Είσαι νέο μέλος; χάλασε το λάπτοπ και προς το παρών δε κάνω σύνδεση κάτι ρώτησες όμως σήμερα όχι εμένα γενικά. Δε μπορώ να σου πω εγώ τι να πιστεύεις και τι όχι.Προσωπικά είμαι Παγγανιστρια όπως και ο μπαμπάς η μαμά Χριστιανή μα σέβεται εμάς που δε πιστεύουμε μάλιστα δε είναι κλασική Χριστιανή απλά θεωρεί πως ο Χριστός ήταν ένας Φιλόσοφος που δίδαξε την αγάπη που είχε αρχίσει νά ξεχνά ο άνθρωπος την αγάπη προς τους άλλους που δε ανήκουν στο περιβάλλον μας προς τους άλλους ανθρώπους και ας μη είναι φίλοι μας κτλ...πιστεύει σε μια ανώτερη δύναμη μα όχι σε όλα όσα αναφέρονται στη Αγία Γραφή. Γενικά η άποψη μου είναι να πιστεύεις όχι επειδή αυτό σου έχουν πει αλλά επειδή το γνωρίζεις έχεις γνώσεις και όχι πίστευε και μη έρευνα μα πίστευε εφόσον το έχεις ερευνήσει πάντως να πιστεύεις και να εκτιμάς πρώτα τον εαυτό σου ακόμη και οί ψυχολόγοι το λένε εάν δε σέβεσαι ο ίδιος τον εαυτό σου πως θα σε σεβαστούν οι άλλοι...ε κάπως έτσι λειτουργεί η δική μου φιλοσοφία δε σου λέω πως σκέφτομαι σωστά...α δε πιστεύω σε αγγέλους και δαίμονες γιατί πολλές φορές μόνοι μας γινόμαστε είτε άγγελοι είτε δαίμονες κανείς δε μπορεί να με πληγώσει παραπάνω από ότι η ίδια τον εαυτό μου...Για κάποιο λόγο εσύ ήρθες εδώ άρα ψαχνεσαι εάν ήσουν σίγουρος δε θα ρωτούσες κανέναν.