Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 290
Θέμα: Απ: Χαμόγελα Τρι 17 Μαρ - 9:04:22
Τι όμορφα πλάσματα! Άψογα χειρουργικό μήνυμα Χριστίνα. Έμεσα. Σχεδόν άμεσα. Και μόνο γι αυτά. Να ξέρεις!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Χαμόγελα Τετ 18 Μαρ - 13:39:35
Κι εκείνα το ξέρουν,γιαυτό χαμογελούν.
(..........)
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: Χαμόγελα Τετ 8 Απρ - 13:36:56
Λίγωσα! Ομολογώ. Αλλά έτσι είμουν κι εγώ. Δες με τώρα!!! Αλλά ρε παιδί μου λες κι είναι απ άλλο κόσμο! Τόση ομορφιά κι απαλότητα και αγνότητα και καθαρότητα και γαλήνη!
maggisoula
Θέμα: Απ: Χαμόγελα Τετ 8 Απρ - 13:37:57
Αθάνωρ έγραψε:
Τι όμορφα πλάσματα! Άψογα χειρουργικό μήνυμα Χριστίνα. Έμεσα. Σχεδόν άμεσα. Και μόνο γι αυτά. Να ξέρεις!
Ξέρεις τι είναι αυτή;;;;;
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Θέμα: Απ: Χαμόγελα Παρ 10 Απρ - 9:10:28
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Χαμόγελα Κυρ 12 Απρ - 21:59:22
maggisoula έγραψε:
Λίγωσα! Ομολογώ. Αλλά έτσι είμουν κι εγώ. Δες με τώρα!!! Αλλά ρε παιδί μου λες κι είναι απ άλλο κόσμο! Τόση ομορφιά κι απαλότητα και αγνότητα και καθαρότητα και γαλήνη!
Λατρεία μου σε σένα,πολύ απλά,σπάσαν το καλούπι! Δεν υπάρχει όμοια σου,ούτε καν ένα "σαν"...
maggisoula