Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Να λες, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γη. Αν δεν σωθεί, εγώ φταίω.
ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΘΑΛΑΣΣΑ Πεμ 21 Μάης - 11:26:36
Οι κοιμισμένοι είναι εργάτες και συνεργοί σε αυτά που γίνονται στον κόσμο
Ηράκλειτος
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΘΑΛΑΣΣΑ Κυρ 24 Μάης - 22:06:42
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΘΑΛΑΣΣΑ Κυρ 24 Μάης - 22:11:39
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΘΑΛΑΣΣΑ Κυρ 24 Μάης - 22:38:06
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΘΑΛΑΣΣΑ Τρι 26 Μάης - 7:43:58
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΘΑΛΑΣΣΑ Τρι 26 Μάης - 17:06:13
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΘΑΛΑΣΣΑ Πεμ 28 Μάης - 8:43:01
έρωτας ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΘΑΛΑΣΣΑ Πεμ 28 Μάης - 14:22:30
Χα χα μου αρεσει πολυ η απαντηση σου γλυκεια μου naan , στην φαινομενικη της οψη φυσικα , οχι στην συμβολικα ουσιαστικη της ....
Καλημερα και απο εμενα , αν και καπως προχωρημενη η ωρα για τετοια ευχη ...
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΘΑΛΑΣΣΑ Πεμ 28 Μάης - 18:27:35
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΘΑΛΑΣΣΑ Πεμ 28 Μάης - 18:32:35
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΘΑΛΑΣΣΑ Πεμ 28 Μάης - 18:41:14
το βλεμμα των λουλουδιων
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΘΑΛΑΣΣΑ Πεμ 28 Μάης - 18:44:35
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΘΑΛΑΣΣΑ Πεμ 28 Μάης - 20:39:22
θυμάμαι μεγάλες, απελπισμενες, στρατες στα σκοτεινα δρομακια της πολης, και μια μοναξια, να γεμιζει το κενο που ποναει με μια αορατη αγαπη. Έτσι ειναι και παλι,μετά από τόσα χρόνια μια μοναξια να γεμιζει το κενο που αφηνει ο πονος με μια αορατη αγαπη.. φουυουυυυ... σας αγαπαω ..σε ένα κόσμο μεγάλων..
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΘΑΛΑΣΣΑ Παρ 29 Μάης - 14:55:32
Υπαρχει πολυ αγαπη για ματια που εκπαιδευτηκαν να την βλεπουν και υπαρχει περισσοτερη για ματια που εμαθαν να την δημιουργουν σε ενα κοσμο μεγαλων ....
Καποια στιγμη συντομα, οταν θα μπορουμε να ξεκλειδωσουμε ολα εκεινα τα επιπεδα συνειδησης που θα μας απαλλαξουν απο την οποια οδυνη και θα μας επιτρεψουν να μετατρεπουμε με απολυτη συνειδηση πλεον την φυση των αντιθετων , τοτε θα βρεθουμε εξω απο τα φαινομενα , παραμενωντας οι ιδιοι παντοτε το νοουμενο των φαινομενων .....
Ας ειναι η αγαπη ατελειωτη απο ψυχες που την γεννησαν και ας απλωθει σε κοσμους των μικρων και των μεγαλων, ....