δίκιο, σε όλο τον κόσμο το εξασκούν οι άνθρωποι, με διαφορετικούς τρόπους.
Για αυτό και πήρα το θάρρος να σας ρωτήσω,μιας και θα ξέρετε περισσότερα πράγματα,αφού μεγαλώσατε σε
αυτόν τον όμορφο τόπο. 
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω άποψη και δεν μπορώ να έχω κάποιο συμπέρασμα, γιατί οι περιπτώσεις
που συνάντησα εδώ στην Ελλάδα με τους ανθρώπους που εξασκούνται στη μαγεία είναι ελάχιστες.
Και αυτές οι περιπτώσεις μου έδωσαν την εντύπωση ότι 'πρέπει να το κάνεις στα κρυφά'.

Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση,
μ'αρέσει ο τρόπος που γράφεις!  να

Κοινωνικό Ταμπού;
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Η "ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ"ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΗΣ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ... :: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ & ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ-
Μετάβαση σε: