Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Σαφείς αποδείξεις οτι υπάρχει ειδικός γονιδιακός κώδικας.. από αρχαιοτάτων χρόνων...
Πάντως αν κουραστείτε με τις διαδρομές προς εύρεση τοποθέτησης της καρέκλας σας, έχω τον ειδικό
Όσο για μενα τον φτωχό , μια η πρόταση για τα επόμενα 99,99999999999999999999999999 χρόνια..
να μην σας κουράζομεν κιόλας...(!)..
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Γιουρ Ικα... Δευ 6 Ιουν - 11:18:33
ΚΥΡΙΟΙ (!)
Γιουρίκα..
Ας ..λέω ας..
φορολογήσομεν την ΑΚΤΙΝΑ!
Ακτίνα ... και 5 ευρώ._
Διοτι, γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε; Αυτο θα πει αριστερα.
Απο την μυγα..ξιγκι.
Καλημερα σας.
Υ.γ Τις δικες μου θα τις παρεχω δωρεαν, σας επιτρεπω να φορολογησετε τον παραληπτη. Ευχαριστω
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Γιουρ Ικα... Τετ 29 Ιουν - 12:28:28
Υ.Γ ερώτηση: ΄εχουμε άλλους μ'ένα ν να στείλουμε;
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Γιουρ Ικα... Τετ 9 Νοε - 11:01:57
AXAXAXAXAXAXAXA
ΑΔΟΠΑΝΑ ΕΤΕΖΑΒΑΙΔ
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Γιουρ Ικα... Τρι 15 Νοε - 7:09:48
"I come from Ucraine. the second largest country in Europe.
It is between Poland and Moldavia in the West and Rusia in the East. I don't come from the capital Kiev. My hometown is Odessaon the coast of the Black sea. Ucraine has got large plains but also high mountains, such as the Carpathians."
Homer Odessa
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Γιουρ Ικα... Τρι 29 Νοε - 14:19:55
Αντιστέκομαι ... !!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Γιουρ Ικα... Τρι 29 Νοε - 15:29:41
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Γιουρ Ικα... Παρ 2 Δεκ - 8:18:42
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Γιουρ Ικα... Τετ 7 Δεκ - 10:20:05
Μισό να μπω στο πετσί του σοβαρού.
Εντάξει.
Δεν ειρωνεύομαι , δεν προσπιούμαι, αλήθεια θα πω. Που θα οδηγησει; Σιγουρα εκεί που θα οδηγούσε κ το αντιθετο της με πολλα αλλα ΟΜΩΣ.
Μεταξύ μας, μιας και που έπιασα τωρα πια το τεσσαρακοστό έτος της ηλικίας μου και με σταμπα και με βουλα, δες Βικυ για του λοογου το αληθες... : τεσσαρακοστός, -ή, -ό
το τακτικό αριθμητικό που αντιστοιχεί στον αριθμό σαράντα (40) ΠτΔ μπορεί να εκλεγεί καθείς Έλλην πολίτης που έχει συμπληρώσει το τεσσαρακοστό έτος ηλικίας,
ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ οτι σαν πολίτες το καλύτερο που έχει να συμβει με τα δεδομενα μας, ειναι να βγουν και ΠΑΛΙ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.
Αφου είμαι τόσο πολύ σίγουρη που αυτην την φορα θα τους ψηφισω και εγώ.
Δεν λέω κουρουμπελιές.
Σκεφτείτε το και μην θρεφετε φροϋδες ελπίδες
Σκεφτείτε το , γιατι αυτοι θα φερουν σε χειροτερο σημειο την χωρα απο οτι ηταν οταν την πηραν.
ΑΟΥ ΦΙΝ ΤΕΡΖΕΝ .
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Γιουρ Ικα... Πεμ 8 Δεκ - 10:51:44
ΤΣΙΡΙΖΑ
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Γιουρ Ικα... Τρι 3 Ιαν - 9:31:59
η Κατινα τα φταιει ολα, μπαρμπα ααχχχ Κατιναααααα (μην δινετε σημασια...προχωρηστε αργααα...)